Kitzi / G.R. Gypsy Cards

Kitzi

 

  • Kitzi (δέντρο κανέλλας)
  • Χρόνος : Σε 4 εβδομάδες .
  • Σύμβολο : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΩ
  • Βουλοκέρι Butterfly = Η απάντηση σας σε ένα ερώτημα σας είναι ότι οι ενέργειες ή οι αποφάσεις σας είναι λάθος .

 

G.R. Gypsy Cards // Η  Kitzi είναι το ψέμα, το ανειλικρινές, προδοσία, εξαπάτηση, ψευδαίσθηση, λάθος, κρυμμένο μυστικό , κακό μάτι. Σε θέματα οικογενειακά συμβολίζει το σπίτι  ατόμου  ξανθού ή γκρίζου, επιπλέον συμβολίζει την μεγάλη πόρτα. Σε θέματα υγείας συμβολίζει την μακροζωία και την θετική εξέλιξη . Σε οικονομικά θέματα την αποζημίωση ή την συνταξιοδότηση . Εάν έχετε δυσκολευτεί στο παρελθόν να βρείτε  τη σταθερότητα ή εάν η δουλειά είναι νέα για εσάς, μπορεί να είστε ακόμα ανασφαλείς για το ρόλο σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει προφυλαγμένους, άβολους και ίσως ακόμη και παρανοϊκούς. Αυτό μπορεί να σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό αν το αφήσετε να πάει πολύ μακριά. Μπορεί να δυσκολευτείτε να συνεργαστείτε και να εργαστείτε ως ομάδα, να νιώθετε προστατευμένοι από τις ιδέες σας και να ανησυχείτε ότι άλλοι μπορεί να λάβουν την πίστωση που σας ανήκει. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, τα αντιμετωπίζετε, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταναλωθεί από αυτά. Σε αισθηματικά θέματα θα καταλάβετε ότι σας λένε ψέματα ή την μισή αλήθεια (που είναι το ίδιο ) . Αντιδράσετε αμέσως και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους . Προσοχή σε άτομα που σας έχουν πλησιάσει με μεγάλη οικειότητα .Οι σχέσεις με αυτήν την κάρτα μπορούν να γεμίσουν με ζήλια και κτητικότητα , που μπορούν αργά να επιδεινωθούν ακόμη και οι πιο ευτυχισμένοι στα αισθηματικά τους . Υπάρχουν πιθανά ζητήματα που σχετίζονται με την ανασφάλεια ή τον φόβο, και οι εραστές μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξεμπερδέψουν αυτά τα ζητήματα πριν απομακρύνουν τον σύντροφό τους. Αν είσαι ανύπαντρος, υπάρχει πιθανότητα να κρατάς κάτι από της παρελθοντικές σου σχέσεις . είτε πρόκειται για μνησικακίες, δυσαρέσκεια ή το όνειρο ενός πρώην που επιστρέφει στη ζωή σας. Αυτά τα πράγματα πρέπει να επιλυθούν πριν μπορέσετε να είστε πραγματικά ανοιχτοί σε έναν άλλο εραστή.

Αντίστροφα

Η Kitzi ανάποδα δηλώνει ότι  αποκαλύφθηκε η αλήθεια, αποκαλύπτοντας τους υποκριτές, κρυμμένες συνωμοσίες έρχονται στο φως, τέλος δυσκολιών. … Οι παρελθούσες ανασφάλειες μπορεί να θεραπεύονται τώρα, επιτρέποντας σε εσάς ή τον εραστή σας να είστε λιγότερο ζηλότυποι και κτητικοί. Σε αισθηματικά θέματα μπορεί επομένως να σηματοδοτήσει ότι η σχέση μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός χωρίς να παρεμποδίζεται από πληγές του παρελθόντος. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τελικά την καρδιά σας σε νέα αγάπη και να αφήσετε κάτι που σας εμπόδισε να αφήσετε τη ρομαντική σας ζωή να ακμάσει.

Ενδέχεται να λαμβάνετε επικίνδυνες αποφάσεις και απρόσεκτοι από τις συνέπειες. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να κάνετε το πιο φανταστικό έργο, ή το πιο φιλόδοξο, παράλογο στόχο αυτήν τη στιγμή, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα παρά να σας βοηθήσει.

Ενδέχεται γενικά να είστε λιτός, μαθαίνετε ότι μπορεί να αισθάνεται καλά να δώσετε σε άλλους ή να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας με χρήσιμους τρόπους. Μπορεί να δωρίζετε ή να μοιράζεστε τους πόρους σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας ή να αγοράζετε πράγματα με βάση την ποιότητα και όχι την τιμή. Άλλες φορές όμως, μπορείτε να είστε απρόσεκτοι για τα χρήματά σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει έναν εύκολο στόχο για κλέφτες ή σκιερά οικονομικά σχέδια. Να είστε επιφυλακτικοί.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *