Florica (λουλούδι)

Florica

 

  • Χρόνος : Τον Δεκέμβριο .
  • Σύμβολο : ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ
  • ουλοκέρι Coyote Tracks =Το σημάδι αυτό δηλώνει την εξαπάτηση, απώλεια κάτι, λανθασμένη τοποθέτηση, απάτη . Το σημάδι δηλώνει όλα όσα έχουν κλαπεί – δεν χρειάζεται να ληφθούν φυσικά. Η κλοπή συνεχίζεται συνεχώς. Το να ξοδεύετε χρόνο με κάποιον που σας αποστραγγίζει είναι μια μορφή κλοπής – κλέβουν την ηρεμία σας. Όταν αυτό το σύμβολο βγαίνει δίπλα στην κάρτα Vita υπάρχει μια προειδοποίηση να μην είστε απρόσεκτοι με τα τιμαλφή σας. Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ΠΡΟΣΟΧΗ .

Η  Florica είναι η κριμένη χαρά, η ανάγκη για ικανοποίηση, η καλή υγεία . Σε επαγγελματικά θέματα αναφέρετε στην  ανάκαμψη και την ανάγκη για κέρδη. Προσοχή σε ένα άτομο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που είναι αρκετά πονηρό .Το άγχος είναι τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της τρέχουσας εργασιακής σας κατάστασης αυτήν τη στιγμή. Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει παράνοια και ότι τα πράγματα δεν είναι πραγματικά τόσο άσχημα όσο πιστεύετε ότι είναι, κάτι που μπορεί να είναι καλά νέα.  Σε αισθηματικά θέματα την έντονη ψυχική στεναχώρια, την διάψευση προσδοκιών , το κλείσιμο ενός κύκλου .Μην αφήνεις τα τραύμα του παρελθόντων να σε επηρεάζουν…..μην κάνεις πίσω αλλά προχώρησε με προσοχή . Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί να συσχετιστεί με τραύμα – κάτι που μπορεί να είναι επαίσχυντο να το εμπιστευτείτε με άλλους. Οι ανησυχίες και οι φόβοι μπορούν να κλιμακωθούν πάνω σε αισθηματικά θέματα . Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει ότι οι φόβοι δεν είναι τόσο τρομεροί όσο είναι στην πραγματικότητα . Μπορεί να παλεύετε με ενοχές, τύψεις, ανασφάλεια, εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας ή ζητήματα ψυχικής υγείας. Θα πρέπει να καταλάβετε μόνοι σας εάν αυτά τα συναισθήματα είναι πραγματικά λογικά. Το άγχος μπορεί να σας προκαλεί να αποφύγετε να κοιτάτε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίζετε κατευθείαν, αλλά εάν καταβάλατε την προσπάθεια να ανοίξετε τα μάτια σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα. Εάν είστε ανύπαντροι, οι προηγούμενες σχέσεις μπορούν να αποτελέσουν πηγή μετάνοιας, θλίψης και λύπης και αυτά τα συναισθήματα πρέπει να επιλυθούν πριν προχωρήσετε σε άλλη σχέση. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πολλές φορές δεν πιστεύεις την αλήθεια γιατί δεν μπορείς να παραδεχθείς πως μπορεί να συμπεριφέρεται  έτσι ένα άτομο που τόσο εκτιμάς . Προσοχή στις παγίδες .Σε θέματα υγείας  Μην το παρακάνεις ανησυχώντας χωρίς λόγο .Όλα χρειάζονται μέτρο ακόμα και η ανησυχία !!

Αντίστροφα

Η Florica αντίστροφα δηλώνει κακία, κακές συνήθειες (κάπνισμα, κατανάλωση αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, ναρκωτικά), διάλυση, εμπόδιο, άγονος, εξάντληση , σκαμπανεβάσματα της υγείας . Μπορεί να είστε έτοιμοι τώρα για να είστε ειλικρινείς και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια  . Εάν υποφέρετε ήσυχα, η ειλικρίνεια με τον σύντροφό σας μπορεί να σας δώσει την απελευθέρωση που χρειάζεστε. Δεν είναι εύκολο να φέρεις μόνο το βάρος των ανησυχιών σου και αν ο σύντροφός σου είναι υποστηρικτικός, μπορεί να είναι εκεί για να σου δώσει τη διαβεβαίωση που χρειάζεσαι. Μέσα από τη συζήτηση, μπορεί να μάθετε ότι τα πράγματα που σας κρατούν άυπνο δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζατε ότι ήταν. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να να κάνετε μία εσωτερική αναζήτηση, ώστε να μπορείτε να εισέλθετε ξανά σε μια υγιή και στοργική σχέση. Η ώρα είναι σχεδόν εκεί, και μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να βρείτε ξανά την αγάπη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο χώρο εργασίας σας μπορούν είτε να αρχίσουν να γίνονται συνήθεια είτε να επιδεινωθούν. Στην ιδανική περίπτωση, έχετε καταλάβει ότι η κατάσταση της εργασίας σας δεν είναι τόσο κακή όσο φαινόταν και χρειάστηκε μόνο να αναπτύξετε μερικές αλλαγές στη στάση, την προοπτική ή τη συμπεριφορά σας για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Η αρνητικότητα που είχατε για τη δουλειά σας εξασθενεί προς φωτεινότερες μέρες. Εναλλακτικά, η κατάστασή σας μπορεί να έχει καταρρεύσει και να χειροτερέψει και άλλο . Μπορεί να είστε πραγματικά εξαντλημένοι, δεν μπορείτε να πάτε στη δουλειά λόγω του άγχους σας.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *