Bogdan / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

 

Bogdan

  • Όνομα : Bogdan (αυτήν που δόθηκε από τον Κύριο)
  • Χρόνος : Θετικό για τώρα, χρονικά, για πάντα
  • Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Handshake =Το σημάδι αυτό φανερώνει την  Συμφιλίωση , την ειρήνη σε διαμάχη , συμβιβασμό σε δικαστικά θέματα  .

Η Bogdan είναι ο γάμος, σύμβαση, σύμπραξη, σεξουαλικότητα, υλική ευημερία, γονιμότητα, σύλληψη παιδιού .Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε σε επιτυχία στα σχέδια σας , σχέση σταθερή, γάμο . Έφτασε η ώρα να πάψεις να είσαι μόνος/η . Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας και η συζήτηση σημαντικών ζητημάτων αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ικανοποιητική για εσάς. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπιση προβλημάτων ή εμποδίων στη σχέση σας με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Ίσως μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αρμονία και κατανόηση μεταξύ των δύο σας. Αν και μερικές φορές οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν έντονες, είναι πιο σημαντικό να μιλάμε για τα πράγματα που μας ενοχλούν παρά να βάζουμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα μας . Σε οικονομικά θέματα αναφέρετε σε θέματα κληρονομικά και χρήματα που έρχονται .Σταθερά και σίγουρα βήματα σε οδηγούν στην επιτυχία , εάν δεν έχεις δουλειά έρχεται κάτι που ονειρευόσουν !! Μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα δουλειά, θέση ή καριέρα που μπορεί να σας δώσει πολλή πνευματική διέγερση. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας θα ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις που έχεις αναλάβει .Ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα και κρατάς αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα. Όταν πρόκειται για χρήματα, η καρδιά και το κεφάλι σας μπορούν να πουν πολύ διαφορετικά πράγματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτή η κάρτα σας λέει να εμπιστεύεστε την λογική σας και να αποφεύγετε τη λήψη συναισθηματικών αποφάσεων. Σε θέματα υγείας προσοχή της εντάσεις …θα σου αυξήσει την πίεση ….αιματολογικές εξετάσεις , αλλά τίποτα σοβαρό .

Αντίστροφα

Η Bogdan ανάποδα δηλώνει έλλειψη σεξουαλικότητα, οικονομικά θέματα, φανερώνει προβλήματα στην δέσμευση, στην σχέση ή στο γάμο, απομάκρυνση . Η σύγχυση και η σαφήνεια μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Με την αντίστροφη έννοια αυτής της κάρτας σε αισθηματικά θέματα , μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και υποθέσεις, και μερικές φορές ο σύντροφός σας μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη από τη δική σας. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να επιστρέψετε στην ίδια σελίδα ξανά. Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να προτείνει επώδυνες λέξεις. βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας δεν είναι πολύ σκληρή. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα αυτήν τη στιγμή, και χωρίς κάποια καλοσύνη, οι αντιπαραθέσεις μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε μάχες. Σε επαγγελματικά θέματα σηματοδοτεί ότι μπορεί να υπάρξει κάποια εσφαλμένη επικοινωνία στην εργασία αυτή τη στιγμή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι οι ιδέες που δημιουργείτε τώρα μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικές και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Σε οικονομικά θέματα χειριστείτε τα οικονομικά σας με προσοχή! Εξετάστε τις οικονομίες σας ,  τις συμβάσεις δανείου ή οτιδήποτε άλλο νομικό για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά.

 

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *