🐲 𝜟𝝎𝝆𝜺ά𝝂 𝜫𝝆𝝄𝜷𝝀έ𝝍𝜺𝜾ς 𝜯𝜜𝜬𝜴 – 𝜢 𝜥ά𝝆𝝉𝜶 𝝉𝜼ς 𝜢𝝁έ𝝆𝜶ς

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Οκτώ των Κυπέλλων

Συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από το οικείο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναρωτηθείτε εάν η σχέση σας είναι σχέση με την οποία είστε ευχαριστημένοι. Το 8 of Cups  σημαίνει ότι υπάρχει συχνά κάποια αναζήτηση μέσα σας που πρέπει να γίνει για το αν η σχέση σας είναι αυτή που σας ικανοποιεί πραγματικά. Μπορείτε να φανταστείτε να περνάτε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτό το άτομο; Σας ενθαρρύνουν να είστε ο καλύτερος εαυτός σας; Σας ενθαρρύνουν να μεγαλώσετε; Ή αντίθετα είστε μαζί τους επειδή φοβάστε να είστε μόνος ή να επιστρέψετε ξανά στη αναζήτηση συντρόφου ; Αυτό είναι άδικο τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας. Χρειάζεται πολύ θάρρος να κοιτάξουμε ειλικρινά μέσα και να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, καθώς και να απομακρυνθούμε από μια ζωή που έχετε δημιουργήσει μαζί του .

Το οκτώ Κυπέλλων σε επαγγελματικά θέματα μπορεί να σηματοδοτήσει πολλά πράγματα. Δεδομένου ότι η κάρτα γενικά σηματοδοτεί να απομακρυνθεί και να αφήσει κάτι πίσω, θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο κάνατε διακοπές από τη δουλειά, ή τόσο αγχωτικό όσο το να απομακρυνθείτε από μια ανεπαρκή δουλειά. Εάν η δουλειά έχει εξαντληθεί ιδιαίτερα πρόσφατα, λίγο απόδραση μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ανανεωμένοι. Εάν προσπαθείτε να λάβετε την απόφαση σχετικά με το εάν θα αφήσετε τη δουλειά σας ή όχι, θυμηθείτε ότι μερικές φορές πρέπει να ξέρετε πότε να μειώσετε τις απώλειές σας και να προχωρήσετε. Εάν ξέρετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε κατάσταση και να λάβετε υπεύθυνες αποφάσεις, θα σας προσφέρει μια έξοδο σε κακές καταστάσεις υπέρ των καλύτερων.

Μερικές φορές για να κάνουμε τις σωστές επιλογές για εμάς, πρέπει να αφήσουμε αυτό που χτίσαμε πίσω. Το οκτώ των Κυπέλλων μπορούν να υποδηλώνουν ότι ίσως χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας μέρος της οικονομικής σας ασφάλειας για να χτίσετε μια ζωή που είναι κατάλληλη για εσάς. Πάρτε αυτό ως ευκαιρία να φροντίσετε τα οικονομικά σας προτού λάβετε τη μεγάλη απόφαση. Δώστε προσοχή στο ποσό που ξοδεύετε και σε τι. Να είστε προσεκτικοί με τις μεγάλες δαπάνες αυτή τη στιγμή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τόσα χρήματα για να τα ξοδέψετε όσο νομίζετε. Αυτή η κάρτα μπορεί να είναι απλώς μια προειδοποίηση για προγραμματισμό μπροστά.

Οκτώ των Κυπέλλων ( Ανάποδα )

Με το αντίστροφο νόημα σε αισθηματικά θέματα για το 8 κύπελλα, το υποσυνείδητο  σας μπορεί να σας λέει ότι πρέπει να αφήσετε τη συνεργασία σας, αλλά υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω. Είναι σημαντικό να το εμπλέξετε και να αμφισβητήσετε αυτόν τον φόβο. Είναι τόσο πολύ δύσκολο να εγκαταλείψουμε αυτό που έχει χτιστεί, τον χρόνο και τα συναισθήματα και την ενέργεια που έχουμε επενδύσει σε ένα άλλο άτομο, αλλά μερικές φορές κάποιος πρέπει να είναι αρκετά σοφός για να αφήσει κάτι που πραγματικά δεν λειτουργεί. Θα πρέπει να καταλάβετε εάν η επιθυμία να φύγετε προέρχεται από τη σχέση που φτάνει πραγματικά στο τέλος της, ή αν εξακολουθεί να είναι σωστή. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να αποκτήσετε ξεκάθαρο κεφάλι για το τι πρέπει να κάνετε και να αντιμετωπίσετε ό, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Όταν αντιστραφούν το οκτώ των Κυπέλλων , μπορεί να δυσκολεύεστε, ή ακόμα και εντελώς να αρνηθείτε να αποφύγετε κάτι από φόβο. Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια ανεκπλήρωτη καριέρα, την οποία έχετε τη δύναμη να αλλάξετε. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να αποδεχτείτε έναν ρόλο που δεν σας προσφέρει συναισθηματική ανταμοιβή, δημιουργική διέξοδο ή ευκαιρία για ανάπτυξη ή να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να κοιτάξετε αλλού. Μην φοβάστε να αφήσετε κάτι πίσω αν δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό το καθήκον ισχύει και για όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση επίσης. Εάν διατηρείτε την επιχείρηση ή τη δουλειά σας από αίσθημα καθήκοντος ή φόβου, τώρα είναι η ώρα να το αφήσετε.

Τα οκτώ αντίστροφα δηλώνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να αφήσετε πίσω σας κάποια οικονομική ασφάλεια για να αναζητήσετε κάτι καλύτερο για εσάς. Μπορεί να κρατάτε μια δουλειά που δεν σας εξυπηρετεί από φόβο ότι δεν θα βρείτε καλύτερη δουλειά που να πληρώνετε καλύτερα . Αυτή η ανησυχία είναι έγκυρη, αλλά μερικές φορές απαιτούνται τολμηρές αποφάσεις και κίνδυνοι. Θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο πραγματικά αξίζει η ευτυχία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα για να αναζητήσετε ανοίγματα που θα μπορούσαν να καλύψουν τις οικονομικές σας ανάγκες ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούν και τις συναισθηματικές σας.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *