Κινέζικη Αστρολογία : Χοίρος (Γουρούνι)

Σύμβολο: Αγριόχοιρος

1911. 1923. 1935. 1947. 1959. 1971. 1983. 1995. 2007. 2019. 2031. 2043. 2055. 2067. 2079. 2091. 2103


Ώρα:  
9μμ-11μμ
Εποχή: 
Φθινόπωρο
Μήνας: 
Νοέμβριος
Χρώμα: 
Κόκκινο, άσπρο
Τροφή: 
Φρούτα
Λουλούδι: 
Χρυσάνθεμο
Κατεύθυνση: 
Βόρεια, Βορειοδυτικά
Τυχερή πέτρα: 
Ρουμπίνι
Αστρολογική αντιστοιχία: 
Σκορπιός
Χώρες: 
Σουηδία, Αυστραλία, Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Νιγηρία, Αίγυπτος 
Διάσημοι: 
Woody Allen, Ernest Hemingway, Alfred Hitchcock, Elton John, Steven Spielberg

Θετικά: Τίμιος, Κοινωνικός, Υπομονή, Πλεονέκτημα, Παρασκήνιο, Φιλήσυχος, Ταλαντούχος, Αισθησιακός, Φιλόξενος, Αλτρουιστής.
Αρνητικά: 
Απόμακρος, Συντηρητικός, Σνομπ, Απαισιόδοξος, Ανταγωνιστικός, Μιλιταριστής.

Γενικά Χαρακτηριστικά του Χοίρου: Ο Χοίρος είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του κινέζικου αστρολογικού κύκλου και  συμβολίζει τη γονιμότητα και την καλή τύχη. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο είναι τίμια και με την τιμιότητά τους καταφέρνουν να ευτυχήσουν στη ζωή. Όντως οι γεννημένοι στο ζώδιο αυτό είναι τίμιοι και με πολύ υπομονή. Προτιμούν να μην πέφτει ο προβολέας επάνω τους και κινούνται πάντα κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Κάποιος που τους γνωρίζει χρειάζεται αρκετό χρόνο για να τους μάθει και να αισθανθεί άνετα μαζί τους αλλά όταν αυτό συμβεί τότε θα δει ότι έχει να κάνει με ανθρώπους που έχουν μια πάρα πολύ ζεστή καρδιά και που είναι πρόθυμοι να την δώσουν όποτε χρειαστεί. Οι Χοίροι είναι φιλήσυχοι άνθρωποι που τους αρέσει η φύση, τα βουνά, οι λίμνες και τα λιβάδια και έτσι προτιμούν να μένουν στην εξοχή παρά στο κέντρο της πόλης. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στη χρονιά του Γουρουνιού είναι ιπποτικοί, ευσυνείδητοι, εξυπηρετικοί και έντιμοι. Αλλά και αφελείς, ευκολόπιστοι και λίγο «κοροΐδα». Μπορείτε σίγουρα να τους εμπιστευτείτε!

Ξεγελιούνται εύκολα, δέχονται τις αποτυχίες τους με ηρεμία και κατανοούν τα ελαττώματα των άλλων. Είναι βαθιά ειλικρινείς και νομιμόφρονες και ποτέ δε μπορούν να υποκριθούν. Πιστεύουν αυτά που λένε αλλά πάντα έχουν την ανάγκη να τα υποστηρίξουν και να φέρουν επιχειρήματα γιατί νοιώθουν και κατά βάθος φοβούνται ότι οι άλλοι δεν τους πιστεύουν. Είναι διανοούμενοι και διαβάζουν τα πάντα. Σε μια παρέα είναι πολύ ευχάριστοι, δημιουργούν γέλιο γύρω τους και μπορεί μερικές φορές να γίνουν και αθυρόστομοι. Είναι άνθρωποι αρκετά υλιστές και αισθησιακοί.

Πίσω από το προσωπείο της ηρεμίας κρύβουν μια μεγάλη ισχυρή θέληση και ίσως και λίγη αυταρχικότητα. Όταν πάρουν μια απόφαση είναι πολύ δύσκολο κάτι να τους σταματήσει από την υλοποίησή της. Πριν όμως αποφασίσουν για κάτι ζυγίζουν πολύ τα υπέρ και τα κατά, πράγμα που δημιουργεί στους άλλους την εικόνα ότι δεν ξέρουν τι θέλουν. Στην πραγματικότητα ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν αλλά σκέφτονται παραπάνω γιατί δε θέλουν να προξενήσουν κακό και ανισορροπία στους άλλους με την απόφασή τους!

Συμβατότητα Χοίρου

Με ένα Πρόβατο: 100%

Με ένα Λαγό: 100%

Με ένα Σκύλο: 80%

Με μια Τίγρη: 80%   

Mε ένα Άλογο: 70%

Με ένα Δράκο: 70%

Με ένα Ποντικό: 70%

Με ένα Βόδι: 70%

Με έναν Κόκορα: 60%

Με έναν Πίθηκο: 50%

Με έναν Χοίρο: 50%

Με ένα Φίδι: 30%

Η Τράπουλα που σου ταιριάζει είναι :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *