🐲 𝜟𝝎𝝆𝜺ά𝝂 𝜫𝝆𝝄𝜷𝝀έ𝝍𝜺𝜾ς 𝜯𝜜𝜬𝜴 – 𝜢 𝜥ά𝝆𝝉𝜶 𝝉𝜼ς 𝜢𝝁έ𝝆𝜶ς

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Εννέα των Ράβδων

Το Nine of Wands συμβολίζει μια ζωή κάποιου που έχει υποβληθεί σε πολλές δοκιμές, αλλά με αποφασιστικότητα και θέληση, κατάφερε να τα ξεπεράσει. Τώρα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που έρχονται μπροστά. Το 9 of Wands tarot σε αισθηματικά θέματα σημαίνει ότι αναγνωρίζετε ότι η αγάπη που θέλετε θα απαιτήσει πολλή δουλειά, αυτο-βελτίωση και θυσία. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η φύση όλης της αγάπης. Πολλοί πιστεύουν ότι η αγάπη είναι μόνο ένα συναίσθημα, αλλά στην πραγματικότητα, προέρχεται από δύο εραστές που είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν και να εργαστούν μέσω προβλημάτων μαζί ως ομάδα. Είναι συνεχής επικοινωνία και προσαρμογή. Αυτή η συνειδητοποίηση έρχεται τώρα και ετοιμάζεστε για αυτήν. Είναι πολύ πιθανό ότι πρόκειται να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός όταν πρόκειται για τη ρομαντική σας ζωή. Πρόκειται να προτείνετε; Ή προτείνετε στον σύντροφό σας να κάνετε τα επόμενα βήματα μαζί; Το 9 of wands tarot love σημαίνει ότι αν κάνετε τη δουλειά, θα είστε επιτυχημένοι.

Σε επαγγελματικά θέματα σηματοδοτούν το μισό σημάδι σε μια μάχη. Δεν τελειώσατε με τους αγώνες, αλλά θα τελειώσουν σύντομα. Προς το παρόν, πιθανότατα έχετε εξαντληθεί. Η μάχη μαίνεται, αλλά μάλλον αισθάνεστε σαν να είστε πολύ εξαντλημένοι για να συνεχίσετε να πολεμάτε πολύ περισσότερο. Αφήστε αυτήν την κάρτα να σας υπενθυμίσει ότι όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή είναι προσωρινά. Ίσως ο φόρτος εργασίας σας ήταν ιδιαίτερα βαρύς πρόσφατα, θα ελαφρύνει. Όποτε διευκολύνετε τα προβλήματά σας, θα δείτε ότι είχατε τη δύναμη να πολεμήσετε μέχρι το τέλος. Μπορείτε να επιμείνετε, αλλά η μάχη δεν έχει κερδηθεί ακόμα.

Οι εννέα ράβδοι μπορούν να σηματοδοτήσουν οικονομικά προβλήματα. Πιθανότατα δεν βρίσκεστε σε οικονομική δυσχέρεια, αλλά είστε υπό πίεση Ίσως αρκεί να σκέφτεστε να βγάζετε χρήματα από τις αποταμιεύσεις σας ή άλλες τέτοιες πηγές (όπως δάνεια ή δανεισμός από κάποιον). Αντί να μειώσετε τις αποταμιεύσεις σας ή να θέσετε σε κίνδυνο τα οικονομικά σας, σκεφτείτε να βρείτε μια άλλη πηγή εισοδήματος. (Εάν εργάζεστε με βάρδιες, πάρτε επιπλέον ώρες ή διαφορετικά εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε υπερωρίες.) Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη αλλαγή. Θα βγείτε σύντομα από αυτήν την οικονομική πίεση. Μέχρι τότε, ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσετε την οικονομική σας κατάσταση με αποφασιστικότητα και προσπάθεια.

Εννέα των Ράβδων ( Ανάποδα )

Όλες οι προετοιμασίες και η δουλειά που έχετε κάνει στη ρομαντική σας ζωή μπορεί να μην σας έχουν τα αποτελέσματα που περιμένατε. Το αντίστροφο νόημα σε αισθηματικά θέματα μπορεί να δείξει ότι παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, η σχέση για την οποία αγωνίζατε σας εξαντλεί και σας εξαντλεί. Οι διαφωνίες είναι μόνο φυσικές, είστε τελικά δύο διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ο μόνος στη σχέση σας που είναι πρόθυμος να κάνει τη δουλειά. Και οι δύο εταίροι πρέπει να είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να συναντηθούν στα μισά του δρόμου για μια επιτυχημένη συνεργασία. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως θελήσετε επίσης να διασφαλίσετε ότι τα όρια που έχετε ορίσει γύρω σας δεν λειτουργούν για να κρατήσουν τους άλλους εκτός.

Ίσως να αισθάνεστε εξάντληση και επαγγελματική κόπωση αν βρείτε εδώ τα αντίστροφα εννέα ραβδιά. Ό, τι μάχες έχετε αγωνιστεί με δουλειά πρόσφατα σας άφησε να εξαντληθεί όλη η ενέργεια. Θυμηθείτε ότι η δουλειά είναι μόνο μέρος της ζωής σας. Προσπαθήστε να επαναφορτίσετε τη δύναμη που μπορείτε να συγκεντρώσετε είτε στην εργασία ή στις άλλες πτυχές της ζωής σας. Επίσης, προσέξτε για τυχόν αποτυχία συμβιβασμού από την πλευρά σας, καθώς αυτό θα μπορούσε να είναι η ρίζα της εξάντλησής σας. Είναι ιδιαίτερα κουραστικό να παλεύεις με τα δικά σου ήθη, να γνωρίζεις πότε ασχολείσαι με τέτοιες μάχες για δουλειά. Είτε αγωνίζεστε ενάντια στα δικά σας ηθικά είναι εξωτερικές συγκρούσεις, μπορεί να παλεύετε σκληρά ενάντια σε ένα ρεύμα που δεν θα υποχωρήσει. Καταλαβαίνετε πότε κουράζεστε, παλεύοντας μια μάταιη μάχη. Μερικές φορές η αλλαγή πορείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί μια σύγκρουση. Αυτό δεν είναι απαραίτητα ήττα. Η αλλαγή είναι μέρος της ανάπτυξης. Να είστε αυτο-κριτικοί για να προσδιορίσετε εάν είστε δυνατοί ή πεισματάρης. 

Εάν βρείτε τα εννέα ραβδιά εδώ, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δελεαστικό τώρα να ξεφύγετε από προβλήματα χρημάτων, αλλά όχι. Ο Escapism είναι δελεαστικός αλλά τελικά καταστροφικός. Μην ταλαντεύεστε από εύκολα outs που θα βλάψουν τα οικονομικά σας στο μέλλον. Μην σπαταλάτε, για παράδειγμα, χρήματα σε ένα ταξίδι εάν έχετε άγχος για το χρέος σας. Προς το παρόν, η οικονομική ευθύνη σημαίνει επίσης ιδιαίτερη προσοχή στα τιμαλφή σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι εξαφανίζονται εάν δεν τους δώσετε αρκετή προσοχή τώρα.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *