Laura (αόρατο)

Laura

 

  • Χρόνος : Τον Μάιο.
  • Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Broken Arrow = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι προσοχή στην κατάθλιψη. Αυτό που θα περάσει, μια προσωρινή κατάσταση του νου, πρέπει επιτέλους να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας .

Η Laura είναι τα θλιβερά νέα, θλίψη, σωματική βία. Σε επαγγελματικά θέματα προσοχή μια αποτυχία έρχεται , μία λήξη συνεργασίας  είναι κοντά . Σε αισθηματικά θέματα πολύ έντονη στεναχώρια, χωρισμός. Θλίψη, ανεπιθύμητη, κλάμα, αλλαγές στη διάθεση, δυσμενής καταστάσεις , δάκρυα πόνου. Δύσκολες καταστάσεις ζείτε στην σχέση σας και βλέπετε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλετε , αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την θλίψη και την κακή ψυχολογία . Οι ελεύθεροι βλέπετε ότι ο στόχος , ο άντρας των ονείρων σας σας γυρνάει την πλάτη και απομακρύνετε ……πρέπει να δείτε ξεκάθαρα την κατάσταση , να προχωρήσετε μπροστά και να μην μένετε απομονωμένοι με παρέα την θλίψη και την κακή σας ψυχολογία .  Σε θέματα υγείας ημικρανίες και θέματα με το κεφάλι …μην αγχώνεστε . Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα σε καμία περίπτωση μην ξεφύγετε και μην αφήσετε ο θυμός να σας θολώσει το κεφάλι …θα υπάρξουν άσχημες εξελίξεις εάν συμβεί αυτό !! Μπορεί να μην πάνε καλά τα πράγματα αλλά ο θυμός που μπορεί να ξεφύγει θα κάνουν σίγουρα τα πράγματα ακόμα χειρότερα από ότι είναι τώρα . Δεχθείτε την κατάσταση , και με ήρεμη σκέψη βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε την ήττα όσο επώδυνη και εάν είναι .

Αντίστροφα

Η Laura ανάποδα δηλώνει ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και θυσία για την επίτευξη αντικειμενικών στόχων, γονιμότητας, πολλαπλασιασμού, επαναλαμβανόμενων κύκλων, γέννησης παιδιών, παθήσεων στο κεφάλι. Αντίστροφα σε αισθηματικά θέματα σημαίνει το έντονο πάθος, αλλά αυτό που μπορεί γρήγορα να καεί. Μπορεί να υπάρχει πολύς ενθουσιασμός στα αρχικά στάδια, μόνο για να ξεθωριάσει όταν αναφέρεται η δέσμευση. Οι μακροχρόνιες ρομαντικές σχέσεις ενδέχεται να μην ευνοούνται από αυτήν την κάρτα. Εάν είστε σε σχέση, αυτή η κάρτα μπορεί να προτείνει ότι αυτή τη στιγμή, ο ενθουσιασμός σας ο ένας για τον άλλον μπορεί να μην είναι πολύ υψηλός. Μερικές φορές, είναι απλώς θέμα μάθησης να επικοινωνείτε καλύτερα ή να φροντίζετε να αφιερώνετε λίγο χρόνο ο ένας στον άλλο. Απαιτείται προσπάθεια για την ανάφλεξη πάθους για άλλη μια φορά.

Εάν η καριέρα σας απαιτεί πολλή δημιουργικότητα, μπορεί να φαίνεται ότι έχετε εξαντληθεί από ιδέες. Όταν κάθεστε για να γράψετε ακόμη και απλά γράμματα ή έγγραφα, μπορεί να κοιτάζετε μια κενή σελίδα για περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτή η έλλειψη δημιουργικότητας δυσκολεύει την έναρξη νέων έργων ή θέσεων εργασίας. Αυτό το χρονοδιάγραμμα είναι ιδιαίτερα ατυχές, επειδή είστε επίσης επιρρεπείς σε απογοήτευση λόγω έλλειψης προόδου αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί τόσο με την έμπνευσή σας όσο και με την καριέρα σας. Υπάρχουν μερικές φορές ηρεμίες. αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ή αναπόφευκτο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με καλοσύνη και κάντε πράγματα που τείνουν να σας εμπνεύσουν όταν είναι δυνατόν.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *