Guaril / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Guavil / G.R. Gypsy Cards

 

  • Όνομα : Guaril  (νικητής, πρωταθλητής)
  • Χρόνος :Το φθινόπωρο.
  • Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΩ

G.R. Gypsy Cards // Ο Guaril είναι οι γραπτές ειδήσεις που σχετίζονται με την εργασία ή τα οικονομικά, σημαντική επικοινωνία, μεσολαβητής, ταχυδρόμος, δημοσιογράφος, καθορίζει το χρονοδιάγραμμα μιας εκδήλωσης. Η σκέψη ατόμου ξανθού ή γκρίζου. Σε αισθηματικά αλλαγές στην προσωπική σου ζωή , πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να δεις τι θέλεις .Ο Guaril  είναι υπομονετικός, αξιόπιστος και σταθερός, αν και μερικές φορές βαθιά απορροφάται στη δουλειά του. Προτιμούν να μην αναλαμβάνουν κινδύνους στην αγάπη, αλλά και αλλού στη ζωή τους. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτό το άτομο να αλλάξει γνώμη. που σημαίνει ότι μπορεί να είναι πεισματάρης, αλλά και πολύ αξιόπιστος και αφοσιωμένος συντροφος . Στα αισθηματικά θέματα  μπορεί επίσης να προτείνει μια σχέση που είναι βαθιά και αξιόπιστη, αλλά όχι πολύ συναρπαστική. Εάν βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου θα θέλατε αφοσίωση, σταθερότητα και ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή, αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα. Δείχνει μια σσχέση στην οποία και οι δύο θα εργαστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας μαζί. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας βάλε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου , αυτό από την μία αγχώνει εσένα αλλά εκνευρίζει και του γύρω σου .Σε επαγγελματικά θέματα θα μπορούσες να είσαι δικηγόρος,  μεσίτης  αλλά δημοσιογράφος …εάν αυτό που κάνεις δεν σου δίνει χαρά άλλαξε το  .Είστε πολύ αφοσιωμένοι στους στόχους σας . Είναι πιθανό ότι θα κάνετε ό, τι μπορείτε να τα πετύχετε, οπότε είστε έτοιμοι να βάλετε τη σκληρή δουλειά και το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα. Έχετε μια αργή και σταθερή προσέγγιση και πιστεύετε ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα πρέπει να αποδείξετε την αξιοπιστία και την αφοσίωσή σας σε έναν πιθανό εργοδότη. Σε θέματα υγείας πόνοι στο σώμα , ίσως κάνεις μία μικροεπέμβαση .

Αντίστροφα

Ο Guaril ανάποδα δηλώνει καθυστερημένο μήνυμα ή δέμα, ειδήσεις σχετικά με καθυστερήσεις ή εμπόδια, αρνητικά νέα, κουτσομπολιά, ανεπιτυχείς διαμεσολαβητές. Ίσως η ερωτική σας ζωή να γίνεται πιο βαρετή και παλιά. Μπορεί να αισθάνεστε όιι είναι καλύτερα να είστε μόνοι αντί να αναλάβετε συναισθηματικούς κινδύνους και να αντιμετωπίσει πιθανή απόρριψη μεταξύ άλλων. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να αισθάνεστε λίγο απελπισμένοι για αλλαγή. Ίσως κάποιος από εσάς να ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο στη δουλειά, είτε όλη του την ενέργεια σε πρακτικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα που δεν δίνουν προτεραιότητα στη σχέση. Βεβαιωθείτε ότι οι δυο σας χαράζετε χρόνο στην πολυάσχολη ζωή σας για να είστε απλά ο ένας με τον άλλον ή δοκιμάστε κάτι αυθόρμητο για να φέρετε μια πολύ απαραίτητη ανάσα καθαρού αέρα στη σχέση σας.

Σου λείπει η φιλοδοξία ; Βρίσκετε ότι έχετε λίγα κίνητρα όταν πρόκειται για δουλειά ; Ένα πιθανό νόημα του αντίστροφου Guaril είναι ότι δεν εργάζεστε αρκετά σκληρά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της καριέρας σας. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε τόσο εμμονή με τους στόχους της καριέρας σας, που θυσιάζετε τα πάντα για να τους επιτύχετε. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι χαμένη, να συναντάτε μόλις φίλους και να έχετε όλα εκτός από ξεχασμένα στενά μέλη της οικογένειας. Θυμάσαι ακόμα πώς να διασκεδάσεις; Μπορεί να είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα να αναπτυχθεί μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *