🌓 𝜠𝝆𝝎𝝉𝜾𝜿ή 𝜮𝝊𝝂𝜶𝝈𝝉𝝆ί𝜶 𝜡𝝎𝜹ί𝝎𝝂

Διάλεξε το ζώδιο σου

Το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε δίνει κάποια γενικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να τροποποιούνται μέσα από τις υπόλοιπες παραμέτρους του αστρολογικού μας χάρτη, αλλά παρόλα αυτά δίνουν τον βασικό τόνο της προσωπικότητάς μας.

Μια συναστρία ζωδίων δεν είναι αρκετή βέβαια για να δούμε το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, αλλά μας δίνει μια πρώτη, βασική κατεύθυνση.

 

Κριός

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Η σχέση αυτή είναι προφανές πως έχει πολύ έντονα χαρακτηριστικά τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία που θα έχει. Έχουμε να κάνουμε κυριολεκτικά με δύο στρατιώτες που είναι έτοιμοι για μάχη. Είστε και οι δύο δυναμικοί και πολύ ενθουσιώδεις αλλά παράλληλα ο εγωισμός και η παρορμητικότητα που διακατέχει και τους δύο θα φέρουν πολλά προβλήματα.

Κανένας από τους δύο δε θα μπορούσε να ανεχτεί το οποιοδήποτε εμπόδιο στην ελευθερία του και οι αυταρχικές συμπεριφορές είναι κάτι που απεχθάνεστε. Παράλληλα, όμως, και η εριστικότατα που δυστυχώς σας διακατέχει, είναι ικανή να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Ωστόσο ο ένας θαυμάζει πολύ τον άλλον γιατί μέσα του βλέπει τον ίδιο του τον εαυτό και παράλληλα η ανάγκη που έχετε και οι δύο για μια έντονη, γεμάτη δραστηριότητα ζωή, θα σας κάνει να ζήσετε μια σχέση γεμάτη πάθος.

Στο ερωτικό κομμάτι παθιάζεστε και διακατέχεστε από ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα και έντονη ορμητικότητα. Ερωτεύεστε γρήγορα και κεραυνοβόλα αλλά ο παρορμητισμός και των δύο μπορεί να σταθεί μοιραίος. Στο οικονομικό κομμάτι κανείς από τους δύο δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε από κοινού να βάλετε ένα φρένο στις αδιάκοπες ανάγκες που έχετε! Γενικά η σχέση αυτή θα λέγαμε πως έχει πολλά προβλήματα όμως, αν αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και είστε υποχωρητικοί, έχετε πολλές ελπίδες για μια θετική πορεία και κατάληξη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

Τι ανάβει τον Κριό;
Το να τον κάνεις ίνδαλμα
Να του μιλάς βρώμικα
Να παίζεις μαζί του παιχνίδια επιβολής και κυριαρχίας
Το φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου
Το να ξέρεις να παίζεις σκληρά παιχνίδια

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Ο Ταύρος από την φύση του είναι πολύ υπομονετικός και αξιόπιστος κάτι που θα τραβήξει πολύ εύκολα την προσοχή του παρορμητικού Κριού. Πολύ γρήγορα όμως ο Κριός θα διαπιστώσει πως οι αντιθέσεις που παρουσιάζει με έναν Ταύρο είναι πολλές και σημαντικές. Βλέπουν τον κόσμο από διαφορετική οπτική γωνία, πράγμα που και οι δύο κατανοούν. Οι Ταύροι είναι πάρα πολύ συγκροτημένα άτομα και ο αυθορμητισμός και η παρορμητικότητα ενός Κριού είναι ακριβώς αυτά που θα τους ενοχλήσουν αμέσως.

Ο Ταύρος αγαπάει το χρήμα την πολυτέλεια και την καλή ζωή, η οποία τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά! Έχει πολύ υπομονή και καταφέρνει σχεδόν πάντα να πετυχαίνει τους στόχους του. Θα προσπαθήσει λοιπόν να βάλει τον Κριό σε μια τάξη κάτι που στην πορεία θα αποδειχθεί ανώφελο!

Ο έντονος ωστόσο ερωτισμός που εκπέμπετε και οι δύο θα είναι κάτι που θα σας κάνει να δεθείτε πολύ και η ανάγκη του Ταύρου για την δημιουργία μιας οικογένειας θα σας γοητεύσει και θα σας κάνει να αποκτήσετε μαζί του ένα κοινό στόχο ζωής. Καλό θα ήταν να αφήσετε στον Ταύρο την διαχείριση των οικονομικών σας γιατί είναι ο πλέον ειδικός για αυτό. Γενικά η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται από πολλές διαφορές και δύσκολα θα καταφέρει να προχωρήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

Τι ανάβει τον Ταύρο;
Η ευθύτητα
Τα ακριβά παιχνίδια
Το να τον κάνεις να νιώθει άνετα
Το καλό φαγητό
Το καλό μασάζ

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Η εξυπνάδα, η εξαιρετική αντίληψη, η ομιλητικότητα και η ευελιξία ενός Διδύμου θα γοητεύσει πολύ έναν Κριό και θα τον κάνει να πιστέψει πως βρήκε την αδελφή ψυχή του. Οι Δίδυμοι είναι πολύ δραστήρια άτομα και τους αρέσει να διασκορπίζονται σε περισσότερα από ένα πράγματα με αποτέλεσμα να αφήνουν πολλά από αυτά στην μέση. Ο Δίδυμος δίνει μεγάλη έμφαση στην ικανότητα της επικοινωνίας και η σχέση του με τους ανθρώπους είναι πολύ σημαντική για αυτόν.

Αυτή η σχέση έχει ένα πάρα πολύ σημαντικό ατού και αυτό είναι πως όταν συνεργάζεται ένας Κριός με έναν Δίδυμο τα αποτελέσματα σχεδόν πάντα είναι άριστα! Μαζί με έναν Δίδυμο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε επικίνδυνα και να κάνετε πράξη τα μεγάλα σχέδια που συνήθως κάνετε. Προσοχή όμως γιατί στους Διδύμους αρέσει πολύ να φλερτάρουν, γιατί έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση, και αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά έναν ζηλιάρη Κριό!

Στο ερωτικό κομμάτι ο Δίδυμος έχει πολύ μεγάλη φαντασία κάτι που αρέσει πολύ στον Κριό και τον βοηθά να βγάλει προς τα έξω όλες τις ερωτικές επιθυμίες που έχει. Η ερωτική σχέση ενός Κριού με έναν Δίδυμο χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και δεν είναι ποτέ βαρετή. Οικονομικά δυστυχώς και οι δυο είστε αρκετά σπάταλοι και θα λέγαμε πως δύσκολα θα μπορούσατε να κάνετε έναν σωστό οικονομικό προγραμματισμό. Πάντως είναι μια πολύ δυνατή σχέση και τα κοινά στοιχεία που έχετε μπορούν να τη κάνουν επιτυχημένη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

Τι ανάβει τον Δίδυμο;
Το να έχεις διαφορετικές πτυχές σαν άνθρωπος
Το χιούμορ
Οι ωραίες φωνές και τα όμορφα χέρια
Η ποικιλία
Η ειλικρίνεια

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Καρκίνος χαρακτηρίζεται από τον έντονο συναισθηματισμό του ο οποίος όμως συχνά μεταβάλλεται. Είναι πολύ ευαίσθητος και συχνά χρειάζεται την επιβεβαίωση των συναισθημάτων του συντρόφου του. Ο Κριός δυσκολεύεται πολύ να καταλάβει τις μελαγχολίες ενός Καρκίνου και πολύ συχνά όλο αυτό τον κουράζει και τον κάνει να νιώθει εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που σαφώς δεν ταιριάζει στην γεμάτη ενεργητικότητα φύση του.

Από την άλλη όμως νιώθει πολύ δυνατός και θέλει να βγάλει όλη την προστατευτικότητά του απέναντι στον Καρκίνο κάτι που μοιραία μπορεί να τους ενώσει πάραυτα. Πρέπει να δείξετε έντονη προσοχή και αφοσίωση σε έναν Καρκίνο για να μπορέσετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του αλλά και να τον κάνετε να νιώσει άνετα κοντά σας. Ερωτικά ο Καρκίνος είναι πολύ τρυφερός και θεωρεί τον έρωτα την πραγμάτωση της αληθινής αγάπης. Αγαπά την σιγουριά και την οικογένεια και αυτό είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ευτυχία του.

Αν μπορέσετε να αφήσετε λίγο χρόνο σε έναν Καρκίνο θα σας αποδείξει πως είναι άριστος διαχειριστής των οικονομικών. Σε γενικές γραμμές αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει αλλά πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος της διάλυσης γιατί οι διαφορές είναι σημαντικές.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

Τι ανάβει τον Καρκίνο;
Οι καμπύλες
Τα παιχνίδια με ρόλους
Η αθωότητα
Η ενεργητικότητα
Ο αυθορμητισμός που οδηγεί σε περιπέτειες

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Οι Λέοντες είναι πολύ υπερήφανοι και αξιοπρεπείς και είναι πολύ σημαντικό για εκείνους να έχουν την αμέριστη προσοχή του συντρόφου τους. Αυτό όμως είναι κάτι που επιζητεί και ένας Κριός οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αμοιβαία ικανοποίηση. Ο Λέοντας είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής του και έχει την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του. Θέλει να είναι πάνω από όλους και να αποδεικνύει συνεχώς την δυναμική προσωπικότητα που αναμφισβήτητα έχει.

Αυτό είναι πιθανόν να ενοχλήσει έναν Κριό και να τον κάνει να νιώσει πως πιέζεται έντονα μέσα σε μία τέτοια σχέση. Είστε και οι δύο ζηλιάρηδες και αυτό θα δημιουργήσει πολλές κόντρες που πιθανότατα να επιφέρουν την ρήξη. Ο Λέοντας είναι επιρρεπής στα υλικά αγαθά κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό για έναν Κριό. Ερωτικά υπάρχει έντονο πάθος αλλά κι εκεί θα υπάρχει ανταγωνιστικότητα και εγωιστικές τάσεις.

Οικονομικά θα υπάρχουν τελείως διαφορετικοί στόχοι και αυτό θα προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα. Ο Λέοντας λόγω της υπερβολικής σπατάλης που τον διακρίνει και της γενναιοδωρίας του προς τους άλλους, συχνά αποκτά σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Καλό θα ήταν και οι δύο να μην φερθείτε ανταγωνιστικά γιατί αν το κάνετε η σχέση αυτή δεν έχει κανένα μέλλον.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.

Τι ανάβει τον Λέων;
Να παίζεις με τα μαλλιά τους
Να τους κάνεις μασάζ
Να προσποιείσαι ότι τους επιβάλλεσαι παιχνιδιάρικα
Να χρησιμοποιείς, έλαια και κρέμες
Να καθρεπτίζεις την συμπεριφορά τους

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο Παρθένος έχει μια πρακτική θεώρηση για την ζωή που την ακολουθεί όσο μπορεί κατά γράμμα. Αυτό από μόνο του είναι κάτι που θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε έναν Κριό και θα τον απωθήσει από τον πρώτο καιρό της σχέσης. Οι Παρθένοι είναι πάρα πολύ αυστηροί με τα σφάλματα των άλλων και παράλληλα είναι λάτρεις της ακρίβειας και της μεθοδικότητας. Όλα αυτά φαντάζουν τελείως άγνωστα για έναν Κριό και αν θέλει να μείνει με έναν Παρθένο θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό και στο κυριότερο χαρακτηριστικό του, τον αυθορμητισμό.

Η μανία για τελειότητα των Παρθένων είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κουράσει πολύ έναν Κριό ο οποίος θα θελήσει να βγάλει τις παρωπίδες που έχει ο Παρθένος. Μάταια όμως! Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι και ευρηματικοί και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή ενός Κριού. Οι Παρθένοι είναι πολύ ικανοί για κάθε είδους εργασία που απαιτεί ακρίβεια, μέθοδο και οργάνωση.

Στον έρωτα ένας Παρθένος έχει μεγάλη επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί και προχωράει αργά και επιφυλακτικά. Οικονομικά ο Παρθένος είναι ευσυνείδητος ενώ ο Κριός ξοδεύει πολλά, κάτι που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα αν και οι δύο δεν κάνουν υποχωρήσεις. Με λίγα λόγια η σχέση αυτή θέλει μεγάλη προσοχή και καλή διάθεση ώστε να μπορέσει να
κρατήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

Τι ανάβει τον Παρθένο;
Να τους δείχνεις ότι σε έχουν ανάψει
Το να ξέρεις πάντα τι να πεις
Το να τους αφήνεις να είναι «κακά παιδιά»
Να προκαλείς την τάση τους για υπεροχή
Tο να περιποιείσαι τον εαυτό σου

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Ο Ζυγός χαρακτηρίζεται από τον έντονο ρομαντισμό του και την κοινωνικότητα του, κάτι που από την αρχή θα τραβήξει το βλέμμα ενός Κριού. Είναι χαριτωμένο ζώδιο και πάρα πολύ ελκυστικό. Το αισθητικό του κριτήριο είναι υψηλό και αυτό του δίνει ένα πολύ καλό γούστο. Του αρέσουν τα όμορφα πράγματα και ξέρει να τα εκτιμάει. Και οι δύο είστε πολύ πιστοί και αυτό είναι κάτι που θα δώσει στην σχέση αυτή μεγάλη δύναμη και γερές βάσεις οι οποίες όμως μπορεί να ταρακουνηθούν έντονα από την αφέλεια και την φιλάρεσκα που χαρακτηρίζει έναν Ζυγό.

Ο Ζυγός έχει μια ιδιαίτερη δύναμη να ελκύει με την καλή του εμφάνιση, τους ευγενικούς του τρόπους, είναι κοινωνικός, διπλωμάτης και προσπαθεί να είναι όσο περισσότερο μπορεί ευχάριστος με τους άλλους. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ άνετα μαζί του αλλά πολλές φορές αυτή του η άνεση θα σας κάνει να ζηλέψετε. Όμως η ανωτερότητα ψυχής ενός Ζυγού θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να νιώσετε μαζί του απόλυτα ασφαλείς.

Ερωτικά θα υπάρχει χημεία και έντονο πάθος. Η περίεργη όμως εξάρτηση του Ζυγού από τις σχέσεις του με τους άλλους θα είναι κάτι που θα κουράσει και θα προβληματίσει έναν Κριό. Είναι μια πολύ έντονη και ανταγωνιστική σχέση η οποία θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα που θα μπορέσουν πολύ εύκολα να την κάνουν να ναυαγήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

Τι ανάβει τον Ζυγό;
Το να έχεις μια ακραία πλευρά του εαυτού σου
Το να ανταποκρίνεσαι θετικά στις ρομαντικές τους χειρονομίες
Το να είσαι ο εαυτός σου
Το να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να φροντίζεις την ομορφιά σου
Το να τους κακομαθαίνεις
Να ξέρεις να τους ακούς

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Αυτή η σχέση πιθανόν να χρειαστεί ιδιαίτερη υπομονή αλλά και επίμονη προκειμένου να ευδοκιμήσει. Είστε κι οι δύο πολύ αυταρχικά άτομα και είναι πολύ πιθανόν να θελήσει ο ένας να επιβληθεί στον άλλον! Ο Σκορπιός θα τραβήξει την προσοχή ενός Κριού γιατί έχει έναν ακαταμάχητο μαγνητισμό από την φύση του και είναι πολύ γοητευτικός. Έχει ισχυρή θέληση και πολλή υπομονή προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Ο Κριός θα νομίζει πως έχει το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση, ωστόσο στην πορεία θα καταλάβει πως δεν είναι έτσι. Τον Σκορπιό τον διακρίνει το πάθος αλλά και ο αισθησιασμός και αυτός θα είναι ο σημαντικός λόγος που ένας Κριός θα πέσει στα δίκτυα του. Ερωτικά ένας Σκορπιός θέλει να υποτάσσει τον σύντροφό του και να παίζει μαζί του παιχνίδια εξουσίας. Στην αρχή αυτό θα φανεί ελκυστικό πολύ γρήγορα όμως θα σας κουράσει και θα σας κάνει να νιώσετε υποτιμημένοι σε αυτή την σχέση.

Οικονομικά καλό θα ήταν να βρείτε μια κοινή πορεία και κατεύθυνση με συζήτηση και καλό προγραμματισμό από κοινού. Γενικά αυτή η σχέση χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος που όμως από μόνο του δεν μπορεί να της δώσει πολύ χρόνο. Χρειάζεται πολύ ανοχή και αγάπη ώστε να υπάρξει πορεία και η σχέση να μη ναυαγήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

Τι ανάβει τον Σκορπιό;
Τα ωραία εσώρουχα
Το να περιποιείσαι το σώμα σου
Να μιλάς για τις παρελθοντικές σου εμπειρίες
Να το παίζεις δύσκολος/-η
Να τον αντιμετωπίζεις ισότιμα

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Κύριο κοινό χαρακτηριστικό σας είναι το έντονο πάθος σε ό,τι κάνετε αλλά και η αγάπη που τρέφετε και οι δύο για την ζωή και την περιπέτεια. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να πιστέψετε πως βρήκατε το άλλο σας μισό. Οι Τοξότες ζουν για την περιπέτεια και βαριούνται την ευκολία. Είναι άνθρωποι με καλούς τρόπους, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι ζωντάνια και αγάπη για τη ζωή. Αγαπούν πολύ τις σχέσεις και για αυτούς είναι πολύ σημαντικό να βρουν τον απόλυτο έρωτα στην ζωή τους.

Οι περισσότεροι Τοξότες περιμένουν από τον/την σύντροφό τους να τους κινεί το ενδιαφέρον, να τους κρατά σε εγρήγορση. Έχουν απόλυτη ανάγκη να νιώθουν ελεύθεροι και μισούν την καταπίεση και αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να προσέξει πολύ ένας ζηλιάρης Κριός. Ο Τοξότης κάποιες φορές είναι αδέξιος στις ερωτικές του περιπέτειες και αυτό είναι κάτι που μπορεί να πληγώσει πολύ έναν Κριό.

Ερωτικά ένας Τοξότης θα σας κάνει να βιώσετε μια συναρπαστική περιπέτεια των αισθήσεων και θα σας ταξιδέψει σε άλλους ορίζοντες. Οικονομικά αφήστε όλη την διαχείριση σε εκείνον και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Γενικά αυτή η σχέση μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί επιτυχημένη αν και οι δύο κάνετε μικρές αλλά βασικές υποχωρήσεις.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

Τι ανάβει τον Τοξότη;
Να είσαι αυθόρμητος/-η
Να τους κάνεις να γελούν
Το να μην κατακρίνεις την εμφάνισή τους
Το να έχεις στην κατοχή σου ερωτικά βοηθήματα
To αποκαλυπτικό ντύσιμο

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο Αιγόκερως είναι γοητευτικός, θετικός αλλά και συντηρητικός! Φιλόδοξο και συγκροτημένο άτομο και χρειάζεται μεγάλη υπομονή από ένα Αιγόκερω για να κατανοήσει τον δικό σας αυθορμητισμό αλλά και την ευκολία που έχετε στο να παίρνετε αποφάσεις. Οι Αιγόκεροι διακρίνονται για την σοβαρότητα, την εχεμύθεια και τον τρόπο σκέψης τους. Πλησιάζουν το άλλο φύλο με πολύ σταθερά αργά και προσεκτικά βήματα.

Ο Κριός πρέπει να γνωρίζει πως οι Αιγόκεροι δεν ξεκινούν ποτέ μια σχέση απλά και μόνο για να περάσουν την ώρα τους. Είναι συντηρητικοί και θέλουν να υπάρχει πάντα στην ζωή τους μια τάξη. Όταν ερωτευτούν το πάθος και η ζήλεια τους μπορεί να οδηγήσει σε πολλούς καβγάδες και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τους κάνετε να ζηλέψουν.

Ερωτικά είναι ιδιαίτερα θερμοί και ικανοί να κάνουν τα πάντα προκειμένου να σας ικανοποιήσουν. Θα υπάρξει χημεία μεταξύ σας κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ερωτική ασφάλεια και πληρότητα. Στο οικονομικό κομμάτι θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα γιατί οι Αιγόκεροι είναι τσιγκούνηδες και δε θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν έναν σπάταλο και πολυέξοδο Κριό. Αν αποδεχτεί ο ένας τον άλλον και δεν προσπαθήσει να τον αλλάξει, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή η σχέση να πάει πολύ καλά.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

Τι ανάβει τον Αιγόκερω;
Το να τους κάνεις να νιώθουν δυνατοί
Το να έχεις ένα υψηλό επίπεδο
Το πρωϊνό σεξ
Το να είσαι ανοιχτός/-η σε νέα παιχνίδια
Το να τους αντιμετωπίζεις σαν να είναι ξεχωριστοί

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Η εκκεντρικότητα, η τιμιότητα και η εφευρετικότητα ενός Υδροχόου θα κάνουν αυτόματα έναν Κριό να στρέψει το βλέμμα πάνω του. Οι Υδροχόοι διακρίνονται για την κοινωνικότητα τους και την άνεση τους να επικοινωνούν με τους άλλους. Είναι πολύ αποφασιστικά άτομα και αυτό θα αρέσει πάρα πολύ σε έναν Κριό. Την ελευθερία και την ανεξαρτησία που και οι ίδιοι επιζητούν σε μια σχέση, την παραχωρούν και στους συντρόφους τους κάτι που θα κάνει ένα Κριό να νιώσει μεν ελεύθερος αλλά από την άλλη θα του ξυπνήσει την ζήλεια μέσα του.

Η ψυχρότητα ενός Υδροχόου θα ενοχλήσει έναν θερμό Κριό και θα τον κάνει να νιώσει έντονη μοναξιά σε αυτή τη σχέση. Όμως το ερωτικό πνεύμα που διακατέχει έναν Υδροχόο θα σας γοητεύσει πολύ. Το σεξ χωρίς ταμπού και γεμάτο πειραματισμούς που θα σας χαρίσει ένας Υδροχόος θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για σας. Καλό όμως είναι να μην προσπαθήσετε να δεσμεύσετε έναν Υδροχόο. Η αίσθηση της ελευθερίας είναι ανάγκη και των δυο σας οπότε ο σεβασμός αυτής θα μπορούσε να κάνει αυτή τη σχέση πολύ δυνατή. Παρόλα αυτά αν ένας Υδροχόος αισθανθεί πραγματική αγάπη και ασφάλεια μπορεί να κάνει αρκετές υποχωρήσεις σε μια σχέση.

Οικονομικά αφήστε του την διαχείριση αν και μερικές φορές αντιμετωπίζει το χρήμα σαν όπλο προκειμένου να καταφέρει τους στόχους του και αυτό δεν θα σας αρέσει. Γενικά αυτή η σχέση θα μπορούσε να πετύχει, με προσπάθεια και κοινές υποχωρήσεις που πολλές φορές όμως ίσως να μην είναι αρκετές για την επιβίωση της.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

Τι ανάβει τον Υδροχόο;
Το να σκέφτεσαι αντισυμβατικά
Να τους αφήνεις να σε διδάσκουν κάτι που γνωρίζουν
Η τρυφερότητα
Το να τους αφήνεις να σε βοηθούν
Το να είσαι σίγουρος/-η για τον εαυτό σου

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθύες είναι άτομα πολύ ευαίσθητα και ανιδιοτελή. Έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του ουσιαστικού και όχι του επιδερμικού και αυτό τους κάνει πολλές φορές σκληρούς και απόλυτους. Η δυναμικότητα ενός Κριού μπορεί αρχικά να τρομάξει έναν Ιχθύ και να τον κάνει να νιώσει πως πνίγεται κυριολεκτικά μέσα σε αυτή τη σχέση. Αυτό θα είναι και το κύριο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε με έναν Ιχθύ και που δυστυχώς πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Παράλληλα η μυστικοπάθεια που διακρίνει έναν Iχθύ είναι κάτι που θα ενοχλήσει και θα εκνευρίσει έναν Κριό με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές και έντονες εντάσεις. Όμως η ψυχή ενός Ιχθύ είναι σαν μικρού παιδιού και πολύ εύκολα θα ξυπνήσει το προστατευτικό πνεύμα ενός Κριού. Ερωτικά οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και αναζητούν τον έρωτα σαν λύτρωση αλλά και θυσία. Στην αρχή αυτό μπορεί να εξιτάρει τον ερωτικό Κριό στην πορεία όμως μπορεί και να καταντήσει βαρετό.

Οι Ιχθύες αγαπούν τους ήπιους τόνους και όχι τα έντονα πάθη. Αυτό θα πρέπει ένας Κριός να μην το ξεχνά και να μην προσπαθήσει ποτέ να αλλάξει τις ερωτικές συνήθειες ενός Ιχθύος γιατί το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Καλό θα ήταν να αναλάβετε από κοινού τον οικονομικό προγραμματισμό ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Γενικά αυτή η σχέση θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια και υπομονή για να μπορέσει να έχει διάρκεια και μέλλον.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

Τι ανάβει τον Ιχθύ;
Οι καλλιτεχνικές φύσεις
Το καλό πεντικιούρ
Ο ρομαντισμός
Τα παιχνίδια του μυαλού
Το να υπερέχεις σε κάτι

Ταύρος

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Οι Κριοί είναι άνθρωποι πολύ εύστροφοι και ενεργητικοί. Αυτό είναι κάτι που έναν Ταύρο θα τον κάνει να νιώσει πως βρήκε αυτό ακριβώς που χρειάζεται προκειμένου να υλοποιήσει τα μεγάλα σχέδια που κάνει για την ζωή. Στην πορεία όμως θα διαπιστώσει πως έναν Κριό υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που είναι ικανά να τον κρατήσουν μακριά από το σπίτι και την σχέση του, πράγμα που θα ενοχλήσει έναν συντηρητικό Ταύρο.

Ο Ταύρος δεν θα μπορέσει να δεχτεί σε καμία περίπτωση να αφεθεί χωρίς ενδοιασμούς σε έναν Κριό και αυτό θα φέρει πολύ γρήγορα την ρήξη. Αυτό θα γίνει γιατί αν έχετε αποφασίσει να μοιραστείτε την ζωή σας με ένα Κριό θα πρέπει να μην διανοηθείτε ποτέ να τον πιέσετε ή να προσπαθήσετε να τον αλλάξετε. Θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει στη σχέση σας η αίσθηση του μόνιμα “καινούριου”. Διαφορετικά ο Κριός θα αρχίσει να πλήττει και λόγω του εγωκεντρισμού του θα θεωρήσει ότι το λάθος είναι δικό σας.

Στο ερωτικό κομμάτι μαζί με έναν Κριό θα ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία γιατί οι ερωτικές στιγμές μαζί του θα σας θυμίζουν “μάχη σώμα με σώμα” και αυτό για έναν ρομαντικό και αισθησιακό Ταύρο θα είναι πρωτόγνωρο! Οικονομικά καλό θα είναι να κρατήσετε εσείς την διαχείριση γιατί σίγουρα είστε πολύ πιο κατάλληλοι από ένα Κριό. Γενικά αυτή η σχέση θα λέγαμε πως έχει πολλές δυσκολίες και θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και υποχωρήσεις για να μπορέσει να πετύχει!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

Τι ανάβει τον Κριό;
Το να τον κάνεις ίνδαλμα
Να του μιλάς βρώμικα
Να παίζεις μαζί του παιχνίδια επιβολής και κυριαρχίας
Το φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου
Το να ξέρεις να παίζεις σκληρά παιχνίδια

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Eδώ μιλάμε αναμφισβήτητα για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι! Είστε και οι δύο αξιόπιστα και εγκάρδια άτομα, που βασικό τους χαρακτηριστικό σε μια σχέση είναι η στοργικότητα και ο αισθησιασμός! Η σχέση αυτή από την αρχή θα εμπνεύσει και στους δύο σταθερότητα και θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη ασφάλεια και σιγουριά. Οι Ταύροι δεν θα πειστούν από μεγάλα λόγια. Πρέπει να τους αποδείξεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου και αυτό είναι κάτι που θα εισπράξετε και οι δύο σε αυτή την σχέση

Είστε και οι δύο παραγωγικοί και αυτό θα εκτοξεύσει κυριολεκτικά όλους τους στόχους σας, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί, είτε έχουν να κάνουν με την απόκτηση υλικών αγαθών. Ο Ταύρος είναι πιστός και τον ενδιαφέρει πολύ να έχει μια σταθερή σχέση, ενώ θεωρεί τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας, σκοπό ζωής. Ερωτικά μπορείτε να διατηρήσετε άσβεστη τη φλόγα του έρωτα στη σχέση σας. Είστε και οι δύο πολύ ρομαντικοί και το σεξ για εσάς είναι αργό, αισθησιακό και μεγάλης διάρκειας.

Στον οικονομικό προγραμματισμό θα λέγαμε πως είστε κυριολεκτικά αχτύπητοι και είναι απόλυτα σίγουρα πως θα μπορέσετε μαζί να επιτύχετε κάθε στόχο. Αυτή η σχέση γενικά ίσως είναι η ιδανική για εσάς και είναι βέβαιο πως χωρίς να χρειάζονται σημαντικές υποχωρήσεις θα μπορέσει να εξελιχτεί πολύ αρμονικά και κυρίως για εσάς δημιουργικά!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

Τι ανάβει τον Ταύρο;
Η ευθύτητα
Τα ακριβά παιχνίδια
Το να τον κάνεις να νιώθει άνετα
Το καλό φαγητό
Το καλό μασάζ

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Οι Δίδυμοι είναι άτομα ιδιαίτερα επικοινωνιακά! Δραστήριοι και πνευματώδεις και αυτό θα κάνει εύκολα έναν Ταύρο να στρέψει το βλέμμα του πάνω σε ένα Δίδυμο. Όμως ο Ταύρος θα είναι πολύ δύσπιστος – από την αρχή σχεδόν – απέναντι σε έναν Δίδυμο και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές το ζώδιο αυτό του αέρα δεν ξέρει κυριολεκτικά τι θέλει!

Αντίθετα ένας Δίδυμος θα εκτιμήσει πολύ το οργανωτικό σας μυαλό και θα νιώσει τυχερός που βρήκε ακριβώς αυτό που του λείπει και έχει ανάγκη. Σημαντικό κριτήριο για έναν Δίδυμο είναι να νιώσει πως μπορείτε πάνω από όλα να είστε φίλοι! Αν κερδίσετε την εμπιστοσύνη του θα μπορέσετε να ανακαλύψετε πολλά θετικά χαρακτηριστικά πάνω του. Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμοστικοί και ευέλικτοι αλλά τις περισσότερες φορές ανυπόμονοι και οι κυμαινόμενες διαθέσεις που έχουν είναι ικανές να αποσταθεροποιήσουν εύκολα μια σχέση.

Ερωτικά θα λέγαμε πως υπάρχει μια πολύ καλή χημεία και μαζί θα μπορέσετε να ζήσετε στιγμές εντόνου αισθησιασμού αλλά και πάθους! Στα οικονομικά μην διανοηθείτε να αφήσετε την διαχείριση σε έναν Δίδυμο. Πολύ εύκολα θα σας καταστρέψει με τις αδιάκοπες ανάγκες που έχει. Γενικά θα λέγαμε πως αυτή η σχέση θα μπορούσε να έχει μέλλον αλλά θα πρέπει να δώσει ο ένας προτεραιότητα στις ανάγκες του άλλου προκειμένου να εξελιχτεί.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

Τι ανάβει τον Δίδυμο;
Το να έχεις διαφορετικές πτυχές σαν άνθρωπος
Το χιούμορ
Οι ωραίες φωνές και τα όμορφα χέρια
Η ποικιλία
Η ειλικρίνεια

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι σχέση αυτή βασίζεται σε πολλά κοινά σημεία και δίνει την εντύπωση πως ο ένας κυριολεκτικά συμπληρώνει τον άλλον. Οι Καρκίνοι είναι άτομα πολύ ευαίσθητα και συναισθηματικά και έχουν μεγάλη διαισθητικότητα. Από την πρώτη στιγμή θα νιώσουν μεγάλη ασφάλεια δίπλα σας και αυτό είναι κάτι που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Το μόνο εμπόδιο που θα μπορούσε να έχει αυτή η σχέση είναι πως ο Καρκίνος πολύ πιθανόν να νιώσει άβολα με τον εγωισμό και την αυταρχισμό ενός Ταύρου και να τον κάνει να κάτσει στην γωνιά του πληγωμένος.

Οι Καρκίνοι είναι χαμηλών τόνων άτομα και είναι ικανοί να υπομείνουν σιωπηλοί αρκετά πράγματα, που πιθανόν να τους ενοχλούν. Μην το παρακάνετε όμως γιατί έχουν έντονη αίσθηση και είναι ικανοί να ψυχολογήσουν και να εκτιμήσουν σωστά τους άλλους. Αν θέλετε να τους κρατήσετε κοντά σας κάντε τους να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά.

Ερωτικά ένας Καρκίνος θα σας χαρίσει απίστευτες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού που δένει απόλυτα με τον δικό σας ακατανίκητο αισθησιασμό! Οικονομικά θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε άψογα και σίγουρα δεν θα υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες. Η σχέση αυτή έχει πολύ γερές βάσεις και μπορεί να πετύχει αρκεί να μπορέσετε και οι δύο να σεβαστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες που έχει ο άλλος.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

Τι ανάβει τον Καρκίνο;
Οι καμπύλες
Τα παιχνίδια με ρόλους
Η αθωότητα
Η ενεργητικότητα
Ο αυθορμητισμός που οδηγεί σε περιπέτειες

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

 

Οι Λέοντες είναι πολύ δημιουργικά και γενναιόδωρα πλάσματα. Είναι άτομα πάρα πολύ γοητευτικά και συνήθως αφήνουν πάρα πολλά θύματα στο πέρασμά τους. Λειτουργούν αυθόρμητα και είναι γεμάτοι ιδέες και προτάσεις. Θέλουν να τους αγαπούν και να τους θαυμάζουν και εσείς οι Ταύροι δεν είστε καθόλου τσιγκούνηδες σε αυτό. Πρέπει να δώσετε όμως πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στο ότι οι Λέοντες δεν ανέχονται την κυριαρχία κανενός και πόσο μάλλον του συντρόφου τους.

Είστε και οι δυο πιστοί και αφοσιωμένοι και αγαπάτε την οικογένεια. Οι Λέοντες λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να κάνουν πολλά, ενώ συνήθως αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που παίρνουν την απόφαση να κάνουν έναν γάμο. Πρέπει να θεωρήσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ τυχερό αν έχετε κερδίσει την καρδιά ενός Λέοντα. Κάντε τα πάντα για να του δείξετε τον θαυμασμό σας και δεν θα τον χάσετε ποτέ!

Ερωτικά οι Λέοντες είναι από τους καλύτερους εραστές και το σεξ μαζί τους είναι απίστευτα ηδονικό. Οικονομικά καλό θα ήταν να κρατήσετε εσείς την διαχείριση αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ πως ο καλλωπισμός για έναν Λέοντα είναι προτεραιότητα ζωτικής ανάγκης. Γενικά αυτή η σχέση παρά τις αντιθέσεις που έχει μπορεί να πετύχει γιατί ο ένας συμπληρώνει τα κενά του άλλου και τα βασικά θέλω σας είναι κοινά!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.

Τι ανάβει τον Λέων;
Να παίζεις με τα μαλλιά τους
Να τους κάνεις μασάζ
Να προσποιείσαι ότι τους επιβάλλεσαι παιχνιδιάρικα
Να χρησιμοποιείς, έλαια και κρέμες
Να καθρεπτίζεις την συμπεριφορά τους

ΤΑΥΡΟ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι πολύ θετικά, εργατικά και έξυπνα άτομα. Ανήσυχα πνεύματα αλλά και συντηρητικά. Γκρινιάζουν πολύ και αρχικά μπορεί αυτό να είναι κάτι που θα ενοχλήσει έναν Ταύρο. Είναι όμως πρακτικά άτομα και πολύ οργανωτικά. Αυτό και μόνο είναι πολύ βασικό για να σας κάνει να θεωρήσετε πως μπορείτε να πορευτείτε μαζί τους. Πολλές φορές όμως το παρακάνει με την ακρίβεια, τις λεπτομέρειες και την τάξη.

Και οι δύο είστε σχολαστικοί και πολύ αυστηροί σε ό,τι κάνετε και δίνετε μεγάλη σημασία στους στόχους που βάζετε. Στον έρωτα ένας Παρθένος έχει μεγάλη επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί και προχωράει αργά και επιφυλακτικά. Το σεξ με ένα Παρθένο μπορεί να είναι τελείως απρόβλεπτο. Ψυχρό ή και πολύ θερμό, πράγμα το οποίο θα σας κινήσει το ενδιαφέρον αλλά και την διάθεση να το εξερευνήσετε.

Κανείς από τους δύο δεν είναι σπάταλος και αυτό είναι κάτι που θα δώσει στην σχέση μεγάλη ασφάλεια και σταθερότητα. Ακόμη πάντως κι αν δεν υπάρχει φλογερό πάθος εξαρχής, η αγάπη και η φροντίδα τους είναι ικανή με την πάροδο του χρόνου να δημιουργήσει ανεπανάληπτη ζεστασιά και να κάνει αυτήν την σχέση να αντέξει στον χρόνο με επιτυχία!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

Τι ανάβει τον Παρθένο;
Να τους δείχνεις ότι σε έχουν ανάψει
Το να ξέρεις πάντα τι να πεις
Το να τους αφήνεις να είναι «κακά παιδιά»
Να προκαλείς την τάση τους για υπεροχή
Tο να περιποιείσαι τον εαυτό σου

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί αλλά και ιδεαλιστές. Έχουν απόλυτη ανάγκη για αρμονία μέσα σε μια σχέση και η συντροφικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Αναζητούν την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής τους και απεχθάνονται τις διαμάχες και του διαπληκτισμούς. Είναι ελκυστικοί και γοητευτικοί και έχουν πολύ διακριτικότητα. Η ανεκτικότητα και η κατανόηση που θα σας δείξουν, είναι κάτι που θα σας κάνει να τους λατρέψετε.

Έχουν ανάγκη από προσωπικό χώρο και πιστεύουν πολύ στον γάμο θέλοντας σχεδόν πάντα να νομιμοποιούν τις σχέσεις τους. Ένας Ζυγός χρειάζεται συχνά δίπλα του ένα άτομο που να εκτιμάει την γνώμη του, για να τον ενισχύει και να τον συμβουλεύει. Στην προσπάθειά του να έχει την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους, πολλές φορές δίνεται υπερβολικά.

Ερωτικά είναι πολύ τρυφεροί και συναισθηματικοί, αλλά κυρίως το σεξ μαζί τους είναι πρωτότυπο! Νιώθουν το σεξ σαν μια υπέρτατη απόδειξη αγάπης και για αυτό να δώσετε μεγάλη σημασία σε αυτόν τον τομέα. Οικονομικά δεν είναι σπάταλοι και αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να εκπληρώσετε από κοινού τις όποιες επιθυμίες σας. Μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή σχέση και αυτό γιατί παρά τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν, ο ένας ξέρει καλά πως να αποδεχτεί τον άλλον και αυτό είναι πολύ βασικό.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

Τι ανάβει τον Ζυγό;
Το να έχεις μια ακραία πλευρά του εαυτού σου
Το να ανταποκρίνεσαι θετικά στις ρομαντικές τους χειρονομίες
Το να είσαι ο εαυτός σου
Το να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να φροντίζεις την ομορφιά σου
Το να τους κακομαθαίνεις
Να ξέρεις να τους ακούς

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Οι Σκορπιοί είναι πολύ ισχυροί και αποφασιστικοί. Είναι πραγματικά μαγματικά άτομα και αυτό σίγουρα θα είναι ο λόγος που δεν θα μπορέσει ένας Ταύρος να αντισταθεί στην γοητεία τους! Προσοχή όμως γιατί οι Σκορπιοί είναι πολύ ζηλιάρηδες και μνησίκακοι και δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνουν καταπιεστικοί. Δεν ακούν εύκολα και δεν δέχονται συμβουλές ακόμη και από δικούς τους ανθρώπους. Μην ξεχνάτε ότι ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει όλες τις μυστικές και κρυφές δυνάμεις του σύμπαντος και είναι εντελώς φυσιολογικές οι συνεχείς αναζητήσεις του.

Ωστόσο η συμβίωση μαζί τους είναι μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση! Οι σχέσεις τους, σχεδόν πάντα, είναι καρμικές και δίνουν την εντύπωση στους συντρόφους τους πως βρήκαν το έτερόν τους ήμισυ. Μην τους πληγώσετε γιατί το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι το πως θα πάρουν την εκδίκηση τους! Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι πραγματικά ανεπανάληπτο και φλογερό. Τους αρέσουν τα παιχνίδια εξουσίας και γενικά θέλουν να υποτάσσουν τον σύντροφο τους ερωτικά. Είναι πιστοί και έτσι εσείς οι ζηλιάρηδες Ταύροι δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε.

Οικονομικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα συνεννόησης αλλά καλό θα είναι να κρατήσετε εσείς την διαχείριση των χρημάτων. Γενικά είστε δύο σταθερά ζώδια επομένως και συμβατά και με τη σχέση που θα δημιουργήσετε θα γίνετε πλουσιότεροι μέσα από τις διαφορές σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

Τι ανάβει τον Σκορπιό;
Τα ωραία εσώρουχα
Το να περιποιείσαι το σώμα σου
Να μιλάς για τις παρελθοντικές σου εμπειρίες
Να το παίζεις δύσκολος/-η
Να τον αντιμετωπίζεις ισότιμα

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Οι Τοξότες είναι πολύ αισιόδοξα και διαχυτικά πλάσματα. Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι το ήθος, η πίστη, η αισιοδοξία αλλά και ανυπομονησία που τους διακρίνει. Δεν τους αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση και θέλουν έναν σύντροφο που θα έχει μυαλό και άποψη. Έχουν απόλυτη ανάγκη να νιώθουν ελεύθεροι και όχι καταπιεσμένοι. Ένας Τοξότης ζει για την περιπέτεια και αυτό τον κάνει να βαριέται πολύ εύκολα τις επαναλήψεις! Σε αυτό πρέπει να δώσει μεγάλη βάση ένας Ταύρος αν θέλει να κρατήσει δίπλα του έναν Τοξότη.

Απλά σεβαστείτε την ανάγκη που έχει για ελευθερία αλλά και για περιπετειώδη ζωή. Αυτό βέβαια ακούγεται πολύ δύσκολο για τον συντηρητικό Ταύρο. Είναι πιστοί και αυτό θα κάνει εσάς τους Ταύρους να νιώσετε σίγουροι, ωστόσο την τόση μεγάλη ανάγκη τους για ανεξαρτησία δεν θα μπορέσετε να την κατανοήσετε ποτέ! Οι Τοξότες είναι εκκεντρικοί και θα τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσουν – πόσο μάλλον να δεχτούν – την προσγειωμένη σκέψη ενός Ταύρου.

Ερωτικά η συμβίωση με έναν Τοξότη θα είναι κυριολεκτικά μια περιπέτεια των αισθήσεων γιατί οι Τοξότες αγαπούν πολύ τον έρωτα και μέσα από αυτόν εκφράζουν όλα όσα νιώθουν. Οικονομικά είναι μια καλή και συμβατή σχέση και δεν θα έχει προβλήματα. Όμως οι διαφορές είναι πολύ βασικές και είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχει μια ειδυλλιακή συμβίωση ανάμεσα σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

Τι ανάβει τον Τοξότη;
Να είσαι αυθόρμητος/-η
Να τους κάνεις να γελούν
Το να μην κατακρίνεις την εμφάνισή τους
Το να έχεις στην κατοχή σου ερωτικά βοηθήματα
To αποκαλυπτικό ντύσιμο

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Μια σχέση που από την αρχή μπορεί να μας δείξει πως έχει μια πάρα πολύ καλή συμβατότητα! Οι Αιγόκεροι είναι πολύ θετικά αλλά και φιλόδοξα άτομα. Έχουν μεγάλη υπομονή και τους χαρακτηρίζει η οργάνωση η σταθερότητα και η υπευθυνότητα! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας Ταύρος λοιπόν! Και οι δύο αναζητάτε την ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ένας Αιγόκερος εντυπωσιάζεται από τις λεπτομέρειες που μπορούν να ομορφύνουν την καθημερινότητα του! Στις κινήσεις τους είναι πολύ προσεκτικοί και σχολαστικοί και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους. Θα είστε ένα αρκετά απομονωμένο ζευγάρι αλλά πολύ δυνατό και αυτόνομο. Ξέρετε καλά και οι δύο να μαθαίνετε από τις δυσκολίες και να προχωράτε μπροστά προσπερνώντας με απίστευτη ευκολία τα εμπόδια που σας τυχαίνουν.

Ερωτικά είναι ιδιαίτερα θερμοί και ικανοί να κάνουν τα πάντα προκειμένου να σας ικανοποιήσουν. Θα υπάρξει χημεία μεταξύ σας κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ερωτική ασφάλεια και πληρότητα. Στο οικονομικό κομμάτι θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα γιατί οι Αιγόκεροι είναι τσιγκούνηδες και δε θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν έναν σπάταλο και πολυέξοδο Κριό. Αν αποδεχτεί ο ένας τον άλλον και δεν προσπαθήσει να τον αλλάξει, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή η σχέση να πάει πολύ καλά.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

Τι ανάβει τον Αιγόκερω;
Το να τους κάνεις να νιώθουν δυνατοί
Το να έχεις ένα υψηλό επίπεδο
Το πρωϊνό σεξ
Το να είσαι ανοιχτός/-η σε νέα παιχνίδια
Το να τους αντιμετωπίζεις σαν να είναι ξεχωριστοί

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Η σχέση αυτή θα πρέπει να πούμε εξ’ αρχής πως θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή για να αντέξει! Ο Υδροχόος είναι από την φύση του πάρα πολύ ανεξάρτητος και λατρεύει την ελευθερία του. Οξύ, φιλοσοφικό και εφευρετικό πνεύμα από την φύση του, πολλές φορές φτάνει στα όρια της μεγαλοφυΐας. Είναι απρόβλεπτος και πολλές φορές απόμακρος και ασταθής. Διακρίνεται για την κοινωνικότητά του και την άνεση να κάνει φίλους. Του αρέσει το κάθε τι καινούριο και διαφορετικό και η δική σας συντηρητική φύση θα τον αφήσει πιθανόν αδιάφορο!

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να νιώσει άνετα ένας Ταύρος με έναν Υδροχόο. Τα ζητούμενα που έχετε από την ζωή είναι εντελώς διαφορετικά και ακόμη και τον έρωτα τον αντιμετωπίζετε με τελείως διαφορετικό τρόπο. Αν και τα συναισθήματα που αναπτύσσουν είναι πολλές φορές βαθιά, δεν εκδηλώνουν τι σκέπτονται και τι αισθάνονται.

Ερωτικά ο Υδροχόος δεν έχει κανένα ταμπού και του αρέσει πολύ να πειραματίζεται με τον/την σύντροφο του! Αυτό θα κάνει εσάς τους Ταύρους να χάσετε τον ρομαντισμό σας και να νιώσετε εγκλωβισμένοι στα θέλω του συντρόφου σας. Οικονομικά υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα απόψεων σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης και προγραμματισμού! Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη σχέση που χρειάζεται τεράστια αγάπη αλλά και ανοχή για να μπορέσετε και οι δύο να λειτουργήσετε μέσα της αρμονικά!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

Τι ανάβει τον Υδροχόο;
Το να σκέφτεσαι αντισυμβατικά
Να τους αφήνεις να σε διδάσκουν κάτι που γνωρίζουν
Η τρυφερότητα
Το να τους αφήνεις να σε βοηθούν
Το να είσαι σίγουρος/-η για τον εαυτό σου

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητα και ανιδιοτελή άτομα. Αυτοί είναι οι δύο σημαντικότεροι λόγοι που θα σας φέρουν πολύ κοντά τους και θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ ασφαλείς μέσα σε αυτή την σχέση. Διακρίνονται για το ρομαντισμό και τη γοητεία που ασκούν στο αντίθετο φύλο. Είναι ικανοί να νιώσουν την βαθύτερη αγάπη και να αφήσουν στα χέρια του συντρόφου τους την ζωή τους ολόκληρη.

Παρόλα αυτά θεωρείται ένα από τα πιο άπιστα ζώδια, λόγω της πολυπλοκότητάς του και της ικανότητας που έχει να κρύβεται πολύ καλά. Συνήθως αναζητούν για πάρα πολύ καιρό τον κατάλληλο σύντροφο και όταν τον βρουν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να μην τον χάσουν. Και οι δύο έχετε απόλυτη ανάγκη από αγάπη και κατανόηση!

Ερωτικά ταιριάζετε πάρα πολύ γιατί και οι δύο είστε ρομαντικοί, συναισθηματικοί και ήπιοι στην σεξουαλική πράξη. Δεν αγαπάτε τα έντονα πάθη και για εσάς ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι αισθήσεων! Οικονομικά θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφορές στον τρόπο διαχείρισης και οργάνωσης και το πιθανότερο είναι να μη κάνετε κοινό προγραμματισμό! Γενικά είναι μια δύσκολη σχέση αλλά έχει πολλά κοινά βασικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι ικανά να σας κρατήσουν μαζί για πολύ.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

Τι ανάβει τον Ιχθύ;
Οι καλλιτεχνικές φύσεις
Το καλό πεντικιούρ
Ο ρομαντισμός
Τα παιχνίδια του μυαλού
Το να υπερέχεις σε κάτι

 

Δίδυμοι

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Η σχέση αυτή από την αρχή θα σας κάνει να νιώσετε πάρα πολύ όμορφα και θα σας δώσει πολλά, αν όχι όλα όσα ζητούσατε! Οι Κριοί είναι πολύ δυναμικά και ενθουσιώδη πλάσματα και ο παρορμητισμός τους θα μπορούσε να πει κάνεις πως για εσάς θα είναι το μεγάλο τους προσόν. Έχετε και οι δύο μεγάλη φαντασία και η σχέση που μπορείτε να δημιουργήσετε μεταξύ σας είναι αυθεντική και χωρίς φιλονικίες.

Ωστόσο η ανάγκη που έχετε να φλερτάρετε για επιβεβαίωση, μπορεί να πληγώσει ένα Κριό και να τον κάνει να νιώσει ανασφάλεια. Ο Κριός είναι ριψοκίνδυνος και δε θα διστάσει να σας ακολουθήσει στις όποιες περιπέτειες θελήσετε να τον βάλετε. Τους αρέσουν τα άτομα που αναζητούν κάτι καινούριο κι έτσι εσάς δεν θα αργήσουν να σας λατρέψουν. Δείξτε στον Κριό την αγάπη και τον θαυμασμό σας γιατί τον έχει απόλυτη ανάγκη.

Ερωτικά ο Κριός είναι ένας φλογερός και γεμάτος πάθος σύντροφος και θα μπορέσει να σας χαρίσει στιγμές έντονου πάθους που σε συνδυασμό με την δική σας ανάγκη για πειραματισμό, θα απογειώσει τη σχέση σας. Οικονομικά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε μια κοινή γραμμή ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε γιατί και οι δύο δεν είστε ιδιαίτερα συγκροτημένοι σε αυτό το κομμάτι. Γενικά αυτή η σχέση έχει πάρα πολλά καλά στοιχεία και οι πιθανότητες για κοινή ζωή είναι πολλές!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

Τι ανάβει τον Κριό;
Το να τον κάνεις ίνδαλμα
Να του μιλάς βρώμικα
Να παίζεις μαζί του παιχνίδια επιβολής και κυριαρχίας
Το φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου
Το να ξέρεις να παίζεις σκληρά παιχνίδια

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Οι Ταύροι είναι πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Αυτή η σχέση από την αρχή θα δείξει τις δυσκολίες που έχει αλλά και τις διαφορές που χαρακτηρίζουν εσάς τους δύο. Οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι, στοργικοί αλλά και ατομιστές και αυτό θα κάνει έναν Δίδυμο να νιώσει πάρα πολύ άβολα. Θα υπάρχουν πολλές και συχνές συγκρούσεις ανάμεσα σας και αυτό γιατί βλέπετε την ζωή από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Ο Ταύρος μισεί τις νέες ιδέες που εσείς θα έχετε για το οτιδήποτε γιατί από την φύση του είναι συντηρητικός και πολύ δεσποτικός στις σχέσεις του. Είναι πεισματάρηδες και δύσκολα θα μπορέσετε να τους κάνετε να δεχτούν κάθε τι καινούριο και ριψοκίνδυνο. Ο Ταύρος είναι πολύ ανασφαλής και αισθάνεται έντονα τα συναισθήματα της ζήλιας πολύ βαθιά μέσα του, αλλά δεν τα αφήνει να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ερωτικά είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει χημεία γιατί ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα ενός Ταύρου είναι πολύ πιθανόν να σας γοητεύσει. Όμως αυτό δεν θα είναι αρκετό για να κάνει αυτή τη σχέση να προχωρήσει! Ακόμη και στο οικονομικό κομμάτι υπάρχουν πολλές διαφορές στον τρόπο που εσείς και οι Ταύροι αντιμετωπίζουν το χρήμα. Δύσκολη σχέση και θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη αγάπη και κατανόηση για να μπορέσει να προχωρήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

Τι ανάβει τον Ταύρο;
Η ευθύτητα
Τα ακριβά παιχνίδια
Το να τον κάνεις να νιώθει άνετα
Το καλό φαγητό
Το καλό μασάζ

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Αναμφισβήτητα εσείς οι δύο έχετε πάρα πολλές ομοιότητες. Είστε προσαρμοστικοί, πνευματώδεις, επικοινωνιακοί αλλά και ασυνεπείς, νευρικοί και αδιάκριτοι. Αρχικά θα μπορούσε κάποιος να πει πως ταιριάζετε απόλυτα, αλλά ουσιαστικά η αλήθεια απέχει πάρα πολύ από αυτό. Οι ομοιότητες που έχετε θα σας κάνουν να αντιδράσετε με τον ίδιο τρόπο στα όποια προβλήματα και εμπόδια προκύψουν.

Πράγμα που σημαίνει πως κανένας από τους δύο δεν θα μπορέσει να πάρει αποφάσεις αλλά και να τις κάνει πράξη. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή η σχέση. Μοιάζετε πάρα πολύ και αυτό πιθανόν κάποια στιγμή να σας κουράσει δεδομένου πως οι Δίδυμοι από την φύση τους επιζητούν πάντα κάτι καινούριο και διαφορετικό.

Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι μάλλον καλά αν και θα λείπει ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός που θα μπορούσε να τονώσει περισσότερο αυτή τη σχέση. Η σωστή οικονομική διαχείριση είναι μια σχεδόν άγνωστη διαδικασία και για τους δυο σας και πιθανόν να μην μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις που θα έχετε. Γενικά είναι μια σχέση δύσκολη αλλά οι Δίδυμοι είναι εφευρετικοί και μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα, οπότε αν υπάρχει αγάπη και κατανόηση θα μπορούσε αυτή η σχέση να έχει ελπίδες.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι Καρκίνοι είναι πολύ προστατευτικά και συναισθηματικά άτομα και η τρυφερότητα που θα δείξουν σε ένα Δίδυμο θα τον κάνει να τους λατρέψει. Είναι τρυφεροί, στοργικοί, ρομαντικοί και χαμηλών τόνων αλλά έχουν έντονη διαίσθηση και είναι ικανοί να ψυχολογήσουν και να εκτιμήσουν σωστά τους άλλους. Τους αρέσει πολύ η οικογενειακή ζωή και η αίσθηση της ασφάλειας και αυτό είναι κάτι που μπορεί να πιέσει έναν Δίδυμο.

Ο δεσμός του Καρκίνου με τη μητέρα του είναι ένας δεσμός που κανείς δεν μπορεί να υπερνικήσει. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ! Δεν έχετε τις ίδιες ανάγκες με έναν Καρκίνο και αυτό γιατί ο Καρκίνος ζει σε έναν κόσμο ονειρικό, πράγμα που θα κάνει τον Δίδυμο να πάρει την ευθύνη της σχέσης. Αυτό από μόνο του μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο για ένα Δίδυμο που είναι ο πλέον ακατάλληλος για να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Ερωτικά οι Καρκίνοι αγαπούν πολύ τις αγκαλιές και τα χάδια και το θεωρούν πολύ σημαντικό κομμάτι τις ερωτικής τους ζωής. Μπορούν να αφιερώσουν ώρες για να σας δείξουν την τρυφερότητα τους αλλά αυτό είναι πολύ πιθανόν από ένα σημείο και μετά να κουράσει έναν Δίδυμο. Οικονομικά αφήστε τον Καρκίνο να κάνει το κουμάντο των χρημάτων σας και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Δύσκολος συνδυασμός και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βυθιστεί στο κενό αυτή η σχέση.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Οι Λέοντες είναι δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, διαχυτικοί, γενναιόδωροι και εκπέμπουν μια πολύ ιδιαίτερη ακτινοβολία η οποία από την αρχή θα τραβήξει την προσοχή ενός Διδύμου. Είναι υπερήφανα πλάσματα και έχουν πολύ ηγετικό χαρακτήρα στις συναναστροφές τους και ιδιαίτερα στις σχέσεις τους. Μόλις αισθανθούν τον έρωτα δεν τους σταματά τίποτα και κανένας και όταν βάλουν έναν στόχο είναι σίγουρο πως θα τον πετύχουν.

Η ένωση ενός Διδύμου με έναν Λέοντα θα μπορούσε να είναι πολύ εποικοδομητική και αυτό γιατί μεταξύ τους λειτουργούν συμπληρωματικά. Για να αντέξετε έναν Λέοντα θα πρέπει απλά να έχετε ανοιχτό μυαλό, υπομονή και αίσθηση του χιούμορ, κάποια δηλαδή χαρακτηριστικά που εσείς αναμφισβήτητα διαθέτετε. Ο αυταρχισμός ενός Λέοντα πιθανόν να σας προβληματίσει αρχικά αλλά η σιγουριά και η ασφάλεια που θα νιώσετε μαζί του θα σας κάνουν να προσπεράσετε τους προβληματισμούς σας.

Ερωτικά μαζί με ένα Λέοντα θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές και θα νιώσετε πραγματικά ολοκληρωμένοι. Οικονομικά με λίγη καλή συνεννόηση δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί και οι δυο σας είστε αρκετά σπάταλοι. Γενικά αυτή η σχέση έχει πολύ καλά στοιχεία και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί και οργανωτικοί. Σχολαστικά από την φύση τους άτομα και αυτό τους κάνει πολλές φορές να είναι τελειομανείς και να θέλουν και τους γύρω τους να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ ειλικρινή άτομα και θέλουν πάντα να έχουν τον έλεγχο σε μια σχέση.

Η ανεξαρτησία που έχει ένας Δίδυμος θα κολακέψει πολύ έναν Παρθένο αλλά οι διαφορές που έχουν αυτά τα δύο ζώδια είναι πάρα πολλές και ουσιαστικές. Οι Παρθένοι είναι υποδειγματικοί σύζυγοι και αυτό τους κάνει ιδανικούς για μια μόνιμη και σταθερή σχέση, αρκεί να μπορέσετε εσείς οι Δίδυμοι να κατανοήσετε την ανάγκη τους για οργάνωση και μεθοδικότητα στο κάθε τι που κάνουν.

Αυτό ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο για έναν Δίδυμο και αργά ή γρήγορα θα κουραστεί να βάζει όρια στα “θέλω” του και τα όνειρα του. Ερωτικά ένας Παρθένος μπορεί να ταιριάξει με έναν Δίδυμο γιατί και οι δύο μπορούν να λειτουργήσουν τελείως απρόβλεπτα και να ανακαλύψουν καινούριους ερωτικούς κόσμους μαζί. Οικονομικά θα υπάρξουν διαφωνίες και καλό θα είναι να κάνετε από κοινού κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις. Γενικά είναι μια δύσκολη σχέση που θέλει προσπάθεια.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικά και κοινωνικά άτομα και κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η ανάγκη για αρμονία και συνύπαρξη. Αν θέλετε να διατηρήσετε τον δεσμό σας με ένα Ζυγό, θα πρέπει να αποφεύγετε τις προστριβές, τις διαφωνίες και τις εντάσεις. θα πρέπει να συμπεριφέρεστε πάντα ευγενικά και ο λόγος σας να είναι ήπιος και ήρεμος.

Οι Ζυγοί έχουν μια περίεργη εξάρτηση από τους άλλους και δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους για πολύ. Πολλές φορές μάλιστα στην προσπάθεια τους να έχουν αναγνώριση και αποδοχή από τους συντρόφους τους, δίνονται υπερβολικά. Ερωτικά ένας Δίδυμος θα νιώσει πολύ όμορφα με έναν Ζυγό και η τρυφερότητα αλλά προπάντων η πρωτοτυπία που τον διακρίνει σε αυτό το κομμάτι θα είναι κάτι που θα τους δέσει για πολύ καιρό.

Προσοχή όμως γιατί είναι πολύ εύκολο να πληγώσετε έναν Ζυγό με την ασυνέπεια σας και την νευρικότητα που χαρακτηρίζει τον λόγο σας. Προσπαθήσετε να του δώσετε τον χρόνο να καταλάβει τις ανάγκες που έχετε και δώστε στον Ζυγό την διαχείριση των οικονομικών κάνοντας τον να νιώσει δυνατός. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αυτή η σχέση και θα πρέπει να κάνατε αρκετούς συμβιβασμούς για να της δώσετε μια μακρά πνοή ζωής.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Το πάθος, η αποφασιστικότητα και ο μαγνητισμός ενός Σκορπιού δεν θα αφήσουν αδιάφορο έναν Δίδυμο. Οι Σκορπιοί αναπτύσσουν πολύ έντονα και βαθιά συναισθήματα και αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Αισθησιακά άτομα που όμως η συμβίωση μαζί τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ανάμεσα σε έναν Δίδυμο και έναν Σκορπιό θα υπάρξουν πάρα πολλά σημεία τριβής και αυτό γιατί ο Σκορπιός πολλές φορές είναι επιθετικός και αδιάλλακτος στις απόψεις του πράγμα που θα πληγώσει πολύ έναν ευαίσθητο Δίδυμο.

Μεταξύ σας είναι ολοφάνερο πως υπάρχει πνευματική κατανόηση, αλλά ένας Δίδυμος δεν θα καταλάβει ποτέ έναν ισχυρογνώμονα και καταπιεστικό Σκορπιό. Ερωτικά ο Σκορπιός θα σας κάνει να νιώσετε πως ζείτε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο και θα σας ταξιδέψει σε καινούριους κόσμους με το πάθος και την ερωτική του δύναμη. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί εύκολα θα μπορούσατε να γίνετε υποχείριό του και αυτό αργά ή γρήγορα θα σας έκανε να νιώσετε καταπιεσμένοι.

Οικονομικά τα πράγματα θα είναι δύσκολα και ο Σκορπιός δεν θα μπορέσει να καταλάβει ποτέ τις αδιάκοπες ανάγκες που θα του δηλώνετε πως έχετε. Η σχέση είναι ολοφάνερο πως έχει πολλές και βασικές διαφορές, αν όμως υπάρχει αγάπη σε συνδυασμό με την έντονη ερωτική ζωή που δεδομένα θα έχετε, μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Ο διαχυτικός και ευθύς Τοξότης θα σας κάνει να πιστέψετε πως βρήκατε τον τέλειο σύντροφο και η πορεία αυτής της σχέσης μπορεί και να αποδείξει πως είχατε δίκιο. Κύρια χαρακτηριστικά του Τοξότη είναι η μεγάλη ελευθερία, το ενδιαφέρον για τις βαθύτερες αλήθειες, η πίστη, η ελπίδα και η αισιοδοξία. Χαρακτηριστικά δηλαδή που δεν απέχουν πολύ από τα δικά σας δεδομένα.

Και οι δύο έχετε μια κοινή επιθυμία για το ταξίδι της ζωής και σας αρέσει να είστε διαρκώς σε κίνηση. Έχετε μια αληθινή λαχτάρα να ταξιδεύετε και οτιδήποτε καινούριο σας εξιτάρει. Η γενναιοδωρία ενός Τοξότη θα γοητεύσει ένα Δίδυμο αλλά αυτό που θα σας κάνει να μην μπορείτε μακριά του ούτε λεπτό είναι το γοητευτικό φλερτάρισμα ειδικά στο ερωτικό κομμάτι που ένας Τοξότης θα σας παρέχει ακατάπαυστα.

Υπάρχει ερωτική χημεία και αυτό γιατί το μυαλό και η εξυπνάδα που διαθέτει ένας Δίδυμος είναι το πλέον καλύτερο αφροδισιακό που θα αναδείξει την απίστευτη ερωτική δύναμη ενός Τοξότη. Οικονομικά μπορείτε μαζί να βρείτε κοινούς στόχους αλλά καλό θα ήταν να αφήσετε τις τελικές αποφάσεις στον λιγότερο σπάταλο από εσάς Τοξότη. Είναι μια πάρα πολύ καλή σχέση γιατί τα βασικά χαρακτηριστικά και των δύο είναι κοινά και παράλληλα οι διαφορές σας είναι αυτές που δεν θα αφήσουν ποτέ αυτή τη σχέση να γίνει βαρετή.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Οι Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται από την πρακτικότητα και υπομονετικότητα αλλά και την φιλοδοξία τους. Τους αρέσει πολύ η οργάνωση και η σταθερότητα ωστόσο πολλές φορές γίνονται συντηρητικοί. Αυτό αρχικά θα είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε έναν Δίδυμο, στην πορεία όμως θα νιώσετε πολύ τυχεροί που έχετε αυτήν την σχέση, λόγο της τεράστιας και ανιδιοτελούς αγάπης που μπορεί πολύ εύκολα να σας χαρίσει ένας Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι προσπαθούν πάντα να βρουν ένα σύντροφο που θα πλησιάζει όσο γίνεται περισσότερο στο ιδανικό που έχουν στο μυαλό τους και που πιστεύουν πως μπορεί να τους καλύψει ολοκληρωτικά. Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός και στις διαπροσωπικές του σχέσεις ιδιαίτερα σταθερός και προσεκτικός. Έτσι πολλές φορές ελκύει τα πιο περίεργα και ακραία άτομα, που έχουν ανάγκη από την σταθερότητα που τους παρέχει. Αυτή ακριβώς η σταθερότητα θα είναι κι ο λόγος που θα σας κρατήσει κοντά σε έναν Αιγόκερω.

Ερωτικά οι Αιγόκεροι έχουν αντοχή και ξέρουν να βρίσκουν πάντα τρόπους για να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους. Οικονομικά αφήστε την διαχείριση στον Αιγόκερω, είναι σίγουρα πιο οργανωτικός από εσάς. Δύσκολη σχέση αλλά ο ένας συμπληρώνει τα κενά του άλλου και αν μπορέσετε να αποφύγετε έντονες προστριβές θα υπάρξει κοινή λύση και πορεία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Είναι πράγματι πολλά τα κοινά που έχετε εσείς οι δύο! Θα είναι σχεδόν από την αρχή ξεκάθαρο πως αυτή η σχέση θα έχει μέλλον. Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί, τίμιοι, και ανεξάρτητοι όπως κι εσείς. Παράλληλα όμως τους χαρακτηρίζει το πείσμα και ο εγωισμός που αρχικά θα σας ενοχλήσει αλλά στην πορεία θα μπορέσετε να τον χαλιναγωγήσετε με την ευστροφία και την εξυπνάδα σας.

Οι Υδροχόοι δίνουν μεγάλη σημασία στο πνευματικό επίπεδο του συντρόφου τους και θα τους αρέσει πολύ ο τρόπος που λειτουργείτε και σκέπτεστε. Δεν τους αρέσει η δέσμευση αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε και σε εσάς οπότε δεν θα υπάρξει κανενός είδους πίεση από καμία πλευρά. Την ελευθερία και την ανεξαρτησία που οι ίδιοι επιδιώκουν μέσα σε μια σχέση, την παραχωρούν και στους συντρόφους τους.

Παρόλα αυτά αν αισθανθούν την πραγματική αγάπη μπορεί να είναι σταθεροί και να κάνουν οικογένεια, γιατί αγαπούν πολύ τα παιδιά. Ερωτικά αρέσει και στους δύο το σεξ χωρίς ταμπού και γεμάτο πειραματισμούς, οπότε δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία πως θα ταιριάξετε απόλυτα. Είναι μια πολύ δυνατή σχέση που θα μπορέσει να ταξιδέψει στον χρόνο χωρίς πολλές και έντονες διαφωνίες.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Η ευαισθησία και η εξαιρετική αντίληψη που έχει ένας Ιχθύς θα σας τραβήξει την προσοχή από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε κοντά του. Οι Ιχθύες διακρίνονται για τον ρομαντισμό και την γοητεία που ασκούν στο αντίθετο φύλο και έχουν πάρα πολύ μεγάλη ευκολία να ταυτίζουν τα συναισθήματα τους με τους συντρόφους τους. Ωστόσο μεταξύ σας υπάρχουν πολλές και βασικές διαφορές.

Η μυστικοπάθεια ενός Ιχθύος θα σας εκνευρίσει πολύ αλλά κι εκείνος από την πλευρά του θα νιώσει άβολα με την επιδερμική αντιμετώπιση που έχετε σε κάποια βασικά ζητήματα. Ερωτικά οι Ιχθύες είναι πολύ ήπιοι και δεν τους αρέσουν τα έντονα πάθη κάτι που εσάς μάλλον θα σας απογοητεύσει.

Ένας Ιχθύς θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να καταλάβει την δική σας ανάγκη για πειραματισμό πάνω στον έρωτα και αυτό θα είναι κάτι που θα σας εγκλωβίσει σε μια όχι και τόσο ευχάριστη ερωτική σχέση. Οικονομικά έχετε τελείως διαφορετική αντίληψη ο ένας από τον άλλον και θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μια κοινή γραμμή σε αυτό το κομμάτι. Δύσκολη σχέση και θέλει πολλές προσπάθειες και θυσίες για να καταφέρετε να την κρατήσετε ζωντανή στον χρόνο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

 

Καρκίνος

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ένας Κριός δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τραβήξει το βλέμμα σας πάνω του. Οι Κριοί είναι πολύ ενεργητικά, εύστροφα και δυναμικά πλάσματα και το βασικότερο ίσως χαρακτηριστικό τους είναι η παρορμητική φύση που τους διακρίνει και που τις περισσότερες φορές τους κάνει να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις. Έχουν τεράστια θέληση και αυτοπεποίθηση και αυτό θα είναι ένας από τους λόγους που δεν θα μπορέσουν – ίσως ποτέ – να κατανοήσουν την δική σας ανασφάλεια.

Από εκεί ακριβώς θα λέγαμε πως ξεκινούν τα προβλήματα σε αυτή τη σχέση. Ο Κριός μάλλον δεν θα έχει την υπομονή που χρειάζεται ώστε να ανεχτεί την συνεχή ανάγκη για επιβεβαίωση που έχει ένας Καρκίνος. Οι υπερβολικές μελαγχολίες και η κατάθλιψη στην οποία πολύ συχνά μπορεί να πέσει ένας Καρκίνος είναι πολύ πιθανόν να τρελάνουν κυριολεκτικά έναν Κριό. Ωστόσο αυτός θα είναι ο λόγος που θα έρθετε πολύ κοντά και αυτό γιατί ο Κριός θα θελήσει να σας δώσει όλη την προστασία και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε μέσα από εκείνον πολύ δυνατοί.

Ερωτικά, μαζί με έναν Κριό ταιριάζετε πολύ και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Κριός είναι φλογερός και γεμάτος πάθος στον ερώτα, ενώ εσείς από την πλευρά σας θα εμπλουτίσετε όλο αυτό το πάθος με την τρυφερότητα και τον αισθησιασμό σας. Οικονομικά, ένας Κριός θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία που έχει να σπαταλά χρήματα και αυτό θα είναι ένα ακόμη πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Γενικά θα λέγαμε πως είναι μια αρκετά δύσκολη σχέση, αλλά αν υπάρχουν οι κατάλληλοι πλανητικοί συνδυασμοί μπορεί και να έχει πορεία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Ένας υπομονετικός, αξιόπιστος, εγκάρδιος και στοργικός Ταύρος θα μπορούσε κάνεις να πει πως είναι ο καταλληλότερος σύντροφος για εσάς. Είστε και οι δύο πιστοί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει αυτή η σχέση να προχωρήσει. Οι Ταύροι είναι πολύ αισθησιακά άτομα αλλά και υλιστές και αυτό ίσως να είναι το μόνο πράγμα που δεν θα σας αρέσει σε εκείνους.

Όμως έχουν πολύ καλά και θετικά στοιχεία που για εσάς τους Καρκίνους είναι απαραίτητα ώστε να νιώσετε μαζί τους ασφάλεια. Ένας Ταύρος εκφράζει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Έτσι εσείς θα έχετε πάντα την επιβεβαίωση που χρειάζεστε. Ο Ταύρος είναι πολύ σταθερός άνθρωπος στη ζωή του, λατρεύει την οικογένεια και τα παιδιά και οι στόχοι σας σε αυτό το θέμα είναι ακριβώς οι ίδιοι.

Ερωτικά, ένας Ταύρος θα λέγαμε πως ταιριάζει πολύ στα θέλω σας και το αισθησιακό αλλά και φλογερό σεξ που θα σας χαρίσει θα σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι μέσα από αυτή την σχέση. Οικονομικά, δεν θα υπάρχουν προβλήματα γιατί οι Ταύροι δεν είναι σπάταλοι και ξέρουν πού και πώς να ξοδεύουν τα χρήματα τους. Αυτό από μόνο του θα σας χαρίσει και την οικονομική ασφάλεια που χρειάζεστε. Γενικά η σχέση αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες και έχει παρά πολλές δυνατότητες να αντέξει στον χρόνο και να σας χαρίσει μια κοινή ζωή.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Σε έναν Δίδυμο θα βρείτε από την αρχή της σχέσης όλα αυτά που εσείς δεν έχετε. Αλλά κι ο Δίδυμος θα γοητευτεί πολύ όταν καταλάβει την ευαισθησία και τον ρομαντισμό που σας διακρίνει. Αρχικά θα νιώσετε πολύ όμορφα ο ένας διπλά στον άλλον, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε πολλές διαφορές. Οι Δίδυμοι είναι πολύ πνευματώδεις και δραστήριοι. Έχουν εξαιρετική αντίληψη αλλά και ευελιξία. Πολλές φορές όμως είναι επιφανειακοί και ασυνεπείς και αυτό θα είναι κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε διαρκώς ξεκρέμαστοι σε αυτή την σχέση.

Τη συναισθηματική ασφάλεια που τόσο πολύ έχετε ανάγκη θα είναι πολύ δύσκολο να την βρείτε σε έναν Δίδυμο. Για έναν Δίδυμο είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι σταθερός σε αυτά που λέει και κάνει. Από την άλλη τους αρέσει πολύ να φλερτάρουν για επιβεβαίωση και αυτό είναι κάτι που θα πληγώσει θανάσιμα έναν Καρκίνο.

Στον ερώτα θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα έναν Δίδυμο αλλά δύσκολα θα νιώσετε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που τόσο έχετε ανάγκη. Σπάταλοι από την φύση τους οι Δίδυμοι, θα σας κάνουν να καταλάβετε από πολύ νωρίς πως καλό θα ήταν να πάρετε εσείς την διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Η σχέση αυτή έχει παρά πολλές και βασικές διαφορές και δύσκολα θα σας δώσει αυτό που ζητάτε αλλά αν υπάρχουν οι κατάλληλοι πλανητικοί συνδυασμοί μπορεί να επιτύχει!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αναμφισβήτητα εσείς οι δύο έχετε πολλά κοινά στοιχεία και μέσα από αυτά θα καλύψετε εύκολα τις ανάγκες ο ένας του άλλου. Είστε και οι δυο συναισθηματικοί και προστατευτικοί. Λατρεύετε την οικογενειακή ζωή και σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε οικογένεια και πολλά παιδιά. Είστε τρυφεροί, στοργικοί και ρομαντικοί. Χαμηλών τόνων άνθρωποι και αυτή η σχέση πολύ δύσκολα θα έχει εντάσεις και προστριβές.

Ωστόσο αυτό μπορεί κάποια στιγμή να καταντήσει κουραστικό και μονότονο γιατί θα λείπει η φλόγα και το πάθος που χρειάζεται για να κρατηθεί ζωντανή μια σχέση. Δεν υπάρχουν καθόλου αντιθέσεις και η καθημερινότητα σας θα είναι πάντα χωρίς προστριβές. Ερωτικά, αγαπάτε και οι δυο τις αγκαλιές και τα φιλιά και έχετε απόλυτη ανάγκη μέσα από τον έρωτα να επιβεβαιώνετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας.

Οικονομικά, είστε ένα δυνατό ζευγάρι και έχετε όλη την δύναμη, την θέληση αλλά και την ικανότητα να δημιουργήσετε όλα όσα θέλετε στην ζωή σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να στερηθείτε για την επίτευξη αυτού του στόχου κάποια πράγματα. Είναι μια καλή σχέση αλλά και εύθραυστη γιατί και οι δυο έχετε απόλυτη ανάγκη την στήριξη του συντρόφου σας, αλλά η δυναμικότητα λείπει δυστυχώς και από τους δυο σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Είναι σχεδόν σίγουρο πως δύσκολα θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην γοητεία ενός Λέοντα. Οι Λέοντες είναι πολύ διαχυτικά και γενναιόδωρα άτομα αλλά και ενθουσιώδη. Έχουν πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και ευγένεια στο λόγο τους και η ακτινοβολία που εκπέμπουν είναι αδιαμφισβήτητη. Έχουν την ικανότητα να αφήσουν ελεύθερη την φαντασία τους προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του συντρόφου τους.

Η ασφάλεια και η συναισθηματική σιγουριά είναι κάτι που σίγουρα θα βρείτε σε έναν Λέοντα, αλλά και ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που λείπει από εσάς υπάρχουν άπλετα σε αυτό το γοητευτικότατο ζώδιο. Από την άλλη για έναν Λέοντα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να έχει δίπλα του έναν ευαίσθητο και ονειροπόλο Καρκίνο και θα τον κάνει να θέλει να του δώσει όλα όσα χρειάζεται.

Ερωτικά, μαζί με έναν Λέοντα θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές και εκείνος θα μπορέσει να πάρει από εσάς την επιβεβαίωση και τον αισθησιασμό, που τόσο έχει ανάγκη για να ικανοποιήσει τα θέλω του. Είναι από τους καλύτερους εραστές και αυτό θα σας κάνει να τους λατρέψετε. Οικονομικά, κάποιες φορές μπορεί να σας φανούν υπερβολικές οι ανάγκες ενός Λέοντα, αλλά με λίγη καλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Είναι μια παρά πολύ καλή σχέση και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να χαρακτηριστεί επιτυχημένη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι πολύ θετικοί, εργατικοί και έξυπνοι. Χαρακτηριστικά τους είναι η ακρίβεια, η ανάλυση και η μετριοφροσύνη. Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό τους, είναι η φροντίδα που θέλουν να δίνουν στους συντρόφους τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την σχέση τους με έναν Καρκίνο. Δίπλα σε έναν Παρθένο θα βρείτε την γαλήνη και την ηρεμία που ζητάτε και θα νιώσετε απόλυτη ασφάλεια και συναισθηματική ολοκλήρωση.

Οι Παρθένοι είναι απόλυτα πιστοί όπως κι εσείς και αυτό είναι μια πολύ σημαντική για εσάς προϋπόθεση. Ο Παρθένος αγαπά την αλήθεια, την συνέπεια και την οικονομία και έτσι ακόμη και στον οικονομικό τομέα τα πράγματα μεταξύ σας θα κυλήσουν με απόλυτη ηρεμία και συνεννόηση. Ερωτικά, ακόμη κι αν από την μεριά των Παρθένων δεν υπάρχει φλογερό πάθος εξ αρχής, με την πάροδο του χρόνου αυτό θα αλλάξει και όταν νιώσουν μαζί σας ασφαλείς θα μπορέσουν να επιδείξουν ερωτική ζεστασιά.

Είναι μια πάρα πολύ καλή σχέση, με σημαντικά κοινά χαρακτηριστικά, αλλά και με όλα όσα χρειάζονται ώστε να μην γίνει κουραστική με το πέρασμα των χρόνων. Τα προβλήματα και οι διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ σας, θα λύνονται πάντα μόνο με συζήτηση και πάντα σε ήρεμους τόνους. Το πιθανότερο είναι να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση και να ζήσετε ευτυχισμένοι για πάρα πολύ.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Ένας Ζυγός να ξέρετε πως ζητά πάντα την ιδανική αγάπη και αυτό για εκείνον είναι ό,τι πιο σημαντικό! Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί και κοινωνικοί. Ιδεαλιστές από την φύση τους και κάποιες φορές αφελείς και αναποφάσιστοι. Ωστόσο από την αρχή θα τους γοητεύσετε με τον αισθησιασμό σας και την ευαισθησία σας. Ό,τι ζητήσετε από ένα Ζυγό θα το έχετε και αυτός είναι ένας λόγος που οι Ζυγοί πιστεύουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους απατήσει ο σύντροφός τους. Μ’ εσάς θα καταλάβουν σύντομα πως δεν διατρέχουν τέτοιο κίνδυνο και αυτό θα είναι κάτι που θα τους χαρίσει την ασφάλεια που χρειάζονται.

Η αστάθεια που τον χαρακτηρίζει, κουράζει πολλές φορές εκτός από τους γύρω του και τον ίδιο του τον εαυτό. Αν θέλετε να διατηρήσετε τον δεσμό σας με ένα Ζυγό, θα πρέπει να αποφεύγετε τις προστριβές, τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Οι Ζυγοί είναι πάρα πολύ καλοί εραστές, ευρηματικοί και αισθησιακοί και το σεξ μαζί τους θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Οικονομικά, θα είστε ένα πολύ συγκροτημένο ζευγάρι χωρίς υπερβολές και θα υπάρχει μεταξύ σας πάντα μια καλή συνεννόηση. Η σχέση αυτή είναι πολύ καλή, απλά θα πρέπει να προσέξετε το ότι εσείς είστε εσωστρεφείς, ενώ αντίθετα οι Ζυγοί εξωστρεφείς και καλό θα ήταν σε αυτό να βρείτε μια ισορροπία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο για εσάς να προσελκύσετε ένα Σκορπιό με την ευαισθησία σας, αλλά και ένας Σκορπιός πολύ εύκολα θα τραβήξει την προσοχή σας με την δύναμη που τον χαρακτηρίζει και με την ενεργητικότητα του. Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ισχυρά άτομα αλλά και αποφασιστικά και με συνδυασμό τον ακαταμάχητο μαγνητισμό και ερωτισμό που αναμφισβήτητα διαθέτουν θα σας κάνουν να πιστέψετε πως βρήκατε την αδελφή ψυχή σας.

Οι Σκορπιοί μισούν το ψέμα και καλό θα ήταν να μην μπείτε στην λογική να κρατήσετε μυστικά από εκείνους. Είναι εκδικητικά άτομα αλλά αν τους φερθεί κάποιος τίμια και σωστά θα εισπράξει αγάπη και παντοτινή πίστη. Είναι πολύ καχύποπτοι και ζηλιάρηδες και αυτό κάποιες φορές είναι δυνατόν να πιέσει αφόρητα τους συντρόφους τους. Τους διακρίνει το έντονο πάθος και ερωτικά θα λέγαμε πως είναι οι καλύτεροι εραστές

Οικονομικά, καλό θα ήταν να αφήσετε σε εκείνους την διαχείριση των χρημάτων και να είστε σίγουροι πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα με σπατάλες από την πλευρά τους. Η σχέση αυτή είναι σχετικά καλή, αλλά χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή όμως στην ανεκτικότητα που θα επιδείξετε, ώστε να μην είναι ο λόγος που τελικά αυτή η σχέση θα βυθιστεί στη ρουτίνα.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Η σχέση με έναν Τοξότη θα είναι κυριολεκτικά ένα πρωτόγνωρο ταξίδι χωρίς τέλος για έναν Καρκίνο, που όμως πολύ σύντομα θα τον κουραστεί και θα τον κάνει να νιώσει πως περπατά σε ένα τεντωμένο σχοινί. Οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι και αυτό αρχικά ακούγεται πολύ δελεαστικό για έναν Καρκίνο, αλλά παράλληλα είναι αφελείς και ανεύθυνοι και αυτό πολύ πιθανόν να σας τρομάξει. Χαρακτηριστικό του Τοξότη είναι η μεγάλη ελευθερία, η διανόηση του πνεύματος και το αστείρευτο ενδιαφέρον τους για τις βαθύτερες αλήθειες τις ζωής. Είναι άνθρωποι γεμάτοι ζωντάνια και αγαπούν την ελευθερία.

Μην προσπαθήσετε ποτέ να καταπιέσετε έναν Τοξότη, γιατί αν το κάνετε, είναι δεδομένο πως θα τον χάσετε οριστικά. Ένας Τοξότης ζει για την περιπέτεια και βαριέται την ευκολία. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να νιώσετε την ασφάλεια που τόσο πολύ έχετε ανάγκη μαζί του. Ερωτικά, μαζί με έναν Τοξότη θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές που θα σας ταξιδέψουν στην χώρα των αισθήσεων.

Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην περιμένετε πολλά από έναν Τοξότη όσον αφορά την σωστή και μελετημένη διαχείριση των χρημάτων. Γενικά η σχέση αυτή έχει ελάχιστα κοινά στοιχεία και δύσκολα εσείς οι δύο θα καταφέρετε να την κρατήσετε ζωντανή στον χρόνο. Με τους κατάλληλους όμως πλανητικούς συνδυασμούς, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά και θετικά για εσάς τους δύο!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ θετικά και πρακτικά άτομα και διαθέτουν αστείρευτη υπομονή και επίμονη προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Είναι συντηρητικοί από την φύση τους. Η σοβαρότητα, η οργάνωση και η σταθερότητα είναι κάποια από τα σημαντικά τους χαρακτηριστικά. Διακρίνονται για τον τρόπο σκέψης τους και είναι παραδοσιακοί, πράγμα που τους κάνει να μην μπορούν να αφήσουν σχεδόν ποτέ ελεύθερο τον εαυτό τους στον έρωτα.

Κρατούν μόνιμα τις άμυνές τους, φοβούμενοι μια ενδεχόμενη απογοήτευση και αυτό τους κάνει πολλές φορές να χάνουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία σε έναν Καρκίνο και έναν Αιγόκερω. Οι Αιγόκεροι αγαπούν την οικογένεια και είναι πιστοί. Αυτό θα δώσει την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεται ένας Καρκίνος. Κάποιες φορές όμως είναι πολύ ψυχροί και συγκρατημένοι πράγμα που μπορεί να κάνει έναν Καρκίνο να νιώσει ξεκρέμαστος.

Ερωτικά, και οι δύο χρησιμοποιείτε το σεξ σαν ένα μέσο ώστε να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας και αυτό σίγουρα βοηθά πολύ μια σχέση σε όλα τα επίπεδα. Γενικά είναι μια δύσκολη σχέση που έχει όμως ελπίδες να πετύχει αρκεί να υπάρχει αγάπη και κατανόηση ανάμεσα στους συντρόφους.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο εκκεντρικός, τίμιος, εφευρετικός αλλά και απρόβλεπτος Υδροχόος μπορεί εύκολα να κάνει έναν Καρκίνο να μην ξεκολλά από πάνω του! Δυναμικοί και κοινωνικοί θα σας δείξουν πως μπορείτε να στηριχτείτε σε εκείνους με ευκολία. Οι Υδροχόοι είναι υπομονετικοί και καρτερικοί προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Όχι ιδιαίτερα ρομαντικοί, αλλά θα εκτιμήσουν πολύ τον δικό σας συναισθηματισμό και την εύθραυστη φύση σας και θα θελήσουν να σας δώσουν όση ασφάλεια και σιγουριά χρειάζεστε.

Ο Υδροχόος αν αισθανθεί πραγματικά την αγάπη μπορεί να είναι σταθερός και να κάνει οικογένεια, γιατί αγαπάει πολύ τα παιδιά. Το μόνο που έχετε λοιπόν να κάνετε είναι να τους δείξετε πώς νιώθετε και να τους χαρίσετε κι εσείς από την πλευρά σας την σιγουριά που εκείνοι θα σας δώσουν σαν δεδομένη. Ο Υδροχόος είναι στοργικός και ιπποτικός και μαζί του θα νιώθετε πολύ τυχεροί και ολοκληρωμένοι μέσα από αυτή τη σχέση.

Ερωτικά, ένας Υδροχόος δεν έχει ταμπού και του αρέσουν οι πειραματισμοί πράγμα που για έναν ρομαντικό και αισθησιακό Καρκίνο θα μοιάζει υπερβολικό, όμως το πάντρεμα αυτών των δυο ερωτικών συμπεριφορών πιθανόν να έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και για τους δυο! Οικονομικά, ένας Υδροχόος είναι σπάταλος ενώ εσείς όχι και για αυτό καλό θα είναι να αναλάβετε εσείς την διαχείριση των χρημάτων. Αν υπάρχει και από τις δυο πλευρές η προθυμία να συμβιβαστείτε σε κάποια βασικά θέματα η σχέση θα επιβιώσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Μέσα σε έναν Ιχθύ θα βρείτε την ευαισθησία και τον ρομαντισμό που κι εσείς διαθέτετε και αυτό από την αρχή θα δείξει πως εδώ μιλάμε για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Οι Ιχθύες είναι πολύ διαισθητικά πλάσματα, γεμάτα ανιδιοτέλεια και έχουν ανεπτυγμένη την δύναμη του ουσιαστικού κι όχι του επιφανειακού συναισθήματος. Αυτομάτως λοιπόν, έχουν καλύψει την μεγαλύτερη ανάγκη των Καρκίνων για συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.

Αγαπούν πολύ την ιδέα ενός άπιαστου ονείρου και αυτό τους κάνει πολύ ρομαντικούς αλλά και εξωπραγματικούς κάποιες φορές. Ξέρουν να αγαπούν βαθιά και από έναν Ιχθύ δεν θα εισπράξετε ποτέ κάποιο επιφανειακό συναίσθημα. Είναι αληθινοί και ειλικρινείς, αλλά κάποιες φορές μυστικοπαθείς και αυτό ίσως να είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό τους που θα σας ενοχλήσει.

Ερωτικά, είστε και οι δύο συναισθηματικοί, ρομαντικοί και ήπιοι και ο έρωτας για εσας μοιάζει με ιεροτελεστία. Οικονομικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και με πολύ εύκολο τρόπο θα βρείτε μια κοινή προσέγγιση στο θέμα αυτό. Γενικά είναι μια σχέση που κατέχει εξ’ αρχής πολλές και γερές βάσεις οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να καταρριφθούν μέσα στον χρόνο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

Λέων

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΛΕΩΝ ΜΕ ΚΡΙΟ

Οι Κριοί είναι πολύ δυναμικοί, ενθουσιώδεις και η παρορμητική τους φύση πολύ εύκολα θα τραβήξει την προσοχή ενός Λέοντα! Προσοχή όμως, γιατί εσείς οι δύο έχετε απόλυτη ανάγκη να επιβάλετε την προσωπικότητα σας στους άλλους και αυτό θα φέρει πολλά προβλήματα σε μια τέτοια σχέση. Από την άλλη όμως, ένας Κριός θα θαυμάσει πολύ τον χαρακτήρα, τον δυναμισμό και την γοητεία που εκπέμπει ένας Λέοντας.

Οι Κριοί είναι αγωνιστές, αλλά και ανυπόμονοι μέχρι να φτάσουν στους στόχους τους. Όμως η ερειστικότητα, καθώς και η έλλειψη λεπτότητας, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους και αυτό θα ενοχλήσει πολύ έναν Λέοντα. Τους αρέσουν οι άνθρωποι που ζητούν το καινούριο και το διαφορετικό. Στις σχέσεις τους παθιάζονται και διακατέχονται από ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα και έντονη ορμητικότητα.

Ερωτικά, το σεξ με έναν Κριό είναι φλογερό και παθιασμένο και αυτό θα κάνει έναν Λέοντα να πιστέψει πως βρήκε το άλλο του μισό. Οι ερωτικές σας στιγμές θα είναι απόλυτα ηδονικές και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτήν την σχέση. Οικονομικά δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες και διαφορές. Οι διαφορές που έχετε είναι πράγματι ασήμαντες και αν επιλυθούν οι όποιες διαφωνίες σας, η σχέση θα γίνει βιώσιμη και επιτυχημένη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Οι Ταύροι είναι πολύ υπομονετικοί, εγκάρδιοι και αξιόπιστοι. Είναι όμως και ζηλιάρηδες και κτητικοί και κάποιες φορές ατομιστές. Οι Λέοντες έχετε απόλυτη ανάγκη να σας αγαπούν, αλλά και να σας θαυμάζουν και αυτό θα το καταλάβει από την πρώτη στιγμή ένας Ταύρος. Δεν θα διστάσει να σας χαρίσει απλόχερα την αγάπη του και τον θαυμασμό του, γιατί δεν είναι καθόλου τσιγκούνης σε αυτό.

Δώστε όμως προσοχή, γιατί το πάθος τους για το άλλο φύλο μπορεί να τους οδηγήσει σε εκρήξεις ζήλιας ή θυμού, που μπορούν να φτάσουν και σε ακρότητες. Στους Ταύρους αρέσει πολύ ο σύντροφος τους να είναι περιποιημένος και λαμπερός και η δική σας γοητεία θα ενισχύσει πολύ το γόητρο τους. Είναι παραγωγικοί και σπάνια δεν καταφέρνουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Εμπνέουν σταθερότητα και αυτό είναι κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη ένας Λέων.

Ερωτικά, σε έναν Ταύρο θα ζήσετε τον απόλυτο αισθησιασμό αλλά και το αστείρευτο πάθος που διαθέτουν! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις και καλό θα ήταν να αφήσετε στον Ταύρο την διαχείριση των οικονομικών σας. Η σχέση αυτή έχει κάποια βασικά προβλήματα, αλλά μπορεί να μην φτάσει  στην οριστική ρήξη γιατί και οι δύο είστε σε θέση να αποφεύγετε με πολύ έξυπνο τρόπο τις δύσκολες καταστάσεις που πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από κοινού. Καλή σχέση που με λίγη προσπάθεια θα μπορέσει να αντέξει στον χρόνο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΛΕΩΝ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Αυτά τα δύο ζώδια θα έλεγε κανείς πως λειτουργούν συμπληρωματικά! Οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνα και επικοινωνιακά άτομα, γεμάτα ενέργεια και αυθορμητισμό. Δραστήριοι, αλλά κάποιες φορές επιφανειακοί και αδιάκριτοι! Ωστόσο το γρήγορο μυαλό τους και η ευστροφία τους, θα σας τραβήξει την προσοχή αμέσως. Ο Δίδυμος θα νιώσει την απόλυτη σιγουριά με ένα Λέοντα.

Θα δυσκολευτεί ωστόσο πολύ να διατηρήσει την ελευθερία του ένας Δίδυμος μέσα σε μια τέτοια σχέση και αυτό θα τον ενοχλήσει πολύ! Μην τον πιέσετε και προσπαθήστε να του δώσετε τον χώρο που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Στις προσωπικές του σχέσεις ένας Δίδυμος είναι πολύ εκφραστικός και δε θα διστάσει να σας δείξει τον θαυμασμό του. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένα Λιοντάρι λοιπόν!

Ερωτικά, σε έναν Δίδυμο αρέσει πολύ το παιχνίδι της αποπλάνησης και αυτό θα εξιτάρει την δική σας φαντασία. Υπάρχει αναμφισβήτητα ερωτική χημεία ανάμεσα σας και σίγουρα αυτός θα είναι ένας από του σημαντικότερους λόγους που θα είστε μαζί. Οικονομικά, θα πρέπει να προσέξετε γιατί οι Δίδυμοι από την φύση τους είναι ιδιαίτερα σπάταλοι. Γενικά θα λέγαμε πως δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπαλότητα και η αγάπη μεταξύ σας θα είναι ειλικρινής και βαθιά.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΛΕΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τα αντίθετα έλκονται λέει ο νόμος της φυσικής και σε αυτή την περίπτωση μάλλον αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο ένας ενισχύει τον άλλον σε αυτήν την σχέση και οι δύο μαζί συμπληρώνετε ένα απίστευτα καλό δίδυμο. Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Τρυφεροί από την φύση τους, αλλά και ανασφαλείς, πράγμα που τους κάνει να έχουν απόλυτη ανάγκη να τους αγαπούν και να τους προσέχουν.

Με έναν Καρκίνο θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας, αλλά είναι πιθανόν κάποια στιγμή να σας κουράσει η ανασφάλεια που τον διακρίνει. Αγαπάτε και οι δύο πολύ την οικογένεια και τα παιδιά και αυτό θα σας κάνει να πιστέψετε πως οι στόχοι σας είναι οι ίδιοι. Από την άλλη ένας Καρκίνος θα σας δώσει απλόχερα όλο του τον θαυμασμό και θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικοί!

Ερωτικά, το σεξ με έναν Καρκίνο είναι γεμάτο συναίσθημα και τρυφερότητα και σε συνδυασμό με το πάθος που εσείς θα επιδείξετε, θα είναι απλά τέλειο! Οικονομικά, είστε και οι δύο ικανοί να βρείτε την χρυσή τομή ώστε να αποφύγετε τις αντιπαλότητες! Η σχέση αυτή παρά τις διαφορές που έχει λόγο των κύριων χαρακτηριστικών και των δύο, μπορεί να σας κάνει να γνωρίσετε την ευτυχία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Εδώ θα μπορούσαμε να μιλήσουμε απλά για ένα πραγματικά αξιοζήλευτο ζευγάρι. Η γοητεία που αναμφισβήτητα εκπέμπετε και οι δύο, είναι κάτι μοναδικό και θα σας κάνει να τραβήξετε τον θαυμασμό όσων σας γνωρίσουν. Το γόητρο όμως που σας χαρακτηρίζει και ο εγωισμός μπορεί να σας φέρουν αρκετές φορές σε ρήξη.

Είστε και οι δύο ενθουσιώδεις και δημιουργικοί. Υπερήφανα πλάσματα, αλλά και ματαιόδοξα. Λειτουργείτε αυθόρμητα και είστε γεμάτοι ιδέες και προτάσεις. Από την άλλη όμως είστε πολύ δοτικοί, τρυφεροί, περιποιητικοί και μπορεί να κάνετε ασύλληπτα πράγματα για τον άλλον. Ζηλεύετε πολύ και οι δύο, αλλά είστε πιστοί, οπότε αυτό μάλλον δεν θα σας φέρει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ερωτικά, ίσως θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον απόλυτο συνδυασμό και ο έρωτας θα είναι πολύ σημαντικός και καθοριστικός για την σχέση σας. Θα κάνετε τα πάντα για να  προσφέρετε ευχαρίστηση ο ένας στον άλλον και το σεξ ανάμεσα σας θα είναι απίστευτα ηδονικό! Οικονομικά, θα υπάρχει συνεννόηση η οποία θα σας δώσει την ώθηση να υλοποιήσετε από κοινού τους στόχους σας. Η σχέση αυτή μπορεί να γίνει πάρα πολύ όμορφη και να χαρίσει και στους δυο σας την ευτυχία, αρκεί να δείξει ο ένας στον άλλον λίγη ταπεινότητα, πράγμα δύσκολο για έναν Λέοντα, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΛΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι πολύ θετικά και έξυπνα άτομα. Τους αρέσει η τάξη στη ζωή τους και η οργάνωση. Ξέρουν πως μπορούν να δείξουν τον θαυμασμό και την τρυφερότητα τους στον σύντροφο τους, αλλά τις περισσότερες φορές είναι ψυχροί και απρόσωποι. Θα έλεγε κανείς πως εσείς οι δύο δεν έχετε καθόλου κοινά σημεία, όμως γεγονός είναι πως ο ένας κυριολεκτικά συμπληρώνει τον άλλον!

Ο Παρθένος είναι υποδειγματικός ως σύντροφος και σύζυγος, σταθερός, υπομονετικός, περιποιητικός και αγαπάει βαθιά παρόλο που η ηρεμία και η ψυχραιμία του μπορεί να του προσδίδει κάποια ψυχρότητα. Ερωτικά, θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσετε εσείς οι δύο να βρείτε το σημείο επαφής σας, αλλά στην πορεία θα καταφέρετε να ταιριάξετε πολύ.

Ο Παρθένος αγαπάει την αλήθεια, τη συνέπεια και την οικονομία. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μειώσετε τα έξοδα σας και να αφήσετε τον Παρθένο να κάνει τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Αυτή η σχέση είναι αναμφισβήτητα δύσκολη, αλλά με λίγη θέληση και πολύ αγάπη μπορεί να αντέξει για πολύ καιρό.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΖΥΓΟ

Είναι πολύ εύκολο για ένα Λέοντα να γοητεύσει έναν Ζυγό. Από την αρχή ο Ζυγός θα διακρίνει πάνω σας πολλά θετικά στοιχεία που θα τον κάνουν να θέλει να μείνει στο πλάι σας παντοτινά. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για ένα Ζυγό. Δεν θα του αρκούσε ποτέ η εμφάνιση και η γοητεία ενός ανθρώπου για να γίνει το ταίρι του. Ο Ζυγός θα παραμείνει κοντά σας μόνο όταν σιγουρευτεί για τα συναισθήματα που έχετε για αυτόν.

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί και κοινωνικοί αλλά παράλληλα αναποφάσιστοι και φιλάρεσκοι. Κύρια χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η ανάγκη του για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής του, ενώ αποστρέφεται τις διαμάχες. Ο Ζυγός θα προσφέρει φαντασία σε αυτήν την σχέση και μαζί θα κάνετε ένα πάρα πολύ δυναμικό ζευγάρι. Μην περιορίσετε την ελευθερία ενός Ζυγού, γιατί αυτό δεν θα σας το συγχωρήσει ποτέ.

Οι Ζυγοί αφοσιώνονται στον σύντροφό τους, πιστεύουν στον γάμο και θέλουν να νομιμοποιούν τις σχέσεις τους. Έτσι δεν θα σας αφήσουν περιθώρια να νιώσετε ζήλεια και ανασφάλεια, αλλά αντίθετα θα σας κάνουν να πιστέψετε στο κοινό σας μέλλον. Το σεξ με έναν Ζυγό θα είναι πολύ τρυφερό και κυρίως πρωτότυπο. Οικονομικά, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε από κοινού τα χρήματα σας χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν δεν είστε κτητικοί και αυταρχικοί, μπορείτε να κάνετε μια αυθεντική ένωση.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ένας σύντροφος άκρως ερωτικός και γοητευτικός σαν τον Σκορπιό δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή σας. Οι Σκορπιοί είναι πολύ μαγνητικοί και εκπέμπουν γοητεία και πάθος σε ό,τι κι αν κάνουν. Από την άλλη εσείς έχετε απόλυτη ανάγκη να σας αγαπούν και να σας θαυμάζουν και αυτό ο πονηρός Σκορπιός θα το καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Κύρια χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ισχυρή θέληση, η επιμονή, η αποφασιστικότητα, τα έντονα και πολύ βαθιά συναισθήματα που αναπτύσσει και το πάθος του.

Μην του κρατάτε μυστικά! Αν αισθανθεί ότι κάτι του κρύβετε μπορεί να προκαλέσετε μια συναισθηματική έκρηξη εκ μέρους του, που θα σας αφήσει άναυδους! Ακροβατώντας συχνά ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος, με την ίδια ένταση και με συνένοχο την έντονη καχυποψία που τον διακατέχει, πλάθει συχνά μύθους στο γεμάτο φαντασία μυαλό του.

Ερωτικά, το σεξ ανάμεσα σας μόνο με μια λέξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί: Ανεπανάληπτο! Οικονομικά, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην διαχείριση των χρημάτων σας και στον οικογενειακό προγραμματισμό. Εάν επαναστατήσετε ο ένας πάνω στην εξουσία που επιβάλλει ο άλλος, η ζωή σας θα καταντήσει μόνιμο πεδίο μάχης, διαφορετικά η ένωση σας θα είναι πολύ αρμονική.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Ένας ανεξάρτητος αισιόδοξος και υπερήφανος Τοξότης θα κάνει έναν Λέοντα να πιστέψει πως βρήκε την αδελφή ψυχή του και πιθανόν δεν θα κάνει λάθος! Από έναν Τοξότη, θα θελήσετε σεβασμό και αγάπη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχετε και τα δύο. Κύρια χαρακτηριστικά του Τοξότη είναι η μεγάλη ελευθερία και διανόηση πνεύματος αλλά και το ήθος που τους διακρίνει.

Είναι ειλικρινείς και τίμιοι και θα μπορέσετε από την αρχή να νιώσετε ασφάλεια κοντά τους. Οι Τοξότες ανήκουν στους ανθρώπους που χαίρονται την ζωή, έχουν πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα που συχνά αλλάζουν και αγαπούν πραγματικά αυτούς που βρίσκονται γύρω τους. Η δύναμη και η ενεργητικότητα που διαθέτουν, θα σας κάνουν να δείτε μέσα από εκείνους τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ξέρετε και οι δύο να ζείτε στους ίδιους ρυθμούς και αυτό θα κάνει αυτή την σχέση να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα! Το σεξ με έναν Τοξότη θα είναι συναρπαστικό και θα σας δώσει μέσα από αυτό όλο τον θαυμασμό που τόσο χρειάζεστε και επιζητάτε. Οικονομικά, θα πρέπει να δώσετε και οι δύο μεγάλη προσοχή, γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείτε. Θαυμάσια και χαρούμενη σχέση που θα κρατήσει πολύ αρκεί να κάνετε βασικές υποχωρήσεις που όμως θα εκτιμηθούν πολύ από τον σύντροφο σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΛΕΩΝ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ πρακτικοί και θετικοί. Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η σταθερότητα, η υπευθυνότητα, η θέληση για δημιουργία αλλά και η φιλοδοξία που τους διακρίνει. Τους εντυπωσιάζουν οι λεπτομέρειες στους ανθρώπους και εσείς είστε από την φύση σας εντυπωσιακοί στο κάθε τι! Είναι παραδοσιακοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι κάνουν.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας κουράσει ένας Αιγόκερως στην αρχή, αλλά στην πορεία θα ανακαλύψετε πως αν του δώσετε λίγο χώρο και χρόνο μπορεί να σας κερδίσει με την ευστροφία και τον δημιουργικό του χαρακτήρα. Προσπαθούν να βρουν σύντροφο, που να είναι κοντά στο ιδανικό που έχουν στο μυαλό τους, κι όταν τον βρουν δεν τον μοιράζονται με κανέναν άλλο.

Ερωτικά, ένας Αιγόκερως έχει πολύ μεγάλη αντοχή, αλλά στερείται φαντασίας. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς μπορείτε να παρέχετε σε αυτήν την σχέση και έτσι δεν θα υπάρχει κάποιο έντονο πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Οικονομικά, θα πρέπει να ξέρετε πως ο Αιγόκερως είναι τσιγκούνης, γι’ αυτό και θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις ανάγκες σας προκειμένου να αποφευχθούν οι ρήξεις. Γενικά με λίγη καλή διάθεση και αρκετή υπομονή, η σχέση αυτή μπορεί να έχει μέλλον, αρκεί να υπάρχει αγάπη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΛΕΩΝ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι Υδροχόοι είναι πολύ φιλικά και τίμια άτομα αλλά το βασικό τους χαρακτηριστικό, που δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάτε, είναι η ανεξαρτησία. Για έναν Υδροχόο είναι απαραίτητο να νιώθει ελεύθερος και να έχει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται για εκείνον. Τους ενοχλεί πάρα πολύ η δέσμευση, ακόμη και από ένα γοητευτικό Λέοντα, ο οποίος θα τους κάνει να νιώσουν πολύ γοητευμένοι και εξαρτημένοι!

Παρόλα αυτά, αν αισθανθεί πραγματικά την αγάπη μπορεί να είναι σταθερός και να κάνει οικογένεια, γιατί αγαπάει πολύ τα παιδιά. Ένας Υδροχόος δεν θα καταλάβει ποτέ την ανάγκη ενός Λέοντα για θαυμασμό! Είναι γενναιόδωροι και αποφασιστικοί αλλά εύκολα μπορούν να ανακαλέσουν και να αλλάξουν τα σχέδια που έχουν κάνει.

Ερωτικά, το σεξ με έναν Υδροχόο θα είναι γεμάτο από πειραματισμούς και η φαντασία που διαθέτουν σε αυτό τον τομέα είναι αστείρευτη. Οικονομικά, ακόμη κι εσείς που είστε από την φύση σας λίγο σπάταλοι, θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό από ένα Υδροχόο. Η σχέση αυτή είναι αρκετά δύσκολη και θα λέγαμε πως οι διαφορές σας είναι πολλές όμως αν υπάρχει πραγματική αγάπη και αρκετή ανεκτικότητα έχει ελπίδες να προχωρήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΛΕΩΝ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητα και διαισθητικά άτομα, ιδεαλιστές αλλά και μυστικοπαθείς. Το πιο ευαίσθητο από τα ζώδια του νερού με ανεπτυγμένο το αίσθημα της συμπόνιας αλλά και της βαθιάς αγάπης! Μια εύθραυστη σχέση γιατί θα είναι πολύ εύκολο να πληγωθεί ένας Ιχθύς από τον δικό σας δυναμισμό και τη φιλαρέσκειά σας.

Και αυτό γιατί χάρη στην έντονη διαίσθηση που τους διακρίνει μπορούν εύκολα να καταλάβουν τον σύντροφο που έχουν στο πλάι τους. Δεν αναλαμβάνουν εύκολα ευθύνες και προσπαθούν συνήθως να ταυτίζονται με τους συντρόφους τους. Ερωτικά, ένας Ιχθύς είναι ρομαντικός αλλά και ήπιος και αυτό μπορεί να σας προβληματίσει αλλά και να σας κάνει να θελήσετε να τους ανοίξετε νέους δρόμους πάνω στον ερώτα.

Οικονομικά, δώστε στον Ιχθύ την διαχείριση. Γενικά είναι μια δύσκολη σχέση και πολύ πιθανόν να επικριθείτε από ένα Ιχθύ για τον εγωκεντρισμό σας. Δύσκολα βιώσιμη σχέση αλλά αν υπάρχουν οι σωστοί πλανητικοί συνδυασμοί δεν αποκλείεται να αντέξει στον χρόνο

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

Παρθένος

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ένας Κριός θα εμπιστευτεί απόλυτα έναν Παρθένο από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μαζί σας θα νιώσει ασφάλεια και αυτό για ένα Κριάρι είναι πολύ σημαντικό! Οι Κριοί είναι πολύ ενθουσιώδη πλάσματα, με ηγετικές ικανότητες, αλλά πολλές φορές γίνονται εριστικοί θέλοντας να περάσουν στον άλλον αυτό που πιστεύουν! Αυτό είναι πολύ πιθανό κάποιες φορές να σας πληγώσει και να σας κάνει να πιστέψετε πως ο σύντροφος σας δεν σας αγαπά. Όμως δεν είναι έτσι! Ο Κριός είναι κατά βάθος ευαίσθητος και αν του δώσετε την αγάπη σας, θα κάνει για εσάς τα πάντα!

Είστε και οι δύο γενναιόδωροι και εύστροφοι. Ο Κριός ερωτεύεται κεραυνοβόλα και είναι απόλυτα πιστός σε μια σχέση, όπως κι εσείς. Ερωτικά, το σεξ μαζί του θα έχει το πάθος και την φλόγα που πιθανόν εσείς δεν μπορείτε να προσφέρετε και αυτό θα σας κάνει να ζήσετε μαζί του ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές.

Εσείς ξέρετε καλά να προγραμματίζετε τις δαπάνες σας και δεν είστε καθόλου σπάταλοι, ένας Κριός όμως δεν έχει αυτήν την δυνατότητα και για αυτό καλό θα ήταν τον οικονομικό προγραμματισμό να τον κρατήσετε στα δικά σας χέρια. Αν ο ένας αναδεικνύει τα προτερήματα του άλλου, αυτή η σχέση μπορεί να είναι μακροχρόνια και εποικοδομητική.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Είναι ξεκάθαρο πως εδώ έχουμε μια πάρα πολύ ευχάριστη αλλά και βολική, θα λέγαμε, σχέση. Είστε και οι δύο πολύ ήρεμοι στις αντιδράσεις σας και σχολαστικοί, αλλά και αυστηροί με τους συντρόφους σας. Κύρια χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι η αξιοπιστία, η στοργικότητα, αλλά και η υπομονή που μπορεί να δείξει προκειμένου να πετύχει κάποιο στόχο του.

Οι Ταύροι ζηλεύουν πολύ, αλλά μαζί σας δεν θα υπάρχει λόγος να νιώσουν ζήλεια, γιατί από την αρχή θα καταλάβουν πόσο πιστοί και σταθεροί είστε στις σχέσεις σας. Εσείς οι δύο πολύ σπάνια θα διαφωνήσετε και αυτό γιατί είστε και οι δυο φιλόδοξοι και οι στόχοι ζωής που βάζετε τις περισσότερες φορές, θα είναι κοινοί. Και στους δύο αρέσει η οικογένεια και συνήθως κάνετε μια σχέση προκειμένου να βρείτε τον άνθρωπο που μαζί του θα δημιουργήσετε το μέλλον σας.

Ερωτικά, το σεξ με έναν Ταύρο είναι άκρως αισθησιακό και μεγάλης διάρκειας. Κανείς από τους δύο δεν είναι σπάταλος και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να στερηθείτε τα χρήματα. Μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολλά, γιατί είστε και οι δύο απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό που θέλετε και τίποτα και κανένας δεν θα μπορέσει να σας τραβήξει την προσοχή ώστε να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Μια πολύ καλή σχέση, που χωρίς σημαντική προσπάθεια μπορεί να πετύχει απόλυτα.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Αυτή η σχέση θέλει υπομονή αλλά και μεγάλη επιμονή, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Οι Δίδυμοι είναι άτομα ιδιαίτερα επικοινωνιακά, δραστήρια και πνευματώδη και αυτό θα κάνει εύκολα έναν Παρθένο να στρέψει το βλέμμα του πάνω σε ένα Δίδυμο. Όμως ο Παρθένος θα αρχίσει να νιώθει πολύ δύσπιστος, από την αρχή σχεδόν, απέναντι σε έναν Δίδυμο και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές το ζώδιο αυτό του αέρα, δεν ξέρει κυριολεκτικά τι θέλει!

Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμοστικοί και ευέλικτοι, αλλά τις περισσότερες φορές ανυπόμονοι και οι κυμαινόμενες διαθέσεις που έχουν είναι ικανές να αποσταθεροποιήσουν εύκολα μια σχέση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να κρατήσετε κοντά σας έναν Δίδυμο είναι να του δώσετε την ελευθερία που θέλει και που είναι πολύ σημαντική για αυτόν. Μην τον περιορίσετε γιατί θα νιώσει πολύ άσχημα και θα φύγει. Αυτή του η συμπεριφορά θα είναι και ο λόγος που ένας Παρθένος δεν θα μπορέσει καθόλου εύκολα να νιώσει ασφάλεια με αυτό το ζώδιο του αέρα.

Ερωτικά, με έναν Δίδυμο θα μπορέσετε να πειραματιστείτε και να διαβείτε καινούριους δρόμους πάνω στον έρωτα. Οικονομικά, οι Δίδυμοι είναι πολύ σπάταλοι και καλό θα ήταν να μην ρίξετε σε εκείνους το βάρος του οικονομικού προγραμματισμού. Δύσκολη σχέση, αλλά με τις απαραίτητες υποχωρήσεις και με πολύ αγάπη θα μπορέσει να κρατήσει στο χρόνο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ένας Καρκίνος θα σας προσφέρει την τρυφερότητα και την αγάπη του, χωρίς κανένα δισταγμό. Θα είστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτόν τον τρυφερό και στοργικό σας σύντροφο. Η σχέση αυτή βασίζεται σε πολλά κοινά σημεία και δίνει την εντύπωση πως ο ένας κυριολεκτικά συμπληρώνει τον άλλον. Οι Καρκίνοι είναι άτομα πολύ ευαίσθητα και συναισθηματικά και έχουν μεγάλη διαισθητικότητα. Από την πρώτη στιγμή θα νιώσουν μεγάλη ασφάλεια δίπλα σας και αυτό είναι κάτι που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Το μόνο εμπόδιο που θα μπορούσε να έχει αυτή η σχέση είναι πως ο Καρκίνος πολύ πιθανόν να νιώσει άβολα με τον εγωισμό και την σκληρότητα που έχει ένας Παρθένος και αυτό ίσως να τον κάνει να κλειστεί στον εαυτό του. Αν θέλετε να τους κρατήσετε κοντά σας κάντε τους να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά.

Ερωτικά, ένας Καρκίνος θα σας χαρίσει απίστευτες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού. Και οι δύο αγαπάτε πολύ τα παιδιά και την οικογένεια και αναζητάτε την σταθερότητα στην ζωή σας. Οικονομικά, θα μπορέσετε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και ο Καρκίνος θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτό. Είναι πολύ θετική αυτή η σχέση, γιατί ο καθένας είναι διατεθειμένος να δώσει τα πάντα προκειμένου να υπερνικηθούν οι διαφορές.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Οι Λέοντες θέλουν να τους αγαπούν και να τους θαυμάζουν και εσείς οι Παρθένοι θα τους δείξετε από την πρώτη στιγμή όλη σας την αγάπη και τον θαυμασμό σας. Ωστόσο στην πορεία θα ανακαλύψετε πολλές και σημαντικές διαφορές μαζί τους. Οι Λέοντες είναι δυναμικοί και εξωστρεφείς ενώ εσείς είστε ντροπαλοί και συντηρητικοί σε ό,τι κάνετε. Σαν Παρθένοι, είστε επίμονοι και λεπτολόγοι, ενώ τον Λέοντα δεν τον απασχολούν οι λεπτομέρειες.

Οι Λέοντες λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να κάνουν πολλά, ενώ συνήθως αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που παίρνουν την απόφαση να κάνουν έναν γάμο. Αυτό αρχικά θα σας κάνει να πιστέψετε πως έχετε κοινούς στόχους, αλλά θα καταλάβετε πως δύσκολα θα μπορέσετε σαν ζευγάρι να τους πετύχετε.

Ερωτικά, οι Λέοντες είναι από τους καλύτερους εραστές και το σεξ μαζί τους είναι απίστευτα ηδονικό. Οικονομικά, δεν θα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερα οικονόμοι και αυτό θα είναι ένα ακόμη βασικό πρόβλημα για εσάς. Δεν είναι καθόλου εύκολη αυτή η σχέση, έχει πολλές διαφορές που είναι ικανές να  προκαλέσουν χάσμα που δύσκολα γεφυρώνεται. Ωστόσο με τους κατάλληλους πλανητικούς συνδυασμούς τα πράγματα θα μπορούσαν να προχωρήσουν θετικά.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε και οι δύο πολύ έξυπνα και εργατικά άτομα. Σχολαστικοί, αλλά και τελειομανείς σε ό,τι κάνετε. Πολλές φορές όμως το παρακάνετε με την ακρίβεια, τις λεπτομέρειες και την τάξη. Αγαπάτε την αλήθεια, τη συνέπεια και την οικονομία. Ξέρετε να βάζετε στόχους στην ζωή σας και να τους πετυχαίνετε εύκολα.

Σας αρέσει η οικογένεια και σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε τη δική σας με όσο τον δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις. Λύνετε πάντα τις διαφορές σας με συζήτηση και ήπιο λόγο, αλλά πολλές φορές γκρινιάζετε για λεπτομέρειες χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Ερωτικά και οι δύο είστε πολύ απρόβλεπτοι, άλλοτε ψυχροί και άλλοτε πολύ θερμοί

Οικονομικά, είστε και οι δύο πολύ καλοί στο να διαχειρίζεστε χρήματα. Θα έλεγε κάνεις πως αυτή η σχέση έχει μόνο κοινά στοιχεία και αυτό είναι θετικό, αλλά στην ουσία αυτή η σχέση θα μπορούσε εύκολα να βυθιστεί στην ρουτίνα. Αν κάνετε μια προσπάθεια να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, τότε θα δημιουργήσετε μια πολύ καλή σχέση.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Ένας Ζυγός θα νιώσει αμέσως μεγάλη ασφάλεια και σιγουριά με έναν Παρθένο! Εσείς οι Παρθένοι είστε σοβαροί και πάντα σταθεροί σε αυτό που λέτε ή κάνετε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν Ζυγό. Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί αλλά και ιδεαλιστές. Έχουν απόλυτη ανάγκη για αρμονία μέσα σε μια σχέση και η συντροφικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Αυτό θα αρέσει πολύ σε εσάς του Παρθένους και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ τυχεροί για το ταίρι που έχετε δίπλα σας.

Οι Ζυγοί αναζητούν την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής τους και απεχθάνονται τις διαμάχες και τους διαπληκτισμούς. Είναι ελκυστικοί και γοητευτικοί και έχουν πολύ διακριτικότητα. Η ανεκτικότητα και η κατανόηση που θα σας δείξουν θα είναι κάτι που θα σας κάνει να τους λατρέψετε. Δείξτε τους κι εσείς από την πλευρά σας την αγάπη σας και να είστε σίγουροι πως δεν θα το μετανιώσετε. Έχουν ανάγκη από προσωπικό χώρο και πιστεύουν πολύ στον γάμο θέλοντας σχεδόν πάντα να νομιμοποιούν τις σχέσεις τους.

Ερωτικά, είναι πολύ τρυφεροί και συναισθηματικοί και το σεξ μαζί τους είναι πρωτότυπο! Οικονομικά, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά το πιθανότερο είναι να έχετε εσείς τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον τομέα. Είναι μια μάλλον θετική σχέση που χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες θα καταφέρει να ευδοκιμήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Πολύ δύσκολα ένας Παρθένος δεν θα προσέξει την γοητεία που εκπέμπει ένας Σκορπιός.  Ωστόσο αυτή η σχέση εξ’ αρχής δείχνει πως θα έχει πολλά προβλήματα. Ένας Σκορπιός θα προσπαθήσει να σας σπρώξει μακριά από τον περιορισμένο ορίζοντα σας και δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί γι’ αυτό, μέχρι να τα καταφέρει. Οι Σκορπιοί είναι πολύ ισχυροί και αποφασιστικοί.

Όταν θέλουν κάτι συνήθως κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Είναι πολύ ζηλιάρηδες και μνησίκακοι και δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνουν καταπιεστικοί. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους είναι η μυστικοπάθεια κάτι που έναν ειλικρινή Παρθένο είναι πιθανόν να τον ενοχλήσει πάρα πολύ. Μην τους πληγώσετε, γιατί το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι το πώς θα πάρουν την εκδίκηση τους

Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι πραγματικά ανεπανάληπτο και φλογερό. Τους αρέσουν τα παιχνίδια εξουσίας και γενικά θέλουν να υποτάσσουν τον σύντροφο τους ερωτικά. Οικονομικά, τα πράγματα θα κυλήσουν μάλλον ήρεμα ανάμεσα σας. Γενικά όμως, είναι μια σχέση που για να πετύχει πρέπει να υπάρχει μεγάλη θέληση για κατανόηση και οι υποχωρήσεις είναι απαραίτητες.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Ένας Τοξότης δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να τραβήξει την προσοχή σας, αλλά κι εσείς θα κάνετε πολύ θετική εντύπωση σε αυτά τα άκρως διανοητικά πλάσματα. Οι Τοξότες είναι πολύ αισιόδοξοι και διαχυτικοί! Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι το ήθος, η πίστη, η αισιοδοξία αλλά και η ανυπομονησία που τους διακρίνει. Δεν τους αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση και θέλουν έναν σύντροφο που θα έχει μυαλό και άποψη.

Αρχικά ένας Παρθένος θα ενθουσιαστεί με έναν Τοξότη αλλά μόλις περάσει η αρχική μαγεία, η ζωντάνια και ο δυναμισμός τους είναι πολύ πιθανόν να σας φοβίσουν. Ένας Τοξότης δεν ανήκει σε τίποτα, σε κανέναν και πουθενά και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ανασφαλείς μαζί του. Ο Τοξότης ζει για την περιπέτεια και αυτό τον κάνει να βαριέται πολύ εύκολα τις επαναλήψεις. Σε αυτό πρέπει να δώσει μεγάλη βάση ένας Παρθένος αν θέλει να κρατήσει δίπλα του έναν Τοξότη. Είναι εκκεντρικά άτομα και η δική σας ιδιοσυγκρασία μάλλον δεν θα μπορέσει να κατανοήσει αυτή τους την ανάγκη για το διαφορετικό.

Ερωτικά, με έναν Τοξότη θα ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια και η φαντασία που έχει να δείξει σε αυτόν τον τομέα είναι αστείρευτη. Οικονομικά, προσπαθήστε να κάνετε από κοινού κάποιες υποχωρήσεις ώστε να βρείτε την χρυσή τομή. Γενικά πάντως θα λέγαμε πως είναι μια αρκετά δύσκολη σχέση και θέλει πολύ προσπάθεια.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Είστε και οι δυο κύριοι του εαυτού σας και μπορείτε πολύ εύκολα να ταιριάξετε σε σχέση. Οι Αιγόκεροι προτιμούν να είναι σίγουροι γι’ αυτό που θέλουν και να αισθάνονται ερωτευμένοι. Όμως προσοχή γιατί όταν ένας Αιγόκερως ερωτευτεί πολύ το πάθος και η ζήλεια του μπορεί να οδηγήσει την σχέση σε έντονους καβγάδες. Ερωτικά, θα έλεγε κανείς πως ταιριάζετε απόλυτα και το σεξ μεταξύ σας θα είναι απρόβλεπτο χωρίς επαναλήψεις.

Οικονομικά, δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Η σχέση αυτή είναι μια ουσιαστική σχέση. Σε έναν Αιγόκερω θα βρείτε πολλά χαρακτηριστικά κοινά με εσάς. Οι Αιγόκεροι είναι θετικά αλλά και φιλόδοξα άτομα. Έχουν μεγάλη υπομονή και τους χαρακτηρίζει η οργάνωση, η σταθερότητα και η υπευθυνότητα. Στις κινήσεις τους είναι πολύ προσεκτικοί και σχολαστικοί και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους. Αυτό είναι κάτι που θα το εκτιμήσετε πολύ, γιατί κι εσείς λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο.

Ξέρετε καλά και οι δυο σας να μαθαίνετε από τις δυσκολίες και να προχωράτε μπροστά, προσπερνώντας με απίστευτη ευκολία τα εμπόδια που σας τυχαίνουν. Αγαπάτε την οικογένεια και αυτό θα είναι ένας από τους κοινούς στόχους που θα βάλετε σε αυτή τη σχέση. Και οι δύο αναζητάτε την ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι Αιγόκεροι δεν ξεκινούν ποτέ μία σχέση απλά για λίγο, αλλά αν προσπαθήσετε από κοινού να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου θα πετύχει!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Εσείς οι δύο έχετε τελείως διαφορετικές προτιμήσεις και στόχους. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ιδανική αντίθεση ώστε να μην βυθιστεί ποτέ η σχέση αυτή στην ρουτίνα. Ο Υδροχόος είναι από την φύση του πάρα πολύ ανεξάρτητος και λατρεύει την ελευθερία του. Προσπαθήστε να μη του την στερήσετε και εκείνος από την πλευρά του θα το εκτιμήσει δεόντως. Οι Υδροχόοι είναι γενναιόδωροι και αποφασιστικοί. Αν και τα συναισθήματα που αναπτύσσουν είναι πολλές φορές βαθιά, δεν εκδηλώνουν τι σκέπτονται και τι αισθάνονται.

Αυτό μπορεί να ταλαιπωρήσει συναισθηματικά έναν Παρθένο. Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος και πολλές φορές απόμακρος και ασταθής. Διακρίνεται για την κοινωνικότητά του και την άνεση να κάνει φίλους. Του αρέσει κάθε τι το καινούριο και διαφορετικό. Για εσάς θα είναι δύσκολο κάποιες φορές να τον ακολουθήσετε στην έντονη και κοινωνική ζωή του.

Ερωτικά, ένας Υδροχόος έχει πολύ έντονο το αίσθημα του καινούριου και λατρεύει τους πειραματισμούς. Οικονομικά, μην κάνετε το λάθος να τον αφήσετε να αναλάβει τον προγραμματισμό των χρημάτων σας. Καλό θα είναι να έχετε εσείς στα χέρια σας την ευθύνη των οικονομικών σας. Γενικά σε αυτή τη σχέση αν αποφευχθούν οι υπερβολές είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια εποικοδομητική ισορροπία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητα άτομα γεμάτα διαισθητικότητα και ανιδιοτέλεια. Έχουν πολύ μεγάλη αντίληψη, οξύτατη διαίσθηση και διακρίνονται για τον ρομαντισμό και την γοητεία που ασκούν στο αντίθετο φύλλο. Σε ένα Παρθένο ο Ιχθύς θα βρει το δικό του λιμάνι που τόσο απεγνωσμένα ψάχνει για να αράξει και να νιώσει ασφαλής.

Εσείς θα προσφέρετε σε έναν Ιχθύ την σταθερότητα και εκείνος με την σειρά του την φαντασία. Αν και υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σας σχετικά με το πώς βλέπετε την ζωή, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον και θα του χαρίζει αυτό ακριβώς που του λείπει! Οι Ιχθύες ξέρουν να δίνονται ολοκληρωτικά στις σχέσεις τους, αγαπούν δυνατά και κάνουν τα πάντα για να νιώσει ο σύντροφος τους ευτυχισμένος.

Ερωτικά, μαζί με έναν Ιχθύ θα ζήσετε πολύ ρομαντικές στιγμές, γεμάτες συναίσθημα και αυτό γιατί ο Ιχθύς μέσα από το σεξ δείχνει πάντα τα συναισθήματα που νιώθει. Οικονομικά, θα κάνετε ένα πολύ καλό δίδυμο και θα καταφέρετε να επιτύχετε όλους τους στόχους σας. Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή σχέση, που μπορεί με μεγάλη ευκολία να σας εγγυηθεί την σταθερότητα.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

 

Ζυγός

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ένας Κριός χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό του και την ενεργητικότητα του. Είναι ενθουσιώδη πλάσματα, αλλά ο παρορμητισμός τους θα μπορούσε να πει κανείς πως θα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σας ενοχλήσουν πάνω τους. Ένας Ζυγός είναι διστακτικός και αναποφάσιστος, σε αντίθεση με τον Κριό που θα σκεφτεί αφού πράξει.

Η σχέση αυτή θα δείξει από την αρχή πως δεν είναι ισορροπημένη, αλλά αξίζει να προσπαθήσετε να κερδίσετε έναν Κριό. Μην προσπαθήσετε να του στερήσετε την ελευθερία του, γιατί αυτό θα τον κάνει να νιώσει εγκλωβισμένος σε αυτήν την σχέση. Δείξτε του την αγάπη και τον θαυμασμό σας, γιατί τον έχει απόλυτη ανάγκη. Ερωτικά, ο Κριός είναι ένας φλογερός και γεμάτος πάθος σύντροφος και θα μπορέσει να σας χαρίσει έντονες στιγμές και σε συνδυασμό με τον δικό σας ρομαντισμό, η ένωση θα είναι σχεδόν μαγική.

Οικονομικά, θα είναι μια ήρεμη σχέση και δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αντιθέσεις στην προσπάθεια και των δυο σας να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει αυτή η σχέση, είναι να προσέχετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, ώστε να μπορέσετε να εξελιχθείτε από κοινού μέσα από αυτήν.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Σε αυτή τη σχέση από την αρχή θα εκτιμήσει πάρα πολύ ο ένας τον άλλον και θα νιώσει ασφάλεια. Η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης, κυβερνά αυτά τα δύο ζώδια και αυτό από μόνο του μας δείχνει πως πρόκειται για μια ιδανική ένωση. Οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι, στοργικοί και γενναιόδωροι σε συναισθήματα αλλά και σε αγάπη απέναντι στον σύντροφο τους.

Ο Ταύρος είναι πολύ ανασφαλής και αισθάνεται έντονα τα συναισθήματα της ζήλιας, αλλά μαζί σας θα μπορέσει να νιώσει την σιγουριά που τόσο έχει ανάγκη γιατί από την αρχή θα καταλάβει πως έχει να κάνει με ένα απόλυτα πιστό σύντροφο. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει πολλά. Οι Ταύροι κάνουν προσεκτικά βήματα, γιατί δεν είναι κατά βάθος σίγουροι για τον εαυτό τους.

Ερωτικά, το σεξ με έναν Ταύρο θα είναι απόλυτα αισθησιακό και θα κάνει έναν Ζυγό να νιώσει πως βρήκε αυτό ακριβώς που έψαχνε. Έντονες στιγμές πάθους θα ζήσετε μαζί και ο έρωτας θα ενώσει το σώμα αλλά και την ψυχή σας. Οικονομικά, καλό θα ήταν να αφήσετε στον Ταύρο τον έλεγχο, γιατί είναι ο πλέον ικανός για έναν σωστό προγραμματισμό. Στη σχέση αυτή επικρατεί τέλεια ισορροπία και οι υποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν είναι σχεδόν ανύπαρκτες, προκειμένου να μπορέσετε να έχετε αρμονία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Οι Δίδυμοι είναι απόλυτα δραστήρια και ευέλικτα άτομα, έξυπνα και έχουν εξαιρετική αντίληψη. Πολλές φορές όμως είναι ασυνεπείς και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα σε έναν σταθερό και δίκαιο Ζυγό. Αναμφισβήτητα όμως, εσείς οι δύο έχετε πάρα πολλές ομοιότητες. Είστε προσαρμοστικοί, πνευματώδεις, επικοινωνιακοί και αυτό από την αρχή θα βάλει  αυτή την σχέση σε πολύ καλές βάσεις. Οι ομοιότητες που έχετε, θα σας κάνουν να αντιδράσετε με τον ίδιο τρόπο στα όποια προβλήματα και εμπόδια προκύψουν και αυτό σε μια σχέση ίσως είναι το πιο βασικό πλεονέκτημα.

Ζείτε και οι δύο σε έναν ευαίσθητο ονειρικό κόσμο και μαζί θα μπορέσετε να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε καινούρια πράγματα. Στους Διδύμους αρέσουν οι άνθρωποι που εκπέμπουν μυστήριο και που δεν τους κυνηγούν συνέχεια. Μην περιμένετε από έναν Δίδυμο πάθος και έντονα συναισθήματα. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως τους αρέσει να φλερτάρουν και δεν σταματούν ποτέ να το κάνουν, ακόμη και όταν καταλάβουν πως μπορεί αυτό να σας ενοχλεί. Ωστόσο ο Δίδυμος είναι ενεργητικός, έχει την τάση να ενθαρρύνει έναν Ζυγό και να τον γεμίζει ενέργεια.

Ερωτικά, με έναν Δίδυμο θα πειραματιστείτε και θα δείτε τον έρωτα από μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία. Οικονομικά κρατήστε εσείς την διαχείριση γιατί ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα σπάταλος. Είναι μια σχετικά αισιόδοξη σχέση και αυτό γιατί και οι δύο σύντροφοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βρουν την ευτυχία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΖΥΓΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι Καρκίνοι είναι τρυφεροί, στοργικοί, ρομαντικοί και χαμηλών τόνων, αλλά έχουν έντονη διαίσθηση και είναι ικανοί να ψυχολογήσουν και να εκτιμήσουν σωστά τους άλλους. Ο Καρκίνος ζητά πάντα την ιδανική αγάπη και την απόλυτη αφοσίωση από μια σχέση. Από την αρχή θα πιστέψει πως βρήκε σε εσας όλα αυτά που ψάχνει και έχει ανάγκη. Πράγματι διαθέτετε όλα εκείνα που εκείνος χρειάζεται και αυτός από την δική του πλευρά είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να σας κάνει ευτυχισμένους.

Ένας Καρκίνος ξέρει να δίνεται ολοκληρωτικά και δεν θα διστάσει να το κάνει για εσάς. Είναι πιστός και ιδιαίτερα περιποιητικός ως σύντροφος, αλλά πληγώνεται πολύ εύκολα όταν νιώσει ότι τον παραμελούν. Αν σχετιστείτε με έναν Καρκίνο θα πρέπει να δείξετε μεγάλη κατανόηση και να αντέχετε τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις. Επίσης, υπομονή στην γκρίνια του! Συχνά οι Καρκίνοι γίνονται μελαγχολικοί και γκρινιάρηδες.

Ερωτικά, το σεξ ανάμεσα σας θα είναι γεμάτο από έντονο συναίσθημα και τρυφερότητα και θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση σε αυτήν την σχέση ώστε να πετύχει. Οικονομικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, αντίθετα θα λέγαμε πως από κοινού θα μπορούσατε να συνεργαστείτε άψογα πάνω σε θέματα προγραμματισμού. Η σχέση αυτή είναι καλή, γιατί ο καθένας είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την προσωπικότητα του για την αρμονία της ένωσής τους.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Κατά κανόνα για να κρατήσει κάποιος το ενδιαφέρον αλλά και την αγάπη ενός Λέοντα θα πρέπει να τον αποδεχτεί πλήρως και να του δείχνει διαρκώς τον θαυμασμό του. Οι Λέοντες είναι υπερήφανα πλάσματα και έχουν πολύ ηγετικό χαρακτήρα στις συναναστροφές τους και ιδιαίτερα στις σχέσεις τους. Μόλις αισθανθούν τον έρωτα, δεν τους σταματά τίποτα και κανένας και όταν βάλουν έναν στόχο, είναι σίγουρο πως θα τον πετύχουν!

Δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, διαχυτικοί, γενναιόδωροι, εκπέμπουν μια πολύ ιδιαίτερη ακτινοβολία, η οποία από την αρχή θα τραβήξει την προσοχή ενός Ζυγού. Για να αντέξετε έναν Λέοντα θα πρέπει απλά να έχετε ανοιχτό μυαλό, υπομονή και αίσθηση του χιούμορ, χαρακτηριστικά δηλαδή που σίγουρα δεν λείπουν από τον πολυμορφικό σας χαρακτήρα.

Ερωτικά, μαζί με ένα Λέοντα θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές και θα νιώσετε πραγματικά ολοκληρωμένοι. Οικονομικά, πιθανόν να δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τις ανάγκες που έχει ένας Λέοντας, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσετε να του μειώσετε αισθητά τα “θέλω” του πάνω στα υλικά αγαθά. Είναι μια πολύ καλή σχέση και γενικά όταν θα είστε μαζί θα υπάρχει μια αρμονική και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί και οργανωτικοί. Σχολαστικά από την φύση τους άτομα και αυτό τους κάνει πολλές φορές να είναι τελειομανείς και να θέλουν και τους γύρω τους να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ ειλικρινή άτομα και θέλουν πάντα να έχουν τον έλεγχο σε μια σχέση. Ωστόσο, σε αυτήν την σχέση θα υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα, γιατί ανάμεσα σας κυριολεκτικά υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα απόψεων.

Εσείς ζείτε στον κόσμο των ονείρων, ενώ οι Παρθένοι είναι απόλυτα προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Απόμακροι από την φύση τους, θα αφήσουν εσάς τους Ζυγούς να ανακαλύψετε μόνοι σας τα συναισθήματα που έχουν για εσάς. Οι Παρθένοι είναι υποδειγματικοί σύζυγοι και αυτό τους κάνει ιδανικούς για μια μόνιμη και σταθερή σχέση, αρκεί να μπορέσει κάποιος να κατανοήσει την απόλυτη και ψυχρή κάποιες φορές συμπεριφορά τους.

Ερωτικά, η σχέση αυτή θα είναι τελείως απρόβλεπτη, αλλά σίγουρα αυτό για έναν Ζυγό είναι μια πρόκληση. Οικονομικά, θα υπάρξουν διαφωνίες και καλό θα είναι να κάνετε από κοινού κάποιες υποχωρήσεις, προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις. Ασυμβίβαστα ζώδια και για να μπορέσετε να βρείτε την αρμονία μεταξύ σας, είναι απαραίτητο να αναγνωρίσετε τις καλές πτυχές του συντρόφου σας προκειμένου να βρείτε κοινό έδαφος και να εξελιχθείτε.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Αυτή η σχέση έχει πράγματι πάρα πολλά πλεονεκτήματα και δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να μπορέσει να αντέξει στον χρόνο. Είστε και οι δύο πολύ ρομαντικοί, κοινωνικοί και ιδεαλιστές. Έχετε απόλυτη ανάγκη για αρμονία και επιζητείτε την συντροφικότητα και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Έχετε μια ιδιαίτερη δύναμη να ελκύεται τους άλλους με τους καλούς σας τρόπους, αλλά και την άψογη εμφάνιση σας.

Είναι σίγουρο λοιπόν, πως από την αρχή θα κατανοήσετε απόλυτα ο ένας τις ανάγκες αλλά και τις ιδιομορφίες του άλλου και ο καθένας από εσάς, θα είναι πάντα έτοιμος να θυσιάσει την προσωπική του υπερηφάνεια προκειμένου να εξασφαλίσει την αρμονική συμβίωση με τον σύντροφο του.

Ερωτικά, είστε και οι δύο πάρα πολύ καλοί εραστές, ευρηματικοί και έντονα αισθησιακοί. Μαζί θα βιώσετε τον απόλυτο έρωτα και μέσα από αυτόν, η σχέση αυτή θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη δύναμη και ισχύ. Οικονομικά, κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να καταπιέσει τις ανάγκες του και αυτό γιατί θα είναι απόλυτα κατανοητές από τον σύντροφο σας. Γενικά αυτή η σχέση έχει μόνο κοινά χαρακτηριστικά, που όμως δεν θα σας κουράσουν, ούτε θα αφήσουν την σχέση αυτή να πέσει σε ρουτίνα.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είναι πολύ βασικό σε αυτή την σχέση να βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε μαζί χωρίς εντάσεις και διαφωνίες. Εσείς οι δύο έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Ένας Σκορπιός δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση!

Ισχυροί από την φύση τους και απόλυτα παθιασμένοι σε ό,τι κάνουν, οι Σκορπιοί είναι από τα πιο μαγνητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είναι όμως και πολύ ζηλιάρηδες και καταπιεστικοί, κάτι που θα κάνει έναν Ζυγό να νιώσει πολύ πιεσμένος μέσα σε αυτή τη σχέση. Το θάρρος ενός Σκορπιού θα σας ενθαρρύνει και θα σας δώσει την ώθηση που ψάχνατε, αλλά η ισχυρογνωμοσύνη του θα σας κάνει εύκολα να κουραστείτε.

Ερωτικά, ο Σκορπιός θα σας κάνει να νιώσετε πως ζείτε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο και θα σας ταξιδέψει σε καινούριους κόσμους με το πάθος και την ερωτική του δύναμη. Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί εύκολα θα μπορούσατε να γίνετε υποχείριό του και αυτό αργά ή γρήγορα θα σας έκανε να νιώσετε καταπιεσμένοι.

Οικονομικά, ο Σκορπιός θα θελήσει να έχει τον πρώτο λόγο και ίσως θα ήταν καλό να του τον παραχωρήσετε. Γενικά σε αυτή τη σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια προκειμένου να μην διαλυθεί. Χρειάζονται πολλές και σημαντικές υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές και προπάντων ανιδιοτελής αγάπη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Ο διαχυτικός και ευθύς Τοξότης θα σας κάνει να πιστέψετε πως βρήκατε τον τέλειο σύντροφο και θα σας προσελκύσει με την ζωντάνια του και τον δυναμισμό του. Κύρια χαρακτηριστικά του Τοξότη είναι η μεγάλη ελευθερία, το ενδιαφέρον για τις βαθύτερες αλήθειες, η πίστη, η ελπίδα και η αισιοδοξία. Η ψυχική γενναιοδωρία ενός Τοξότη θα γοητεύσει και θα σας δώσει όλα όσα έχετε ανάγκη και επιζητείτε από μια σχέση.

Ο Τοξότες έχουν ανάγκη να νοιώθουν ελεύθεροι και όχι καταπιεσμένοι. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εκείνους και καλό θα ήταν να το σεβαστείτε απόλυτα! Βέβαια, από ένα σημείο και μετά, θα σας ενοχλήσει το ότι ο σύντροφος σας βρίσκεται συνεχώς κάπου άλλου προσπαθώντας να γνωρίσει διαρκώς καινούρια πράγματα. Στην πορεία όμως θα καταλάβετε την βαθύτερη αυτή ανάγκη που έχει για ελευθερία και αναζήτηση.

Ερωτικά, αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερα καλή, γεμάτη πάθος αλλά και φαντασία, φλόγα αλλά και ρομαντισμό! Οικονομικά, μάλλον είστε κάπως αδύναμο ζευγάρι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην προκύψουν προβλήματα. Η σχέση αυτή είναι πάρα πολύ καλή και έχει όλες τις προϋποθέσεις να προχωρήσει γιατί είναι συμβατή στα πλέον βασικά σημεία της.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Σε έναν Αιγόκερω αρέσουν πάρα πολύ τα άτομα που είναι τίμια και δίκαια στην ζωή τους και αυτό είναι κάτι που θα κάνει έναν Αιγόκερω από την πρώτη στιγμή να στρέψει το βλέμμα του πάνω σας. Οι Αιγόκεροι προσπαθούν πάντα να βρουν ένα σύντροφο που θα πλησιάζει όσο γίνεται περισσότερο στο ιδανικό που έχουν στο μυαλό τους και που πιστεύουν πως μπορεί να τους καλύψει ολοκληρωτικά

Ένας Ζυγός όμως πρέπει πάντα να είναι ανεκτικός με τα σχόλια που θα του κάνει ο εριστικός κατά τα αλλά σύντροφος του. Οι Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται από την πρακτικότητα και υπομονετικότητα αλλά και την φιλοδοξία τους. Τους αρέσει πολύ η οργάνωση και η σταθερότητα, ωστόσο πολλές φορές γίνονται συντηρητικοί. Είναι φιλόδοξοι και αυταρχικοί κάποιες φορές, πάντα όμως δίνουν μεγάλη έμφαση στην καριέρα και στο μέλλον του.

Ερωτικά, έχουν πολύ μεγάλη αντοχή αλλά και ανάγκη να ικανοποιήσουν απόλυτα τον σύντροφο τους και αυτό θα το εκτιμήσει πολύ ένας αισθησιακός και άκρως ερωτικός Ζυγός. Οικονομικά, θα θελήσουν να έχουν τον έλεγχο και καλό θα ήταν να τους τον δώσετε, μιας και είναι πολύ πιο συντηρητικοί από εσάς στις σπατάλες. Δύσκολη σχέση, αλλά ο ένας συμπληρώνει τα κενά του άλλου και αν μπορέσετε να αποφύγετε έντονες προστριβές, θα υπάρξει κοινή λύση και πορεία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι Υδροχόοι δίνουν μεγάλη σημασία στο πνευματικό επίπεδο του συντρόφου τους και θα τους αρέσει πολύ ο τρόπος που λειτουργείτε και σκέπτεστε. Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί, τίμιοι, και ανεξάρτητοι όπως κι εσείς. Παράλληλα όμως τους χαρακτηρίζει το πείσμα και ο εγωισμός, που αρχικά θα σας ενοχλήσει, αλλά στην πορεία θα μπορέσετε να τον χαλιναγωγήσετε με την ευστροφία και την εξυπνάδα σας. Συμπαθείτε πάρα πολύ και οι δύο την ανεξαρτησία και μαζί μπορείτε να ζήσετε μια πολύ έντονη και γεμάτη δραστηριότητες ζωή.

Ξέρετε καλά να σέβεστε ο ένας τον άλλον και ειδικά για έναν Υδροχόο αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Σπάνια θα υπάρχει ένταση μεταξύ σας και τις περισσότερες φορές ο ένας θα καλύπτει απόλυτα τον άλλον, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τους ενοχλεί όμως εάν ο/η σύντροφός τους προσπαθεί να τους δεσμεύσει και να τους περιορίσει. Γι’ αυτό και δύσκολα θα δεσμευτούν σοβαρά και θα παντρευτούν.

Ερωτικά, το σεξ ανάμεσα σε εσάς τους δύο θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι των αισθήσεων, εμπλουτισμένο με νέες ιδέες και χωρίς ταμπού. Οικονομικά, θα λέγαμε πως εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πολύ αυτή την σχέση. Ανάμεσα σας θα προκύψει μια πάρα πολύ καλή συμβίωση, γιατί και οι δυο διαθέτετε τα πάντα που χρειάζονται για αυτήν.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθύες αγαπούν πολύ κάθε τι ονειρικό και εξωπραγματικό και πολλές φορές πιστεύουν τόσο σε αυτό που νομίζουν πως υπάρχει. Διακρίνονται για τον ρομαντισμό και την γοητεία που ασκούν στο αντίθετο φύλο και έχουν πάρα πολύ μεγάλη ευκολία να ταυτίζουν τα συναισθήματα τους με τους συντρόφους τους. Ωστόσο μεταξύ σας υπάρχουν πολλές και βασικές διαφορές, οι όποιες από την αρχή θα σας δείξουν πως χρειάζεται μεγάλη υπομονή και επίμονη προκειμένου να σταθεροποιηθεί αυτή η σχέση.

Αν θέλετε να κρατήσετε κοντά σας έναν Ιχθύ, ανταποκριθείτε στην ανάγκη του για αναγνώριση, αλλιώς θα πνιγεί στις ανασφάλειές του. Κάντε τον να νοιώσει σιγουριά για τις επιλογές του και επιβεβαιώστε το εγώ του. Είναι πολύ σημαντικό να του δείξετε πως καταλαβαίνετε τις ανάγκες του και πως τον δέχεστε για αυτό που είναι. Δώστε του αγάπη κι εκείνος με την σειρά του να είστε σίγουροι πως θα παραμείνει δίπλα σας πιστός.

Ερωτικά, το σεξ με έναν Ιχθύ είναι ήπιο, αλλά απόλυτα ρομαντικό και συναισθηματικό. Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετές διαφορές πάνω στην αντίληψη που έχετε και οι δύο για τα χρήματα και αυτό γιατί ένας Ιχθύς δύσκολα θα καταλάβει την ανάγκη σας να ξοδεύετε διαρκώς. Γενικά είναι μια δύσκολη σχέση και θα πρέπει να υπάρχει τεράστια αγάπη και κατανόηση, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

Σκορπιός

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ένας δυναμικός και ενεργητικός Κριός θα σας τραβήξει πολύ εύκολα την προσοχή και θα σας κάνει να τον πλησιάσετε. Πολύ γρήγορα όμως θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν πολύ βασικές διαφορές ανάμεσα σε εσάς και έναν Κριό. Ο Κριός είναι ειλικρινής και αυθόρμητος απέναντι στους άλλους, ενώ εσείς συνετοί και πάρα πολλές φορές δύσπιστοι.

Είστε οπλισμένοι με ισχυρή διαίσθηση και αυτό σας κάνει να πιστεύετε, σωστά κάποιες φορές, πως μπορείτε να ψυχολογήσετε τους πάντες δίκαια και σωστά. Θα είναι πράγματι εύκολο για εσάς να γοητεύσετε έναν Κριό, αλλά στην πορεία ο σύντροφός σας θα πρέπει να μάθει να υποτάσσεται σε εσάς προκειμένου να αποφύγει πιθανές προστριβές. Είστε και οι δύο πιστοί και τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι δεν θα υπάρξει ρήξη.

Ερωτικά, το δικό σας πάθος σε συνδυασμό με τον δυναμισμό ενός Κριού, θα λέγαμε πως δημιουργεί ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Οικονομικά, καλό θα ήταν να κρατήσετε εσείς τον προγραμματισμό γιατί ο Κριός είναι πολύ πιθανόν να σας απογοητεύσει με τις επιλογές του. Είναι μια δύσκολη σχέση και πρέπει να υπάρξει και από τις δυο πλευρές υπομονή και επιμονή προκειμένου να έχει μέλλον.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο σταθερά ζώδια, οπότε περιμένουμε μια ελπιδοφόρα συμβατότητα. Οι Ταύροι είναι πάρα πολύ συγκροτημένα άτομα αξιόπιστα και στοργικά. Κάποιες φορές δεσποτικοί, αλλά ξέρουν να δείχνουν την αγάπη τους στον σύντροφο τους και να τον κάνουν να νιώθει πολύ ευτυχισμένος μέσα από την σχέση του μαζί τους. Ο Ταύρος αγαπάει το χρήμα, την πολυτέλεια και την καλή ζωή η οποία τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά.

Έχει πολύ υπομονή και γι’ αυτό καταφέρνει σχεδόν πάντα να πετυχαίνει τους στόχους του. Από τον δυναμισμό σας ένας Ταύρος θα γοητευτεί πολύ και θα πιστέψει πως μαζί σας μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη σχέση για αυτόν. Εσείς χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας, αλλά ο Ταύρος σύντροφος σας να ξέρετε πως μπορεί και μένει ψύχραιμος στις δύσκολες καταστάσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτή τη σχέση.

Ερωτικά, είστε και οι δύο φλογεροί και δυναμικοί και η ένωση σας θα είναι πράγματι πολύ δυνατή. Οικονομικά, σε έναν Ταύρο θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνατε και η διαχείριση των χρημάτων θα είναι άκρως επιτυχημένη αν γίνει από κοινού. Είναι μια πολύ καλή σχέση και αυτό γιατί και οι δυο σας έχετε την θέληση να στηρίξετε την επιλογή σας και θα το κάνετε με την βοήθεια των πολλών και σημαντικών κοινών στοιχείων που έχετε.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Ένας ασυγκίνητος και σκληρός Σκορπιός θα φοβίσει έναν Δίδυμο αλλά και θα τον γοητεύσει. Ο Δίδυμος δίνει μεγάλη έμφαση στην ικανότητα της επικοινωνίας και η σχέση του με τους ανθρώπους είναι πολύ σημαντική για αυτόν. Η εξυπνάδα, η εξαιρετική αντίληψη, η ομιλητικότητα και η ευελιξία ενός Διδύμου θα σας τραβήξει την προσοχή, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως ανάμεσα σας υπάρχουν πολλά σημεία τριβής

Οι Δίδυμοι είναι πολύ δραστήρια άτομα και τους αρέσει να διασκορπίζονται σε περισσότερα από ένα πράγματα με αποτέλεσμα να αφήνουν πολλά από αυτά στην μέση! Αυτό δεν θα αρέσει καθόλου σε έναν Σκορπιό και παράλληλα η τόση μεγάλη ανάγκη για ελευθερία που έχει ένας Δίδυμος, θα ξυπνήσει την ζήλεια του.

Ερωτικά, πιθανόν η σεξουαλική εμπειρία με έναν Δίδυμο να σας δώσει όλα αυτά που λείπουν από εσάς και να σας κάνει να γνωρίσετε καινούριους δρόμους στον ερώτα. Οικονομικά, ένας σπάταλος Δίδυμος θα σας εκνευρίσει και αυτός θα είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που μεταξύ σας δεν θα λείπουν ποτέ οι διαμάχες. Δύσκολη σχέση, αλλά αν υπερνικήσετε τις διαφορές σας μπορεί και να υπάρξει ομαλή συμβίωση.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η σχέση με ένα Σκορπιό και ένα Καρκίνο φαίνεται πολύ καλή και είναι! Είστε και οι δύο πολύ ευαίσθητοι και καταλαβαίνετε διαισθητικά ο ένας τον άλλον. Ο Καρκίνος είναι πολύ ανασφαλής και συχνά χρειάζεται την επιβεβαίωση των συναισθημάτων του συντρόφου του. Από εσάς θα πάρει όλη την αγάπη και την φροντίδα που χρειάζεται, προκειμένου να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά μέσα σε αυτή τη σχέση.

Πρέπει να δείξετε έντονη προσοχή και αφοσίωση σε έναν Καρκίνο για να μπορέσετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, αλλά και να τον κάνετε να νιώσει άνετα κοντά σας. Αν τον πληγώσετε, πρέπει να του αποδείξετε έμπρακτα ότι μπορεί και πάλι να σας εμπιστευτεί και να είστε σίγουροι πως εκείνος θα το κάνει. Ερωτικά, ο Καρκίνος είναι πολύ τρυφερός και θεωρεί τον ερώτα την πραγμάτωση της αληθινής αγάπης.

Είναι λοιπόν σίγουρο, πως ο ρομαντισμός ενός Καρκίνου και το δικό σας ακατάπαυστο πάθος θα απογειώσει αυτή τη σχέση. Και στους δύο αρέσει η οικογενειακή ζωή και η σταθερότητα. Υπάρχει σύνεση και από τις δύο πλευρές στα έξοδα και αυτό θα δημιουργήσει μια πολύ σταθερή και ομαλή οικονομική κατάσταση. Μεταξύ ενός Σκορπιού και ενός Καρκίνου μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργηθούν πολύ δυνατοί και ακατάλυτοι δεσμοί. Γενικά είναι μια από τις πλέον ιδανικές σχέσεις.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Η σχέση σας με έναν Λέοντα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Είστε και οι δύο δεσποτικοί και ισχυρογνώμονες και αυτό θα δείξει από την αρχή πως υπάρχουν βασικά προβλήματα σε αυτή την σχέση. Ο Λέοντας είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής του και έχει την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του.

Θέλει να είναι πάνω από όλους και να αποδεικνύει συνεχώς την δυναμική προσωπικότητα που αναμφισβήτητα έχει. Είναι λοιπόν κατανοητό πως θα υπάρχει ανάμεσα σας μια συνεχής κόντρα για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση. Ωστόσο, ο ένας θα έχει γοητεύσει θανάσιμα τον άλλον και μεταξύ σας θα υπάρχει ένα παράξενο αλλά πολύ δυνατό δέσιμο. Είστε και οι δύο ζηλιάρηδες και αυτό θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερος κόντρες που πιθανότατα να επιφέρουν την ρήξη.

Ερωτικά, το σεξ ανάμεσα σας θα είναι απόλυτα παθιασμένο και δυναμικό και θα θυμίζει πόλεμο όπου η κάθε πλευρά θα θέλει να κερδίσει. Οικονομικά, δύσκολα θα μπορέσετε να καταλάβετε τις συνεχείς ανάγκες ενός Λέοντα. Πρέπει και οι δύο να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και όλη σας την αγάπη σε αυτή την σχέση προκειμένου να της δώσετε πνοή ζωής, Αν το κάνετε είναι πολύ πιθανόν να κατακτήσετε τον απόλυτα αληθινό έρωτα και να τον κρατήσετε για πάντα στην ζωή σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι και ευρηματικοί και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή ενός Σκορπιού. Όμως ουσιαστικά εσείς οι δύο είστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Θα ενοχληθείτε που ο Παρθένος δεν έχει καθόλου φαντασία και πάθος. Ζείτε σε δύο κόσμους που πράγματι δεν συναντιούνται πουθενά.

Οι Παρθένοι είναι πάρα πολύ αυστηροί με τα σφάλματα των άλλων και παράλληλα είναι λάτρεις της ακρίβειας και της μεθοδικότητας. Έχουν μια πρακτική θεώρηση για την ζωή που την ακολουθούν όσο μπορούν κατά γράμμα. Αυτό πιθανόν να κουράσει έναν Σκορπιό και να τον κάνει να νιώσει εγκλωβισμένος σε μια ανούσια σχέση. Οι στόχοι σας πολύ γρήγορα θα καταλάβετε πως είναι τελείως διαφορετικοί και θα είναι πολύ δύσκολο πράγματι να τους κάνετε να συγκλίνουν.

Ερωτικά, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και πιθανόν ένας Παρθένος να υποταχθεί στο δικό σας πάθος και στις δικές σας ορμές. Ο Παρθένος αγαπάει την αλήθεια, τη συνέπεια και την οικονομία. Σε αυτό το θέμα λοιπόν δεν θα έχετε κάποιο βασικό πρόβλημα και θα μπορείτε να του αφήσετε την οικονομική διαχείριση χωρίς δεύτερη σκέψη. Γενικά είναι μια πολύ δύσκολη σχέση και χρειάζεται μεγάλη επιμονή και υπομονή προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Ωστόσο, με τους κατάλληλους πλανητικούς συνδυασμούς τα πράγματα μπορεί να καταλήξουν πολύ θετικά.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Ο Ζυγός χαρακτηρίζεται από τον έντονο ρομαντισμό του, την κοινωνικότητα του, είναι ιδεαλιστής, αλλά πολλές φορές αφελής και αυτό πολύ πιθανόν να κάνει έναν Σκορπιό να εκνευριστεί. Ο υψηλός ιδεαλισμός που τον διακατέχει, του αφαιρεί την αίσθηση της πρακτικότητας, με αποτέλεσμα να φαίνεται ιδιαίτερα επιφανειακός. Ο Ζυγός πολύ πιθανόν να φοβηθεί την δική σας σκληρότητα αλλά και την ευθύτητα που έχετε στο να λέτε αυτό που πιστεύετε αδιαφορώντας αν θα πληγωθεί ο άλλος.

Και οι δύο είστε πολύ πιστοί και αυτό είναι κάτι που θα δώσει στην σχέση αυτή μεγάλη δύναμη και γερές βάσεις, οι οποίες όμως μπορεί να ταρακουνηθούν έντονα από την αφέλεια και την φιλαρέσκεια που χαρακτηρίζει έναν Ζυγό. Όμως η ανωτερότητα ψυχής ενός Ζυγού, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να νιώσετε μαζί του απόλυτα ασφαλείς. Αν θέλετε να διατηρήσετε τον δεσμό σας με ένα Ζυγό, θα πρέπει να αποφεύγετε τις προστριβές, τις διαφωνίες και τις εντάσεις.

Ερωτικά, θα υπάρχει χημεία και έντονο πάθος. Οικονομικά, θα υπάρχει διαφορά απόψεων και η διαχείριση των χρημάτων καλό είναι να παραμείνει στα δικά σας χέρια. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη σχέση και πρέπει να υπάρχει αμοιβαία θέληση για να επιτευχθεί η ευτυχία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είστε και οι δυο υπερβολικά μαγνητικοί και αποφασιστικοί και διαθέτετε μια ισχυρή θέληση σε ό,τι κι αν κάνετε. Κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η επιμονή, η αποφασιστικότητα αλλά και το πάθος που επιδεικνύεται σε κάθε σας δραστηριότητα. Δυο Σκορπιοί μαζί θα νιώσουν ευάλωτοι και θα προσπαθήσουν να κρύψουν τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. Ξέρετε καλά την δύναμη που έχει ο σύντροφος σας και αυτό μπορεί να σας φοβίσει. Παρόλο που οι ίδιοι είστε αρκετά μυστικοπαθείς, δεν αντέχετε στην σκέψη ότι κάποιος άλλος κρατάει μυστικά από εσάς.

Ερωτικά, αυτή η σχέση θα χαρακτηρίζεται διαρκώς από έντονο και φλογερό πάθος και το σεξ ανάμεσα σε δύο Σκορπιούς θα είναι απλά…ανεπανάληπτο! Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο και οι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο ακολουθούνται από ένα ισχυρό κάρμα.

Οικονομικά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα και οι στόχοι σας σε αυτό το κομμάτι θα είναι κοινοί. Αν καταφέρετε να αφήσετε τους εγωισμούς και επιτρέψετε να κυριαρχήσει το πάθος σε αυτή την σχέση, θα καταφέρετε να βρείτε μια χρυσή τομή. Αν χρησιμοποιήσετε την επιθετικότητα σας για το καλό της σχέσης βάζοντας κοινούς στόχους, θα συναντήσετε την αληθινή ευτυχία.

Οικονομικά, ο Σκορπιός θα θελήσει να έχει τον πρώτο λόγο και ίσως θα ήταν καλό να του τον παραχωρήσετε. Γενικά σε αυτή τη σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια προκειμένου να μην διαλυθεί. Χρειάζονται πολλές και σημαντικές υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές και προπάντων ανιδιοτελής αγάπη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Οι Τοξότες ζουν για την περιπέτεια και βαριούνται την ευκολία. Είναι άνθρωποι με καλούς τρόπους, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι ζωντάνια και αγάπη για τη ζωή. Αγαπούν πολύ τον έρωτα και για αυτούς είναι πολύ σημαντικό να βρουν τον απόλυτο έρωτα στην ζωή τους. Είναι άνθρωποι με καλούς τρόπους, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι ζωντάνια και αγάπη για οτιδήποτε κάνουν. Το μεγαλύτερο προτέρημά τους, η αισιοδοξία τους, τους βοηθάει σε κάθε βήμα τους, καθώς πιστεύουν ότι το καλύτερο βρίσκεται πάντα μπροστά.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως όταν ένας Τοξότης βρεθεί σε σχέση με έναν Σκορπιό το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο. Είστε και οι δύο περήφανοι, ασυμβίβαστοι αλλά και φιλόδοξοι. Έχετε την ίδια θέρμη για την ζωή και αυτό θα σας κάνει να βάλατε πολλούς κοινούς στόχους. Ο Τοξότης κάποιες φορές είναι αδέξιος στις ερωτικές του περιπέτειες και αυτό είναι κάτι που μπορεί να πληγώσει πολύ έναν Σκορπιό. Μην του στερήσετε ποτέ την ελευθερία του, γιατί την έχει απόλυτη ανάγκη ώστε να επιβιώσει.

Ερωτικά, για έναν Σκορπιό η συνεύρεση με έναν Τοξότη θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι πάθους και ρομαντισμού. Οικονομικά, θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να υπάρξει μια μέση λύση. Μια πολύ καλή σχέση, γιατί και οι δυο σύντροφοι έχουν κοινά ιδανικά και όνειρα.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Οι Αιγόκεροι είναι αισιόδοξοι και υπομονετικοί. Τους διακρίνει η σοβαρότητα, η σταθερότητα και η θέληση για επίτευξη υψηλών στόχων. Οι τρίτοι θαυμάζουν την κατανόηση, την πίστη, την εμπιστοσύνη, αλλά και την ειλικρίνεια τους. Διακρίνονται για την εχεμύθεια και τον τρόπο σκέψης τους. Πλησιάζουν το άλλο φύλο με σταθερά, αργά και προσεκτικά βήματα.

Αυτό θα κάνει έναν Σκορπιό να στρέψει το βλέμμα του πάνω σε έναν Αιγόκερω αλλά πολύ γρήγορα και οι δύο θα διαπιστώσουν πως η συναισθηματική του επικοινωνία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσετε να βρείτε κοινούς στόχους, αλλά προπάντων κοινούς τρόπους προσέγγισης αυτών των στόχων.

Ερωτικά, υπάρχει χημεία και έντονο πάθος που ενισχύεται πολύ από την φλόγα του Σκορπιού αλλά και την ορμητικότητα ενός Αιγόκερω ο οποίος είναι ιδιαίτερα θερμός και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει τον σύντροφο του.

Οικονομικά, θα υπάρξει μια αρκετά καλή συνεννόηση ανάμεσα σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσετε πολλούς στόχους. Δύσκολη σχέση, αλλά η αναζήτηση της συναισθηματικής ασφάλειας που έχετε και οι δυο σας είναι ένας από τους κύριους λόγους που αυτή η σχέση θα επιβιώσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητα άτομα και τους χαρακτηρίζει η τιμιότητα τους αλλά και το προοδευτικό μυαλό που διαθέτουν. Αυτό το τελευταίο, θα είναι ένας από τους κύριους λόγους που θα σας κάνει να τους προσέξετε και να γοητευτείτε από την τόσο πολύπλευρη προσωπικότητά τους. Την ελευθερία και την ανεξαρτησία που και οι ίδιοι επιζητούν σε μια σχέση, την παραχωρούν και στους συντρόφους τους, κάτι που θα κάνει ένα Σκορπιό να νιώσει μεν ελεύθερος αλλά από την άλλη θα του ξυπνήσει την ζήλεια μέσα του.

Αυτός θα είναι και ο λόγος που ανάμεσα σας θα υπάρξουν από την αρχή αυτής της σχέσης κάποιες αντιπαλότητες που αν δεν επιλυθούν ειρηνικά, είναι ικανές να επιφέρουν την μόνιμη ρήξη. Ο Υδροχόος κυνηγάει πάντα το καινούριο και το διαφορετικό, παρόλα αυτά όμως αν αισθανθεί πραγματική αγάπη και ασφάλεια μπορεί να κάνει αρκετές υποχωρήσεις σε μια σχέση.

Ερωτικά, μαζί με έναν Υδροχόο θα έχετε έναν απίστευτα καλό συνδυασμό που θα περιέχει πάθος, φαντασία αλλά και πολλούς πειραματισμούς. Οικονομικά, κάποιες φορές θα σας ενοχλήσει η ευκολία που έχει ένας Υδροχόος να σπαταλά χρήματα. Γενικά μεταξύ σας θα υπάρξει μια δύσκολη σχέση με πολλά προβλήματα αλλά με τους κατάλληλους πλανητικούς συνδυασμούς έχει πολλές ελπίδες να επιβιώσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Θα περίμενε κανείς πως οι διαφορές ενός Σκορπιού με έναν Ιχθύ είναι ικανές να καταδικάσουν μια ενδεχόμενη σχέση μεταξύ τους. Τα πράγματα όμως είναι πολύ διαφορετικά από αυτό. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι πολύ αρμονική, γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Είστε και οι δύο πιστοί και αγαπάτε την σταθερότητα και την ασφάλεια σε μια σχέση. Οι Ιχθύες αγαπούν τους ήπιους τόνους και όχι τα έντονα πάθη και αυτό κάποιες φορές μπορεί να εκνευρίσει έναν Σκορπιό, αλλά παράλληλα θα του ξυπνήσει την ανάγκη να παρασύρει τον σύντροφο του στο δικό του τρελό και παθιασμένο ρυθμό.

Η δυναμικότητα ενός Σκορπιού μπορεί αρχικά να τρομάξει έναν Ιχθύ και να τον κάνει να νιώσει πως πνίγεται κυριολεκτικά μέσα σε αυτή τη σχέση. Στην πορεία όμως θα τον κάνει να καταλάβει πως από αυτή την σχέση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί πάνω από όλα ο Σκορπιός του παραχωρεί την απόλυτη ασφάλεια που τόσο έχει ανάγκη. Κι αυτό γιατί η ψυχή ενός Ιχθύ είναι σαν μικρού παιδιού και πολύ εύκολα θα ξυπνήσει το προστατευτικό πνεύμα ενός Σκορπιού.

Ερωτικά, θα υπάρχει έντονος αισθησιασμός αλλά και πάθος. Θα έλεγε κανείς πως ο δικός σας ερωτικός συνδυασμός είναι από τους πλέον καλυτέρους. Οικονομικά, είστε και οι δυο πολύ καλοί στην διαχείριση και στον προγραμματισμό και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Γενικά θα λέγαμε πως είναι από τις καλύτερες σχέσεις και μπορεί πολύ εύκολα να χαρίσει την ευτυχία και στους δύο συντρόφους.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

Τοξότης

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Η αθωότητα και η τιμιότητα ενός Κριού θα αγγίξει από την πρώτη κιόλας στιγμή έναν Τοξότη. Οι Κριοί είναι πολύ εύστροφα και ενθουσιώδη άτομα γεμάτα ενεργητικότητα και ενθουσιασμό. Είστε και οι δύο θερμοί και γενναιόδωροι και ξέρετε καλά να αγαπάτε με πάθος. Οι Κριοί είναι αγωνιστές αλλά και ανυπόμονοι μέχρι να φτάσουν στους στόχους τους.

Όμως η εριστικότητα καθώς και η έλλειψη λεπτότητας είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους και αυτό θα ενοχλήσει αρκετά έναν Τοξότη. Είναι όμως τόσα πολλά τα κοινά που έχετε εσείς οι δύο ώστε οι υποχωρήσεις που πρέπει κάνετε από κοινού για μια ομαλή συμβίωση είναι σχεδόν μηδαμινές.

Ερωτικά, με έναν Κριό κάνετε έναν εξαίσιο συνδυασμό που δεν θα του λείπει ο ρομαντισμός, αλλά και η φλόγα που χρειάζεται για να κρατήσει ζωντανή αυτή την σχέση. Οικονομικά, καλό είναι να δώσετε προσοχή και οι δύο γιατί κανείς από εσάς δεν είναι καλός διαχειριστής σε οικονομικά ζητήματα. Είστε και οι δύο πολύ ζωντανοί, δραστήριοι και παράλληλα έχετε από κοινού την ανάγκη για βαθιά αγάπη. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που θα κάνει αυτή τη σχέση να πετύχει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Οι Ταύροι είναι πολύ εύστροφα και ενεργητικά άτομα. Τους χαρακτηρίζει η αξιοπιστία τους και η υπομονή που μπορούν να επιδείξουν προκειμένου να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Βασικά στοιχεία τους η παραγωγικότητα και ο αισθησιασμός που θα κάνουν έναν Τοξότη να νιώσει πολύ ευχάριστα μαζί τους.

Όμως η σχέση αυτή είναι πολύ πιθανόν να μην είναι η ιδανική για εσάς γιατί εσείς είστε εκκεντρικοί και δεν μπορείτε – ακόμη κι αν θέλετε – να συμβιβαστείτε με το προσγειωμένο μυαλό ενός Ταύρου. Λατρεύετε την ελευθερία και σχεδόν ζείτε για αυτήν, ενώ ο σύντροφο σας είναι σπιτόγατος και του αρέσει να πατά γερά στα πόδια του. Δύσκολα ένας Ταύρος θα καταλάβει τον αναρχικό χαρακτήρα σας, αλλά και τις ατέλειωτες ώρες που θα ξοδεύετε εκτός σπιτιού.

Ερωτικά, από έναν Ταύρο θα γνωρίσετε το αληθινό νόημα του αργού και αισθησιακού έρωτα. Οικονομικά, είναι σχεδόν βέβαιο πως από έναν Ταύρο θα δεχτείτε ιδιαίτερη πίεση γιατί αν και απόλυτα γενναιόδωρος είναι πολύ προσεκτικός στις δαπάνες που κάνει. Γενικά αυτή η σχέση δεν έχει τα κατάλληλα εφόδια και θα δυσκολευτείτε πολύ για να πετύχετε ομαλή συμβίωση. Ωστόσο οι πλανητικοί συνδυασμοί που πιθανόν να υπάρχουν θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο αν τελικά αυτή η σχέση θα αντέξει στον χρόνο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Η ζωή ανάμεσα σε αυτούς τους δύο συντρόφους είναι πολύ εύκολο να γίνει ένα υπέροχο και πρωτόγνωρο ερωτικό ταξίδι που πολύ δύσκολα θα κάνει αυτή τη σχέση να πέσει σε ρουτίνα. Στις προσωπικές του σχέσεις ένας Δίδυμος είναι πολύ εκφραστικός και δε θα διστάσει να δείξει σε έναν Τοξότη τον θαυμασμό του. Δραστήριοι αλλά κάποιες φορές επιφανειακοί και αδιάκριτοι. Ωστόσο το γρήγορο μυαλό τους και η ευστροφία τους θα σας τραβήξει την προσοχή αμέσως.

Μην τον πιέσετε και προσπαθήστε να του δώσετε τον χώρο που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Εξάλλου, αυτή είναι μια ανάγκη που έχετε κι εσείς, οπότε είναι πολύ εύκολο να την κατανοήσετε. Η δική σας γενναιοδωρία θα γοητεύσει πάρα πολύ έναν εύθραυστο Δίδυμο. Αλλά κι εκείνος με την σειρά του θα σας συγκινήσει με μεγάλη ευκολία

Ερωτικά και οι δυο θα δώσετε μεγάλη έμφαση στο παιχνίδι της αποπλάνησης και τα προκαταρτικά θα παίζουν πάντα κύριο λόγο για εσάς στον έρωτα. Οικονομικά, είστε και οι δύο αρκετά απερίσκεπτοι στις κινήσεις και στις επιλογές σας και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε κάποιες άσκοπες δαπάνες. Μεγάλη δυνατότητα αρμονίας σε αυτό τον συνδυασμό.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι Καρκίνοι είναι τρυφεροί, στοργικοί και ρομαντικοί. Είναι χαμηλών τόνων, σιωπηλοί και ήρεμοι. Με έναν Καρκίνο ένας Τοξότης θα έχει ίσως την μοναδική ευκαιρία να δώσει όλη την αγάπη που έχει μέσα του. Είναι όμως πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να σας κουράσει η ανασφάλεια που διακρίνει έναν Καρκίνο.

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Τρυφεροί από την φύση τους αλλά και ανασφαλείς, πράγμα που τους κάνει να έχουν απόλυτη ανάγκη να τους αγαπούν και να τους προσέχουν. Ένας Καρκίνος θα νιώσει ανασφάλεια δίπλα σας και θα του είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την ελευθερία που θα του ζητήσετε να σας παρέχει.

Ερωτικά, ένας Καρκίνος θα σας χαρίσει στιγμές γεμάτες από συναίσθημα και τρυφερότητα. Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν προβλήματα, όχι τουλάχιστον σοβαρά. Είναι μια αρκετά δύσκολη σχέση και η αρμονία είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί εκτός εάν ο ένας βάλει πάνω από τον εαυτό του τις ανάγκες του άλλου.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Ο Λέοντες είναι υπερήφανα πλάσματα αλλά και ματαιόδοξα. Είναι άτομα γοητευτικά που συνήθως αφήνουν πολλά “θύματα” στο πέρασμα τους. Λειτουργούν αυθόρμητα και είναι γεμάτοι ιδέες και προτάσεις. Είναι πολύ δοτικοί, τρυφεροί, περιποιητικοί και μπορούν να κάνουν ασύλληπτα πράγματα για τον άλλον.

Η σχέση ανάμεσα σε έναν Τοξότη και έναν Λέοντα θα είναι ιδανική γιατί πολύ απλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλον σε πολύ βασικά σημεία. Θα γοητεύσετε πολύ εύκολα έναν Λέοντα με το χιούμορ σας και την ενεργητικότητά σας. Αλλά κι εκείνος με την σειρά του θα σας μαγνητίσει με τη εμφάνιση και την προσωπικότητα του.

Σεξουαλικά οι Λέοντες είναι από τους καλύτερους εραστές. Θα κάνει τα πάντα για να σας προσφέρει ευχαρίστηση και το σεξ ανάμεσα σας θα είναι απίστευτα ηδονικό! Οι Λέοντες είναι πολύ δοτικοί, τρυφεροί και περιποιητικοί. Οικονομικά, και οι δύο είστε από τους ανθρώπους που δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο χρήμα και πιστεύουν πως αυτό υπάρχει απλά και μόνο για να καλύπτει τις ανάγκες τους. Ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι με κοινά ιδανικά που εύκολα θα οδηγήσουν ο ένας τον άλλον στην ευτυχία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι πολύ σχολαστικά και εργατικά άτομα. Ξέρουν να φροντίζουν τον σύντροφο τους και είναι ιδιαίτερα πιστοί. Ο Παρθένος είναι υποδειγματικός ως σύντροφος και σύζυγος, σταθερός, υπομονετικός, περιποιητικός και αγαπάει βαθιά, παρόλο που η ηρεμία και ψυχραιμία του μπορεί να του προσδίδει κάποια ψυχρότητα. Ωστόσο η σχέση αυτή δεν είναι καθόλου ασφαλής συνδυασμός και στην πορεία της θα δείξει πως έχει πολλές και σημαντικές δυσκολίες ώστε να επιβίωσει.

Ένας Παρθένος δύσκολα θα κατανοήσει την δική σας ανάγκη για ελευθερία και η συνεχής σας αναζήτηση για το καινούριο θα τον κάνει να νιώσει ζήλια και ανασφάλεια κοντά σας. Από την άλλη εσείς θα εγκλωβιστείτε σε μια σχέση που θα σας πιέζει και θα σας δεσμεύει πολύ. Οι Παρθένοι είναι κτητικοί και σταθεροί στις σχέσεις τους και τις περισσότερες φορές συντηρητικοί στις συμπεριφορές τους.

Ερωτικά, θα πρέπει να τους κάνετε να νιώσουν άνετα μαζί σας ώστε να μπορούν να εξελίξουν μέσα από εσάς τα αναμφισβήτητα προσόντα τους στο να ικανοποιούν τον σύντροφο τους. Ο Παρθένος αγαπά την οικονομία και την σύνεση. Άλλη μια διαφορά ανάμεσά σας που θα είναι καταλυτική. Δύσκολος συνδυασμός και για να μπορέσει να αναπτυχτεί μια αρμονική σχέση ανάμεσα σας θα πρέπει να γίνουν πολύ σημαντικές υποχωρήσεις.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Οι Ζυγοί είναι ελκυστικοί και γοητευτικοί και σχεδόν πάντα έχουν διακριτικότητα και κατανόηση. Έχετε πολλά κοινά με αυτό το ζώδιο και από την αρχή θα νιώσετε έντονη έλξη ανάμεσα σας. Προσοχή όμως γιατί ο Ζυγός θα παραμείνει κοντά σας μόνο όταν σιγουρευτεί για τα συναισθήματα που έχετε για αυτόν. Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί και κοινωνικοί αλλά παράλληλα αναποφάσιστοι και φιλάρεσκοι.

Κύρια χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η ανάγκη του για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής του, ενώ αποστρέφεται τις διαμάχες. Η ζήλεια ενός Ζυγού θα σας κάνει να νιώσετε άβολα και εκείνος από την μεριά του δεν θα νιώσει ανασφαλής με την τόσο μεγάλη σας ανάγκη για ελευθερία. Οι Ζυγοί αφοσιώνονται στον σύντροφό τους, πιστεύουν στον γάμο και θέλουν να νομιμοποιούν τις σχέσεις τους.

Νοιώθουν το σεξ σαν μια υπέρτατη έκφραση αγάπης και θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα μαζί τους. Οικονομικά, αφήστε στον Ζυγό τον προγραμματισμό των δαπανών σας γιατί λειτουργεί με περισσότερη σύνεση από εσάς σε αυτό το κομμάτι. Είναι μια αρκετά καλή σχέση που με λίγη υπομονή και πολλή αγάπη μπορεί να γίνει μια ιδανική σχέση που θα απογειώσει και τους δύο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ένας Σκορπιός θα λατρέψει τον ευαίσθητο και γενναιόδωρο Τοξότη τόσο που δεν θα τον συγκρατεί και δεν θα τον εξουσιάζει θέλοντας να περιορίσει την ελευθερία του. Κύρια χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ισχυρή θέληση, η επιμονή, η αποφασιστικότητα, τα έντονα και πολύ βαθιά συναισθήματα που αναπτύσσει, το πάθος του. Είναι όμως και πολύ κτητικοί και καλό θα ήταν να περιορίσετε λίγο τις ακραίες ανάγκες ελευθερίας που έχετε.

Μην κάνετε έναν Σκορπιό να ζηλέψει. Προσπαθήστε να τον κάνετε να νιώσει ασφάλεια κοντά σας και δεν θα το μετανιώσετε. Εκείνος θα λατρέψει την ευαίσθητη και γενναιόδωρη φύση σας. Οι Σκορπιοί είναι πολύ μαγνητικοί και εκπέμπουν γοητεία και πάθος σε ό,τι κι αν κάνουν.

Ερωτικά, θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές με έναν Σκορπιό. Τους αρέσει το σεξ, ενώ κάνουν έρωτα με σκοπό να υποτάξουν τον σύντροφό τους. Στο οικονομικό κομμάτι αφήστε του τον πρώτο λόγο. Είναι ένας έξοχος συνδυασμός που με λίγη κατανόηση σε θέματα ζήλιας και από τις δυο πλευρές θα δημιουργήσει μια ευτυχισμένη σχέση.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε και οι δύο αισιόδοξοι και διαχυτικοί. Λατρεύετε την ελευθερία και την διανόηση του πνεύματος και έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις βαθύτερες αλήθειες της ζωής. Η δική σας ερωτική ένωση μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία ή στην απόλυτη αποτυχία. Τα ενδιαφέροντα που έχετε είναι κοινά αλλά μακριά από την σχέση αυτή.

Κυνηγάτε και οι δύο την περιπέτεια και κάθε τι καινούριο σας τραβά ακαριαία την προσοχή. Όμως δεν σας αρέσει και πολύ όταν ο σύντροφος σας δεν έχει την ίδια όρεξη για περιπέτειες όπως εσείς. Παρ’ όλα αυτά αισθάνεστε πολύ όμορφα με την δημιουργία οικογένειας και αγαπάτε πολύ τα παιδιά!

Ερωτικά, θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους και γεμάτες εξερεύνηση. Οικονομικά, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή γιατί είστε ικανοί να επιφέρετε την πλήρη οικονομική καταστροφή σε αυτή τη σχέση. Είστε τόσο ίδιοι, που η σχέση αυτή θα κινδυνέψει να βυθιστεί στην ρουτίνα και ο κάθε ένας από εσάς να κλειστεί στον εαυτό του βιώνοντας συναισθηματική μοναξιά. Παράξενη η δική σας ένωση, αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιους συγκεκριμένους πλανητικούς συνδυασμούς μπορεί να πετύχει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση. Οι Αιγόκεροι είναι παραδοσιακοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν. Δεν ξεκινούν ποτέ μία σχέση απλά για να περάσει η ώρα τους. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας κουράσει ένας Αιγόκερως στην αρχή, αλλά στην πορεία θα ανακαλύψετε πως αν του δώσετε λίγο χώρο και χρόνο μπορεί να σας κερδίσει με την ευστροφία και τον δημιουργικό του χαρακτήρα.

Είστε και οι δύο λογικοί και ρεαλιστές. Εσείς οι Τοξότες πρέπει να προσέξετε να μην πληγώσετε με την συμπεριφορά σας τον σύντροφο σας. Έχετε την ικανότητα να ανιχνεύσετε την ευαισθησία που κρύβει ο Αιγόκερως σύντροφο σας και αυτό θα σας δέσει μαζί του για μια ζωή.

Ερωτικά, μαζί με ένα Αιγόκερω δημιουργείτε ένα ιδανικό ζευγάρι που θα ζήσει έναν έρωτα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Οικονομικά, θα πρέπει να ξέρετε πως ο Αιγόκερως είναι τσιγκούνης γι αυτό και θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις ανάγκες σας, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές ρήξεις. Γενικά είναι μια από τις καλύτερες σχέσεις που μπορεί να αναπτυχτούν και με πολύ μικρή προσπάθεια έχει όλες τις προϋποθέσεις να κρατήσει πάρα πολύ.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι Υδροχόοι είναι γενναιόδωροι και αποφασιστικοί. Δίνουν μεγάλη σημασία στη ευτυχία του συντρόφου τους και τους ενοχλεί πολύ αν εκείνος προσπαθήσει να τους περιορίσει. Έτσι μαζί σας δεν διατρέχουν αυτόν τον κίνδυνο και αυτό από την αρχή θα τους κάνει να νιώσουν πολύ άνετα μαζί σας. Για έναν Υδροχόο είναι απαραίτητο να νιώθει ελεύθερος και να έχει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται για εκείνον.

Τους ενοχλεί πάρα πολύ η δέσμευση ακόμη και από ένα γοητευτικό Τοξότη ο οποίος θα τους κάνει να νιώσουν πολύ γοητευμένοι και εξαρτημένοι! Παρόλα αυτά, αν αισθανθεί πραγματικά την αγάπη μπορεί να είναι σταθερός και να κάνει οικογένεια. Είναι γενναιόδωροι και αποφασιστικοί αλλά εύκολα μπορούν να ανακαλέσουν και να αλλάξουν τα σχέδια που έχουν κάνει.

Ερωτικά, το σεξ με ένα Υδροχόο θα είναι γεμάτο από πειραματισμούς και η φαντασία που διαθέτουν σε αυτό τον τομέα είναι αστείρευτη. Οικονομικά, θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί και οι δύο είστε αρκετά σπάταλοι. Μια αναμφισβήτητα καλή σχέση και ένας συνδυασμός που με λίγη προσοχή και πολύ αγάπη θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε την ευτυχία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και εύθραυστοι χαρακτήρες. Πιστεύουν σε μια ονειρική πραγματικότητα και θέλουν πάντα να νιώθουν σίγουροι και ασφαλείς σε μια σχέση. Δύσκολα ένας Ιχθύς θα νιώσει σιγουριά με το ανήσυχο πνεύμα που διαθέτει ένας Τοξότης. Η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται από αστάθεια γιατί θα είναι πολύ εύκολο να πληγωθεί ένας Ιχθύς από τον δικό σας αυθορμητισμό και τον δυναμισμό σας. Και αυτό γιατί χάρη στην έντονη διαίσθηση που τους διακρίνει μπορούν εύκολα να καταλάβουν τον σύντροφο που έχουν στο πλάι τους.

Οι Ιχθύες είναι κτητικοί και θα πρέπει να κάνετε πολλές θυσίες προκειμένου να μην τους κάνετε να νιώσουν ζήλεια και να ανασφάλεια δίπλα σας. Δύσκολα ένας Ιχθύς θα κατανοήσει την ανάγκη σας για ελευθερία, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να σας δείξει τη αγάπη του και να σας κρατήσει κοντά του.

Ερωτικά, είναι μια αρκετά καλή ένωση γεμάτη από εκπλήξεις. Οικονομικά, ο Ιχθύς θα προσπαθήσει να σας βάλει σε μια τάξη και καλό για εσάς θα ήταν να του δώσετε αυτήν την ευκαιρία. Είναι μια δύσκολη σχέση αλλά με τους κατάλληλους πλανητικούς συνδυασμούς έχει πολλές πιθανότητες επιβίωσης.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

 

Αιγόκερως

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Οι Κριοί είναι κυνηγοί, αγωνιστές, ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι. Η δική σας υπομονή και αντοχή θα τραβήξουν τη προσοχή ενός Κριού γιατί ο ίδιος δεν διαθέτει αυτά τα χαρίσματα. Από την άλλη όμως, η πληθωρικότητα ενός Κριού μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα μέσα σε αυτή την σχέση. Οι Κριοί είναι δυναμικοί και πολύ ενεργητικοί. Η παρορμητική τους φύση είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Είναι ονειροπόλοι και ιδεαλιστές, ενώ εσείς πραγματιστές και απόλυτα ρεαλιστές.

Αρχικά θα έλεγε κάποιος πως εσείς οι δύο διαφέρετε πολύ ο ένας από τον άλλον. Όμως στην ουσία οι αναμφισβήτητες διαφορές που έχετε, μπορεί να σας ενώσουν αντί να σας χωρίσουν. Οι Κριοί ερωτεύονται γρήγορα, κεραυνοβόλα και βίαια. Αυτό θα κάνει έναν Αιγόκερω να νιώσει αμήχανα. Είστε και οι δύο πιστοί και έτσι δύσκολα θα υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας ανάμεσα σας.

Ερωτικά, έχετε την δυνατότητα να χαρίσετε ο ένας στον άλλον απίστευτες στιγμές και να δέσετε σε έναν ερωτικό, γεμάτο πάθος χορό. Οικονομικά, είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσετε να βάλετε έναν Κριό σε μια τάξη και πολύ πιθανόν να τα καταφέρετε. Αυτή η σχέση είναι σαφέστατα δύσκολη και οι διαφορές που έχουν οι δύο σύντροφοι είναι πολλές. Αν αποδεχτεί ο ένας τον άλλον χωρίς να μπει στην διαδικασία να τον αλλάξει, τότε έχει πολλές πιθανότητες η σχέση αυτή να προχωρήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Είστε δύο ζώδια που έχουν απόλυτη ανάγκη την σταθερότητα και την ασφάλεια στον αισθηματικό αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Είναι προφανές πως σε αυτή την σχέση υπάρχει μια απόλυτα θετική συμβατότητα και αυτό θα το καταλάβετε από την αρχή της ένωσης σας. Οι Ταύροι είναι υπομονετικά, αξιόπιστα και εγκάρδια άτομα. Είναι στοργικοί και ικανοί να κάνουν τα πάντα προκειμένου να νιώσει ο σύντροφος τους ευτυχισμένος.

Έχουν την ικανότητα να διατηρούν άσβεστη την φλόγα στην σχέση τους και αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προσόντα τους. Ωστόσο μαζί με έναν Ταύρο ή ένας Αιγόκερως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα απομονωμένο ζευγάρι. Η σχέση σας θα είναι απόλυτα αυτάρκης και ο ένας θα απολαμβάνει την στοργή του άλλου. Σε κανέναν από τους δυο σας δεν αρέσουν οι απότομες αλλαγές και έτσι θα φροντίζετε πάντα να υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια σε αυτή την σχέση.

Ερωτικά, ο Ταύρος θα σας χαρίσει αισθησιακές στιγμές και το δικό σας πάθος θα απογειώσει αυτή σας την επαφή. Οικονομικά, εσείς οι δύο μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε θαύματα και αυτό γιατί είστε πολύ συγκροτημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις αλλά και στους στόχους που βάζετε. Μια πάρα πολύ καλή σχέση που χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μπορεί να σας χαρίσει ένα κοινό μέλλον.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Το ερώτημα που μοιραία δημιουργείται μέσα από την ένωση ενός Αιγόκερω με έναν Δίδυμο, είναι αν ο πρώτος θα έχει την δύναμη να παραχωρήσει την ελευθερία που χρειάζεται ο δεύτερος. Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμοστικοί και ευέλικτοι, αλλά τις περισσότερες φορές ανυπόμονοι και οι κυμαινόμενες διαθέσεις που έχουν είναι ικανές να αποσταθεροποιήσουν εύκολα μια σχέση. Θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να κατανοήσετε έναν Δίδυμο, όσο κι αν αυτός σας δίνει την εντύπωση πως κυριολεκτικά προέρχεται από άλλο κόσμο.

Είναι δραστήριοι, επικοινωνιακοί και πνευματώδεις και αυτό θα κάνει εύκολα ένα Αιγόκερω να στρέψει το βλέμμα του πάνω τους. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό σε αυτήν την σχέση να μπορέσετε να κατανοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και παράλληλα να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Ο Δίδυμος θα βρει σε εσάς την ασφάλεια και την σταθερότητα που του λείπει και αυτό θα τον κάνει να θελήσει να μείνει κοντά σας για πολύ.

Ερωτικά, με έναν Δίδυμο θα μπορέσετε να πειραματιστείτε και να ανοίξετε καινούριους δρόμους πάνω στον έρωτα. Οικονομικά, οι Δίδυμοι είναι πολύ σπάταλοι και καλό θα ήταν να μην ρίξετε σε εκείνους το βάρος του οικονομικού προγραμματισμού. Καλή σχέση, αλλά δύσκολη και θα πρέπει να βάλετε τις ανάγκες τους συντρόφου σας πάνω από τις δικές σας προκειμένου να της δώσετε πνοή ζωής.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι Καρκίνοι είναι άτομα πολύ ευαίσθητα και συναισθηματικά και έχουν μεγάλη διαισθητικότητα. Από την πρώτη στιγμή θα νιώσουν μεγάλη ασφάλεια δίπλα σας και αυτό είναι κάτι που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να κρατήσετε κοντά σας έναν Καρκίνο, είναι να του δείξετε τα συναισθήματα σας και να του δοθείτε ολοκληρωτικά. Αυτό για έναν Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα δύσκολο και αυτό ακριβώς είναι το σημείο που αυτή η σχέση θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα.

Για έναν Καρκίνο δεν αρκεί η υλική ασφάλεια που θα του παραχωρήσετε. Χρειάζεται την διαρκή επιβεβαίωση από την πλευρά σας, αλλά και όλη την στοργικότητα που μπορείτε να του προσφέρετε. Και οι δύο αγαπάτε πολύ τα παιδιά και την οικογένεια και αναζητάτε την σταθερότητα στην ζωή σας.

Ερωτικά, ένας Καρκίνος θα σας χαρίσει απίστευτες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού. Οικονομικά, θα μπορέσετε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και ο Καρκίνος θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτό. Είναι μια δύσκολη σχέση, που έχει όμως πολλά κοινά χαρακτηριστικά και αν θέλετε να την κρατήσετε θα πρέπει να διατηρήσετε την άψογη επικοινωνία ανάμεσα σας και να υπάρχει ειλικρίνεια συναισθημάτων και από τις δύο πλευρές.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Ένας Αιγόκερως θα γοητευτεί από την λάμψη και την νοημοσύνη ενός Λέοντα. Οι Λέοντες θέλουν να τούς αγαπούν και να τούς θαυμάζουν και εσείς οι Αιγόκεροι θα τους δείξετε από την πρώτη στιγμή όλη σας την αγάπη και τον θαυμασμό σας. Από την άλλη πλευρά ένας Λέοντας θα θελήσει με ευχαρίστηση να ανεβάσει στα ύψη το γόητρο και τις φιλοδοξίες σας.

Οι Λέοντες λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να κάνουν πολλά, ενώ συνήθως αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που παίρνουν την απόφαση να κάνουν έναν γάμο. Αυτό θα σας κάνει να πιστέψετε πως έχετε κοινούς στόχους και θα καταλάβετε πως έχετε όλες τις προϋποθέσεις σαν ζευγάρι να τους πετύχετε. Ερωτικά, οι Λέοντες είναι από τους καλύτερους εραστές και το σεξ μαζί τους είναι απίστευτα ηδονικό.

Οικονομικά, ξοδεύουν πολλά για τον καλλωπισμό τους και αυτό θα δυσκολευτείτε πολύ να το κατανοήσετε και να το δεχτείτε. Αυτή η σχέση έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις γιατί και οι δυο σύντροφοι είναι πάρα πολύ δυναμικοί και ισχυρογνώμονες. Πρέπει να έχετε μεγάλη αγάπη μεταξύ σας ώστε να μπορέσετε να ανακαλύψετε τα θετικά στοιχεία αυτής της ένωσης.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Εσείς οι δύο διαμορφώνετε ένα κλειστό και απρόσιτο ζευγάρι και αυτή σας η απομόνωση πιθανόν να είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για την πορεία αυτής της σχέσης. Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνα και εργατικά άτομα. Σχολαστικοί, αλλά και τελειομανείς σε ό,τι κάνουν. Πολλές φορές όμως το παρακάνουν με την ακρίβεια, τις λεπτομέρειες και την τάξη

Ένας Αιγόκερως αλλά και ένας Παρθένος θέλουν πάντα να προχωρούν μπροστά και να κάνουν σημαντικά βήματα στη ζωή τους. Λύνετε πάντα τις διαφορές σας με συζήτηση και ήπιο λόγο, αλλά πολλές φορές γκρινιάζετε για λεπτομέρειες χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Σας αρέσει η οικογένεια και σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε τη δική σας με όσο τον δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις.

Ερωτικά, μαζί με έναν Παρθένο θα μπορέσετε να ζήσετε τον έρωτα σε όλους του τις μορφές, γιατί οι Παρθένοι μπορούν να ελίσσονται σε αυτό τον τομέα και να είναι άλλοτε ψυχροί και άλλοτε ιδιαίτερα θερμοί. Οικονομικά, είστε και οι δύο πολύ καλοί στο να διαχειρίζεστε τα χρήματα σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί αλλά και ιδεαλιστές. Έχουν απόλυτη ανάγκη για αρμονία μέσα σε μια σχέση και η συντροφικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Τα προβλήματα όμως αυτής της σχέσης δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Ένας Ζυγός θα θεωρήσει έναν Αιγόκερω υπερβολικά επιφυλακτικό άτομο και εσείς με την σειρά σας ιδιαίτερα ανοικτό και εξωστρεφή.

Ωστόσο, μέσα από εσάς ένας Ζυγός θα έχει την ασφάλεια και την θαλπωρή που ονειρεύεται. Εκείνος με την σειρά του, θα σας ηρεμεί και θα σας κάνει να ξεφεύγετε από τα στερεότυπα που βάζετε στην ζωή σας. Οι Ζυγοί αναζητούν την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής τους και απεχθάνονται τις διαμάχες και τους διαπληκτισμούς. Αυτό θα βοηθήσει πραγματικά και ουσιαστικά αυτή την σχέση.

Ερωτικά, είναι πολύ τρυφεροί και συναισθηματικοί, αλλά κυρίως το σεξ μαζί τους είναι πρωτότυπο. Οικονομικά, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα αλλά το πιθανότερο είναι να έχετε εσείς τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον τομέα. Γενικά είναι μια σχέση που μπορεί να πετύχει αλλά χρειάζεται κατανόηση και από τους δύο συντρόφους.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Εσείς οι δύο μοιάζετε πραγματικά πολύ! Και οι δυο σας είστε κτητικοί και αναζητάτε τη απόλυτη ασφάλεια μέσα από μια σχέση. Οι Σκορπιοί είναι πολύ ζηλιάρηδες, αλλά ένας Αιγόκερως δεν θα δώσει κανένα σοβαρό κίνητρο στον Σκορπιό να ζηλέψει γιατί είναι απόλυτα πιστός. Ένας Σκορπιός θα προσπαθήσει να σάς σπρώξει μακριά από τον περιορισμένο ορίζοντα σας και δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί γι’ αυτό, μέχρι να τα καταφέρει.

Θα πρέπει όμως να είστε ευέλικτοι και ανεκτικοί για να κατανοήσετε την ιδιαίτερη φύση ενός Σκορπιού. Οι Σκορπιοί είναι πολύ ισχυροί και αποφασιστικοί. Όταν θέλουν κάτι συνήθως κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Είναι πολύ ζηλιάρηδες και μνησίκακοι και δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνουν καταπιεστικοί. Παράλληλα έχετε την τάση και οι δύο να κρύβετε την αληθινή σας προσωπικότητα, αλλά μόλις αισθανθείτε άνετα θα εμπιστευθείτε ολόψυχα τον σύντροφο σας

Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι πραγματικά ανεπανάληπτο και φλογερό. Τους αρέσουν τα παιχνίδια εξουσίας και γενικά θέλουν να υποτάσσουν τον σύντροφο τους ερωτικά. Οικονομικά, τα πράγματα θα κυλήσουν μάλλον ήρεμα ανάμεσα σας. Μια πολύ δυνατή σχέση που έχει όλες τις βασικές προϋποθέσεις για να πετύχει.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Οι Τοξότες είναι πολύ αισιόδοξοι και διαχυτικοί! Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι το ήθος, η πίστη, η αισιοδοξία αλλά και η ανυπομονησία που τους διακρίνει. Δεν τους αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση και θέλουν έναν σύντροφο που θα έχει μυαλό και άποψη. Αρχικά ένας Αιγόκερως θα ενθουσιαστεί με έναν Τοξότη αλλά μόλις περάσει η αρχική μαγεία, η ζωντάνια και ο δυναμισμός τους είναι πολύ πιθανόν να σας φοβίσουν.

Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης θα εκτιμήσει τον ιπποτισμό σας αλλά και την συναισθηματική ασφάλεια που θα του παραχωρήσετε. Δύσκολα ένας Αιγόκερως θα κατανοήσει την τάση για φυγή που έχει ένας Τοξότης. Αυτό θα είναι ένα μόνιμο πρόβλημα σε αυτή τη σχέση και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολύ υπομονή από την πλευρά σας.

Ερωτικά, με έναν Τοξότη θα ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια και η φαντασία που έχει να δείξει σε αυτόν τον τομέα είναι αστείρευτη. Οικονομικά, προσπαθήστε να κάνετε από κοινού κάποιες υποχωρήσεις ώστε να βρείτε την χρυσή τομή. Θα πρέπει να βάλετε πίσω τους εγωισμούς σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε αλλά και να σεβαστείτε ο ένας τις ανάγκες του άλλου ώστε να καταφέρετε να πορευτείτε μαζί.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Διαθέτετε και οι δύο μεγάλη ευαισθησία κάτω από την ψυχρότητα που αρχικά διακρίνεται πάνω σας. Είστε θετικά αλλά και φιλόδοξα άτομα. Έχετε μεγάλη υπομονή και σας χαρακτηρίζει η οργάνωση, η σταθερότητα και η υπευθυνότητα. Στις κινήσεις σας είστε πολύ προσεκτικοί και σχολαστικοί και δεν αφήνετε κανένα περιθώριο λάθους.

Ξέρετε καλά και οι δυο σας να μαθαίνετε από τις δυσκολίες και να προχωρείτε μπροστά, προσπερνώντας με απίστευτη ευκολία τα εμπόδια που σας τυχαίνουν. Αγαπάτε την οικογένεια και αυτό θα είναι ένας από τους κοινούς στόχους που θα βάλετε σε αυτή τη σχέση. Και οι δύο αναζητάτε την ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ερωτικά, θα έλεγε κανείς πως ταιριάζετε απόλυτα. Οικονομικά θα έχετε τη δυνατότητα να πιάσετε πολύ υψηλούς στόχους. Παρόλα αυτά η σχέση αυτή μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη γιατί και οι δυο είστε πολύ ζηλότυποι και κτητικοί και είναι δύσκολο να προβλέψουμε την κατάληξη της σχέσης αυτής.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Με μια πρόχειρη ματιά είναι εμφανές πως ένας Αιγόκερως με έναν Υδροχόο δεν ταιριάζουν. Στην αστρολογία όμως, είναι πολλές οι παράμετροι που παίζουν ρόλο. Εσείς οι δύο έχετε τελείως διαφορετικές προτιμήσεις και στόχους. Οι Υδροχόοι είναι από την φύση τους πάρα πολύ ανεξάρτητοι και λατρεύουν την ελευθερία τους. Είναι γενναιόδωροι και αποφασιστικοί. Αν και τα συναισθήματα που αναπτύσσουν είναι πολλές φορές βαθιά, δεν εκδηλώνουν τι σκέπτονται και τι αισθάνονται.

Αυτό μπορεί να ταλαιπωρήσει συναισθηματικά έναν Αιγόκερω.  Πρόκειται για μια σαφώς δύσκολη συμβίωση που ο καθένας έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Ο ένας είναι ψυχρός και αυστηρός και ο άλλος αυθόρμητος και εύθυμος. Εσείς είστε ιδιαίτερα κτητικοί από την φύση σας αλλά πρέπει να γνωρίζετε πως ένας Υδροχόος λατρεύει πάνω από όλα την ανεξαρτησία του.

Ερωτικά, ένας Υδροχόος έχει πολύ έντονο το αίσθημα του καινούριου και λατρεύει τους πειραματισμούς. Οικονομικά, μην κάνετε το λάθος να τον αφήσετε να αναλάβει τον προγραμματισμό των χρημάτων σας. Μια αναμφισβήτητα δύσκολη σχέση που όμως με τους κατάλληλους πλανητικούς συνδυασμούς θα μπορούσε να γίνει ιδανική!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Σε έναν Αιγόκερω, ο Ιχθύς θα βρει το δικό του λιμάνι που τόσο απεγνωσμένα ψάχνει για να αράξει και να νιώσει ασφαλής. Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητα άτομα γεμάτα διαισθητικότητα και ανιδιοτέλεια. Έχουν πολύ μεγάλη αντίληψη, οξύτατη διαίσθηση και διακρίνονται για τον ρομαντισμό και την γοητεία που ασκούν στο αντίθετο φύλλο.

Αν και υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σας σχετικά με το πώς βλέπετε την ζωή, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον και θα τού χαρίζει αυτό ακριβώς που τού λείπει.  Όμως ένας Ιχθύς δύσκολα θα συμβιβαστεί με την απόλυτα προγραμματισμένη ζωή ενός Αιγόκερω. Παραχωρήστε του έστω και ένα ελάχιστο ποσοστό ελευθερίας για να μην μαραζώσει και νιώσει εγκλωβισμένος στην σχέση αυτή.

Ερωτικά, μαζί με έναν Ιχθύ θα ζήσετε πολύ ρομαντικές στιγμές, γεμάτες συναίσθημα και αυτό γιατί ο Ιχθύς μέσα από το σεξ δείχνει πάντα τα συναισθήματα που νιώθει. Οικονομικά, θα κάνετε ένα πολύ καλό δίδυμο και θα καταφέρετε να επιτύχετε όλους τους στόχους σας. Είναι μια καλή σχέση δεν παύει όμως να έχει κάποια σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν ώστε να κρατήσει στον χρόνο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

Υδροχόος

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Σε αυτούς τους δύο συντρόφους αρέσει πολύ η κοινωνική ζωή και το αίσθημα της ελευθερίας. Ένας Κριός έχει βασικά κοινά στοιχεία με εσάς, αλλά από την σχέση δεν λείπουν οι διαφορές. Ένας Κριός χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό του και την ενεργητικότητα του. Είναι ενθουσιώδη πλάσματα, αλλά ο παρορμητισμός τους θα μπορούσε να πει κανείς πως για εσάς θα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σας τραβήξουν την προσοχή.

Ερωτικά, ο Κριός είναι ένας φλογερός και γεμάτος πάθος σύντροφος και θα μπορέσει να σας χαρίσει στιγμές έντονου ερωτισμού και σε συνδυασμό με τον δικό σας δυναμισμό η ένωση θα είναι σχεδόν μαγική. Οικονομικά,χρειάζεται προσοχή από την πλευρά σας ώστε να μην υπάρξουν ιδιαίτερες αντιθέσεις στην προσπάθεια να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Αρκετά καλή αυτή η σχέση με πολλές προοπτικές για διάρκεια.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Η σχέση σας με έναν Ταύρο θα δείξει από την αρχή πολλές διαφορές, αλλά στην πορεία θα καταλάβετε πως είναι προσπελάσιμες. Οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι, στοργικοί και γενναιόδωροι σε συναισθήματα αλλά και σε αγάπη απέναντι στον σύντροφο τους. Αυτά τους τα χαρίσματα θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή ενός Υδροχόου.

Ο Ταύρος είναι πολύ ανασφαλής και αισθάνεται έντονα τα συναισθήματα της ζήλιας. Εσείς είστε οι πλέον κατάλληλοι να του ξυπνήσετε αυτό το συναίσθημα. Ένας Ταύρος θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να νιώσει ασφάλεια συναισθηματική κοντά σας και θα πρέπει να κάνετε πολλές και φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να περιορίσετε την ανήσυχη φύση σας.

Ερωτικά, με ένα Ταύρο θα ζήσετε έναν μεγάλο και γεμάτο πάθος ερώτα που θα σας ενθουσιάσει. Οικονομικά, τα προβλήματα και οι διαφορές σας θα είναι πολλές και καλό θα ήταν να αφήσετε τον συνετό Ταύρο να κάνει τον οικονομικό προγραμματισμό σας. Η σχέση αρχικά φαίνεται δύσκολη, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί εάν χειριστείτε εποικοδομητικά τις διαφορές σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Εσείς οι δύο σύντροφοι ανήκετε στο ίδιο στοιχείο, τον Αέρα, που ευνοεί την επικοινωνία, τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή. Από την αρχή λοιπόν είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ ευνοϊκή σχέση. Στους Διδύμους αρέσουν οι άνθρωποι που εκπέμπουν μυστήριο και που δεν τους κυνηγούν συνέχεια. Είναι προσαρμοστικοί, πνευματώδεις, επικοινωνιακοί και αυτό από την αρχή θα βάλει σε αυτήν την σχέση πολύ καλές βάσεις.

Οι ομοιότητες που έχετε θα σας κάνουν να αντιδράσετε με τον ίδιο τρόπο στα όποια προβλήματα και εμπόδια προκύψουν και αυτό σε μια σχέση ίσως είναι το πιο βασικό πλεονέκτημα. Η αστάθεια που χαρακτηρίζει τους Διδύμους δεν θα έχει καμία επίπτωση σε εσάς γιατί δεν είστε καθόλου ζηλιάρηδες.

Ερωτικά, με έναν Δίδυμο θα πειραματιστείτε και θα δείτε τον έρωτα σε μια άλλη διάσταση. Οικονομικά, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή γιατί και οι δυο είστε σπάταλοι και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα στην σχέση. Είστε ένα πολύ πρωτότυπο ζευγάρι και επινοητικό. Η σχέση θα είναι πολύ καλή και τα συννεφάκια που κάποιες στιγμές θα εμφανίζονται, θα διαλύονται πολύ εύκολα με την καλή διάθεση που θα επιδεικνύετε και οι δυο σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Καρκίνος ζητά πάντα την ιδανική αγάπη και την απόλυτη αφοσίωση από μια σχέση. Είναι τρυφεροί, στοργικοί, ρομαντικοί και χαμηλών τόνων και αυτό θα σας κάνει να θελήσετε να τους προσφέρετε τα πάντα προκειμένου να τους δείτε ευτυχισμένους. Ένας Καρκίνος είναι πιστός και ιδιαίτερα περιποιητικός ως σύντροφος, αλλά πληγώνεται πολύ εύκολα, συνήθως όταν νιώθει ότι τον παραμελούν

Αν σχετιστείτε με έναν Καρκίνο θα πρέπει να δείξετε μεγάλη κατανόηση και να αντέχετε τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις. Να του δείχνετε πάντα τα συναισθήματα που νιώθετε και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις πνευματικές αξίες που έχει. Ερωτικά, το σεξ ανάμεσα σας θα είναι γεμάτο από έντονο συναίσθημα και τρυφερότητα και θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση σε αυτή την σχέση ώστε να πετύχει. Ο Καρκίνος επιζητεί την σταθερότητα στις σχέσεις του σε όλους τους τομείς.

Οικονομικά, λοιπόν θα θελήσει να νιώσει ασφάλεια και θα εκνευριστεί όταν διαπιστώσει την δική σας σπάταλη φύση. Όμως αυτή είναι μια πάρα πολύ μικρή διαφορά γιατί κατά τα αλλά υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Οι Λέοντες είναι υπερήφανα πλάσματα και έχουν πολύ ηγετικό χαρακτήρα στις συναναστροφές τους και ιδιαίτερα στις σχέσεις τους. Δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, διαχυτικοί και γενναιόδωροι εκπέμπουν μια πολύ ιδιαίτερη ακτινοβολία η οποία από την αρχή θα τραβήξει την προσοχή ενός Υδροχόου.

Ένας Λέοντας θα θελήσει από την αρχή να σας επιβάλει την κυριαρχία του και όταν διαπιστώσει πως αυτό είναι μάλλον αδύνατο θα εκνευριστεί πολύ. Παράλληλα, η δική σας κοινωνικότητα είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσει την ζήλεια ενός Λέοντα. Αν θέλετε να κρατήσετε δίπλα σας έναν Λέοντα, θα πρέπει να τον αποδεχτείτε πλήρως και να του δείχνετε διαρκώς τον θαυμασμό σας.

Ερωτικά, μαζί με ένα Λέοντα θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές και θα νιώσετε πραγματικά ολοκληρωμένοι. Οικονομικά, καλό είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή και οι δύο και να προσπαθήσετε να μειώσετε τις ανάγκες σας. Είστε αντίθετα ζώδια από την φύση σας και η σχέση αυτή είναι σαφέστατα δύσκολη, αλλά με τους κατάλληλους πλανητικούς συνδυασμούς μπορεί να έχει θετική κατάληξη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Παρθένοι είναι υποδειγματικοί σύζυγοι και αυτό τους κάνει ιδανικούς για μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Ανάμεσα σας υπάρχει μια δύσκολη συμβατότητα και διαφέρετε πολύ. Σχολαστικά από την φύση τους άτομα οι Παρθένοι και αυτό τους κάνει πολλές φορές να είναι τελειομανείς και να θέλουν και τους γύρω τους να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

Είναι πολύ ειλικρινή άτομα και θέλουν πάντα να έχουν τον έλεγχο σε μια σχέση. Ωστόσο, σε αυτήν την σχέση θα υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα γιατί ανάμεσα σας, κυριολεκτικά, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα απόψεων. Ερωτικά, η σχέση αυτή θα είναι τελείως απρόβλεπτη, αλλά σίγουρα αυτό για έναν Υδροχόο θα είναι μια πρόκληση.

Οικονομικά, θα υπάρξουν διαφωνίες γιατί ένας Παρθένος επιζητεί την οικονομική ασφάλεια, κάτι που για εσάς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι μια αναμφισβήτητα δύσκολη σχέση και χρειάζεται πολύ υπομονή και επιμονή για να καταφέρετε εσείς οι δύο να βρείτε κοινούς στόχους στην ζωή σας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Είστε και οι δύο πολύ ρομαντικοί, κοινωνικοί και ιδεαλιστές. Ξέρετε πώς να προσφέρετε τα πάντα στους άλλους και η γενναιοδωρία σας, σας κάνει πολύ γοητευτικούς. Είναι σίγουρο λοιπόν πως από την αρχή θα κατανοήσετε απόλυτα ο ένας τις ανάγκες αλλά και τις ιδιομορφίες του άλλου και ο καθένας από εσάς θα είναι πάντα έτοιμος να θυσιάσει την προσωπική του υπερηφάνεια προκειμένου να εξασφαλίσει την αρμονική συμβίωση με τον σύντροφο του.

Το μόνο που έχει να κάνει ένας Ζυγός, προκειμένου να σας κρατήσει κοντά του, είναι να κατανοήσει την ανάγκη σας για ελευθερία. Παράλληλα όμως κι εσείς θα πρέπει να τον κάνετε να νιώσει κοντά σας συναισθηματική ασφάλεια. Μαζί θα βιώσετε τον απόλυτο έρωτα και μέσα από αυτόν η σχέση αυτή θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη δύναμη και ισχύ.

Ερωτικά, πιθανόν να γνωρίσετε την ολοκλήρωση και την απόλυτη ικανοποίηση μέσα από αυτή σας την ένωση. Οικονομικά, κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να καταπιέσει τις ανάγκες του, ωστόσο ο Υδροχόος θα πρέπει να βάλει λίγο φρένο σε αυτές. Είναι πολλά τα κοινά τα οποία έχετε και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συναντήσετε την αρμονία μέσα από αυτήν την σχέση.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν μέσα από αυτήν την σχέση. Ισχυροί από την φύση τους και απόλυτα παθιασμένοι σε ό,τι κάνουν οι Σκορπιοί είναι από τα πιο μαγνητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Είναι όμως και πολύ ζηλιάρηδες και καταπιεστικοί, κάτι που θα κάνει έναν Υδροχόο να νιώσει πολύ πιεσμένος μέσα σε αυτή τη σχέση, αλλά και έναν Σκορπιό να νιώσει ακόμη πιο έντονο το έμφυτο αίσθημα της ζήλειας που έχει. Το θάρρος ενός Σκορπιού θα σας ενθαρρύνει και θα σας δώσει την ώθηση που ψάχνατε, αλλά η ισχυρογνωμοσύνη του θα σας κάνει εύκολα να κουραστείτε.

Ερωτικά, ο Σκορπιός θα σας κάνει να νιώσετε πως ζείτε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο και θα σας ταξιδέψει σε καινούριους κόσμους με το πάθος και την ερωτική του δύναμη. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί εύκολα θα μπορούσατε να γίνετε υποχείριό του. Οικονομικά, δώστε στο Σκορπιό την διαχείριση των χρημάτων σας ώστε να αποφύγετε ένα ακόμη χάσμα ανάμεσα σας. Είναι μια δύσκολη σχέση και θα πρέπει να επιδείξετε όλη σας την αντοχή και την επιμονή σας προκειμένου να πετύχει.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Η ψυχική γενναιοδωρία ενός Τοξότη θα γοητεύσει και θα σας δώσει όλα όσα έχετε ανάγκη και επιζητείτε από μια σχέση. Ο Τοξότες έχουν ανάγκη να νοιώθουν ελεύθεροι και όχι καταπιεσμένοι. Αυτό είναι κάτι που θα κατανοήσει από την αρχή ένας Υδροχόος γιατί απλά και εκείνος έχει την ίδια ανάγκη.

Ο διαχυτικός και ευθύς Τοξότης θα σας κάνει να πιστέψετε πως βρήκατε τον τέλειο σύντροφο και θα σας προσελκύσει με την ζωντάνια του και τον δυναμισμό του. Συμπληρώνετε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και ξέρετε πως να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα που νιώθετε μέσα σας. Η ένωση αυτήν βασίζετε στην απόλυτη εμπιστοσύνη και στην αμοιβαία εκτίμηση που θα νιώθει ο ένας για τον άλλον.

Ερωτικά, αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερα καλή, γεμάτη πάθος αλλά και φαντασία. Οικονομικά, μάλλον είστε κάπως αδύναμο ζευγάρι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην προκύψουν προβλήματα. Χρησιμοποιήστε τις μικρές διαφορές που μπορεί να προκύψουν για να εμπλουτίσετε την σχέση σας η οποία έχει σαφέστατα πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Οι Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται από την πρακτικότητα και υπομονετικότητα αλλά και την φιλοδοξία τους. Τους αρέσει πολύ η οργάνωση και η σταθερότητα, ωστόσο πολλές φορές γίνονται συντηρητικοί. Αυτό πολύ πιθανόν να κάνει έναν Υδροχόο να πλήξει μέσα σε αυτήν την σχέση, αλλά η ανεκτικότητα και η επιείκεια που είστε ικανοί να επιδείξετε θα μπορέσει να φέρει την ισορροπία.

Οι Αιγόκεροι προσπαθούν πάντα να βρουν ένα σύντροφο που θα πλησιάζει όσο γίνεται περισσότερο στο ιδανικό που έχουν στο μυαλό τους και που πιστεύουν πως μπορεί να τους καλύψει ολοκληρωτικά. Φιλόδοξοι και αυταρχικοί κάποιες φορές, πάντα όμως δίνουν μεγάλη έμφαση στην καριέρα και στο μέλλον τους. Είστε διαφορετικά ζώδια στα χαρακτηριστικά σας αλλά με κάποιο τρόπο αλληλοσυμπληρώνεστε. Προσπαθήστε να μην κάνετε έναν Αιγόκερω να ζηλέψει, γιατί πρωταρχικός στόχος για εκείνον σε μια σχέση είναι η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους συντρόφους.

Ερωτικά, η σχέση ανάμεσα σας θα είναι γεμάτη πάθος και φαντασία. Οικονομικά, προσπαθήστε να εναρμονιστείτε με τον συντηρητικό οικονομικό προγραμματισμό ενός Αιγόκερω, για να αποφύγετε μια ακόμη ρήξη ανάμεσα σας. Δύσκολη σχέση με πολλά προβλήματα όμως δεν είναι καθόλου απίθανο με αμοιβαία αγάπη να πετύχει.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Είστε ίσως από τα πιο κοινωνικά ζευγάρια που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Φιλικοί τίμιοι και γενναιόδωροι από την φύση σας δημιουργείτε έναν τέλειο συνδυασμό. Θετικά άτομα γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες που βλέπουν πάντα την ζωή με μια πολύ αισιόδοξη ματιά. Συμπαθείτε πάρα πολύ και οι δύο την ανεξαρτησία και μαζί μπορείτε να ζήσετε μια πολύ έντονη και γεμάτη δραστηριότητες ζωή.

Ξέρετε καλά να σέβεστε ο ένας τον άλλον και ειδικά για έναν Υδροχόο αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν θα υπάρξει κανενός είδους καταπίεση ανάμεσα σας και οι μέρες σας θα κυλούν γεμάτες ευτυχία. Ερωτικά, το σεξ ανάμεσα σε εσάς τους δύο θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι των αισθήσεων, εμπλουτισμένο με νέες ιδέες και χωρίς ταμπού.

Οικονομικά, πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή και σύνεση γιατί είστε και οι δύο σπάταλοι και αυτό δεν θα σας βοηθήσει να κτίσετε ένα σταθερό μέλλον για αυτή τη σχέση. Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί πως η σχέση μεταξύ δύο συντρόφων του ιδίου ζωδίου θα είναι τέλεια, αλλά εδώ έχουμε πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθύες διακρίνονται για τον ρομαντισμό και την γοητεία που ασκούν στο αντίθετο φύλο και έχουν πάρα πολύ μεγάλη ευκολία να ταυτίζουν τα συναισθήματα τους με τους συντρόφους τους. Ένας Ιχθύς θα θελήσει από εσάς ζεστασιά και θαλπωρή και είναι πολύ πιθανό να τρομάξει με την τόσο έντονη κοινωνική ζωή σας.

Αν θέλετε να κρατήσετε κοντά σας έναν Ιχθύ, ανταποκριθείτε στην ανάγκη του για αναγνώριση, αλλιώς θα πνιγεί στις ανασφάλειές του. Κάντε τον να νοιώσει σιγουριά για τις επιλογές του και επιβεβαιώστε το εγώ του. Δώστε του όλη σας την αγάπη και την αφοσίωση και εκείνος με την σειρά του θα σας δείξει την τόσο αναμφισβήτητα ευαίσθητη φύση του.

Ερωτικά, το σεξ με έναν Ιχθύ είναι ήπιο, αλλά απόλυτα ρομαντικό και συναισθηματικό. Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετές διαφορές πάνω στην αντίληψη που έχετε και οι δύο για τα χρήματα και αυτό γιατί ένας Ιχθύς δύσκολα θα καταλάβει την ανάγκη σας να ξοδεύετε διαρκώς. Εύθραυστη σχέση, με πολλές διαφορές που όμως αν λειτουργήσουν συμπληρωματικά θα μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν αρκετά καλό συνδυασμό!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

 

Ιχθύς

 

Επίλεξε τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν και μάθε πόσο ταιριάζετε

 

 

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙΚΑΡΚΙΝΟΣΛΕΩΝΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣΤΟΞΟΤΗΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣΙΧΘΥΣ

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Είναι πολύ σημαντικό μέσα από αυτήν την ένωση να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες. Οι Κριοί είναι πολύ ενεργητικά, εύστροφα και δυναμικά πλάσματα και το βασικότερο ίσως χαρακτηριστικό τους, είναι η παρορμητική φύση που τούς διακρίνει και που τις περισσότερες φορές τούς κάνει να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις. Έχουν τεράστια θέληση και αυτοπεποίθηση και αυτό θα είναι ένας από τους λόγους που δεν θα μπορέσουν – ίσως ποτέ – να κατανοήσουν την δική σας ανασφάλεια.

Είναι λοιπόν πολύ εύκολο να πνίξετε κυριολεκτικά την δική σας προσωπικότητα μέσα σε αυτήν την σχέση. Ωστόσο, αυτός θα είναι ο λόγος που θα έρθετε πολύ κοντά και αυτό γιατί ο Κριός θα θελήσει να σάς δώσει όλη την προστασία και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη και εσείς με την σειρά σας θα του προσφέρεται την ηρεμία που χρειάζεται μέσα σε όλο αυτόν τον δυναμισμό. Αυτό θα σάς κάνει να νιώσετε μέσα από εκείνον πολύ δυνατοί

Ερωτικά, μαζί με έναν Κριό ταιριάζετε πολύ και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Οικονομικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα στην συνεννόηση σας. Γενικά, θα υπάρχουν εντάσεις σε αυτή τη σχέση αλλά με λίγη καλή θέληση και πολύ αγάπη μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 3/10

Μην τον βλέπετε έτσι άνετο, τα έχει κι αυτός τα κομπλεξάκια του. Τα κρύβει όμως με μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα ξέρουν. Και υποφέρουν! Όλες τις ανασφάλειές του τις πληρώνουν αυτοί. Γίνεται κακός, επικριτικός και ειρωνικός πολύ εύκολα.

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Σε αυτή την σχέση υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συμβατότητα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Είστε και οι δύο πιστοί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει αυτή η σχέση να προχωρήσει. Ένας Ταύρος εκφράζει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Έτσι εσείς θα έχετε πάντα την επιβεβαίωση που χρειάζεστε. Ο Ταύρος είναι πολύ σταθερός άνθρωπος στη ζωή του, λατρεύει την οικογένεια και τα παιδιά και οι στόχοι σας σε αυτό το θέμα είναι ακριβώς οι ίδιοι.

Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και ένας Ιχθύς πολύ εύκολα θα γίνει ο φρουρός των παραδοσιακών αξιών ενός Ταύρου. Θα του χαρίσετε τη φαντασία και την πρωτοτυπία που λείπει από την ζωή του και αυτό ένας Ταύρος θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Ερωτικά, ένας Ταύρος θα λέγαμε πως ταιριάζει πολύ στα “θέλω” σας και το αισθησιακό αλλά και φλογερό σεξ που θα σας χαρίσει, θα σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι μέσα από αυτή την σχέση.

Οικονομικά, δεν θα υπάρχουν προβλήματα γιατί οι Ταύροι δεν είναι σπάταλοι και ξέρουν πού και πώς να ξοδεύουν τα χρήματα τους. Αυτό από μόνο του θα σας χαρίσει και την οικονομική ασφάλεια που χρειάζεστε. Πολύ καλή σχέση, γιατί ο ένας σύντροφος θα είναι πολύ κοντά στον άλλον με την τρυφερότητα και την ευγένεια που διακρίνει και τους δύο.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 7,5/10

Εγκλωβισμένος στα πρέπει και στα καθωσπρέπει. Μια κουκίδα στο χάρτη. Παρότι κάνει τα πάντα για να το κρύψει, είναι πολύ ανασφαλής για να ξεχωρίσει από τη μάζα. Του αρκεί να είναι συμπαθής στο δικό του μικρόκοσμο. Τα κόμπλεξ του τον διατηρούν πάντα σε θερμοκρασία δωματίου

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Αρχικά θα νιώσετε πολύ όμορφα ο ένας διπλά στον άλλον, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε πολλές διαφορές. Οι Δίδυμοι είναι πολύ πνευματώδεις και δραστήριοι. Έχουν εξαιρετική αντίληψη αλλά και ευελιξία. Πολλές φορές όμως είναι επιφανειακοί και ασυνεπείς και αυτό θα είναι κάτι που θα σάς κάνει να νιώθετε διαρκώς ξεκρέμαστοι σε αυτή την σχέση. Δύσκολα σε μια τέτοια σχέση θα μπορέσουν να μπουν σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Τη συναισθηματική ασφάλεια που τόσο πολύ έχετε ανάγκη, θα είναι πολύ δύσκολο να την βρείτε σε έναν Δίδυμο. Για έναν Δίδυμο είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι σταθερός σε αυτά που λέει και κάνει. Από την άλλη, τους αρέσει πολύ να φλερτάρουν για επιβεβαίωση και αυτό είναι κάτι που θα πληγώσει θανάσιμα έναν Ιχθύ. Θα υπάρχει μεγάλη αδυναμία συμβιβασμού ανάμεσα σας και πολλές συγκρούσεις.

Στον έρωτα θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα ένα Δίδυμο, αλλά δύσκολα θα νιώσετε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που τόσο έχετε ανάγκη. Σπάταλοι από την φύση τους οι Δίδυμοι, θα σάς κάνουν να καταλάβετε από πολύ νωρίς πως καλό θα ήταν να πάρετε εσείς την διαχείριση των οικονομικών σας ώστε να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Μια αναμφισβήτητα δύσκολη σχέση, που όμως με τους κατάλληλους πλανητικούς συνδυασμούς θα μπορούσε να έχει μια πολύ θετική κατάληξη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 4/10

Κάτι τον ενόχλησε, αλλά το ξέχασε σε 2’’. Ναι, έχει κολληματάκια. Και ζήλειες. Κι έχει πάντα την ανάγκη να ανήκει κάπου (σχέση, παρέα, ομάδα). Όλα αυτά σίγουρα προέρχονται από ανασφάλεια. Αλλά για τον Δίδυμο έρχονται τόσο γρήγορα τα πάνω κάτω, που είναι σαν να κάνει reset και… όλα καλά!

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Εσείς οι δύο θα βιώσετε μια βαθιά και παράλληλα φλογερή σχέση. Έχετε πολλά σημαντικά κοινά στοιχεία που είναι ικανά να σας κάνουν να γνωρίσετε την απόλυτη ευτυχία ανάμεσα σας και να καλύψετε μέσα από αυτά τις ανάγκες ο ένας του άλλου. Είστε και οι δύο συναισθηματικοί και προστατευτικοί.

Λατρεύετε την οικογενειακή ζωή και σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε οικογένεια και πολλά παιδιά. Είστε τρυφεροί, στοργικοί και ρομαντικοί. Και οι δύο θα νιώθετε ασφαλείς μέσα σε αυτήν την σχέση. Είστε χαμηλών τόνων άνθρωποι και πολύ δύσκολα θα έχετε εντάσεις και προστριβές. Ερωτικά, θα υπάρξει μια άκρως αισθησιακή αλλά και φλογερή ένωση. Έχετε απόλυτη ανάγκη, μέσα από τον έρωτα, να επιβεβαιώνετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας.

Οικονομικά, θα υπάρχει σύμπνοια απόψεων και δεν θα αντιμετωπίσετε προστριβές στην διαχείριση των χρημάτων σας. Είναι μια πολύ καλή σχέση αλλά και εύθραυστη, γιατί και οι δύο έχετε απόλυτη ανάγκη την στήριξη του συντρόφου σας. Ωστόσο είναι πολύ πιθανόν μέσα από αυτήν την σχέση να ολοκληρωθείτε απόλυτα σαν άνθρωποι.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 11/10

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη “ανασφάλεια” υπάρχει η παραπομπή «βλ. τον πλησιέστερο καρκίνο». Δεν υπάρχει πιο δειλό ανθρωπάκι. Επίσης, για τους καρκίνους εφευρέθηκε η λέξη «μυγιάγγιχτος». Και μόνο που διάβασε τη βαθμολογία αυτή, έχει παρεξηγηθεί. Δε φαντάζεστε πόσο… λίγο μας ενδιαφέρει!

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Από την πρώτη στιγμή ένας Λέοντας θα τραβήξει την προσοχή σας και όχι άδικα. Οι Λέοντες είναι πολύ διαχυτικά και γενναιόδωρα άτομα αλλά και ενθουσιώδη. Έχουν πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και ευγένεια στο λόγο τους και η ακτινοβολία που εκπέμπουν είναι αδιαμφισβήτητη. Έχουν την ικανότητα να αφήσουν ελεύθερη την φαντασία τους προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του συντρόφου τους

Η ασφάλεια και η συναισθηματική σιγουριά είναι κάτι που σίγουρα θα βρείτε σε έναν Λέοντα, αλλά και ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που λείπει από εσάς υπάρχουν άπλετα σε αυτό το γοητευτικότατο ζώδιο. Από την άλλη, για έναν Λέοντα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να έχει δίπλα του έναν ευαίσθητο και ονειροπόλο Ιχθύ. Προσοχή όμως, γιατί οι διαφορές που έχετε μπορεί να σας κάνουν να επικρίνετε ο ένας τον άλλον για τον χαρακτήρα σας. Επίσης, ο αυταρχισμός του Λέοντα είναι κάτι που πιθανόν να ενοχλήσει έναν Ιχθύ.

Οι Λέοντες είναι από τους καλύτερους εραστές και αυτό θα σάς κάνει να τους λατρέψετε. Οικονομικά, κάποιες φορές μπορεί να σάς φανούν υπερβολικές οι ανάγκες ενός Λέοντα, αλλά με λίγη καλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Είναι μια εύθραυστη σχέση αλλά και συμπληρωματική. Με πολλή αγάπη και κατανόηση, θα μπορέσει να χαρακτηριστεί επιτυχημένη.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 5/10

Ο αγέρωχος φαινομενικά. Μέχρι να τον χτυπήσει κάποιος εκεί που πονάει και να πληγωθεί ο εγωισμός του. Οι ανασφάλειες του τότε εμφανίζονται μαζικά, σαν μια έκρηξη κομπλεξισμού, που μπορεί μέχρι και να τον καταστρέψει. Δε θα το μάθετε ποτέ, όμως. Θα τον ξαναδείτε μόνο όταν επιστρέψει στο θρόνο του.t

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ένας Παρθένος θα γοητευτεί πάρα πολύ από την ευαισθησία και τον αισθησιασμό ενός Ιχθύος. Οι Παρθένοι είναι απόλυτα πιστοί όπως κι εσείς και αυτό είναι μια πολύ σημαντική για εσάς προϋπόθεση. Ο Παρθένος αγαπά την αλήθεια, την συνέπεια και την οικονομία και έτσι ακόμη και στον οικονομικό τομέα τα πράγματα μεταξύ σας θα κυλήσουν με απόλυτη ηρεμία και συνεννόηση. Μέσα από τα δικά σας μάτια ένας Παρθένος θα καταφέρει να δει την όμορφη και γλυκιά πλευρά της ζωής και του έρωτα.

Οι Παρθένοι είναι πολύ θετικοί, εργατικοί και έξυπνοι. Χαρακτηριστικά τους είναι η ακρίβεια, η ανάλυση και η μετριοφροσύνη. Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό τους, είναι η φροντίδα που θέλουν να δίνουν στους συντρόφους τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την σχέση τους με έναν Ιχθύ.

Ερωτικά, ακόμη κι αν από την μεριά των Παρθένων δεν υπάρχει φλογερό πάθος εξ αρχής, με την πάροδο του χρόνου αυτό θα αλλάξει και όταν νιώσουν μαζί σας ασφαλείς, θα μπορέσουν και να επιδείξουν ερωτική ζεστασιά. Οικονομικά, καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί απέναντι σε έναν Παρθένο γιατί για εκείνον η οικονομική ασφάλεια και σιγουριά παίζει μεγάλο ρόλο σε μια σχέση. Έχετε συμπληρωματικές ιδιότητες και αυτό θα βοηθήσει για μια ανθεκτική συμβίωση.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ 9/10

Κοινωνικός, αυθάδης και εριστικός, δίνει την εντύπωση του άνετου, του μάγκα. Συνήθως σας ρίχνει στάχτη στα μάτια γυρνώντας το παιχνίδι στις δικές αδυναμίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο σπουργιτάκι που κρύβεται πίσω από κακιούλες, πασπαλισμένες πάντα με μια δόση κατινιάς.

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Γνωρίζοντας έναν Ζυγό μέσα σε μια σχέση θα πιστέψετε πως βρήκατε αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε. Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί και κοινωνικοί. Ξέρουν να δίνουν αγάπη και τους αρέσει ο σύντροφος τους να είναι ευτυχισμένος κοντά τους. Ωστόσο, από την αρχή θα τους γοητεύσετε με τον αισθησιασμό σας και την ευαισθησία σας.

Ό,τι ζητήσετε από ένα Ζυγό θα το έχετε και αυτός είναι ένας λόγος που οι Ζυγοί πιστεύουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους απατήσει ο σύντροφός τους. Μ’ εσάς θα καταλάβουν σύντομα πως δεν διατρέχουν τέτοιο κίνδυνο και αυτό θα είναι κάτι που θα τους χαρίσει την ασφάλεια που χρειάζονται. Είστε και οι δύο γενναιόδωροι και σχεδόν αδιάφοροι προς τον υλικό πλούτο.

Οι Ζυγοί είναι πάρα πολύ καλοί εραστές, ευρηματικοί και αισθησιακοί και το σεξ μαζί τους θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Οικονομικά, θα είστε ένα πολύ συγκροτημένο ζευγάρι χωρίς υπερβολές και θα υπάρχει μεταξύ σας πάντα μια καλή συνεννόηση. Αυτή η σχέση θα χαρακτηρίζεται από κατανόηση και σεβασμό γιατί έχετε πολλά σημαντικά κοινά στοιχεία.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 7/10

Από τους λίγους που δείχνουν τόσο ανοιχτά πόσο ανασφαλείς είναι. Συζητάς μαζί του μια ωρίτσα και έχεις ήδη καταλάβει τα κολλήματα του, τις ανασφάλειες… μέχρι και τις παιδικές φοβίες του! Είναι σκεπτόμενο άτομο, όμως κι αν βρει την κατάλληλη στήριξη, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είναι μια από τις καλύτερες σχέσεις και αυτό γιατί ένας Σκορπιός θα νιώσει απόλυτη ασφάλεια με έναν Ιχθύ και η ένωση αυτή θα βασίζεται πρωτίστως στην εμπιστοσύνη. Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ισχυρά άτομα αλλά και αποφασιστικά και με συνδυασμό τον ακαταμάχητο μαγνητισμό και ερωτισμό που αναμφισβήτητα διαθέτουν θα σας κάνουν να πιστέψετε πως βρήκατε την αδελφή ψυχή σας.

Οι Σκορπιοί μισούν το ψέμα και καλό θα ήταν να μην μπείτε στην λογική να κρατήσετε μυστικά από εκείνους. Προφανώς θα υπάρξουν προστριβές, αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε την μυστικοπάθεια που σας διακρίνει. Είναι εκδικητικά άτομα, αλλά αν τους φερθεί κάποιος τίμια και σωστά θα εισπράξει αγάπη και παντοτινή πίστη. Είναι πολύ καχύποπτοι και ζηλιάρηδες και αυτό κάποιες φορές είναι δυνατόν να πιέσουν αφόρητα τους συντρόφους τους. Τους διακρίνει το έντονο πάθος και ερωτικά θα λέγαμε πως είναι οι καλύτεροι εραστές.

Οικονομικά, καλό θα ήταν να αφήσετε σε εκείνους την διαχείριση των χρημάτων και να είστε σίγουροι πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα με σπατάλες από την πλευρά τους. Ένας καλό συνδυασμός που μπορεί εύκολα να μας δώσει μια ουσιαστική και μακροχρόνια σχέση.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 6/10

Ο δήθεν υπεράνω…..Παριστάνει τον δυνατό και τον ανεξάρτητο, αλλά κρύβει αρκετή ανασφάλεια μέσα του. Γίνεται αντιληπτή από τις υπερβολές στις προσωπικές του σχέσεις. Πέφτει με τα μούτρα και δίνεται ολοκληρωτικά στο εκάστοτε ταίρι του, επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος. Επιπλέον, η κριτική των δικών του τον πληγώνει θανάσιμα.

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Αυτή η σχέση θα δείξει από την αρχή πως δεν είναι ιδιαίτερα συμβατή. Ωστόσο στην αστρολογία οι παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι πολλοί. Οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι και αυτό αρχικά ακούγεται πολύ δελεαστικό για έναν Ιχθύ, αλλά παράλληλα είναι αφελείς και ανεύθυνοι και αυτό πολύ πιθανόν να σας τρομάξει. Χαρακτηριστικό του Τοξότη είναι η μεγάλη ελευθερία και διανόηση πνεύματος και το αστείρευτο ενδιαφέρον τους για της βαθύτερες αλήθειες της ζωής.

Είναι άνθρωποι γεμάτοι ζωντάνια και αγαπούν την ελευθερία. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να νιώσετε την ασφάλεια που τόσο πολύ έχετε ανάγκη μαζί του. Αυτό θα σας κάνει δύσπιστους απέναντι του και πιθανόν να σας εγκλωβίσει συναισθήματα. Τα όρια που βάζετε σε όλους τους τομείς της ζωή σας διαφέρουν πολύ και αυτό γρήγορα θα το διαπιστώσετε.

Ερωτικά, μαζί με έναν Τοξότη θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές που θα σας ταξιδέψουν στην χώρα των αισθήσεων. Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην περιμένετε πολλά από έναν Τοξότη όσον αφορά την σωστή και μελετημένη διαχείριση των χρημάτων. Είναι μια δύσκολη σχέση και χρειάζεται πολύ υπομονή και αγάπη για να μπορέσει να προχωρήσει.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 1/10

Ακομπλεξάριστος. Δεν πα να του βρίζεις το σπίτι, την ομάδα, τη μάνα (ε όχι, εντάξει, μην τα παραλέμε!), θα βρει κάτι να σου ανταπαντήσει και θα προχωρήσει παραπέρα! Δεν κολλάει σε τίποτα. Επειδή, όμως, η ζωή είναι άδικη, για κοιτάξτε μήπως έχετε έναν σούπερ κομπλεξικό ωροσκόπο…

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η σοβαρότητα, η οργάνωση και η σταθερότητα είναι κάποια από τα σημαντικά  χαρακτηριστικά των Αιγόκερων. Διακρίνονται για τον τρόπο σκέψης τους και είναι παραδοσιακοί, πράγμα που τους κάνει να μην μπορούν να αφήσουν σχεδόν ποτέ ελεύθερο τον εαυτό τους στον έρωτα. Αυτό θα περιορίσει πολύ έναν ευαίσθητο Ιχθύ και θα τον κάνει να νιώσει μόνος μέσα στην σχέση.

Οι Αιγόκεροι κρατούν μόνιμα τις άμυνες τους, φοβούμενοι μια ενδεχόμενη απογοήτευση και αυτό τους κάνει πολλές φορές να χάνουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Η καλλιτεχνική σας φύση είναι μάλλον απίθανο να βρει αναγνώριση από έναν Αιγόκερω. Αυτό θα είναι ένα ακόμη σημείο τριβής και θα σας κάνει να νιώσετε πως εσείς οι δύο ζείτε σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Ερωτικά, και οι δύο χρησιμοποιείτε το σεξ σαν ένα μέσο ώστε να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας και αυτό σίγουρα βοηθά πολύ μια σχέση σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικά, ο Αιγόκερως αγαπά την ασφάλεια και είναι πολύ συνετός στα έξοδα του. Αν οι διαφορές που υπάρχουν σε αυτήν την σχέση λειτουργήσουν συμπληρωματικά, θα καταφέρετε μια πολύ καλή συμβίωση.

 

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 10/10

Ο ίδιος πετάει κατινιές-μαχαιριές αβέρτα, αλλά είναι υπερευαίσθητος στην ειλικρίνεια των άλλων! Ότι και να του πεις πρέπει να προσέχεις πώς θα το πεις και να κάνεις υπερπροσπάθεια να το μαζέψεις μόλις δεις τα ξινισμένα μούτρα του. Έτσι, κάπως αποφασίζεις να μην το πεις καθόλου…και να ο χαϊδεμένος!

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι Υδροχόοι είναι υπομονετικοί και καρτερικοί προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Όχι ιδιαίτερα ρομαντικοί, αλλά θα εκτιμήσουν πολύ τον δικό σας συναισθηματισμό αλλά και την εύθραυστη φύση σας. Ο Υδροχόος αν αισθανθεί πραγματικά την αγάπη μπορεί να είναι σταθερός και να κάνει οικογένεια, γιατί αγαπάει πολύ τα παιδιά. Ωστόσο, εσείς οι δύο έχετε ένα μεγάλο μειονέκτημα που μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα στην σχέση.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ιδιαίτερα αποφασιστικός και δυναμικός και αυτό κάνει αυτόματα την σχέση σας εύθραυστη. Ένας Υδροχόος θα ξυπνήσει έντονα το αίσθημα της ζήλιας ενός Ιχθύος και θα είναι πολύ δύσκολο να τον κάνει να νιώσει ασφαλής δίπλα του. Ωστόσο υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία που θα παίξουν τον δικό τους θετικό ρόλο.

Ερωτικά, μαζί με έναν Υδροχόο θα έχετε μια σπάνια και γεμάτη πάθος ένωση, που θα βοηθήσει πολύ στο να υπάρξει πορεία σε αυτήν την σχέση. Οικονομικά, προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή στην διαχείριση των χρημάτων ώστε να περιοριστούν πιθανά λάθη από την μεριά του σπάταλου Υδροχόου. Δύσκολη σχέση αλλά συμβατή γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλον καταλυτικά!

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 2/10

Δεν τον λες κομπλεξικό. Η μόνη ανασφάλεια του, ανά τους αιώνες, είναι αν θα καταφέρει να βρει και να κατακτήσει το άλλο του μισό! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τα εσώψυχα του υδροχόου, πόσο μάλλον να τον ενοχλήσει. Εύγε! Συνεχίστε να ζείτε στη ροζ κοσμάρα σας!

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Εσείς οι δύο ανήκετε στο πιο ευαίσθητο ζώδιο του νερού και αυτό σας κάνει αυτόματα ένα αδύναμο ζευγάρι χωρίς δυναμισμό ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες της ζωής.  Οι Ιχθύς είναι πολύ διαισθητικά πλάσματα, γεμάτα ανιδιοτέλεια και έχουν ανεπτυγμένη την δύναμη του ουσιαστικού κι όχι του επιφανειακού συναισθήματος.

Και οι δύο αγαπάτε πολύ την ιδέα ενός άπιαστου ονείρου και αυτό σας κάνει πολύ ρομαντικούς αλλά και εξωπραγματικούς κάποιες φορές. Ξέρετε να αγαπάτε βαθιά και είστε αληθινοί και ειλικρινείς. Μέσα από αυτή την σχέση θα καταλαβαίνετε απόλυτα τις ανάγκες ο ένας του άλλου και θα είστε πάντα πρόθυμοι να τις καλύψετε.

Ερωτικά, οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι γεμάτες φαντασία και πάθος και μέσα από τον έρωτα, θα δείχνετε τα πλούσια συναισθήματα που νιώθετε για τον σύντροφο σας. Οικονομικά, θα υπάρχει απόλυτα καλή συνεννόηση. Είστε ένα ονειρικό ζευγάρι, αλλά η ζωή είναι σκληρή και θα πρέπει να μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της.

Tips που πρέπει να προσεχθούν :

Βαθμός κόμπλεξ: 4/10

Ήσυχος και κάπως δειλός, κρύβεται πίσω από θαμπές βιτρίνες που αντανακλούν τη λάμψη των υπολοίπων. Δεν έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ (εξού και το τεσσάρι), αλλά δεν τον λές και άνετο. Μέσα του κρύβει μεγάλη ευαισθησία και σίγουρα μικρούλες ανασφάλειες. Να είστε μαλακοί και ευγενικοί μαζί του!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *