Τι είναι τα DA VINCI TAROT

Πολύ λίγα καταστρώματα ταρώ προσπάθησαν να μετατρέψουν τη δύναμη της ερμηνείας σε μια φιλοσοφική εξερεύνηση του σκοπού της ψυχής.

Ωστόσο, η ταρώ καταστρώματος Da Vinci Enigma δουλεύει τη μαγεία του στον αναγνώστη μέσω ενός συνδυασμού των σκίτσων του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και των σοφών ερμηνειών καρτών του Caitlin Matthews .

Αυτό το κατάστρωμα θα είναι πιο κατάλληλο για όσους ενδιαφέρονται για την κατεύθυνση και τον σκοπό της ψυχής τους. δεν είναι η καλύτερη επιλογή για συνηθισμένες ερμηνείες. Είναι πιο χρήσιμο όταν έχω μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή, μια που μπορεί να έχει τις ρίζες της στο παρελθόν και θα με επηρεάσει επίσης για χρόνια στο μέλλον.

Η Caitlin Matthews μας ενθαρρύνει να μην προσπαθήσουμε να «κάνουμε άμεση φώτιση» με αυτό το κατάστρωμα, αλλά να το γνωρίσουμε με την πάροδο του χρόνου, καθώς σκοπός του είναι να σας καθοδηγήσει στην αναζήτηση του απόλυτου «αίνιγμα» της ψυχής σας, που είναι να καθορίσετε το πεπρωμένο σας. Κάθε κάρτα αντιπροσωπεύει ένα σκίτσο ή σχέδιο  του Leonardo. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κάρτες ταρώ, κάθε εικόνα αντιπροσωπεύει την ουσία του κάτι που ο Matthews προσπαθεί να μεταφέρει σχετικά με το νόημα κάθε κάρτας.

Αν και οι κάρτες χωρίζονται παρόμοια με την παραδοσιακή ταρώ, υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, τα κοστούμια χωρίζονται σε νερό, γη, φωτιά και αέρα, συμβολίζοντας τα τέσσερα κλασικά στοιχεία στα οποία βασίστηκαν οι Βαβυλώνιοι, τα οποία τελικά επηρέασαν τα τέσσερα χιούμορ της Αναγέννησης (κίτρινη χολή – φωτιά, μαύρη χολή – γη, αίμα – αέρα; φλέγμα – νερό).

Οι εικόνες σε κάθε κάρτα είναι απροσδόκητες. Η κάρτα για το Nine of Water, για παράδειγμα, ονομάζεται “Airborne”, η εικόνα της είναι ένα σκίτσο ενός άνδρα που χρησιμοποιεί μια μηχανή που φέρει. Το μήνυμά του συνοψίζεται με την ερώτηση: «Ποια είναι η επιθυμία της καρδιάς σας;»

Δεδομένου ότι το νερό θα ήταν ισοδύναμο με τα κύπελλα στην παραδοσιακή ταρώ, και τα 9 φλιτζάνια αντιπροσωπεύουν την «κάρτα επιθυμίας», υπάρχει η αίσθηση ότι ο Matthews έχει ακολουθήσει τους βασικούς «κανόνες» της παραδοσιακής ταρώ, αλλά έχει πάρει την έννοια κάθε κάρτας και το επέκτεινε για να συμπεριλάβει μια ποικιλία ερμηνειών ανάλογα με την εξάπλωση που χρησιμοποιείτε. Ρίξτε μια ματιά στα διάφορα spreads του στον συνοδευτικό οδηγό και δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να γνωρίσετε αυτό το κατάστρωμα.

Παρόλο που η κα Matthews προσφέρει μια σειρά από μικρότερα spread, το πιο σημαντικό και προσωπικά αποκαλυπτικό φαίνεται να είναι ο “Vitruvian Man”, που πήρε το όνομά του από το περίφημο σκίτσο του Da Vinci του 1487:

Άντρας του Βιτρούβιου, που απεικονίζει τη γεωμετρική αρχή της τέλειας ανθρώπινης αναλογίας

Το Vitruvian Man spread σας λέει πολλά περισσότερα από ένα κουτάκι Celtic Cross για το πώς μπήκατε στην κατάσταση που ρωτάτε. τι μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε το ίδιο πράγμα να συμβεί στο μέλλον και τι πρέπει να αλλάξετε, να αφήσετε ή να αποδεχτείτε τη νέα σας κατάσταση.

Το Vitruvian Man Spread “δείχνει τον τέλειο άνθρωπο που έχει ανακαλύψει το σημείο ολοκλήρωσης μεταξύ του μικρόκοσμου και του μακροκοσμίου.” Ο σκοπός αυτής της εξάπλωσης είναι να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη στάση σας σχετικά με το πρόβλημά σας.

Πιστεύω ότι μια από τις πιο αποκαλυπτικές τοποθετήσεις είναι το “Dominant Hand”, το οποίο σας λέει πώς αντιμετωπίζετε συμβατικά αυτό το ζήτημα. Η θέση “Χέρι υποστήριξης” σάς δείχνει ποια ενστικτώδη δώρα μπορείτε να αντλήσετε για να μετατρέψετε το ζήτημα.

Τα άφθονα προσωπικά σημειωματάρια του Ντα Βίντσι, συμπεριλαμβανομένων σκίτσων, μελετών και εφευρέσεων, δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ όταν ήταν ζωντανός.

Πολλή έρευνα πήγε στη δημιουργία αυτού του σετ. Σε καθεμία από τις 144 σελίδες του συνοδευτικού οδηγού, θα βρείτε βασικές πληροφορίες για τη ζωή του Λεονάρντο, τις φιλοσοφίες, τις ελπίδες και τα όνειρά του, και το αίνιγμα της περίπλοκης προσωπικότητάς του.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μόνο τις κάρτες σποραδικά, ο οδηγός είναι ένας υπέροχος πόρος από μόνος του, γεμάτος με εμπνευσμένες σκέψεις που θα σας ωθήσουν να κάνετε το είδος της αναζήτησης ψυχής που είναι απαραίτητο για να πραγματοποιήσετε πραγματική αλλαγή στη δική σας συνείδηση.

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας τρόπος να μάθετε ποιοι είστε χωρίς κάποιο είδος αυτό-ανάλυσης και αυτό το σύνολο, περισσότερο από ό, τι τα περισσότερα καταστρώματα Tarot, εμπνέει το είδος του βάθους της αυτό-ανάλυσης που λείπει από τα καταστρώματα ταρώ που προσφέρουν πολύ πιο απλές, άμεσες ερμηνείες.

Πάρε μία πρόβλεψη ΕΔΩ :

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *