Luladja (λουλούδι της ζωής)

Luladja

  • Χρόνος : Μέσα σε διάστημα 5 χρόνων.
  • Σύμβολο : ΕΠΤΑ KΟΥΠΑ
  • Βουλοκέρι Gila Monster = Το σημάδι αυτό δηλώνει την νίκη, την εγγύηση ικανοποίησης  Να είστε ευχαριστημένοι για αυτά που έχετε . Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ότι τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα.

Luladja συμβολίζει συνήθως ένα μέλος της οικογένειας, αδελφός/η, σύντροφος κ.λπ. Ένας μελετητής ή καλλιτέχνης ευγενικού χαρακτήρα στο κοινωνικό σας περιβάλλον που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε εξελίξεις . Ένα πληρεξούσιο , ένα συμβόλαιο σε επαγγελματικά θέματα .Στον αισθηματικό τομέα δηλώνει  γνωριμία με άτομο καστανό ανοιχτό. Η σχέση προχωράει ένα βήμα παραπέρα . Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως χρειαστεί να λάβετε μια απόφαση μεταξύ διαφορετικών εραστών, ή ίσως μεταξύ αγάπης και οικογένειας, ή αγάπη και καριέρα. Μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει ότι όλες οι επιλογές μπορεί να φαίνονται δελεαστικές αυτή τη στιγμή, αλλά αν και αστραφτερά με την υπόσχεση, μπορεί να είναι ψευδαισθήσεις. Πάρτε το χρόνο σας και εξετάστε τα πράγματα προσεκτικά. μόνο η επιμελής επικοινωνία και αξιολόγηση θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε. Με αγάπη, μπορεί να μπαίνουμε στον πειρασμό να βιαστούμε σε μια κατάσταση, αφήνοντας τη λαγνεία και τον ενθουσιασμό να μας καθοδηγήσει προς κάτι που μακροπρόθεσμα δεν θα διαρκέσει. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε όλες τις επιλογές, καθώς και να εξετάσετε τυχόν κόκκινες γραμμές ή την διαίσθηση σας ότι «κάτι είναι λάθος», μπορεί να νιώθετε για τη σχέση. Εμπιστεύσου τα ένστικτά σου. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σου αρέσει ο εθελοντισμός και φιλανθρωπία … δες εάν μπορείς να το συνδυάσεις αυτό και επαγγελματικά ώστε να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη .Δείχνουν ακόμα ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε ποιες είναι οι επιλογές σας. Αν και γενικά αυτή η κάρτα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα έχουν αποφασιστεί για εσάς. Για να μετατρέψετε αυτές τις ευκαιρίες σε πραγματικότητα, θα πρέπει να είστε προληπτικοί. Ζυγίστε κάθε επιλογή και εξετάστε την κριτικά. Συχνά είναι πράγματα που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ακούστε τα ένστικτά σας και ανοίξτε τα μάτια σας σε τυχόν κόκκινες γραμμές . Σε θέματα υγείας η ενέργεια σου και η δύναμη σου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου !!! Βρες τρόπος να τα έχεις πάντα σε εγρήγορση .

Αντίστροφα

Luladja ανάποδα δηλώνει τον υπολογισμός μίας κατάστασης , οργανωτικό άτομο. Σεξουαλική διαστροφή, εμμονή, παραμορφωμένη πραγματικότητα, καταστροφικό πάθος για κάτι .Η έλλειψη σαφήνειας για το τι θέλετε στην αγάπη μπορεί να κάνει τη αισθηματική ζωή  σας ακόμη πιο συγκεχυμένη και χαοτική από ό, τι πρέπει. Μπορεί να χαθεί χρόνος, χαμένες ευκαιρίες, συναισθηματικές αναταραχές, όλα επειδή δεν είναι σε θέση να κάνει μια επιλογή. Η  ζωή σας μπορεί να γεμίσει με αδιέξοδα, σπασμένες καρδιές και μικτά μηνύματα. Είναι σημαντικό να παραμείνετε εστιασμένοι σε αυτό που θέλετε, αντί να αφήσετε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές σας για εσάς. Εναλλακτικά, εάν αναπτύσσετε κάποια επίγνωση του τι είναι σημαντικό για εσάς, η ανάληψη δράσης σε αυτές τις αποφάσεις μπορεί να ανταμείβεται. Τώρα μπορείτε να κάνετε τα βήματα που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα πράγματα.

Όσον αφορά τα οικονομικά σας,  μπορούν να έχουν πολλές αντιφατικές έννοιες. Θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις περιστάσεις σας για να κατανοήσετε ποια ισχύουν για εσάς. Μπορεί να σημαίνει σαφήνεια όσον αφορά τη λήψη οικονομικών επιλογών, δίνοντάς σας την εστίαση και τη θέληση να επιτύχετε τους στόχους σας. Δεν αποσπάται εύκολα και έτσι μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που χρειάζεστε. Αυτή η πρόβλεψη θα σας εξυπηρετήσει καθώς αποτρέπει άσκοπες δαπάνες. Ίσως διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε και να ακολουθήσετε προϋπολογισμούς ή άλλα δομημένα σχέδια ιδιαίτερα καλά αυτή τη στιγμή. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δηλώσει σύγχυση και αυταπάτες ή αδυναμία να μετατρέψει τα ονειροπόληση σε πραγματικότητα. Όσον αφορά τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αυταπάτες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όλα τα γεγονότα κάθε συμφωνίας που σας παρουσιάζεται.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *