Xriso (χρυσή)

Xriso

 

  • Χρόνος : Σε 4 μέρες .
  • Σύμβολο : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ
  • Βουλοκέρι Raindrops Rain =Το σημάδι αυτό δηλώνει  κέρδος, πλεονέκτημα, αύξηση. Θετική απροσδόκητη εύνοια σε ένα ερώτημα σας  .

Η Xriso είναι το χρήματα, πλούτος, οικονομικά θέματα, το παρελθόν, ό, τι είναι γνωστό. Σε οικονομικά θέματα δηλώνει επιτυχία και προσδοκώμενα κέρδη . Μεγάλες επιτυχίες σε επαγγελματικά θέματα . Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ακόμα μπορούν να σηματοδοτήσουν ότι μπορεί να αισθανθείτε αποσπασμένοι. Είσαι τόσο απασχολημένος που ζηλεύεις αυτό που έχουν οι άλλοι που δεν βλέπεις τι είναι μπροστά σου; Μπορεί να συγκρίνετε συνεχώς τη δική σας κατάσταση με άλλους, αλλά αυτός ο φθόνος μπορεί να σας εμποδίσει να εκτιμήσετε αυτό που έχετε ήδη. Το να είσαι πιο ευγνώμων μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να δεις καλύτερους τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να είσαι πιο άνετος όταν παίρνεις υλικούς κινδύνους. Σε οικογενειακά θέματα  το σπίτι καστανού ανοιχτού ατόμου. Σε αισθηματικά θέματα ένα πλεονέκτημα που αποκτάτε και η κατάλληλη στιγμή για να κάντε την κίνηση σας . Θα κάνεις ή έχεις σχέση με άτομο που έχει πολύ καλή οικονομική επιφάνεια . Αν είσαι ανύπαντρη, η Xriso για αισθηματικά θέματα  σημαίνει ότι θα αισθανθείς πλήξη ή αδιαφορία σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να προκύψει φυσικά μετά από διάλυση, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν προέρχεται από ασυνείδητη προσπάθεια να προστατευτείτε από πιθανό πόνο και ταλαιπωρία που σας έφερε μια αγάπη στο παρελθόν. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος και κουρασμένος στη σχέση σας. Ο ενθουσιασμός έχει ξεθωριάσει και μπορεί να νιώθετε περισσότερο σαν συγκάτοικοι από ότι σαν εραστές. Μερικές φορές αυτό απαιτεί μόνο κάποια εξερεύνηση και προθυμία για πειραματισμό. Χωρίς κάποια προσπάθεια και από τους δύο σας, η σχέση μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. Δίνεται περισσότερη βάση σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά και παραμελήται την σχέση σας. Σε θέματα υγείας πρόσεξε λίγο τους αστράγαλους και τα γόνατα σου .

Αντίστροφα

Η Xriso ανάποδα δηλώνει προβλήματα χρημάτων, χρέος, απώλεια χρημάτων, χρήματα που δεν λαμβάνονται, το μέλλον, κάτι νέο ή ακόμα άγνωστο. Μπορεί να βγαίνετε από μια στιγμή απόσυρσης και περισυλλογής με το αντίστροφο νόημα σε αισθηματικά θέματα για την Xriso και μπορεί να γίνετε πιο δραστήριοι στη ρομαντική σας ζωή ξανά, αυτή τη φορά, με καλύτερη κατανόηση και εκτίμηση για αυτό που σας φέρνει. Εάν ανακάμπτετε από ένα χωρισμό ίσως αρχίζετε να αφήνετε τα βάσανα του παρελθόντος και το μέλλον φαίνεται γεμάτο υπόσχεση. Να είστε ενθουσιασμένοι για αυτό που σας φέρνει το μέλλον. Με την καλύτερη κατανόηση του τι θέλετε και ποιοι είστε, οι πιθανές αγάπης που συναντάτε τώρα μπορεί να είναι αναζωογονητικά διαφορετικές.

Το σύμπαν δεν θα σας δώσει τίποτα εκτός αν αναλάβετε δράση, αλλά οι ευκαιρίες που δεν είχατε προηγουμένως λάβει υπόψη ή παρατηρήσετε μπορούν ξαφνικά να λάβουν τον κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σας. Μην αφήνεται της οικονομικές αποτυχίες να σας γυρίζουν συνέχεια πίσω , προσπαθήστε περισσότερο .

Παρόλο που στο παρελθόν ίσως ζηλευτήκατε άλλους για την οικονομική τους ασφάλεια, ενδέχεται να κάνετε βήματα για να είστε πιο θετικοί με την προσέγγισή σας στα οικονομικά. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει καθώς εστιάζετε την ενέργειά σας σε καλύτερες οικονομικές συνήθειες στο μέλλον . Εξοικονομήστε και ξοδέψτε όπως χρειάζεστε χωρίς να αφήσετε αυτό που σκέφτονται οι άλλοι ή να σας αποσπάσουν την προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι να εργαστείτε για τις ανταμοιβές που πρόκειται να έρθουν και μην σας καταβάλει μία πρόσκερη αποτυχία .

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *