Godivir (έξυπνη)

Godivin

 

  • Χρόνος :Σε 2 εβδομάδες .
  • Σύμβολο : ΔΥΟ ΚΑΡΩ
  • Βουλοκέρι Rain Clouds = Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι η ανακούφιση σε ένα βάρος που κουβαλάτε .

Η Godivir είναι οι σκέψεις, προθέσεις, προσωπικότητα, νοημοσύνη, αναποφασιστικότητα, το μυαλό. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει κρεβάτι ατόμου ξανθού ή γκρίζου, αν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο άτομο στα σκαριά, τότε σημαίνει ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί σε 2 μέρες, σε 2 βδομάδες ή σε 2 μήνες. Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι , και να κάνετε ταχυδακτυλουργικά  ( δηλαδή ρίσκα που μπορεί να είναι επικίνδυνα )  στη σχέση, την καριέρα και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Όλα τα πράγματα απαιτούν προσπάθεια, και αν θεωρείτε τη σχέση σας σημαντική, προσέξτε να μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι τώρα, ίσως χρειαστεί να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς σχετικά με το αν είστε έτοιμοι πρακτικά για αγάπη τώρα. Ίσως χρειαστεί να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και να κάνετε κάποιες επιλογές για να δώσετε προτεραιότητα. Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα δηλώνει την πράξη της δωρεάς και της λήψης. Κληρονομιά κάτι πολύτιμο, καλή προοπτική σε κάτι που σας απασχολεί . Ανακούφιση . Να είστε προσεκτικοί ότι δεν δέχεστε περισσότερη δουλειά από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε ή ότι οι συνάδελφοι και τα αφεντικά συνηθίζουν να σας προσφέρουν όλη τη δουλειά που κανείς δεν θέλει να κάνει. Εάν αυτό συνεχιστεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποζημιωθεί επαρκώς για αυτό! Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να οδηγήσει στην εξισορρόπηση των στόχων της καριέρας σας με άλλες πτυχές της ζωής σας. Σε οικογενειακά θέματα με έξυπνο τρόπο και με αποφασιστικό λύνεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα .Σε θέματα υγείας  μικροί πονοκέφαλοι που δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν , το μυαλό σας δουλεύει πάντα στο πικ , κάντε λίγο παύση με πνευματική χαλάρωση .

Αντίστροφα

Η Godivir ανάποδα δηλώνει αρνητικές σκέψεις, κακά σχέδια, κακόβουλες ή εγκληματικές προθέσεις, υποσυνείδητο μυαλό, ψυχικές δυνάμεις. Με τόσες πολλές συγκρούσεις και απαιτήσεις για εσάς, ίσως να μην γνωρίζετε καν ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται παραμελημένος. Φαίνεται ότι όλα είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα από ό, τι είναι, και μπορεί να υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια καθώς πιστεύουν ότι θεωρούνται δεδομένα. Εάν είστε ανύπαντροι, αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει ότι ίσως χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή μεταξύ δύο πιθανών εραστών ή ότι είστε πολύ απασχολημένοι και συγκλονισμένοι για να κάνετε το ρομαντισμό προτεραιότητα στη ζωή σας αυτήν τη στιγμή. Με το πάσο σου ; επιστρέψτε όταν είστε έτοιμοι να κάνετε χώρο στην πολυάσχολη ζωή σας για αγάπη.

Αναλαμβάνετε πάρα πράγματα αυτήν τη στιγμή; Λέτε απλώς «ναι» όταν το αφεντικό σας σας ζητά να κάνετε κάτι, παρόλο που δεν έχετε χρόνο; Οι προθεσμίες ενδέχεται να είναι αργές και η πίεση αυξάνεται συνεχώς. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να δημιουργεί σημαντικό άγχος για εσάς τώρα. Τώρα είναι η ώρα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να ζητήσετε βοήθεια, να επαναδιαπραγματευτείτε τις προθεσμίες και να δώσετε προτεραιότητα στην εργασία σας. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα πράγματα θα μπορούσαν να πέσουν σε λάθοι, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα για εσάς. Είστε μόνο άνθρωποι, και όσο πιο γρήγορα το αφεντικό ή οι συνάδελφοί σας το καταλαβαίνουν, τόσο καλύτερο είναι για όλους.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *