Nadya (ελπίδα)

Rouzanna

  • Χρόνος : 1 – 2 μέρες .
  • Σύμβολο : ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ
  • Βουλοκέρι Life = Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή αλλά προσοχή στην απειρία σας .

Η Ruzanna συμβολίζει την επιτυχία στην αγάπη, πίστη, συναισθήματα, προσκόλληση σε άτομα , δικαιοσύνη. Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε σε μία καινούργια σχέση που έρχεται στην ζωή σας . Μία εγκυμοσύνη . Ένα μωρό. Θα γνωρίσεις ένα πολύ ευγενικό άνθρωπο που θα σου τραβήξει αμέσως την προσοχή . Οι ευχές εδώ πρέπει να πραγματοποιηθούν και είναι καλύτερο να κοιτάξουμε προς τα εμπρός με ευγνωμοσύνη. Υπάρχουν πολλά για να γιορτάσετε, και αν είστε ανύπαντροι, η αγάπη μπορεί να βρεθεί σε πάρτι και άλλες ευτυχείς συγκεντρώσεις. Πηγαίνετε και απολαύστε και να είστε ο εαυτό σας. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υπολογισμό ή στρατηγική για τους στόχους σας, αλλά απλά διασκεδάστε. Η ευγένεια μπορεί να προσελκύσει άλλους σε εσάς. Εάν είστε σε μια σχέση, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή θα αισθανθεί πιο χαρούμενη και γλυκιά. Αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για να νιώσετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Στο επαγγελματικό τομέα Νέα αρχή, έναρξη ενός έργου . Όποια και αν είναι τα έργα που ξεκινάτε τώρα μπορεί να είναι εύκολο να ολοκληρωθεί και η ικανότητα που επιδεικνύετε κατά την ολοκλήρωσή τους μπορεί επίσης να σας επαινέσει. Αν ψάχνετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Οι άνθρωποι πιθανότατα θα είναι πιο δεκτικοί σε αυτά τα αιτήματα τώρα από ό, τι στο παρελθόν ή, ενδεχομένως, στο μέλλον. Επωφεληθείτε από αυτήν τη στιγμή. Η υπερβολική εμπιστοσύνη δεν είναι ποτέ σοφή, αλλά μην ντρέπεστε  τώρα. Έχετε εργαστεί σκληρά για αυτήν την αναγνώριση. Σε οικογενειακά θέματα  φροντίζοντας κάποιον που είναι λιγότερο τυχερός ή αδύναμος από εσάς. Σε θέματα υγείας προσοχή της κλειδώσεις σου . Απέφυγε της απότομες κινήσεις και την κούραση .

Αντίστροφα

Η Ruzanna ανάποδα δηλώνει απιστία, απείθεια, έλλειψη εμπιστοσύνης, άρρωστη αγάπη. Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας να μην είστε τόσο κοντά όσο θα θέλατε. ίσως υπάρχει έλλειψη βαθύτερης σύνδεσης. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, καθώς αυτό μπορεί να λυθεί με σοβαρή και οικεία συνομιλία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είσαστε τόσο μπλεγμένοι στο να μπείτε σε μια σχέση, που δεν έχετε παρατηρήσει ότι εσείς έπρεπε να οριμάσετε . Μερικές φορές, μπορούμε να μπαίνουμε σε ένα ειδύλλιο για να μας αποσπάσει από την εσωτερική δουλειά που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι. Χωρίς να κάνουμε αυτήν την εσωτερική δουλειά, ανεξάρτητα από τα υπέροχα ρομάντζα που έρχονται στο δρόμο μας, αυτή η δυσαρέσκεια θα παραμένει πάντα.

Μπορεί να είναι ένα ενοχλητικό φύλλο για την καριέρα σας. Δεδομένου ότι η όρθια κάρτα θεωρείται η «κάρτα επιθυμίας» η Ruzanna, αντίστροφα, μπορεί να σημαίνει ότι κάτι που πάντα ονειρευόσασταν γρήγορα δεν αποδεικνύεται όπως φανταζόσασταν. Ίσως να ήλπιζες ότι ανοίγοντας μια επιχείρηση ή ξεκινώντας αυτή τη νέα δουλειά ότι όλα θα ήταν καλύτερα, όταν η πραγματικότητα είναι τόσο μακριά όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η δουλειά είναι πιο δύσκολη, πιο κουραστική, ή απλά πάρα πολύ για να την χειριστείτε. Μπορεί επίσης να υπάρχει έλλειψη ανταμοιβών, μπορεί να μην αναγνωριστείτε για τις προσπάθειές σας. Αντί να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τη νέα πορεία της καριέρας σας, μπορείτε να αισθανθείτε απογοητευμένοι και απογοητευμένοι. Ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε στον πίνακα σχεδίασης για να κάνετε κάποιες αλλαγές.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *