Θετική Ενέργεια 10 απλοί τρόποι για να την φέρεις στην ζωή σου !!

Στην σύγχρονη εποχή οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν μας βοηθούν να διατηρήσουμε θετική ενέργεια, θετική στάση, απέναντι στην ζωή.

Τα συναισθήματα παλεύουν μέσα μας για το ποιο θα επικρατήσει. Κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε μας αποδυναμώνει και να μας απομακρύνει από την θετική ενέργεια.

Τι γίνεται, όμως, όταν απομακρυνθείς πολύ από την θετική ενέργεια σου;

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κερδίζει έδαφος η απογοήτευση, η απαισιοδοξία, το άγχος, η θλίψη, οι φοβίες και πάρα πολλά άλλα.

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις  10 απλούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την θετική ενέργεια που έχεις στην ζωή σου.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι:

1. Απόλαυσε μια βόλτα στην φύση

Μια βόλτα στην φύση έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα του άγχους, βελτιώνει την μνήμη και παρέχει μια αίσθηση αναζωογόνησης.

2. Βοήθησε άλλους ανθρώπους

Βοηθώντας τους ανθρώπους γύρω σου να ξαναβρούν το χαμόγελο, γεμίζεις κι εσύ με χαρά και θετική ενέργεια ακριβώς όπως την προσφέρεις.

3. Ανέπτυξε στάση ευγνωμοσύνης

Αναγνωρίζοντας όλα τα θετικά που έχουν συμβεί στην ζωή σου και γεμίζοντας ευγνωμοσύνη θα νιώσεις πνευματική ανάταση και εξύψωση. Η θετική ενέργεια θα γεμίσει την ζωή σου.

4. Φρόντισε να κάνεις ένα διάλειμμα

Η κούραση μειώνει τα επίπεδα της θετικής ενέργειας. Κάνε ένα διάλειμμα, ξεκουράσου.. Θα δεις τα επίπεδα της θετικής ενέργειας σου να ανεβαίνουν.

5. Να γελάς

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Είναι αυτό που μας βοηθά να εξισορροπήσουμε την ενέργεια μας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ενισχύει την διάθεση μας. Επίσης μειώνει τον ψυχικό πόνο και μας προστατεύει από τις επιζήμιες επιπτώσεις του στρες. Βρες έναν τρόπο να γελάς συχνά. Δες μια κωμωδία, πέρνα χρόνο με φίλους, με ότι σε κάνει να χαλαρώνεις και να περνάς καλά. 

6. Πέρνα χρόνο με θετικούς ανθρώπους

Έρευνες έχουν δείξει ότι το στρες είναι μεταδοτικό και όσο περισσότερο περιβάλλεις τον εαυτό σου με αυτό, τόσο πιο πιθανό είναι να το αφήσεις να επηρεάσει τις σκέψεις σουΜε τον ίδιο τρόπο που το στρες είναι μεταδοτικό, με τον ίδιο τρόπο είναι και η ευτυχία. Τι περιμένεις λοιπόν άρχισε να συναναστρέφεσαι με θετικούς ανθρώπους και δες τα επίπεδα στην θετική ενέργεια σου να αλλάζουν.

7Πάρε βαθιά αναπνοή

Οι ασκήσεις αναπνοής βοηθούν να αφαιρέσεις τις τοξίνες από το σώμα σου και να ενισχύσεις τον εγκέφαλο σου με καθαρό αέρα. Οι σκέψεις γίνονται πιο καθαρές, πιο θετικές, πιο ήρεμες. Η θετική ενέργεια θα γεμίσει την ζωή σου.

8. Γυμνάσου

Η άσκηση σε βοηθάει τόσο για την καλή λειτουργία της καρδιάς όσο και για την καλή πνευματική υγεία. Έρευνες έχουν δείξει ότι η άσκηση μειώνει το άγχος και ανεβάζει την διάθεση.

9Φρόντισε τον εαυτό σου

Φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, νιώσε όμορφος/-η. Βρες μικρούς τρόπους να κάνεις αυτή την αλλαγή και δες τα επίπεδα της θετικής ενέργειας σου να αλλάζουν προς το καλύτερο.

10. Γιόρτασε τις μικρές νίκες

Γιορτάζοντας τις μικρές σου καθημερινές νίκες είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους να γεμίσεις την ζωή σου με θετική ενέργεια.

10+1 (tip)  Πήγαινε στο καφέ Ωκεανός

Ξέκλεψε λίγο χρόνο και πήγαινε για ένα Ελληνικό καφεδάκι στον Ωκεανό , χαλάρωσε και άκου την ανάγνωση του φλιτζανιού σου με θετική διάθεση .

Ακολούθησε τους παραπάνω 10 + 1 απλούς τρόπους για να βοηθήσεις να αυξηθούν τα επίπεδα της θετικής σου ενέργειας και δες την ζωή σου να αλλάζει με θετικό τρόπο.

Να θυμάσαι ότι είσαι υπέροχος!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *