Bombana (γλυκό)

Bombana

 

  • Χρόνος :Το Καλοκαίρι.
  • Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΩ
  • Βουλοκέρι Saddle Bags = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας δίνεται σύντομα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η Bombana είναι άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον, εμπιστευτική επικοινωνία, ιδιωτική συνάντηση, οικειότητα, σεξουαλικότητα, οικονομική πρόοδος, επαγγελματικό δωμάτιο / γραφείο, κάτι που έρχεται σε ζευγάρια. Σε επαγγελματικά θέματα την  απάντηση, έγκριση, αίτηση, έγγραφα, συμβόλαιο, μήνυμα μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας. Εάν εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητές σας και εργαστείτε σκληρά, ενδέχεται να ανταμειφθείτε με μια προσφορά, μια  επιχείρηση ή μια εργασία που σας ικανοποιεί πραγματικά. Δεδομένου ότι είναι άσος, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί τις αρχές και αυτές οι αλλαγές μπορούν να σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας νέας περιπέτειας ή εποχής για εσάς.  Σε αισθηματικά τα νέα φέρνουν την αλλαγή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποιο ταξίδι όπου θα παραδώσετε ή θα πάρετε ένα μήνυμα . Τα ζευγάρια μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι σχέσεις τους τους δίνουν ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας και η επιρροή τους τους δίνει την εμπιστοσύνη να αναλάβουν κινδύνους και να εξερευνήσουν. Αυτό δίνει στους λάτρεις ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και επιτρέπει σε κάθε άτομο να ευδοκιμεί ως άτομα, ενώ ταυτόχρονα φέρνει περισσότερα στη σχέση. Οι σχέσεις μπορεί να αισθάνονται ευημερούσες και άφθονες, και εσείς και ο εραστής σας μπορεί να αισθανθείτε τυχεροί και προνόμιο να απολαύσετε τη ζωή μαζί. Εάν είστε ανύπαντροι, φροντίστε να φροντίσετε και την πρακτική σας ζωή, καθώς αυτό θα σας δώσει το θεμέλιο που χρειάζεστε για να βρείτε μια αγάπη που μπορεί να ανθίσει. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο που έχετε να δείτε καιρό.  Σε θέματα υγείας περιποίηση του δέρματος , ξηροδερμία .

Αντίστροφα

Η Bombana ανάποδα δηλώνει ότι αποκαλύφθηκε μυστικό, αποκαλυφθέν σκάνδαλο, ενοχλητική εξομολόγηση, διαρροή πληροφοριών, έξοδα, απώλεια χρημάτων. Η αντίστροφη έννοια για αισθηματικά θέματα τ μπορεί να υποδηλώνει ότι μια σχέση που κάποτε σας έδωσε μια αίσθηση σταθερότητας μετά από μία αποκάλυψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άγχος και γίνει ευάλωτη τώρα . Μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες για τα οικονομικά που μπαίνουν στη σχέση, κάτι που μπορεί να κάνει τους δυο σας να νιώθετε ασταθείς. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να μετριαστεί με μια ειλικρινή συζήτηση και ένα σχέδιο  που προχωρά. Άλλες φορές, οι υλικές ή πρακτικές ανησυχίες που αντιμετωπίζετε τώρα μπορεί να είναι προσωρινές και να επιλυθούν με προσεκτικό προϋπολογισμό. Εάν δεν είστε σε μια σχέση, προσέξτε τους ανθρώπους που φαίνονται εγωιστές, άπληστοι ή πρόθυμοι να σας εκμεταλλευτούν. Αυτή η κάρτα μπορεί απλώς να σηματοδοτήσει χαμένες ρομαντικές ευκαιρίες.

Νιώσατε σαν να χάσατε την ευκαιρία να λάβετε αυτήν την προσφορά που λαχταρούσατε; Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο είδος αίσθησης αστάθειας ή χαμένων ευκαιριών με την αντίστροφη Bombana. Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι πηγαίνετε καλά στη δουλειά σας και μπορεί να είστε παρανοϊκοί για να απολυθείτε λόγω κακής απόδοσης. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι σύνδρομο απατεώνων, αλλά ορισμένες ανησυχίες μπορεί να είναι πραγματικές. Θα πρέπει να ρίξετε μια ρεαλιστική ματιά στον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε σαν να μην έχετε ξοδέψει το χρόνο σας με σύνεση και να έχετε πάρει μερικές κακές αποφάσεις στην καριέρα σας. Δεν έχετε επενδύσει σε μια καριέρα που σας έφερε υλικές και συναισθηματικές ανταμοιβές. Δεν είναι πολύ αργά για να το αλλάξω αυτό. σκεφτείτε περισσότερα για το τι θα θέλατε να κάνετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *