🐲 Δωρεάν Προβλέψεις ΤΑΡΩ – Η Κάρτα της Ημέρας

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Ιππότης των Ραβδιών

Εάν ξεκινάτε ένα δημιουργικό έργο, τότε θα πρέπει να το κάνετε με πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό. Κάποιος που είναι γεμάτος ζωντάνια και ενθουσιασμό μπορεί να έχει μόλις εισέλθει στην ερωτική σας ζωή με την έννοια του Ταρώ του Ιππότη των Ραβδιών. Είναι πιθανό να είναι πολύ παρορμητικοί, γοητευτικοί και παθιασμένοι. Όμωςο ενθουσιασμός τους και η ευμετάβλητη φύση τους μπορούν να δυσκολευτούν να γίνουν αποδεκτοί με ένα άτομο. Εάν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, μπορεί αντ ‘αυτού να δείξει μια περίοδο στην ερωτική σας ζωή που είναι συναρπαστική, αλλά και ακανόνιστη και περιπετειώδης. Μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στη λήψη κινδύνων αυτή τη στιγμή, κάτι που μπορεί να αποδώσει πολύ. Ο φόβος απόρριψης μπορεί να μην είναι πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Ο ιππότης των ραβδιών είναι ένα ενθουσιώδες φύλλο. Αυτή η ενέργεια είναι το τέλειο συμπλήρωμα για όσους ξεκινούν νέες επιχειρήσεις. Πιθανότατα είστε παθιασμένοι με το νέο έργο που αντιμετωπίζετε στη δουλειά. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες. Εάν, ωστόσο, δεν ξεκινάτε κάτι νέο, μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι από αυτήν την έλλειψη προόδου. Εάν έχετε μια έκρηξη ενθουσιασμού, αλλά φοβάστε ότι θα χάσει, προσπαθήστε να αναζητήσετε μόνοι σας νέες ευκαιρίες. Ίσως να περιμένατε τα πράγματα να πέσουν στην αγκαλιά σας όταν πραγματικά θα έπρεπε να τα αναζητούσατε. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να προχωρήσετε, ακόμα κι αν χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από την πλευρά σας.

Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να σηματοδοτήσει ότι σύντομα θα σας έρθουν πολλά χρήματα. Μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να ξοδέψετε κάποια χρήματα σε ένα ταξίδι. Το ταξίδι είναι ένας καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εισροή σε μετρητά, επειδή, ενώ δεν θα δείτε απόδοση της επένδυσής σας, θα μάθετε και θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Έτσι, το ταξίδι, αυτή τη στιγμή, δεν είναι σπατάλη χρημάτων. Είναι μια έξυπνη, ολιστική επιλογή. Μην παραδοθείτε σε άσκοπες δαπάνες. Χρησιμοποιήστε τα χρήματά σας για να επεκτείνετε το μυαλό σας και να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες. Οι επενδύσεις σε αυτούς τους τύπους έργων θα σας ωφελήσουν στο μέλλον, ενώ οι απρόσεκτες δαπάνες θα σπαταλήσουν την καλή σας τύχη.

Ιππότης των Ραβδιών ( Ανάποδα )

Εσείς ή ένα άλλο άτομο στη ζωή σας μπορεί να είναι ανυπόμονα την ιδέα της δέσμευσης αυτή τη στιγμή. Το αντίστροφο νόημα του Ταρώ του αντίστροφου Ιππότη των Ραβδιών δείχνει ανυπομονησία, αστάθεια και απερισκεψία. Αυτό το άτομο μπορεί να κυνηγήσει την επιθυμία της καρδιάς του μια στιγμή, αλλά όταν το έχει, αλλάζει γρήγορα το μυαλό του μετά. Μπορεί να αγαπούν την αναζήτηση του ρομαντισμού, αλλά όχι τόσο την απλή, σταθερή αγάπη που ακολουθεί. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεται ασταθής αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στις αλλαγές στο περιβάλλον σας. Τα επιχειρήματα είναι εύκολο να πυροδοτηθούν τώρα.

Ο αντίστροφος ιππότης των ραβδιών μπορεί να σημαίνει ότι είστε αναποφάσιστοι στην καριέρα σας. Χωρίς ένδεια, μπορεί να αναπηδείτε από δουλειά σε δουλειά χωρίς να σκεφτείτε τι θέλετε και πώς πρέπει να φτάσετε εκεί. Ενώ η απροβλεπτότητα είναι κοινή στις σταδιοδρομίες πολλών ανθρώπων, γίνεται προβληματική στη δική σας. Η ρουτίνα μπορεί να είναι εκφοβιστική ή βαρετή, αλλά αν έχετε μια κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε, πιθανότατα θα πρέπει να αγκαλιάσετε αυτά τα χαρακτηριστικά στη μελλοντική σας εργασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ηρεμήσετε τώρα, απλώς προτείνει να αρχίσετε να κινείστε κάθετα προς μια κατεύθυνση αντί για οριζόντια.

Υπάρχει μια τάση για υπερβολική αυτοπεποίθηση όταν έχουμε χρήματα. Αυτή είναι μια κοινή ώθηση, αλλά αν βρείτε τον ιππότη των ραβδιών να αντιστρέφεται εδώ, ίσως να είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε αυτήν τη στιγμή. Ακόμα κι αν αισθάνεστε οικονομικά ασφαλείς, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σπαταλήσετε χρήματα ή να κάνετε μεγάλες αγορές. Αυτή η αρχή ισχύει ιδιαίτερα στις επενδύσεις σας. Ο αντίστροφος ιππότης των ραβδιών μπορεί επίσης να σημαίνει απώλεια κάποιου είδους. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θα είναι αναπόφευκτο. Μην διευκολύνετε, ωστόσο, αυτήν την τάση συμμετέχοντας σε άσκοπες δαπάνες ή τζόγο. Είστε επιρρεπείς να χάσετε περισσότερα από ό, τι αναμενόταν αυτήν τη στιγμή. Επομένως, συνιστάται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτήν τη στιγμή.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *