🐲 𝜟𝝎𝝆𝜺ά𝝂 𝜫𝝆𝝄𝜷𝝀έ𝝍𝜺𝜾ς 𝜯𝜜𝜬𝜴 – 𝜢 𝜥ά𝝆𝝉𝜶 𝝉𝜼ς 𝜢𝝁έ𝝆𝜶ς

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Δέκα των Κυπέλλων

Το να δείτε τα Δέκα των κυπέλλων σημαίνει να δείξετε μια αληθινή συναισθηματική εκπλήρωση – εκείνη που η μόνη αυτο-ικανοποίηση του Nine of Cups μοιράζεται με άλλους για να δημιουργήσει μια αληθινή αίσθηση κοινότητας και οικογένειας. Η αγάπη είναι ήρεμη και γλυκιά για αισθηματικά θέματα στο 10 φλιτζανιών ταρώ. Το να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό τώρα. Ίσως να εισαγάγετε το σύντροφό σας στην οικογένειά σας ή να κάνετε το επόμενο βήμα στη δέσμευσή σας μαζί. Το 10 of Cups tarot  σημαίνει επίσης μακροπρόθεσμη σταθερότητα, ηρεμία και άνεση. Εάν είστε ανύπαντροι και συναντάτε κάποιον αυτήν τη στιγμή, είναι πιθανό ότι η σχέση θα είναι διαρκής.

Αν και το δέκα των Κυπέλλων είναι συχνά πιο συνδεδεμένα με την οικογένεια από την εργασία, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να φέρει κάποια χαρά στην καριέρα σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ένα είδος άνεσης και ανήκει που βρίσκετε από την τρέχουσα θέση σας. Υπάρχει αρκετή ευκαιρία για ανάπτυξη και δημιουργικότητα που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές τις πτυχές της καριέρας σας. Υπάρχει επίσης πιθανή συνοχή και ευτυχία μεταξύ εσάς και των συναδέλφων σας, και η κουλτούρα του γραφείου μπορεί να αισθάνεται φιλόξενη και υποστηρικτική. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η δουλειά σάς προσφέρει επίσης μια άνετη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και έχετε την ασφάλεια να ξοδεύετε ένα καλό κομμάτι χρόνου με την οικογένειά σας. Η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει συνταξιοδότηση ή αποχώρηση από δουλειά για τη φροντίδα μιας οικογένειας.

Δεδομένου ότι το δέκα των Κυπέλλων σηματοδοτούν τη σταθερότητα και την αρμονία της οικογένειας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχετε αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε χαρούμενοι και άνετοι. Αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε πλούτο, αλλά η γνώση ότι υπάρχει αρκετό για ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας. Εάν στο παρελθόν είχατε μάχες με την οικογένεια για οικονομικά ζητήματα, αυτά μπορεί τώρα να εξαφανιστούν.

Δέκα των Κυπέλλων ( Ανάποδα )

Οι συγκρούσεις μεταξύ οικογένειας και  του συντρόφου ή του φλερτ  σας μπορεί να δηλώνει αυτήν  η κάρτα . Τα εξωτερικά θέματα μπορεί να δημιουργούν χάος στη ρομαντική σας ζωή, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών που αναμιγνύονται που πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να είστε μαζί. Είναι σημαντικό τώρα περισσότερο από ποτέ να αντιμετωπίζουμε κριτική από την οικογένεια ως μονάδα. υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον και αποφεύγουν δημόσια επιχειρήματα. Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται αγαπημένος ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της ταραγμένης περιόδου. 

Όταν το δέκα των Κυπέλλων αντιστραφούν σε μια ανάγνωση καριέρας, μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα αίσθημα έντασης, μοναξιάς και απογοήτευσης στην εργασία. Η ατμόσφαιρα είναι πιο εχθρική από το συνηθισμένο και οι συνάδελφοί σας μπορεί να μην υποστηρίζουν αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να μείνετε με την αίσθηση ότι δεν ανήκετε σε αυτήν τη θέση και η βασική σας αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας μπορεί να αισθάνεται κλονισμένη. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει αναστάτωση στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής. Μπορεί να εργάζεστε περισσότερες ώρες από το αναμενόμενο και ως αποτέλεσμα η οικογενειακή σας ζωή υποφέρει.

Όσον αφορά τα οικονομικά σας, τα αντίστροφα δέκα Κυπέλλων μπορούν να σηματοδοτήσουν την οικογενειακή δυσαρμονία σχετικά με θέματα χρημάτων. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διαμάχες στο σπίτι σχετικά με το ποσό που πρέπει να ξοδεύετε ή πόσα από αυτά που έχετε είναι δικά σας έναντι κάποιου άλλου. Μπορεί να υπάρχει ένα βασικό αίσθημα οικονομικής αστάθειας στο σπίτι που μπορεί να προσθέσει σε αυτή τη νευρική ατμόσφαιρα. Τα οικονομικά σας και τα συναισθήματά σας είναι πιθανό να είναι βαθιά συνδεδεμένα αυτή τη στιγμή και η επίλυση ζητημάτων στο ένα ή το άλλο μπορεί να είναι χρήσιμη για την εξάλειψη ολόκληρου του χάους.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *