Οι 17 πιο γνωστοί τρόποι μαντείας

1. Astrology / Aστρολογία : από τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων.

Η αστρολογία είναι η μελέτη της επιρροής που έχουν μακρινά κοσμικά αντικείμενα, συνήθως αστέρια και πλανήτες στην ανθρώπινη ζωή. Η θέση του ήλιου , των αστεριών, του φεγγαριού και των πλανητών κατά τη στιγμή της γέννησης των ανθρώπων (όχι η σύλληψή τους) λέγεται ότι διαμορφώνει την προσωπικότητά τους, επηρεάζει τις ρομαντικές τους σχέσεις και προβλέπει την οικονομική τους τύχη, μεταξύ άλλων.

Αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι για την αστρολογία είναι το «σημάδι» τους, το οποίο αναφέρεται σε έναν από τους 12 αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου. Αυτή είναι μια

μορφή αστρολογίας με τα σημάδια του ήλιου, η οποία είναι η αστρολογία στην οποία βασίζονται τα ωροσκόπια της εφημερίδας. Είναι πιθανώς η απλούστερη μορφή, γιατί δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από την ημερομηνία των γενεθλίων κάποιου για να δημιουργήσει ένα ωροσκόπιο. Πολλοί αστρολόγοι θα σας πουν ότι αυτή η μορφή αστρολογίας είναι τόσο απλοϊκή που παράγει πολύ περιορισμένα αποτελέσματα.

Για να παράγουν μια πιο ακριβή ανάγνωση, οι αστρολόγοι ελέγχουν για να δουν σε ποιο σημείο ήταν κάθε πλανήτης τη στιγμή της γέννησης. Οι πλανήτες και τα σημεία συνδυάζονται με άλλα στοιχεία, όπως σπίτια και γωνίες, για να σχηματίσουν ένα πολύπλοκο και συχνά πολύ συγκεκριμένο προφίλ της προσωπικότητας, της ζωής και των μελλοντικών προοπτικών ενός ατόμου.

Δεν υπάρχει καμία ενιαία θεωρία ή πρακτική αστρολογίας. Οι αρχαίοι πολιτισμοί εξασκούσαν όλες τις δικές τους μορφές, μερικές από τις οποίες συνδυάστηκαν και εξελίχθηκαν στη σημερινή κοινή δυτική αστρολογία. Οι ανατολικοί πολιτισμοί συνεχίζουν να ασκούν τις δικές τους μορφές αστρολογίας: Η κινεζική, η Βεδική και η Θιβετιανή αστρολογία είναι από τις πιο γνωστές.

Ακόμα και στη δυτική αστρολογία, υπάρχει σημαντική ποικιλία μεθόδων και φιλοσοφιών. Μερικοί διαιρούν την αστρολογία με το τελικό αποτέλεσμα που προορίζεται.

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

2. Cartomancy / Καρτομαντεία : ρίχνοντας μία απλή τράπουλα.

Σε μια ανάγνωση καρτών καρτομαντείας , ένας αναγνώστης χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη τράπουλα για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας ή / και να μεταδώσει πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον σας. Όσον αφορά το τι πρέπει να ρωτήσετε, όλα πάνε, αλλά η συνομιλία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η καρτομαντεία είναι σαν την τύχη και τα τραπουλόχαρτα ταυτόχρονα.

Η πλατφόρμα καρτών
Σε αντίθεση με το ταρώ που έχει μια συγκεκριμένη τράπουλα (περισσότερα σε αυτό αργότερα), μια ανάγνωση καρτομαντείας απαιτεί μόνο μια καλή παλιομοδίτικη τράπουλα 52 φύλλων – την ίδια ακριβώς που χρησιμοποιήθηκε για να παίξει το δημοφιλή παιχνίδια με κάρτες όπως την γέφυρα τον 14ο αιώνα. Κάθε αριθμός, κοστούμι και κάρτα προσώπου έχει ένα συγκεκριμένο νόημα (ωστόσο, η κάρτα Τζόκερ δεν χρησιμοποιείται πάντα.) Για παράδειγμα, ο Άσος Κούπα αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή, όπως μια νέα σχέση, γάμο ή κάποια καλά νέα για τον εαυτό σας ή κάποιος που είναι κοντά και το 7 Σπαθί δείχνει την απώλεια ενός φίλου ή άλλου σημαντικού ατόμου στη ζωή σας λόγω διαφωνίας ή προβλήματος.

Πώς λειτουργεί μια ανάγνωση καρτών καρτομαντείας
Ένας αναγνώστης θα εξετάσει την εξάπλωσή σας και θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με την ερώτησή σας ή την τρέχουσα κατάσταση. Όσον αφορά την εξάπλωση, ένας ψυχικός μπορεί να χρησιμοποιήσει μεμονωμένες κάρτες για γρήγορες απαντήσεις. τρία φύλλα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον · εννέα φύλλα για παρελθόντα, παρόντα και μελλοντικά επίπεδα · και 21 κάρτες για μια πιο εμπεριστατωμένη και περιεκτική ανάγνωση – γνωστή και ως Gypsy Spider Web. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όπως και άλλες ψυχικές αναγνώσεις, δεν χρειάζεται να είστε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν σύμβουλο για να λάβετε μια πρόβλεψη .

Ανάγνωση καρτών Cartomancy VS. Ανάγνωση καρτών Tarot ή Oracle cards
Η κύρια διαφορά μεταξύ των ενδείξεων καρτομαντείας και των αναγνώσεων Tarot ή Oracle cards είναι ότι η έννοια των καρτών καρτομαντείας είναι πιο ξεκάθαρη, ενώ οι κάρτες Tarot ή Oracle cards όπως «ο διάβολος» ή «η υψηλή ιέρεια» μπορούν να έχουν κρυφές έννοιες – με άλλα λόγια, δεν είναι πάντα κυριολεκτικές. Το καλό πράγμα για τις αναγνώσεις καρτομαντείας είναι ότι είναι ιδανικά για την απάντηση πραγματικά ερωτήσεων σε σχέση με την εμφάνιση πιθανών αποτελεσμάτων. Το ένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο, είναι απλώς θέμα στυλ που θέλετε να λαμβάνετε τις απαντήσεις και τις πληροφορίες σας.

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

3. Ceromancy / Κηρομαντεία : με μοτίβα τήξης ή στάξιμο  κεριού .

Από την ελληνική λέξη «carrow» που σημαίνει κερί, το ceromancy είναι μια μορφή μαντείας όπου θερμαινόμενο κερί ή κεριά χρησιμοποιούνται για να σας βοηθήσουν να δείτε στο μέλλον. Είναι μια από τις πιο αρχαίες και δημοφιλείς μορφές μίας τύχης στον κόσμο – ειδικά στο Πουέρτο Ρίκο, το Μεξικό και την Αϊτή. Η τελετή φαίνεται να προήλθε από τους αρχαίους κελτικούς χρόνους, όταν τα κεριά κάηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων των druids. Στη συνέχεια, το κερί θα χύνεται σε ένα μπολ με νερό και τα σχήματα που σχηματίζονται ερμηνεύονται ως σημάδια για το τι μπορεί να κρατήσει το μέλλον. Εδώ είναι μερικοί απλοί, φθηνοί και αποκαλυπτικοί τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μαγεία των κεριών σας…

 • Το χρώμα των κεριών συνήθως είναι :

Πράσινο – Για να ενισχύσετε χρήματα ή υπάρχοντα και να δημιουργήσετε νέα δουλειά

Μπλε – Για διανοητική διαύγεια ή για την εξάλειψη του φόβου και της ανησυχίας

Μαύρο – Για δύναμη και αποφασιστικότητα

Κόκκινο ή ροζ – Βελτιώστε την αγάπη, το ρομαντισμό και τις σχέσεις

Χρυσός – Για δημιουργικότητα, ευτυχία και χαρά

Λευκό – Για ειρήνη, επίλυση επιχειρημάτων, ανάκαμψη και θεραπεία

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

4. Chiromancy / Χειρομαντεία : από το σχήμα των χεριών και των γραμμών στις παλάμες.

Η Χειρομαντεία υπήρχε από την αρχαιότητα ως μελέτη των γραμμών της παλάμης για να πει την τύχη ενός ατόμου. Τον 17ο αιώνα, η Χειρομαντεία διδάχθηκε σε πανεπιστήμια της Γερμανίας και κατά την ίδια περίοδο περιγράφεται ως μορφή μαγείας στην Αγγλία. Πιστεύεται ότι ο Ιούλιος Καίσαρας διάβασε τις παλάμες των ανθρώπων για να ανακαλύψει τις πραγματικές τους προθέσεις. Για εκατοντάδες χρόνια, βασιλιάδες, ηγέτες και φιλόσοφοι ανακάλυψαν απαντήσεις στα ερωτήματά τους χρησιμοποιώντας την Χειρομαντεία – ο Άλμπερτ Αϊνστάιν διάβασε την παλάμη του ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Ναπολέων Βοναπάρτης μελέτησαν την Χειρομαντεία.

Η Χειρομαντεία ή η ανάγνωση παλάμης δίνει σε ένα άτομο γνώση για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Η εκμάθηση πώς να διαβάζετε παλάμες μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε αλλαγές στην αγάπη, τις σχέσεις, την εργασία και την οικογένεια και επίσης να προσφέρετε προστασία σε όλους αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής . Ο ορισμός της Χειρομαντείας όχι μόνο προβλέπει καταστάσεις, αλλά θα περιγράψει το χαρακτηριστικό του ατόμου και τις επιρροές γύρω του. Ένας χειρομάντης θα μελετήσει το σχήμα, το μέγεθος και τις γραμμές των χεριών και των δακτύλων. Για τους δεξιούς ανθρώπους το αριστερό χέρι δείχνει το χαρακτήρα, το πεπρωμένο και την προσωπικότητα με το οποίο γεννιέται ένα άτομο και το δεξί χέρι δείχνει την κατεύθυνση της ζωής του ατόμου. Για τα αριστερά άτομα, είναι το αντίθετο.

Η παλάμη έχει 3 μεγάλες γραμμές – την κεφαλή, την καρδιά και τη γραμμή ζωής. Η γραμμή καρδιάς είναι η υψηλότερη οριζόντια γραμμή κάτω από τα δάχτυλά σας, η κεφαλή είναι η επόμενη οριζόντια γραμμή από κάτω και η γραμμή ζωής είναι η γραμμή που εκτείνεται από το πλάι του χεριού σας μέχρι το κάτω μέρος της παλάμης σας. Η αρχική γραμμή, επίσης γνωστή ως γραμμή σοφίας αντικατοπτρίζει την ψυχολογική και διανοητική σύνθεση ενός ατόμου, καθώς και τη διαισθητική και πνευματική του ικανότητα. Η καρδιακή γραμμή, γνωστή και ως γραμμή αγάπης, δείχνει τη συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου και τη σύνδεσή του με τους άλλους στις σχέσεις. Η γραμμή ζωής συχνά παρερμηνεύεται ως η γραμμή που αντανακλά πόσο καιρό θα ζήσει ένα άτομο, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με τα γεγονότα της ζωής – σχέσεις με άλλους, αλλαγές των συνθηκών και τη σωματική και συναισθηματική τους ευημερία.
 • Ένας γρήγορος οδηγός για τη χειρονομία
Διαβάζοντας την κεφαλή :
 • Μεγάλη ευθεία γραμμή – Είναι πιθανό να αναλύσετε υπερβολικά τις καταστάσεις και τους ανθρώπους και να αφιερώσετε χρόνο για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.
 • Μεγάλη καμπύλη γραμμή – Είστε δημιουργικός στοχαστής και συχνά σκέφτεστε όλα τα πιθανά αποτελέσματα προτού λάβετε μια απόφαση.
 • Σύντομη γραμμή – Σκέφτεστε γρήγορα και δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο για να λάβετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα.
 • Γραμμή που χωρίζεται σε δύο – Το βρίσκεις εύκολο να βλέπεις τις προοπτικές των άλλων και είναι ευαίσθητο στα συναισθήματά τους. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη εύκολα.
Διαβάζοντας την καρδιά:
 • Μεγάλη ευθεία γραμμή – Λαμβάνετε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων και μπορεί να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες τους. Είστε λογικός και αναλυτικός στοχαστής.
 • Μεγάλη καμπύλη γραμμή – Οδηγείτε από το πάθος και τη δημιουργικότητα και συχνά θα θέτετε αυτές τις ανάγκες σε άλλους ανθρώπους.
 • Κοντή καμπύλη γραμμή – Είστε πιο ανοιχτοί με άτομα κοντά σας και προτιμάτε χρόνο με μια μικρή ομάδα φίλων και όχι με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων.
 • Σύντομη ευθεία – Δείχνετε την αγάπη σας περισσότερο με δράση παρά με λόγια. Είστε ανεξάρτητοι και σας αρέσει η ελευθερία σας.
 • Γραμμή που χωρίζεται σε δύο – Βάζετε συχνά τις ανάγκες άλλων ανθρώπων και ενδέχεται να δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας.
 Διαβάζοντας τη γραμμή ζωής:
 • Μεγάλη γραμμή – Είστε ένα ισχυρό άτομο που θα είναι εκεί για άλλους ανθρώπους. Θα είστε ένας φυσικός σύμβουλος που οι φίλοι και η οικογένειά σας καλούν σε δύσκολες στιγμές.
 • Αχνή γραμμή – Εσείς εστιάζετε πάρα πολύ στο άγχος της καθημερινής ζωής και θα μπορούσατε να κάνετε λίγο χρόνο χαλάρωσης χρησιμοποιώντας διαλογισμό, γιόγκα ή άσκηση.
 • Σπασμένη γραμμή – Διαλείμματα στη γραμμή ζωής σας αντικατοπτρίζουν τραυματικές εμπειρίες στη ζωή. Αυτές τις στιγμές θα πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή επιλογές ζωής.
 • Σύντομη γραμμή – Όταν περνάτε δύσκολες περιόδους στη ζωή, έχετε την τάση να κρατάτε τον εαυτό σας απασχολημένο για να το ξεχάσετε

5. Clairvoyance / Διόραση :με πνευματική όραση ή εσωτερική όραση.

Η Διόραση είναι μια γαλλική λέξη που σημαίνει “Clear Seeing”. Είναι μια ψυχική ικανότητα, η διαισθητική  Αίσθηση και η λεπτή αντίληψη που μας επιτρέπει να δούμε ενέργεια. Έχουμε τις συνηθισμένες μας 5 αισθήσεις του σώματος (αφή, γεύση, όραση, μυρωδιά, ακοή) και έχουμε επίσης πολλές ψυχικές αισθήσεις που χρησιμοποιεί το πνεύμα για να λαμβάνει πιο λεπτές πληροφορίες, πέρα ​​από τις πέντε συνήθεις αισθήσεις.

Διόραση λειτουργεί με το Πνευματικό Ε εσείς , και όχι τα φυσικά μάτια. Το πνευματικό μάτι είναι το 6 ο τσάκρα , ή Τρίτο Μάτι , και είναι ένα ενεργειακό κέντρο στα μέσα του εγκεφάλου, πίσω από το μέτωπο.

Το Τσάκρα είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «τροχός» ή «ενεργειακό κέντρο». Ένα τσάκρα είναι σαν ένας περιστρεφόμενος τροχός φωτός και ενέργειας. Τα τσάκρα περιέχουν τις πνευματικές μας πληροφορίες. Βοηθούν το πνεύμα να επεξεργάζεται πληροφορίες, όπως και οι πέντε αισθήσεις να επεξεργάζονται πληροφορίες για το σώμα. Το πνεύμα λαμβάνει πληροφορίες χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά τσάκρα και κάθε τσάκρα έχει πνευματική ή ψυχική ικανότητα. Η Διόραση είναι η πνευματική ικανότητα του 6ου τσάκρα.

5. Cleromancy / Κληρομαντεία : ρίχνοντας παρτίδες, ή ρίχνοντας κόκαλα ή πέτρες.

Αρχικά, μια μορφή μαντείας που περιλαμβάνει τη ρίψη μικρών αντικειμένων, όπως βότσαλα, χρωματιστά κρύσταλλα, φασόλια, μικρά ραβδιά ή οστά. οτιδήποτε, εν ολίγοις, κατάλληλο για παρτίδες. Αυτό το σύστημα εξελίχθηκε σε μαντεία μέσω ζαριών.

Αυτή η μέθοδος μαντείας ασκήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, στην αρχαία Κίνα και στην αρχαία Ρώμη, όπου συνήθως αφιερώθηκε στον θεό Ερμή, που θεωρείται ως προστάτης της Κληρομαντείας.  Το αρχαίο κινεζικό σύστημα που ονομάζεται chiao-pai, το οποίο εξακολουθεί να ασκείται σήμερα, περιλαμβάνει την απόρριψη δύο κυρτών μπαμπού στο έδαφος. Εάν και τα δύο μπλοκ προσγειωθούν με καμπύλες πλευρές προς τα πάνω, η απάντηση είναι θετική. Εάν και τα δύο μπλοκ προσγειωθούν με επίπεδες πλευρές προς τα πάνω, η απόκριση είναι αρνητική.

Η χρήση μικρών πετρών για Cleromantic σκοπούς (επίσης γνωστή ως Pessomancy) είναι πολύ αρχαίας προέλευσης, και έχει ασκηθεί, με τη μία ή την άλλη μορφή, σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και σήμερα, πολλοί Αφρικανοί γιατροί μάγισσας κρατούν σακούλες από «σοφές πέτρες» που ρίχνουν για να προβλέψουν το μέλλον. Στην αραβική παράδοση, τα βότσαλα μετατράπηκαν σε σωρό, και οι οιωνοί διάβαζαν ένα κάθε φορά καθώς οι πέτρες τραβήχτηκαν τυχαία Τα επιλεγμένα βότσαλα πρέπει να έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος και κατά προτίμηση λεία.

 • Ένας γρήγορος οδηγός για τη κληρομαντεία

Συγκεντρώστε δεκατρείς λευκές ή ανοιχτόχρωμες και δεκατρείς μαύρες ή σκούρες πέτρες. Όλα πρέπει να έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος. Ενώ θέτετε την ερώτησή σας ναι / όχι, τοποθετήστε τα βότσαλα σε μια μικρή σακούλα ή ένα μεταλλικό μπολ. Ανακινήστε τις πέτρες τουλάχιστον δύο φορές. Στη συνέχεια, επαναλάβετε την ερώτηση για δεύτερη και τρίτη φορά. Με τα μάτια κλειστά, φτάστε στο μπολ ή την τσάντα και πιάστε μια χούφτα πέτρες. Τοποθετήστε τα σε μια επιφάνεια, ένα τραπέζι ή στο έδαφος. Εάν υπάρχουν περισσότερα λευκά βότσαλα από το μαύρο, η απάντηση στην ερώτησή σας είναι ευνοϊκή. Εάν έχουν συλλεχθεί περισσότερες μαύρες πέτρες, η απάντηση δεν είναι. Εάν έχετε ανακτήσει έναν ίσο αριθμό καθενός, δεν υπάρχει απάντηση αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστεί να δοκιμάσετε ξανά αργότερα. Η σύγχρονη μαντεία με ζάρια είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Στη πιο δημοφιλή μέθοδο, πρέπει να συνταχθεί μια λίστα με είκοσι πιθανές απαντήσεις – αριθμημένες από τέσσερις έως είκοσι τέσσερις -. Στη συνέχεια ρίχνεται ένα ζευγάρι συνηθισμένων ζαριών και οι αριθμοί τους προστίθενται και γράφονται. Πραγματοποιείται ένα δεύτερο καστ της μήτρας και οι αριθμοί τους προστίθενται στο πρώτο. Ο αριθμός που προκύπτει αντιστοιχεί στη συνέχεια στην αντίστοιχη απάντηση στη λίστα αριθμών.

Σύμφωνα με την αρχαία απόκρυφη παράδοση, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο είναι οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας για τη ρίψη των ζαριών. Δεν πρέπει να το δοκιμάσετε τις Παρασκευές και τις Κυριακές.

6. Crystallomancy / Κρυσταλλομαντεία : με κρυστάλλινη σφαίρα που ονομάζεται επίσης scrying

Αυτές οι αναγνώσεις βασίζονται σε μια ψυχική λήψη οράσεων κοιτάζοντας μια γυάλινη σφαίρα από γυαλί ή χαλαζία ή ένα κρυσταλλικό σημείο. Πολλοί αναγνώστες θα πάνε σε κατάσταση έκστασης για αυτόν τον τύπο ανάγνωσης, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν απλώς τον κρύσταλλο ως σημείο εστίασης για το εξωτερικό τους μάτι, ενώ επικεντρώνονται στην ορατότητα με το εσωτερικό τους μάτι. Η Μητέρα Γη μας έχει δώσει ένα δώρο μεγάλης σημασίας: κρύσταλλοι χαλαζία. Το Crystallomancy δεν είναι κάτι νέο στη Νέα Εποχή. Οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται για πάνω από 80.000 χρόνια στον πλανήτη μας. Πιστεύεται ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί, όπως η Λεμουρία και η Ατλαντίδα, χρησιμοποίησαν τους κρυστάλλους ως πηγή ισχύος τους.

Το να μοιραστούμε τις ενέργειές μας με κρύσταλλα αποκαλύπτει συνειδητή γνώση για τις πνευματικές, συναισθηματικές και φυσικές καταστάσεις μας. Η σύνδεση των ασυνεπειών δονήσεων με τις δονήσεις εξισορρόπησης των κρυστάλλων χαλαζία μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού μας εαυτού.

Τα τσάκρα είναι επτά μεγάλα ανοίγματα όπου λαμβάνεται ενέργεια για το φυσικό σώμα. Κάθε τσάκρα εκτελεί μια ξεχωριστή λειτουργία και συνδέεται με ένα χρώμα – όσο πιο φωτεινά είναι τα χρώματα, το πιο υγιές και πιο φωτεινό άτομο. Φανταστείτε τους «ψυχικούς χειροπράκτες» να επαναπροσδιορίσουν την ενέργεια στα τσάκρα σας, χρησιμοποιώντας τους σωστούς κρυστάλλους σε σωστές ρυθμίσεις. Ο στόχος είναι να ανακουφίσει τον πόνο, το άγχος και την ανακούφιση.

Παρεμπιπτόντως, το πράσινο και το ροζ είναι το χρώμα των δονήσεων αγάπης.

Ατενίζοντας τις κρυσταλλικές σφαίρες ή τα καθαρά κρυστάλλινα σημεία χαλαζία, βοηθά τον αναγνώστη να αποκτήσει μια κατάσταση ελαφριάς έκστασης, όπου μπορούν να συνδεθούν με πνευματικά όντα. Οι πολύ εξελιγμένοι αναγνώστες μπορεί να κοιτάξουν τον κρύσταλλο για να προβλέψουν το μέλλον του ερωτώμενου, ή να συνδεθούν με τις αναχωρούμενες ψυχές και να προσφέρουν πρακτικές συμβουλές.

Μερικοί Κινέζοι βελονιστές χρησιμοποιούν κρυσταλλικές βελόνες σε ταιριαστά χρώματα του τσάκρα που επεξεργάζεται. Οι άπειρες δυνατότητες των κρυσταλλικών ενεργειών είναι σχεδόν αναξιοποίητες.

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

7. Extispicy /  Ηπατοσκοπία : από τα εντόσθια των ζώων.

Η μαντεία που ονομάζεται ηπατοσκοπία ασκήθηκε επίσης στην αρχαία Ελλάδα. Αρκετά ελληνικά αγγεία δείχνουν εικόνες μαντείας του ήπατος.

 Η ικανότητα ανάγνωσης και ανάλυσης τέτοιων θεϊκών μηνυμάτων περιορίστηκε σε εξειδικευμένους ασκούμενους που ονομάζονται «bārû» (diviner) ή «haruspex» (εξεταστής ή αναγνώστης των ενθυλακίων των θυσιών). O μάντεις θυσιάζει ένα πρόβατο (πάντα ένα λευκό αρνί) για λογαριασμό του πελάτη του, μετέφερε το ερώτημα του πελάτη στους θεούς και, αφού η θεϊκή απάντηση είχε καταγραφεί από τους θεούς στα κοπάδια των προβάτων, το ανέλυσε, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακά επιτρεπόμενη κατανόηση των διαφόρων συνθηκών και εμφάνισης των εσωτερικών οργάνων (καθώς και της εξωτερικής κατάστασης του ζώου), δηλαδή τι ήταν «καλό» (ή «σωστό») και «κακό» (ή «ακατάλληλο») σε αυτά, σύμφωνα με τη βασική οργανωτική αρχή «αριστερά» = «δεξιά». Αυτός ο «κώδικας», ο οποίος ήταν γνωστός , διατυπώθηκε με μοναδικό τρόπο με μεγάλη λεπτομέρεια σε ένα εγχειρίδιο του παλαιού Βαβυλωνιανού (περίπου 1700 π.Χ.) . Τέλος, έδινε το αποτέλεσμα στον πελάτη, που λάμβανε τη μορφή θετικής ή αρνητικής απάντησης («ναι» ή «όχι»). Δεδομένου ότι προήλθε απευθείας από τον Ήλιο-Θεό, η απάντηση ήταν οριστική.

Αυτό το μοναδικό κείμενο καταγράφεται σε σφηνοειδές δισκίο που χρονολογείται περίπου στο 1700 π.Χ. Σήμερα ανήκει στις συλλογές του Σημειωτικού Μουσείου του Χάρβαρντ. Παρόλο που υπάρχουν πολλά παρόμοια εγχειρίδια από την πρώτη χιλιετία , αυτό είναι το μόνο σωστό κείμενο μιας τόσο πρώιμης ημερομηνίας. Ο τόπος καταγωγής του είναι άγνωστος, αν και πιθανότατα ήταν ένα από τα κύρια αστικά κέντρα της Βαβυλωνίας (σύγχρονο νότιο Ιράκ). Το εγχειρίδιο του Χάρβαρντ, γραμμένο στη γλώσσα της Ακκαδίας, φέρει ογδόντα τρεις γραμμές γραφής στην μπροστινή πλευρά του και πενήντα εννέα γραμμές γραφής στην πίσω πλευρά του.

Εν συντομία, το εγχειρίδιο είναι μια λίστα με τις οδηγίες για το μαντείο σχετικά με τον τρόπο ανάλυσης των εντέρων ενός προβατοειδούς. Το κείμενο ξεκινά με μια περιγραφή των τελετών που πρέπει να εκτελέσει ο μάντεις προκειμένου να παρακινήσει τον Θεό του Ήλιου και τους συναδέλφους του να παρακολουθήσουν τη διαδικασία του εξωφρενικού και να προσφέρουν μια απάντηση στο ερώτημά του. Έτσι, ο μάντεις καθοδηγείται να κάνει διάφορες προσευχές και να παρουσιάσει φαγητά στους θεούς, έτσι ώστε να εμφανιστούν και να κρίνουν την υπόθεση. Τέλος, το μαντείο θα θυσιάσει ένα αρνί. Αφού το έπραξε, ο μάντεις θα έπρεπε στη συνέχεια να παρουσιάσει την ερώτησή του στους θεούς, ζητώντας τους να κρίνουν την περίπτωση του πελάτη και να γράψουν την απάντησή τους στο έντερο του αρνιού

Το εγχειρίδιο χωρίζεται σε δύο μέρη, με το πρώτο μέρος να απαριθμεί τις συνθήκες και τις εμφανίσεις των ενθυλάκων που θα σηματοδοτήσουν μια θετική απάντηση στην ερώτηση του θεού. Αντίστοιχα, το δεύτερο μέρος απαριθμεί τις συνθήκες και τις εμφανίσεις που δείχνουν μια αρνητική απάντηση. Η βασική οργανωτική και λογική αρχή με την οποία τα χαρακτηριστικά κρίνονται ως ευοίωνο ή δυσοίωνο είναι η δεξιά / αριστερή αντίθεση, με τη δεξιά πλευρά να είναι ευοίωνη και η αριστερή πλευρά να είναι δυσοίωνη. Στην πραγματικότητα, τα δύο μέρη αναγνωρίζονται ως “οιωνοί της δεξιάς πλευράς” και “οιωνοί της αριστερής πλευράς” αντίστοιχα.

8. Face reading / Ανάγνωση προσώπου : μέσω παραλλαγών στο πρόσωπο και το σχήμα του κεφαλιού

Πάνω απ ‘όλα, η ανάγνωση προσώπου είναι μια αρχαία τέχνη της ανάλυσης του χαρακτήρα ενός ατόμου με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Η ανάγνωση του προσώπου είναι επίσης γνωστή ως φυσιογνωμία, η οποία λέει ότι κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου όπως στενά μάτια, μεγάλη μύτη, μακρύ πηγούνι, παχιά φρύδια, κ.λπ. έχει ψυχολογική σημασία.

Με τα χρόνια, η δομή του ανθρώπινου σώματος έχει υποστεί μεταμόρφωση. Αυτές οι εξελικτικές διαδικασίες στοχεύουν στο να κάνουν τη φυσική δομή του σώματος να προσαρμοστεί στις εξωτερικές συνθήκες. Ακόμη περισσότερο, λίγα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σώματος όπως το πρόσωπο, το πλάτος και το ύψος έχουν γίνει σχεδόν ένα υποσύνολο της γενετικής στη σύγχρονη εποχή. Παρ ‘όλα αυτά, το πρόσωπο είναι το πιο εμφανές κομμάτι που παρουσιάζουμε στον κόσμο και είναι το πρόσωπό μας που μιλά, μυρίζει, δοκιμάζει και ακούει. Ως εκ τούτου, οι τέσσερις αισθήσεις παίζουν επίσης βασικό ρόλο στην ανάγνωση προσώπου.

Πρώτα απ ‘όλα, το πρόσωπο είναι ένα έμβλημα εκφράσεων, συναισθημάτων και αισθήσεων. Οι εκφράσεις του προσώπου είναι μια πύλη προς τον εσωτερικό κόσμο ενός ατόμου και ένα τεράστιο φάσμα συναισθημάτων, συναισθημάτων και πεποιθήσεων που κατέχουν τα άτομα. Υπάρχουν πιστοποιημένοι ειδικοί, συχνά οι απλοί άνθρωποι μαθαίνουν επίσης την ικανότητα της ανάγνωσης προσώπου. Κατά τη διάρκεια της καθημερινής μας αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους, διαβάζουμε γενικά πρόσωπα και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα υποκείμενα συναισθήματα και συναισθήματα του ατόμου. Και ως εκ τούτου, μερικές φορές ενδέχεται να προκύψουν ψευδείς κρίσεις ή προκατάληψη.

 • Ένας γρήγορος οδηγός για το πως να διαβάσετε πρόσωπα

Μάτια
Τα βαθύτερα μάτια αντιπροσωπεύουν ενδοστροφή, ανεκτικότητα, ευχάριστη, ντροπαλή και ήσυχη φύση.
Τα προεξέχοντα μάτια δείχνουν επιθετικότητα, εστίαση, προσοχή και δυσανεξία.
Η μικρότερη απόσταση μεταξύ των ματιών αντιπροσωπεύει την εστίαση και τον στόχο.
Η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των ματιών αντιπροσωπεύει τη φαντασία και τις αμφιλεγόμενες σκέψεις.
Φρύδια
Τα παχιά φρύδια αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερη δύναμη φαντασίας και πολλές ιδέες.
Τα στενά φρύδια στο πρόσωπο σημαίνουν λιγότερες ιδέες.
Τα φρύδια που δείχνουν προς τα κάτω στο τέλος, δείχνουν ενδοστροφή και ντροπή
Τα φρύδια που είναι ευθεία δείχνουν επιθετικότητα και αποφασιστικότητα.
Βλεφαρίδες
Οι πυκνές βλεφαρίδες δείχνουν στοργή και συμπονετικά συναισθήματα.
Οι αραιές βλεφαρίδες δείχνουν αναισθησία και έλλειψη συμπόνιας.
Αυτιά
Τα αυτιά που δείχνουν προς τα έξω αντιπροσωπεύουν την κυριαρχία στην επίθεση και την άμυνα.
Εάν τα αυτιά είναι πιο κοντά στο κεφάλι και δεν είναι ορατά εύκολα πλευρικά, τότε αντιπροσωπεύει μια συντηρητική και ήρεμη φύση.
Σαγόνια
Τα ευρύτερα σαγόνια αντιπροσωπεύουν αρρενωπότητα, δύναμη, επιθετικότητα, δύναμη. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είναι ψυχικά και συναισθηματικά αδύναμοι στη φύση.
Οι μικρές σιαγόνες αντιπροσωπεύουν την ψυχική δύναμη και την άμυνα.
Χείλια
Τα χοντρά χείλη αντιπροσωπεύουν ομιλία.
Τα λεπτά χείλη αντιπροσωπεύουν μυστικούς και απρόθυμους ανθρώπους.
Μέτωπο
Ένα κατακόρυφα ευρύ μέτωπο αντιπροσωπεύει υψηλότερη πνευματική και ικανότητα σκέψης. Λόγω της ικανότητάς τους, το άτομο μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερο πλούτο. Αυτά τα άτομα γενικά έχουν μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες από εκείνα με το κάθετα στενό μέτωπο.
Από την άλλη πλευρά, ένα οριζόντια ευρύ μέτωπο αντιπροσωπεύει απότομες ικανότητες σκέψης. Έχουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Επίσης, αυτά τα άτομα είναι τέλεια σε πολλές εργασίες.
Ομοίως, ένα οριζόντια στενό μέτωπο αντιπροσωπεύει την εστίαση. Αυτά τα άτομα ενδιαφέρονται γενικά να αποκτήσουν εξειδίκευση σε έναν ή δύο τομείς. Είναι αδύναμοι στο multitasking. Είναι αργές αλλά πολύ αποτελεσματικές.
Μύτη
Η μυτερή / στενή μύτη αντιπροσωπεύει το ενδιαφέρον και την έλλειψη θέλησης.
Η φαρδιά μύτη αντιπροσωπεύει τη γνώση και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό.
Το Longnose αντιπροσωπεύει διαχειριστικές δεξιότητες και ηγετικές δεξιότητες.
Η κοντή μύτη αντιπροσωπεύει τη σκέψη, τις συμβουλευτικές ικανότητες και την υπομονή.
Στόμα
Το ευρύ στόμα αντιπροσωπεύει χαρά, ευτυχία, διασκεδαστικούς ανθρώπους.
Το στενό στόμα αντιπροσωπεύει τη ντροπή.
Πηγούνι
Το μικρό πηγούνι αντιπροσωπεύει ηρεμία.
Το ευρύ πηγούνι αντιπροσωπεύει την κυριαρχία.
Επιπλέον, οι άνθρωποι κάνουν μια ποικιλία εκφράσεων που είναι μοναδικές. Εξαρτάται από το τι αισθάνονται τη συγκεκριμένη στιγμή.
Επιπλέον, αυτό θα έκανε πολλαπλές παραλλαγές και τον συνδυασμό προσδιορισμού του κινήτρου.

9. Feng shui / Φενγκ Σούι : από την γήινη αρμονία.

Οι κινεζικές λέξεις “feng” και “shui” μεταφράζονται ως “άνεμος” και “νερό” αντίστοιχα. Αυτή η έννοια προήλθε από ένα αρχαίο ποίημα που μιλά για την ανθρώπινη ζωή που συνδέεται και ρέει με το περιβάλλον γύρω του.

Τι είναι το Φενγκ Σούι;
Η φιλοσοφία του φενγκ σούι είναι μια πρακτική της τακτοποίησης των κομματιών σε χώρους διαβίωσης, προκειμένου να δημιουργηθεί ισορροπία με τον φυσικό κόσμο. Ο στόχος είναι να αξιοποιήσει τις ενεργειακές δυνάμεις και να δημιουργήσει αρμονία μεταξύ ενός ατόμου και του περιβάλλοντός του.Στην ασιατική κουλτούρα, αυτή η φιλοσοφία ονομάζεται Τάο, το οποίο μεταφράζεται ως «ο τρόπος». Ο Ταοϊσμός είναι ο τρόπος της φύσης και όλες οι βασικές αρχές του Φενγκ Σούι αντανακλούν τη φύση. Ρίξτε μια ματιά στις βασικές αρχές του Φενγκ Σούι: θέση, το bagua και τα πέντε στοιχεία.

Η Διοικητική Θέση
Η θέση εντολής είναι το σημείο σε ένα δωμάτιο που είναι το πιο απομακρυσμένο από την πόρτα και όχι σε άμεση γραμμή με αυτήν. Σας βάζει διαγώνια στην πόρτα. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να έχετε μια καθαρή οπτική όψη στην πόρτα.

Η εντολή είναι εκεί όπου θέλετε να περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας όταν βρίσκεστε σε αυτό το δωμάτιο. Οι οδηγίες του Φενγκ Σούι προτείνουν να προσδιορίσετε αυτήν την κυρίαρχη θέση στο δωμάτιο και, στη συνέχεια, να τοποθετήσετε το κρεβάτι, το γραφείο σας ή τη σόμπα σας σε διαγώνια ευθυγράμμιση, εάν μπορείτε. Αυτά τα τρία μέρη του σπιτιού σας είναι κρίσιμα, καθώς το καθένα αντιπροσωπεύει ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής σας. Το κρεβάτι σας ταιριάζει, το γραφείο αποτελεί προέκταση της καριέρας σας και η σόμπα αντιπροσωπεύει τον πλούτο και τη διατροφή σας.

Ο χάρτης Feng Shui Bagua
Το bagua είναι ο ενεργειακός χάρτης του φενγκ σούι που τοποθετείται στην κάτοψη του σπιτιού σας. Η κινεζική λέξη “bagua” μεταφράζεται σε “οκτώ περιοχές”. Καθένας από τους οκτώ τομείς σχετίζεται με μια διαφορετική κατάσταση ζωής, όπως οικογένεια, πλούτο ή καριέρα. Και, κάθε μία από αυτές τις περιοχές έχει αντίστοιχα σχήματα, χρώματα, εποχές, αριθμό και γήινα στοιχεία. Στο κέντρο του bagua – ένατη περιοχή – είστε εσείς, που αντιπροσωπεύει τη συνολική υγεία και ευεξία σας.

Υπάρχουν πολλές σχολές σκέψης φενγκ σούι. Όλοι τους χρησιμοποιούν μπαγκουά όταν αναλύουν το σπίτι σας. Ωστόσο, ορισμένοι μπορεί να εφαρμόσουν το bagua με διαφορετικούς τρόπους. Τα σχολεία της Δυτικής και της ΒΤΒ (Μαύρη Σκωτία) συνήθως τοποθετούν το μπαγκούα έτσι ώστε οι περιοχές γνώσης, καριέρας και εξυπηρετικών ανθρώπων να ευθυγραμμίζονται με την μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Τα Flying Stars και άλλες κλασικές σχολές μπορούν να προσανατολίσουν το bagua με βάση την ενέργεια του έτους ή την πυξίδα.

 • Ένας γρήγορος οδηγός για το Feng Shui

Οι περιοχές Μπαγκούα
Ο ευκολότερος τρόπος για να ενσωματώσετε το bagua στη ζωή σας είναι να εντοπίσετε έναν έως τρεις τομείς που χρειάζονται τη μεγαλύτερη προσοχή. Μην επιχειρήσετε να εργαστείτε σε όλους τους τομείς ταυτόχρονα. Για να ενισχύσετε την ενέργειά σας ή να βελτιώσετε τη ροή σε αυτές τις περιοχές, ενσωματώστε προτάσεις feng shui στη συγκεκριμένη περιοχή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ενθαρρύνετε τη γονιμότητα, μπορείτε να προσθέσετε ένα μεταλλικό, κυκλικό τραπέζι στο τμήμα του σπιτιού σας που αντιπροσωπεύει παιδιά.

Οικογένεια (Ζεν)
Εκπροσώπηση: Οικογένεια, νέες αρχές
Σχήμα: Στήλη, ορθογώνιο
Χρώματα: Πράσινο, μπλε, κιρκίρι
Περίοδος: Άνοιξη
Αριθμός: 4
Στοιχείο: Ξύλο Γιανγκ

Πλούτος (Xun)
Εκπροσώπηση: Πλούτος, αφθονία, ευημερία
Σχήμα: Στήλη, ορθογώνιο
Χρώματα: Μωβ
Περίοδος: Άνοιξη
Αριθμός: 5
Στοιχείο: Ξύλο Γιν
Υγεία (Tai Qi)
Εκπροσώπηση: Υγεία, γενική ευεξία, το κέντρο
Σχήμα: Επίπεδο, τετράγωνο
Χρώματα: Καφέ, πορτοκαλί, κίτρινο
Περίοδος: Μεταβάσεις μεταξύ των εποχών
Αριθμός: 5
Στοιχείο: Γη
Χρήσιμα άτομα (Qian)
Εκπροσώπηση: Χρήσιμοι άνθρωποι, ευεργέτες, ταξίδια
Σχήμα: Κυκλικό, σφαιρικό
Χρώματα: Γκρι, μεταλλικά
Περίοδος: Φθινόπωρο
Αριθμός: 6
Στοιχείο: Yang μέταλλο
Παιδιά (Dui)
Αντιπροσώπευση: Παιδιά, ολοκλήρωση, χαρά
Σχήμα: Κυκλικό, σφαιρικό
Χρώματα: Λευκό, μεταλλικά
Περίοδος: Φθινόπωρο
Αριθμός: 7
Στοιχείο: Γιν μέταλλο
Γνώση (Gen)
Αντιπροσώπευση: Γνώση, αυτοκαλλιέργεια, επιδεξιότητα
Σχήμα: Επίπεδο, τετράγωνο
Χρώματα: Σκούρο μπλε
Περίοδος: Μεταβάσεις μεταξύ των εποχών
Αριθμός: 8
Στοιχείο: Γιανγκ Γη
Φήμη (Λι)
Αντιπροσώπευση: Φήμη, φήμη, πάθος, προβολή
Σχήμα: Τρίγωνο, μυτερό
Χρώματα: Κόκκινο
Περίοδος: Καλοκαίρι
Αριθμός: 9
Στοιχείο: Φωτιά
Καριέρα (Kan)
Αντιπροσώπευση: Καριέρα, πορεία στη ζωή
Σχήμα: Κυματιστό, καμπύλο
Χρώματα: Μαύρο
Περίοδος: Χειμώνας
Αριθμός: 1
Στοιχείο: Νερό
Συνεργασίες (Kun)
Εκπροσώπηση: Συνεργασίες, γάμος, αυτο-φροντίδα
Σχήμα: Επίπεδο, τετράγωνο
Χρώματα: Ροζ
Περίοδος: Μεταβάσεις μεταξύ των εποχών
Αριθμός: 2
Στοιχείο: Γιν γη

Τα Πέντε Στοιχεία

Τα πέντε στοιχεία – γη, μέταλλο, νερό, ξύλο και φωτιά – προέρχονται από την ταοϊστική παράδοση. Τα στοιχεία είναι πέντε αλληλένδετες φάσεις στη ζωή που συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός πλήρους συστήματος. Συνήθως, η πρακτική του φενγκ σούι λειτουργεί για την εξισορρόπηση αυτών των πέντε όψεων στο σπίτι σας και σε καθεμία από τις περιοχές της ζωής σας ή του μπαγκούα.

Για να ενσωματώσετε τα στοιχεία στη ζωή σας και στο σπίτι σας, πρέπει να ορίσετε πού θέλετε να εστιάσετε την ενέργειά σας. Όπως και το bagua, επιλέγετε έναν έως τρεις τομείς της ζωής σας που θέλετε να βελτιώσετε. Στη συνέχεια, ενισχύετε την ενέργειά σας και την ενέργεια του σπιτιού σας προσθέτοντας τα προτεινόμενα χρώματα ή σχήματα σε αυτό το δωμάτιο.

Για παράδειγμα, το bagua σας δείχνει ότι η κρεβατοκάμαρά σας ευθυγραμμίζεται με την υγεία σας, τη γενική ευεξία και το μέρος όπου αναζωογονείτε. Συνδέεται με το στοιχείο της γης. Σκεφτείτε τρόπους για να ενσωματώσετε γήινους τόνους, κεραμικά ή πήλινα κεραμικά, πέτρες ή κρύσταλλα σε αυτό το δωμάτιο. Αφού κάνετε βελτιώσεις εκεί, εστιάστε σε μερικά άλλα δωμάτια ή περιοχές της ζωής σας. Κοιτάξτε τα αντίστοιχα στοιχεία σε αυτά τα δωμάτια και καλωσορίστε αυτήν τη θετική αλλαγή στη ζωή σας προσθέτοντας αυτά τα στοιχεία. Σκοπός είναι να προσφέρετε θετική ενέργεια σε αυτά τα δωμάτια, σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας και, τελικά, σε ολόκληρο το σπίτι σας.

Γη
Ποιότητες: Γειωμένο, αυτο-φροντίδα, σταθερό
Σχήμα: Επίπεδο, τετράγωνο
Χρώματα: Καφέ, πορτοκαλί, κίτρινο
Περίοδος: Μεταβάσεις μεταξύ των εποχών
Τομείς: Υγεία, γνώση, συνεργασίες
Μέταλλο
Ποιότητες: Αποτελεσματική, ακριβής, ομορφιά
Σχήμα: Κυκλικό, σφαιρικό
Χρώματα: Λευκό, μεταλλικά
Περίοδος: Φθινόπωρο
Περιοχές: Χρήσιμοι άνθρωποι, παιδιά
Νερό
Ποιότητες: Κάτω, ρέει, μετατοπίζεται
Σχήμα: Κυματιστό, καμπύλο
Χρώματα: Μαύρο
Περίοδος: Χειμώνας
Περιοχή: Καριέρα
Ξύλο
Ιδιότητες: Επεκτατική, ζωτικότητα, ανοδική
Σχήμα: Στήλη, ορθογώνιο
Χρώματα: Πράσινο, μπλε
Περίοδος: Άνοιξη
Περιοχές: Οικογένεια, πλούτος
Φωτιά
Ιδιότητες: Πάθος, φωτιστικό, λαμπρό
Σχήμα: Τρίγωνο, μυτερό
Χρώματα: Κόκκινο
Περίοδος: Καλοκαίρι
Περιοχή: Fame

10. I Ching divination / I Ching : με μίσχους yarrow ή νομίσματα και το I Ching .

Το I Ching είναι το παλαιότερο μαντείο στον κόσμο. είναι ένα βιβλίο κινεζικής σοφίας. είναι η συσσωρευμένη εμπειρία πάνω από 2.500 ετών μαντών και σοφών, και πέραν αυτής της αδιανόητα αρχαίας προφορικής παράδοσης. είναι η φωνή που προσφέρει στους ανθρώπους βοήθεια και σοφή, γενετική καθοδήγηση για γενιές.

Όταν συμβουλεύεστε το I Ching, δημιουργείτε ένα εξάγραμμο γραμμή προς γραμμή σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πετάξεων νομισμάτων ή μιας από τις άλλες μεθόδους, όπως η ταξινόμηση ραβδιών yarrow ή το τράβηγμα μαρμάρων από μια τσάντα. Όλες οι μεταφράσεις θα σας πουν πώς λειτουργεί – είναι παράλογα απλό. Και έτσι οδηγείτε σε μια συγκεκριμένη συλλογή κειμένων – και, εάν μία ή περισσότερες από τις έξι γραμμές σας βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής από συμπαγή σε σπασμένη ή αντίστροφα, τότε υπάρχουν επίσης γραπτά κείμενα για ανάγνωση και το δεύτερο εξάγραμμα είναι σχηματίστηκε μετά την αλλαγή των γραμμών. Ένα εξάγραμμα δεν είναι απλώς μια βολική επικεφαλίδα κεφαλαίου – είναι επίσης μια πολύ απλή, κομψή εικόνα για το πώς η ενέργεια ρέει μέσα από την κατάσταση. Το Τσινγκ σημαίνει «Βιβλίο αλλαγών» και η αλλαγή είναι πραγματικά η σταθερή σε ολόκληρο το βιβλίο.

Χρησιμοποιώντας τη σταθερή γραμμή (-) για να αντιπροσωπεύσει το Γιανγκ και τη σπασμένη γραμμή (- -) για να αντιπροσωπεύσουμε το Γιν, το I Ching μπορεί συμβολικά να εκφράσει μια σχέση μεταξύ των δύο δυνάμεων. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιώντας μόνο αυτά τα δύο σύμβολα, μπορούν να εκφραστούν μόνο τέσσερις σχέσεις, η σχέση του γιανγκ με τον εαυτό της (δύο σταθερές γραμμές), η σχέση του γιν με τον εαυτό της (δύο σύνολα σπασμένων γραμμών) και η σχέση τους μεταξύ τους (δύο ακόμη θήκες με μια γραμμή yin στο κάτω μέρος ή μια γραμμή yang στο κάτω μέρος). Η ιδιοφυΐα του I Chingείναι ότι για να δημιουργήσει περισσότερες κατηγορίες, οργανώνει τις δύο δυνάμεις του γιν και του γιανγκ σε σύνολα τριών ξεχωριστών γραμμών, που ονομάζονται τρίγραμμα. Τώρα υπάρχουν οκτώ δυνατότητες. Τέλος, κάθε ξεχωριστό τρίγραμμα συνδέεται με ένα άλλο τρίγραμμα. Από αυτές τις δύο ομάδες τριών γραμμών, δημιουργείται μία μεγαλύτερη ομάδα έξι γραμμών. Αυτό αναφέρεται ως εξάγραμμα.

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

11. Necromancy / Νεκρομαντεία : από τους νεκρούς, ή από πνεύματα ή ψυχές των νεκρών.

Η αγγλική λέξη “necromancy” προσαρμόστηκε από τη λατινική λέξη necromantia . Η λατινική, με τη σειρά του, προέρχεται από την ελληνική λέξη nekromanteia συνδυασμό -ένα από τα αρχαία ελληνικά nekros (πτώμα) και manteia (μαντεία μέσω της). Με άλλα λόγια, η κυριολεκτική έννοια του «νεκρομαντισμού» είναι « μαντεία μέσω ενός νεκρού σώματος».

Ενώ αυτός ο ορισμός μπορεί να είναι κυριολεκτικά σωστός – οι νεκρομαντές λέγονται ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους νεκρούς για να προβλέψουν το μέλλον – η νεκρομαντεία είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς μια πρόβλεψη . Οι αλληλεπιδράσεις ενός ασκούμενου με τους νεκρούς μπορεί να είναι πολύ πιο περίπλοκες και να έχουν σωματική επίδραση στον κόσμο των ζωντανών. Για παράδειγμα, οι νεκρομάντες μπορούν επίσης να αναστήσουν τους νεκρούς για να μάθουν μυστικά, να αποκτήσουν συγχώρεση ή να μάθουν το όνομα ενός δολοφόνου.

Το Necromancy υπήρχε σε όλη την ιστορία. Εφαρμόστηκε σε αρχαίους πολιτισμούς στην Αίγυπτο, τη Βαβυλωνία, τη Ρώμη, την Ελλάδα, την Περσία και τη Χαλδαία. Μπορεί να σχετίζεται με σαμανισμό , αν και σχετίζεται επίσης με τη λατρεία των προγόνων. Γραπτές ιστορίες νεκρομαντείου στην αρχαιότητα προέρχονται από την Ομήρου Οδύσσεια αλλά και από άλλα κείμενα .

Νεκρομαντεία στην «Οδύσσεια»
Ενώ η νεκρομαντεία ασκήθηκε σίγουρα πολύ πριν από την εποχή του Ομήρου (περίπου 800 π.Χ.), ήταν ο πρώτος που έγραψε μια λογοτεχνική αφήγηση γι ‘αυτό. Στο επικό ποίημα του Ομήρου, ο Οδυσσέας, ο ήρωας, στέλνεται στον κάτω κόσμο από μια μάγισσα που ονομάζεται Κίρκη. Ο στόχος του είναι να χρησιμοποιήσει ξόρκια που η Κίρκη έχει προσφέρει για να ανεβάσει το πνεύμα του νεκρού προφήτη Τιρεσία και να του μιλήσει. Εκτός από τα ξόρκια, ο Οδυσσέας πρέπει να περάσει από μια σειρά νεκρομαντικών τελετών που θα εκτελεστούν τη νύχτα γύρω από ένα λάκκο πυρκαγιάς. Ο Οδυσσέας απαιτείται για να ρίξει γάλα, μέλι, κρασί και νερό για να προσελκύσει τους νεκρούς. Στη συνέχεια ετοιμάζει ένα ποτό από το αίμα των ζώων θυσίας και απαγγέλλει προσευχές. Το ποτό επιτρέπει στους νεκρούς να αναγνωρίζουν και να επικοινωνούν με τους ζωντανούς. Με τη βοήθεια, ο Οδυσσέας είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τον Τιρεσία και μετά με τη μητέρα του. αργότερα.

Το αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα βρίσκεται στο χωριό Μεσοπόταμος, του Νομού Πρεβέζης, στο σημείο όπου κατά τον Όμηρο “έσμιγε ο ποταμός Αχέρων με τον Κωκυτό και τον Πυριφλεγέθοντα, στις βορειοδυτικές όχθες της Αχερουσίας Λίμνης, η οποία αποτελούσε την είσοδο του κόσμου των ψυχών”. Το Νεκρομαντείο είναι χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου, στον οποίο κατέληγαν οι επισκέπτες από το Ακρωτήρι Χειμέριο του χωριού Αμμουδιά, για να επικοινωνήσουν με τις ψυχές των αγαπημένων τους προσώπων. Ο Όμηρος στην Οδύσσεια περιγράφει αναλυτικά την περιοχή κατά την κάθοδο του Οδυσσέα στον Άδη. Μετά την αποξήρανση της λίμνης Αχερουσίας τη δεκαετία του 50, η όλη γεωγραφία της περιοχής έχει αλλάξει και το μόνο που παραμένει είναι η ήρεμη συμβολή Αχέροντα και Βωβού ποταμού στην πεδιάδα, λίγα μέτρα κοντά στο λόφο του Νεκρομαντείου. Η πρώτη λειτουργία και κατασκευή του Νεκρομαντείου ανάγεται στους Μυκηναϊκούς χρόνους (1200 πΧ), όμως πολλά από τα σημερινά ερείπια φαίνεται να είναι Ελληνιστικής Εποχής (323 πΧ και μετά).

12. Numerology / Αριθμολογία : με αριθμούς

Με απλά λόγια, η αριθμολογία είναι μια μελέτη αριθμών στη ζωή σας. Μπορείτε να αποκαλύψετε πληροφορίες για τον κόσμο και επίσης κάθε άτομο χρησιμοποιώντας την Αριθμολογία. Η αριθμολογία θεωρείται ως παγκόσμια γλώσσα αριθμών.Εάν είστε εξοικειωμένοι με την Αστρολογία , τότε ίσως γνωρίζετε λίγα πράγματα για την Αριθμολογία. είναι παρόμοιο με αρκετούς τρόπους, αλλά χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο για να πάρει τις πληροφορίες και τις πληροφορίες: Αριθμοί

Η αριθμολογία είναι η ιδέα ότι το σύμπαν είναι ένα σύστημα και από τη στιγμή που διασπάται, αφήνουμε τα βασικά στοιχεία, δηλαδή τους αριθμούς. Αυτοί οι αριθμοί μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο και τους εαυτούς μας ως άτομα. Η αριθμολογία είναι η ιδέα ότι το σύμπαν είναι ένα σύστημα. Μόλις αναλυθούν, μένουμε με τα βασικά στοιχεία, δηλαδή τους αριθμούς. Κατανοώντας ότι όλα στον κόσμο εξαρτώνται και μπορούν να εξισωθούν με τους αριθμούς, ένας αριθμολόγος μπορεί να πάρει πολλαπλά στοιχεία ενός ατόμου και να τα χωρίσει σε σημαντικούς αριθμούς μέσω διαφόρων μεθόδων. Αυτοί οι αριθμοί μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο και τους εαυτούς μας ως άτομα, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, επεξεργάζοντας πράγματα όπως τον αριθμό της διαδρομής ζωής σας , τον αριθμό έκφρασης και τον αριθμό επιθυμιών καρδιών μεταξύ πολλών άλλων.

Από πού προήλθε η αριθμολογία και πώς έγινε, είναι κάπως μυστήριο, όπως πολλές αρχαίες φιλοσοφίες. Η Αίγυπτος και η Βαβυλώνα είναι όπου λέγονται οι πρώτοι γραπτές αριθμολογίες. Άλλα στοιχεία δείχνουν ότι η αριθμολογία χρησιμοποιήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια στη Ρώμη, την Κίνα, την Ελλάδα και την Ιαπωνία.

Η σύγχρονη αριθμολογία πιστώνεται συνήθως στον Πυθαγόρα, ο οποίος ήταν Έλληνας φιλόσοφος. Αν και δεν είναι γνωστό αν εφευρέθηκε η Αριθμολογία, είχε κάποιες θεωρίες πίσω από αυτό, οι οποίες πήραν αριθμούς σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Αυτές οι θεωρίες είναι τώρα ο λόγος για τον οποίο ο Πυθαγόρας έχει την πίστωση για τη σύγχρονη αριθμολογία.

 • Ένας γρήγορος οδηγός για την αριθμολογία

Στην Αριθμολογία, ο αριθμός διαδρομής ζωής είναι ο πιο σημαντικός αριθμός. Αποτελεί τη βάση για ποια πορεία θα μπορούσε να πάρει η ζωή σας. Ομοίως, θα πρέπει να αντανακλά ποιος είσαι, ή θα έπρεπε, στην προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά σου. Ο αριθμός της διαδρομής ζωής περιγράφει επίσης τυχόν ευκαιρίες ή προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε, καθώς και τυχόν μαθήματα που μπορεί να χρειαστεί να μάθετε στην πορεία.

Κάθε αριθμός διαδρομής ζωής έχει διαφορετική σημασία.

Υπολογίζεται προσθέτοντας τους αριθμούς στην πλήρη ημερομηνία γέννησής σας.
Για παράδειγμα, 4 Απριλίου 1992, θα ήταν 4 + 4 = 8. Τότε το 1992 κατανέμεται ως 1 + 9 + 9 + 2 = 21.

Τώρα προσθέτετε τα δύο ψηφία του 21 μαζί ως 2 + 1 = 3.

Αυτό είναι το ίδιο με οποιονδήποτε διψήφιο αριθμό που πρέπει να συνεχίσετε να προσθέτετε έως ότου καταλήξετε με 1ψήφιο αριθμό.
Παράδειγμα: 19 γίνεται 1 + 9 = 10 και μετά 1 + 0 = 1). Τέλος, προσθέστε τα 8 και 3 μαζί για τον αριθμό της διαδρομής ζωής σας, δηλαδή 8 + 3 = 11.

Ακούγεται περίπλοκο; Είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε. Άλλοι σημαντική αριθμοί είναι Ο αριθμός έκφρασης σας . Ο αριθμός της ψυχής σας , Ο αριθμός της προσωπικότητάς σας, Ο αριθμός της ημέρας γέννησής σας .

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

13. Oneiromancy / Ονειρομαντεία : από τα όνειρα .

Σε κάθε όνειρο υπάρχει ένα μήνυμα, ένα κομμάτι από εμάς που πρέπει να ακουστεί, ένα φως καθοδήγησης, μια υγιής διέξοδος για φαντασιώσεις, δημιουργική έμπνευση και ένας τρόπος να καλλιεργήσουμε την εξέλιξή μας ως όντα που είμαστε και θα γίνουμε.
Τα όνειρα μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε μια μυστηριώδη περιπέτεια, καλώντας μας να κατανοήσουμε καλύτερα τη ζωή μας, την προσωπική μας κλίση. Σε κάθε όνειρο υπάρχει ένα μήνυμα, ένα κομμάτι από εμάς που πρέπει να ακουστεί, ένα φως καθοδήγησης, μια υγιής διέξοδος για φαντασιώσεις, δημιουργική έμπνευση και ένας τρόπος να καλλιεργήσουμε την εξέλιξή μας ως όντα που είμαστε και θα γίνουμε. Δηλαδή, καθώς εξοικειώνουμε με τα κρυμμένα νοήματα των ονείρων μας, τότε μας δίνεται μια βαθύτερη αίσθηση κατανόησης του εαυτού μας, οδηγώντας μας στη βελτίωση της ζωής μας.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη της κατανόησης των ονείρων σας. Εμείς, ως δυτικός πολιτισμός, έχουμε χάσει την επαφή με το γεννημένο μας δικαίωμα στο όνειρο, τονίσαμε την αφύπνιση της ζωής τόσο πολύ που η τέχνη της μαντείας των ονείρων, αλλά μέχρι πρόσφατα μας χάθηκε. Κοιμόμαστε το ένα τρίτο ολόκληρης της ζωής μας, φανταζόμαστε να ανακτήσουμε κάποια στιγμή. Υπάρχουν τόσα πολλά που είμαστε ικανοί ως ανθρώπινα όντα και η μαντεία των ονείρων μπορεί να είναι μια σημαντική πτυχή στη θετική πρόοδο του ποιοι είμαστε ως άτομα και ακόμη και συλλογικά. Ουσιαστικά το oneiromancy είναι μια μορφή μαντείας που βασίζεται στα όνειρα: ένα σύστημα που βασίζεται στην ερμηνεία των ονείρων που χρησιμοποιεί τα όνειρα για την πρόβλεψη του μέλλοντος και τη λήψη χρήσιμων πληροφοριών. Το Oneiromancy είναι στην ουσία ονειρική μαντεία.

Τα χρώματα, τα σύμβολα, οι λεπτομέρειες, τα σημάδια, οι μυρωδιές, τα γούστα και το τοπίο των ονείρων φέρνουν μηνύματα με σημαντική σημασία. Αυτές οι έννοιες ενσωματώνονται στην καθημερινή ζωή κάποιου ή για να βοηθούν τους άλλους. Η θεραπεία των τραυμάτων του παρελθόντος, η εύρεση των χαμένων κλειδιών σας ή η εξεύρεση τρόπου επίλυσης ενός μεγάλου προβλήματος στη ζωή σας είναι όλα πράγματα που μπορεί κανείς να αποκτήσει μέσω της πρακτικής της μαντείας των ονείρων.

Στις αμερικανικές ιθαγενείς παραδόσεις και σε πολλούς άλλους πολιτισμούς τα όνειρα μοιράζονται με τη μέγιστη σημασία. Αυτά τα όνειρα μοιράζονται με ολόκληρη την κοινότητα, και όχι μόνο με τους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτά. Συχνά είναι σημάδια ή σύμβολα που χρησιμοποιεί η φυλή για την πρόβλεψη επιτυχημένων αποστολών κυνηγιού, για την επούλωση των ασθενών ή των τραυματιών και ακόμη και για την πρόβλεψη επερχόμενων γεγονότων .

14. Pendulum / Εκκρεμές : από τις κινήσεις ενός ανασταλμένου αντικειμένου.

Όταν αναζητούμε καθοδήγηση ή επιβεβαίωση για κάτι που μας ενοχλεί, η χρήση εκκρεμούς μπορεί να είναι ένας φθηνός και εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τρομερά ακριβείς πληροφορίες.

Ένα εκκρεμές είναι ένα βάρος που συνδέεται με μια χορδή – συνήθως ένα κρύσταλλο σε ένα μόνο μήκος αλυσίδας, αλλά μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα κολιέ που έχουν ήδη ή το γαμήλιο δαχτυλίδι τους σε μια αλυσίδα. Απλώς πρέπει να επιτύχει την κίνηση αιώρησης που θα σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Όταν κάνουμε μια ερώτηση, το ασυνείδητο μυαλό μας αποκρίνεται επηρεάζοντας τις νευρικές απολήξεις στα δάχτυλά μας προκαλώντας το εκκρεμές να ταλαντεύεται σε απόκριση. Με άλλα λόγια, το σώμα μας εκφράζει προς τα έξω την εσωτερική μας γνώση.

 • Ένας γρήγορος οδηγός για το Εκκρεμές

Για να προσδιορίσετε τι σημαίνει «ναι», «όχι» και «ίσως». Το εκκρεμές σας μπορεί να αιωρείται προς τα πίσω, προς τα εμπρός, από πλευρά σε πλευρά, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Για να καταλάβετε τι σημαίνουν οι οδηγίες, δοκιμάστε τις ακόλουθες δύο προσεγγίσεις και δείτε ποια σας αρέσει καλύτερα:

Η πρώτη προσέγγιση είναι απλώς να πείτε στο εκκρεμές, “δείξτε μου ναι” και περιμένετε να ταλαντεύεται. Τότε πες, “δείξε μου όχι” και περίμενε να ταλαντεύεται. Τέλος, ρωτήστε το “δείξτε μου ίσως” και περιμένετε την απάντησή του. Σας ευχαριστούμε εκκρεμές, σημειώστε τις οδηγίες και συνεχίστε την ερώτησή σας.
Η δεύτερη προσέγγιση είναι να θέσετε ερωτήσεις στο εκκρεμές που θα καθορίσουν αντικειμενικές απαντήσεις. Για παράδειγμα, αν θέλετε να μάθετε σε ποια κατεύθυνση το εκκρεμές σας θα “ταιριάξει”, κάντε το σε καταφατικές ερωτήσεις όπως “Είμαι άνδρας / γυναίκα;” «Είμαι __ χρονών;» «Είναι τα μάτια μου μπλε;» Παρατηρήστε ποια κατεύθυνση ταλαντεύεται το εκκρεμές σας. Στη συνέχεια, κάντε τις ερωτήσεις που σηματοδοτούν “όχι”. Για παράδειγμα, “Ο σκύλος μου είναι ακόμα ζωντανός;” «Είναι οι γονείς μου μαζί;» «Μου αρέσει το κολύμπι;» Βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει ερωτήσεις με σαφείς και οριστικές απαντήσεις.
Επαναλάβετε αυτό το βήμα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το εκκρεμές σας επειδή δεν επιλέγει πάντα τις ίδιες κατευθύνσεις!

15. Runecasting / Ρούνοι : από ρούνους .

Η ρινική μαντεία, το “runecasting”, δεν είναι “μία πρόβλεψη με την ευρεία έννοια “. Το Runecasting λειτουργεί βαθιά με το υποσυνείδητο. Η θήκη του ρούνου με τα ρουικά σύμβολα της αντιπροσωπεύει ολόκληρο τον κόσμο. Καθώς θέτει κανείς μια ερώτηση, ολόκληρο το συνειδητό και ασυνείδητο μυαλό κάποιου στρέφεται προς αυτή την ερώτηση, έτσι ώστε οι επιλεγμένοι δρομείς δεν είναι πραγματικά τυχαίες επιλογές, αλλά μάλλον επιλογές που γίνονται από το υποσυνείδητο.

Το Runecraft λειτουργεί σε μια αρχαία μορφή ψυχολογίας. Ακόμα και την εποχή των Βίκινγκ, υπήρχε μια αξιοσημείωτη κατανόηση της ανθρώπινης ψυχής. Αναγνώρισαν την αιτία και το αποτέλεσμα, καθώς και τη διασύνδεση όλων των πραγμάτων. Η λέξη για να περιγράψουμε αυτή τη διασύνδεση ήταν «wyrd», η οποία τελικά παραστράφηκε στη σύγχρονη έννοια του «περίεργου». Αρχικά δεν σήμαινε κάτι ασυνήθιστο ή παράξενο. Αντίθετα, αναφέρθηκε στις εκτεταμένες επιπτώσεις αυτού που κάνει κάποιος. Η έννοια της «μοίρας» δεν ήταν επίσης όπως τη γνωρίζουμε τώρα. Αντί ενός ανίσχυρου προορισμού, η «μοίρα» σήμαινε ένα πεπρωμένο που δημιουργήθηκε από τις προηγούμενες ενέργειες κάποιου.

Όταν κάποιος κάνει μία απλή ανάγνωση, συνήθως αντιμετωπίζει ένα συγκεκριμένο ζήτημα και εξετάζει το παρελθόν, το παρόν και το “μέλλον”, ή μάλλον “τι θα είναι αν κάποιος ακολουθήσει την πορεία που φαίνεται να βρίσκεται”. Το μέλλον θεωρείται πάντα μεταβλητό. Η ανάγνωση των ρουϊκών γίνεται ως διαδικασία αξιολόγησης και όχι ως τυχαία. Κάποιος έχει την ευκαιρία να εξετάσει τι έχει συμβεί στο παρελθόν (σχετικά με το ζήτημα που τίθεται υπό αμφισβήτηση), τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και ποια κατεύθυνση έχει κανείς.

Ένα runecaster δεν βλέπει το μέλλον. Εξετάζει την αιτία και το αποτέλεσμα και επισημαίνει ένα πιθανό αποτέλεσμα.

Όχι ακριβώς απόκρυφο, έτσι; Δεν είναι υπερφυσικό και δεν είναι πολύ μυστηριώδες – αν και οι άγνωστοι το θεωρούσαν εξερεύνηση του μυστηρίου, όπως και ένας ασθενής ψυχιάτρου. Σίγουρα δεν είναι μαγικό ή δαιμονικό. Αντίθετα, είναι μια μεθοδολογία για την εξέταση της πορείας που ακολουθεί και ποιες είναι οι επιπτώσεις, κάνοντας χρήση του υποσυνείδητου κάποιου (δηλαδή μιας «διαισθητικής αντίληψης»), που δεν επηρεάζεται από περιορισμένα συστήματα συνειδητής πίστης.

 • Ένας γρήγορος οδηγός για τους Ρούνους

Βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για να κάνετε την ανάγνωση. Δεν θέλετε να ενοχληθείτε. Προσπαθήστε να καθίσετε προς το Βορρά αν είναι δυνατόν, την κατεύθυνση των Θεών στη μυθολογία των Νορβηγών. Τοποθετήστε ένα μικρό λευκό πανί στην επιφάνεια μπροστά σας. Δουλεύετε με τους ρούνους σε αυτό το πανί. Αυτό το πανί τους προστατεύει από το να λερωθούν και επίσης αποτελεί το όριο του χύτευσης.

Σχηματίστε προσεκτικά μια ερώτηση στο μυαλό σας. Αφιερώστε χρόνο για να το κάνετε αυτό, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην αλλάξετε την ερώτηση στο μέσο της ανάγνωσης. Μόλις το ερώτημα στερεωθεί σταθερά στο μυαλό σας αρχίστε να αναμιγνύετε απαλά τους ρούνους στην τσάντα ή το δοχείο τους. Συνεχίστε να αναμιγνύετε τους ρούνους έως ότου αισθάνεστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε ορισμένες παρτίδες ρούνων. (Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό τα ρούνια να έχουν το ίδιο σχήμα και μέγεθος: έτσι ώστε να μην μπορείτε να αναγνωρίσετε κάθε ρούνο με σχήμα.)

Συνεχίστε να ανακατεύετε και επιλέξτε παρτίδες μέχρι να έχετε μπροστά σας τον σωστό αριθμό ρούνων για τη διάταξη που θα χρησιμοποιήσετε. Παρακολουθήστε τη σειρά με την οποία τραβήχτηκαν οι ρούνες, τοποθετώντας τους στη σωστή θέση τους στη διάταξη καθώς τα τραβάτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διάταξη Tarot ή μία από τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω.

16. Taromancy / Ταρώ : με μια μορφή καρτομαντείας χρησιμοποιώντας κάρτες ταρώ .

Το Cartomancy είναι η ικανότητα να προβλέπει το μέλλον με τα τραπουλόχαρτα. Το Taromancy είναι ένας άλλος όρος που χρησιμοποιείται για την ανάγνωση καρτών ταρώ και είναι ένας κλάδος του Cartomancy.

Στην Ευρώπη, αυτό είναι το σημείο όπου προέκυψε η ανάγνωση καρτών ταρώ. Ήταν στα μέσα του 15ου αιώνα όταν έπαιξε για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι. Παίζουν παιχνίδια με κάρτες όπως το French Tarot και το Italian Tarocchini με το κατάστρωμα. Η τράπουλα κάρτας ταρώ αρχικά κατασκευάστηκε και αναπτύχθηκε για τον λόγο και την αιτία αναψυχής και απόλαυσης για τους πρώτους ανθρώπους. Ωστόσο, τον 18ο αιώνα, το πακέτο των καρτών ταρώ αναδημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για πρακτικές και σκοπούς μαντείας. Οι αναγνώστες καρτών χρησιμοποίησαν το πακέτο καρτών ταρώ για να υπολογίσουν και να υπολογίσουν τα εφικτά και λογικά αποτελέσματα και συνέπειες από φυσικές καταστροφές και καταστροφές όπως καταιγίδες, χιονοθύελλες, τυφώνες κ.λπ.

Το S pread είναι αυτό που οι αναγνώστες ταρώ καλούν τη σειρά και την παρουσίαση των καρτών με τις οποίες ασχολούνται και διανέμουν κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης. Κάθε τάξη και προσανατολισμός σημαίνει κάτι και δίνει πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με ορισμένες πτυχές της ζωής για τις οποίες ένας πελάτης θα ήθελε να γνωρίζει. Υπάρχουν δύο spreads που χρησιμοποιούνται συνήθως και χρησιμοποιούνται κυρίως από αναγνώστες ταρώ.

Κέλτικος σταυρός

Αυτή η εξάπλωση αποτελείται από δέκα κάρτες που μπορεί να αντιμετωπίζουν διακριτά και αντικρουόμενα ζητήματα στην κατοχή της ζωής και να συγκεντρώνουν πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με το μέλλον, το παρελθόν, τα προσωπικά προβλήματα και τα προβλήματα και την αντίθετη αλήθεια ή εξουσία.

Τρεις μοίρες

Αυτό το spread αποτελείται από τρία φύλλα. Η πρώτη κάρτα ενημερώνει για το παρελθόν ενός ατόμου, η δεύτερη κάρτα αποκαλύπτει για το παρόν και η τρίτη κάρτα σχετίζεται με αυτό που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Οφέλη από την ανάγνωση κάρτας ταρώ

Μπορεί να σας δώσει και να σας δώσει μια εντυπωσιακή εικόνα και κατανόηση

Οι ψυχικοί μπορούν να σας προσφέρουν ενδιαφέρουσα και αξιοσημείωτη καθοδήγηση και συμβουλευτική που μπορεί να χρειαστείτε με τα τρέχοντα προβλήματά σας ή σχετικά με την πορεία που ίσως θέλετε να λάβετε στη ζωή ή ποια καλύτερη απόφαση πρέπει να λάβετε για να επιτύχετε τα σχέδια και τους στόχους σας και να είστε το άτομο που πρεπει να είσαι. Σε μια ανάγνωση κάρτας ταρώ, θα μπορούσε να σας δώσει πολλές πληροφορίες καθώς είναι πιο θρεπτική και πιο διατεθειμένη να αποκαλύψετε και να αποκαλύψετε αξιόπιστες και ακριβείς αναγνώσεις που μπορεί να βρείτε παραγωγικές και γεμάτες χρήσιμες πληροφορίες που θα μπορούσατε να εργαστείτε για να επιλύσετε και να προσαρμόσετε τις ζωή αναλόγως και κάνε τον εαυτό σου καλύτερο άτομο.

Μπορεί να σας προετοιμάσει για τη μοίρα σας ή τις επόμενες μέρες σας

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης, οι κάρτες ταρώ θα επιλεγούν αδιάκριτα και οι επιλεγμένες κάρτες θα αποφασίσουν και θα υπαγορεύσουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας ή τη λύση στις αντιξοότητες, τη δυσκολία και την ταλαιπωρία σας ή οποιαδήποτε άκαμπτη και επώδυνη κατάσταση ή κατάσταση στην οποία βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Οι κάρτες θα σας δώσουν καθοδήγηση και φώτιση που θα μπορούσαν κάπως να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν μια καλή συμβουλή σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση, τη ζωή αγάπης, τις οικογενειακές σχέσεις, την καριέρα και το ψυχικό θα ερμηνεύσει τις κάρτες και θα σας δώσει μια συμβουλή για το τι πρέπει να κάνετε.

Μπορεί να επικυρώσει και να τεκμηριώσει όσα γνωρίζετε ήδη

Ουσιαστικά, πριν από τον εαυτό σας σε έναν ψυχικό για μια ανάγνωση, ίσως έχετε ήδη διατηρήσει κάποιες ιδέες ή σκέψεις για το τι θα θέλατε να ρωτήσετε ή για αυτό που ίσως χρειαστεί να γνωρίζετε. Πιθανώς, ίσως απλώς να πλαστογραφείτε και να προσομοιώνετε μια ιδέα στο μυαλό σας ότι δεν γνωρίζετε την απάντηση σε μια ερώτηση ή μια αμφιβολία στη ζωή σας ή μερικές φορές, απλά αρνείστε ενώ έρχεστε σε αντίφαση με τον εαυτό σας και μάλλον δεν είστε ικανοποιημένοι και ικανοποιημένοι με τον τρόπο που θα γίνουν τα πράγματα. Γι ‘αυτό ζητάτε και προσπαθείτε για συνοχή.

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

17. Tasseography / Καφεμαντεία ή Τεομαντεία : με φύλλα τσαγιού ή καφέ.

Επίσης γνωστή ως ανάγνωση καφέ ή ανάγνωση φύλλων τσαγιού , η τασσογραφία είναι μια μαντική πρακτική που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια. Με αυτόν τον καιρό, έχουν δημιουργηθεί πολλά σύμβολα και ερμηνείες.

Ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ερώτηση ή επιθυμία που έκανε ο ερωτώμενος είναι απαραίτητη για την αποκάλυψη της πραγματικής έννοιας κάθε συμβόλου, υπάρχουν μερικές γενικές οδηγίες για τις έννοιες των διαφορετικών μορφών που βρίσκονται στο φλιτζάνι του τσαγιού ή στο φλιτζάνι του καφέ σας κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης καφέ ή ανάγνωση φύλλων τσαγιού.

Στην Καφεμαντεία κάνουμε ερμηνεία τον συμβόλων που έχει αφήσει το κατακάθι του καφέ μας ενώ στην Τεομαντεία τον συμβόλων που δημιουργούν τα φύλλα τσαγιού .

Δείτε πως γίνετε η προετοιμασία του φλιτζανιού

Δείτε την γενική φιλοσοφία της ανάγνωσης του φλιτζανιού σας

Δείτε όλες της ερμηνείες των συμβόλων 

Για να πάρετε μία σχετική πρόβλεψη δείτε εδώ :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *