Πλανητικές ώρες και μέρες

Σύμφωνα με την Αστρολογία, κάθε ώρα της ημέρας κυβερνάται από έναν από τους παρακάτω πλανήτες: Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος. Κάθε ένας από τους παραπάνω πλανήτες, επηρεάζει αστρολογικά με διαφορετικό τρόπο διάφορους τομείς της ζωής μας.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις πλανητικές ώρες , μπορούμε να προγραμματίσουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες, τις μέρες και τις ώρες που δεχόμαστε την εύνοια των πλανητών! Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προσελκύσουμε την τύχη και να έχουμε επιτυχία στις επιδιώξεις μας!!!

Πλανητική ώρα ήλιου: Σε αυτήν την ώρα μπορούμε να κάνουμε καινούργια σχέδια και να τα ξεκινήσουμε… Μας βοηθάει στο να επενδύσουμε σε τυχερά παιχνίδια και γενικότερα να ρισκάρουμε….Να διασκεδάσουμε, να κανονίσουμε κάποια γιορτή ή ακόμη και να ξεκινήσουμε κάποια καινούργια hobby που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!!!

Πλανητική ώρα Σελήνης: Βοηθάει γενικότερα να ασχοληθούμε με το σπίτι μας αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας, να τους περιποιηθούμε και να τους δείξουμε την αγάπη μας, να κανονίσουμε ταξίδια και να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας!!!

Πλανητική ώρα του Ερμή: Μας βοηθάει να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να κάνουμε νέες γνωριμίες έστω και μέσα από το ίντερνετ, να κάνουμε κάποιες αγορές αγορές, αλλά να έρθουμε και σε επικοινωνία μαζί με το άτομο που με ενδιαφέρει!!!

Πλανητική ώρα της Αφροδίτης: Για ευνόητους λόγους μας βοηθάει πάρα πολύ στον έρωτα , τη σχέση και τον γάμο, ενώ σε αυτές τις ώρες μπορούμε να κάνουμε σημαντικές συζητήσεις που έχουμε στο μυαλό μας με το ταίρι μου, επίσης μας βοηθάει να εκφραστούμε καλλιτεχνικά αλλά να περιποιηθούμε και τον εαυτό μας!!!

Πλανητική ώρα του Άρη: Μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε με θάρρος τους φόβους μας, να παλέψουμε για τα επαγγελματικά αλλά και για τα ερωτικά μας, ενώ είναι ιδανική για να μιλήσετε με άτομα που σας εχθρεύονται και να κάνετε ξεκαθαρίσματα!!!

Πλανητική ώρα του Κρόνου: Εδώ μπορούμε να κάνουμε αγοροπωλησίες, να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο για τη ζωή μας, ενώ είναι ιδανική για να εκμεταλλευτούμε διάφορες συμβουλές που μας δίνουν για να μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, επίσης είναι ιδανική ώρα να κόψουμε κακές συνήθειες όπως το ποτό ή το τσιγάρο, αλλά και να απομακρύνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας!!!

Μεγάλη όμως σημασία για να κάνουμε κινήσεις την ζωή μας παίζουν και οι μέρες της εβδομάδος…..

Δευτέρα : Είναι η μέρα της γυναίκας, μπορούμε να κάνουμε αλλαγές πάνω μας, μπορούμε να προσελκύσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει, να προσέξουμε τον εαυτό μας, αλλά βοηθάει πάρα πολύ και στην γονιμότητα και την διαίσθηση!!!

Τρίτη : Είναι η μέρα του θάρρους, της αντοχής και γενικότερα η μέρα που μπορούμε να ασχοληθούμε περισσότερο με τα επαγγελματικά μας και να κάνουμε κάποια ξεκαθαρίζουμε!!!

Τετάρτη : Ιδανική μέρα για να αρχίσουμε να επικοινωνούμε καλύτερα με τους γύρω μας και γενικότερα να μπορέσουμε να μιλήσουμε και να περάσει ο λόγος μας σε τρίτους!!!

Πέμπτη : Είναι ιδανική μέρα για να μπορέσουμε να κάνουμε ξεκαθαρίσματα πάνω στα οικονομικά μας και γενικότερα να προσελκύσουμε την αφθονία και τον πλούτο!!!

Παρασκευή : Αυτή η μέρα είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένη στον έρωτα και μπορούμε να κάνουμε κινήσεις απέναντι στα άτομα που μας ενδιαφέρουν αλλά να δημιουργήσουμε όμορφες συνθήκες και αν είμαστε μέσα σε σχέση!!!

Σάββατο : Ιδανική μέρα να ασχοληθούμε με μαντεία και γενικότερα με διαίσθηση αλλά και ότι αφορά την μεταφυσική!!!

Κυριακή : Είναι η μέρα της χαλάρωσης της οικογένειας και της ηρεμίας, ενώ μας βοηθάει να ασχοληθούμε περισσότερο και με την υγεία μας!!!

Ακολουθήστε τους πλανήτες και τις μέρες για να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας και τις κινήσεις που πρέπει για να γίνουν αλλαγές και δεν θα χάσετε~~~`

 

by Katerina Divination

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *