Μαγικά Μηνύματα Νεραϊδών ( Oracle Deck )

Μαγικά Μηνύματα ΝεραϊδώνΜαγικά Μηνύματα Νεραϊδών

Οι νεράιδες είναι αγαπημένοι «φυσικοί άγγελοι» που, καθώς είναι τόσο κοντά στη γη, είναι έξοχες στο να θεραπεύουν και να βοηθούν σε καθημερινές ανησυχίες, όπως σχέσεις, θέματα υγείας και οικονομικά.

Κάθε μία από τις 44 κάρτες έχει έναν υπέροχο πίνακα με νεράιδες και ένα μήνυμα ή απάντηση για εσάς.

Οι νεράιδες είναι αγαπημένοι «φυσικοί άγγελοι» που, καθώς είναι τόσο κοντά στη γη, είναι έξοχες στο να θεραπεύουν και να βοηθούν σε καθημερινές ανησυχίες, όπως σχέσεις, θέματα υγείας και οικονομικά.

Ένα Deck κατάλληλο για ερωτήσεις που απασχολούν την καθημερινότητα σας που όχι μόνο δίνει απαντήσεις αλλά και συμβουλές πως θα φτάσετε να με επιτυχία στον στόχο σας εάν κάνετε τα κατάλληλα βήματα .

Εικόνες καρτών από τα Μαγικά Μηνύματα από το Μαντείο των Νεράιδων

1 2 3 4 5 6 7

Παραδείγματα Ερμηνείας Καρτών

Κάρτα Αριθμός 1

Άσσος της Φωτιάς

Μια συναρπαστική νέα ευκαιρία εμφανίζεται στη ζωή σας! Εμφανίζονται δημιουργικές και εμπνευσμένες δυνατότητες καριέρας. Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε εντελώς νέες περιπέτειες που παρουσιάζονται. Καν ‘το!

Οι καινοτόμες ιδέες πρέπει να επιδιώκονται με ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή όπως κάθε άλλη για να ρισκάρετε προκειμένου να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, κάντε το τώρα!

Πρόσθετες έννοιες για αυτήν την κάρτα ~

Έναρξη μιας επιχείρησης? Προσφορές εργασίας ή προωθήσεις. Συναρπαστικές νέες πληροφορίες. Αυτοέκφραση; Μια νέα αρχή.

Αυτή είναι μια τόσο όμορφη κάρτα και σημαίνει τόσα πολλά ….. Τυχερός αν την τραβήξει αυτήν !

Κάρτα Νο 2 

Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε

«Είστε ασφαλείς και αυτή η κατάσταση βρίσκεται υπό τον τέλειο έλεγχο της Θείας πρόνοιας και της παγκόσμιας τάξης. Εμποτίστε μόνο αγαπητικές σκέψεις και συναισθήματα στην κατάσταση για να διασφαλίσετε ότι το υψηλότερο δυνατό αποτέλεσμα ρέει αβίαστα προς και μέσα από εσάς».

Οι Άγγελοι σας στέλνουν αυτήν την κάρτα επειδή ανησυχούσατε άσκοπα. Η ανησυχία είναι μια μορφή προσευχής που προσελκύει σε σας αυτό που δεν επιθυμείτε. Απελευθερώστε τις ανησυχίες σας στους αγγέλους σας, καθώς δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Στην πραγματικότητα, οι ανησυχίες σας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Πρόσθετες έννοιες για αυτήν την κάρτα ~

Όλα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι φαντάζεστε. Ζητήστε από τους αγγέλους να σας απαλλάξουν από την ανησυχία. Ένα ευτυχές αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο. Αποφύγετε να ανησυχείτε, μήπως τα αρνητικά συναισθήματα σας τραβήξουν και την κατάσταση. Οι άγγελοι είναι μαζί σου και όλα είναι εντάξει.

Κάρτα Νούμερο 3 

Να είσαι θετικός

Οι σκέψεις σας μπορούν να διαμορφώσουν την εμπειρία σας, οπότε φροντίστε να εστιάσετε στα θετικά

Η σκέψη σας έχει τη δύναμη να κατευθύνει την πραγματικότητά σας. Πάρα πολλές αρνητικές σκέψεις μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ευημερία σας. Να θυμάστε ότι η ενέργειά σας πηγαίνει πάντα προς τον Παράδεισο, τους αγγέλους και τη φύση. Είναι σαν να έχεις δίπλα σου ένα υπερβολικό τζίνι που ακούει τις σκέψεις σου και δεν περιμένει καν να πεις δυνατά «Μακάρι…. « προτού αρχίσει να λειτουργεί. Αν θέλετε το «τζίνι» να εργάζεται για λογαριασμό σας, επιλέξτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε και όχι σε αυτό που ΔΕΝ θέλετε. Πάρτε αυτήν την κάρτα ως ένα σαφές μήνυμα ότι πρέπει να διατηρήσετε τις προθέσεις σας θετικές.

Πρόσθετες έννοιες για αυτήν την κάρτα ~

Προσθέστε συνειδητά θετικές φράσεις στην ομιλία σας. Οι άλλοι επηρεάζονται από τα λόγια και τις σκέψεις σας. μπορείτε να αλλάξετε το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης με επιβεβαιώσεις.

Κάρτα Νούμερο 4

Κόρη

Η απάντηση στην ερώτησή σας αφορά την κόρη σας

Αυτή η κάρτα σημαίνει ότι μια γυναίκα που είναι νεότερη από εσάς – πιθανότατα η κόρη σας – είναι καθοριστική στην απάντηση στην ερώτησή σας. Είναι πολύ διαισθητική και ξέρει πώς να σε βοηθήσει, όσο νέα κι αν είναι.

Αφιερώστε επιπλέον χρόνο με την κόρη σας για να ενισχύσετε τον δεσμό σας και να ανοίξετε την καρδιά σας στη βαθιά αγάπη μεταξύ γονέα και παιδιού. Καθώς η σχέση σας με την κόρη σας γεμίζει την καρδιά σας, ωφελείται ολόκληρη η ζωή σας.

Πρόσθετες έννοιες για αυτήν την κάρτα ~

Ένα άτομο που είναι σαν κόρη για εσάς χρειάζεται την προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Η ψυχή ενός αγέννητου κοριτσιού σας στέλνει αγάπη. Ένα θηλυκό παιδί στον Παράδεισο είναι μαζί σου σαν άγγελος. Επικεντρωθείτε στη θεραπεία μιας σχέσης γονέα-κόρης. Επιτρέψτε στο εσωτερικό σας παιδί να παίξει και να απολαύσει τον εαυτό του. Δώστε οποιαδήποτε ανησυχία για την κόρη σας στον Παράδεισο, που την προσέχει. Θα λάβετε ένα μήνυμα από τους γονείς σας (αν είστε γυναίκα).

Πάρτε μία πρόβλεψη με Μαγικά Μηνύματα Νεραϊδών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *