Shofranka (μακριά)

Sofranka

 

  • Χρόνος :Στην διάρκεια 5 ετών .
  • Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Eagle Feather =Το σημάδι αυτό δηλώνει το πρόσωπο που είναι αρμόδιο, επαγγελματικές συναλλαγές. Ως άτομο θα είναι οποιοσδήποτε φοράει στολή. Τα νέα που προέρχονται από αυτό το άτομο που είναι πιο επίσημο παρά προσωπικό. Η απάντηση σε ερώτηση σας είναι προσοχή στις παγίδες , ότι λάμπει δεν είναι χρυσός .

Η  Shofranka είναι το τέλος, η διάλυση,  ανισορροπία, σημείο θραύσης, διακοπή, φόβος, αγωνία. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει  την καρδιά και τα αισθήματα μελαχρινού  ατόμου επιπλέον δείχνει  την φιλονικία, τον καβγά! Απόσταση και χάσμα . Εάν ασχοληθείτε με αυτόν τον άντρα, θα σας αγαπήσει και θα σας αφήσει. Ένα επιπόλαιος εραστής …. Απαιτείται δράση από εσάς τώρα για την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτός που επιθυμείτε μπορεί να έχει πολλές γυναίκες τριγύρω του  και ίσως πρέπει να ανταγωνιστείτε για την αγάπη του. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από αυτό και γίνετε πολύ αυστηροί μαζί του . Αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τον πιθανό σύντροφό σας αντί να έρθει προς τα εσάς . Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχουν μερικές μικρές συγκρούσεις. Προσέξτε ότι αυτό που αρχικά ξεκινά ως παιχνιδιάρικος χλευασμός μπορεί να μετατραπεί σε εκρηκτικά επιχειρήματα εναντίον σας . Σε θέματα υγείας μεγάλη προσοχή για δυσάρεστες εξελίξεις . Σε επαγγελματικά μία συνεργασία που διαλύεται και τελειώνει . Μπορεί να βρίσκεστε σε μια περίοδο οικονομικής αστάθειας . Είναι προσωρινό, αλλά πρέπει να πολεμήσετε. Αυτή η μάχη μπορεί να έχει τη μορφή της ανάγκης να δουλέψουμε ιδιαίτερα σκληρά ή να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια για τον έλεγχο της οικονομικής σας κατάστασης. Εάν η τρέχουσα κατάστασή σας δεν είναι σταθερή, ενδέχεται να συζητήσετε σύντομα για τα χρήματα. Αυτή η συζήτηση μπορεί να είναι είτε με κάποιον που αγαπάτε ή με έναν ξένο, όπως έναν υπάλληλο ή έναν υφιστάμενο σας . Μπορεί να διαπιστώσετε ότι απλές εργασίες, όπως η επιστροφή χρημάτων ή η αποζημίωση είναι αγχωτική και γεμάτη διαμάχες. Σε θέματα υγείας προσέξτε τον εαυτό σας , κάντε ένα γενικό τσεκ απ και μην παραμελήστε προγραμματισμένες εξετάσεις .

Αντίστροφα

Η Shofranka ανάποδα δηλώνει  τραυματικό ή βίαιο τέλος, πνευματική κρίση, βαθιά θλίψη. Ζητήματα για το πώς αντιμετωπίζετε τις συγκρούσεις μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις σας τώρα. Εάν είστε σε μια σχέση, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε συγκρατήσει  τις δυσαρέσκειές σας για να αποφύγετε συγκρούσεις για να έχετε μια ομαλή σχέση . Τελικά η αποφυγή δύσκολων συνομιλιών οδηγεί σε διάβρωση της εμπιστοσύνης. Να θυμάστε ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα στις ανάγκες του, και ότι οι ανάγκες σας δεν σας καθιστούν λιγότερο αγαπητούς. Εάν, ωστόσο, έχετε κάνει τη σκληρή δουλειά να εκφράσετε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια με τον σύντροφό σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι παρεξηγήσεις ξεκινούν. Αυτό που κάποτε ήταν επιχειρήματα μπορεί να εξαφανιστούν μόλις επιτευχθεί ειλικρίνεια και σαφήνεια.

Σε θέματα επαγγελματικά σημαίνει ότι η σύγκρουση και ο ανταγωνισμός που υπήρξε πρόσφατα στην επαγγελματική σας ζωή τελειώνει. Ίσως να μεταβαίνετε σε μια λιγότερο ανταγωνιστική βιομηχανία ή το περιβάλλον γύρω σας γίνεται σταδιακά πιο φιλικό και χαλαρό. Ανεξάρτητα, αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Είναι μια λύση από τις πρόσφατες εργασιακές σας συγκρούσεις που θα σας επιτρέψουν να επενδύσετε την ενέργειά σας σε άλλες πτυχές της ζωής σας.

Σε οικονομικά θέματα, μπορεί να σημαίνει κλιμάκωση της σύγκρουσης χρημάτων με τους αγαπημένους σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τυχόν συζητήσεις που μπορεί να έχετε με τους γύρω σας σχετικά με τα χρήματα είναι πιθανό να αυξηθούν και να συνεχιστούν.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *