🐲 𝜟𝝎𝝆𝜺ά𝝂 𝜫𝝆𝝄𝜷𝝀έ𝝍𝜺𝜾ς 𝜯𝜜𝜬𝜴 – 𝜢 𝜥ά𝝆𝝉𝜶 𝝉𝜼ς 𝜢𝝁έ𝝆𝜶ς

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Οκτώ τον Ραβδιών

Ίσως να έρχονται σημαντικές ειδήσεις στο δρόμο σας και μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική, αλλά σταθερή θετική ανάπτυξη. Εάν βρείτε την ερωτική σας ζωή σε μια ρουτίνα, θα ανακουφιστείτε από την κίνηση και τον ενθουσιασμό για άλλη μια φορά. Εάν είστε ανύπαντροι, θα διαπιστώσετε ότι η ρομαντική σας ζωή κινείται και πάλι. ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης μπορεί να προκαλέσει ένα ρομαντισμό και η ερωτική σας ζωή μπορεί ακόμη και να κινείται εκπληκτικά γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από αυτήν την μερικές φορές ξέφρενη ενέργεια. Εάν βρίσκεστε επί του παρόντος σε μια υπάρχουσα σχέση, οι εκπλήξεις μπορούν να είναι στο κατάστημα, δίνοντας στους δυο σας ενθουσιασμό στη σχέση σας. Είναι πιθανό αυτές οι εκπλήξεις να είναι ευπρόσδεκτες, αλλά άλλες κάρτες στο spread θα βοηθήσουν να δώσουν περισσότερο πλαίσιο.

Οι οκτώ ράβδοι αντιπροσωπεύουν ταχεία κίνηση προς τα εμπρός. Εφαρμόζεται στην καριέρα σας, αυτή η αρχή μπορεί να σημαίνει ταχεία κίνηση με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια. Φυσικά, αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να υποδεικνύει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, είναι πιθανώς ένα πιο ευρύ συναίσθημα που έχετε στην πρόοδο που σημειώνετε στην εργασία. Μπορεί να νιώθετε σαν να μεγαλώνετε γρήγορα στην καριέρα σας. Αυτή είναι μια θετική αίσθηση για εσάς αυτήν τη στιγμή. Είναι σαν να ξεσπάτε από το κέλυφος σας και τελικά μπορείτε να κάνετε τον αντίκτυπο που επιθυμείτε. Αυτή η πρόοδος είναι συναρπαστική και αναζωογονητική. Προχωρήστε με σιγουριά ότι θα συνεχίσετε να ξεπερνάτε τις προσδοκίες.

Η ταχύτητα που σχετίζεται με τις οκτώ ράβδους ισχύει για τα χρήματά σας σε αυτήν τη θέση. Θα μπορούσε να φαίνεται ότι τα χρήματα είναι έξω από τα χέρια σας τόσο γρήγορα όσο εισήλθαν σε αυτά. Αυτή η τάση δεν είναι εγγενώς καλή ή κακή. Η ικανότητά σας να ευημερούν αυτή τη στιγμή εξαρτάται από την ικανότητά σας να θυμάστε πόσα μπήκαν και πόσα βγήκαν. Αν και είναι ιδιαίτερα δελεαστικό αυτή τη στιγμή, προειδοποιήστε για τις παρορμητικές δαπάνες εάν δείτε αυτήν την κάρτα εδώ. Η παλιά παροιμία “easy come, easy go” ίσως αξίζει να επαναληφθεί για την επόμενη στιγμή.

Οκτώ τον Ραβδιών ( Ανάποδα )

Οι παρεξηγήσεις μπορεί να διαδραματίσουν έναν ισχυρό ρόλο τώρα, με το αντίστροφο νόημα της ταρώς 8 του Wands. Ανεξάρτητα από το αν είστε ανύπαντροι ή σε σχέση, φροντίστε να σκεφτείτε προσεκτικά τι λέτε ή κάνετε. Εάν μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι, οτιδήποτε – αντί να περιμένετε, ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε. Αντί να προχωρήσετε προς τα εμπρός, μπορεί να είστε καλύτερα να δώσετε χρόνο στο άλλο άτομο ή τουλάχιστον να κάνετε σχέδια. Εάν είστε συνδεδεμένοι, η ζωή μπορεί να είναι ταραχώδης αυτή τη στιγμή, καθιστώντας ευκολότερη την απώλεια ή τη σύγχυση της επικοινωνίας μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Δώστε στον εραστή σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας καθώς οι δυο σας περνούν από αυτήν την περίοδο και φροντίστε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

Σε αυτή τη θέση, τα οκτώ ραβδιά έχουν δύο έννοιες που μπορούν να ισχύουν για την καριέρα σας. Είτε δεν κινείστε αρκετά γρήγορα στη δουλειά σας είτε έχετε μετακινηθεί πολύ γρήγορα στο παρελθόν. Δείτε πώς αισθάνεστε. Εάν είστε απογοητευμένοι από την αίσθηση της στασιμότητας στην εργασία, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι έχετε χάσει ευκαιρίες παραλείποντας να ενεργήσετε εγκαίρως. Δεν προχωράτε επειδή αφήνετε την ευκαιρία να το πράξει. Εάν, ωστόσο, προχωρήσατε πρόσφατα στην καριέρα σας, μπορεί να προχωρήσατε πολύ γρήγορα. Αυτή η ανησυχία θα εκδηλωθεί με το να αισθάνεται συγκλονισμένος από αυτό που σας ζητούν οι άνθρωποι. Εάν τα έργα φαίνονται τρομακτικά, μπορεί να είναι χρήσιμο να μιλήσετε με κάποιον για το πώς χειρίζεται τέτοιες εργασίες. Θα μάθετε να χειρίζεστε τις νέες ευθύνες σας, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

Σε οικονομικά θέματα σημαίνει ότι πιθανότατα απογοητεύεστε με την ταχύτητα των εσόδων σας . Μπορεί να αισθάνεστε σαν να μην υπάρχει αρκετό ή θα πρέπει να έχετε ροή χρημάτων πιο γρήγορα. Η κύρια απομάκρυνση από μια κάρτα είναι ότι πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και να θυμάστε ότι ό, τι κάνετε είναι μέρος της αργής πορείας σας προς την πρόοδο. Οι μικρές σας επενδύσεις σήμερα θα αποδώσουν στο τέλος (ακόμα κι αν είναι απογοητευτικοί τώρα). Εάν η δουλειά σας δεν πληρώνει όπως θα θέλατε, μπορεί να εξακολουθείτε να πληρώνετε τα τέλη σας. Μια μέρα μπορεί να έχετε τη δουλειά (και το εισόδημα) που επιθυμείτε, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί σήμερα.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *