Τι είναι η Τράπουλα Kastrini Sigma

Η Kastrini Sigma είναι ένα DECK με 69 κάρτες και αποτελείτε από φιγούρες 18 στο σύνολό τους .

Μία πλήρης τράπουλα  που προσεγγίζει ακόμη και  με ακρίβεια τα χρονικά διαστήματα που θα δημιουργηθεί κάποιο γεγονός.

Περιέχει :

“Μικρή Αρκάνα ή απλή τράπουλα”

“Φιγούρες”

“Ζώδια”

“Πλανήτες”

“Σχέδια”

Εμπεριέχονται σε 9 κάρτες .Την Μικρή Αρκάνα ή Απλή Τράπουλα που αποτελείται από 20 φύλλα και 40 ερμηνείες. Πάνω λοιπόν σ ‘ όλα αυτά τα χαρτιά , καθώς και σ όλες τις φιγούρες Πλην των τεσσάρων νεαρών γυναικών, έχουν τοποθετηθεί κάποιες αγκύλες με αριθμούς,

Kastrini Sigma

Αυτοί οι αριθμοί συμβολίζουν μια συγκεκριμένη εβδομάδα του χρόνου : Π.χ. (21 – 27/4) ή 11-1/2 κ.λ.π ώστε να μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες χρονικές προβλέψεις . Η αστρολογία είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όλοι μας έχουμε γεννηθεί κάτω απ’ την επιρροή κάποιου ζωδίου, συνεπώς έτσι δικαιολογείται η Παρουσία αυτής της κατηγορίας στη τράπουλα * ΚASTRINI SIGMA ” Οι κάρτες των ζωδίων είναι “6”, τα σχήματα “12”. Υπάρχουν ακόμα οι Πλανήτες ….Είναι αυτοί που Που Πλανώνται και αλλάζουν , δυσκολεύουν ή διευκολύνουν γεγονότα, αισθήματα , ανθρώπους . Πέντε κάρτες , δέκα ερμηνείες.

Τέλος απλές εικόνες της καθημερινότητας αντικείμενα και μορφές είναι σύμβολα και οιωνοί. Σε κάθε 29 φύλλα υnάρχουν 56 ερμηνείες ..Οι εικόνες και τα σύμβολα του είναι η μυστική γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στην αποκωδικοποίηση αρχαίων εσωτερικών κειμένων και στην αποκάλυψη των κλειδιών των μυητικών ατραπών. Η κατάστρωση της Kastrini Sigma, φωτίζει τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, αυτά που κρυφά συνεχίζουν στο παρόν … και τοποθετεί χρονικά τα μελλούμενα και ειδικά, σε περιπτώσεις αισθηματικών. Μία πλήρης τράπουλα που προσεγγίζει ακόμη και με ακρίβεια τα χρονικά διαστήματα που θα δημιουργηθεί κάποιο γεγονός.

Πάρε μία πρόβλεψη με Kastrini Sigma

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *