Liagia (όμορφη)

Liagia

 

  • Χρόνος : Το βράδυ. 
  • Σύμβολο : ΟΚΤΩ ΚΟΥΠΑ
  • Βουλοκέρι Enclosure =  Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ΝΑΙ

Η  Liagia συμβολίζει την επιτυχία, επίτευξη, φλερτ. Σε επαγγελματικά θέματα συμβολίζει την προστασία, μία νέα επενδύσεις . Ένα ομόλογο ή μια συμφωνία. Εάν η δουλειά σας έχει εξαντλήσει ιδιαίτερα πρόσφατα, λίγο απόδραση μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ανανεωμένοι. Εάν προσπαθείτε να λάβετε την απόφαση σχετικά με το εάν θα αφήσετε τη δουλειά σας ή όχι για κάτι νέο , θυμηθείτε ότι μερικές φορές πρέπει να ξέρετε πότε να μειώσετε τις απώλειές σας και να προχωρήσετε. Σε αισθηματικά θέματα λόγια χαρούμενα και ενθαρρυντικά έρχονται σε εσάς . Δέσμευση, απώλεια ανεξαρτησίας, γάμος. Κυρίως μια κάρτα ένωσης και δέσμευσης. Αυτήν η κάρτα ακόμα σημαίνει ότι υπάρχει συχνά κάποια αναζήτηση μέσα σας που πρέπει να γίνει για το αν η σχέση σας είναι αυτή που σας ικανοποιεί πραγματικά. Μπορείτε να φανταστείτε να περνάτε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτό το άτομο; Σας ενθαρρύνουν να είστε ο καλύτερος εαυτός σας; Σας ενθαρρύνουν να μεγαλώσετε; Ή αντίθετα είστε μαζί τους επειδή φοβάστε να είστε μόνος ή να επιστρέψετε ξανά στη αναζήτηση συντρόφου ; Αυτό είναι άδικο τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας. Χρειάζεται πολύ θάρρος να κοιτάξουμε ειλικρινά μέσα και να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, καθώς και να απομακρυνθούμε από μια ζωή που έχετε δημιουργήσει μαζί του και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα .Σε οικογενειακά θέματα , ένα δώρο , ένα παιδί .Θα δεχθείς ή θα δώσεις ένα δώρο αγάπης Σε θέματα υγείας η ευαισθησία σου είναι το μεγαλύτερο σου πρόβλημα , το να σε πληγώνουν είναι πλέον συνήθεια για σένα .

Αντίστροφα

Η Liagia ανάποδα δηλώνει χαμένη ελπίδα, κατάθλιψη, απογοήτευση, αποτυχία. Το υποσυνείδητο  σας μπορεί να σας λέει ότι πρέπει να αφήσετε τη σχέση σας, αλλά υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω. Είναι σημαντικό να το εμπλέξετε και να αμφισβητήσετε αυτόν τον φόβο. Είναι τόσο πολύ δύσκολο να εγκαταλείψουμε αυτό που έχει χτιστεί, τον χρόνο και τα συναισθήματα και την ενέργεια που έχουμε επενδύσει σε ένα άλλο άτομο, αλλά μερικές φορές κάποιος πρέπει να είναι αρκετά σοφός για να αφήσει κάτι που πραγματικά δεν λειτουργεί. Θα πρέπει να καταλάβετε εάν η επιθυμία να φύγετε προέρχεται από τη σχέση που φτάνει πραγματικά στο τέλος της, ή αν εξακολουθεί να είναι σωστή. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να αποκτήσετε ξεκάθαρη γνώμη για το τι πρέπει να κάνετε και να αντιμετωπίσετε ό, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Όταν αντιστραφούν η  Liagia, μπορεί να δυσκολεύεστε, ή ακόμα και εντελώς να αρνηθείτε να αποφύγετε κάτι από φόβο. Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια ανεκπλήρωτη καριέρα, την οποία έχετε τη δύναμη να αλλάξετε. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να αποδεχτείτε έναν ρόλο που δεν σας προσφέρει συναισθηματική ανταμοιβή, δημιουργική διέξοδο ή ευκαιρία για ανάπτυξη ή να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να κοιτάξετε αλλού. Μην φοβάστε να αφήσετε κάτι πίσω αν δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό το καθήκον ισχύει και για όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση επίσης. Εάν διατηρείτε την επιχείρηση ή τη δουλειά σας από αίσθημα καθήκοντος ή φόβου, τώρα είναι η ώρα να το αφήσετε.

Δηλώνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να αφήσετε πίσω σας κάποια οικονομική ασφάλεια για να αναζητήσετε κάτι καλύτερο για εσάς. Μπορεί να κρατάτε μια δουλειά που δεν σας εξυπηρετεί από φόβο ότι δεν θα βρείτε καλύτερη δουλειά που να πληρώνεστε καλύτερα . Αυτή η ανησυχία είναι έγκυρη, αλλά μερικές φορές απαιτούνται τολμηρές αποφάσεις και κίνδυνοι. Θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο πραγματικά αξίζει η ευτυχία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα για να αναζητήσετε ανοίγματα που θα μπορούσαν να καλύψουν τις οικονομικές σας ανάγκες ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούν και τις συναισθηματικές σας.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *