Τι είναι οι κάρτες Kipper ;

Kipper

Το Kipper είναι ένα γερμανικό σύστημα χαρτομαντείας που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Η τράπουλα έχει παραδοσιακά 36 φύλλα, πολλά είναι άτομα με διάφορους ρόλους και σχέσεις. Σημαντικές εκδηλώσεις ζωής και κοινές καταστάσεις αναφέρονται επίσης σαφώς στις κάρτες, για παράδειγμα: Γάμος, Εργασία, Ταξίδι, Ασθένεια κ.λπ.

 

 

Οι έννοιες της κάρτας Kipper είναι πολύ απλές και άμεσες, οπότε ακόμη και για αρχάριους, οι κάρτες μπορούν να διαβαστούν απευθείας από το κουτί. Το κατάστρωμα Kipper είναι αρκετά οπτικό. Οι εικόνες και οι τίτλοι δείχνουν ακριβώς τι σημαίνει η κάρτα, για παράδειγμα, Επιτυχία ή Υψηλές Τιμές.

Πώς διαβάζονται οι κάρτες Kipper;

 

Μπορεί να σχεδιαστεί μία κάρτα για ανάγνωση. Συνήθως, ωστόσο, οι κάρτες Kipper διαβάζονται σε μια σειρά, συχνά με έναν μονό αριθμό καρτών, όπως πέντε ή επτά. Η θέση και η εγγύτητα των καρτών στη γραμμή επηρεάζουν τις έννοιες της κάρτας και το αποτέλεσμα της ανάγνωσης. Η κατεύθυνση των καρτών είναι επίσης σημαντική. Για παράδειγμα, η δωροκάρτα μπροστά από το Main Male μπορεί να σημαίνει ότι λαμβάνει ένα δώρο. Η δωροκάρτα μετά την κάρτα Main Male σημαίνει ότι δίνει ένα δώρο.

Ενώ οι κάρτες Kipper είναι σχετικά απλές στην ανάγνωση, το σύστημα είναι ικανό να παρέχει πολύ ακριβείς, σε βάθος και λεπτομερείς απαντήσεις, ακόμη και για ερωτήσεις Ναι / Όχι.

Οι κάρτες Kipper μπορούν επίσης να υποδείξουν στοιχεία χρόνου και πόσο μακριά ή πόσο κοντά βρίσκονται τα συμβάντα. Για παράδειγμα, η κάρτα προσδοκίας σημαίνει συνήθως ότι κάτι θα συμβεί σε τρεις μήνες.

 

Πώς διαφέρει το Kipper από άλλα συστήματα μαντείας;

Σε αντίθεση με τα ταρώ και τα καταστρώματα της μαντείας, τα οποία διαβάζονται διαισθητικά ή τα φύλλα Lenormand, τα οποία διαβάζονται μεταφορικά, οι κάρτες Kipper διαβάζονται αρκετά κυριολεκτικά. Για παράδειγμα, στο κατάστρωμα Kipper, υπάρχει μια κάρτα που ορίζεται ειδικά A Journey. (Ενώ στο Lenormand, η ιδέα ενός ταξιδιού μπορεί να προταθεί από πολλές διαφορετικές κάρτες, όπως η κάρτα Ship, ο Stork ή ο Rider.)

Στο Kipper υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ανθρώπων. Υπάρχουν συγκεκριμένες κάρτες που υποδεικνύουν τους Πλούσιους, τους Κλέφτες, το Ψευδές Πρόσωπο, έναν Υψηλό Υπεύθυνο κ.λπ. (Στο Lenormand, οι κάρτες ζώων είναι συχνά μεταφορές για χαρακτηρισμούς. Για παράδειγμα, η αλεπού θα σήμαινε ένα πονηρό, πονηρό άτομο. πιστό άτομο) Στο Kipper, συνήθως γνωρίζετε ακριβώς τι είδους άτομο αντιμετωπίζετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *