Gili (τραγούδι)

Gili

 

  • Χρόνος :Σε 2 ημέρες .
  • Σύμβολο : ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ
  • Βουλοκέρι Sun Symbols = Το σημάδι αυτί δηλώνει ευεξία, καλή στιγμή, δημιουργικότητα. Συναισθήματα απόλαυσης από ψυχαγωγία, καλή υγεία , τέλειος συγχρονισμός . Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι τώρα είναι είναι η κατάλληλη στιγμή .

Η Gili με το τραγούδι της φέρνει  μια ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα, ήρεμες στιγμές. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να εμφανιστεί όταν δεν υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα, αλλά ο συμβουλευόμενος είναι αρκετά ικανοποιημένος ούτως ή άλλως. Οι κάρτες που το περιβάλλουν θα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες. Η Gili μπορεί επίσης να αναφέρεται στην οικειότητα Στα αισθηματικά δηλώνει ερωτικό κρεβάτι ατόμου καστανού ανοιχτού ή ερωτική ικανοποίηση. Αυτή η κάρτα ενθαρρύνει την έναρξη κάθε είδους σχέσης και την αρμονία που προκύπτει όταν δύο άτομα συναντιούνται για να εργαστούν ενωμένοι. Αυτή η κάρτα προτείνει επίσης μια σχέση που είναι αμοιβαία επωφελής, όπου οι σύντροφοι ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή τη φορά φέρνει καλύτερη επικοινωνία, ισορροπία και φιλικότητα. Μπορεί να είστε σε θέση να συνεργαστείτε καλύτερα αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε και προσέξτε τους συντρόφους σας και τα δικά σας ταλέντα. δώστε στον άλλον εμπιστοσύνη για να κάνετε πράγματα που είναι τα δυνατά σας σημεία. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δηλώνει σταθερότητα . Η κατάσταση είναι ή γίνεται ικανοποιητική για εσάς . Προσοχή μην μπλέκετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας θέματα . Σε οικογενειακά θέματα όμορφες στιγμές θα ζήσετε με οικογενειακά ή φιλικά πρόσωπα που θα σας φέρουν μία όμορφη διάθεση .Σε θέματα υγείας προσπαθήστε να βάλετε στην ζωή σας αθλητικές δραστηριότητες ή χόμπι , περπάτημα και τρέξιμο θα κάνουν καλό στην υγεία σας .

Αντίστροφα

Η Gili ανάποδα δηλώνει την ανάγκη για ξεκούραση, μια τεταμένη ατμόσφαιρα, μυστικά. Ανάγκη να γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα . Εάν είστε σε μια σχέση, φροντίστε πάντα να καλλιεργείτε και τη δική σας αλλά και την ατομικότητα του συντρόφου σας. οι δυο σας είστε διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και ανάγκες. Το να είσαι , αυτός που είσαι, από μόνος σου, θα φέρει περισσότερα στη σχέση παρά εάν ήσουν ταυτόσημος με τον σύντροφό σου. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει την αναζήτηση της αγάπης σε βάρος όλων των άλλων.

Εάν βρίσκεστε σε μια εταιρική σχέση σε επαγγελματικά θέματα, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε διαφορετικά συμφέροντα, συγκρούσεις ή έλλειψη σεβασμού. Εάν δεν έχετε ακόμη μια συνεργασία, αλλά θέλατε να σχηματίσετε μια, αυτή είναι μια προειδοποίηση να είστε προσεκτικοί.Εάν δεν είστε ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία, είναι πιθανό εκείνοι με τους οποίους εργάζεστε να είναι διαφορετικά μαχητικά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να βρείτε ανυπαρξία εάν είστε ηγέτης ή γενική ένταση και ψυχρότητα από τους συναδέλφους σας.

Προσπαθήστε να παρακολουθείτε περισσότερες της δαπάνες σας για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ενώ η κάρτα δεν είναι αρκετά θετική, δεν είναι ούτε φοβερά αρνητική κάρτα. Είναι αρκετά εύκολο να συγκρίνετε πόσα κερδίζετε με πόσα ξοδεύετε. Ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους αριθμούς και να κάνετε κάποιες προσαρμογές ανάλογα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο κρατάτε τον προϋπολογισμό σας και αν κάτι δεν λογίζεται στις δαπάνες σας.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *