Ενέργεια

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Πολλές είναι οι φορές που τα πράγματα δεν πάνε καλά μέσα στο σπίτι μας και γενικότερα έχουμε εντάσεις με κοντινά μας πρόσωπα αλλά και οι ίδιοι μας δεν αισθανόμαστε καλά μην ξέροντας το τι φταίει …..άλλες πάλι φορές αυτά τα γεγονότα έρχονται μετά από επίσκεψη κάποιων προσώπων ακόμα και αγαπημένων μας οι οποίοι μας μεταφέρουν αρνητική ενέργεια με την αύρα τους και με αυτό που κάποιοι λαϊκά θα λέγανε με το ΄΄κακό μάτι΄΄ τους…. Ενώ υπάρχουν και φορές που απλά θα πρέπει να καθαρίσουμε την ενέργεια του σπιτιού μας για να μπορέσουν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα!!!! Ας δούμε λοιπόν 10 τρόπους με απλά βήματα για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό!!! 

Πολλές είναι οι φορές που τα πράγματα δεν πάνε καλά μέσα στο σπίτι μας και γενικότερα έχουμε εντάσεις με κοντινά μας πρόσωπα αλλά και οι ίδιοι μας δεν αισθανόμαστε καλά μην ξέροντας το τι φταίει …..

άλλες πάλι φορές αυτά τα γεγονότα έρχονται μετά από επίσκεψη κάποιων προσώπων ακόμα και αγαπημένων μας οι οποίοι μας μεταφέρουν αρνητική ενέργεια με την αύρα τους και με αυτό που κάποιοι λαϊκά θα λέγανε με το ΄΄κακό μάτι΄΄ τους…. Ενώ υπάρχουν και φορές που απλά θα πρέπει να καθαρίσουμε την ενέργεια του σπιτιού μας για να μπορέσουν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα!!!! Ας δούμε λοιπόν 10 τρόπους με απλά βήματα για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό!!! 

1) Ξεκινάμε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μπάνιο βάζοντας λίγες σταγόνες δεντρολίβανο (Στις εγκυμονούσες απαγορεύεται το δεντρολίβανο) Και αργότερα βάζοντας κάτι άνετο και χαλαρό και καθαρό, ώστε να αισθανόμαστε όμορφα μέσα σε αυτό και να καθαρίσουμε πρώτα από όλα τη δική μας ενέργεια!!!

2) Ανοίγουμε τα παράθυρα ώστε να κάνει ρεύμα για να μπορέσει να φύγει η αρνητική ενέργεια και καθαρίζουμε με σκέτο νερό και χοντρό αλάτι το πάτωμα!!!

3) Χρησιμοποιούμε κάποιο είδος θυμιάματος ή ακόμα και ένα και κάποιο φασκόμηλο καθώς βοηθάει πάρα πολύ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις συμβουλεύεται και να χτυπάμε ένα μικρό καμπ ανάκι ώστε να φύγει η αρνητική ενέργεια!!!

4) Ξεφορτώσου όλα τα άχρηστα αντικείμενα ιδίως τα αιχμηρά μέσα από το σπίτι σου!!!!

5) Το πρωί προσπάθησε να έχεις καλό φωτισμό και το βράδυ χαλαρωτικό φωτισμό!!! 6)Παίξτε με τα χέρια και γενικότερα βάλτε σε αρκετά σημεία του σπιτιού σας (πάντα με προσοχή) τα χρώματα που συνιστούμε είναι το λευκό, το μωβ και το μπλε για χαλάρωση!!!

7) Οι κρύσταλλοι επίσης βοηθούν πάρα πολύ στον καθαρισμό του σπιτιού κάποιοι από αυτούς που προτιμούμε είναι η μαύρη τουρμαλίνη. όπως το μάτι της τίγρης και ο μαύρος οψιδιανός!!!

8) Βάλε να παίξουν χαλαρωτική ήχοι όπως κλασική μουσική, ή ο ήχος της βροχής και της θάλασσας!!!

9) Σύμφωνα με το φενγκ σούι καλό θα είναι το σπίτι μας να είναι συμμαζεμένο και να μην υπάρχουν νερά στάσιμα!!! 10) Χαμογέλασε γελά και περνά όμορφα και πάνω από όλα σταματά να αγχώνεσαι γιατί αυτό φέρνει και τη χειρότερη ενέργεια μέσα στο σπίτι σου αλλά και σε σένα!!!!

by Katerina Divination

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *