Τι είναι το άνοιγμα του Κέλτικου Σταυρού ( Celtic Cross Tarot )

Celtic Cross Tarot Το Celtic Cross Tarot Spread είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα ανοίγματα από τους αναγνώστες Ταρώ. Αλλά ξέρατε ότι είναι επίσης ένα από τα πιο δύσκολα ανοίγματα Ταρώ για να ερμηνευτεί !!

Και παρόλο που η διάδοση του Κελτικού Σταυρού υπάρχει σχεδόν σε κάθε βιβλίο Ταρώ και χρησιμοποιείται ακόμα και από αρχάριους Ταρώ, πολλοί αναγνώστες Ταρώ χάνουν τις βαθύτερες γνώσεις που είναι διαθέσιμες σε αυτό το περίπλοκο τρόπο .

Σίγουρα, μπορείτε να διαβάσετε κάθε κάρτα Ταρώ, μία προς μία, στο διάδοση του Κελτικού Σταυρού, αλλά αν θέλετε να είστε ο αναγνώστης Ταρώ για τον οποίο όλοι λατρεύουν , θα πρέπει να κατακτήσετε τη δυναμική μεταξύ των φύλλων και να πείτε την ιστορία σε μια ανάγνωση του Ταρώ σας .

Έτσι, σήμερα, θα σας δείξω όχι μόνο τη διάταξη και τις θέσεις του Κελτικού Σταυρού, αλλά θα σας δείξω επίσης πώς ακριβώς να διαβάζετε τον Κελτικό Σταυρό βουτώντας βαθιά στις πιο κρίσιμες σχέσεις μεταξύ των καρτών στην εξάπλωση του Κελτικός Σταυρού.

Η Διάταξη Του Κελτικού Σταυρού

Εντάξει, ας πάμε στα βασικά. Ακολουθεί η τυπική διάταξη Celtic Cross :

Άλειμμα Ταρώ Celtic Cross

Κάρτα 1: Το Παρόν

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει αυτό που συμβαίνει στον ερωτώμενο αυτήν τη στιγμή. Αντικατοπτρίζει επίσης την κατάσταση του μυαλού του ερωτώμενου και πώς μπορεί να αντιλαμβάνεται την κατάσταση.

Κάρτα 2: Η Πρόκληση

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την άμεση πρόκληση ή πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ερωτώμενος. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που, αν λυθεί, θα έκανε τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Ακόμα κι αν τραβήξετε ένα «θετικό» φύλλο σε αυτή τη θέση, σκεφτείτε το προσεκτικά καθώς θα εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση.

Κάρτα 3: Το Παρελθόν

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τα γεγονότα που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση και μπορεί να παρέχει κάποια ένδειξη για το πώς προέκυψε η πρόκληση.

Κάρτα 4: Το Μέλλον

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει αυτό που είναι πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες. Αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, απλώς το επόμενο βήμα στο ταξίδι.

Κάρτα 5: Πάνω

Αυτή η κάρτα αντικατοπτρίζει τον στόχο, τις φιλοδοξίες ή το καλύτερο αποτέλεσμα του ερωτώμενου σε σχέση με την κατάσταση. Είναι αυτό προς το οποίο εργάζεται ο ερωτών συνειδητά καθώς προσπαθούν να επιλύσουν το ζήτημα.

Κάρτα 6: Παρακάτω

Αυτή η κάρτα αντικατοπτρίζει αυτό που βρίσκεται στην υποσυνείδητη σφαίρα του ερωτώμενου και εμβαθύνει πολύ πιο βαθιά στο βασικό θεμέλιο της κατάστασης. Συμβολίζει τα υποκείμενα συναισθήματα και τις τάσεις που σχετίζονται με την κατάσταση και μπορεί να υποδείξει τι πραγματικά οδηγεί τον ερωτώμενο. Αυτή η κάρτα μπορεί να φέρει ένα μήνυμα έκπληξη στον ερωτώμενο, ιδιαίτερα εάν δεν είναι βαθιά συνδεδεμένος με την εσωτερική του ύπαρξη (προσέξτε εδώ για αντίστροφα φύλλα που είναι πιθανό να υποδεικνύουν ότι αυτό είναι ένα «άγνωστο» για τον ερωτώμενο).

Κάρτα 7: Συμβουλή

Η συμβουλευτική κάρτα λαμβάνει υπόψη όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του ερωτώμενου και παρουσιάζει μια σύσταση για την προσέγγιση που μπορεί να ακολουθηθεί για την αντιμετώπιση των τρεχουσών προκλήσεων.

Κάρτα 8: Εξωτερικές Επιρροές

Αυτή η κάρτα επισημαίνει τα άτομα, τις ενέργειες ή τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την έκβαση της ερώτησης και είναι πέρα ​​από τον έλεγχο του ερωτώμενου.

Κάρτα 9: Ελπίδες Και/Ή Φόβοι

Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο δύσκολες ερμηνευτικές θέσεις. Λάβετε υπόψη ότι οι ελπίδες και οι φόβοι είναι στενά αλληλένδετες, επομένως αυτό στο οποίο ελπίζουμε μπορεί επίσης να είναι αυτό που φοβόμαστε, και έτσι μπορεί να αποτύχει να συμβεί. Μερικές φορές είναι χρήσιμο να τραβήξετε μια δεύτερη κάρτα για διευκρίνιση μετά την τοποθέτηση της ανάγνωσης και να διαβάσετε τα δύο μαζί.

Κάρτα 10: Αποτέλεσμα

Αυτή η κάρτα είναι αντιπροσωπευτική της κατεύθυνσης της κατάστασης και του εάν/πώς θα επιλυθεί το πρόβλημα. Υποθέτει το αποτέλεσμα με βάση τη συνέχιση της τρέχουσας πορείας δράσης του ερωτώμενου. Φυσικά, εάν η κάρτα αποτελέσματος δεν είναι ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι εντός της ελεύθερης βούλησης του ερωτώμενου να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στην κατάστασή του.

Πάρε μία πρόβλεψη με Κέλτικο Σταυρό ( Celtic Cross Tarot )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *