Τι είναι τα Ταρώ Σεξουαλικής Μαγείας

Ταρώ Σεξουαλικής ΜαγείαςΤαρώ Σεξουαλικής Μαγείας // Η μαγική και δημιουργική δύναμη που ενυπάρχει στη σεξουαλικότητα και τη σεξουαλική πράξη είναι μια πραγματικότητα που γνώρισε ο άνθρωπος από την αυγή του χρόνου. Επιπλέον, εάν η μαγεία αναγνωρίζεται ως ένα πρόσωπο της πραγματικότητας, δεν προκαλεί έκπληξη η σεξουαλικότητα του ατόμου, αλλά για ολόκληρο το ανθρώπινο είδος – παίζει επίσης θεμελιώδη ρόλο στη μαγεία.
Η μαγική δύναμη που προέρχεται από τη σεξουαλική διάσταση μπορεί να αναπτυχθεί μέσω της αποχής, της παρθενίας, ή διατηρώντας το σπέρμα έτσι ώστε ο μάγος να διοχετεύσει τις ενέργειες που συσσωρεύονται μέσα σε αυτόν σε μυστικιστική κατεύθυνση.

Στην αρχαιότητα, αυτή η πτυχή της σεξουαλικής μαγείας ενσωματώθηκε σε ιερατικές μορφές, όπως αυτές των παρθένων του μαντείου των Δελφών ή των παρθένων παρθένων – που είναι τόσο σημαντικό όχι μόνο στη ζωή της αρχαίας Ελλάδας αλλά και της αρχαίας Ρώμης.
Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, η σεξουαλική μαγεία εκφράζεται από τους ανθρώπους μέσω της πράξης ή της σεξουαλικής επιθυμίας, αγκαλιάζοντας αντί να αρνούμαστε τις επιθυμίες που οδηγούν τον άνθρωπο.
Το αρσενικό και το θηλυκό Για να κατανοήσουμε την ουσία της σεξουαλικής μαγείας, ένα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν δύο αντίθετα, ξεχωριστά αλλά συμπληρωματικά: αρσενικά και θηλυκά. Το αρσενικό αντιπροσωπεύει το μέρος της πραγματικότητας που συνδέεται με τη δημιουργία και την ικανότητα γονιμοποίησης.
Στο Ταρώ, συγκεκριμένα, το αρσενικό συνδέεται με το κοστούμι των Ξιφών και των Ραβδιών (τα οποία είναι και τα δύο συνήθως φαλλικά σύμβολα) και μερικά από τη Μεγάλη Αρκάνα, όπως ο Αυτοκράτορας, ο Ιεροφάντης και ο Ήλιος. Η γυναίκα αντιπροσωπεύει το μέρος της πραγματικότητας που συνδέεται με την δεκτικότητα και τη γονιμότητα. Στο Ταρώ, αυτές οι πτυχές συνδέονται με τα κοστούμια των δισκοπότηρων και των πεντάλφα, και μερικά από τη μεγάλη Αρκάνα, όπως η Αρχιερέα, η αυτοκράτειρα και η Σελήνη. Το σεξ – σε μυστικιστικό επίπεδο – είναι το μόνο μνημείο στο οποίο το αρσενικό και το θηλυκό ενώνονται και συνυπάρχουν. Αυτή η πτυχή είναι πηγή τεράστιας δύναμης.
Οι περισσότεροι αναφέρονται σε αυτό ως “πάθος”. για όσους ξεκινούν τη μαγεία, ωστόσο, αυτό αντιπροσωπεύει μια μεγαλύτερη δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ελέγχεται για να αλλάξει και να μεταμορφώσει την πραγματικότητα. Το Ταρώ Το Σεξουαλικό Μαγικό Ταρώ μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών.
Πάνω απ ‘όλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως θα χρησιμοποιούσε κανείς ένα παραδοσιακό κατάστρωμα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το ισχυρό του ερωτικού αντίκτυπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική μαντεία και έμπνευση, αρκεί να λαμβάνει υπόψη ο αναγνώστης ότι οι εικόνες και τα σύμβολα μελετήθηκαν για να εναρμονιστούν με τις ερωτικές, παθιασμένες και μυστικές πτυχές της ψυχή κάθε ατόμου. Για αυτόν τα Ταρώ, το σώμα είναι το κλειδί για την επίτευξη του πνεύματος.
Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης
Δεύτερον, οι σεξουαλικές μαγικές κάρτες ταρώ μπορούν να θεωρηθούν ως τελετουργικός χάρτης ενός ερωτικού μονοπατιού ή ως στάσεις κατά τη διάρκεια ενώς ταξιδιού προς τη σεξουαλική συνειδητοποίηση του ατόμου ή του ζευγαριού. Με αυτή την έννοια το ταξίδι αρχίζει με τον Μάγος, που αντιπροσωπεύει ερωτική πρόθεση, και περνά μέσα από την πρόσκληση και την άρνηση, την εγκατάλειψη και την αμφιβολία, όσον αφορά τη σύντηξη, στην ικανοποίηση και την αισθησιακή ελευθερία (συμβολίζεται από τον Ανόητο). Η τρίτη και πιο περίπλοκη πτυχή αυτού του καταστρώματος είναι η χρήση του Ταρώ ως μαγικό μέσο μέσα σε μια μαγική και σεξουαλική πράξη. Στην πραγματικότητα, κάθε Arcana είναι η συμβολική και γραφική παράσταση ενός ξόρκι ή ενός τελετουργικού από το μεγάλο βιβλίο της σεξουαλικής μαγείας. Υπό αυτήν την έννοια, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η σεξουαλική μαγεία γεννιέται από εγκατάλειψη και συνειδητοποίηση, από το ένστικτο και προτρέπει να ξεπεράσει τη σωματικότητα.
Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης
Εκείνοι που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μέσα για να κυριαρχήσουν σε άλλους ή να ικανοποιήσουν τους
οι επιθυμίες τους προορίζονται να αποτύχουν.

Διαβάζοντας την Αρκάνα ακολουθούν περιγραφές μερικών από τις πτυχές κάθε Arcana που μπορεί να είναι χρήσιμες για τον αναγνώστη στην ερμηνεία.

– Το όνομα: δηλώνει το παραδοσιακό όνομα της Arcana και τον αριθμό που σχετίζεται με αυτό.
– Η πράξη: δείχνει μια λέξη-κλειδί που περιγράφει το ρόλο της Αρκάνας στο ερωτικό μονοπάτι του ατόμου ή του
ζευγάρι (σε ​​κωνική μορφή)
– Η μαγική διαδικασία: δείχνει τη μαγική δράση στην οποία αναφέρεται η Αρκάνα και προτείνει το τελετουργικό ή το ξόρκι που είναι συμβολικά συνδεδεμένο με (με έντονους χαρακτήρες)
– Η περιγραφή: προτείνει μια θεϊκή έννοια ή έμπνευση, χρήσιμη για μια παραδοσιακή ανάγνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *