Κινέζικη Αστρολογία : Βόδι

Σύμβολο: Βόδι

Χρονιές: 1901. 1913. 1925. 1937. 1949. 1961. 1973. 1985. 1997. 2009. 2021. 2033. 2045. 2057. 2069. 2081. 2093

Ώρα: 1 πμ-3πμ
Εποχή: Χειμώνας
Μήνας: Ιανουάριος
Χρώμα: Πράσινο, κίτρινο, μαύρο, καφέ
Τροφή: Όλα τα είδη τροφίμων
Λουλούδι: Γαρίφαλο
Κατεύθυνση: Βορειοανατολικά
Τυχερή πέτρα: Ακουαμαρίνα
Αστρολογική αντιστοιχία: Αιγόκερως
Χώρες: Ελβετία, Ινδία, Κούβα, Υεμένη, Φινλανδία, Ουκρανία
Διάσημοι: Walt Disney, Anthony Hopkins, Jane Fonda, Peter Sellers, Jack Nicholson

Θετικά: Αξιόπιστος, ισχυρός, υπομονετικός, ακούραστος, υπερβολικός, λογικός, συστηματικός, φαντασία, τιμιότητα, κοινωνικός.
Αρνητικά: Μη ανταγωνιστικός, άκαμπτος, κτητικός, επίμονος, εκκεντρικός, επικριτικός, αδιάλλακτος.

Γενικά Χαρακτηριστικά του Βοδιού: Το Βόδι είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζώδια του κινέζικου αστρολογικού κύκλου που συμβολίζει τον πλούτο και την ευημερία. Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι σε αυτή τη χρονιά συνήθως εργάζονται πολύ σκληρά και επίμονα. Θαυμάζουν την δύναμη και την εξουσία και γι’ αυτό οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο εξαρτώνται από την επιθυμία τους να πετύχουν όλα τα μεγάλα πράγματα στη ζωή. Είναι επίσης κομματάκι αργοί κατά τη λήψη των αποφάσεών τους, ειδικά εάν τους δίνονται πολλές επιλογές. Μόλις αποφασίσουν σχετικά με κάτι εν τούτοις, κανένας δεν μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν τη γνώμη τους. Μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους θα σας ανοίξουν την καρδιά και το μυαλό τους με έναν πολύ ειλικρινή και αληθινό τρόπο. Ένα Βόδι μπορεί να είναι καλός και πιστός φίλος.

Συνήθως η εμφάνιση ενός Βουβαλιού είναι πρωτόγονη και ακατέργαστη αλλά οι άνθρωποι που γεννήθηκαν αυτή τη χρονιά είναι έξυπνοι, μεθοδικοί, ισορροπημένοι και λεπτομερείς. Ένα δυνατό τους στοιχείο είναι ότι έχουν τον τρόπο να κάνουν τους άλλους να ανοίγονται και να τους λένε τα μυστικά τους. Αυτό είναι και μια από τις κυριότερες αιτίες της επιτυχίας τους. Αγαπούν την μοναξιά γιατί έτσι μπορούν και σκέφτονται. Είναι πεπεισμένοι ότι έχουν δίκιο, κριτικάρουν συχνά και συνήθως είναι πολύ θρήσκοι. Όσο συγκρατημένοι και αν φαίνονται κατά βάθος είναι πολύ οξύθυμοι και καλό θα ήταν να μην τους πάτε πολύ κόντρα γιατί οι εκρήξεις τους είναι επικίνδυνες

Δε θα μείνει τίποτα όρθιο στο δρόμο τους προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι ορμητικοί και αρχηγοί και ενώ δεν είναι πολύ ομιλητικοί μπορούν να μη βάλουν γλώσσα μέσα αν αυτό είναι αναγκαίο και τους εξυπηρετεί. Οι γυναίκες Βούβαλοι είναι πολύ συντηρητικές και μετρημένες και ποτέ δε θα κάνουν κάτι παράτολμο ή παρακινδυνευμένο. Γενικά είναι πολύ εργατικοί και αποδοτικοί. Τα μέλη της οικογένειας τους έχουν πάντα καλυμμένες τις ανάγκες τους και ζουν μια άνετη ζωή.

Οι Βούβαλοι είναι αποδοτικοί σε γεωργικές εργασίες και γενικότερα όταν ασχολούνται με κάτι δικό τους. Δεν είναι πάρα πολύ καλοί στις δημόσιες σχέσεις και γι΄αυτό καλό θα ήταν να μην ασχοληθούν με εμπορικά επαγγέλματα ή με επαγγέλματα που θα τους αναγκάζουν να μετακινούνται συχνά και πολύ γιατί αυτό θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία τους. Είναι τρυφεροί, αισθησιακοί και πιστοί αλλά δεν είναι ποτέ ρομαντικοί. Δεν τους αρέσουν οι συζητήσεις περί των σχέσεων με αποτέλεσμα να έχουν πολύ συχνά προβλήματα και απογοητεύσεις.
Συμβατότητα Βοδιού

Με έναν Ποντικό: 90%

Με έναν Κόκορα: 90%

Με ένα Βόδι: 80%

Με ένα Φίδι: 80%

Με έναν Χοίρο: 70%

Με ένα Σκύλο: 60%

Με μια Τίγρη: 50%

Με ένα Λαγό: 50%

Με ένα Άλογο: 40%

Με έναν Δράκο: 30%

Με έναΠρόβατο: 20%

Η Τράπουλα που σου ταιριάζει είναι :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *