🐲 Δωρεάν Προβλέψεις ΤΑΡΩ – Η Κάρτα της Ημέρας

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Δύο των Κυπέλλων

Εδώ φαίνεται ένα δυνατό ζευγάρι, η χαρά των δύο να γίνονται ένα. Η έλξη και η συνύπαρξη σηματοδοτούνται από το νόημα σε αισθηματικά θέματα για τα 2 Κύπελλα. Αυτή η κάρτα ενθαρρύνει την έναρξη κάθε είδους συνεργασιών και την αρμονία που προκύπτει όταν δύο άτομα συναντιούνται για να εργαστούν ενωμένοι. Αυτή η κάρτα προτείνει επίσης μια σχέση που είναι αμοιβαία επωφελής, όπου οι σύντροφοι ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή τη φορά φέρνει καλύτερη επικοινωνία, ισορροπία και φιλικότητα. Μπορεί να είστε σε θέση να συνεργαστείτε καλύτερα αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε και προσέξτε τους συντρόφους σας και τα δικά σας ταλέντα. δώστε στον άλλον εμπιστοσύνη για να κάνετε πράγματα που είναι τα δυνατά σας σημεία. Το 2 of Cups αφορά τις σχέσεις που δημιουργεί κάθε άτομο, ενώ είναι μαζί.

Το όρθιο 2 των κυπέλλων συνδέεται στενά με θετικές σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι όταν πρόκειται για την καριέρα σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυνατές τώρα. Μπορεί να βρείτε υποστήριξη και αρμονία στα άτομα γύρω σας. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα παρηγορητικό για εκείνους που συζητούσαν την έναρξη μιας επιχειρηματικής συνεργασίας. Η κάρτα σημαίνει ότι αυτή η νέα συνεργασία θα είναι καρποφόρα και ότι θα συνεργαστείτε καλά. Συχνά, τα δύο φλιτζάνια συνδέονται με ρομαντικές σχέσεις, αλλά αυτό σπάνια ισχύει για τη σταδιοδρομία, αλλά αν σας ενδιαφέρει πρόσφατα για κάποιον που συναντήσατε μέσω της εργασίας, μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει την ευτυχία σε αυτήν τη σχέση. Απλά προσέξτε τους κινδύνους όταν πρόκειται για ανάμειξη ευχαρίστησης και εργασίας.

Το δύο των Κυπέλλων μπορούν να προτείνουν σταθερές οικονομικές καταστάσεις. Αυτό δεν σηματοδοτεί αρκετά τον πλούτο, αλλά δείχνει οικονομική ασφάλεια για ένα χρονικό διάστημα. Δεν θα ήταν συνετό να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κάρτα ως ένδειξη απεριόριστης τύχης, δεδομένου ότι η κάρτα αυτή μάλλον αφορά την αξιοπιστία. Δεδομένου ότι τα δύο σηματοδοτούν πάντα την ισορροπία, είναι πιθανό να έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε όσα ξοδεύετε. Ωστόσο, συνιστάται να είστε συνετοί με τα χρήματά σας, έτσι ώστε αυτή η περίοδος σταθερότητας να διαρκέσει. Εάν ξοδεύετε εκτός των μέσων σας ή είστε αλλιώς απερίσκεπτοι, δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτές οι συμπεριφορές θα ήταν ατιμώρητες. Αντί να ξοδεύετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι δεν βρίσκεστε υπό οικονομική πίεση αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η δική της ανταμοιβή

Δύο των Κυπέλλων ( Ανάποδα )

Κάτι δεν είναι απολύτως σωστό όταν η αντίστροφη κάρτα 2 των Κυπέλλων εμφανίζεται σε αισθηματικά θέματα. Είτε οι δυο σας εξαρτάστε πολύ μεταξύ σας , δεν μπορείτε να αναπτύξετε τα μοναδικά ταλέντα του κάθε ατόμου, είτε η ισορροπία μεταξύ των δύο συντρόφων μπορεί να διαταραχθεί με την άνιση δυναμική ισχύος. Εάν είστε σε μια σχέση, φροντίστε πάντα να καλλιεργείτε και τη δική σας αλλά και την ατομικότητα του συντρόφου σας. οι δυο σας είστε διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και ανάγκες. Το να είσαι , ποιος είσαι, από μόνος σου, θα φέρει περισσότερα στη σχέση παρά εάν ήσουν ταυτόσημος με τον σύντροφό σου. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει την αναζήτηση της αγάπης σε βάρος όλων των άλλων.

Ενώ τα όρθια δύο των Κυπέλλων είναι ενδεικτικά ισχυρών, θετικών σχέσεων, το αντίθετο ισχύει για τα αντίστροφα . Εάν βρίσκεστε σε μια εταιρική σχέση σε επαγγελματικά θέματα, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε διαφορετικά συμφέροντα, συγκρούσεις ή έλλειψη σεβασμού. Εάν δεν έχετε ακόμη μια συνεργασία, αλλά θέλατε να σχηματίσετε μια, αυτή είναι μια προειδοποίηση να είστε προσεκτικοί. Το άλλο άτομο μπορεί να μην σας εκτιμήσει ή να μοιραστεί τους στόχους σας. Εάν δεν είστε ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία, είναι πιθανό εκείνοι με τους οποίους εργάζεστε να είναι διαφορετικά μαχητικά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να βρείτε ανυπαρξία εάν είστε ηγέτης ή γενική ένταση και ψυχρότητα από τους συναδέλφους σας. 

Αντίστροφα το δύο των κυπέλλων δεν είναι μια θεαματική κάρτα για τα οικονομικά. Αντίθετα, δείχνει ότι μπορεί να μην έχετε την ισορροπία που πιστεύατε ότι κάνατε εκεί. Προσπαθήστε να παρακολουθείτε περισσότερες δαπάνες για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ενώ η κάρτα δεν είναι αρκετά θετική, δεν είναι ούτε φοβερά αρνητική κάρτα. Είναι αρκετά εύκολο να συγκρίνετε πόσα κερδίζετε με πόσα ξοδεύετε. Ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους αριθμούς και να κάνετε κάποιες προσαρμογές ανάλογα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο κρατάτε τον προϋπολογισμό σας και αν κάτι δεν λογίζεται στις δαπάνες σας.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *