Mirella / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Mirella

 

  • Όνομα : Mirella (ευχαριστημένος)
  • Χρόνος :Σε 5 μήνες .
  • Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Cactus Flower = Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ασθενές ΝΑΙ .

G.R. Gypsy Cards // Η Mirella είναι η καλή τύχη, επιτυχία μέσω καλής τύχης, τυχερή συστροφή της μοίρας, ευνοϊκές επιρροές. Σε αισθηματικά θέματα συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα  ατόμου καστανού σκούρου .Ψάξτε τον ειδικό άντρα για το πρόβλημα σας , ο σύζυγος, ο φίλος. Προβλέπει τη δυνατότητα μιας ερωτικής σχέσης αλλά αργότερα . Μπορεί να υπάρχει ένα αγχωτικό και απαιτητικό συναίσθημα στον αέρα, καθιστώντας εύκολο να υλοποιηθούν επιχειρήματα και αγώνες. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε ευερέθιστοι και χωρίς να προσέχετε, οι συγκρούσεις μπορεί να ξεκινήσουν εύκολα. Εάν βρεθείτε σε ένα από αυτά, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τους λόγους για τους οποίους βρίσκεστε σε αυτήν την αντιπαλότητα και να βεβαιωθείτε ότι δεν υποστηρίζετε απλά για να είστε σωστοί. Το Εγώ σας μπορεί να σπρώξει εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο για να συγκρούσετε χωρίς πραγματικό λόγο. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να δημιουργήσει πάθος όταν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά μπορεί να είναι καταστροφικό εάν συνεχιστεί. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας η τύχη θα είναι μαζί σας αυτό το διάστημα ότι απόφαση και εάν πάρετε θα σας βγει .Σε επαγγελματικά θέματα ευνοϊκές συνθήκες παρουσιάζονται, τώρα είναι η ευκαιρία και η τύχη είναι μαζί σας …μην την χάσετε .Μπορεί να αντιμετωπίζετε συγκρούσεις όταν πρόκειται για χρήματα τώρα. είτε είναι με τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας αυτήν τη στιγμή, ειδικά όταν πρόκειται για εμπιστοσύνη σε άλλους.  Σε θέματα υγείας η υγείας σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση .

Αντίστροφα

Η Mirella ανάποδα δηλώνει αργή ή καθυστερημένη επιτυχία, τυχερό διάλειμμα, μικρή τύχη.Υπάρχει μια επιθυμία ανάμεσα σε εσάς και τον εραστή σας να ξαπλώσετε τα σπαθιά σας και να βρείτε έναν συμβιβασμό. Είναι πιθανό ότι οι πληγές θα εξακολουθούν να είναι οδυνηρές ακόμη και αν και οι δύο επιλέξουν να αφήσουν τα πράγματα να φύγουν. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει απομάκρυνση από έναν εραστή ή πιθανή σχέση, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η συμφιλίωση. Αν και οδυνηρό, αυτό μπορεί να ήταν η καλύτερη επιλογή εάν διαμάχες και εντάσεις συμβαίνουν πολύ συχνά. Μερικές φορές, είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα να μειώσετε τις απώλειές σας και να απομακρυνθείτε προτού γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Αυτό που κάποτε ήταν αγχωτικό και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον μπορεί να βρίσκεται στη διαδικασία βελτίωσης. Φαίνεται ότι είναι δυνατή η επίλυση τώρα καθώς όλοι είναι έτοιμοι να βάλουν τα σπαθιά τους στις θήκες τους . Γίνονται συμβιβασμοί και η ανοιχτή επικοινωνία είναι πλέον δυνατή ξανά. Εάν αυτό δεν ισχύει για εσάς, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να προτείνει ότι μια κλιμάκωση της εχθρότητας που συμβαίνει αντ ‘αυτού. Εάν έχετε ασχοληθεί με τον εκφοβισμό στο χώρο εργασίας, μπορεί να αυξηθούνν οι επιθέσεις  εναντίον σας, μερικές φορές ακόμη και προσπαθώντας να σας απολύσουν. Μην φοβάστε να το αναφέρετε στον προϊστάμενό σας ή το αφεντικό σας, είναι δουλειά τους να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους συγκρούσεις. Μόλις το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι η συμπεριφορά σας δεν είναι επίσης αιτία ανησυχίας. Εφόσον έχετε χειριστεί τα πράγματα ήρεμα και επαγγελματικά, μπορείτε να τα πετύχετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *