🐲 𝜟𝝎𝝆𝜺ά𝝂 𝜫𝝆𝝄𝜷𝝀έ𝝍𝜺𝜾ς 𝜯𝜜𝜬𝜴 – 𝜢 𝜥ά𝝆𝝉𝜶 𝝉𝜼ς 𝜢𝝁έ𝝆𝜶ς

Ένα κατάστρωμα Ταρώ χρησιμεύει ως ένας τεράστιος θησαυρός απόκρυφης γνώσης. Είναι μια σειρά από εσωτερικές κάρτες flash που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν ακόμη και τον πιο σπουδαίο μαθητή των μυστηρίων. Με πολλούς τρόπους, το Tarot είναι ένα μεσαιωνικό ισοδύναμο με σύγχρονα εργαλεία ψυχολογίας, όπως το τεστ Rorschach ή TAT. Οι κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογική ευαισθητοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη, ενεργώντας έτσι ως οδηγός στην πορεία σας στη ζωή. Δες  λοιπόν ποια είναι η σημερινή σου τυχερή κάρτα . Η Κάρτα της Ημέρας. Τράβηξε μία κάρτα από την Μεγάλη αλλά και την Μικρή Αρκάνα και δες πως θα πάει η μέρα σου .

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ  Ή ΑΛΛΙΩΣ Η Κάρτα της Ημέρας  :

 

Βασίλισσα των Ξιφών

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη σημασία της κρίσης χωρίς να βασίζεται μόνο στο συναίσθημα. Η βασίλισσα των σπαθιών σας καλεί να κοιτάξετε όλα τα γεγονότα πριν λάβετε μια απόφαση. Το πρόσωπο που εκπροσωπείται από τη βασίλισσα των ξιφών μπορεί να είναι μοναχικό. είναι πολύ απαιτητικό για τους ανθρώπους με τους οποίους περιβάλλεται. Η διάνοια της είναι απότομη και αντιληπτή, και η αποφασιστικότητά της μπορεί να είναι μάλλον εκφοβιστική σε εκείνους που δεν την γνωρίζουν καλά. Κάτω από το κέλυφος της, ωστόσο, μπορεί να είναι στοργική και πιστή, αν και μπορεί ακόμα να προτιμά να αποφεύγει τις μεγάλες ρομαντικές καταστάσεις . Εάν είναι κάποιος του οποίου η καρδιά θα θέλατε να κερδίσετε, θα χρειαστείτε υπομονή, καθώς αυτή η βασίλισσα δεν αφήνει εύκολα την φρουρά της. Εάν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, η βασίλισσα των ξιφών  σημαίνει ότι μπορεί να προτείνει μια στιγμή που αναζητάτε ανεξαρτησία και αυτάρκεια παράλληλα με τη συνεργασία σας. Αυτή η βασίλισσα εκτιμά το δικό της χώρο και την ταυτότητά της. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές για να δημιουργήσετε σαφήνεια και όρια στη σχέση σας.

Η βασίλισσα των σπαθιών μπορεί να δείξει είτε σε κάποιον πιο ανώτερο, είτε στον εαυτό σας σε μια καριέρα ανάγνωση ταρώ. Αυτό το άτομο είναι σοφό, ειλικρινές και μπορεί να είναι πηγή εποικοδομητικής κριτικής. Μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Εάν αυτή η κάρτα σας αντιπροσωπεύει, μπορεί να βρίσκεστε σε μια περίοδο στη ζωή σας όταν είστε σε θέση να λάβετε πολύ σεβασμό από τους συναδέλφους σας. Είστε σε θέση να κοινοποιήσετε αποτελεσματικά τις απότομες ιδέες σας, καθώς και να τις συνδυάσετε με ένα ισχυρό μέρος ενσυναίσθησης. Πιθανότατα θα έχετε μια ισχυρή φήμη λόγω της ακεραιότητας και της δικαιοσύνης σας.  

Όταν ασχολείστε με οικονομικά θέματα, θα πρέπει να ενεργείτε με προσοχή, λογική και σοφία τώρα. Έχετε μια σαφή ισορροπία μεταξύ καρδιάς και του μυαλού . Εάν σας ζητείται να βοηθήσετε με την οικονομική κατάσταση κάποιου, κοιτάξτε τα πράγματα δίκαια, τόσο από την οπτική σας όσο και από τη δική τους. Αυτό μπορεί συνήθως να σημαίνει ότι είναι σε θέση να παρέχει βοήθεια, αλλά με όρια. Δημιουργήστε ένα συμβόλαιο ή ένα πρόγραμμα πληρωμής. ορίστε ορισμένους κανόνες. Αυτή η βασίλισσα είναι επίσης έντονη και αντιληπτική. παρατηρώντας όλες τις λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σαφήνεια σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση.

Βασίλισσα των Ξιφών ( Ανάποδα )

Μια αντίστροφη βασίλισσα των ξιφών είναι κάποιος που είναι πικρός, χειραγωγητικός, υπερβολικά επικριτικός και μπορεί να είναι εντελώς σκληρός. Αυτό το άτομο μπορεί να εκπροσωπεί τον σύντροφό μας τη συγκεκριμένη στιγμή, ή εναλλακτικά, κάποιον εκτός της σχέσης που προσπαθεί να παρέμβει. Μερικές φορές, η κακία αυτού του ατόμου μπορεί να είναι αποτέλεσμα τραύματος και εξαιτίας αυτού, εάν ο σύντροφός σας επιδεικνύει αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί μερικές φορές να είναι αποτέλεσμα ανεπίλυτου τραύματος που έρχεται στην επιφάνεια. Εάν είσαι ανύπαντρη, μπορεί να έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα διάλειμμα, κάτι που σε έχει αφήσει να νιώθεις εκδικητικό και αδιάφορο. Αυτές οι πεποιθήσεις μπορεί να είναι τοξικές. μάθετε να χρησιμοποιείτε τις εμπειρίες σας για να τις ξεπεράσετε, αντί να τις καταναλώσετε.

Υπάρχει κάποιος στη δουλειά που έχει μνησικακία εναντίον σας; Η βασίλισσα των ξιφών που αντιστρέφεται μπορεί να υποδείξει ένα υπερβολικά επικριτικό άτομο που χρησιμοποιεί τα λόγια και τη διάνοιά της για να δημιουργήσει ταλαιπωρία. Μπορεί να είναι σκληρή και μερικές φορές εντελώς σκληρή με το πώς εκφράζεται. Εάν είστε εσείς, ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να επικοινωνείτε καλύτερα. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε τα συναισθήματα ενός άλλου ατόμου; Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες σας σχετικά με ένα έργο χωρίς να κατηγορήσετε κάποιον; Αυτά μπορεί πραγματικά να σας ωφελήσουν βοηθώντας τους άλλους να αφομοιώσουν καλύτερα τις ιδέες σας. Αποφύγετε να είστε πολύ αρνητικοί.

Αν δεν επικοινωνούσατε καλά για τα οικονομικά, ίσως αντιμετωπίζετε τις συνέπειες αυτή τη στιγμή. Η έλλειψη σαφήνειας σχετικά με τη δική σας οικονομική κατάσταση θα μπορούσε επίσης να είναι ο ένοχος. Ίσως δανείσατε χρήματα σε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, ο οποίος δεν κατάφερε να σας επιστρέψει, ή μπορεί να έχετε δώσει ή ξοδέψει περισσότερα από όσα θα μπορούσατε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε πιο ξεκάθαροι για τα όρια  σας την επόμενη φορά.

Ανακάτεψε
Φανέρωσε

 

Επέλεξε για μία πιο αναλυτική πρόβλεψη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *