🐲 Δωρεάν Προβλέψεις ΤΑΡΩ – Η Κάρτα της Ημέρας

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Η Σελήνη

Η κάρτα της Σελήνης σε ορθή θέση μας προειδοποιεί ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αντιπροσωπεύει την αυταπάτη και το όνειρο και μας δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Είναι ένα σημάδι εσωστρέφειας από κάποιες φοβίες ή από ανασφάλεια, μια πιθανή κατάθλιψη, από κάποια έντονη συναισθηματική κρίση που περάσατε. Δηλώνει ότι υπάρχουν κρυμμένα μυστικά και ψέματα, τα οποία όμως δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Στη σχέση σας ή στο γάμο σας υπάρχει ανειλικρίνεια, υπάρχουν σύννεφα που σας επηρεάζουν, καθώς τρίτα άτομα του περιβάλλοντός σας λειτουργούν σε βάρος σας με πικρόχολα σχόλια και συκοφαντικά λόγια, με στόχο να σας βλάψουν.

Αν είστε σε σχέση, θα πρέπει να διερευνήσετε προσεκτικά την συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου, γιατί πιθανόν να κρύβει κάποιο σκοτεινό, κάποιο ένοχο μυστικό. Δεν πρέπει την κρίση σας να την επηρεάσουν τα συναισθήματά σας. Μόνο η λογική και η διαίσθησή σας μπορούν να σας οδηγήσουν να βρείτε τη σωστή λύση, που θα είναι και ευνοϊκή για σας. Φροντίστε να κάνετε άμεσα τις κινήσεις σας, ώστε να καθαρίσει ο ουρανός και να φύγουν όλες οι αμφιβολίες, οι εμμονές και τα άσχημα προαισθήματα που σας διακατέχουν. Δείτε, τι είναι αυτά που σας ενώνουν πραγματικά με το ταίρι σας και επικεντρωθείτε σε αυτά, αν θέλετε να προχωρήσετε αρμονικά, χωρίς υποψίες και φαντάσματα.

Η κάρτα αυτή μπορεί να δηλώνει και ότι η σχέση σας είναι ένα προϊόν συμβιβασμού και όχι έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι και ένα πρόσωπο σας εκφράσει το ενδιαφέρον του, θα πρέπει, προτού προχωρήσετε, να εξετάσετε και να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του, γιατί μπορεί να πρόκειται για άτομο αμφιβόλου ποιότητας. Αν είστε παντρεμένοι θα έχετε κάποιες συζυγικές διαφωνίες, κυρίως από την επέμβαση και την επιρροή τρίτων ατόμων στο γάμο σας.

Αν είστε γυναίκα μπορεί να σημαίνει μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή την πιθανότητα ενός γάμου, του οποίου οι προοπτικές να μην είναι ιδιαίτερα καλές. Επίσης η κάρτα αυτή εκφράζει και τους κρυφούς ανεκπλήρωτους έρωτες, τις φαντασιώσεις, αλλά και τις ερωτικές απογοητεύσεις.

Η Σελήνη ( Ανάποδα )

Μια αντιστροφή θέση της κάρτας Σελήνης σε μια ανάγνωση μπορεί μερικές φορές να υποδεικνύει ότι οι σκοτεινότερες και πιο αρνητικές πτυχές του φεγγαριού υπάρχουν στη ζωή σας. Θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει σύγχυση και δυστυχία – θέλετε να σημειώσετε πρόοδο, αλλά δεν είστε σίγουροι τι είναι το σωστό να κάνετε. Πρέπει να αντιμετωπίσετε το άγχος και τους φόβους σας ξεπερνώντας τους, γιατί είναι σαν σκιές στο σκοτάδι. Είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας και να προχωρήσετε.

Το νόημα αντιστροφής κάρτας της Σελήνης υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε μια διαισθητική περίοδο ή έχετε πρόσφατα σύγχυση, άγχος και αυτο-εξαπάτηση. Θα μπορούσε να είναι εσφαλμένη ερμηνεία του πώς αισθάνεστε, αλλά αρχίζετε να βελτιώνετε αυτό.

Ακόμα η αντίστροφη έννοια του φεγγαριού είναι ότι οι δυνάμεις της νύχτας που σας προκαλούν σύγχυση αρχίζουν να εξαφανίζονται. Έχετε αρχίσει να διαχειρίζεστε τους φόβους και το άγχος σας. Οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια αντιμετωπίζετε σιγά σιγά εξαφανίζεται. Παρουσιάζει μια απελευθερωτική εμπειρία καθώς ανακαλύπτετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Το αντίστροφο νόημα για αισθηματικά θέματα μπορεί να υποδηλώνει ότι η σύγχυση και η εξαπάτηση μπορεί να είναι στον αέρα. Μπορεί να μην έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να βασιστείτε στη διαίσθηση για να καθοδηγήσετε το δρόμο σας προς την αλήθεια. Είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας; Είναι ειλικρινείς μαζί σας; Μερικές φορές η εξαπάτηση δεν πρέπει απαραίτητα να έχει κακόβουλα κίνητρα, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη και από καλοσύνη ή από την επιθυμία να σώσει τα συναισθήματα ενός άλλου ατόμου. Ωστόσο, η απόκρυψη της αλήθειας δεν είναι ποτέ μια βιώσιμη κατάσταση.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *