Drina (από τη Hadriya)

Drima

 

  • Χρόνος : Την Άνοιξη .
  • Σύμβολο : ΝΤΑΜΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η Drina είναι η γυναίκα αντίπαλος, η άλλη γυναίκα, ανταγωνιστής, εχθρός. Γυναίκα μελαχρινή με σκούρα επιδερμίδα. Σε αισθηματικά θέματα προσοχή για τρίτα πρόσωπα στην σχέση σου . Εάν είσαι  ελεύθερη μια ανταγωνίστρια έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, εάν δεν κινηθείς άμεσα θα έρθεις δεύτερη !!!  Σε αισθηματικά θέματα όταν δεν υπάρχει ένα τέτοιο άτομο στην ζωή σας σημαίνει ότι μπορεί να ενθαρρύνει να είστε ανοιχτοί και περήφανοι για την ατομικότητά σας και να βγείτε έξω στον κόσμο και να ανακατευτείτε. Μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για τον τρόπο εμφάνισής σας ή για το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι και απλώς να απολαύσετε το να είστε γύρω από τους άλλους. Το θάρρος και η ιδιοκτησιακή σας φύση θα σας προσελκύσουν άλλους και θα τους εμπνεύσουν να κάνουν το ίδιο. Εάν βρίσκεστε σε σε σχέση , μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επιτυχία είναι πιο ανοιχτή από ποτέ με τον σύντροφό σας. Αυτή η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά. Η Drina σημαίνει ακόμα ένα πολύ αισθησιακό χαρακτήρα. Σε επαγγελματικά θέματα σου παίρνουν την μπουκιά μέσα από το στόμα … ανταγωνιστές σου βάζουν μπροστά και άλλα “προσόντα’ τους για να σε προσπεράσουν …..Σε θέματα καριέρας  σημαίνει ότι έχετε τόσο την ενέργεια όσο και την ικανότητα να εκτελείτε τις ιδέες σας στην εργασία. Ό, τι κι αν αντιμετωπίζετε στην καριέρα σας, μπορείτε να το προσεγγίσετε με αποφασιστικότητα και πάθος.  Σε οικογενειακά θέματα δώσε προσοχή σε φιλικό πρόσωπο , είναι περισσότερο εχθρός πάρα φίλος , συγγενικό σου πρόσωπο λέει λόγια πίσω από την πλάτη σου. Σε θέματα υγείας πόνους στις αρθρώσεις των χεριών και κάποια γυναικολογικά θέματα θα αντιμετωπίσεις .

Αντίστροφα

Η Drina ανάποδα δηλώνει την κακή γυναίκα, ανόητη, χοντρή στους τρόπους, μέτρια πνευματικά , επικίνδυνη εχθρική . Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να έχεις αυτοπεποίθηση  και να είσαι εγωκεντρικός. Η αντίστροφη έννοια της Drina μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιον του οποίου η φλογερή ιδιοσυγκρασία μπορεί περιστασιακά να ξεφεύγει από τον έλεγχο, και του οποίου η ευθραυστότητα και ο εγωισμός μπορεί να σημαίνει ότι χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον για εσάς. Μπορεί να δυσκολεύονται να φροντίσουν τις ανάγκες σας, ενώ απαιτούν να ικανοποιήσουν τις δικές τους. Εάν αυτό δεν εμφανίζεται ως άτομο που μπαίνει στην ερωτική σας ζωή, αυτή η κάρτα μπορεί αντ ‘αυτού να σας δείξει ότι ο σύντροφός σας μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μάλλον κυρίαρχος και ίσως να αγνοεί τις ανάγκες του άλλου, ή μπορεί να υπάρχουν εκρηκτικά επιχειρήματα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή . Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να είστε ευγενικοί, να ακούτε και να αντιμετωπίζετε τυχόν αισθήματα ανασφάλειας που παραμένουν.

Σε επαγγελματικά θέματα δείχνει έλλειψη επαγγελματικού ενθουσιασμού. Ενδέχεται να έχετε εξαντληθεί ή δεν θέλετε να αναλάβετε νέες εργασίες. Αυτή η αρνητικότητα απέναντι στην εργασία μπορεί να επηρεάσει τόσο τις προοπτικές σας για την απόδοσή σας στην επαγγελματική σας ζωή. Ενώ η καριέρα σας είναι μόνο μέρος της ζωής σας, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνετε. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη ικανοποίησης στη γενική συμπεριφορά σας εάν δεν βλέπετε αξία στην καριέρα σας. Επομένως, πρέπει να προσπαθήσετε να θυμηθείτε τι σας παρακίνησε να βρείτε αυτήν τη δουλειά, τις πτυχές σχετικά με αυτήν που σας αρέσουν και οποιαδήποτε άλλα θετικά χαρακτηριστικά  . Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε μια λίστα και να την διαβάζετε δυνατά κάθε πρωί (ή να βρείτε κάποιον άλλο τρόπο για να εφαρμόσετε αυτήν τη θετικότητα στη ρουτίνα) Η προοπτική σας για την εργασία μπορεί να αλλάξει, αλλά αυτό το σύννεφο θα περάσει γρηγορότερα αν κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να την νικήσετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *