🐲 Δωρεάν Προβλέψεις ΤΑΡΩ – Η Κάρτα της Ημέρας

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Ο Τρελός

Ο Τρελός είναι η κάρτα που φανερώνει την έμπνευση, την αοριστία, την δυσκολία στην ορθή σκέψη, την ανεμελιά, αλλά και την ανώριμη συμπεριφορά που φθάνει στα όρια του παραλογισμού. Δηλώνει την αρχή μιας νέας περιόδου εμπειριών, με κινδύνους, προκλήσεις και δυσκολίες.

Μια περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας με απρόβλεπτες και ανεξήγητες καταστάσεις, όπου τα πάντα είναι ρευστά και όπου θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον σας. Είστε ένα άτομο αυθόρμητο, αρκετά διασκεδαστικό, μια ελεύθερη προσωπικότητα που δεν συμβιβάζεται εύκολα. Οι δεσμευμένοι διανύετε μία δύσκολη περίοδο.

Πιθανόν η επιλογή συντρόφου να μην είναι η σωστή και να βρίσκεστε σε πλάνη, να είστε δηλαδή σε μια χαλαρή, μια ψεύτικη σχέση, όπου της λείπει η ειλικρίνεια. Το αγαπημένο σας πρόσωπο παρουσιάζει μια επιπόλαια συμπεριφορά με συνεχείς μεταπτώσεις και αποφεύγει συστηματικά τις συναισθηματικές ευθύνες. Οι διαβεβαιώσεις του για την ομαλή πορεία της σχέσης δεν ευσταθούν, καθώς υπόσχεται πράγματα τα οποία δεν είναι σε θέση να τηρήσει. Επικρατεί ένας εκνευρισμός και μια αβεβαιότητα.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση ανάμεσά σας. Θα πρέπει όμως να αναρωτηθείτε και να συνειδητοποιήσετε αν σας καλύπτουν αυτά που σας προσφέρει το ταίρι σας και αν εσείς ανταποκρίνεστε αρκετά στις υποσχέσεις σας σε αυτή τη σχέση. Προκειμένου να μην απογοητευτείτε και πληγωθείτε από πιθανή εγκατάλειψη του αγαπημένου σας προσώπου ή ακόμα κι εσείς να το εξαπατήσετε με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει με ψυχραιμία να βρείτε τη λύση που θα ανατρέψει την κατάσταση και η οποία θα είναι η καλύτερη και για τους δυο σας.

Αν είστε αρραβωνιασμένοι πιθανόν να ακυρωθεί ο αρραβώνας ή ακόμα και ο γάμος. Αν είστε παντρεμένοι σημαίνει ότι έχουν παγώσει τα ερωτικά σας συναισθήματα και υπάρχει μία σεξουαλική αδράνεια ανάμεσα στο ζευγάρι. Θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις για ανανέωση, γιατί υπάρχει φόβος κατάθλιψης ή ακόμα και απιστίας. Αν είστε μόνοι νοιώθετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να κάνετε διακοπές. Ένα ταξίδι αναψυχής αυτή την στιγμή θα σας προσφέρει την ψυχική ευχαρίστηση και την ηρεμία που χρειάζεστε. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να εμφανιστεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σας αναζωογονήσει αρκετά, χωρίς να σας απασχολεί το αύριο.

Ο Τρελός ( Ανάποδα )

Στην αντίστροφη κάρτα του Τρελού στην ανάγνωσή σας, μπορείτε γενικά να βρείτε τα πιο αρνητικά χαρακτηριστικά του που εμφανίζονται. Μπορεί να σημαίνει ότι ενεργείτε κυριολεκτικά σαν ανόητος αγνοώντας τις επιπτώσεις των πράξεών σας. Ότι ζείτε αυτή τη στιγμή και δεν σχεδιάζετε για το μέλλον. Η αντίστροφη έννοια ανόητων χρησιμεύει ως προσοχή , πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, ώστε να μην  κάνετε οδυνηρά λάθη  , αυτή η κάρτα είναι εδώ για να σας ειδοποιεί για οτιδήποτε μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Όταν το ανόητο αντιστραφεί σε μια αγάπη ταρώ ανάγνωσης, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι η φωτεινή σας ματιά, εμπιστευτική φύση μπορεί να πρέπει να μετριαστεί με μια δόση προσοχής. Ειδικά όταν με νέους εραστές, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι όπως φαίνεται. Μπορεί τώρα να κοιτάζετε την αγάπη με γυαλιά με τριανταφυλλιές και να μην μπορείτε να δείτε μια σαφή εικόνα της σχέσης.

Σε αισθηματικά θέματα επίσης  υποδηλώσει ότι εσείς ή ένας εραστής μπορεί να είστε λίγο ανώριμοι τώρα για να χειριστείτε μια πραγματικά ερωτική σχέση. Και για τους ελεύθερους ότι χειρίζεστε με ανωριμότητα πράγματα και καταστάσεις ….

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *