Tshilaba (αναζητώντας γνώση)

Tshilaba

  • Χρόνος : Τον Ιούνιο.
  • Σύμβολο : ΕΠΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Snake =Η απάντηση σε ένα ερώτημα είναι προσοχή  στο  ψέματα, την  διαφθορά, το ψεύτικο. Προδοσία. Διπρόσωπο άτομο .

Η Tshilaba είναι η ζημιά, η καταστροφή θυμός . Σε θέματα υγείας προσοχή σε ατυχήματα , μία χειρουργική επέμβαση . Σε αισθηματικά θέματα συμβολίζει την αναστάτωση, την ταραχή, την ζήλια, την γρίνια από άτομο μελαχρινό . Εάν είστε με έναν σύντροφο, μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να παλέψετε για τη σχέση σας. Ενδέχεται να υπάρχουν αντιρρήσεις από άλλα μέρη. οικογένεια, άλλοι μνηστήρες, φίλοι που αντιτίθενται στους δύο να είσαι μαζί. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τη σχέση σας, παρόλο που πολλά εξωτερικά πράγματα στο περιβάλλον σας λειτουργούν ενάντια στους δυο σας. Παρά όλους αυτούς τους παράγοντες, μπορεί να γεμίσετε με αυτοπεποίθηση ότι αυτό είναι το σωστό. Κρατήστε αυτό το συναίσθημα, θα σας βοηθήσει να είστε ενεργοποιημένοι όταν η πορεία γίνεται σκληρή. Σε επαγγελματικά θέματα εξαπάτηση του χειρότερου είδους.. μεγάλη προσοχή. Άλλοι μπορεί να σας επιτεθούν ή να ζηλέψουν τη θέση σας στην εργασία. Αγκαλιάστε την εσωτερική σας εμπιστοσύνη και προχωρήστε χωρίς φόβο. Οι προκλήσεις είτε στη θέση σας είτε στα ηθικά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοινές τώρα. Ευτυχώς, έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τυχόν φόβους ή ανησυχίες και να υπερασπιστείτε με επιτυχία τόσο τον εαυτό σας όσο και τις πεποιθήσεις σας. Σε θέματα υγείας ακολουθήστε της συμβουλές του γιατρού σας .

Αντίστροφα

Η Tshilaba ανάποδα δηλώνει δουλεία, τυραννία, αδυναμία, καταστροφή, βία. Μπορεί να υποδηλώσει ότι η σχέση που εργάζεστε τόσο σκληρά για να την  υπερασπιστείτε μπορεί πράγματι να είναι σε ασταθές έδαφος. Άλλοι γύρω σας μπορεί να το δουν καθαρά και να σας το λένε αλλά εσείς δεν δίνετε σημασία . Αντ ‘αυτού, μπορεί να απαλλαγείτε από αυτές τις ανησυχίες και ίσως να βρίσκεστε σε μια περίοδο άρνησης. Η αγάπη μπορεί να σας δυσκολεύει να δείτε την αλήθεια. Εναλλακτικά, ακόμα κι αν είστε και οι δύο μαζί για τους σωστούς λόγους, μπορεί να δυσκολεύεστε να παραμείνετε μαζί μεταξύ των εξωτερικών δυνάμεων που προσπαθούν να σας ξεχωρίσουν.

Η προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα  μπορεί να μην λειτουργεί. Αυτό μπορεί να προέλθει από έλλειψη προετοιμασίας. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τις προηγούμενες νίκες σας, τις αρχές σας ή τη θέση σας. Αυτήν τη στιγμή, είναι σημαντικό να προστατεύσετε τη θέση εργασίας ή την επιχείρησή σας, αλλά δεν είστε πρόθυμοι ή έτοιμοι να το κάνετε. Οι άνθρωποι μπορούν συχνά να ζηλέψουν την επιτυχία, οπότε δεν αρκεί να ξεκουράζεσαι στις δάφνες σου. Μερικές φορές, όπως τώρα, ίσως χρειαστεί να είστε σε επιφυλακή για άτομα που προσπαθούν να σας υπονομεύσουν. Οποιεσδήποτε επιλογές έχετε κάνει πρόσφατα, σας άφησαν ευάλωτοι σε κάποιον άλλον που έρχεται και κλέβει τις ευκαιρίες που προσπαθήσατε να δημιουργήσετε. Να είστε προσεκτικοί.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *