Αναλυτική Ερμηνεία G.Roma

G. Roma

(Greek Roma / Ελληνική Τσιγγάνικη )

Αριθμός Καταχώρησης Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.) :6004533  

G.Roma_______________________________________Νο1_______________________________________G.Roma
Όνομα : Rouge (κόκκινα μαλλιά).

Rouge

Η Rouge είναι η οικογένεια, το  σπίτι, η ασφάλεια και σταθερότητα γενικά, άνεση, οικογενειακά θέματα, δραστηριότητες με την οικογένεια. Σε επαγγελματικά θέματα , μπορεί να αναφέρεται σε οικογενειακή επιχείρηση ή εργασία από το σπίτι. Έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες που θέλεις να πραγματοποίησης . Αυτό το διάστημα ευνοεί αλλαγές και θα πετύχεις .Ίσως επιστρέφετε στο γονικό σας σπίτι, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε περισσότερα δικά σας χρήματα, ενώ είστε ανάμεσα στην άνεση εκείνων που σας αγαπούν. Εναλλακτικά, μπορεί να είστε στην άλλη πλευρά και να καλωσορίζετε την οικογένεια στο σπίτι σας, ενώ μοιράζεστε μαζί κάποια κοινά περιουσιακά στοιχεία .Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας  αναφέρεται  σε κάτι πολύ συμπαγές και σταθερό , με γερούς δεσμούς και βάσεις . μην νευριάζεις με άτομα που σε προετοιμάζουν για δυσκολίες και προσπαθούν να σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα .Σε αισθηματικά θέματα αναφέρεται στο ερωτικό  ξεσήκωμα, το γρήγορο sex , ο πόθος και η λαχτάρα  ατόμου καστανού ανοιχτού. Ήρθε η ώρα να βρεις την ” αδελφή ψυχή ” κυριολεκτικά το άλλο σου μισό . Σε θέματα υγείας η επαφή με την φύση θα κάνει καλό τόσο στο σώμα σας , όσο και στο πνεύμα σας .
Αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει μια αναβίωση του παρελθόντος και τη νοσταλγία που συνοδεύει. μπορεί να εξερευνάτε χαρούμενες αναμνήσεις, μπορεί να εκτιμάτε περισσότερο την αίσθηση οικειότητας του συντρόφου σας ή ένας πρώην μπορεί ακόμη και να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας. Η Rouge μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια περίοδο επούλωσης μετά από πληγές και η άνεση μπορεί να είναι σημαντική για εσάς τώρα. Όσον αφορά την καριέρα σας, τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξετε προς τα πίσω στο μονοπάτι που σας έφερε ως εδώ. Αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα μήνυμα ότι το παρελθόν σας μπορεί να πραγματοποιήσει σπουδαία μαθήματα που πρέπει να μάθετε για να χτίσετε το μέλλον σας.
Χρόνος : Την νύχτα
Σύμβολο :   ΈΞΙ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Fence =Το σημάδι αυτό απαντάει Ναι σε κάποιο ερώτημα μας , θετικά αποτελέσματα, ανακοίνωση, επιτυχία του τεστ , καλοτυχία σε ένα ρίσκο μας  .

Αντίστροφα

Ασταθές έδαφος σε αισθηματικά ή επαγγελματικά θέματα , προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια , σεισμός μεταφορικά και κυριολεκτικά …. κάτι που θα μας “ταρακουνήσει” . Σε αισθηματικά θέματα μπορεί να ζείτε στο παρελθόν αντί για το παρόν, με το αντίστροφο νόημα της  Rouge. Είναι πιθανό μια προηγούμενη σχέση να σας περιορίζει από το να ανοίξετε τον εαυτό σας στην αγάπη και να δημιουργήσετε χώρο στην καρδιά σας για κάποιον άλλο, αυτό δημιουργεί μία γενικότερη αστάθεια στον αισθηματικό σας τομέα  .Σε επαγγελματικά θέματα μπορούν να υποδηλώσουν ότι η δουλειά σας έχει γίνει παλιά και ότι η πρόοδος στην καριέρα σας ίσως έχει σταματήσει. Χρειάζεστε κάτι ή κάποιον να σας ταρακουνήσει ώστε να πάρετε ” Μπρος ” ξανά.

G.Roma_______________________________________Νο2______________________________________G.Roma
Όνομα : Luminita (εύκολο)

Luminita

Η Luminita είναι η νεαρή άγαμη γυναίκα, αθώα και ειλικρινή, κάποιος γνωστός, αδελφή, κόρη, φίλος. Γυναίκα με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιά. Σε επαγγελματικά θέματα ίντριγκες και ανταγωνισμός στην δουλειά , προσοχή μην σου πέσει  τι ηθικό από πισώπλατα χτυπήματα. Όταν ασχολείστε με οικονομικά θέματα, θα πρέπει να ενεργείτε με προσοχή, λογική και σοφία τώρα. Έχετε μια σαφή ισορροπία μεταξύ καρδιάς και του μυαλού . Εάν σας ζητείται να βοηθήσετε με την οικονομική κατάσταση κάποιου, κοιτάξτε τα πράγματα δίκαια, τόσο από την οπτική σας όσο και από τη δική τους. Αυτό μπορεί συνήθως να σημαίνει ότι είναι σε θέση να παρέχει βοήθεια, αλλά με όρια. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας να αποφύγεις έντονες καταστάσεις και στον οικογενειακό αλλά και τον κοινωνικό σου κύκλο θα βγεις ζημιωμένη .Σε αισθηματικά θέματα παίζεις με την φωτιά και μπορείς να καείς . Πρόσεχε τον σύντροφο σου υπάρχει κάποιος αντίζηλος .Σε θέματα υγείας επιβαρυμένος οργανισμός που χρειάζεται υγρά , Προσοχή σε εντερικά θέματα και θέματα διατροφής .

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη σημασία της κρίσης χωρίς να βασίζεται μόνο στο συναίσθημα . Η Luminita σας καλεί να κοιτάξετε όλα τα γεγονότα πριν λάβετε μια απόφαση. Το πρόσωπο που εκπροσωπείται  μπορεί να είναι μοναχικό. είναι πολύ απαιτητικό για τους ανθρώπους με τους οποίους περιβάλλεται. Η Luminita μπορεί να δείξει είτε σε κάποιον πιο ανώτερο, είτε στον εαυτό σας σε θέματα καριέρας . Αυτό το άτομο είναι σοφό, ειλικρινές και μπορεί να είναι πηγή εποικοδομητικής κριτικής. Μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Χρόνος : Μέσα σε διάστημα 7 χρόνων
Σύμβολο :  ΝΤΑΜΑ ΣΠΑΘΙ

Αντίστροφα

Ταραγμένη νεαρή γυναίκα, ιδιότροπη, αναποφάσιστη , αδιάφορη, απαθής, συναισθηματική κατάθλιψη, γυναίκα που αισθάνεται παραμελημένη. Σε αισθηματικά θέματα αυτό το άτομο μπορεί να εκπροσωπεί τον σύντροφό μας τη συγκεκριμένη στιγμή, ή εναλλακτικά, κάποιον εκτός της σχέσης που προσπαθεί να παρέμβει. Μερικές φορές, η κακία αυτού του ατόμου μπορεί να είναι αποτέλεσμα τραύματος και εξαιτίας αυτού, εάν ο σύντροφός σας επιδεικνύει αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί μερικές φορές να είναι αποτέλεσμα ανεπίλυτου τραύματος που έρχεται στην επιφάνεια. Σε επαγγελματικά θέματα , υπάρχει κάποιος στη δουλειά που έχει μνησικακία εναντίον σας; Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες σας σχετικά με μια εργασία χωρίς να κατηγορήσετε κάποιον; Αυτά μπορεί πραγματικά να σας ωφελήσουν βοηθώντας τους άλλους να αφομοιώσουν καλύτερα τις ιδέες σας. Αποφύγετε να είστε πολύ αρνητικοί. Σε οικονομικά θέματα ίσως δανείσατε χρήματα σε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, ο οποίος δεν κατάφερε να σας επιστρέψει, ή μπορεί να έχετε δώσει ή ξοδέψει περισσότερα από όσα θα μπορούσατε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε πιο ξεκάθαροι για τα όρια  σας την επόμενη φορά.

G.Roma_______________________________________Νο3______________________________________G.Roma
Όνομα : Zira (ζάχαρη). 

Zira

Η Zira είναι η γλυκιά επικοινωνία. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει μία τηλεφωνική κλήση, γραπτό ερωτικό μήνυμα, το ξεσήκωμα, ο πόθος και η λαχτάρα  ξανθού ή γκρίζου ατόμου. Η διάθεση σου είναι αρκετά ρομαντική τον τελευταίο καιρό . Ο γάμος ή η σχέση σου θα ζήσει μία δεύτερη άνοιξη με πολύ θετική ενέργεια .  Σε επαγγελματικά θέματα η επιστολή, το επίσημο έγγραφο, γραφική εργασία, χρήματα και οικονομικές εργασίες . Επιπλέον φανερώνει δρόμο, ταξίδι. Μία επαγγελματική πρόταση που περιμένεις έρχεται . Σε εργασιακά θέματα  μπορεί να υπάρχει ένα πιο ανώτερο άτομο στο χώρο εργασίας σας που είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Αυτός ο μέντορας μπορεί να είναι πολύ γενναιόδωρος με το χρόνο και την ενέργειά του για να σας βοηθήσει να πετύχετε και να αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες και υψηλότερη θέση στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. . Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με άτομα από τον στενό σας κύκλο που ίσως τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας είχαν ψυχρανθεί …είναι η κατάλληλη μέρα .Σε θέματα υγείας  όλα είναι καλά . Συμπληρώστε την διατροφή σας με λαχανικά και τροφές πλούσιες σε σίδηρο .

Είναι πιθανό να βρείτε μεγάλη γενναιοδωρία στον στενό περίγυρο σας αυτή τη στιγμή. Εάν είχατε ένα όνειρο να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή μια επιχείρηση, μπορεί να βρείτε πολλούς ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν να το κάνετε πραγματικότητα. Βγείτε έξω και ρωτήστε, προωθήστε την ιδέα σας, δημιουργήστε μια ομάδα στα sosial , πείτε στους ανθρώπους τι θέλετε να δημιουργήσετε. Το πάθος σας είναι πιθανό να εμπνεύσει τους άλλους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να προσφέρετε σε άλλους την υλική σας υποστήριξη αυτή τη στιγμή.

Χρόνος : 4 μέρες
Σύμβολο :  ΕΞI ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Morning Stars =Το σημάδι αυτό φανερώνει άγχος, αγωνία , λαχτάρα, ευσεβείς πόθοι, Επιθυμία ή πάθος για κάτι που είναι εκτός ελέγχου σας. Απαντάει  εάν επιθυμείτε κάτι έντονα , μπορείτε να εκδηλώσετε αυτό που επιθυμείτε εάν είναι το καλό για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Αντίστροφα

Η Zira αντίστροφα δηλώνει καθυστερημένη επικοινωνία, αρνητική επικοινωνία, λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις . Σε αισθηματικά θέματα οι ανισορροπίες και η κακή επικοινωνία μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στη σχέση σας. Εάν ένας σύντροφος πάντα δίνει , και ο άλλος πάντα παίρνει , το ένα άτομο μπορεί να αισθάνεται ότι επωφελείται ενώ ο άλλος μπορεί να αισθάνεται παγιδευμένος και εξαρτημένος. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να είστε πολύ γενναιόδωροι ή υπερβολικά εξαρτημένοι από τις  σχέσεις σας . Σε επαγγελματικά θέματα προσοχή στα άτομα στο χώρο εργασίας σας που μπορεί να φαίνονται χρήσιμα και γενναιόδωρα, αλλά μπορεί να έχουν κρυφές ατζέντες . Εάν είστε κάποιος που λαμβάνει βοήθεια ή ψάχνει εργασία , φροντίστε να μην κάνετε κατάχρηση αυτής της βοήθειας ή μην περιμένετε να κάνουν οι  άλλοι αυτά που πρέπει να κάνετε εσείς . Σε οικονομικά θέματα Εάν αναζητάτε οικονομική βοήθεια, μπορεί να φαίνεται δυσοίωνη αυτήν τη στιγμή. Δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλοι που μπορούν να σας προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε. Εάν βρείτε κάποιον πρόθυμο να σας βοηθήσει, να είστε προσεκτικοί.

G.Roma_______________________________________Νο4______________________________________G.Roma

 

Όνομα : Sims (χαρά)

Sims

Η Sims συμβολίζει την σταθερότητα. Σε αισθηματικά θέματα την μεγάλη διάρκεια σε μία σχέση , στόχος που επιτεύχθηκε με προσπάθεια και θυσία, σταθερή σχέση . Ο σύντροφος σας είναι πιστός αλλά ίσως νιώθετε ότι υστερεί λίγο σε πάθος .  Η αγάπη είναι ήρεμη και γλυκιά για αισθηματικά θέματα. Το να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό τώρα. Ίσως να γνωρίσετε το σύντροφό σας στην οικογένειά σας ή να κάνετε το επόμενο βήμα στη δέσμευσή σας μαζί. Η Sims  σημαίνει επίσης μακροπρόθεσμη σταθερότητα, ηρεμία και άνεση. Εάν είστε ανύπαντροι και συναντάτε κάποιον αυτήν τη στιγμή, είναι πιθανό ότι η σχέση θα είναι διαρκής. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας συμβολίζει την πατρίδα, την επιστροφή σε μέρος της καταγωγής σας .αν κάτι σε απασχολεί ένας φίλος θα βοηθήσει να βρεις την λύση . Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η δουλειά σάς προσφέρει επίσης μια άνετη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και έχετε την ασφάλεια να ξοδεύετε ένα καλό κομμάτι χρόνου με την οικογένειά σας. Η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει συνταξιοδότηση ή αποχώρηση από δουλειά για τη φροντίδα μιας οικογένειας. Σε επαγγελματικά θέματα μεγάλη χαρά που έρχεται .Κάποιος βλέπει την προσπάθεια σου και τους κόπους σου και θα σε ανταμείψει . Μπορεί να διαπιστώσετε ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχετε αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε χαρούμενοι και άνετοι. Αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε πλούτο, αλλά η γνώση ότι υπάρχει αρκετό για ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας. Εάν στο παρελθόν είχατε μάχες με την οικογένεια για οικονομικά ζητήματα, αυτά μπορεί τώρα να εξαφανιστούν. Σε θέματα υγείας σταθερή υγεία και αρχίζεις να ακολουθείς ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής .

Χρόνος : Τον Φεβρουάριο
Σύμβολο :  ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Headdress =Το σημάδι αυτό φανερώνει μια κοινωνική εκδήλωση, τελετή , δεξίωση, γάμος / βάφτιση, γιορτή, ευτυχία . Η απάντηση είναι ΝΑΙ σε ερώτημα σου.

Αντίστροφα

Η Sims αντίστροφα δηλώνει αστάθεια, βασανισμός, καταιγίδα, συντρίμμια, βία, θυμός. Οι συγκρούσεις μεταξύ οικογένειας και  του συντρόφου ή του φλερτ  σας μπορεί να δηλώνει αυτήν  η κάρτα στον αισθηματικό τομέα . Τα εξωτερικά θέματα μπορεί να δημιουργούν χάος στη αισθηματική σας ζωή, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών που αναμιγνύονται που πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να είστε μαζί ή δεν σας αρμόζει το ταίρι σας . Η ατμόσφαιρα είναι πιο εχθρική από το συνηθισμένο στα επαγγελματικά σας θέματα και οι συνάδελφοί σας μπορεί να μην σας υποστηρίζουν αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να μείνετε με την αίσθηση ότι δεν ανήκετε σε αυτήν τη θέση και η βασική σας αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας μπορεί να αισθάνεται κλονισμένη. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, Η Sims αντίστροφα μπορούν να σηματοδοτήσουν την οικογενειακή δυσαρμονία σχετικά με θέματα χρημάτων. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διαμάχες στο σπίτι σχετικά με το ποσό που πρέπει να ξοδεύετε ή πόσα από αυτά που έχετε είναι δικά σας έναντι κάποιου άλλου.

G.Roma_______________________________________Νο5______________________________________G.Roma
 Όνομα : Bogdan (αυτήν που δόθηκε από τον Κύριο)

Bogdan

Η Bogdan είναι ο γάμος, σύμβαση, σύμπραξη, σεξουαλικότητα, υλική ευημερία, γονιμότητα, σύλληψη παιδιού .Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε σε επιτυχία στα σχέδια σας , σχέση σταθερή, γάμο . Έφτασε η ώρα να πάψεις να είσαι μόνος/η . Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας και η συζήτηση σημαντικών ζητημάτων αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ικανοποιητική για εσάς. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπιση προβλημάτων ή εμποδίων στη σχέση σας με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Ίσως μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αρμονία και κατανόηση μεταξύ των δύο σας. Αν και μερικές φορές οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν έντονες, είναι πιο σημαντικό να μιλάμε για τα πράγματα που μας ενοχλούν παρά να βάζουμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα μας . Σε οικονομικά θέματα αναφέρετε σε θέματα κληρονομικά και χρήματα που έρχονται .Σταθερά και σίγουρα βήματα σε οδηγούν στην επιτυχία , εάν δεν έχεις δουλειά έρχεται κάτι που ονειρευόσουν !! Μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα δουλειά, θέση ή καριέρα που μπορεί να σας δώσει πολλή πνευματική διέγερση. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας θα ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις που έχεις αναλάβει .Ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα και κρατάς αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα. Όταν πρόκειται για χρήματα, η καρδιά και το κεφάλι σας μπορούν να πουν πολύ διαφορετικά πράγματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτή η κάρτα σας λέει να εμπιστεύεστε την λογική σας και να αποφεύγετε τη λήψη συναισθηματικών αποφάσεων. Σε θέματα υγείας προσοχή της εντάσεις …θα σου αυξήσει την πίεση ….αιματολογικές εξετάσεις , αλλά τίποτα σοβαρό .

Χρόνος : Θετικό για τώρα, χρονικά, για πάντα
Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Handshake =Το σημάδι αυτό φανερώνει την  Συμφιλίωση , την ειρήνη σε διαμάχη , συμβιβασμό σε δικαστικά θέματα  . 

Αντίστροφα

Η Bogdan ανάποδα δηλώνει έλλειψη σεξουαλικότητα, οικονομικά θέματα, φανερώνει προβλήματα στην δέσμευση, στην σχέση ή στο γάμο, απομάκρυνση . Η σύγχυση και η σαφήνεια μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Με την αντίστροφη έννοια αυτής της κάρτας σε αισθηματικά θέματα , μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και υποθέσεις, και μερικές φορές ο σύντροφός σας μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη από τη δική σας. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να επιστρέψετε στην ίδια σελίδα ξανά. Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να προτείνει επώδυνες λέξεις. βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας δεν είναι πολύ σκληρή. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα αυτήν τη στιγμή, και χωρίς κάποια καλοσύνη, οι αντιπαραθέσεις μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε μάχες. Σε επαγγελματικά θέματα σηματοδοτεί ότι μπορεί να υπάρξει κάποια εσφαλμένη επικοινωνία στην εργασία αυτή τη στιγμή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι οι ιδέες που δημιουργείτε τώρα μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικές και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Σε οικονομικά θέματα χειριστείτε τα οικονομικά σας με προσοχή! Εξετάστε τις οικονομίες σας ,  τις συμβάσεις δανείου ή οτιδήποτε άλλο νομικό για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά.

G.Roma_______________________________________Νο6______________________________________G.Roma
Όνομα :  Bakt (ευτυχία)

BaktΗ Bakt φέρνει καλά νέα γενικά. Ανάλογα με την ερώτηση και το πλαίσιο της ανάγνωσης, ένα αγαπημένο άτομο μπορεί να έρθει σε επαφή σύντομα ή κάτι που ελπίζουμε να υλοποιηθεί επιτέλους. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι λαμβάνετε πρόσκληση για μια ωραία εκδήλωση όπως μια γαμήλια δεξίωση, πάρτι , ραντεβού . Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε σε ευχάριστη εξέλιξη στα αισθηματικά, ικανοποίηση. Η σημασία που υποδεικνύεται από αυτήν την κάρτα μπορεί να είναι πνευματική ή συναισθηματική, ανάλογα με το τι περνάτε. Μία από τις πιο ευτυχισμένες κάρτες για αισθηματικά θέματα , η Bakt προτείνει την αφύπνιση νέων συναισθημάτων. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αναπτύσσει μια νέα ρομαντική σχέση ή μια φιλία που θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ένα νέο στάδιο οικειότητας, συμπόνιας και κατανόησης μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ των δυο σας. Σε οικονομικά θέματα δώσε βάση σε ένα αντρικό πρόσωπο που έχει ρόλο στα επαγγελματικά σου . Με δύναμη και ικανότητα κατακτάς τους στόχους σου .  Εάν αναζητάτε εργασία, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή όταν πρόκειται για την εργασία σας. Μπορεί να μην συνεπάγεται πάντα μια νέα δουλειά, αλλά μπορεί να σημαίνει ευτυχισμένες σχέσεις μεταξύ εσάς και των συναδέλφων σας, ή επίσης μια συναισθηματική αφύπνιση όσον αφορά το πώς αντιλαμβάνεστε την εργασία σας. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας νιώθεις αυτοπεποίθηση και θέλεις να ακουστείς από τους άλλους για πράγματα που θέλεις καιρό να πεις . Η φιλική και κοινωνική ποιότητα της Bakt μπορεί να επηρεάσει και την οικονομική σας κατάσταση. Καθώς οι άνθρωποι σας εξυπηρετούν περισσότερο, είναι πιο πιθανό να προσφέρουν την οικονομική υποστήριξη που ζητάτε. Αυτή η υποστήριξη είναι συνήθως με τη μορφή δανικών, αλλά μπορεί επίσης να έχει τη μορφή υποστήριξης από μέλη της οικογένειας και φίλους. Σε θέματα υγείας προσοχή μικροατυχήματα .

Χρόνος :Τον  Απρίλιος.
Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Water House = Το σημάδι αυτό φανερώνει ευτυχία, στοργή και αγάπη, θετική απάντηση σε ένα ερώτημα μας . Συναισθηματική κατάσταση που περιλαμβάνει συναισθήματα. Ειδύλλιο. Η αγάπη ενός ατόμου, η αγάπη που λείπει από την ζωή μας . 

Αντίστροφα

Η Bakt ανάποδα δηλώνει την απώλεια ή απώλεια σημαντικών πληροφοριών, καθυστερημένες πληροφορίες , επαγγελματικές αποτυχίες, αισθηματικά εμπόδια, καθυστερήσεις. Κάποια θλίψη και συναισθηματική αναστάτωση μπορούν να σηματοδοτηθούν από την αντίστροφη έννοια της κάρτας αυτής . Αυτό μπορεί να προήλθε από μία προσπάθεια να πλησιάσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή ακόμη και από μια διάλυση, αφήνοντάς σας να νιώθετε μόνος και ευάλωτος. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης απλά να σημαίνει ότι αισθάνεστε λίγο προβληματισμένη για την τρέχουσα σχέση σας ή ίσως να έχετε μια προσωρινή απώλεια πίστης. Κάτι σας εμποδίζει να βιώσετε, να δώσετε και να λάβετε αληθινή αγάπη.

Για όσους αναζητούν μια νέα θέση εργασίας, μπορεί να είστε απογοητευμένοι αυτήν την περίοδο . Μπορεί να υπάρχουν κάποια αρνητικά συναισθήματα γύρω από την εργασία σας. Μπορεί να βρείτε απογοήτευση και εμπόδια, καθώς και ένα αίσθημα κενού όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, πιθανότατα να αισθάνεστε επίσης χωρίς έμπνευση και χωρίς κίνητρα στη δουλειά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να λάβετε νέα που δεν θέλετε να ακούσετε όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας. Εάν υποβάλατε αίτηση για να λάβετε δάνειο ή να λάβετε μία επιχορήγηση, μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση. Ίσως η προσπάθεια να ζητήσετε βοήθεια από την οικογένεια ή τους φίλους σας δεν απέδωσε κανένα αποτέλεσμα.

G.Roma_______________________________________Νο7______________________________________G.Roma
Όνομα : Papoúz (κουταλάκι)

Papouz

Η Papoúz είναι οι μικρές αλλά συνεχόμενες αποτυχίες. Η έννοια, η σκέψη, το οικονομικό άγχος . Σε επαγγελματικά θέματα αναφέρετε σε παρατυπίες και  αντιφάσεις, ασυνέπειες από συνεργάτες ή αφεντικά , ψευδή αίσθηση των δυνατοτήτων κάποιου. Ψάξε για  άλλη δουλειά που σου ταιριάζει περισσότερο .Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας  κακή επιρροή, κακή συντροφιά, φίλος ή φίλη που δεν είναι αυτή που δείχνει πραγματικά . Στα αισθηματικά θέματα αγάπη και αποδοχή που παίρνετε με το σταγονόμετρο . Η μοίρα σου βρίσκετε κάπου αλλού… Ακόμα κι αν δεν είστε σε μία σχέση αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σας φαίνεται ιδιαίτερα πιεστικό. Ίσως απλά προσπαθείτε να εκτιμήσετε αυτό που έχετε. Αυτή η ποιότητα μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο ελκυστικούς για τους άλλους. Σε θέματα υγείας πρέπει να δώσεις βαρύτητα στην ξεκούραση , σωματική ή ψυχολογική .

Όλη η σκληρή δουλειά και η επαγγελματική σας στάση απέδωσαν και μπορείτε τώρα να αφιερώσετε χρόνο για να καθίσετε και να απολαύσετε την επιτυχία σας. Η επιχείρησή σας μπορεί να ακμάζει και τα κέρδη μπορεί να σας αφήσουν να ζήσετε άνετα. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίσει μια συνταξιοδότηση ή να κάνει διακοπές μετά από μια συνεπή εργασία και εργασία.

Χρόνος : Αρνητική απάντηση για το παρόν
Σύμβολο : ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Mountain = Το σημάδι αυτό φανερώνει μία μικρή αλλά όχι σημαντική νίκη, επιστροφή μικρού μέρους χρημάτων που σας οφείλουν . Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι μάλλον ΟΧΙ .

Αντίστροφα

Η Papoúz ανάποδα δηλώνει παλινδρόμηση σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά , υποβιβασμός στην εργασία , υποτροπή σε θέματα υγείας . Ενώ μπορεί να μοιάζει να το έχετε όλα τώρα, στην πραγματικότητα μπορεί να μην ισχύει. Το αντίστροφο νόημα της Papoúz μπορεί να σηματοδοτήσει μια αίσθηση ότι παρά όλα αυτά στη ζωή σας εξακολουθεί να λείπει κάτι. Όσοι είναι άγαμοι μπορεί να το γνωρίζουν καλά. μπορεί να έχετε καλή καριέρα, σταθερά οικονομικά, καλές φιλίες και σχέσεις με την οικογένεια, αλλά η αγάπη σας αποφεύγει ακόμα. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι ασυνείδητο. μπορεί να ανησυχείτε για να εγκαταλείψετε την ανεξαρτησία σας, ή ίσως να φοβάστε να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον που δεν θα σας αγαπήσει για το ποιος είστε, αλλά τι έχετε.

Εάν αντιμετωπίσατε πρόσφατα τυχόν αποτυχίες, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε τα οικονομικά σας, εάν έχετε μια επιχείρηση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα άτομα με τα οποία εργάζεστε είναι αξιόπιστα. Αφιερώστε χρόνο για να ελέγξετε τα νομικά σας έγγραφα, ώστε να είναι ασφαλή.  Μπορεί να έχετε υπερβολικές δαπάνες αυτή τη στιγμή, και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια σοβαρή οικονομική απροσεξία.

G.Roma_______________________________________Νο8______________________________________G.Roma
Όνομα : Persuda (εύλογη)

Persuda

Η  Persuda είναι η φυσική δύναμη, σύγκρουση, βία, δημόσια δύναμη, αφιλόξενα μέρη, μυστικά. Σε αισθηματικά θέματα αναφέρεται σε μυστικά που δεν έχετε μάθει ακόμα δηλώνει απόσταση (συναισθηματική ή χιλιομετρική) . για τους ελεύθερους ένας νέος έρωτας έρχεται .Αν και ακούγεται υπέροχο και ικανοποιητικό, η κάρτα απεικονίζει πολλές ευθύνες από την πλευρά σας. Η αγάπη μπορεί να αισθάνεται σαν ένα βαρύ φορτίο για εσάς . Άλλες πτυχές της ζωής σας, όπως η δουλειά ή τα οικονομικά, μπορεί να σας έχουν επιβαρύνει τελευταία, καθιστώντας δύσκολο για σας να είστε ρομαντικοί.  Εάν είστε ανύπαντροι, μην φοβάστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. ο καθένας πρέπει να επικεντρωθεί στον εαυτό του προτού μπορέσει να επικεντρωθεί στην εύρεση ενός συντρόφου. Να προσέχεις τον εαυτό σου. Σε επαγγελματικά θέματα έρχεται επιτυχία με τα επαγγελματικά σου που μπορεί να αφορά και το εξωτερικό ή μακρινό προορισμό . Είναι μια κάρτα βάρους. Ίσως να έχετε πάρα πολλά έργα για να το χειριστείτε μόνοι σας. Δείτε εάν είναι δυνατόν να αναθέσετε ή να μοιραστείτε το φορτίο σας με άλλους. Η συνεργασία και η ανάθεση είναι οι μεγαλύτερες βοήθειές σας αυτήν τη στιγμή. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας αναφέρετε σε δημόσιου λειτουργούς που επιβάλουν μία απόφαση…. Υπάρχει μια οικονομική επιβάρυνση για εσάς αυτήν την στιγμή που μπορεί να αφορά ίσως ένα μεγάλο κόστος όπως δίδακτρα ή έξοδα μεταπτυχιακού ή ένα επιχειρηματικό δάνειο να πιέζει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μιλήσετε σε κάποιον για τον καλύτερο τρόπο επίλυσης αυτών των ζητημάτων. Σε θέματα υγείας αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και βγάλτε από την διατροφή σας τα πολλά μπαχαρικά .

Χρόνος : Μέσα σε διάστημα 3 χρόνων.
Σύμβολο : ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι upside down arrow =Το σημάδι αυτό δηλώνει  αδυναμία, εχθρότητα, απατεώνας στην εργασία ή σε οικονομικά θέματα , αμφιβολία ,κατασκοπεία, δυσαρέσκεια, φθόνος, η άλλη γυναίκα σε αισθηματικά θέματα , κακές ειδήσεις, δυσφορία και  εμπόδια, ατυχία σε ένα ρίσκο που καλό είναι να μην πάρετε . Απαντάει σαν προειδοποίησης σε μία ερώτηση σας πως κάτι δεν γίνεται σωστά .

Αντίστροφα

Η Persuda ανάποδα δηλώνει κρυμμένα θέματα και μυστικά σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα , προσωπικές ανασφάλειες, σύγκρουση με την εξουσία, νυχτερινή ώρα για αρνητικές εξελίξεις .Εσείς και ο / η σύντροφός σας πρέπει να αντιμετωπίζετε μαζί τα βάρη της ζωής, αλλά για ένα από εσάς μπορεί να εξακολουθεί να είναι δύσκολο αυτό . Δεν μοιράζονται βαριά βάρη μεταξύ σας και ίσως υπάρχουν κρυμένα μυστικά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της σχέσης σας. Σε επαγγελματικά θέματα αντιπροσωπεύουν το τέλος του φόρτου εργασίας. Μπορεί να γίνουν ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα και να αποκαλύψουν κρυμμένα μυστικά ,  αυτό θα σας ξελαφρώσει . Ίσως να βγαίνετε από μια περίοδο οικονομικών προβλημάτων. Εάν έχετε λάβει μέτρα για την επίλυση των βασικών ζητημάτων που υπονομεύουν τα οικονομικά σας, η Persuda μπορεί να υποδηλώσει ότι είστε τελικά σε θέση να αναλάβετε τον έλεγχο της κατάστασης.

G.Roma_______________________________________Νο9______________________________________G.Roma
Όνομα : Chergen (το αστέρι)

Chergen

Η Chergen  είναι το παιδί, το κατοικίδιο, εξημερωμένο ζώο, η απλότητα, η αθωότητα, παιδικότητα, ανάπτυξη, νέα αρχή, κάτι νέο. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας συμβολίζει την απλή και ήρεμη ζωή που όμως χρειάζεται μία νέα πιο δραστήρια αρχή . Επικοινωνία με πρόσωπο που αγαπάς και βρίσκεται μακριά , μία επικοινωνία με άτομο ξανθό ή γκρίζο .Στα ερωτικά  θέματα ένα προσωρινό “βάλτωμα” είτε είσαι σε σχέση , είτε ελεύθερη . Όλοι θέλουν τον χρόνο τους…μην εκνευρίζεστε !!  Σας επιβεβαιώνει ξανά το μακροπρόθεσμο όραμά σας και σας βοηθά να δείξετε ότι δεν περιορίζεστε μόνο στο να βλέπετε αποτελέσματα μόνο βραχυπρόθεσμα. Η αγάπη μπορεί μερικές φορές να είναι κουραστική, αλλά οι ανταμοιβές που ακολουθούν είναι ανεκτίμητες. Εάν είστε σε μια σχέση, η ζωή μαζί τώρα μπορεί να φαίνεται κουραστική ή εξαντλητική. Ίσως για να είστε μαζί, η συνεργασία σας μπορεί να απαιτεί την να φτιάξετε μακροπρόθεσμων σχεδίων ή τη δημιουργία συμβιβασμών στη καθημερινότητα ή τα οικονομικά σας. Αλλά αυτή η κάρτα είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι η αγάπη δεν είναι πάντα παθιασμένες ρομαντικές στιγμές και ξεσπάσματα συναισθημάτων, αλλά είναι επίσης σύντροφοι που εργάζονται καθημερινά για να παραμείνουν μαζί σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.  Σε επαγγελματικά θέματα το άγχος έχει έρθει αλλά με την εξυπνάδα και τις ικανότητες σου θα τα καταφέρεις . Μπορεί να είναι αργό, αλλά κάθε μέρα η εργασία σας αποδίδει. Είναι χρήσιμο τώρα να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα επιτεύγματά σας και να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πού να εστιάσετε την ενέργειά σας και με ποιες στρατηγικές μπορείτε να προχωρήσετε. Εάν είστε ιδιοκτήτης μίας επιχείρησής σας ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, ο χρόνος τώρα για να αξιολογήσετε την εργασία σας θα είναι χρήσιμος και μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη. Σε θέματα υγείας χαλάρωσε , έχεις πολλά νεύρα τελευταία ….

Χρόνος :Τον Οκτώβριο .
Σύμβολο : ΕΠΤΑ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Arrow =Το σημάδι αυτό δηλώνει  προστασία και εξωτερική βοήθεια σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί , άνδρας ή γυναίκα που σε βοηθάει σε ιατρικά θέματα , για τη φροντίδα και  τον σύμβουλο σε εργασία και το σπίτι .

Αντίστροφα

Η Chergen ανάποδα δηλώνει το άρρωστο παιδί ή το κατοικίδιο , αναποφασιστικότητα, αβεβαιότητα, δισταγμός, αργή κίνηση, έλλειψη ανάπτυξης και αυτοπεποίθησης . Μπορεί να είστε έτοιμοι να ρίξετε την πετσέτα και να παραιτηθείτε μέσα σε μία σχέση . Μπορεί να έχετε δουλέψει για την αγάπη και τον ρομαντισμό, καταβάλλοντας τόση προσπάθεια, μόνο για να δείτε λίγα να βγαίνουν  από αυτό.  Μερικές φορές η αγάπη έρχεται ξαφνικά και άλλες μπορούν να πάρουν χρόνο. μπορούμε μόνο να είμαστε υπομονετικοί και να ελπίζουμε για τη σωστή στιγμή. Καταβάλλετε πάρα πολύ προσπάθεια στη δουλειά ή δεν βάζετε τελικά αρκετή ενέργεια  ; Φαίνεται όμως ότι και εάν κάνετε τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα.

Στα οικονομικά,  μπορεί να συμβολίζει επενδύσεις χρόνου, ενέργειας και πόρων που δεν αποδίδουν. Μπορεί ακόμη και να υποστείτε απώλειες. Ακόμα και όταν εργάζεστε σκληρά για τα όνειρά σας, ενδέχεται να μην ανταμειφθείτε. Διαπραγματευτείτε για αυτό που αξίζετε.

G.Roma_______________________________________Νο10______________________________________G.Roma
Όνομα : Talate (το μικρό κορίτσι)

Talate

Η Talate είναι η συμφιλίωση, επιστροφή ενός εραστή, κάποιος ή κάτι επιστρέφει από το παρελθόν, επανένωση ανθρώπων, συνάντηση, ανάκαμψη, θετικό αποτέλεσμα, θεραπεία, ένα ζευγάρι, κοινωνική κατάσταση. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει ότι κάποιος/α επιστρέφει από το παρελθόν αλλά αυτήν η επιστροφή είναι συνήθως προσωρινή . Ακόμα μία συμφιλίωση με συντρόφους που ήρθαμε σε ρίξει ή καυγά στο παρελθόν . Μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι. νιώθεις πνιγμένος σε μια σχέση ή σε μια παλιά σχέση που δεν μπορείς να αφήσεις . Εάν είστε ανύπαντροι, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει ότι είναι πολύ παθητική η ζωή σας πάνω σε αισθηματικά θέματα . Μπορεί να είστε απρόθυμοι να τολμήσετε και να συναντήσετε άλλους, ελπίζοντας ότι η λύση στη ρομαντική σας ζωή θα είναι ένα άτομο που μπορεί να σας βρει αυτό !!  Αυτό συχνά δεν αποδίδει αποτελέσματα. Σε επαγγελματικά θέματα δηλώνει μία ανάκαμψη και θετική εξέλιξη σε μία προσπάθεια και ένα ρίσκο . Για να γίνει αυτό όμως κάτι πρέπει να κάνεις και όχι απλά να περιμένεις της εξελίξεις !! Η καριέρα σας δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζατε ότι θα ήταν. Ωστόσο, επειδή η δουλειά σας συνδέεται με τα με την διαβίωσής σας, αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να φύγετε τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν διαθέτετε εφεδρικό σχέδιο ή άλλες θέσεις εργασίας ή πορεία σταδιοδρομίας στη διάθεσή σας αυτήν τη στιγμή. Σε θέματα υγείας δηλώνει κυρίως ψυχολογικά την τελική γιατρειά .  Σε θέματα οικογένειας μία δυσκολία που τελικά ξεπερνιέται .Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πιέζεσαι για κάποιο θέμα αλλά υπάρχει λύση που δεν την έχεις σκεφτεί ακόμα !!

Χρόνος : Τον  Ιανουάριος .
Σύμβολο : ΟΚΤΩ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Tipi =Το σημάδι αυτό δίνει βαρύτητα σε μία ριψοκίνδυνη κίνηση , που μπορεί να φέρει  απώλεια. Καλό είναι να αναβάλετε αυτήν την ενέργεια σας … Μήν πάρετε μία απόφαση τώρα γιατί μπορεί να φέρει την διάλυση μιας σχέσης. Στοιχηματίζοντας με τις πιθανότητες και την ήττα…..η απάντηση στην ερώτηση σας είναι να αναβάλλεται !!!!

Αντίστροφα

Η Talate ανάποδα δηλώνει αβεβαιότητα, αμφίβολη περίοδος, απάθεια, θλίψη και κατάθλιψη. Το άγχος μπορεί να αρθεί, και μπορεί πλέον να είναι ξεκάθαρο για εσάς τι πρέπει να κάνετε για να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι στη αισθηματική σας ζωή. Εάν είσαι ανύπαντρη, μπορείς να βρεις τον εαυτό σου πιο πρόθυμο να βάλει τη ζωή σου σε μία πιο δεσμευτική σχέση . Οι φόβοι και οι ανησυχίες που σας έχουν εμποδίσει να ακολουθήσετε πραγματικά το ρομαντισμό μπορούν να αρθούν.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά τελικά βρήκατε απελευθέρωση από το άγχος σας για την καριέρα σας. Τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολα τώρα και το όραμά σας είναι λιγότερο θολό από άγχος ή φόβο. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να προτείνει μια νέα εργασία ή θέση που έχετε επιτύχει, μια που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. μπορούν να σηματοδοτήσουν ότι οι ανησυχίες σας για τα χρήματα είτε έχουν μειωθεί είτε έχουν μειωθεί. Μπορεί τελικά να μαθαίνετε να βλέπετε όλες τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας, ή εναλλακτικά, οι φόβοι και οι ανησυχίες σας συνέχισαν να χειροτερεύουν. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους προτού συνεχίσουν να προκαλούν βλάβη στην ψυχική σας υγεία.

G.Roma_______________________________________Νο11______________________________________G.Roma
Όνομα : Zora (αυγή)

Η Zora είναι το ταξίδι, αλλαγή θέσης ή κατάστασης, κίνηση, μετεγκατάσταση, αλλαγή σκέψης, τρόπος μεταφοράς . Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει την αλλαγή σε μία κατάσταση ,  την συνάντηση με άτομο καστανό ή την επικοινωνία με αυτό το άτομο . Εάν είστε σε μια σχέση, αυτό μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε διάλυση, σύγκρουση ή κάποιο είδος χωρισμού ή αλλαγή κατάστασης . Στη χειρότερη περίπτωση, δεδομένου ότι αυτή η κάρτα έχει πάνω της το τρία, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ένα τρίτο μέρος που δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σας. Εσείς και ο σύντροφός σας ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δύσκολα προβλήματα για να παραμείνετε μαζί. Χωρίς σαφείς και σεβαστές συζητήσεις και προθυμία για συνεργασία, η σχέση μπορεί να φτάσει στο τέλος της. Εάν είστε ελεύθεροι , μπορεί να είναι ότι η προηγούμενη θλίψη και τα βάσανα επηρεάζει την ικανότητά σας μέχρι σήμερα. Οι παλιές πληγές δεν έχουν επουλωθεί ακόμη και είναι σημαντικό να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο πριν προσπαθήσετε να βρείτε ξανά την αγάπη. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας την μετακόμιση, και την αλλαγή κατοικίας , ένα ταξίδι ίσως και στο εξωτερικό . Σε επαγγελματικά και οικονομικά την ανάγκη να κάνετε μία κίνηση άμεσα . Σε θέματα υγείας προσοχή της καταχρήσεις , κάπνισμα , αλκοόλ κλπ . Μπορεί να αντιμετωπίζετε μια σημαντική απώλεια αυτή τη στιγμή, ή τουλάχιστον κάτι στην οικονομική σας ζωή που σας προκαλεί πολύ άγχος. Η διάλυση έχει συναισθηματικές και οικονομικές συνέπειες. Ίσως να μην μπορείτε πλέον να αντέξετε οικονομικά το ενοίκιο στο διαμέρισμά σας ή να χρειαστεί να χωρίσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε μία διαδικασία διαζυγίου. Όλα αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι συντριπτικά τώρα. Φροντίστε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά επίσης να θυμάστε να μην αποφεύγετε να φροντίζετε αυτά τα πράγματα. Βρείτε υποστήριξη. μπορείτε να το πετύχετε.

Χρόνος : Μέσα σε 3 μήνες
Σύμβολο : ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Mountain Range = Το σημάδι αυτό φανερώνει  μία συναντήσεις, καθήκοντα, ομαδική εργασία, νέες συνεργασίες. Η πράξη της υποδοχής των φιλοξενούμενων και του καλωσορίσματος από άλλους. Συνήθως υπάρχει ένα στοιχείο έκπληξης και απρόσμενου . αυτό το σημάδι σας συμβουλεύει  ότι πρέπει να αναλάβετε μια αποστολή, ένας προορισμός για εσάς . Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να αναλάβετε δράση !!!

Αντίστροφα

Η Zora ανάποδα δηλώνει θετική αλλαγή με αργούς ρυθμούς , πρόοδος με μεγάλο κόπο , αργή ανάπτυξη, αργή κίνηση. Οι εραστές μπορεί να βρεθούν να διευθετούν τις συγκρούσεις τους και να συγχωρούν ο ένας τον άλλον. Υπάρχει μια επιθυμία εδώ να θεραπεύσει και να μετακινήσει παλιές  πληγές, κοιτάζοντας προς τα εμπρός προς το μέλλον. Για τους ελεύθερους, αυτό συχνά σημαίνει τελικά να ξεπεράσεις το παρελθόν, προκειμένου να είσαι πλήρως παρών στη ραντεβού σου ζωή. Οι αγχωτικές συγκρούσεις αρχίζουν να επιλύονται και οι προοπτικές και η γενική ευτυχία σας βελτιώνονται επίσης στην εργασία σας.

Εάν έχετε υποφέρει από οικονομικές δυσκολίες,  μπορούν να σηματοδοτήσει ότι έρχεται βελτίωση. Μπορείτε να ανακατασκευάσετε τις αποταμιεύσεις σας ή να βρεθείτε σε μια καλύτερη, πιο σταθερή οικονομική θέση από ό, τι στο παρελθόν. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείξει ότι το επίπεδο της συναισθηματικής θλίψης μετά από μια οικονομική απώλεια επιδεινώνεται. Εάν έχετε υποστεί μια μεγάλη απώλεια, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προσαρμόσετε τις συνήθειες των δαπανών σας ή να εγκαταλείψετε το παρελθόν σας. Η μη αποδοχή της αλήθειας της θέσης σας καθιστά συχνά μια δύσκολη κατάσταση πιο δύσκολη.

G.Roma_______________________________________Νο12______________________________________G.Roma
Όνομα : Chirikli (πουλί)

Chirikli

Η  Chirikli είναι η απροσδόκητη επιτυχία, η ελάχιστη προσπάθεια που φέρνει εξαιρετικό αποτέλεσμα, ευημερία, τύχη, αύξηση μισθού, αύξηση οικονομικών, νίκη στο παιχνίδι. Σε αισθηματικά θέματα αναφέρεται σε γρήγορες εξελίξεις αφού η κάρτα αυτήν έχει σχέση με τον χρόνο … δηλώνει το ερωτικό ξεσήκωμα, τον πόθο και την ερωτική λαχτάρα  καστανού σκούρου άντρα. Μπορεί να σηματοδοτήσει ότι ένας αγώνας φτάνει στο τέλος του.  Σε κάθε περίπτωση, υποδηλώνει την επιθυμία να αφήσουμε το παρελθόν και να προχωρήσουμε προς ένα άγνωστο, αλλά λαμπρό μέλλον. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως είστε έτοιμοι να αφήσετε ένα μέρος του εαυτού σας πίσω, ίσως ένα που σας εμπόδισε να δεχτείτε την αγάπη. Εάν είχατε παλιές πληγές που θέλετε να επουλώσετε ,  δηλώνει ότι μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα. Μπορεί τελικά να είστε έτοιμοι να της αφήσετε πίσω. Σε επαγγελματικά θέματα ότι η μικρή έστω προσπάθεια μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα αυτήν την περίοδο . Υπάρχουν πολλές αλλαγές και νιώθεις ανασφάλεια .Μπορεί να υπάρχει ανακούφιση και ηρεμία καθώς προχωράτε σε μια πιο χαλαρή φάση εργασίας. Θα πρέπει να σημειώνετε σταθερή πρόοδο στα έργα σας. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εμπειρίες, αυτές οι εποχές μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη βελτίωση. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδείξει μια πρόσφατη αλλαγή ρόλων ή θέσεων σε κάτι που σας ταιριάζει καλύτερα. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας μία περίοδο ευημερίας και καλής διάθεσης . Είναι η ώρα να κάνεις μία αυτοκριτική και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν !! Σε θέματα υγείας προσοχή την μέση και την σπονδυλική σου στήλη … προστάτευσε τα προσέχοντας τον τρόπο που κάθεσαι και δουλεύεις  .

Χρόνος : Αρνητικό για το παρόν .
Σύμβολο :ΕΞI ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Bird =Το σημάδι αυτό φανερώνει την έννοια της  αναποφασιστικότητας και της αναβολής , της  ασταθής αλλαγής και του ξαφνικού νέου , απρόσμενη επικοινωνία. Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ότι άμεσα θα έχετε ανακοίνωση αποτελεσμάτων… θετικών ή αρνητικών .

Αντίστροφα

Η Chirikli  ανάποδα  δηλώνει προβλήματα που προκαλούνται από υπερβολική φιλοδοξία, πτώση, καταστροφή, διάλυση λόγω έλλειψης κοινών συμφερόντων … Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε μια σχέση χωρίς να θυμάστε τις ευχάριστες στιγμές της, να μην μπορείτε να προχωρήσετε από μια τοξική πρώην σχέση , ή οι παρελθούσες ανασφάλειες μπορεί να σας εμποδίσουν να ζήσετε πλήρως την ερωτική σας ζωή. Εξετάστε τι σας δεσμεύει και επίσης σκεφτείτε ποιο πιθανό ευτυχισμένο μέλλον είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για χάρη του.

Φαίνεται ότι κι αν κάνετε, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματα εργασίας σας. Ο χώρος εργασίας σας μπορεί να είναι γεμάτος από άγχος, μάχες και συγκρούσεις που εξαντλούν και επηρεάζουν την ψυχική σας υγεία. Ακόμα κι αν θέλετε να φύγετε, φαίνεται ότι έχετε παγιδευτεί σε αυτήν τη δουλειά και προς το παρόν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα καλύτερο.

Προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα οικονομικά σας προβλήματα τώρα ; Όταν πρόκειται για ζητήματα χρημάτων, γενικά δεν είναι δυνατόν να  ξεφύγετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να τους αντιμετωπίσετε ειλικρινά και ήρεμα. Αυτό που φαίνεται ανυπέρβλητο μπορεί να φαίνεται πολύ πιο απλό να αντιμετωπιστεί μόλις ολοκληρώσετε το έργο της αποδοχής της κατάστασής σας. Εάν το χρειάζεστε, αναζητήστε έναν επαγγελματία που μπορεί να σας βοηθήσει με την κατάστασή σας.

G.Roma_______________________________________Νο13______________________________________G.Roma
Όνομα : Chera (φως, ακτίνα ανατολής)

Chera

Η  Chera είναι η εργαζόμενη γυναίκα, γυναίκα συνάδελφο, δώρο, χάρη, ανάπτυξη, πρόοδος, βελτίωση, κάτι ευγενές, άξιο, πολύτιμο. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει την βελτίωση σε επαφές , φλερτ και σχέσεις . Ευχάριστες στιγμές που έρχονται . Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν το σκεφτείτε, το να αγαπάτε κάποιον είναι σαν να καλλιεργείτε μια ικανότητα. Απαιτεί ολοένα αυξανόμενα ποσά ενσυναίσθησης, συμπόνιας, υπομονής και περιέργειας και επιθυμίας για αυτο-βελτίωση. Να είστε περήφανοι για αυτό που έχετε επιτύχει και για τα μαθήματα που έχετε πάρει . Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο εραστής σας εξακολουθεί να σας εκπλήσσει, ακόμη και όλη την ώρα που έχετε περάσει μαζί. Υπάρχουν ακόμα νέες πτυχές που ανακαλύπτετε κάθε μέρα, εάν φαίνεστε αρκετά σκληροί. Το να μαθαίνεις να εκτιμάς αυτές τις νέες πλευρές του είναι κάτι που μπορεί να εμβαθύνει την αγάπη σου μεταξύ σας. Σε επαγγελματικά την επιβεβαίωση  αλλά με σκληρή δουλειά και προσπάθεια . Οι ικανότητες σου θα καθορίσουν την εξέλιξη σου . Οι στόχοι σταδιοδρομίας μπορούν να επιτευχθούν τώρα και μπορεί να επιτύχετε ένα νέο επίπεδο δεξιοτήτων και εμπειρογνωμοσύνης. Άλλοι μπορεί να εκτιμήσουν το ποσό που έχετε μεγαλώσει και μπορούν να σας φανούν πρωτοπόροι στον τομέα σας. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια προσφορά. Εάν είστε στη διαδικασία να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, η χειροτεχνία και η φροντίδα για τη δουλειά σας θα οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία και κέρδος. Διατηρήστε τις δεξιότητές σας αιχμηρές και παραμείνετε περίεργοι. Εάν βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή σε περίοδο σπουδών, το ταλέντο σας μπορεί να εντυπωσιάσει τους άλλους αυτήν τη στιγμή.Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας την αίσθηση της αξίας και του συμπαντικού, αυτού που είναι πολύτιμο σε ηθικό επίπεδο . Έχεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου και συμφωνούν με τις απόψεις σου .Σε θέματα υγείας όλα είναι καλά και εξωτερικά είσαι πιο λαμπερή όσο πότε !!

Χρόνος :Τον Νοέμβριο .
Σύμβολο :  ΟΚΤΩ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Bear Track = Το σημάδι αυτό φανερώνει προσδοκία, αναμονή, το μέλλον . Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι η μεγάλη πίστη  σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα είναι δυνατά μέσω της πίστης και της συστηματικής προσπάθεια

Αντίστροφα

Η Chera ανάποδα δηλώνει κουτσομπολιό, κοροϊδία, χαμηλή ηθική, μικρές ενέργειες,  μικρή αξία, χρήματα που ξοδεύονται, χρήματα που οφείλονται. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει ότι η αγάπη δεν θέλει τσιγκουνιές …..Έχετε εκφράσει την αγάπη σας ; Έχετε δείξει την αγάπη σας όσο αποδέχεστε την αγάπη του ; Δοκιμάστε και βεβαιωθείτε ότι ικανοποιούνται και οι δύο ανάγκες σας.

Μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια κουραστική δουλειά που μισείτε τώρα. Το να έχετε λίγο ενθουσιασμό είναι πιθανό να επηρεάσει την προσπάθεια που καταβάλλετε στη δουλειά σας και είναι πιθανό ότι η εργασία σας υποφέρει. Ωστόσο, μπορεί να νιώθετε ότι δεν βιάζεστε να κάνετε αλλαγές.

Ακόμη και η διαχείριση των οικονομικών σας να χρειάζεται δουλειά. Μπορεί να είστε λίγο απρόσεκτοι με τα οικονομικά σας, που σημαίνει υπερβολικές δαπάνες ή ίσως απόλυτη άγνοια. Όταν χρειάζεστε τα χρήματα, μπορεί να βρεθείτε σε λίγο δεσμευτικό και δύσκολο περιβάλλον . Είναι καλύτερα να αντιμετωπίζετε αυτά τα θέματα και να τα φροντίζετε πριν επιδεινωθούν.

G.Roma_______________________________________Νο14______________________________________G.Roma
Όνομα :Andrzej (πολεμιστής, άνθρωπος)

Andrzej

Ο Andrzej είναι ο χρήσιμος νεαρός άνδρας γνωστός από τον ερωτώμενο – γιος , φίλος συνάδελφου , υπάλληλο, συνεργάτη κ.λπ. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας καταστάσεις που θέλουν προσοχή . Σκέψου τις συνέπιες πριν κάνεις κάτι . Σε αισθηματικά θέματα η  σκέψη ατόμου καστανού. Προσοχή σε καυγάδες . Μάθετε να ακούτε και να σέβεστε και την επιθυμία του άλλου. Αυτό το άτομο  δυσκολεύεται ιδιαίτερα να δεσμευτεί σε μία σχέση . Αυτό το άτομο απαιτεί πολλή πνευματική διέγερση, και χωρίς αυτό, μπορεί γρήγορα να βαρεθεί. Αυτό το άτομο μπορεί επίσης να είναι κάποιος που δυσκολεύεται να γίνει πολύ συναισθηματικά οικείο με ένα άλλο άτομο. Εάν αυτό δεν αντιπροσωπεύει ένα άτομο στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να δείξει μια κατάσταση στην οποία θα πρέπει να συγκεντρώσετε το θάρρος σας και να λάβετε γρήγορα αποφάσεις και να αναλάβετε δράση. Αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή δέσμευσης ή ρομαντικής πρότασης σε κάποιον που σας ταιριάζει, ή ακόμη και να κερδίσει έναν εραστή πίσω όταν μία σχέση πάει να τελειώσει .Σε επαγγελματικά θέματα αγνόησε κάποια αρνητικά σχόλια που γίνονται για εσένα . Προσοχή μία συζήτηση και πως θα την χειριστείς …. Όταν συνδυάζετε τις υψηλές φιλοδοξίες σας με την αποφασιστικότητά σας ως μοναδικό στόχο, σίγουρα θα έχετε αυτό που θέλετε. Τίποτα δεν σας φοβίζει, όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Είναι πιθανό να είστε εξαιρετικοί σε αυτό που κάνετε, ακολουθώντας τα έργα σας και ολοκληρώνοντάς τα με σχεδόν αδίστακτη . Μπορεί να είστε πολύ εστιασμένοι στα οικονομικά σας αυτήν τη στιγμή. Ίσως σας ενδιαφέρει να εξοικονομήσετε χρήματα για κάτι μεγάλο ή απλά θέλετε να βελτιστοποιήσετε αυτό που εξοικονομείτε. Πιθανότατα βάζετε πολλή ενέργεια για να το κάνετε αυτό. Με αρκετή εστίαση και αποφασιστικότητα, θα μπορείτε να επιτύχετε τον στόχο σας.Σε θέματα υγείας  προσοχή στον λαιμό και τις αμυγδαλές σου.

Χρόνος :Σε σε 2 μέρες, 2 εβδομάδες, 2 μήνες, 2 χρόνια.
Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΣΠΑΘΙ

Αντίστροφα

Ο Andrze ανάποδα δηλώνει νεαρός αμφίβολος χαρακτήρας, ανεύθυνος, εθισμένος. Να είστε προσεκτικοί με τον αντίστροφο Andrze στα αισθηματικά θέματα , καθώς αυτό το άτομο μπορεί να είναι επιθετικό, ελεγχόμενο και ίσως ακόμη και επικίνδυνο . Νομίζουν  ότι έχουν πάντα δίκιο, πείθουν τους άλλους να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους, ανεξάρτητα από το πόσο πονάει το άλλο άτομο. Μερικές φορές, άλλοι μπορεί επίσης να σας βρουν αλαζονική και πιεστική όταν πρόκειται για τις ιδέες σας. Χρειάζεστε πάντα πράγματα και ανθρώπους για να ακολουθήσετε; Αγνοείτε ή απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων χωρίς να δίνετε λόγους; Σίγουρα, οι μέθοδοι σας μπορεί να αποφέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά μακροπρόθεσμα, σκεφτείτε τι θα συμβεί όταν κανείς δεν είναι εκεί για να σας υποστηρίξει. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη γλώσσα σας και τον τρόπο επικοινωνίας σας.

Είστε τόσο εστιασμένοι στα χρήματα  μερικές φορές ξεπερνάτε τα όρια όσον αφορά την αποδεκτή συμπεριφορά; Ο Andrze που αντιστρέφεται είναι κάποιος του οποίου η αποφασιστικότητα είναι τόσο δυνατή, που δεν σταματούν σε τίποτα για να κερδίσουν χρήματα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να δείχνει μια συμπεριφορά που μπορεί να είναι παράνομη. Εάν αυτό δεν σας αντιπροσωπεύει, κάποιος στη ζωή σας μπορεί να παίζει τον ρόλο αυτού ….. γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί με το ποιος επιτρέπετε στον κύκλο σας.

G.Roma_______________________________________Νο15______________________________________G.Roma
Όνομα :  Donka (ανεκτίμητο)

Donka

Η Donka είναι η θετική ενέργεια,  θεϊκή προστασία. Για αισθηματικά θέματα δηλώνει κρεβάτι καστανού ατόμου .Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να κάνουμε μια επιλογή … Καμία επιλογή δεν φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική αλλά εσείς με θετική ενέργεια ζυγίζετε τις επιλογές σας . Όταν οι επιλογές σας είναι εξίσου ελκυστικές και αντί να συμμετέχετε ενεργά στις επιλογές της ζωής σας, ίσως προσπαθείτε να αποφύγετε την επιλογή εντελώς. Προσέξτε γιατί ο κόσμος δεν κάνει την επιλογή  για εσάς. Εάν είστε σε μια σχέση, κάτι ίσως εμποδίζει εσάς και τον σύντροφό σας να επιλύσει τα προβλήματά σας, βάλτε την θετική σας ενέργεια για να προσεγγίσετε τα προβλήματα σας. Σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα δηλώνει  το σίγουρο, το σταθερό, το δεδομένο . Μπορεί να βρεθείτε στη μέση μιας εργασιακής σύγκρουσης. Αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή να πρέπει να είμαστε δίπλα στον έναν συνάδελφο ή στον άλλο, ενώ το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να παραμείνετε αμερόληπτοι. Η επιλογή ενός ατόμου έναντι του άλλου μπορεί να δημιουργήσει ένταση και ρωγμές και μπορεί να ανησυχείτε για την καταστροφή των σχέσεων σας μαζί τους. Πάρτε θέση ουδετερότητας και πείτε και στους δύο ότι τους εκτιμάτε το ίδιο .Για θέματα υγείας την βελτιώσει και την προσωπική φροντίδα με καλλυντικά και θέματα ομορφιάς .Για θέματα καθημερινότητας μία πληροφορία που έρχεται χωρίς να την περιμένετε σας οδηγεί να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για θέμα που σας απασχολεί πολύ καιρό .

Χρόνος : Μέσα σε 2 μήνες
Σύμβολο : ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Sun Rays = Το σημάδι αυτό φανερώνει έλλειψη αλλαγής , στασιμότητα , υπευθυνότητα που δεν σας αφήνει να κάνετε την υπέρβαση  .  Όλα παραμένουν τα ίδια, αυτό είναι συνήθως θετικό. Εάν ρωτάτε  για μια αρνητική κατάσταση, δεν φαίνεται ότι θα βελτιωθεί. Περισσότερο παρασύρεστε από αυταπάτες παρά βρίσκετε λύση .

Αντίστροφα

Η Donka ανάποδα δηλώνει ματαιοδοξία, το εγώ, υπερηφάνεια, κακές και επικίνδυνες  επιρροές. Εάν είστε ανύπαντροι και προσπαθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πιθανούς εραστές, φαίνεται ότι κανένας από αυτούς δεν αισθάνεται ιδιαίτερα σωστός για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ίσως βρεθείτε να επιλέγετε ανάμεσα στον εραστή σας και σε άλλες πτυχές της ζωής σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο αναποφάσιστοι και σε σύγχυση όσο ποτέ. Η κάρτα σας προτείνει επώδυνες αποφάσεις, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στη ρομαντική σας ζωή.

Φαίνεται ότι οι συγκρούσεις που έχετε βιώσει στην εργασία έχουν κλιμακωθεί και μπορεί να δημιουργούν άγχος για εσάς. Εάν έχετε κολλήσει μεταξύ δύο συναδελφικών διενέξεων, φαίνεται ότι ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, στο τέλος θα είστε εκτεθειμένοι ,   και ότι δεν υπάρχουν σωστές επιλογές. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας υπεύθυνο για μεγάλες αποφάσεις στην εργασία. μπορείτε να αναλάβετε μία συμπαντική δουλειά ή να κάνετε επιλογές μεταξύ δύο σταδιοδρομιών.

G.Roma_______________________________________Νο16______________________________________G.Roma
Όνομα :Emilian (ανταγωνιστής)

Emilian

Ο Emilian είναι το δίκαιο, νομικά θέματα, δικηγόρος, δικαστής, ιερέας, ιατρός ειδικός, συναισθηματικά αυστηρός , μη διαθέσιμος, ψυχρός. Άνδρας μελαχρινός με σκούρα επιδερμίδα, που με κύρος/ δύναμη , ασχολείται με το εμπόριο. Σκληρός άντρας που μπορεί να σου προκαλέσει εμπόδια. Για αισθηματικά θέματα απόλαυσε μία περιπέτεια όσο διαρκέσει …. πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι κάτι που θα έχεις μέλλον !!! Ζήσε το παρόν . Εάν είστε ανύπαντροι, θα είστε ενθουσιασμένοι που θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θα εξερευνήσετε νέες επιλογές όταν πρόκειται για αγάπη και ρομαντισμό. Μπορεί επίσης να συναντήσετε κάποιον που ενσωματώνει αυτήν τη έννοια στην ερωτική σας ζωή. Ως άτομο, ο Emilian αντιπροσωπεύει κάποιον τολμηρό και δυναμικό, που ερωτεύεται γρήγορα, αλλά μπορεί επίσης να βαρεθεί γρήγορα. Επειδή ζουν για να βιώνουν νέα πράγματα, μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια μακροχρόνια σχέση με αυτό το άτομο, αλλά ένα φευγαλέο ρομαντισμό θα μπορούσε να είναι ικανοποιητικό. Τα ζευγάρια μπορεί επίσης να είναι πιο πρόθυμα να δοκιμάσουν νέα πράγματα. μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαζί, να ανακαλύψετε νέα χόμπι, ακόμη και να εξερευνήσετε νέες περιπέτειες στο υπνοδωμάτιο. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας προσοχή της υπερβολές , μπορεί να γίνεις ρεζίλι κυρίως από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ . Σε επαγγελματικά θέματα ένα άτομο με κύρος σε υποστηρίζει στον επαγγελματικό τομέα . Εάν ψάχνεις δουλειά κάνε επαφές με άτομα που έχουν κυρίαρχη θέση στο αντικείμενο σου . Στο πλαίσιο της καριέρας σας, μπορεί να σημαίνει ότι πρόκειται να εισέλθετε σε μια νέα θέση ή να αναλάβετε ένα νέο έργο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η κάρτα είναι καλό σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι η επιτυχία και η ικανοποίηση θα σας ακολουθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια. Για θέματα υγείας προσοχή στην προσωπική σου υγιεινή όσο αφορά τα “ευαίσθητα” σημεία . Γυναικολόγος και ουρολόγος θα ήταν χρήσιμοί στο πρόβλημα σου .

Χρόνος : Τον Χειμώνα.
Σύμβολο : ΡΗΓΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αντίστροφα

Ο Emilian ανάποδα δηλώνει  βίαιο ή διεφθαρμένο άνθρωπο, διεφθαρμένος δικαστής, νομικά προβλήματα, πρόβλημα με τις αρχές, νόμος που λειτουργεί εναντίον σας. Εάν είστε ανύπαντροι, η αντίστροφη έννοια σε αισθηματικά θέματα  μπορεί να σηματοδοτήσει ένα άτομο που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για δέσμευση. Μπορεί να μην ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και είναι πιθανό να περιπλανιούνται και να είναι αναξιόπιστα. Η φλογερή προσωπικότητά τους μπορεί να τους φέρει και σε μπελάδες. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδείξει μια περίοδο στην ερωτική σας ζωή όταν δεν είστε σίγουροι για αυτό που ψάχνετε. χωρίς σαφή κατεύθυνση, μπορεί να συναντήσετε αδιέξοδα.

Σε θέματα επαγγελματικά  δείχνει ότι ενδέχεται να αντιμετωπίζετε αποσύνδεση μεταξύ της επιθυμητής καριέρας και της τρέχουσας. Αυτή η ασυμφωνία μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Θα μπορούσε να γνωρίζετε ότι θέλετε να είστε, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να φτάσετε εκεί. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στα συναισθήματα της στασιμότητας στην εργασία.

Ο Emilian ανάποδα μπορεί να σημαίνει οικονομική αστάθεια. Πιθανώς, αυτή η αστάθεια είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης προοπτικής. Ίσως να είχατε υπερβολική αυτοπεποίθηση στο παρελθόν και τώρα αντιμετωπίζετε τις επιπτώσεις. Αφήστε αυτήν τη φορά να σας υπενθυμίσει ότι οι τύχες, τόσο καλές όσο και κακές, έχουν την τάση να αλλάζουν.  Προς το παρόν, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεπεράσετε τη θύελλα δουλεύοντας σκληρά και λιτά.

G.Roma_______________________________________Νο17______________________________________G.Roma
Όνομα : Aish (ζωντανός)

Aish

Η Aish είναι το άγχος που προκαλείται από καθυστέρηση, βασανιστήρια που προκαλούνται από αναμονή, αγωνία, ελπίδα. Μετακίνηση με πλοίο, λεωφορείο, φορτηγό κ.λπ. Σε αισθηματικά θέματα τον πόθο και τη λαχτάρα  μελαχρινού ατόμου. Αν είστε ανύπαντροι, η  Aish στον αισθηματικό τομέα σημαίνει ότι η επιτυχία έρχεται στο δρόμο σας δεν χρειάζεται να αγχώνεστε . Ίσως οι άλλοι να σας βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό αυτήν τη στιγμή ενώ εσείς δεν το καταλαβαίνετε . Εάν αναζητάτε κάποιον, μπορεί να σας δεχτεί περισσότερο από το συνηθισμένο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε την προσέγγισή σας. Εάν είστε σε μια σχέση και έχετε εργαστεί μαζί για κάτι, όπως να μετακινηθείτε μαζί μετά από μια σχέση σε μεγάλη απόσταση ή να αγοράσετε ένα σπίτι, αυτοί οι στόχοι είναι πιθανό να υλοποιηθούν. Το μέλλον ανάμεσα σας φαίνεται λαμπρό και μπορεί να σας χαρίσει μεγάλη χαρά. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας   δείχνει διλήμματα, καβγάδες και σύγχυση, παρεξηγήσεις . Η απομόνωση θα σας κάνει καλό ώστε να βρείτε τον εαυτό σας  !! Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα καθυστερήσεις που φέρνουν άγχος και επιπλοκές . Κάντε σωστή προετοιμασία εάν ψάχνετε δουλειά για μία πιθανή συνέντευξη .  Μη διστάσετε να επιδοθείτε στη μετριοπάθεια, αλλά προσέξτε να είστε πολύ αυθόρμητος . Δεν είναι ποτέ σοφό να είσαι επιπόλαιος με τις αγορές σου. Προσέξτε αυτήν τη γενική προειδοποίηση και αγκαλιάστε την επιτυχία σας. Σε θέματα υγείας μικρή ασθένεια, επιβάρυνση στην υγεία , ανάρρωση με καθυστέρηση . Γυμναστική και κίνηση θα σε βοηθήσουν πολύ .

Χρόνος : Σε έναν χρόνο
Σύμβολο : ΕΞI ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Shaman’ Eye =  Η απάντηση σε ερώτηση μας είναι η ανάκαμψη αλλά με δυσκολίες . Δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την ασθένεια ή άλλο γεγονός ως δικαιολογία για να μην αντιμετωπίσετε κάτι ή κάποιον.

Αντίστροφα

Η Aish ανάποδα δηλώνει ασταθής κατάσταση, σκαμπανεβάσματα, διευκρίνιση, εξήγηση που πρέπει να δοθεί. Η εμπιστοσύνη σας μπορεί να είναι χαμηλή τώρα. Το αντίστροφο νόημα της Aish μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν παίρνετε το είδος της αγάπης που πιστεύετε ότι σας αξίζει.  Συχνά, αυτό που χρειάζεται είναι μια αλλαγή στάσης. βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν μετατρέπεται σε πικρία. Η εμπιστοσύνη και η θετικότητα είναι ελκυστικές και η αρνητικότητα συχνά απωθεί τους άλλους. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση, εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε ανεκτίμητοι ή παραμελημένοι.

Εάν υπήρχε μια πρόσφατη σύγκρουση ή ανταγωνισμός στην εργασία, πιθανότατα δεν θα ή δεν θα επιλυθεί υπέρ σας. Εάν δεν υπήρχαν τόσο συγκεκριμένες στιγμές έντασης, η Aish θα μπορούσαν να αναφέρονται στα γενικά σας συναισθήματα κατά την εργασία. Αυτά τα συναισθήματα θα εκδηλωθούν ως αίσθηση στασιμότητας ή αδιαφορίας σε έργα. Θα μπορούσε να είναι ότι λόγω έλλειψης στόχου, αισθάνεστε κολλημένοι στην τρέχουσα θέση σας. Ανεξάρτητα από το ακριβές πλαίσιο, αυτό είναι ένα σημάδι της χαμηλής επίτευξης και της αστάθειας στην οποία βρίσκεσαι .

Πιθανότατα υπήρξε κάμψη στην οικονομική σας κατάσταση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα μόνο αρνητικό γεγονός ή να αντιπροσωπεύει την κατάσταση των οικονομικών σας υποθέσεων ευρύτερα. Εάν είναι η πρώτη, μια επένδυση που κάνατε μπορεί να μην είχε αποτελέσματα ή μια αγορά που πραγματοποιήσατε δεν ήταν αυτό που νομίζατε ότι θα ήταν. Εάν δεν έχουν πραγματοποιηθεί μεμονωμένες επενδύσεις ή αγορές που έχουν μειώσει τις χρηματοοικονομικές σας συμμετοχές, είναι πιθανό τα χρήματά σας να μειώνονται πιο αργά αλλά σταθερά .

G.Roma_______________________________________Νο18______________________________________G.Roma
Όνομα :Joffrance (δωρεάν)

Joffrance

Η Joffrance είναι η ηλικιωμένη γυναίκα άνω των 60 ετών, γυναίκα ηλικιωμένη, γιαγιά, ηλικιωμένος συγγενής, πρώην σύζυγος / εραστής, παλιές καταστάσεις, παλιά πράγματα, κάτι που είναι ήδη γνωστό, κάτι σε παρακμή, ντεμοντέ, ένα φυσικό συμπέρασμα, εμπειρία, σοφία, σύντομο ταξίδι, γηριατρικές παθήσεις. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει κρεβάτι μελαχρινού ατόμου,  εναλλακτικά εμπόδια, ερωτικά διλήμματα λόγο ηλικίας . Εάν είστε σε μια σταθερή σχέση που βασίζεται σε ένα ισχυρό θεμέλιο εμπιστοσύνης, υποστήριξης και κατανόησης, η ένωση σας μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την υποστήριξη και την μαρτυρία της οικογένειας και των φίλων σας. Αυτό το είδος αγάπης δεν είναι μόνο η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά μια αγάπη που υποστηρίζεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κοινότητας. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να βρείτε αγάπη σε αυτές τις κοινότητες και συγκεντρώσεις. Σε επαγγελματικά θέματα δηλώνει την στασιμότητα και την ψυχολογική κούραση στην δουλειά και την επιχείρηση . Μπορεί να κάνετε έξοδα για δώρα ή δείπνα που σας αποδυναμώνουν οικονομικά αλλά κάνουν τελικά καλό στις κοινωνικές σχέσεις που θα σας βοηθήσουν αργότερα .  Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας η εμπειρία και η γνώση σας θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις και κρίσεις . Αυτή η κάρτα είναι η κάρτα της οικογένειας, των συγκεντρώσεων και των εορτασμών. Σε θέματα υγείας προσοχή σε θέματα που αφορούν τα κόκκαλα .

Χρόνος : Μέσα σε 4 χρόνια 
Σύμβολο : ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Lassa = Απαντάει σε ερώτηση με περιορισμούς και  κανόνες, παγίδευση, μοναξιά, προκαταλήψεις .Μόνο η απελευθέρωση θα σας δώσει λύσεις .

Αντίστροφα

Η Joffrance ανάποδα δηλώνει αδιάφορη ηλικιωμένη γυναίκα, χωρισμός, διαφωνίες, μάχες, συζητήσεις, ασυμβατότητα, απληστία, αστάθεια, ξεπερασμένη, ζώντας στο παρελθόν μη θέλοντας να αντιμετωπίσετε το παρόν  . Μπορεί να υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις όταν πρόκειται για την οικογένεια και τη ρομαντική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Το νόημα της αγάπης για την Joffrance μπορεί να σηματοδοτεί ασυμβατότητες μεταξύ της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και οικογενειών σας, και του συντρόφου σας, ή του τρόπου με τον οποίο πλησιάζετε την αγάπη και τον ρομαντισμό. Μερικές φορές, δεδομένου ότι αυτή η κάρτα είναι επίσης η κάρτα εμβάθυνσης των δεσμεύσεών σας σε πιο δημόσιο επίπεδο, μπορεί να υπάρχει κάποιος φόβος και δισταγμός για τη λήψη αυτών των επόμενων βημάτων.

Μπορεί να παλεύετε ενάντια σε μια κακή οικονομική κατάσταση . Τα οικονομικά σας προβλήματα πιθανόν να συνδέονται με τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό τα οικογενειακά έξοδα να σας επιβαρύνουν αυτή τη στιγμή. Ίσως να έχετε έναν ιδιαίτερα δύσκολο χρόνο να καλύψετε τα έξοδα σας αυτή τη στιγμή λόγω αυτών των απρόβλεπτων δαπανών. Να είστε προσεκτικοί με τους φίλους ή την οικογένειά σας ζητώντας χρήματα που δεν μπορείτε να δώσετε. Ρωτήστε αν τα χρήματα είναι απαραίτητα ή απλά μια επιθυμία από την πλευρά τους. Εάν είναι το τελευταίο, σκεφτείτε να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα οικονομικά σας πρώτα πριν τα βοηθήσετε.

G.Roma_______________________________________Νο19______________________________________G.Roma
Όνομα : Dey (το μυστηριώδες)

Η  Dey είναι η πρόταση, προσφορά, δώρο, πολυτέλεια, πλούτος, κύρος, κάτι ακριβό, κοσμήματα . Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει τον δρόμο ατόμου ξανθού ή γκρίζου , εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο ξανθό ή γκρίζο. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα ευχάριστο να εργάζεστε  μαζί με τον εραστή σας. τα ζευγάρια μπορούν να μάθουν περισσότερα για το ένα το άλλο και να εμβαθύνουν την εμπιστοσύνη τους αναπτύσσοντας σχέδια για το μέλλον μαζί, εργαζόμενοι στο σπίτι τους ή συνεργαζόμενοι σε δημιουργικά έργα. Με την ένωση ομαδικών, είναι πιθανό και οι δύο να αισθάνεστε υποστηριζόμενοι ως συνεργάτες, με μοναδικά ταλέντα και αδυναμίες που δημιουργούν μια αρμονική ισορροπία. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η αγάπη έρχεται μέσω της συνεργασίας στην εργασία ή μέσω των δημιουργικών σας χόμπι. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αναφέρεται σε κέρδη και άνοδο . Η συνεργασία μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία σας τώρα και μπορεί τα έργα σας να απαιτούν συνοχή μεταξύ ατόμων με πολύ διαφορετικά σετ δεξιοτήτων, εμπειριών, ιδεών και διαδικασιών. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι διαφορετικές απόψεις επικεντρώνονται στην επίτευξη. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας δηλώνει δώρα υλικά ή όχι που λαμβάνεται ή δίνετε που φτιάχνουν την ψυχολογία σας . Σε θέματα υγείας δώστε βάση στον εσωτερικό σας κόσμο ,,,κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και δημιουργήστε μία ανάταση του εσωτερικού σας εγώ .

Χρόνος : Μέσα σε 3 μήνες .
Σύμβολο :ΤΡΙΑ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Arrowhead = Το σημάδι αυτό δηλώνει προγραμματισμό , στοχασμό , αναποφασιστικότητα και μελέτη. Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πριν πάρετε μία απόφαση .

Αντίστροφα

Η Dey ανάποδα δηλώνει  μία δύσκολη κατάσταση βρίσκει λύση με την πάροδο του χρόνου, αργή βελτίωση, κάτι που για να λυθεί χρειάζεται χρόνος ή χρήμα ή μέσο. Το να είσαι μαζί ως ζευγάρι σημαίνει συχνά ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου για να είναι ο συμπαίκτης σου και ο συνεργάτης σου στο μακρύ ταξίδι της ζωής. Πώς χωρίζετε τις δυο σας δουλειές; Πώς διαχωρίζετε τα οικονομικά; Τι γίνεται με τη συναισθηματική εργασία; Ένα άτομο στη σχέση μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά, ενώ το άλλο παίρνει τα πράγματα δεδομένα. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο άνθρωποι στη σχέση σας διαδραματίζουν το ρόλο ενός καλού συμπαίκτη.

Όταν πρόκειται για δουλειά, η σύγκρουση μεταξύ των συναδέλφων σας και του εαυτού σας μπορεί να δημιουργεί άγχος και απογοήτευση. Οι άνθρωποι που προορίζονται να είναι συνεργάτες σας δημιουργούν περισσότερους πονοκεφάλους για εσάς, αντί να σας βοηθήσουν. Οι συνεργάτες  μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο από το να δουλεύουν για το καλό. Μπορεί να υπάρχει ανταγωνιστικότητα για πόρους ή προσοχή. ο καθένας θέλει να είναι το αστέρι. Διαφορετικές ομάδες μπορεί να προσπαθούν να υπονομεύσουν η μια την άλλη παρά να ακούσουν πραγματικά τι χρειάζονται οι άλλοι. Τα σφάλματα επικοινωνίας μπορεί να είναι κοινά επίσης.

G.Roma_______________________________________Νο20_____________________________________G.Roma
Όνομα : Donka (ένα ανεκτίμητο κορίτσι)

Donka

H Donka, η οποία συνήθως αντιπροσωπεύει τον ερωτηθέντα ή τον ρομαντικό σύντροφο του. Εάν ο συμβουλευόμενος δεν έχει σχέση, αυτή η κάρτα αφορά μια ωραία γυναίκα που είναι παρούσα στη ζωή του ερωτώμενου. Μπορεί να αναφέρεται σε μια αδελφή, έναν φίλο, κ.λπ. Αυτή η κάρτα σημαίνει επίσης καλοσύνη και γενναιοδωρία. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει δρόμος ατόμου καστανού ανοιχτού , εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο καστανό ανοιχτό. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να έχετε τύχη να βρείτε αγάπη στην κοινωνική σας ζωή. Μια στενή φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ειδύλλιο. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, οι κοινωνικές συγκεντρώσεις θα φέρουν τους δυο σας πιο κοντά. Όταν πηγαίνετε στον κόσμο μαζί ως ζευγάρι, μπορεί να σας διευκολύνει να δείτε πόσο καλά συναντάτε και οι δύο. Το να είσαι κοντά στους φίλους και την οικογένειά σου μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση στους δυο σου, υπενθυμίζοντάς σου γιατί επιλέξατε ο ένας τον άλλον. Η αγάπη σας μπορεί να νιώσει βαθιά και ευ χάριστη τώρα. Σε επαγγελματικά θέματα έχετε κάτι πολύτιμο που πρέπει να αξιοποιήσετε …είτε είναι υλικό , είτε είναι θέμα μορφώσεις , εκπαιδεύσεις κλπ. Μπορεί να γιορτάζετε μια αποφοίτηση, μια αλλαγή θέσης ή μια προαγωγή. Εάν ξεκινάτε μια επιχείρηση ή μία νέα δουλειά, αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να πάνε πολύ καλά. Ίσως διαπιστώσετε ότι η ομαδική εργασία και η συνεργασία είναι ευκολότερη τώρα που ήταν στο παρελθόν.  Σε θέματα υγείας το πιο πολύτιμο αγαθό είναι η υγεία …μην την θεωρείς δεδομένη και να την προσέχεις όπως ένα ακριβό κόσμημα .

Χρόνος :  σε 3 μέρες .
Σύμβολο : ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Crossed Arrows =Δηλώνει πίστη, ειλικρίνεια, άνευ όρων, φιλία, πιστός άνθρωπος ή κατάσταση. Η απάντηση σε ερώτηση είναι η βοήθεια που θα λάβετε από ένα έμπιστος φίλος ή άτομο που δεν το περιμένετε .

Αντίστροφα

H Donka ανάποδα  αντιπροσωπεύει την συμβουλευόμενη, θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει ότι είναι ο χειρότερος εχθρός της. Η ανάγκη αλλαγής των χειρισμών ή της τακτικής . Εάν είστε ανύπαντροι,  σημαίνει ότι η ρομαντική σας ζωή μπορεί να είναι διασκεδαστική και συναρπαστική, αλλά ίσως βραχύβια. Οι σχέσεις που ξεκίνησαν αυτή τη στιγμή μπορούν να ξεφλουδίσουν γρήγορα όταν οι δύο σας γνωριστούν καλύτερα. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, προσέξτε οποιοδήποτε τρίτο μέρος που προσπαθεί να βλάψει τη σχέση σας. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή άσχημου κουτσομπολιού, ή ίσως κάποιος που προσπαθεί να εισαχθεί μεταξύ των δυο σας.

Εάν σχεδιάζετε μια νέα δουλειά ή άλλο γεγονός, μπορεί να συμβεί αλλά δεν θα φέρει την επιτυχία και το αποτέλεσμα που σκοπεύατε. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι αυτά τα συμβάντα θα καθυστερήσουν ή θα ακυρωθούν. Εάν καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν ισχύει για εσάς, ενδέχεται το περιβάλλον εργασίας σας να είναι ιδιαίτερα τοξικό τώρα. Υπάρχει πιθανό κουτσομπολιό και άλλες μορφές υποτιμολόγησης που καταστρέφουν τη συντροφικότητα. Μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις παντού.

G.Roma_______________________________________Νο21_____________________________________G.Roma
Όνομα : Dick (από το Magdal

DickΗ Dick είναι η εξάρτηση, το μπλοκαρίσματα, υποχρέωση, απομόνωση, απώλεια φιλίας, η ανεπιθύμητη  εγκυμοσύνη. Συμβολίζει μια ζωή κάποιου που έχει υποβληθεί σε πολλές δοκιμές, αλλά με αποφασιστικότητα και θέληση, κατάφερε να τα ξεπεράσει. Τώρα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που έρχονται μπροστά. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει χωρισμό , στεναχώρια . Σημαίνει ότι αναγνωρίζετε ότι η αγάπη που θέλετε θα απαιτήσει πολλή δουλειά, αυτο-βελτίωση και θυσία για να την έχετε . Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η φύση όλης της αγάπης. Πολλοί πιστεύουν ότι η αγάπη είναι μόνο ένα συναίσθημα, αλλά στην πραγματικότητα, προέρχεται από δύο εραστές που είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν και να εργαστούν μέσω προβλημάτων μαζί ως ομάδα αλλιώς ο χωρισμός θα είναι σίγουρος .Σε επαγγελματικά θέματα την απώλεια εργασία ή χρημάτων . Σηματοδοτούν ακόμα το μισό σημάδι σε μια μάχη. Δεν τελειώσατε με τους αγώνες, αλλά θα τελειώσουν σύντομα. Προς το παρόν, πιθανότατα έχετε εξαντληθεί. Η μάχη μαίνεται, αλλά μάλλον αισθάνεστε σαν να είστε πολύ εξαντλημένοι για να συνεχίσετε να πολεμάτε πολύ περισσότερο. Αφήστε αυτήν την κάρτα να σας υπενθυμίσει ότι όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή είναι προσωρινά. Ίσως ο φόρτος εργασίας σας ήταν ιδιαίτερα βαρύς πρόσφατα, αλλά θα ελαφρύνει. Όποτε διευκολύνετε τα προβλήματά σας, θα δείτε ότι είχατε τη δύναμη να πολεμήσετε μέχρι το τέλος παρά κάποιες απώλειες που έχετε . Μπορείτε να επιμείνετε, αλλά η μάχη δεν έχει χαθεί ακόμα. Σε θέματα υγείας  προσοχή στην σιλουέτα σου και στα παραπανίσια κιλά . Καλό το καλό φαγητό αλλά χρειάζεσαι περισσότερο μέτρο !!!!Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δείξε προσοχή στις συγκρούσεις , μην χαλάσεις μία μακροχρόνια φιλία ή οικογενειακή σχέση για ασήμαντο λόγο ,,,κάποιες φορές καλό είναι να κάνεις και εσύ πίσω γιατί το κέρδος θα είναι περισσότερο από τελικά θα χάσεις !!!

Χρόνος : Τον Σεπτέμβριο
Σύμβολο : ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Cactus = Η  απάντηση σε ερώτημα σας είναι σίγουρο ΟΧΙ. Ένα σύμβολο ενός κύκλου που κλείνει . Τελειώματα. Το να πεις αντίο. Ολοκλήρωση. Ώρα να προχωρήσεις. Ξεχάστε το παρελθόν και κατευθυνθείτε προς μια διαφορετική κατεύθυνση.

Αντίστροφα

Η Dick ανάποδα δηλώνει ψυχολογικό αποκλεισμό, ασθένεια, ανθυγιεινή σχέση με κάποιον , φόβος , άγνοια . Όλες οι προετοιμασίες και η δουλειά που έχετε κάνει στην αισθηματική σας ζωή μπορεί να μην σας έχουν φέρει τα αποτελέσματα που περιμένατε. Το αντίστροφο νόημα σε αισθηματικά θέματα μπορεί να δείξει ότι παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, η σχέση για την οποία αγωνίζεστε σας εξαντλεί κυρίως ψυχολογικά. Οι διαφωνίες είναι μόνο φυσικές, είστε τελικά δύο διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ο μόνος στη σχέση σας που είναι πρόθυμος να κάνει τη δουλειά και την προσπάθεια . Και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να συναντηθούν στα μισά του δρόμου για μια επιτυχημένη σχέση. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως θελήσετε επίσης να διασφαλίσετε ότι τα όρια που έχετε ορίσει γύρω σας δεν λειτουργούν για να κρατήσουν τους άλλους εκτός.

Ίσως να αισθάνεστε εξάντληση και επαγγελματική κόπωση. Ό, τι μάχες έχετε αγωνιστεί σχετικά με εργασία πρόσφατα σας είχε αποτέλεσμα  να εξαντληθεί όλη η ενέργεια σας . Καταλαβαίνετε πότε κουράζεστε, παλεύοντας μια μάταιη μάχη. Μερικές φορές η αλλαγή πορείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί μια σύγκρουση. Αυτό δεν είναι απαραίτητα ήττα. Η αλλαγή είναι μέρος της ανάπτυξης. Να είστε αυτο-κριτικοί για να προσδιορίσετε εάν είστε δυνατοί ή πεισματάρηδες .

G.Roma_______________________________________Νο22_____________________________________G.Roma
Όνομα : Mikró (κολιέ)

Mikro

Η Mikró είναι η παντρεμένη γυναίκα με παιδιά, μητέρα, σύζυγος, μητρική επιρροή, γυναίκα σε μακροχρόνια σχέση με ή χωρίς παιδιά. Είναι ένα κοσμικό, πρακτικό, γενναιόδωρο, εργατικό και ζεστό άτομο, που έχει ταλέντο τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την αγάπη της άνεσης και της πολυτέλειας. Απολαμβάνει να κάνει το σπίτι της φιλόξενο, πάντα χαρούμενο να έχει επισκέπτες. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει γυναίκα ξανθιά , συνήθως το τρίτο πρόσωπο ή άτομο που σε ζηλεύει .Σε αισθηματικά θέματα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο αντρικά πρόσωπα και η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη !! Άκουσε την καρδιά σου … Οι ελεύθεροι πρέπει τώρα να είναι σε υπέροχη θέση για να επιλέξουν έναν σύντροφο που πραγματικά φέρνει κάτι στη ζωή σας. Θα έχετε πιθανώς υψηλά πρότυπα και ελπίζετε για κάποιον που έχει το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης, και φιλοδοξίας με εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι δυο σας απολαμβάνουν μια σταθερή, γόνιμη και ευημερούσα στιγμή στη ζωή σας μαζί. Μπορείτε σίγουρα να αντέξετε οικονομικά λίγο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας παραπάνω . Σε επαγγελματικά θέματα πολλές ώρες στον δρόμο , ή αυτήν είναι η δουλειά σου ή αυτό που σου ταιριάζει να κάνεις .Μπορεί να σου γίνει μία πρόταση και πρέπει να πάρεις μία σημαντική απόφαση . Μπορεί να αφορά μία ταλαντούχα επιχειρηματίας που είναι πρακτική, οργανωμένη και πολύ ικανή σε οτιδήποτε βάζει στο μυαλό της. Στη ζωή σας, μπορεί να εμφανιστεί ως επιτυχημένο άτομο, το οποίο μπορεί να γίνει ένας καλός μέντορας, συνάδελφος ή συνεργάτης. Εάν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί της, θα διαπιστώσετε ότι το τεράστιο σύνολο δεξιοτήτων της θα είναι πολύτιμο για την καριέρα σας ή τα επαγγελματικά σας έργα. Εάν προσφέρει συμβουλές, ακούστε την. νοιάζεται για εσάς και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πρέπει να φέρεις σε πέρας μία σημαντική οικογενειακή σου υπόθεση, τρίτο πρόσωπο θα σε βοηθήσει  να πάρεις την σωστή απόφαση .Σε θέματα υγείας προσοχή στον μεταβολισμό σου , περπάτημα και βόλτες στην εξοχή θα σου κάνουν καλό .

Χρόνος :Σε 6-8 εβδομάδες
Σύμβολο : ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΩ

Αντίστροφα

Η Mikró ανάποδα δηλώνει παντρεμένη γυναίκα σε μπελάδες, διαζευγμένη γυναίκα, γυναίκα με κακές προθέσεις, κακή μητέρα, ψεύτης, εξαπάτηση. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι εγωιστικό και ρηχό, να λατρεύει εύκολα αυτό που έχουν οι άλλοι. Η δική τους ανασφάλεια το καθιστά τόσο συχνά ζηλότυπο και κτητικό, και αυτό μπορεί να επεκταθεί και στους εραστές και τις σχέσεις τους, έτσι ώστε να ελέγχουν και συχνά αντιμετωπίζουν τους συντρόφους τους περισσότερο σαν αντικείμενα για να επιδεικνύουν αντί να έχουν σοβαρή έντονη αγάπη ή αγάπη για αυτούς. Εάν είστε ανύπαντροι, σε αισθηματικά θέματα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αναπτύξετε τη δική σας εμπιστοσύνη και να θεραπεύσετε τυχόν ανασφάλειες που έχετε πριν από τη σύναψη σχέσης με άλλο άτομο. Αποφύγετε τις σχέσεις για λάθος λόγους. είτε πρόκειται για κατάσταση, χρήματα ή απλώς και μόνο επειδή δεν θέλετε να είστε μόνοι. Εάν είστε σε μια σχέση, αποφύγετε να αντιμετωπίζετε τον εραστή σας ως κάτι που πρέπει να έχετε.

Η καριέρα σας μπορεί να είναι λίγο χαοτική τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να αποκτήσετε ένα σταθερό εισόδημα. Μην φοβάστε να κάνετε όπως κάνει η Mikró και να λερώσετε τα χέρια σας. Αφήστε την εμπιστοσύνη της στις ικανότητές της να σας εμπνεύσει. Ως άτομο, μπορεί να συμβολίζει έναν συνάδελφο ή έναν επιχειρηματικό εταίρο, αλλά μπορεί να είναι τεμπέλης ή τρομερός στη διαχείριση των καθηκόντων της. Να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα που διαφορετικά δεν θα χρειαζόταν να επιλύσετε.

G.Roma_______________________________________Νο23_____________________________________G.Roma
Όνομα :Fonso (ευγενής)

Fonso

Ο Fonso ο επιδέξιος κλέφτης , κάτι ή κάποιος που αφαιρείται, στερείται κάτι, απώλεια, μειονέκτημα, ανεντιμότητα. Άνδρας ξανθός ή γκρίζος ή άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας. Σε οικονομικά θέματα δηλώνει προβλήματα χρημάτων που όμως με έξυπνο τρόπο το αντιμετωπίζετε και τελικά βγάζετε κέρδος .  Ένας άντρας που φέρνει «προστασία» στην ζωή μας . Υπόσχεται καλές ανταμοιβές, αρκεί να κάνετε τα βήματα για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Κάντε την έρευνα, μείνετε σε καλό δρόμο με τον προϋπολογισμό σας και θα δείτε ότι η προσπάθειά σας θα κάνει μεγάλη διαφορά στην υλική σας κατάσταση. Στα αισθηματικά θέματα έρχεστε σε μειονεκτική θέση και στο τέλος  στερήστε κάτι. Το πρόσωπο που συμβολίζεται από τον Fonso είναι φιλόδοξο, πιστό και πρακτικό. Μπορεί συχνά να θεωρούνται φιλόδοξοι, αλλά μόλις τους γνωρίσετε καλά, μπορεί επίσης να είναι αρκετά αστείοι. Η φιλοδοξία και η επιμονή τους τους κάνει να είναι εργατικοί. Είναι πιθανό να είναι τόσο αφοσιωμένοι όσο για τον εραστή τους , όπως και για τους στόχους τους. Η ήσυχη συμπεριφορά τους μπορεί να τους κάνει δύσκολο να το παρατηρήσουν στην αρχή, σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους που μπορεί να είναι πιο έξω. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας προσοχή σε χρήματα που ίσως ανήκουν σε κοντινά σας πρόσωπα , υπάρχει φόβος να τα ξοδέψετε αλόγιστα και να μην μπορείτε να τα επιστέψετε !!  Σε θέματα υγείας προσοχή της καταχρήσεις , κάνε μία περίοδο αποτοξινώσεις με πολύ νερό !!

Χρόνος :Μέσα σε 4 χρόνια .
Σύμβολο : ΡΗΓΑΣ ΚΑΡΩ  

Αντίστροφα

Ο Fonso ανάποδα δηλώνει  ανυπέρβλητο πρόβλημα, παραβίαση της σύμβασης, αφιλόξενο σπίτι , προβληματική οικονομική κατάσταση. Μπορεί να σηματοδοτήσει έλλειψη δέσμευσης και αφοσίωσης όταν πρόκειται για θέματα αισθηματικά. Αντί να εστιάζετε στη μακροχρόνια συντροφικότητα, μπορείτε να αποσπάστε εύκολα τον εαυτό σας από κάθε νέο άτομο.  Άλλες φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να δείξει αμφιβολία στη χρονολόγηση. Εάν είστε σε μια σχέση,  μπορεί αυτή να έχει γίνει στάσιμη και μονότονη. Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση που προκύπτει από αυτήν την πλήξη. Εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να παραμείνετε μαζί και να θυμάστε γιατί εσείς οι δύο ερωτευτήκατε .

Κακές ειδήσεις μπορεί να έρχονται όταν αντιστρέφεται ο Fonso . Μπορεί να παραμελείτε τη δουλειά ή τις σπουδές σας αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι τα θεμέλιά σας για την επιτυχία αισθάνονται μάλλον ασταθή. Μπορεί να ονειρεύεστε την επιτυχία σας, αλλά όταν πρόκειται για δουλειά, μπορείτε να είστε τεμπέλης και χωρίς κίνητρα. Μερικές φορές αυτό προέρχεται από μη ρεαλιστικά ιδανικά για την επιτυχία. Συχνά βλέπουμε το αποτέλεσμα, αλλά όχι την επαναστατική δουλειά που χρειάζεται για να φτάσουμε εκεί. Να είστε ρεαλιστές για το τι θέλετε να πετύχετε και αν είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για να φτάσετε εκεί. Εάν βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή στο σχολείο ή σε σπουδές , μπορεί να μην τα πηγαίνετε καλά ή να μην καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια.

G.Roma_______________________________________Νο24_____________________________________G.Roma
Όνομα : Xriso (χρυσή)

Xriso

Η Xriso είναι το χρήματα, πλούτος, οικονομικά θέματα, το παρελθόν, ό, τι είναι γνωστό. Σε οικονομικά θέματα δηλώνει επιτυχία και προσδοκώμενα κέρδη . Μεγάλες επιτυχίες σε επαγγελματικά θέματα . Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ακόμα μπορούν να σηματοδοτήσουν ότι μπορεί να αισθανθείτε αποσπασμένοι. Είσαι τόσο απασχολημένος που ζηλεύεις αυτό που έχουν οι άλλοι που δεν βλέπεις τι είναι μπροστά σου; Μπορεί να συγκρίνετε συνεχώς τη δική σας κατάσταση με άλλους, αλλά αυτός ο φθόνος μπορεί να σας εμποδίσει να εκτιμήσετε αυτό που έχετε ήδη. Το να είσαι πιο ευγνώμων μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να δεις καλύτερους τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να είσαι πιο άνετος όταν παίρνεις υλικούς κινδύνους. Σε οικογενειακά θέματα  το σπίτι καστανού ανοιχτού ατόμου. Σε αισθηματικά θέματα ένα πλεονέκτημα που αποκτάτε και η κατάλληλη στιγμή για να κάντε την κίνηση σας . Θα κάνεις ή έχεις σχέση με άτομο που έχει πολύ καλή οικονομική επιφάνεια . Αν είσαι ανύπαντρη, η Xriso για αισθηματικά θέματα  σημαίνει ότι θα αισθανθείς πλήξη ή αδιαφορία σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να προκύψει φυσικά μετά από διάλυση, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν προέρχεται από ασυνείδητη προσπάθεια να προστατευτείτε από πιθανό πόνο και ταλαιπωρία που σας έφερε μια αγάπη στο παρελθόν. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος και κουρασμένος στη σχέση σας. Ο ενθουσιασμός έχει ξεθωριάσει και μπορεί να νιώθετε περισσότερο σαν συγκάτοικοι από ότι σαν εραστές. Μερικές φορές αυτό απαιτεί μόνο κάποια εξερεύνηση και προθυμία για πειραματισμό. Χωρίς κάποια προσπάθεια και από τους δύο σας, η σχέση μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. Δίνεται περισσότερη βάση σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά και παραμελήται την σχέση σας. Σε θέματα υγείας πρόσεξε λίγο τους αστράγαλους και τα γόνατα σου .

Χρόνος : Σε 4 μέρες .
Σύμβολο : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Raindrops Rain =Το σημάδι αυτό δηλώνει  κέρδος, πλεονέκτημα, αύξηση. Θετική απροσδόκητη εύνοια σε ένα ερώτημα σας  .

Αντίστροφα

Η Xriso ανάποδα δηλώνει προβλήματα χρημάτων, χρέος, απώλεια χρημάτων, χρήματα που δεν λαμβάνονται, το μέλλον, κάτι νέο ή ακόμα άγνωστο. Μπορεί να βγαίνετε από μια στιγμή απόσυρσης και περισυλλογής με το αντίστροφο νόημα σε αισθηματικά θέματα για την Xriso και μπορεί να γίνετε πιο δραστήριοι στη ρομαντική σας ζωή ξανά, αυτή τη φορά, με καλύτερη κατανόηση και εκτίμηση για αυτό που σας φέρνει. Εάν ανακάμπτετε από ένα χωρισμό ίσως αρχίζετε να αφήνετε τα βάσανα του παρελθόντος και το μέλλον φαίνεται γεμάτο υπόσχεση. Να είστε ενθουσιασμένοι για αυτό που σας φέρνει το μέλλον. Με την καλύτερη κατανόηση του τι θέλετε και ποιοι είστε, οι πιθανές αγάπης που συναντάτε τώρα μπορεί να είναι αναζωογονητικά διαφορετικές.

Το σύμπαν δεν θα σας δώσει τίποτα εκτός αν αναλάβετε δράση, αλλά οι ευκαιρίες που δεν είχατε προηγουμένως λάβει υπόψη ή παρατηρήσετε μπορούν ξαφνικά να λάβουν τον κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σας. Μην αφήνεται της οικονομικές αποτυχίες να σας γυρίζουν συνέχεια πίσω , προσπαθήστε περισσότερο .

Παρόλο που στο παρελθόν ίσως ζηλευτήκατε άλλους για την οικονομική τους ασφάλεια, ενδέχεται να κάνετε βήματα για να είστε πιο θετικοί με την προσέγγισή σας στα οικονομικά. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει καθώς εστιάζετε την ενέργειά σας σε καλύτερες οικονομικές συνήθειες στο μέλλον . Εξοικονομήστε και ξοδέψτε όπως χρειάζεστε χωρίς να αφήσετε αυτό που σκέφτονται οι άλλοι ή να σας αποσπάσουν την προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι να εργαστείτε για τις ανταμοιβές που πρόκειται να έρθουν και μην σας καταβάλει μία πρόσκερη αποτυχία .

G.Roma_______________________________________Νο25_____________________________________G.Roma
Όνομα :  Gili (τραγούδι)

Gili

Η Gili με το τραγούδι της φέρνει  μια ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα, ήρεμες στιγμές. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να εμφανιστεί όταν δεν υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα, αλλά ο συμβουλευόμενος είναι αρκετά ικανοποιημένος ούτως ή άλλως. Οι κάρτες που το περιβάλλουν θα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες. Η Gili μπορεί επίσης να αναφέρεται στην οικειότητα Στα αισθηματικά δηλώνει ερωτικό κρεβάτι ατόμου καστανού ανοιχτού ή ερωτική ικανοποίηση. Αυτή η κάρτα ενθαρρύνει την έναρξη κάθε είδους σχέσης και την αρμονία που προκύπτει όταν δύο άτομα συναντιούνται για να εργαστούν ενωμένοι. Αυτή η κάρτα προτείνει επίσης μια σχέση που είναι αμοιβαία επωφελής, όπου οι σύντροφοι ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή τη φορά φέρνει καλύτερη επικοινωνία, ισορροπία και φιλικότητα. Μπορεί να είστε σε θέση να συνεργαστείτε καλύτερα αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε και προσέξτε τους συντρόφους σας και τα δικά σας ταλέντα. δώστε στον άλλον εμπιστοσύνη για να κάνετε πράγματα που είναι τα δυνατά σας σημεία. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δηλώνει σταθερότητα . Η κατάσταση είναι ή γίνεται ικανοποιητική για εσάς . Προσοχή μην μπλέκετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας θέματα . Σε οικογενειακά θέματα όμορφες στιγμές θα ζήσετε με οικογενειακά ή φιλικά πρόσωπα που θα σας φέρουν μία όμορφη διάθεση .Σε θέματα υγείας προσπαθήστε να βάλετε στην ζωή σας αθλητικές δραστηριότητες ή χόμπι , περπάτημα και τρέξιμο θα κάνουν καλό στην υγεία σας .

Χρόνος :Σε 2 ημέρες .
Σύμβολο : ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Sun Symbols = Το σημάδι αυτί δηλώνει ευεξία, καλή στιγμή, δημιουργικότητα. Συναισθήματα απόλαυσης από ψυχαγωγία, καλή υγεία , τέλειος συγχρονισμός . Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι τώρα είναι είναι η κατάλληλη στιγμή .

Αντίστροφα

Η Gili ανάποδα δηλώνει την ανάγκη για ξεκούραση, μια τεταμένη ατμόσφαιρα, μυστικά. Ανάγκη να γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα . Εάν είστε σε μια σχέση, φροντίστε πάντα να καλλιεργείτε και τη δική σας αλλά και την ατομικότητα του συντρόφου σας. οι δυο σας είστε διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και ανάγκες. Το να είσαι , αυτός που είσαι, από μόνος σου, θα φέρει περισσότερα στη σχέση παρά εάν ήσουν ταυτόσημος με τον σύντροφό σου. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει την αναζήτηση της αγάπης σε βάρος όλων των άλλων.

Εάν βρίσκεστε σε μια εταιρική σχέση σε επαγγελματικά θέματα, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε διαφορετικά συμφέροντα, συγκρούσεις ή έλλειψη σεβασμού. Εάν δεν έχετε ακόμη μια συνεργασία, αλλά θέλατε να σχηματίσετε μια, αυτή είναι μια προειδοποίηση να είστε προσεκτικοί.Εάν δεν είστε ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία, είναι πιθανό εκείνοι με τους οποίους εργάζεστε να είναι διαφορετικά μαχητικά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να βρείτε ανυπαρξία εάν είστε ηγέτης ή γενική ένταση και ψυχρότητα από τους συναδέλφους σας.

Προσπαθήστε να παρακολουθείτε περισσότερες της δαπάνες σας για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ενώ η κάρτα δεν είναι αρκετά θετική, δεν είναι ούτε φοβερά αρνητική κάρτα. Είναι αρκετά εύκολο να συγκρίνετε πόσα κερδίζετε με πόσα ξοδεύετε. Ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους αριθμούς και να κάνετε κάποιες προσαρμογές ανάλογα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο κρατάτε τον προϋπολογισμό σας και αν κάτι δεν λογίζεται στις δαπάνες σας.

G.Roma_______________________________________Νο26_____________________________________G.Roma
Όνομα : Liubika  (αγάπη)

Liubika

Η Liubika φέρνει την εκπλήρωση, χαρούμενο αποτέλεσμα, υπόσχεση. Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε σε  δέσμευση, δοκιμαστική περίοδος, οικογενειακή ευτυχία. Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα καστανού ανοιχτού .Ζήστε το νέο και πάψτε να ζείτε στο παρελθόν, προκαλώντας συναισθήματα αυτοκατανόησης και λύπης στον εαυτό σας . Σε οικογενειακά θέματα δηλώνει οικογενειακούς δεσμούς αίματος , ευτυχία με οικογενειακά πρόσωπα . Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δηλώνει πως ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη κάποιες υποσχέσεις που σας έχουν δώσει . Στο πλαίσιο της καριέρας σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη μορφή απώλειας εργασίας, επιχείρησης, πολυπόθητου έργου ή συνεργασίας από αθέτηση υποσχέσεων . Ίσως αναγκάζεστε να κάνετε ένα βήμα πίσω στην καριέρα σας. Ή μπορεί κάποιος με τον οποίο εργάζεστε να εγκαταλείψει τα έργα που μοιραστήκατε ή να επιλέξετε να απομακρυνθείτε. Αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος θλίψης και μεταμόρφωσης. Αυτές οι αλλαγές είναι δύσκολες, αλλά προσφέρουν μια μαθησιακή ευκαιρία. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα για τη διάσωση από ό, τι αρχικά σκεφτήκατε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε θετικές σχέσεις με παλιούς συνεργάτες εκτός γραφείου. Μείνετε συνδεδεμένοι με τα καλύτερα στοιχεία αυτού που χάσατε. Σε θέματα υγείας δηλώνει θετικά αποτελέσματα σε εξετάσεις .

Χρόνος : Σε 5 μέρες .
Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Running Water = Το σημάδι αυτό δηλώνει τον αδελφό, τον καλύτερο φίλο. Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι η ομαλή εξέλιξη των σχεδίων .

Αντίστροφα

Η Liubika ανάποδα δηλώνει ασταθής σχέση, προδοσία, οικογενειακές διαφωνίες, εμπόδιο. Δοκιμασίες και προβληματισμό , αμφιβολίες , υποψίες .Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ζείτε στο παρελθόν . Αυτή είναι πραγματικά η κάρτα να προχωρήσουμε, να αφήσουμε την προηγούμενη θλίψη και τα δεινά. Εάν έχετε περάσει πρόσφατα ένα χωρισμό, αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα για να σας παρακινήσει να αποδεχτείτε τι έχει συμβεί και να συμβιβαστείτε με αυτό. Καθώς αυτό το κεφάλαιο κλείνει στη ζωή σας, δημιουργείτε χώρο για να εμφανιστεί νέα αγάπη, εκεί όπου πραγματικά ζείτε στο παρόν, και δεν συγκρίνετε τα νέα φλερτ με το παρελθόν σας. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και να είστε ευγενικοί. θα βρεις ξανά την ευτυχία. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ίσως έχετε περάσει από μια τεταμένη περίοδο. Ας ελπίσουμε ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα είχατε όλες τις συζητήσεις που χρειάζεστε για να νιώσετε κατανόηση και να ακούσετε ο ένας τον άλλο . Προσπαθήστε να μην παραμείνετε στο παρελθόν με πόνο και δυσαρέσκεια. Κοιτάξτε προς το μέλλον και τι μπορείτε να αλλάξετε οι δυο σας, αντί για αυτό που δεν μπορείτε.

Όσον αφορά την καριέρα σας, εάν έχετε υποστεί πρόσφατα μια οπισθοδρόμηση, όπως η απώλεια εργασίας, μια απόλυση , η αντίστροφη Liubika υποδηλώνει ότι έχετε ό, τι χρειάζεστε για να περάσετε στο παρελθόν αυτές τις τρομερές στιγμές. Μπορείτε να αντισταθμίσετε μερικές από τις απώλειές σας τώρα. Η θεραπεία είναι στο δρόμο. μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι παρά τα βάσανα που βιώσατε, αυτές οι απώλειες σας επέτρεψαν να βρείτε μια θέση που ήταν πολύ καλύτερη για εσάς. Είναι επίσης πιθανό ότι το άγχος και ο πόνος που έχετε αντιμετωπίσει ως αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων θα αρχίσουν να σας επιβαρύνουν λιγότερο.

G.Roma_______________________________________Νο27______________________________________G.Roma
Όνομα : Vita (ιτιά)

Vita

Η Vita είναι η οικονομική κρίση, απώλεια χρημάτων, φθόνος. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει την ζήλια την κτητικότατα και δάκρυα από προσωρινό χωρισμό. Ίσως να έρχονται σημαντικές ειδήσεις στο δρόμο σας και μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική, αλλά σταθερή θετική εξέλιξη μετά από προβλήματα. Εάν βρείτε την ερωτική σας ζωή σε μια ρουτίνα, θα ανακουφιστείτε από την κίνηση και τον ενθουσιασμό από μία εξέλιξη . Εάν είστε ανύπαντροι, θα διαπιστώσετε ότι η ρομαντική σας ζωή κινείται και πάλι. ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης μπορεί να προκαλέσει ένα ρομαντισμό και η ερωτική σας ζωή μπορεί ακόμη και να κινείται εκπληκτικά γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από αυτήν την μερικές φορές ξέφρενη ενέργεια. Εάν βρίσκεστε επί του παρόντος σε μια υπάρχουσα σχέση, οι εκπλήξεις μπορούν να είναι μπροστά σας , δίνοντας στους δυο σας ενθουσιασμό στη σχέση σας.  Σε επαγγελματικά θέματα διαφωνίες και στενάχωρα λόγια . Παρά όλα αυτά όμως η πορεία σας συνεχίζει να είναι θετική , βάζετε λόγια και φθόνο στην άκρη και εσείς προχωράτε προ τον στόχο σας . Σε οικογενειακά θέματα δείξτε προσοχή σε φιλικό σας πρόσωπο που είναι αυτό σας δείχνει .Σε θέματα υγείας βγάλε από το μυαλό σου πράγματα που σε απασχολούν . Ασχολήσου με τον εαυτό σου πηγαίνοντας στο κομμωτήριο , σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς κλπ .

Χρόνος : Απογευματινή ώρα .
Σύμβολο : ΟΚΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Warning Arrows =Το σημάδι αυτό δηλώνει απογοήτευση, αρνητικά συναισθήματα, ενοχλημένος, κακή διάθεση, ένα σύμβολο συναισθημάτων. Θέματα θυμού. Κάποιος πρέπει να ηρεμήσει . Μια προκλητική περίσταση που ελέγχει την υπομονή σας. Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να αποφύγετε την εκδικητικότητα ή την λήψη αποφάσεων πάνω σε ένταση .

Αντίστροφα

Η Vita αντίστροφα δηλώνει συναισθηματική κρίση, βαθιά κατάθλιψη, αυτοκαταστροφικές και αυτοκτονικές τάσεις, απογοήτευση .Οι παρεξηγήσεις μπορεί να διαδραματίσουν έναν ισχυρό ρόλο τώρα . Ανεξάρτητα από το αν είστε ανύπαντροι ή σε σχέση, φροντίστε να σκεφτείτε προσεκτικά τι λέτε ή κάνετε. Εάν μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι, οτιδήποτε – αντί να περιμένετε, ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε. Αντί να προχωρήσετε προς τα εμπρός, μπορεί να είστε καλύτερα να δώσετε χρόνο στο άλλο άτομο ή τουλάχιστον να κάνετε σχέδια. Εάν είστε συνδεδεμένοι, η ζωή μπορεί να είναι ταραχώδης αυτή τη στιγμή, καθιστώντας ευκολότερη την απώλεια ή τη σύγχυση της επικοινωνίας μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Δώστε στον εραστή σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας καθώς οι δυο σας περνούν από αυτήν την περίοδο και φροντίστε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

Σε επαγγελματικά θέματα είτε δεν κινείστε αρκετά γρήγορα στη δουλειά σας είτε έχετε μετακινηθεί πολύ γρήγορα στο παρελθόν. Δείτε πώς αισθάνεστε. Εάν είστε απογοητευμένοι από την αίσθηση της στασιμότητας στην εργασία, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι έχετε χάσει ευκαιρίες παραλείποντας να ενεργήσετε εγκαίρως. Δεν προχωράτε επειδή αφήνετε την ευκαιρία να το πράξει. Εάν, ωστόσο, προχωρήσατε πρόσφατα στην καριέρα σας, μπορεί να προχωρήσατε πολύ γρήγορα. Αυτή η ανησυχία θα εκδηλωθεί με το να αισθάνεται συγκλονισμένος από αυτό που σας ζητούν οι άνθρωποι. Εάν τα έργα φαίνονται τρομακτικά, μπορεί να είναι χρήσιμο να μιλήσετε με κάποιον για το πώς χειρίζεται τέτοιες εργασίες. Θα μάθετε να χειρίζεστε τις νέες ευθύνες σας, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

G.Roma_______________________________________Νο28_____________________________________G.Roma
Όνομα : Luladja (λουλούδι της ζωής)

LuladjaH Luladja συμβολίζει συνήθως ένα μέλος της οικογένειας, αδελφός/η, σύντροφος κ.λπ. Ένας μελετητής ή καλλιτέχνης ευγενικού χαρακτήρα στο κοινωνικό σας περιβάλλον που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε εξελίξεις . Ένα πληρεξούσιο , ένα συμβόλαιο σε επαγγελματικά θέματα .Στον αισθηματικό τομέα δηλώνει  γνωριμία με άτομο καστανό ανοιχτό. Η σχέση προχωράει ένα βήμα παραπέρα . Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως χρειαστεί να λάβετε μια απόφαση μεταξύ διαφορετικών εραστών, ή ίσως μεταξύ αγάπης και οικογένειας, ή αγάπη και καριέρα. Μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει ότι όλες οι επιλογές μπορεί να φαίνονται δελεαστικές αυτή τη στιγμή, αλλά αν και αστραφτερά με την υπόσχεση, μπορεί να είναι ψευδαισθήσεις. Πάρτε το χρόνο σας και εξετάστε τα πράγματα προσεκτικά. μόνο η επιμελής επικοινωνία και αξιολόγηση θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε. Με αγάπη, μπορεί να μπαίνουμε στον πειρασμό να βιαστούμε σε μια κατάσταση, αφήνοντας τη λαγνεία και τον ενθουσιασμό να μας καθοδηγήσει προς κάτι που μακροπρόθεσμα δεν θα διαρκέσει. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε όλες τις επιλογές, καθώς και να εξετάσετε τυχόν κόκκινες γραμμές ή την διαίσθηση σας ότι «κάτι είναι λάθος», μπορεί να νιώθετε για τη σχέση. Εμπιστεύσου τα ένστικτά σου. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σου αρέσει ο εθελοντισμός και φιλανθρωπία … δες εάν μπορείς να το συνδυάσεις αυτό και επαγγελματικά ώστε να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη .Δείχνουν ακόμα ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε ποιες είναι οι επιλογές σας. Αν και γενικά αυτή η κάρτα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα έχουν αποφασιστεί για εσάς. Για να μετατρέψετε αυτές τις ευκαιρίες σε πραγματικότητα, θα πρέπει να είστε προληπτικοί. Ζυγίστε κάθε επιλογή και εξετάστε την κριτικά. Συχνά είναι πράγματα που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ακούστε τα ένστικτά σας και ανοίξτε τα μάτια σας σε τυχόν κόκκινες γραμμές . Σε θέματα υγείας η ενέργεια σου και η δύναμη σου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου !!! Βρες τρόπος να τα έχεις πάντα σε εγρήγορση .

Χρόνος : Μέσα σε διάστημα 5 χρόνων.
Σύμβολο : ΕΠΤΑ KΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Gila Monster = Το σημάδι αυτό δηλώνει την νίκη, την εγγύηση ικανοποίησης  Να είστε ευχαριστημένοι για αυτά που έχετε . Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ότι τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα.

Αντίστροφα

H Luladja ανάποδα δηλώνει τον υπολογισμός μίας κατάστασης , οργανωτικό άτομο. Σεξουαλική διαστροφή, εμμονή, παραμορφωμένη πραγματικότητα, καταστροφικό πάθος για κάτι .Η έλλειψη σαφήνειας για το τι θέλετε στην αγάπη μπορεί να κάνει τη αισθηματική ζωή  σας ακόμη πιο συγκεχυμένη και χαοτική από ό, τι πρέπει. Μπορεί να χαθεί χρόνος, χαμένες ευκαιρίες, συναισθηματικές αναταραχές, όλα επειδή δεν είναι σε θέση να κάνει μια επιλογή. Η  ζωή σας μπορεί να γεμίσει με αδιέξοδα, σπασμένες καρδιές και μικτά μηνύματα. Είναι σημαντικό να παραμείνετε εστιασμένοι σε αυτό που θέλετε, αντί να αφήσετε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές σας για εσάς. Εναλλακτικά, εάν αναπτύσσετε κάποια επίγνωση του τι είναι σημαντικό για εσάς, η ανάληψη δράσης σε αυτές τις αποφάσεις μπορεί να ανταμείβεται. Τώρα μπορείτε να κάνετε τα βήματα που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα πράγματα.

Όσον αφορά τα οικονομικά σας,  μπορούν να έχουν πολλές αντιφατικές έννοιες. Θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις περιστάσεις σας για να κατανοήσετε ποια ισχύουν για εσάς. Μπορεί να σημαίνει σαφήνεια όσον αφορά τη λήψη οικονομικών επιλογών, δίνοντάς σας την εστίαση και τη θέληση να επιτύχετε τους στόχους σας. Δεν αποσπάται εύκολα και έτσι μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που χρειάζεστε. Αυτή η πρόβλεψη θα σας εξυπηρετήσει καθώς αποτρέπει άσκοπες δαπάνες. Ίσως διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε και να ακολουθήσετε προϋπολογισμούς ή άλλα δομημένα σχέδια ιδιαίτερα καλά αυτή τη στιγμή. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δηλώσει σύγχυση και αυταπάτες ή αδυναμία να μετατρέψει τα ονειροπόληση σε πραγματικότητα. Όσον αφορά τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αυταπάτες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όλα τα γεγονότα κάθε συμφωνίας που σας παρουσιάζεται.

G.Roma_______________________________________Νο29_____________________________________G.Roma
Όνομα : Florica (λουλούδι)

FloricaΗ  Florica είναι η κριμένη χαρά, η ανάγκη για ικανοποίηση, η καλή υγεία . Σε επαγγελματικά θέματα αναφέρετε στην  ανάκαμψη και την ανάγκη για κέρδη. Προσοχή σε ένα άτομο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που είναι αρκετά πονηρό .Το άγχος είναι τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της τρέχουσας εργασιακής σας κατάστασης αυτήν τη στιγμή. Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει παράνοια και ότι τα πράγματα δεν είναι πραγματικά τόσο άσχημα όσο πιστεύετε ότι είναι, κάτι που μπορεί να είναι καλά νέα.  Σε αισθηματικά θέματα την έντονη ψυχική στεναχώρια, την διάψευση προσδοκιών , το κλείσιμο ενός κύκλου .Μην αφήνεις τα τραύμα του παρελθόντων να σε επηρεάζουν…..μην κάνεις πίσω αλλά προχώρησε με προσοχή . Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί να συσχετιστεί με τραύμα – κάτι που μπορεί να είναι επαίσχυντο να το εμπιστευτείτε με άλλους. Οι ανησυχίες και οι φόβοι μπορούν να κλιμακωθούν πάνω σε αισθηματικά θέματα . Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει ότι οι φόβοι δεν είναι τόσο τρομεροί όσο είναι στην πραγματικότητα . Μπορεί να παλεύετε με ενοχές, τύψεις, ανασφάλεια, εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας ή ζητήματα ψυχικής υγείας. Θα πρέπει να καταλάβετε μόνοι σας εάν αυτά τα συναισθήματα είναι πραγματικά λογικά. Το άγχος μπορεί να σας προκαλεί να αποφύγετε να κοιτάτε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίζετε κατευθείαν, αλλά εάν καταβάλατε την προσπάθεια να ανοίξετε τα μάτια σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα. Εάν είστε ανύπαντροι, οι προηγούμενες σχέσεις μπορούν να αποτελέσουν πηγή μετάνοιας, θλίψης και λύπης και αυτά τα συναισθήματα πρέπει να επιλυθούν πριν προχωρήσετε σε άλλη σχέση. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πολλές φορές δεν πιστεύεις την αλήθεια γιατί δεν μπορείς να παραδεχθείς πως μπορεί να συμπεριφέρεται  έτσι ένα άτομο που τόσο εκτιμάς . Προσοχή στις παγίδες .Σε θέματα υγείας  Μην το παρακάνεις ανησυχώντας χωρίς λόγο .Όλα χρειάζονται μέτρο ακόμα και η ανησυχία !!

Χρόνος : Τον Δεκέμβριο .
Σύμβολο : ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Coyote Tracks =Το σημάδι αυτό δηλώνει την εξαπάτηση, απώλεια κάτι, λανθασμένη τοποθέτηση, απάτη . Το σημάδι δηλώνει όλα όσα έχουν κλαπεί – δεν χρειάζεται να ληφθούν φυσικά. Η κλοπή συνεχίζεται συνεχώς. Το να ξοδεύετε χρόνο με κάποιον που σας αποστραγγίζει είναι μια μορφή κλοπής – κλέβουν την ηρεμία σας. Όταν αυτό το σύμβολο βγαίνει δίπλα στην κάρτα Vita υπάρχει μια προειδοποίηση να μην είστε απρόσεκτοι με τα τιμαλφή σας. Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ΠΡΟΣΟΧΗ .

Αντίστροφα

Η Florica αντίστροφα δηλώνει κακία, κακές συνήθειες (κάπνισμα, κατανάλωση αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, ναρκωτικά), διάλυση, εμπόδιο, άγονος, εξάντληση , σκαμπανεβάσματα της υγείας . Μπορεί να είστε έτοιμοι τώρα για να είστε ειλικρινείς και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια  . Εάν υποφέρετε ήσυχα, η ειλικρίνεια με τον σύντροφό σας μπορεί να σας δώσει την απελευθέρωση που χρειάζεστε. Δεν είναι εύκολο να φέρεις μόνο το βάρος των ανησυχιών σου και αν ο σύντροφός σου είναι υποστηρικτικός, μπορεί να είναι εκεί για να σου δώσει τη διαβεβαίωση που χρειάζεσαι. Μέσα από τη συζήτηση, μπορεί να μάθετε ότι τα πράγματα που σας κρατούν άυπνο δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζατε ότι ήταν. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να να κάνετε μία εσωτερική αναζήτηση, ώστε να μπορείτε να εισέλθετε ξανά σε μια υγιή και στοργική σχέση. Η ώρα είναι σχεδόν εκεί, και μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να βρείτε ξανά την αγάπη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο χώρο εργασίας σας μπορούν είτε να αρχίσουν να γίνονται συνήθεια είτε να επιδεινωθούν. Στην ιδανική περίπτωση, έχετε καταλάβει ότι η κατάσταση της εργασίας σας δεν είναι τόσο κακή όσο φαινόταν και χρειάστηκε μόνο να αναπτύξετε μερικές αλλαγές στη στάση, την προοπτική ή τη συμπεριφορά σας για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Η αρνητικότητα που είχατε για τη δουλειά σας εξασθενεί προς φωτεινότερες μέρες. Εναλλακτικά, η κατάστασή σας μπορεί να έχει καταρρεύσει και να χειροτερέψει και άλλο . Μπορεί να είστε πραγματικά εξαντλημένοι, δεν μπορείτε να πάτε στη δουλειά λόγω του άγχους σας.

G.Roma_______________________________________Νο30_____________________________________G.Roma
Όνομα : Shofranka (μακριά)

Sofranka

Η  Shofranka είναι το τέλος, η διάλυση,  ανισορροπία, σημείο θραύσης, διακοπή, φόβος, αγωνία. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει  την καρδιά και τα αισθήματα μελαχρινού  ατόμου επιπλέον δείχνει  την φιλονικία, τον καβγά! Απόσταση και χάσμα . Εάν ασχοληθείτε με αυτόν τον άντρα, θα σας αγαπήσει και θα σας αφήσει. Ένα επιπόλαιος εραστής …. Απαιτείται δράση από εσάς τώρα για την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτός που επιθυμείτε μπορεί να έχει πολλές γυναίκες τριγύρω του  και ίσως πρέπει να ανταγωνιστείτε για την αγάπη του. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από αυτό και γίνετε πολύ αυστηροί μαζί του . Αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τον πιθανό σύντροφό σας αντί να έρθει προς τα εσάς . Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχουν μερικές μικρές συγκρούσεις. Προσέξτε ότι αυτό που αρχικά ξεκινά ως παιχνιδιάρικος χλευασμός μπορεί να μετατραπεί σε εκρηκτικά επιχειρήματα εναντίον σας . Σε θέματα υγείας μεγάλη προσοχή για δυσάρεστες εξελίξεις . Σε επαγγελματικά μία συνεργασία που διαλύεται και τελειώνει . Μπορεί να βρίσκεστε σε μια περίοδο οικονομικής αστάθειας . Είναι προσωρινό, αλλά πρέπει να πολεμήσετε. Αυτή η μάχη μπορεί να έχει τη μορφή της ανάγκης να δουλέψουμε ιδιαίτερα σκληρά ή να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια για τον έλεγχο της οικονομικής σας κατάστασης. Εάν η τρέχουσα κατάστασή σας δεν είναι σταθερή, ενδέχεται να συζητήσετε σύντομα για τα χρήματα. Αυτή η συζήτηση μπορεί να είναι είτε με κάποιον που αγαπάτε ή με έναν ξένο, όπως έναν υπάλληλο ή έναν υφιστάμενο σας . Μπορεί να διαπιστώσετε ότι απλές εργασίες, όπως η επιστροφή χρημάτων ή η αποζημίωση είναι αγχωτική και γεμάτη διαμάχες. Σε θέματα υγείας προσέξτε τον εαυτό σας , κάντε ένα γενικό τσεκ απ και μην παραμελήστε προγραμματισμένες εξετάσεις .

Χρόνος :Στην διάρκεια 5 ετών .
Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Eagle Feather =Το σημάδι αυτό δηλώνει το πρόσωπο που είναι αρμόδιο, επαγγελματικές συναλλαγές. Ως άτομο θα είναι οποιοσδήποτε φοράει στολή. Τα νέα που προέρχονται από αυτό το άτομο που είναι πιο επίσημο παρά προσωπικό. Η απάντηση σε ερώτηση σας είναι προσοχή στις παγίδες , ότι λάμπει δεν είναι χρυσός .

Αντίστροφα

Η Shofranka ανάποδα δηλώνει  τραυματικό ή βίαιο τέλος, πνευματική κρίση, βαθιά θλίψη. Ζητήματα για το πώς αντιμετωπίζετε τις συγκρούσεις μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις σας τώρα. Εάν είστε σε μια σχέση, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε συγκρατήσει  τις δυσαρέσκειές σας για να αποφύγετε συγκρούσεις για να έχετε μια ομαλή σχέση . Τελικά η αποφυγή δύσκολων συνομιλιών οδηγεί σε διάβρωση της εμπιστοσύνης. Να θυμάστε ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα στις ανάγκες του, και ότι οι ανάγκες σας δεν σας καθιστούν λιγότερο αγαπητούς. Εάν, ωστόσο, έχετε κάνει τη σκληρή δουλειά να εκφράσετε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια με τον σύντροφό σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι παρεξηγήσεις ξεκινούν. Αυτό που κάποτε ήταν επιχειρήματα μπορεί να εξαφανιστούν μόλις επιτευχθεί ειλικρίνεια και σαφήνεια.

Σε θέματα επαγγελματικά σημαίνει ότι η σύγκρουση και ο ανταγωνισμός που υπήρξε πρόσφατα στην επαγγελματική σας ζωή τελειώνει. Ίσως να μεταβαίνετε σε μια λιγότερο ανταγωνιστική βιομηχανία ή το περιβάλλον γύρω σας γίνεται σταδιακά πιο φιλικό και χαλαρό. Ανεξάρτητα, αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Είναι μια λύση από τις πρόσφατες εργασιακές σας συγκρούσεις που θα σας επιτρέψουν να επενδύσετε την ενέργειά σας σε άλλες πτυχές της ζωής σας.

Σε οικονομικά θέματα, μπορεί να σημαίνει κλιμάκωση της σύγκρουσης χρημάτων με τους αγαπημένους σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τυχόν συζητήσεις που μπορεί να έχετε με τους γύρω σας σχετικά με τα χρήματα είναι πιθανό να αυξηθούν και να συνεχιστούν.

G.Roma_______________________________________Νο31______________________________________G.Roma
Όνομα : Stevo (στεφανωμένο)

StevoΟ Stevo είναι ο γιατρός, ο ειδικός , προσοχή στην υγεία, θεραπεία, ανάγκη φροντίδας, επαγγελματίας άνθρωπος, καλός σύμβουλος. Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιά. Ώριμος άντρας. Ο σύζυγος. Άντρας που σας προστατεύει. Σε αισθηματικά θέματα προσοχή στην σχέση σας, μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται . Αλλιώς περίμενες και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα . Μπορεί να σηματοδοτήσει μια σχέση που είναι πιο εγκεφαλική, όπου οι εραστές είναι πιο πιθανό να αγαπούν τις συζητήσεις, αλλά ίσως είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί από τη συναισθηματική οικειότητα. Ένας σύντροφος μπορεί επίσης να αισθανθεί ότι οι συναισθηματικές τους ανάγκες δεν ικανοποιούνται. Μερικές φορές, μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει μικρές  διαφορές με τον σύντροφό σας, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε μεγαλύτερες συγκρούσεις εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας μην κάνεις αλλαγές και μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την περίοδο , θα το μετανιώσεις .Σε επαγγελματικά μπερδέματα και κουτσομπολιά σε χαλάνε την διάθεση . Ένας μεγαλύτερος άντρας θα σε βοηθήσει . Όσον αφορά ακόμα την καριέρα σας, μπορεί να είστε κάποιος που είναι έξυπνος, καινοτόμος και φιλόδοξος. Μπορεί να έχετε πολλή ενέργεια και πολλές ιδέες για την καριέρα σας. Ακόμα μπορεί να δείχνει κάποιο είδος μαθητείας ή μια νέα εμπειρία, που σημαίνει ότι μπορεί να είστε είτε σε περίοδο εκπαίδευσης  ή στην αρχή μιας νέας εργασίας ή καριέρας. Με τη φιλοδοξία σας, έχετε πολλούς στόχους και πιθανότατα θα έχετε κάποια επιπλέον εκπαίδευση ή εμπειρία, ώστε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους. Σε θέματα υγείας το τελευταίο διάστημα πιέζεις πολύ τον εαυτό σου .Πρόσεξε το αναπνευστικό σου σύστημα και προφυλάξου από ιώσεις . Ένας ειδικός θα σου δώσει λύση στο πρόβλημα σου, επισκέψου ένα γιατρό .

Χρόνος :Σε διάστημα  6 χρόνων .
Σύμβολο : ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ

Αντίστροφα

Ο Stevo ανάποδα δηλώνει  λανθασμένη διάγνωση, θεραπεία που δεν λειτουργεί, ανίκανος γιατρός ή σύμβουλος , επιβλαβείς συμβουλές. Είναι κάποιος που μπορεί να στερείται ενσυναίσθησης, ευαισθησίας ή βάθους ή μπορεί να είναι κάποιος που μπορεί να είναι αρνητικός ή αμυντικός. Μπορεί να χαίρονται για το «δίκαιο», αλλά αυτό μπορεί να βγει σε βάρος της αρμονίας και να φροντίσει τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει μια αποτυχία στην επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών, ή ίσως ακόμη και μια παρανόηση που δημιουργεί παράνοια. Για να αναπτυχθεί η σχέση σας, οι συνεργάτες θα πρέπει να μάθουν κάποιο βαθμό ανοχής για διαφορετικές απόψεις, ευελιξία και να βρουν την επιθυμία συνεργασίας, αντί να δημιουργήσουν σύγκρουση.

Έχετε πολλή ενέργεια και περιέργεια, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αποδίδει καθόλου. Χωρίς διέξοδο, φαίνεται ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε σχετικά με το τι θέλετε πραγματικά να κάνετε για το μέλλον σας. Μπορείτε να μετακινηθείτε από τη μία εργασία στην άλλη όταν βαρεθείτε ή να αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς. Πολλές φορές, για να αποκτήσετε πραγματικά το πλήρες βάθος και την εμπειρία της εργασίας κάπου, πρέπει να δεσμευτείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι έχει πολλές μεγάλες ιδέες, αλλά μηδενική συνέχεια. Χωρίς δράση, τίποτα δεν αποδίδει ποτέ. Εργαστείτε! Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει ένα κουτσομπολιό στην εργασία, ή ένα αγενές άτομο που χρησιμοποιεί τα λόγια του για να βλάψει άλλους.

 

G.Roma_______________________________________Νο32_____________________________________G.Roma
Όνομα :Ratri (τη νύχτα)

RatriΗ Ratri είναι η μοναξιά, θλίψη, στέρηση, πρώην σύζυγος / εραστής, χήρος, πρόοδος που καθυστερεί , διαζευγμένος. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει τον χωρισμός, την απώλεια, κάποιος που φεύγει συνήθως μελαχρινό άτομο ..Επιπλέον συμβολίζει γεγονός που θα γίνει σε βραδινή ώρα. Φαίνεται ότι η ερωτική σας ζωή πηγαίνει στην επόμενη φάση. Εάν βρεθείτε σε μια νέα σχέση, φαίνεται ότι θα πρέπει να φροντίσετε να δημιουργήσετε μια ισχυρή βάση για διαρκή δέσμευση για να πάει αυτήν καλά . Εάν είστε σε μια  σχέση, αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να δείτε τους στόχους σας ως ζευγάρι και να συνεργαστείτε για την επίτευξη αυτών των στόχων… μην χάνετε χρόνο γιατί μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα .Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας προστριβές και καυγάδες με οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα , κάποιες καταστάσεις ξεκαθαρίζουν οριστικά .Σε επαγγελματικά δεν είσαι ευχαριστημένη , πολλά πράγματα στα οικονομικά και επαγγελματικά έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ . Περίμενες περισσότερα από την ζωή σου . Σηματοδοτούν μια στιγμή που μπορείτε να απολαύσετε τα κέρδη της σκληρής δουλειάς σας. Οι ώρες εργασίας σας ανταμείβονται. Μην φοβάστε να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας σε κάτι που διευρύνει τους ορίζοντές σας, όπως ένα ταξίδι . Εάν συζητάτε για ένα μάθημα ή ένα ταξίδι, αλλά έχετε καθυστερήσει για οικονομικούς λόγους, οι κάρτες σας λένε τώρα είναι η ευκαιρία σας να αγκαλιάσετε αυτές τις επιθυμίες και να επεκτείνετε το μυαλό σας. Οι ιδέες σας για το τι οικονομική σταθερότητα και τη σχέση σας με τα χρήματα μπορεί να επεκτείνονται και τώρα. Σε θέματα υγείας προσοχή σε ένα άτομο στην οικογένεια που είναι ευπαθή ή μεγάλο στην ηλικία .

Χρόνος :Σε διάστημα 3 χρόνων .
Σύμβολο : ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Deer = Το σημάδι αυτό συμβολίζει την αλαζονεία, υπερηφάνεια, υπερβολικά φιλόδοξη, υπερβολική βαρύτητα στην εμφάνιση. Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι να αποφεύγετε της υπερβολές .

Αντίστροφα

Η Ratri ανάποδα δηλώνει απειλητικό γέρο ή γριά , τραυματική απώλεια, ξαφνική απώλεια, πένθος, θλίψη, τελετουργικό. Μερικές φορές δεν μπορείτε να πείτε ή να κάνετε το σωστό. Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να φαίνεται ευκολότερο να κρύψετε το κεφάλι σας στην άμμο. Αυτό θα ήταν παράλογο. πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα τώρα.  Η προσπάθεια προώθησης των πραγμάτων θα είναι αντιπαραγωγική. Πριν δεσμευτείτε σε μια σχέση, ελέγξτε ότι ο σύντροφός σας είναι ό, τι νομίζετε ότι είναι.
Σε όλες τις σχέσεις πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς από καιρό σε καιρό, απαιτώντας από τον σύντροφό σας να αλλάξει για να σας ταιριάζει μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Σε επαγγελματικά θέματα υποδηλώνουν απογοήτευση, στασιμότητα ή απόρριψη ευκαιριών που σας παρουσιάζονται. Μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλατε να εξερευνήσετε, αλλά μπορεί να αισθάνεστε άδεια ή σαν να έχετε αφήσει τις πιθανότητες να περάσουν χωρίς να τα εκμεταλλευτείτε. Ίσως απορρίψατε την ευκαιρία να πάτε κάπου αλλού για μια νέα δουλειά ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας . Εάν δεν έχετε λάβει πρόσφατα τέτοιες αποφάσεις, θα μπορούσε να είναι ότι η απογοήτευση και η ενόχλησή σας με την έλλειψη προόδου .

Σε αυτή τη θέση και με αυτόν τον προσανατολισμό, η Ratri ανάποδα σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεστε σε κατάσταση οικονομικού χάους. Ίσως να μην λείπουν χρήματα, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις στο να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Εάν αυτή η κάρτα εμφανίζεται εδώ, λάβετε καλύτερα απολογισμό των πόρων που έχετε εισέλθει και πόσα από αυτά θα διατεθούν. Μπορεί να είστε σε θέση να αντέξετε αυτήν την περίοδο χωρίς οικονομική απώλεια εάν είστε πιο επιμελής.

G.Roma_______________________________________Νο33_____________________________________G.Roma
Όνομα :Lala (τουλίπα)

Lala

Η Lala είναι η γυναίκα φίλη ή αγαπημένη, φιλία, εξυπηρετικότατα, άνεση, θέση φίλου. Σε οικογενειακά θέματα δηλώνει το σπίτι καστανού ατόμου. Η βοήθεια ή η λύση που παίρνετε  από καστανό άτομο .Σε αισθηματικά θέματα μεγάλη βοήθεια θα πάρετε από φιλικό σας πρόσωπο πάνω σε ερωτικά θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα , οι πληροφορίες θα είναι σημαντικές ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση .  Αν είσαι ανύπαντρης, ο ενθουσιασμός σου για την ερωτική σου ζωή μπορεί να σε έχει οδηγήσει σε εξάντληση Μπορεί να προσπαθείτε πολύ σκληρά για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να γνωρίσετε κάποιον νέο κάθε μέρα για να βρείτε κάποιον με τον οποίο θέλετε πραγματικά να είστε. Μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και είναι σημαντικό να ακούσετε τη διαίσθησή σας και το σώμα σας για να το χαλαρώσετε για λίγο. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορείτε και οι δύο να επωφεληθείτε από μία περίοδο ξεκούρασης  . Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι πρέπει να είστε μόνοι για λίγο. Αυτό δεν σημαίνει το τέλος της σχέσης, αλλά όλοι, ίσως ειδικά οι εσωστρεφείς, χρειάζονται λίγο χρόνο. Η εργασία μπορεί να ήταν πολύ εξαντλητική ή απογοητευτική τελευταία. Το χρόνιο άγχος μπορεί να επηρεάσει το σώμα ή την ψυχική σας υγεία. Ακούστε το σώμα σας και κάντε ένα διάλειμμα. Εάν μπορείτε, πάρτε μια ημέρα για την ψυχική υγείας σας (για τον εαυτό σας και μόνο) και περάστε την για την  φροντίδα για τον εαυτό σας ή ξοδέψετε την μόνο για ύπνο. Σε επαγγελματικά θα σου κάνει μία εξυπηρέτηση οικονομική ή επαγγελματική ένα άτομο καστανό μην διστάσεις να την αποδεχθείς θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει  . Σε θέματα υγείας καλές ειδήσεις παίρνετε σχετικά με πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί είτε για εσάς , είτε σχετικά με άτομο που αγαπάτε .

Χρόνος :Σε 4 μήνες .
Σύμβολο :ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Sky Band = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας η λήψη καλών ειδήσεων για μια ανησυχητική κατάσταση.

Αντίστροφα

Η Lala ανάποδα δηλώνει φιλικές συμβουλές, προτάσεις, βοήθεια, οικονομική βοήθεια. Συνεργασία με κοντινό πρόσωπο . Σε επαγγελματικά θέματα θετικά ευρήματα, κάτι που θα σας δοθεί δωρεάν , αναγνώριση της προσπάθειας σας . Σε αισθηματικά θέματα  μια κατάσταση που ξεκίνησε τρομερά ή άσχημα και αποδείχθηκε υπέροχη ή θα αποδειχθεί υπέροχη .

Εάν κυνηγάτε έναν δυνητικό εραστή αδιάκοπα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι εξελίξεις σας τώρα αισθάνονται ανεπιθύμητες. Μπορεί να επωφεληθείτε από το να δώσετε σε αυτό το άτομο χρόνο και χώρο για να κάνει τη δική του επιλογή. Η πίεση κάποιου συχνά δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι βγαίνει από μια περίοδο ανάπαυσης. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί από ποτέ! Τα ζευγάρια που έχουν αισθανθεί ότι η σχέση τους γινόταν λίγο πολύ ρουτίνα μπορούν να βρουν ότι τα πάθη τους ξαναζωντανεύουν.

Μπορεί να έχετε δώσει στον εαυτό σας ένα πολύ απαραίτητο μικρό διάλειμμα από τη δουλειά, αλλά τώρα ίσως αισθάνεστε έτοιμοι να επιστρέψετε. Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το χρόνο για να μειώσετε το άγχος σας και να φροντίσετε για τον εαυτό σας. Με έναν ανανεωμένο χρόνο μακριά, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι καταστάσεις που σας έχουν προκαλέσει στο παρελθόν ταλαιπωρία και απογοήτευση είναι λίγο πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί για τα επίπεδα άγχους σας από εδώ και πέρα. Μερικές φορές ωστόσο, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει τη συνεχιζόμενη εργασία παρά την ανάγκη ξεκούρασης. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε. Τα σώματά μας συχνά μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα. Ίσως θελήσετε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγής θέσεων εργασίας, εάν η κατάσταση φαίνεται ότι δεν θα βελτιωθεί.

G.Roma_______________________________________Νο34_____________________________________G.Roma
Όνομα : Godivir (έξυπνη)

GodivinΗ Godivir είναι οι σκέψεις, προθέσεις, προσωπικότητα, νοημοσύνη, αναποφασιστικότητα, το μυαλό. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει κρεβάτι ατόμου ξανθού ή γκρίζου, αν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο άτομο στα σκαριά, τότε σημαίνει ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί σε 2 μέρες, σε 2 βδομάδες ή σε 2 μήνες. Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι , και να κάνετε ταχυδακτυλουργικά  ( δηλαδή ρίσκα που μπορεί να είναι επικίνδυνα )  στη σχέση, την καριέρα και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Όλα τα πράγματα απαιτούν προσπάθεια, και αν θεωρείτε τη σχέση σας σημαντική, προσέξτε να μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι τώρα, ίσως χρειαστεί να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς σχετικά με το αν είστε έτοιμοι πρακτικά για αγάπη τώρα. Ίσως χρειαστεί να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και να κάνετε κάποιες επιλογές για να δώσετε προτεραιότητα. Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα δηλώνει την πράξη της δωρεάς και της λήψης. Κληρονομιά κάτι πολύτιμο, καλή προοπτική σε κάτι που σας απασχολεί . Ανακούφιση . Να είστε προσεκτικοί ότι δεν δέχεστε περισσότερη δουλειά από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε ή ότι οι συνάδελφοι και τα αφεντικά συνηθίζουν να σας προσφέρουν όλη τη δουλειά που κανείς δεν θέλει να κάνει. Εάν αυτό συνεχιστεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποζημιωθεί επαρκώς για αυτό! Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να οδηγήσει στην εξισορρόπηση των στόχων της καριέρας σας με άλλες πτυχές της ζωής σας. Σε οικογενειακά θέματα με έξυπνο τρόπο και με αποφασιστικό λύνεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα .Σε θέματα υγείας  μικροί πονοκέφαλοι που δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν , το μυαλό σας δουλεύει πάντα στο πικ , κάντε λίγο παύση με πνευματική χαλάρωση .

Χρόνος :Σε 2 εβδομάδες .
Σύμβολο : ΔΥΟ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Rain Clouds = Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι η ανακούφιση σε ένα βάρος που κουβαλάτε .

Αντίστροφα

Η Godivir ανάποδα δηλώνει αρνητικές σκέψεις, κακά σχέδια, κακόβουλες ή εγκληματικές προθέσεις, υποσυνείδητο μυαλό, ψυχικές δυνάμεις. Με τόσες πολλές συγκρούσεις και απαιτήσεις για εσάς, ίσως να μην γνωρίζετε καν ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται παραμελημένος. Φαίνεται ότι όλα είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα από ό, τι είναι, και μπορεί να υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια καθώς πιστεύουν ότι θεωρούνται δεδομένα. Εάν είστε ανύπαντροι, αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει ότι ίσως χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή μεταξύ δύο πιθανών εραστών ή ότι είστε πολύ απασχολημένοι και συγκλονισμένοι για να κάνετε το ρομαντισμό προτεραιότητα στη ζωή σας αυτήν τη στιγμή. Με το πάσο σου ; επιστρέψτε όταν είστε έτοιμοι να κάνετε χώρο στην πολυάσχολη ζωή σας για αγάπη.

Αναλαμβάνετε πάρα πράγματα αυτήν τη στιγμή; Λέτε απλώς «ναι» όταν το αφεντικό σας σας ζητά να κάνετε κάτι, παρόλο που δεν έχετε χρόνο; Οι προθεσμίες ενδέχεται να είναι αργές και η πίεση αυξάνεται συνεχώς. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να δημιουργεί σημαντικό άγχος για εσάς τώρα. Τώρα είναι η ώρα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να ζητήσετε βοήθεια, να επαναδιαπραγματευτείτε τις προθεσμίες και να δώσετε προτεραιότητα στην εργασία σας. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα πράγματα θα μπορούσαν να πέσουν σε λάθοι, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα για εσάς. Είστε μόνο άνθρωποι, και όσο πιο γρήγορα το αφεντικό ή οι συνάδελφοί σας το καταλαβαίνουν, τόσο καλύτερο είναι για όλους.

 

G.Roma_______________________________________Νο35_____________________________________G.Roma
Όνομα : Tshilaba (αναζητώντας γνώση)

TshilabaΗ Tshilaba είναι η ζημιά, η καταστροφή θυμός . Σε θέματα υγείας προσοχή σε ατυχήματα , μία χειρουργική επέμβαση . Σε αισθηματικά θέματα συμβολίζει την αναστάτωση, την ταραχή, την ζήλια, την γρίνια από άτομο μελαχρινό . Εάν είστε με έναν σύντροφο, μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να παλέψετε για τη σχέση σας. Ενδέχεται να υπάρχουν αντιρρήσεις από άλλα μέρη. οικογένεια, άλλοι μνηστήρες, φίλοι που αντιτίθενται στους δύο να είσαι μαζί. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τη σχέση σας, παρόλο που πολλά εξωτερικά πράγματα στο περιβάλλον σας λειτουργούν ενάντια στους δυο σας. Παρά όλους αυτούς τους παράγοντες, μπορεί να γεμίσετε με αυτοπεποίθηση ότι αυτό είναι το σωστό. Κρατήστε αυτό το συναίσθημα, θα σας βοηθήσει να είστε ενεργοποιημένοι όταν η πορεία γίνεται σκληρή. Σε επαγγελματικά θέματα εξαπάτηση του χειρότερου είδους.. μεγάλη προσοχή. Άλλοι μπορεί να σας επιτεθούν ή να ζηλέψουν τη θέση σας στην εργασία. Αγκαλιάστε την εσωτερική σας εμπιστοσύνη και προχωρήστε χωρίς φόβο. Οι προκλήσεις είτε στη θέση σας είτε στα ηθικά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοινές τώρα. Ευτυχώς, έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τυχόν φόβους ή ανησυχίες και να υπερασπιστείτε με επιτυχία τόσο τον εαυτό σας όσο και τις πεποιθήσεις σας. Σε θέματα υγείας ακολουθήστε της συμβουλές του γιατρού σας .

Χρόνος : Τον Ιούνιο.
Σύμβολο : ΕΠΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Snake =Η απάντηση σε ένα ερώτημα είναι προσοχή  στο  ψέματα, την  διαφθορά, το ψεύτικο. Προδοσία. Διπρόσωπο άτομο .

Αντίστροφα

Η Tshilaba ανάποδα δηλώνει δουλεία, τυραννία, αδυναμία, καταστροφή, βία. Μπορεί να υποδηλώσει ότι η σχέση που εργάζεστε τόσο σκληρά για να την  υπερασπιστείτε μπορεί πράγματι να είναι σε ασταθές έδαφος. Άλλοι γύρω σας μπορεί να το δουν καθαρά και να σας το λένε αλλά εσείς δεν δίνετε σημασία . Αντ ‘αυτού, μπορεί να απαλλαγείτε από αυτές τις ανησυχίες και ίσως να βρίσκεστε σε μια περίοδο άρνησης. Η αγάπη μπορεί να σας δυσκολεύει να δείτε την αλήθεια. Εναλλακτικά, ακόμα κι αν είστε και οι δύο μαζί για τους σωστούς λόγους, μπορεί να δυσκολεύεστε να παραμείνετε μαζί μεταξύ των εξωτερικών δυνάμεων που προσπαθούν να σας ξεχωρίσουν.

Η προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα  μπορεί να μην λειτουργεί. Αυτό μπορεί να προέλθει από έλλειψη προετοιμασίας. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τις προηγούμενες νίκες σας, τις αρχές σας ή τη θέση σας. Αυτήν τη στιγμή, είναι σημαντικό να προστατεύσετε τη θέση εργασίας ή την επιχείρησή σας, αλλά δεν είστε πρόθυμοι ή έτοιμοι να το κάνετε. Οι άνθρωποι μπορούν συχνά να ζηλέψουν την επιτυχία, οπότε δεν αρκεί να ξεκουράζεσαι στις δάφνες σου. Μερικές φορές, όπως τώρα, ίσως χρειαστεί να είστε σε επιφυλακή για άτομα που προσπαθούν να σας υπονομεύσουν. Οποιεσδήποτε επιλογές έχετε κάνει πρόσφατα, σας άφησαν ευάλωτοι σε κάποιον άλλον που έρχεται και κλέβει τις ευκαιρίες που προσπαθήσατε να δημιουργήσετε. Να είστε προσεκτικοί.

G.Roma_______________________________________Νο36_____________________________________G.Roma
Όνομα :  Laura (αόρατο)

LauraΗ Laura είναι τα θλιβερά νέα, θλίψη, σωματική βία. Σε επαγγελματικά θέματα προσοχή μια αποτυχία έρχεται , μία λήξη συνεργασίας  είναι κοντά . Σε αισθηματικά θέματα πολύ έντονη στεναχώρια, χωρισμός. Θλίψη, ανεπιθύμητη, κλάμα, αλλαγές στη διάθεση, δυσμενής καταστάσεις , δάκρυα πόνου. Δύσκολες καταστάσεις ζείτε στην σχέση σας και βλέπετε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλετε , αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την θλίψη και την κακή ψυχολογία . Οι ελεύθεροι βλέπετε ότι ο στόχος , ο άντρας των ονείρων σας σας γυρνάει την πλάτη και απομακρύνετε ……πρέπει να δείτε ξεκάθαρα την κατάσταση , να προχωρήσετε μπροστά και να μην μένετε απομονωμένοι με παρέα την θλίψη και την κακή σας ψυχολογία .  Σε θέματα υγείας ημικρανίες και θέματα με το κεφάλι …μην αγχώνεστε . Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα σε καμία περίπτωση μην ξεφύγετε και μην αφήσετε ο θυμός να σας θολώσει το κεφάλι …θα υπάρξουν άσχημες εξελίξεις εάν συμβεί αυτό !! Μπορεί να μην πάνε καλά τα πράγματα αλλά ο θυμός που μπορεί να ξεφύγει θα κάνουν σίγουρα τα πράγματα ακόμα χειρότερα από ότι είναι τώρα . Δεχθείτε την κατάσταση , και με ήρεμη σκέψη βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε την ήττα όσο επώδυνη και εάν είναι .

Χρόνος : Τον Μάιο.
Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Broken Arrow = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι προσοχή στην κατάθλιψη. Αυτό που θα περάσει, μια προσωρινή κατάσταση του νου, πρέπει επιτέλους να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας .

Αντίστροφα

Η Laura ανάποδα δηλώνει ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και θυσία για την επίτευξη αντικειμενικών στόχων, γονιμότητας, πολλαπλασιασμού, επαναλαμβανόμενων κύκλων, γέννησης παιδιών, παθήσεων στο κεφάλι. Αντίστροφα σε αισθηματικά θέματα σημαίνει το έντονο πάθος, αλλά αυτό που μπορεί γρήγορα να καεί. Μπορεί να υπάρχει πολύς ενθουσιασμός στα αρχικά στάδια, μόνο για να ξεθωριάσει όταν αναφέρεται η δέσμευση. Οι μακροχρόνιες ρομαντικές σχέσεις ενδέχεται να μην ευνοούνται από αυτήν την κάρτα. Εάν είστε σε σχέση, αυτή η κάρτα μπορεί να προτείνει ότι αυτή τη στιγμή, ο ενθουσιασμός σας ο ένας για τον άλλον μπορεί να μην είναι πολύ υψηλός. Μερικές φορές, είναι απλώς θέμα μάθησης να επικοινωνείτε καλύτερα ή να φροντίζετε να αφιερώνετε λίγο χρόνο ο ένας στον άλλο. Απαιτείται προσπάθεια για την ανάφλεξη πάθους για άλλη μια φορά.

Εάν η καριέρα σας απαιτεί πολλή δημιουργικότητα, μπορεί να φαίνεται ότι έχετε εξαντληθεί από ιδέες. Όταν κάθεστε για να γράψετε ακόμη και απλά γράμματα ή έγγραφα, μπορεί να κοιτάζετε μια κενή σελίδα για περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτή η έλλειψη δημιουργικότητας δυσκολεύει την έναρξη νέων έργων ή θέσεων εργασίας. Αυτό το χρονοδιάγραμμα είναι ιδιαίτερα ατυχές, επειδή είστε επίσης επιρρεπείς σε απογοήτευση λόγω έλλειψης προόδου αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί τόσο με την έμπνευσή σας όσο και με την καριέρα σας. Υπάρχουν μερικές φορές ηρεμίες. αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ή αναπόφευκτο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με καλοσύνη και κάντε πράγματα που τείνουν να σας εμπνεύσουν όταν είναι δυνατόν.

G.Roma_______________________________________Νο37______________________________________G.Roma
Όνομα :Sandor (το περήφανο)

Sandor

Ο Sandor είναι ο παντρεμένος άντρας 45+ ετών, πατέρας, προστάτης, αφεντικό, γενναιόδωρος, επιρροή. Σε αισθηματικά θέματα ήρθε η ώρα να κάνετε οικογένεια . Για τους παντρεμένους ήρθε η ώρα να αυξήσετε τα μέλη της οικογένειας σας .Εάν αυτή η κάρτα δεν δείχνει ένα άτομο στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, θα μπορούσαν να σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να το κοιτάτε με φρέσκα μάτια, μια αίσθηση θαύματος και δέους, και μια νέα εκτίμηση για τα μέρη του συντρόφου σας που δεν έχετε ξαναδεί. Εάν είστε ανύπαντροι, η προσέγγισή σας στην αγάπη μπορεί να είναι μια παιδική γοητεία. Τα πάντα για το ρομαντισμό και τους πιθανούς συνεργάτες μπορούν να νιώσουν ευχάριστα νέα. Σε επαγγελματικά θέματα μεγάλα πράγματα θα κάνεις στην ζωή σου …. θα γίνεις (εάν δεν είσαι ) προϊστάμενος , αφεντικό , ιδιοκτήτης επιχείρησης. Όσον αφορά τα οικονομικά, μπορεί να προτείνει ονειροπόληση και ίσως οικονομικούς στόχους που δεν είναι ρεαλιστικοί. Μπορεί να είναι καλύτερο για το μακροπρόθεσμο μέλλον σας να επικεντρωθείτε σε πράγματα που είναι εφικτά και να ολοκληρώσετε στόχους έναν κάθε φορά αντί να ελπίζετε στην τύχη ή άλλη επικίνδυνη επένδυση για να σας φέρει αυτό που θέλετε. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας ευχάριστα οικογενειακά θέματα και συναντήσεις στο σπίτι με φίλους .Σε θέματα υγείας  απέφυγε τα πολύ λιπαρά φαγητά και το φαγητό από τον δρόμο .

Χρόνος :Πρωινή Ώρα.
Σύμβολο : ΡΗΓΑΣ ΚΟΥΠΑ

Αντίστροφα

Ο Sandor δηλώνει ανάποδα τύραννο, άπιστος, χειραγώγηση, ακολασία, κακίες , αδικαιολόγητη αυστηρότητα .Άνδρας καστανός ανοιχτός. Ώριμος άντρας με ανοιχτά μάτια. Ντροπαλός, διστακτικός και ίσως λίγο αδέξιος, σε αισθηματικά θέματα μπορεί να δείξει σε κάποιον στη ρομαντική σας ζωή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μπορεί να αντιδράσουν καλά σε κάποια πολύ απαραίτητη καλοσύνη, αργά να σας ανοίξουν εάν αισθάνονται ασφαλείς. Μερικές φορές, ωστόσο, αυτό το άτομο μπορεί επίσης να είναι λίγο συναισθηματικά ανώριμο. θα μπορούσαν να υπάρξουν οργή, ανασφάλεια και πολλές ανοησίες. Εάν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, πρέπει να δείτε αυτά τα χαρακτηριστικά στον εαυτό σας. Έχετε τις ανασφάλειες σας ; Πώς επηρέασαν αυτές τη ρομαντική σας ζωή.

Μπορεί να υποδηλώνει ότι ήσασταν αντιεπαγγελματικός ή ίσως αφήνοντας τα συναισθήματά σας να σας επηρεάσουν πάνω σε αυτό . Συχνά, όταν βρισκόμαστε σε νέες καταστάσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίζουμε συναισθήματα που δεν γνωρίζουμε πώς να διοχετεύσουμε σε κάτι θετικό. Εάν το επίπεδο της δουλειάς σας βρίσκεται σε ένα δημιουργικό πεδίο, ο  Sandor  μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι δυσκολευτήκατε να ασχοληθείτε με δημιουργικά έργα . Αυτό θα περάσει επίσης, αν μπορείτε να θυμηθείτε τον λόγο που σας έκανε να ξεκινήσετε αυτήν την εργασία . Βρείτε έμπνευση.

 

G.Roma_______________________________________Νο38_____________________________________G.Roma
Όνομα : Stanka (τέλεια απόφαση)

Stanka

Η Stanka είναι η δύσκολη απόφαση , η παροδική θλίψη, απώλεια συναισθημάτων, προσωρινή ανατροπή, λύπη ή απώλεια που συνδέεται με το παρελθόν. Σε αισθηματικά θέματα συμβολίζει  τα αισθήματα ατόμου ξανθού ή γκρίζου. Επιπλέον  φανερώνει μία συζήτηση που πρέπει να γίνει . Οι Ελεύθεροι μπορεί να είναι σε μια περίοδο απελπισίας, έτοιμα να εγκαταλείψουν τη μακρά αναζήτησή τους για τον σωστό σύντροφο και να ζήσουν τη μοναξιά τους. Δυστυχώς, αυτή η στάση μπορεί να είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Τα συναισθήματα απομόνωσης ή έλλειψης μπορούν να εμφανιστούν και στις υπάρχουσες σχέσεις, είτε προέρχονται από τη συνεργασία κάποιου ατόμου είτε έξω από αυτήν. Οι εραστές μπορεί να δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με ειλικρίνεια ή να είναι συναισθηματικά κοντά στους συνεργάτες τους, δημιουργώντας ένα τείχος μεταξύ τους. Η κατάθλιψη μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα. Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει έλλειψη οικονομικής ασφάλειας, δημιουργώντας πίεση στις ρομαντικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά είναι πιο σημαντικό από ποτέ να πλησιάζουμε κοντά, αντί να χωρίζουμε. Στα επαγγελματικά μία δύσκολη απόφαση που θα φέρει όμως ασφάλεια . Μπορεί να περνάτε από μια περίοδο κακουχίας στη δουλειά, ίσως χάνοντας μια δουλειά, ή αισθάνεστε μόνος και εγκαταλειμμένος στη δουλειά από συναδέλφους ή αφεντικά. Άλλοι μπορεί να σας φέρονται σαν εξωστρεφείς και μπορεί να παλεύετε με την πολιτική του γραφείου και να είστε κοινωνικοί. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορεί επίσης να παλεύετε. Όλα αυτά τα ζητήματα μπορεί να επηρεάζουν σοβαρά την ψυχική σας υγεία και μπορεί να είναι μια καθοδική πορεία. Σε οικογενειακά μέλη της οικογένειας που συνεργάζονται για το κοινό καλό .Το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Ένα έργο που πρέπει να γίνει .Σε θέματα υγείας  χρειάζεστε να φτιάξετε την ψυχολογία σας επειγόντως , βρείτε ένα χόμπι ή ασχολία !!

Χρόνος :Σε 5 εβδομάδες.
Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Hogan = Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να πάρετε μία απόφαση

Αντίστροφα

Η Stanka ανάποδα δηλώνει ίδιες έννοιες με όρθια, χρέη, δεν μπορούν να πληρωθούν, δεν έρχονται χρήματα….ανεργία ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά . Μια περίοδος απομόνωσης, απόρριψης και απελπισίας μπορεί να τελειώσει. Μπορεί να υποδηλώσει ότι η σχέση σας ή οι προοπτικές γνωριμιών σας βελτιώνονται ξανά σιγά σιγά , καθώς έχετε εργαστεί για να επικρατήσετε σε δύσκολες συνθήκες. Καθώς οι αγώνες ελαφρύνουν, μπορείτε να σημειώσετε σταθερή πρόοδο στην αναζωπύρωση της σχέσης σας ή να ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέους ανθρώπους.

Εάν η καριέρα ή η επιχείρησή σας έχει περάσει από προβλήματα, η Stanka ανάποδα μπορεί να υποδηλώσει ότι υπάρχει ένα φως στο τέλος της σήραγγας. Τα πράγματα είναι πιθανό να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Οι δύσκολες καταστάσεις μπορούν τώρα να θεραπευτούν ή μπορεί να έχετε βρει άλλη δουλειά που σας εκτιμά για αυτό που κάνετε. Προσέξτε τυχόν ευκαιρίες.

Σιγά-σιγά,  μπορεί να ανακάμπτετε από μια οικονομική απώλεια. Μπορεί να εξοφλήσετε χρέη ή να ξαναχτίσετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης μετά από μια μεγάλη απώλεια. Συνεχίστε την προσπάθεια και πιθανότατα θα βρεθείτε ξανά σε ένα μέρος οικονομικής σταθερότητας. Το χειρότερο έχει τελειώσει.

 

G.Roma_______________________________________Νο39_____________________________________G.Roma
Όνομα : Kitzi (δέντρο κανέλλας)

KitziΗ  Kitzi είναι το ψέμα, το ανειλικρινές, προδοσία, εξαπάτηση, ψευδαίσθηση, λάθος, κρυμμένο μυστικό , κακό μάτι. Σε θέματα οικογενειακά συμβολίζει το σπίτι  ατόμου  ξανθού ή γκρίζου, επιπλέον συμβολίζει την μεγάλη πόρτα. Σε θέματα υγείας συμβολίζει την μακροζωία και την θετική εξέλιξη . Σε οικονομικά θέματα την αποζημίωση ή την συνταξιοδότηση . Εάν έχετε δυσκολευτεί στο παρελθόν να βρείτε  τη σταθερότητα ή εάν η δουλειά είναι νέα για εσάς, μπορεί να είστε ακόμα ανασφαλείς για το ρόλο σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει προφυλαγμένους, άβολους και ίσως ακόμη και παρανοϊκούς. Αυτό μπορεί να σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό αν το αφήσετε να πάει πολύ μακριά. Μπορεί να δυσκολευτείτε να συνεργαστείτε και να εργαστείτε ως ομάδα, να νιώθετε προστατευμένοι από τις ιδέες σας και να ανησυχείτε ότι άλλοι μπορεί να λάβουν την πίστωση που σας ανήκει. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, τα αντιμετωπίζετε, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταναλωθεί από αυτά. Σε αισθηματικά θέματα θα καταλάβετε ότι σας λένε ψέματα ή την μισή αλήθεια (που είναι το ίδιο ) . Αντιδράσετε αμέσως και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους . Προσοχή σε άτομα που σας έχουν πλησιάσει με μεγάλη οικειότητα .Οι σχέσεις με αυτήν την κάρτα μπορούν να γεμίσουν με ζήλια και κτητικότητα , που μπορούν αργά να επιδεινωθούν ακόμη και οι πιο ευτυχισμένοι στα αισθηματικά τους . Υπάρχουν πιθανά ζητήματα που σχετίζονται με την ανασφάλεια ή τον φόβο, και οι εραστές μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξεμπερδέψουν αυτά τα ζητήματα πριν απομακρύνουν τον σύντροφό τους. Αν είσαι ανύπαντρος, υπάρχει πιθανότητα να κρατάς κάτι από της παρελθοντικές σου σχέσεις . είτε πρόκειται για μνησικακίες, δυσαρέσκεια ή το όνειρο ενός πρώην που επιστρέφει στη ζωή σας. Αυτά τα πράγματα πρέπει να επιλυθούν πριν μπορέσετε να είστε πραγματικά ανοιχτοί σε έναν άλλο εραστή.

Χρόνος : Σε 4 εβδομάδες .
Σύμβολο : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Butterfly = Η απάντηση σας σε ένα ερώτημα σας είναι ότι οι ενέργειες ή οι αποφάσεις σας είναι λάθος .

Αντίστροφα

Η Kitzi ανάποδα δηλώνει ότι  αποκαλύφθηκε η αλήθεια, αποκαλύπτοντας τους υποκριτές, κρυμμένες συνωμοσίες έρχονται στο φως, τέλος δυσκολιών. … Οι παρελθούσες ανασφάλειες μπορεί να θεραπεύονται τώρα, επιτρέποντας σε εσάς ή τον εραστή σας να είστε λιγότερο ζηλότυποι και κτητικοί. Σε αισθηματικά θέματα μπορεί επομένως να σηματοδοτήσει ότι η σχέση μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός χωρίς να παρεμποδίζεται από πληγές του παρελθόντος. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τελικά την καρδιά σας σε νέα αγάπη και να αφήσετε κάτι που σας εμπόδισε να αφήσετε τη ρομαντική σας ζωή να ακμάσει.

Ενδέχεται να λαμβάνετε επικίνδυνες αποφάσεις και απρόσεκτοι από τις συνέπειες. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να κάνετε το πιο φανταστικό έργο, ή το πιο φιλόδοξο, παράλογο στόχο αυτήν τη στιγμή, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα παρά να σας βοηθήσει.

Ενδέχεται γενικά να είστε λιτός, μαθαίνετε ότι μπορεί να αισθάνεται καλά να δώσετε σε άλλους ή να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας με χρήσιμους τρόπους. Μπορεί να δωρίζετε ή να μοιράζεστε τους πόρους σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας ή να αγοράζετε πράγματα με βάση την ποιότητα και όχι την τιμή. Άλλες φορές όμως, μπορείτε να είστε απρόσεκτοι για τα χρήματά σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει έναν εύκολο στόχο για κλέφτες ή σκιερά οικονομικά σχέδια. Να είστε επιφυλακτικοί.

 

G.Roma_______________________________________Νο40_____________________________________G.Roma
Όνομα : Nadya (ελπίδα)

Nadya Η Nadya μειώνει τις έννοιες των περιβαλλόντων καρτών, απερίσκεπτη, ανεύθυνη, παρορμητική, αναστατωμένη, διακριτική, ελπίδα για κάτι καλύτερο. Σε επαγγελματικά θέματα μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι μπορεί να ασχολείστε με μια επιτυχία στην εργασίας σας αλλά  ίσως οι συνάδελφοί τους διαδίδουν κουτσομπολιά από εμπάθεια . Εναλλακτικά, μπορεί να εργάζεστε πολύ σκληρά, ωθώντας τον εαυτό σας να καταρρεύσει και πρέπει αναγκαστικά να ξεκουραστείτε. Όλα αυτά μπορεί να ήταν απαραίτητα για να μεγαλώσετε. όταν προχωράτε και θεραπεύετε από αυτήν τη δοκιμασία, σκεφτείτε τι έχετε μάθει και ξέρετε ότι θα επιβιώσετε. Σε αισθηματικά θέματα ότι ο ανταγωνισμός και σύγκριση μπορεί να σας περάσει στην άλλη πλευρά του φράχτη, να είστε ο εαυτό σας ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλετε . Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις . Μπορεί να υποδηλώσει μια σχέση που πλησιάζει στο τέλος της, ή μια περίοδο χρόνου γεμάτη από ταλαιπωρία, πικρία, θλίψη και πόνο. Πιθανότατα, η σχέση κατευθύνθηκε προς αποτυχία κάποιου είδους, και μπορεί να έχετε ήδη δει ότι έρχεται. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να προτείνει προδοσία, δείχνοντας απιστία. Παρόλο που αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολη, θα πρέπει να συμφωνήσετε και να αποδεχτείτε το αναπόφευκτο τέλος. Οι ελεύθεροι μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοια συναισθήματα που έχουν παραμείνει μετά από μια προηγούμενη σχέση. Μόνο με αποδοχή, μπορείτε πραγματικά να θεραπεύσετε και να προχωρήσετε. Το χειρότερο έχει συμβεί, και παρά το πώς φαίνεται, μπορεί να βελτιωθεί μόνο από εδώ και πέρα .  Σε οικογενειακά η καθημερινή πάλη του ανθρώπου. Σε θέματα υγείας προσοχή με τα δόντια σας . μία επίσκεψη σε γιατρό θα σας έκανε καλό .

Χρόνος : Σε διάστημα 10-20 χρόνια.
Σύμβολο : ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Day & Night =  Η απάντηση σε ερώτηση σας είναι η συνεχόμενη προσπάθεια .

Αντίστροφα

Η Nadya δηλώνει ανάποδα την μικρή τύχη, τυχερό διάλειμμα, τυχερά παιχνίδια, ηλεκτρονική επικοινωνία, Διαδίκτυο. Μπορεί να έχετε πολλές πληγές από τις προηγούμενες σχέσεις σας , αλλά το αντίστροφο νόημα   μπορεί να υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε στο δρόμο για θεραπεία. Εάν είστε σε μια σχέση, οι δεσμοί μεταξύ εσάς και του εραστή σας που φαινόταν ότι δεν πάνε καλά μέχρι πριν μπορεί να θεραπευτούν. Σε άλλες περιπτώσεις, η σχέση μπορεί να έχει ήδη καταρρεύσει, αλλά έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε αυτήν την δυσκολία . Μπορεί να υπάρχουν ακόμα αισθήματα θυμού και απελπισίας, αλλά και αναγνώριση των διδαγμάτων που σας έχει διδάξει αυτό το θλίψη. Είναι πιθανό να είστε σε θέση να ανακάμψετε από αυτήν την κατάσταση με περισσότερη δύναμη από ποτέ.

Ο δρόμος σας για θεραπεία από το παρελθόν αρχίζει. Μπορεί να έχετε αλλάξει θέσεις εργασίας πρόσφατα ή να αφήσετε μια δουλειά που δημιουργούσε μεγάλη απογοήτευση, θυμό και δυσαρέσκεια για εσάς. Ό, τι είχε συμβεί, το χειρότερο έχει τελειώσει. Μπορείτε να αναπνέετε μια ανακούφιση που θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε το μέλλον. Ωστόσο, αυτή η κάρτα μπορεί αντ ‘αυτού να υποδηλώσει ότι αυτή η αγχωτική περίοδος χειροτερεύει και ότι αν δεν κάνετε κάτι για να απομακρυνθείτε από αυτήν, είστε στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Θα πρέπει να σταθμίσετε αν η ψυχική σας υγεία αξίζει τον πόνο που περνάτε.

Μπορεί να βρισκόσασταν στο χείλος της οικονομικής αποτυχίας, αλλά ίσως μπορείτε να το αποφύγετε . Μπορείτε επίσης να ανακάμψετε από την απώλεια πόρων, όπως η χρεοκοπία ή το διαζύγιο, και μπορεί τελικά να χτίσετε ξανά σταθερά θεμέλια.

G.Roma_______________________________________Νο41______________________________________G.Roma
Όνομα : Nadya (ελπίδα)

RouzannaΗ Ruzanna συμβολίζει την επιτυχία στην αγάπη, πίστη, συναισθήματα, προσκόλληση σε άτομα , δικαιοσύνη. Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε σε μία καινούργια σχέση που έρχεται στην ζωή σας . Μία εγκυμοσύνη . Ένα μωρό. Θα γνωρίσεις ένα πολύ ευγενικό άνθρωπο που θα σου τραβήξει αμέσως την προσοχή . Οι ευχές εδώ πρέπει να πραγματοποιηθούν και είναι καλύτερο να κοιτάξουμε προς τα εμπρός με ευγνωμοσύνη. Υπάρχουν πολλά για να γιορτάσετε, και αν είστε ανύπαντροι, η αγάπη μπορεί να βρεθεί σε πάρτι και άλλες ευτυχείς συγκεντρώσεις. Πηγαίνετε και απολαύστε και να είστε ο εαυτό σας. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υπολογισμό ή στρατηγική για τους στόχους σας, αλλά απλά διασκεδάστε. Η ευγένεια μπορεί να προσελκύσει άλλους σε εσάς. Εάν είστε σε μια σχέση, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή θα αισθανθεί πιο χαρούμενη και γλυκιά. Αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για να νιώσετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Στο επαγγελματικό τομέα Νέα αρχή, έναρξη ενός έργου . Όποια και αν είναι τα έργα που ξεκινάτε τώρα μπορεί να είναι εύκολο να ολοκληρωθεί και η ικανότητα που επιδεικνύετε κατά την ολοκλήρωσή τους μπορεί επίσης να σας επαινέσει. Αν ψάχνετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Οι άνθρωποι πιθανότατα θα είναι πιο δεκτικοί σε αυτά τα αιτήματα τώρα από ό, τι στο παρελθόν ή, ενδεχομένως, στο μέλλον. Επωφεληθείτε από αυτήν τη στιγμή. Η υπερβολική εμπιστοσύνη δεν είναι ποτέ σοφή, αλλά μην ντρέπεστε  τώρα. Έχετε εργαστεί σκληρά για αυτήν την αναγνώριση. Σε οικογενειακά θέματα  φροντίζοντας κάποιον που είναι λιγότερο τυχερός ή αδύναμος από εσάς. Σε θέματα υγείας προσοχή της κλειδώσεις σου . Απέφυγε της απότομες κινήσεις και την κούραση .

Χρόνος : 1 – 2 μέρες .
Σύμβολο : ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Life = Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή αλλά προσοχή στην απειρία σας .

Αντίστροφα

Η Ruzanna ανάποδα δηλώνει απιστία, απείθεια, έλλειψη εμπιστοσύνης, άρρωστη αγάπη. Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας να μην είστε τόσο κοντά όσο θα θέλατε. ίσως υπάρχει έλλειψη βαθύτερης σύνδεσης. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, καθώς αυτό μπορεί να λυθεί με σοβαρή και οικεία συνομιλία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είσαστε τόσο μπλεγμένοι στο να μπείτε σε μια σχέση, που δεν έχετε παρατηρήσει ότι εσείς έπρεπε να οριμάσετε . Μερικές φορές, μπορούμε να μπαίνουμε σε ένα ειδύλλιο για να μας αποσπάσει από την εσωτερική δουλειά που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι. Χωρίς να κάνουμε αυτήν την εσωτερική δουλειά, ανεξάρτητα από τα υπέροχα ρομάντζα που έρχονται στο δρόμο μας, αυτή η δυσαρέσκεια θα παραμένει πάντα.

Μπορεί να είναι ένα ενοχλητικό φύλλο για την καριέρα σας. Δεδομένου ότι η όρθια κάρτα θεωρείται η «κάρτα επιθυμίας» η Ruzanna, αντίστροφα, μπορεί να σημαίνει ότι κάτι που πάντα ονειρευόσασταν γρήγορα δεν αποδεικνύεται όπως φανταζόσασταν. Ίσως να ήλπιζες ότι ανοίγοντας μια επιχείρηση ή ξεκινώντας αυτή τη νέα δουλειά ότι όλα θα ήταν καλύτερα, όταν η πραγματικότητα είναι τόσο μακριά όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η δουλειά είναι πιο δύσκολη, πιο κουραστική, ή απλά πάρα πολύ για να την χειριστείτε. Μπορεί επίσης να υπάρχει έλλειψη ανταμοιβών, μπορεί να μην αναγνωριστείτε για τις προσπάθειές σας. Αντί να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τη νέα πορεία της καριέρας σας, μπορείτε να αισθανθείτε απογοητευμένοι και απογοητευμένοι. Ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε στον πίνακα σχεδίασης για να κάνετε κάποιες αλλαγές.

G.Roma_______________________________________Νο42_____________________________________G.Roma
Όνομα : Slavutna (υπέροχη, ένδοξη)

SlavutnaH Slavutna είναι νεαρή άγαμη γυναίκα, ερωμένη, αγαπημένη, γυναίκα μέλος της οικογένειας. Γυναίκα  καστανή  ανοιχτή. Σε επαγγελματικά θέματα πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σου , μικρές αλλά και μεγάλες .Το καλό και το κακό θα το δείξει τώρα ο χρόνος .Υπάρχει πιθανότητας μίας επαφής με το εξωτερικό . Μπορεί να χρησιμοποιείτε τους οικονομικούς σας πόρους για να φροντίζετε άλλους αυτήν τη στιγμή. Σε αισθηματικά θέματα οι μέρες της μοναξιάς τελειώνουν πολύ σύντομα . Εάν είσαι σε σχέση προσοχή μία νεαρή που είναι κοντά στον σύντροφο σου . Μπορεί ακόμα να αντιπροσωπεύει την αξιόπιστη εσωτερική φωνή που έχετε μέσα σας. Με τη σοφή, υποστηρικτική και ευγενική φύση της, η Slavutna είναι πιθανό να έχει πολλούς θαυμαστές. Η συμπόνια της το καθιστά αρκετά φυσικό για να δώσει ένα καλό ακροατή σε όποιον χρειάζεται έναν ακροατή ή έναν ώμο για να ακουμπήσει κάποιος για να κλάψει . Εάν δεν υπάρχει κανείς που μπαίνει στη ζωή σας τώρα με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αναλαμβάνετε αυτόν τον ρόλο. Μπορεί να προσελκύσετε πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο, αλλά προσέξτε να αποφύγετε κάποιον προσκολλημένο και υπερβολικά εξαρτημένο από εσάς. Είναι σημαντικό να είναι σε θέση να σύρει όρια αυτή τη στιγμή, καθώς η συναισθηματική υποστήριξη είναι επίσης συναισθηματική εργασία. Μην φθείρετε τον εαυτό σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Εκείνοι που βρίσκονται σε σχέσεις μπορούν να απολαύσουν βαθύτερη αγάπη αυτή τη στιγμή. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πολλά πράγματα και υποχρεώσεις υπάρχουν στο μυαλό σου . Νιώθεις ώρες , ώρες ότι η καθημερινότητα σε καταπίνει .Σε θέματα υγείας μεγάλη περίπτωση εγκυμοσύνης , προσοχή την σεξουαλική σου ζωή .

Χρόνος :Σε 4 -6 εβδομάδες .
Σύμβολο : ΝΤΑΜΑ  ΚΟΥΠΑ

Αντίστροφα

H Slavutna ανάποδα δηλώνει την ιδιότροπη νεαρή γυναίκα, αναστατωμένη, επιπόλαιη. Μπορεί να σηματοδοτήσει ότι καταβάλλετε πολύ περισσότερη προσπάθεια στη σχέση από τον σύντροφό σας. Μπορεί ακόμη και περιστασιακά να νιώθετε περισσότερο σαν γονέας παρά εραστής. Η ισορροπία μεταξύ των δυο σας πρέπει να διορθωθεί. Εναλλακτικά, μπορεί να βρείτε το συναισθηματικό περιβάλλον να είναι αρκετά ταραχώδες και να αλλάζει συνεχώς. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε σαν να περπατάτε πάνω σε αυγά έτοιμα να σπάσουν , χωρίς να γνωρίζετε ποτέ  θα προκύψει αυτό .

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα έργα στα οποία εργάζεστε ή το περιβάλλον που βρίσκεστε εξαντλείται συναισθηματικά αυτήν τη στιγμή. Μερικές φορές, η εξάντληση που νιώθουμε προέρχεται από τις δικές μας ανάγκες που δεν ικανοποιούνται. Δεδομένου ότι η Slavutna μπορεί να επικεντρώνεται τόσο στις ανάγκες των άλλων, μπορεί να είναι δύσκολο γι ‘αυτήν να θέσει τις ανάγκες της ως προτεραιότητα. Έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο να κάνετε τους συναδέλφους, τους πελάτες σας ή το αφεντικό σας χαρούμενο που έχετε παραμελήσει να κάνετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους; Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τη δική σας συναισθηματική υγεία για τώρα.

Όταν πρόκειται για την οικονομική σας κατάσταση, η αντίστροφη Slavutna μπορεί να είναι μια κάρτα για να κοιτάξετε τη δική σας συναισθηματική ευημερία και τη σχέση της με την αίσθηση της οικονομικής σας ασφάλειας. Εάν έχετε δαπανηθεί καταναγκαστικά ή αφεθείτε σε μια εργασιακή μονοτονία , αυτό μπορεί να σας βοηθήσει βραχυπρόθεσμα, αρκεί να αντιμετωπίζετε επίσης τη βασική αιτία της δυστυχίας σας. Προσέξτε και τον εαυτό σας Η διακριτική και στοργική σας φύση μπορεί να σημαίνει ότι είναι εύκολο για εσάς να φροντίζετε τους άλλους, ακόμα και όταν έχετε χαμηλούς πόρους μόνοι σας.

G.Roma_______________________________________Νο43_____________________________________G.Roma
Όνομα : Liagia (όμορφη)

Liagia

Η  Liagia συμβολίζει την επιτυχία, επίτευξη, φλερτ. Σε επαγγελματικά θέματα συμβολίζει την προστασία, μία νέα επενδύσεις . Ένα ομόλογο ή μια συμφωνία. Εάν η δουλειά σας έχει εξαντλήσει ιδιαίτερα πρόσφατα, λίγο απόδραση μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ανανεωμένοι. Εάν προσπαθείτε να λάβετε την απόφαση σχετικά με το εάν θα αφήσετε τη δουλειά σας ή όχι για κάτι νέο , θυμηθείτε ότι μερικές φορές πρέπει να ξέρετε πότε να μειώσετε τις απώλειές σας και να προχωρήσετε. Σε αισθηματικά θέματα λόγια χαρούμενα και ενθαρρυντικά έρχονται σε εσάς . Δέσμευση, απώλεια ανεξαρτησίας, γάμος. Κυρίως μια κάρτα ένωσης και δέσμευσης. Αυτήν η κάρτα ακόμα σημαίνει ότι υπάρχει συχνά κάποια αναζήτηση μέσα σας που πρέπει να γίνει για το αν η σχέση σας είναι αυτή που σας ικανοποιεί πραγματικά. Μπορείτε να φανταστείτε να περνάτε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτό το άτομο; Σας ενθαρρύνουν να είστε ο καλύτερος εαυτός σας; Σας ενθαρρύνουν να μεγαλώσετε; Ή αντίθετα είστε μαζί τους επειδή φοβάστε να είστε μόνος ή να επιστρέψετε ξανά στη αναζήτηση συντρόφου ; Αυτό είναι άδικο τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας. Χρειάζεται πολύ θάρρος να κοιτάξουμε ειλικρινά μέσα και να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, καθώς και να απομακρυνθούμε από μια ζωή που έχετε δημιουργήσει μαζί του και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα .Σε οικογενειακά θέματα , ένα δώρο , ένα παιδί .Θα δεχθείς ή θα δώσεις ένα δώρο αγάπης Σε θέματα υγείας η ευαισθησία σου είναι το μεγαλύτερο σου πρόβλημα , το να σε πληγώνουν είναι πλέον συνήθεια για σένα .

Χρόνος : Το βράδυ. 
Σύμβολο : ΟΚΤΩ ΚΟΥΠΑ
Βουλοκέρι Enclosure =  Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ΝΑΙ

Αντίστροφα

Η Liagia ανάποδα δηλώνει χαμένη ελπίδα, κατάθλιψη, απογοήτευση, αποτυχία. Το υποσυνείδητο  σας μπορεί να σας λέει ότι πρέπει να αφήσετε τη σχέση σας, αλλά υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω. Είναι σημαντικό να το εμπλέξετε και να αμφισβητήσετε αυτόν τον φόβο. Είναι τόσο πολύ δύσκολο να εγκαταλείψουμε αυτό που έχει χτιστεί, τον χρόνο και τα συναισθήματα και την ενέργεια που έχουμε επενδύσει σε ένα άλλο άτομο, αλλά μερικές φορές κάποιος πρέπει να είναι αρκετά σοφός για να αφήσει κάτι που πραγματικά δεν λειτουργεί. Θα πρέπει να καταλάβετε εάν η επιθυμία να φύγετε προέρχεται από τη σχέση που φτάνει πραγματικά στο τέλος της, ή αν εξακολουθεί να είναι σωστή. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να αποκτήσετε ξεκάθαρη γνώμη για το τι πρέπει να κάνετε και να αντιμετωπίσετε ό, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Όταν αντιστραφούν η  Liagia, μπορεί να δυσκολεύεστε, ή ακόμα και εντελώς να αρνηθείτε να αποφύγετε κάτι από φόβο. Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια ανεκπλήρωτη καριέρα, την οποία έχετε τη δύναμη να αλλάξετε. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να αποδεχτείτε έναν ρόλο που δεν σας προσφέρει συναισθηματική ανταμοιβή, δημιουργική διέξοδο ή ευκαιρία για ανάπτυξη ή να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να κοιτάξετε αλλού. Μην φοβάστε να αφήσετε κάτι πίσω αν δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό το καθήκον ισχύει και για όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση επίσης. Εάν διατηρείτε την επιχείρηση ή τη δουλειά σας από αίσθημα καθήκοντος ή φόβου, τώρα είναι η ώρα να το αφήσετε.

Δηλώνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να αφήσετε πίσω σας κάποια οικονομική ασφάλεια για να αναζητήσετε κάτι καλύτερο για εσάς. Μπορεί να κρατάτε μια δουλειά που δεν σας εξυπηρετεί από φόβο ότι δεν θα βρείτε καλύτερη δουλειά που να πληρώνεστε καλύτερα . Αυτή η ανησυχία είναι έγκυρη, αλλά μερικές φορές απαιτούνται τολμηρές αποφάσεις και κίνδυνοι. Θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο πραγματικά αξίζει η ευτυχία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα για να αναζητήσετε ανοίγματα που θα μπορούσαν να καλύψουν τις οικονομικές σας ανάγκες ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούν και τις συναισθηματικές σας.

G.Roma_______________________________________Νο44_____________________________________G.Roma
Όνομα : Drina (από τη Hadriya)

Drima

Η Drina είναι η γυναίκα αντίπαλος, η άλλη γυναίκα, ανταγωνιστής, εχθρός. Γυναίκα μελαχρινή με σκούρα επιδερμίδα. Σε αισθηματικά θέματα προσοχή για τρίτα πρόσωπα στην σχέση σου . Εάν είσαι  ελεύθερη μια ανταγωνίστρια έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, εάν δεν κινηθείς άμεσα θα έρθεις δεύτερη !!!  Σε αισθηματικά θέματα όταν δεν υπάρχει ένα τέτοιο άτομο στην ζωή σας σημαίνει ότι μπορεί να ενθαρρύνει να είστε ανοιχτοί και περήφανοι για την ατομικότητά σας και να βγείτε έξω στον κόσμο και να ανακατευτείτε. Μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για τον τρόπο εμφάνισής σας ή για το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι και απλώς να απολαύσετε το να είστε γύρω από τους άλλους. Το θάρρος και η ιδιοκτησιακή σας φύση θα σας προσελκύσουν άλλους και θα τους εμπνεύσουν να κάνουν το ίδιο. Εάν βρίσκεστε σε σε σχέση , μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επιτυχία είναι πιο ανοιχτή από ποτέ με τον σύντροφό σας. Αυτή η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά. Η Drina σημαίνει ακόμα ένα πολύ αισθησιακό χαρακτήρα. Σε επαγγελματικά θέματα σου παίρνουν την μπουκιά μέσα από το στόμα … ανταγωνιστές σου βάζουν μπροστά και άλλα “προσόντα’ τους για να σε προσπεράσουν …..Σε θέματα καριέρας  σημαίνει ότι έχετε τόσο την ενέργεια όσο και την ικανότητα να εκτελείτε τις ιδέες σας στην εργασία. Ό, τι κι αν αντιμετωπίζετε στην καριέρα σας, μπορείτε να το προσεγγίσετε με αποφασιστικότητα και πάθος.  Σε οικογενειακά θέματα δώσε προσοχή σε φιλικό πρόσωπο , είναι περισσότερο εχθρός πάρα φίλος , συγγενικό σου πρόσωπο λέει λόγια πίσω από την πλάτη σου. Σε θέματα υγείας πόνους στις αρθρώσεις των χεριών και κάποια γυναικολογικά θέματα θα αντιμετωπίσεις .

Χρόνος : Την Άνοιξη .
Σύμβολο : ΝΤΑΜΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αντίστροφα

Η Drina ανάποδα δηλώνει την κακή γυναίκα, ανόητη, χοντρή στους τρόπους, μέτρια πνευματικά , επικίνδυνη εχθρική . Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να έχεις αυτοπεποίθηση  και να είσαι εγωκεντρικός. Η αντίστροφη έννοια της Drina μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιον του οποίου η φλογερή ιδιοσυγκρασία μπορεί περιστασιακά να ξεφεύγει από τον έλεγχο, και του οποίου η ευθραυστότητα και ο εγωισμός μπορεί να σημαίνει ότι χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον για εσάς. Μπορεί να δυσκολεύονται να φροντίσουν τις ανάγκες σας, ενώ απαιτούν να ικανοποιήσουν τις δικές τους. Εάν αυτό δεν εμφανίζεται ως άτομο που μπαίνει στην ερωτική σας ζωή, αυτή η κάρτα μπορεί αντ ‘αυτού να σας δείξει ότι ο σύντροφός σας μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μάλλον κυρίαρχος και ίσως να αγνοεί τις ανάγκες του άλλου, ή μπορεί να υπάρχουν εκρηκτικά επιχειρήματα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή . Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να είστε ευγενικοί, να ακούτε και να αντιμετωπίζετε τυχόν αισθήματα ανασφάλειας που παραμένουν.

Σε επαγγελματικά θέματα δείχνει έλλειψη επαγγελματικού ενθουσιασμού. Ενδέχεται να έχετε εξαντληθεί ή δεν θέλετε να αναλάβετε νέες εργασίες. Αυτή η αρνητικότητα απέναντι στην εργασία μπορεί να επηρεάσει τόσο τις προοπτικές σας για την απόδοσή σας στην επαγγελματική σας ζωή. Ενώ η καριέρα σας είναι μόνο μέρος της ζωής σας, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνετε. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη ικανοποίησης στη γενική συμπεριφορά σας εάν δεν βλέπετε αξία στην καριέρα σας. Επομένως, πρέπει να προσπαθήσετε να θυμηθείτε τι σας παρακίνησε να βρείτε αυτήν τη δουλειά, τις πτυχές σχετικά με αυτήν που σας αρέσουν και οποιαδήποτε άλλα θετικά χαρακτηριστικά  . Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε μια λίστα και να την διαβάζετε δυνατά κάθε πρωί (ή να βρείτε κάποιον άλλο τρόπο για να εφαρμόσετε αυτήν τη θετικότητα στη ρουτίνα) Η προοπτική σας για την εργασία μπορεί να αλλάξει, αλλά αυτό το σύννεφο θα περάσει γρηγορότερα αν κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να την νικήσετε.

G.Roma_______________________________________Νο45_____________________________________G.Roma
Όνομα : Zara (πρωί)

Zara

Η Zara είναι η υλική ευημερία, ασφάλεια, σταθερότητα, εκπλήρωση μίας επιθυμίας , συσσωρευμένο κεφάλαιο. Σε επαγγελματικά θέματα αναφέρετε σε σταθερό περιβάλλον εργασίας. Αποφάσεις εκείνων που είναι αρμόδιοι. Σε αισθηματικά εξελίξεις με άτομο καστανό σκούρο. Ζύγιση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων σε μια ερωτική κατάσταση. Ίσως είναι σημαντικό για εσάς να παραμείνετε προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε γνωρίσει κάποιον νέο φλερτ . Εσείς ή κάποιος στη ρομαντική σας ζωή μπορείτε να είστε ανέντιμοι αυτή τη στιγμή, και στις χειρότερες πιθανές περιπτώσεις, ακόμη και άπιστοι. Ζυγίστε της καταστάσεις και πάρτε σωστές αποφάσεις .Εάν τα ένστικτά σας  λένε ότι σας λένε ψέματα, ίσως χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση. Εάν έχετε αυτό, σκεφτείτε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σας. Ακόμη και το ευγενικό ψέμα για την ελευθερία συναισθημάτων μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλα προβλήματα εάν δεν αντιμετωπιστεί η αιτία. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε εάν είστε πολύ ύποπτοι ή δεν εμπιστεύεστε πιθανούς εραστές ή, από την άλλη πλευρά, τους καθοδηγείτε ή υπερβάλλετε ποιοι είστε. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας σε περιτριγυρίζουν άτομα ανάξια εμπιστοσύνης , προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε της σκέψης και τα μυστικά σας . Ανησυχία και προβληματισμός .  Σε θέματα υγείας οι έντονοι ρυθμοί στην ζωή σας δημιουργούν ψυχοσωματικά προβλήματα …ηρεμίστε και οργανώστε τον χρόνο σας .

Χρόνος :Αρνητικό για το παρόν .
Σύμβολο : ΕΠΤΑ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Four Ages =Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ότι την απόφαση την τελική ετυμηγορία την έχει τρίτο πρόσωπο , δεν εξαρτάτε από εσάς .

Αντίστροφα

Η Zara ανάποδα δηλώνει μία αποκλεισμένη κατάσταση, έλλειψη εκπλήρωσης, ανασφάλεια, φόβος, άγχος, ταπείνωση, επίθεση.Η ανεντιμότητα έρχεται πάντα στο φως και αυτή η κάρτα σηματοδοτεί ότι η αλήθεια έρχεται τώρα στην επιφάνεια. Εάν είστε ο απατεώνας, είναι μακροπρόθεσμα πιο σημαντικό να ομολογήσετε και να παραδεχτείτε οποιαδήποτε αδίκημα. Δεν είναι εύκολο να φέρεις το βάρος της ανεντιμότητας. γιατί συνήθως έρχεται με συνεχές άγχος να ανακαλυφθεί. Όσοι αναζητούν αγάπη μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να αφήσουν τυχόν προσποιήσεις ή να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια. Μακροπρόθεσμα, αυτό μπορεί να σας φέρει περισσότερη ικανοποίηση από το να πρέπει να αλλάζετε με συνέπεια τον εαυτό σας για την αγάπη.

Είτε είστε το θύμα μίας εξαπάτησης, είτε είστε αυτός που ήταν άδικος, η ενοχή και η ντροπή είναι πιθανό να ωθήσουν τον δράστη να εξομολογήσει και ίσως να συμφιλιώσει. Εφόσον κάνετε διορθώσεις και αντιμετωπίζετε τις συνέπειες, υπάρχει πιθανότητα συγχώρεσης. Εναλλακτικά, η κατάσταση στην εργασία μπορεί να κλιμακωθεί. Μερικές φορές αυτοί που ευθύνονται δεν οδηγούνται δημόσια στη δικαιοσύνη. Μερικές φορές η Zara είναι μια απλή δήλωση ότι οι στρατηγικές και η προσέγγιση που χρησιμοποιείτε στην εργασία απλά δεν λειτουργούν και θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο χειρισμού των έργων σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε αποκλεισμό και ανασφάλεια  .

G.Roma_______________________________________Νο46_____________________________________G.Roma
Όνομα :  Bombana (γλυκό)

BombanaΗ Bombana είναι άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον, εμπιστευτική επικοινωνία, ιδιωτική συνάντηση, οικειότητα, σεξουαλικότητα, οικονομική πρόοδος, επαγγελματικό δωμάτιο / γραφείο, κάτι που έρχεται σε ζευγάρια. Σε επαγγελματικά θέματα την  απάντηση, έγκριση, αίτηση, έγγραφα, συμβόλαιο, μήνυμα μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας. Εάν εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητές σας και εργαστείτε σκληρά, ενδέχεται να ανταμειφθείτε με μια προσφορά, μια  επιχείρηση ή μια εργασία που σας ικανοποιεί πραγματικά. Δεδομένου ότι είναι άσος, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί τις αρχές και αυτές οι αλλαγές μπορούν να σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας νέας περιπέτειας ή εποχής για εσάς.  Σε αισθηματικά τα νέα φέρνουν την αλλαγή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποιο ταξίδι όπου θα παραδώσετε ή θα πάρετε ένα μήνυμα . Τα ζευγάρια μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι σχέσεις τους τους δίνουν ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας και η επιρροή τους τους δίνει την εμπιστοσύνη να αναλάβουν κινδύνους και να εξερευνήσουν. Αυτό δίνει στους λάτρεις ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και επιτρέπει σε κάθε άτομο να ευδοκιμεί ως άτομα, ενώ ταυτόχρονα φέρνει περισσότερα στη σχέση. Οι σχέσεις μπορεί να αισθάνονται ευημερούσες και άφθονες, και εσείς και ο εραστής σας μπορεί να αισθανθείτε τυχεροί και προνόμιο να απολαύσετε τη ζωή μαζί. Εάν είστε ανύπαντροι, φροντίστε να φροντίσετε και την πρακτική σας ζωή, καθώς αυτό θα σας δώσει το θεμέλιο που χρειάζεστε για να βρείτε μια αγάπη που μπορεί να ανθίσει. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο που έχετε να δείτε καιρό.  Σε θέματα υγείας περιποίηση του δέρματος , ξηροδερμία .

Χρόνος :Το Καλοκαίρι.
Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Saddle Bags = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας δίνεται σύντομα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αντίστροφα

Η Bombana ανάποδα δηλώνει ότι αποκαλύφθηκε μυστικό, αποκαλυφθέν σκάνδαλο, ενοχλητική εξομολόγηση, διαρροή πληροφοριών, έξοδα, απώλεια χρημάτων. Η αντίστροφη έννοια για αισθηματικά θέματα τ μπορεί να υποδηλώνει ότι μια σχέση που κάποτε σας έδωσε μια αίσθηση σταθερότητας μετά από μία αποκάλυψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άγχος και γίνει ευάλωτη τώρα . Μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες για τα οικονομικά που μπαίνουν στη σχέση, κάτι που μπορεί να κάνει τους δυο σας να νιώθετε ασταθείς. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να μετριαστεί με μια ειλικρινή συζήτηση και ένα σχέδιο  που προχωρά. Άλλες φορές, οι υλικές ή πρακτικές ανησυχίες που αντιμετωπίζετε τώρα μπορεί να είναι προσωρινές και να επιλυθούν με προσεκτικό προϋπολογισμό. Εάν δεν είστε σε μια σχέση, προσέξτε τους ανθρώπους που φαίνονται εγωιστές, άπληστοι ή πρόθυμοι να σας εκμεταλλευτούν. Αυτή η κάρτα μπορεί απλώς να σηματοδοτήσει χαμένες ρομαντικές ευκαιρίες.

Νιώσατε σαν να χάσατε την ευκαιρία να λάβετε αυτήν την προσφορά που λαχταρούσατε; Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο είδος αίσθησης αστάθειας ή χαμένων ευκαιριών με την αντίστροφη Bombana. Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι πηγαίνετε καλά στη δουλειά σας και μπορεί να είστε παρανοϊκοί για να απολυθείτε λόγω κακής απόδοσης. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι σύνδρομο απατεώνων, αλλά ορισμένες ανησυχίες μπορεί να είναι πραγματικές. Θα πρέπει να ρίξετε μια ρεαλιστική ματιά στον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε σαν να μην έχετε ξοδέψει το χρόνο σας με σύνεση και να έχετε πάρει μερικές κακές αποφάσεις στην καριέρα σας. Δεν έχετε επενδύσει σε μια καριέρα που σας έφερε υλικές και συναισθηματικές ανταμοιβές. Δεν είναι πολύ αργά για να το αλλάξω αυτό. σκεφτείτε περισσότερα για το τι θα θέλατε να κάνετε.

G.Roma_______________________________________Νο47______________________________________G.Roma
Όνομα : Loise (ο διάσημος πολεμιστής)

LoiseΟ Loise είναι ο αντίπαλος, ανταγωνιστής, εχθρός, κρυμμένο μυστικό, κατάχρηση ουσιών. Η σκέψη ατόμου μελαχρινού . Σε αισθηματικά νέα γνωριμία με νεαρό άτομο . Ο σύντροφος σου είναι νεαρός ή εσύ έχεις νεανική εμφάνιση . Κάποιος που είναι γεμάτος ζωντάνια και ενθουσιασμό μπορεί να έχει μόλις εισέλθει στην ερωτική σας ζωή με την έννοια του Loise . Είναι πιθανό να είναι πολύ παρορμητικοί, γοητευτικοί και παθιασμένοι. Όμως ο ενθουσιασμός τους και η ευμετάβλητη φύση τους μπορούν να δυσκολευτούν να γίνουν αποδεκτοί με ένα άτομο. Εάν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, μπορεί αντ ‘αυτού να δείξει μια περίοδο στην ερωτική σας ζωή που είναι συναρπαστική, αλλά και ακανόνιστη και περιπετειώδης. Μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στη λήψη κινδύνων αυτή τη στιγμή, κάτι που μπορεί να αποδώσει πολύ. Ο φόβος απόρριψης μπορεί να μην είναι πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας οι ιδέες σου σε πηγαίνουν σε νέο κύκλο που τώρα ξεκινάει . Νωρίτερα θα μάθεις κρυμμένα μυστικά .Σε επαγγελματικά θέματα ο ανταγωνισμός είναι σκληρός έχεις και δυνατούς αλλά και πονηρούς παίκτες απέναντι σου .  Πιθανότατα είστε παθιασμένοι με το νέο έργο που αντιμετωπίζετε στη δουλειά. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες. Εάν, ωστόσο, δεν ξεκινάτε κάτι νέο, μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι από αυτήν την έλλειψη προόδου. Σε θέματα υγείας ένα μικρό πρόβλημα ξεπερνιέται πολύ γρήγορα .

Χρόνος : Σύντομα.
Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αντίστροφα

Ο Loise ανάποδα είναι ο ύπουλος εχθρός, άγριος αντίπαλος, ένα λάθος, αυτοτραυματισμός. … Εσείς ή ένα άλλο άτομο στη ζωή σας μπορεί να είναι ανυπόμονα την ιδέα της δέσμευσης αυτή τη στιγμή. Το αντίστροφο νόημα του Loise δείχνει ανυπομονησία, αστάθεια και απερισκεψία. Αυτό το άτομο μπορεί να κυνηγήσει την επιθυμία της καρδιάς του μια στιγμή, αλλά όταν το έχει, αλλάζει γρήγορα το μυαλό του μετά. Μπορεί να αγαπούν την αναζήτηση του ρομαντισμού, αλλά όχι τόσο την απλή, σταθερή αγάπη που ακολουθεί. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεται ασταθής αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στις αλλαγές στο περιβάλλον σας. Τα επιχειρήματα είναι εύκολο να πυροδοτηθούν τώρα.

Μπορεί να σημαίνει ότι είστε αναποφάσιστοι στην καριέρα σας. Χωρίς ένδεια, μπορεί να αναπηδείτε από δουλειά σε δουλειά χωρίς να σκεφτείτε τι θέλετε και πώς πρέπει να φτάσετε εκεί. Ενώ η απροβλεπτότητα είναι κοινή στις σταδιοδρομίες πολλών ανθρώπων, γίνεται προβληματική στη δική σας. Η ρουτίνα μπορεί να είναι εκφοβιστική ή βαρετή, αλλά αν έχετε μια κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε, πιθανότατα θα πρέπει να αγκαλιάσετε αυτά τα χαρακτηριστικά στη μελλοντική σας εργασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ηρεμήσετε τώρα, απλώς προτείνει να αρχίσετε να κινείστε κάθετα προς μια κατεύθυνση αντί για οριζόντια.

G.Roma_______________________________________Νο48_____________________________________G.Roma
Όνομα : Baval (το αεράκι)

BavalΗ Baval είναι η ασθένεια, ανησυχίες για την υγεία,   κατάθλιψη, στασιμότητα, μοναξιά, απομόνωση, η ανεργία. Σε αισθηματικά θέματα κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ,ταξίδι με αρνητικά αποτελέσματα που αφορά μελαχρινό άτομο  .  Μπορεί ακόμα να σηματοδοτήσει ότι είστε στη διαδικασία να σκεφτείτε αλλαγές που είναι πλέον επιτακτικές στην ζωή σας . Εάν είστε σε μια σχέση, έχετε την ευκαιρία τώρα να κάνετε αυτές της προσαρμογές. Εάν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τη δέσμευσή σας στο επόμενο επίπεδο, αυτή η κάρτα προτείνει μεγάλη σκέψη , αρκεί να σκεφτείτε και να οραματιστείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και όχι απλά να συμβιβαστείτε . Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας και δημιουργήστε ένα μονοπάτι στο μέλλον που θέλετε και οι δύο. Οι αποφάσεις που παίρνετε μαζί τώρα μπορούν να έχουν τη βαθιά ικανότητα να σας ωθήσουν σε σωστά αποτελέσματα ακόμα και εάν αυτά μπορεί να φέρουν πόνο στην αρχή . Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας έχεις απομονωθεί στον εαυτό σου …όσο το συνεχίζεις αυτό απομακρύνονται και γύρω σου όσο και εάν σε αγαπούν .Σε επαγγελματικά θέματα η διάθεση αλλά και ο τρόπος που βγάζεις τα προσωπικά σου προβλήματα δεν σε βοηθάει στο επαγγελματικό κομμάτι , αλλάξτε ” Μανδύα ” όταν πάτε ή όταν ψάχνετε δουλειά !! Σε θέματα υγείας θέματα κατάθλιψης και απομονώσεις ψυχολογικής θα σε καταβάλουν …πρέπει επειγόντως να  λύσεις αυτά σου τα προβλήματα .

Χρόνος : Σε 2 χρόνια .
Σύμβολο : ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Βουλοκέρι Horse = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ΟΧΙ

Αντίστροφα

Η Baval ανάποδα δηλώνει αποκλεισμένη κατάσταση, περιορισμός, μη ανάπτυξη, ψυχρότητα, κρίση. Μερικές φορές, ανεξάρτητα από τα σχέδια κάποιου για το μέλλον, τα πράγματα δεν μπαίνουν στη θέση τους. Τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να προωθήσετε τους ρομαντικούς σας στόχους. Η αγάπη χρειάζεται χρόνο για να συμβεί και ίσως χρειαστεί να είστε πιο υπομονετικοί από το συνηθισμένο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή και να καταλάβετε έναν σαφή δρόμο για να το επιτύχετε.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα σχέδια που σχεδιάσατε για την πορεία της καριέρας σας δεν ακολουθούν τον τρόπο που οραματίσατε. Μπορεί να έχετε χάσει τις λεπτομέρειες και να έχετε πολλά εμπόδια που δεν προβλέψατε. Αυτά τα ζητήματα δημιουργούν προβλήματα για εσάς τώρα. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε κάνει όλα τα σχέδια στον κόσμο. ίσως σχεδιάζοντας αρκετά σενάρια και περιέγραψα όλους τους κινδύνους. Όμως ο φόβος μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα. Αντί να αναλύετε υπερβολικά κάθε λεπτομέρεια, ίσως είναι καλύτερο για εσάς να ενεργήσετε ακριβώς. Δεν μπορεί κανείς να σχεδιάσει τα πάντα. πρέπει να εμπιστευτούμε τη δική μας ικανότητα.

 

G.Roma_______________________________________Νο49_____________________________________G.Roma
Όνομα : Guaril  (νικητής, πρωταθλητής)

Guavil

Ο Guaril είναι οι γραπτές ειδήσεις που σχετίζονται με την εργασία ή τα οικονομικά, σημαντική επικοινωνία, μεσολαβητής, ταχυδρόμος, δημοσιογράφος, καθορίζει το χρονοδιάγραμμα μιας εκδήλωσης. Η σκέψη ατόμου ξανθού ή γκρίζου. Σε αισθηματικά αλλαγές στην προσωπική σου ζωή , πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να δεις τι θέλεις .Ο Guaril  είναι υπομονετικός, αξιόπιστος και σταθερός, αν και μερικές φορές βαθιά απορροφάται στη δουλειά του. Προτιμούν να μην αναλαμβάνουν κινδύνους στην αγάπη, αλλά και αλλού στη ζωή τους. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτό το άτομο να αλλάξει γνώμη. που σημαίνει ότι μπορεί να είναι πεισματάρης, αλλά και πολύ αξιόπιστος και αφοσιωμένος συντροφος . Στα αισθηματικά θέματα  μπορεί επίσης να προτείνει μια σχέση που είναι βαθιά και αξιόπιστη, αλλά όχι πολύ συναρπαστική. Εάν βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου θα θέλατε αφοσίωση, σταθερότητα και ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή, αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα. Δείχνει μια σσχέση στην οποία και οι δύο θα εργαστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας μαζί. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας βάλε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου , αυτό από την μία αγχώνει εσένα αλλά εκνευρίζει και του γύρω σου .Σε επαγγελματικά θέματα θα μπορούσες να είσαι δικηγόρος,  μεσίτης  αλλά δημοσιογράφος …εάν αυτό που κάνεις δεν σου δίνει χαρά άλλαξε το  .Είστε πολύ αφοσιωμένοι στους στόχους σας . Είναι πιθανό ότι θα κάνετε ό, τι μπορείτε να τα πετύχετε, οπότε είστε έτοιμοι να βάλετε τη σκληρή δουλειά και το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα. Έχετε μια αργή και σταθερή προσέγγιση και πιστεύετε ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα πρέπει να αποδείξετε την αξιοπιστία και την αφοσίωσή σας σε έναν πιθανό εργοδότη. Σε θέματα υγείας πόνοι στο σώμα , ίσως κάνεις μία μικροεπέμβαση .

Χρόνος :Το φθινόπωρο. 
Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΩ

Αντίστροφα

Ο Guaril ανάποδα δηλώνει καθυστερημένο μήνυμα ή δέμα, ειδήσεις σχετικά με καθυστερήσεις ή εμπόδια, αρνητικά νέα, κουτσομπολιά, ανεπιτυχείς διαμεσολαβητές. Ίσως η ερωτική σας ζωή να γίνεται πιο βαρετή και παλιά. Μπορεί να αισθάνεστε όιι είναι καλύτερα να είστε μόνοι αντί να αναλάβετε συναισθηματικούς κινδύνους και να αντιμετωπίσει πιθανή απόρριψη μεταξύ άλλων. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να αισθάνεστε λίγο απελπισμένοι για αλλαγή. Ίσως κάποιος από εσάς να ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο στη δουλειά, είτε όλη του την ενέργεια σε πρακτικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα που δεν δίνουν προτεραιότητα στη σχέση. Βεβαιωθείτε ότι οι δυο σας χαράζετε χρόνο στην πολυάσχολη ζωή σας για να είστε απλά ο ένας με τον άλλον ή δοκιμάστε κάτι αυθόρμητο για να φέρετε μια πολύ απαραίτητη ανάσα καθαρού αέρα στη σχέση σας.

Σου λείπει η φιλοδοξία ; Βρίσκετε ότι έχετε λίγα κίνητρα όταν πρόκειται για δουλειά ; Ένα πιθανό νόημα του αντίστροφου Guaril είναι ότι δεν εργάζεστε αρκετά σκληρά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της καριέρας σας. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε τόσο εμμονή με τους στόχους της καριέρας σας, που θυσιάζετε τα πάντα για να τους επιτύχετε. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι χαμένη, να συναντάτε μόλις φίλους και να έχετε όλα εκτός από ξεχασμένα στενά μέλη της οικογένειας. Θυμάσαι ακόμα πώς να διασκεδάσεις; Μπορεί να είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα να αναπτυχθεί μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

G.Roma_______________________________________Νο50_____________________________________G.Roma
Όνομα : Fify (πολλαπλασιάζεται)

Fify

Η Fify είναι η εργασία, η νέα δουλειά, η καλή καριέρα, τα καλά οικονομικά. Σε αισθηματικά θέματα τα ερωτικά σου έχουν πέσει σε ρουτίνα, θα πρέπει να πας παρακάτω! προσοχή της παράλληλες σχέσης . Κρυφός έρωτας . Εάν είστε ανύπαντροι, ενδέχεται η έγκριση της οικογένειάς σας να έχει ισχυρή επίδραση στο ποιος επιλέγετε ως συντρόφους . Η επίδραση της οικογένειά σας μπορεί να είναι πολύ σημαντική για εσάς και η αρμονική σχέση μεταξύ τους και των ρομαντικών σας ενδιαφερόντων είναι σημαντική για εσάς. Ψάχνετε για κάτι μακροπρόθεσμο, και αναγνωρίζετε ότι ο γάμος μερικές φορές δεν αφορά μόνο την αγάπη, αλλά και τη σύνδεση δύο οικογενειών. Σε επαγγελματικά θέματα κληρονομιά, νίκη, τύχη, αφθονία, Οικονομική αφθονία. Αυξάνουν τα κέρδη . Μια νίκη. Πλούτος. Ένας ξαφνικός άνεμος μπορεί να έρχεται στο δρόμο σας με την Fify . Εφόσον αυτή η κάρτα σχετίζεται με την οικογένεια, πιθανότατα μπορεί να προέρχεται από συγγενή. Η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ρυθμίζετε το οικονομικό σας μέλλον. Μπορεί να συντάξετε το πρόγραμμα συνταξιοδότησής σας, να δημιουργήσετε τις αποταμιεύσεις σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια κληρονομιά. Σε γενικές γραμμές, αυτή η κάρτα σημαίνει πλούτο και χρήματα που προέρχονται από την οικογένεια. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας εάν η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή  μην επαναπαύεσθε, δώσε βάση στην μόρφωση που θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψη σου . Σε θέματα υγείας είσαι σκληρή με το εαυτό σου , πρέπει να αποβάλεις κάποια κομπλέξ σου .

Χρόνος :Μάρτιος .
Σύμβολο : ΔΕΚΑ ΚΑΡΩ
Βουλοκέρι Thunderbird = Η απάντηση σε ερώτημα σας είναι σίγουρα ΝΑΙ .

Αντίστροφα

Η Fify ανάποδα δηλώνει προβλήματα στην εργασία, κακός χειρισμός χρημάτων, μη πρακτική χρήση χρημάτων, παράνομη οικονομική δραστηριότητα, γενική ανικανότητα,  έλλειψη δεξιοτήτων.Δίνεις μεγάλη σημασία σε ό, τι πιστεύουν η οικογένειά σου ή άλλοι για τον σύντροφό σου; Σε μια προσπάθεια εξεύρεσης αγάπης, μπορεί να ψάχνετε και για εξωτερική έγκριση, αντί να εστιάζετε στη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των δυο σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ του εραστή και της οικογένειας ή των φίλων σας. Μπορεί να διαπιστώσουν ότι ο σύντροφός σας είναι «ακατάλληλος». μπορεί να μην έχουν αρκετά καλή δουλειά, μπορεί να προέρχονται από διαφορετικό υπόβαθρο, μπορεί να μην είναι ο γοητευτικός πρίγκιπας που η οικογένειά σας φαντάζετε για εσάς . Η σύγκρουση μπορεί τώρα να έχει μεγάλη επίδραση στη σχέση σας και ίσως χρειαστεί να διεκδικήσετε τα όριά σας αντί να αποδεχτείτε τις απόψεις τους χωρίς να σκεφτείτε τον εαυτό σας.

Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά για εσάς. Στα χειρότερα σενάρια, μπορεί να προτείνει τη διάλυση μιας εταιρείας, μία κατάσταση χρέους ή πτώχευσης. Ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις και να δείτε τι μπορείτε να σώσετε. Όσον αφορά τη σταδιοδρομία, υποδηλώνει ότι η δουλειά σας μπορεί να είναι ασταθής, ειδικά μακροπρόθεσμα. Μπορεί να βρείτε καλύτερες προοπτικές κάπου αλλού.

G.Roma_______________________________________Νο51______________________________________G.Roma
Όνομα : Boldo (ο αμυντικός του βασιλιά)

Boldo

Ο Boldo είναι ένας άντρας μεταξύ 30 και 45 ετών, ο άντρας εραστής, αγαπημένος, καλά νέα, επιτυχία. Η σκέψη ατόμου καστανού  ανοιχτού. Σε αισθηματικά θέματα βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου και ζεις την ερωτική ευτυχία που ονειρευόσουν πάντα  . Τρελά ερωτευμένη .Ο ρομαντισμός έρχεται στο δρόμο σας σε αισθηματικά θέματα . Αυτό το άτομο είναι πολύ ερωτευμένο με την ιδέα της αγάπης, και ξεφεύγει από το δρόμο του για να το δείξει. Μερικές φορές όμως, αυτό το άτομο πηγαίνει λίγο πολύ στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης. τόσο πολύ που έχουν μάλλον μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τέλειους συντρόφους και τέλειες σχέσεις. Χωρίς μια ήπια δόση πραγματικότητας, μπορούν να πάνε από  εραστή σε εραστή, αφήνοντας μια σειρά από ραγισμένες καρδιές απλά επειδή ο καθένας τελικά έδειξε τα πολύ ανθρώπινα ελαττώματα του . Δοκιμάστε και απολαύστε τα πράγματα αυτή τη στιγμή και κρατήστε τον πραγματικό κόσμο σε ό, τι αφορά την αναζήτηση αγάπης. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας οι γύρω απολαμβάνουν την αγάπη που τους δίνεις και στην ανταποδίδουν απλόχερα .Σε επαγγελματικά θέματα αγαπάς την δουλειά σου και για αυτό θα πας και μπροστά , η επιτυχία έρχεται μέσα από την αγάπη για αυτό που κάνεις . Είστε ιδιαίτερα διπλωματικοί αυτήν τη στιγμή. Οι συγκρούσεις γύρω σας μπορούν να αντιμετωπιστούν ευκολότερα αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να επιλύσετε ζητήματα με δημιουργικές λύσεις, καθώς και τη συναισθηματική σας σύνδεση και την ευαισθητοποίηση των άλλων. Σε θέματα υγείας δεν βλάπτει να κάνεις ένα τεστ κοπώσεως .

Χρόνος : Τον Αύγουστος
Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ

Αντίστροφα

Ο Boldo ανάποδα δηλώνει ταραγμένος νεαρός άνδρας, άπιστος, τεμπέλης, αδρανής ανώριμος, μόνο φυσική έλξη χωρίς αισθήματα . Μπορεί να είναι μάλλον παθητικός επιθετικός και γεμάτος κενές υποσχέσεις. Όντας ένας υπέροχος ρομαντικός, πολλές από τις ιστορίες του και της δηλώσεις αγάπης του μπορεί να είναι υπερβολικές. Εάν αυτό δεν ακούγεται σαν ένα άτομο στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή, μπορεί να δείξει ότι αισθάνεστε συγκλονισμένοι με τις συναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ρομαντική σας ζωή. Τα συναισθήματα μπορούν να τρέξουν ζεστά και μετά να κρυώσουν, και οι τέλειες εμφανίσεις μπορούν να γκρεμιστούν γρήγορα. Να είστε προσεκτικοί με αυτούς που λένε πολλά γλυκόλογα , και βεβαιωθείτε ότι εννοούν πραγματικά αυτά που λένε.

Το περιβάλλον του γραφείου σας ή της δουλειάς σας μπορεί να είναι γεμάτο με διαφωνίες αυτή τη στιγμή και όλοι μπορεί να βρίσκονται στην άκρη. Μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε πώς χειρίζεστε τα συναισθήματά σας στην εργασία αυτή τη στιγμή. συμβάλλει η διάθεσή σας σε αυτό το περιβάλλον; Εναλλακτικά, ίσως η επιθυμία σας να διατηρήσετε την ειρήνη φτάνει σε αυτοκαταστροφικά επίπεδα. Αντί να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας, μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις, ακόμα κι αν μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτές τις απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στο να είστε τόσο διπλωματικοί ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα όλων των άλλων, αντί να χτυπάτε…όταν αυτό είναι ακατάλληλο.

G.Roma_______________________________________Νο52_____________________________________G.Roma
Όνομα : Mirella (ευχαριστημένος)

Mirella

Η Mirella είναι η καλή τύχη, επιτυχία μέσω καλής τύχης, τυχερή συστροφή της μοίρας, ευνοϊκές επιρροές. Σε αισθηματικά θέματα συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα  ατόμου καστανού σκούρου .Ψάξτε τον ειδικό άντρα για το πρόβλημα σας , ο σύζυγος, ο φίλος. Προβλέπει τη δυνατότητα μιας ερωτικής σχέσης αλλά αργότερα . Μπορεί να υπάρχει ένα αγχωτικό και απαιτητικό συναίσθημα στον αέρα, καθιστώντας εύκολο να υλοποιηθούν επιχειρήματα και αγώνες. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε ευερέθιστοι και χωρίς να προσέχετε, οι συγκρούσεις μπορεί να ξεκινήσουν εύκολα. Εάν βρεθείτε σε ένα από αυτά, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τους λόγους για τους οποίους βρίσκεστε σε αυτήν την αντιπαλότητα και να βεβαιωθείτε ότι δεν υποστηρίζετε απλά για να είστε σωστοί. Το Εγώ σας μπορεί να σπρώξει εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο για να συγκρούσετε χωρίς πραγματικό λόγο. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να δημιουργήσει πάθος όταν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά μπορεί να είναι καταστροφικό εάν συνεχιστεί. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας η τύχη θα είναι μαζί σας αυτό το διάστημα ότι απόφαση και εάν πάρετε θα σας βγει .Σε επαγγελματικά θέματα ευνοϊκές συνθήκες παρουσιάζονται, τώρα είναι η ευκαιρία και η τύχη είναι μαζί σας …μην την χάσετε .Μπορεί να αντιμετωπίζετε συγκρούσεις όταν πρόκειται για χρήματα τώρα. είτε είναι με τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας αυτήν τη στιγμή, ειδικά όταν πρόκειται για εμπιστοσύνη σε άλλους.  Σε θέματα υγείας η υγείας σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση .

Χρόνος :Σε 5 μήνες .
Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ
Βουλοκέρι Cactus Flower = Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ασθενές ΝΑΙ .

Αντίστροφα

Η Mirella ανάποδα δηλώνει αργή ή καθυστερημένη επιτυχία, τυχερό διάλειμμα, μικρή τύχη.Υπάρχει μια επιθυμία ανάμεσα σε εσάς και τον εραστή σας να ξαπλώσετε τα σπαθιά σας και να βρείτε έναν συμβιβασμό. Είναι πιθανό ότι οι πληγές θα εξακολουθούν να είναι οδυνηρές ακόμη και αν και οι δύο επιλέξουν να αφήσουν τα πράγματα να φύγουν. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει απομάκρυνση από έναν εραστή ή πιθανή σχέση, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η συμφιλίωση. Αν και οδυνηρό, αυτό μπορεί να ήταν η καλύτερη επιλογή εάν διαμάχες και εντάσεις συμβαίνουν πολύ συχνά. Μερικές φορές, είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα να μειώσετε τις απώλειές σας και να απομακρυνθείτε προτού γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Αυτό που κάποτε ήταν αγχωτικό και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον μπορεί να βρίσκεται στη διαδικασία βελτίωσης. Φαίνεται ότι είναι δυνατή η επίλυση τώρα καθώς όλοι είναι έτοιμοι να βάλουν τα σπαθιά τους στις θήκες τους . Γίνονται συμβιβασμοί και η ανοιχτή επικοινωνία είναι πλέον δυνατή ξανά. Εάν αυτό δεν ισχύει για εσάς, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να προτείνει ότι μια κλιμάκωση της εχθρότητας που συμβαίνει αντ ‘αυτού. Εάν έχετε ασχοληθεί με τον εκφοβισμό στο χώρο εργασίας, μπορεί να αυξηθούνν οι επιθέσεις  εναντίον σας, μερικές φορές ακόμη και προσπαθώντας να σας απολύσουν. Μην φοβάστε να το αναφέρετε στον προϊστάμενό σας ή το αφεντικό σας, είναι δουλειά τους να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους συγκρούσεις. Μόλις το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι η συμπεριφορά σας δεν είναι επίσης αιτία ανησυχίας. Εφόσον έχετε χειριστεί τα πράγματα ήρεμα και επαγγελματικά, μπορείτε να τα πετύχετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *