Τί είναι το άνοιγμα των 12 μηνών ( Tarot Reading )

Η ετήσια ανάγνωση Ταρώ χρησιμοποιείται, όπως υποδηλώνει το όνομα, για να προβλέψει τους επόμενους 12 μήνες. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι, ενώ αυτή η ανάγνωση είναι από τις πιο ακριβείς, σε κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρα, με κάθε σκέψη και πράξη, αναδιοργανώνετε το μέλλον σας! Το άνοιγμα ταρώ 12 μηνών σας δείχνει μόνο την πιο πιθανή εξέλιξη του επόμενου έτους, μόνο εάν παραμείνετε ίδιοι και δεν αλλάξει τίποτα στη ζωή σας.

Τότε θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε και να μην αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Από την άλλη πλευρά, αν δείτε ή αισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό που σας λένε οι κάρτες, θα πρέπει να προσπαθήσετε να εργαστείτε στους προβληματικούς τομείς της ζωής σας. Επίσης, χρησιμοποιείται καλύτερα σε συνδυασμό με την ανάγνωση ταρώ του Κελτικού Σταυρού .

Οι περισσότεροι το κάνουν συνήθως στην αρχή της χρονιάς, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε δηλαδή να την κάνετε για τους επόμενους 12 μήνες που ακολουθούν !!

Το άνοιγμα των 12 μηνών γίνετε με οποιοδήποτε deck Ταρό καρτών !!

Μερικές φορές, στη ζωή, κοιτάμε πίσω σε έναν συγκεκριμένο μήνα και επισημαίνουμε αν ήταν καλός ή κακός. Με το Twelve Month Spread, θα μπορείτε να σκεφτείτε τη χρονιά που έρχεται και τα πράγματα που θα είναι καλά και κακά στη ζωή σας.

Θέλετε να ξεκινάτε πάντα αυτή τη διάδοση με καθαρό και ανοιχτό μυαλό. Απομακρύνετε τυχόν περισπασμούς γύρω σας που θα σας κάνουν να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Ανακατέψτε την τράπουλα και τοποθετήστε τα φύλλα στραμμένα προς τα κάτω σε ένα μοτίβο σαν πλέγμα.

Σηκώστε κάθε φύλλο προς τα πάνω, ένα προς ένα και σκεφτείτε τι σας λέει το κάθε φύλλο. Κοιτάξτε τη σημασία κάθε κάρτας και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αναποδογυρίσει κάθε φύλλο με τη σωστή σειρά.

Μην αποσπάτε την προσοχή σας αν πάρετε ένα δυνατό χαρτί, σχεδιάστε να εστιάσετε σε αυτό αργότερα. Σε κάθε κάρτα ή κάθε μήνα, θα συμβούν πράγματα στη ζωή σας που θα είναι σημαντικά. Ίσως θέλετε να γράψετε τι συμβαίνει κάθε μήνα.

Δώστε προσοχή στη σειρά με τις κάρτες και σκεφτείτε τι είδους γεγονότα μπορούν να συμβούν που θα ανταποκρίνονται σε αυτό που σας λέει κάθε κάρτα. Ίσως αλλάζετε δουλειά ή παίρνετε προαγωγή. Ίσως υπάρχει περίπτωση να κινείστε. Μάθετε πώς κάθε κάρτα ταιριάζει στη ζωή σας.

Όταν βάλετε τις κάρτες με τη σειρά πλέγματος, μην τις αλλάξετε και καταλάβετε τι σημαίνει κάθε κάρτα για εσάς. Αν θέλετε, γράψτε τα στο ημερολόγιο, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε καθώς περνάει η χρονιά για να δείτε τι σήμαινε πραγματικά κάθε κάρτα για εσάς !!

Πάρτε μία πρόβλεψη 12 μηνών 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *