Κινέζικη Αστρολογία : Τίγρης

Σύμβολο: Τίγρης

Χρονιές: 1902. 1914. 1926. 1938. 1950. 1962. 1974. 1986. 1998. 2010. 2022. 2034. 2046. 2058. 2070. 2082. 2094

Ώρα: 3πμ – 5πμ
Εποχή: Χειμώνας
Μήνας: Φεβρουάριος
Χρώμα: Πράσινο, μπλε, άσπρο, κίτρινο
Τροφή: Ψωμί, ζυμαρικά
Λουλούδι: Βιολέτα
Κατεύθυνση: Βορειοανατολικά
Τυχερή πέτρα: Ζαφείρι
Αστρολογική αντιστοιχία: Υδροχόος
Χώρες: Ρωσία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία, Ελ Σαλβαδόρ, Βόρεια Κορέα.
Διάσημη: Agatha Christie, Tom Cruise, Sir Alec Guinness, Marilyn Monroe, Stevie Wonder.

Θετικά: Καλή τύχη, δύναμη, δικαίωμα, σεβασμός, φρόνηση, αισιοδοξία, προσδιορισμός, ενστικτώδης, θάρρος, γενναιόδωρος, συμπονετικός.
Αρνητικά: Τρομακτικός, περίπλοκος, άκαμπτος, μόνος, σύγκρουση, εσπευσμένος, ύποπτος.

Γενικά Χαρακτηριστικά του Τίγρη: Οι Κινέζοι αστρολόγοι θεωρούν τις τίγρεις (όχι τα λιοντάρια) ως βασιλιάδες όλων των ζώων. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στη χρονιά της Τίγρης είναι συνήθως πολύ ελκυστικοί και πειστικοί. Δεν μπορείτε να τους αντισταθείτε εύκολα και συγχρόνως δεν μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον τους εκτός αν προσπαθήσετε σκληρά και είστε ειλικρινείς. Συμπαθούν το μυστήριο, τα παραμύθια και τις ιστορίες για το θάρρος και την αγάπη. Θα περάσουν πιθανώς μια τολμηρή ζωή που προκαλείται από τα ένστικτα και τις ισχυρές συγκινήσεις τους. Μια άλλη σημαντική ιδιότητα των ανθρώπων αυτής της χρονιάς είναι το γεγονός ότι συμπαθούν τις εκπλήξεις και βαριούνται τις συνηθισμένες καταστάσεις. Εάν θέλετε να έχετε μια τίγρη ως φίλο είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε τη φιλία γιατί οι άνθρωποι αυτοί διατηρούν με δυσκολία μια οποιαδήποτε σχέση.

Η Τίγρης είναι επιθετική και χωρίς περιορισμούς. Είναι ευέξαπτη και σχεδόν πάντα μπλέκεται σε καυγάδες με τους ανώτερούς της. Αγαπάει πολύ το ρίσκο και γι’ αυτό λειτουργεί σαν επαναστάτης ή σαν αρχηγός αλλά καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι να σκεφτούν διπλά πριν ακολουθήσουν τον δρόμο που δείχνει η Τίγρης γιατί μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στην καταστροφή! Έχει μια πολύ έντονα μαγνητική παρουσία και είναι δύσκολο σε κάποιον να αντισταθεί σε αυτήν. Όλοι καταλήγουν να της δείχνουν σεβασμό και να μην τολμούν να της πουν την αλήθεια κατάμουτρα! Της αρέσει πάρα πολύ η εξουσία και αν μπορούσε να ακούσει και κάποιες συμβουλές θα έφτανε πάρα πολύ ψηλά στην οποιαδήποτε κλίμακα.

Δεν εμπιστεύεται κανέναν και λειτουργεί πάρα πολύ εγωκεντρικά. Είναι ξεροκέφαλη και πεισματάρα και της αρέσει να τσακώνεται για μικροπράγματα. Σίγουρα θα επισκεφτεί τη δικαστική αίθουσα μια φορά στη ζωή της. Παρόλα αυτά πάντα τραβάει μπροστά στη ζωή της και ασχολείται συνήθως με επαγγέλματα που κρύβουν κινδύνους ή επαγγέλματα αρχηγικά όπως διευθυντής ή στρατιωτικός. Οι Τίγρεις, άνδρες και γυναίκες, πάντα προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα, να φέρουν νέες ιδέες και να κόψουν παλιές συνήθεις κατακτώντας καινούργια δικαιώματα.

Μια Τίγρης είναι ικανή για πάρα πολλή αγάπη αλλά έτσι έντονη που είναι συνήθως δεν ευτυχεί στον έρωτα! Τέλος οι Κινέζοι λένε ότι μια Τίγρης μέσα σε ένα σπίτι θα απομακρύνει τα τρία μεγαλύτερα κακά: τους κλέφτες, τη φωτιά και τα κακά πνεύματα αλλά αν υπάρχουν δυο Τίγρεις μέσα σε ένα σπίτι τότε η μία θα πρέπει να φύγει.

Συμβατότητα Τίγρης

Με ένα Σκύλο: 90%

Με έναν Δράκο: 80%

Με ένα Άλογο: 80%

Με έναν Χοίρο: 80%

Με έναν Κόκορα: 60%

Με έναν Ποντικό: 60%

Με ένα Λαγό: 50%

Με ένα Βόδι: 50%

Με μια Τίγρη: 40%

Με ένα Φίδι: 40%

Με έναν Πίθηκο: 20%

Με ένα Πρόβατο: 10%

Η Τράπουλα που σου ταιριάζει είναι :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *