Zara (πρωί)

Zara

 

  • Χρόνος :Αρνητικό για το παρόν .
  • Σύμβολο : ΕΠΤΑ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Four Ages =Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ότι την απόφαση την τελική ετυμηγορία την έχει τρίτο πρόσωπο , δεν εξαρτάτε από εσάς .

Η Zara είναι η υλική ευημερία, ασφάλεια, σταθερότητα, εκπλήρωση μίας επιθυμίας , συσσωρευμένο κεφάλαιο. Σε επαγγελματικά θέματα αναφέρετε σε σταθερό περιβάλλον εργασίας. Αποφάσεις εκείνων που είναι αρμόδιοι. Σε αισθηματικά εξελίξεις με άτομο καστανό σκούρο. Ζύγιση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων σε μια ερωτική κατάσταση. Ίσως είναι σημαντικό για εσάς να παραμείνετε προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε γνωρίσει κάποιον νέο φλερτ . Εσείς ή κάποιος στη ρομαντική σας ζωή μπορείτε να είστε ανέντιμοι αυτή τη στιγμή, και στις χειρότερες πιθανές περιπτώσεις, ακόμη και άπιστοι. Ζυγίστε της καταστάσεις και πάρτε σωστές αποφάσεις .Εάν τα ένστικτά σας  λένε ότι σας λένε ψέματα, ίσως χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση. Εάν έχετε αυτό, σκεφτείτε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σας. Ακόμη και το ευγενικό ψέμα για την ελευθερία συναισθημάτων μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλα προβλήματα εάν δεν αντιμετωπιστεί η αιτία. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε εάν είστε πολύ ύποπτοι ή δεν εμπιστεύεστε πιθανούς εραστές ή, από την άλλη πλευρά, τους καθοδηγείτε ή υπερβάλλετε ποιοι είστε. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας σε περιτριγυρίζουν άτομα ανάξια εμπιστοσύνης , προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε της σκέψης και τα μυστικά σας . Ανησυχία και προβληματισμός .  Σε θέματα υγείας οι έντονοι ρυθμοί στην ζωή σας δημιουργούν ψυχοσωματικά προβλήματα …ηρεμίστε και οργανώστε τον χρόνο σας .

Αντίστροφα

Η Zara ανάποδα δηλώνει μία αποκλεισμένη κατάσταση, έλλειψη εκπλήρωσης, ανασφάλεια, φόβος, άγχος, ταπείνωση, επίθεση.Η ανεντιμότητα έρχεται πάντα στο φως και αυτή η κάρτα σηματοδοτεί ότι η αλήθεια έρχεται τώρα στην επιφάνεια. Εάν είστε ο απατεώνας, είναι μακροπρόθεσμα πιο σημαντικό να ομολογήσετε και να παραδεχτείτε οποιαδήποτε αδίκημα. Δεν είναι εύκολο να φέρεις το βάρος της ανεντιμότητας. γιατί συνήθως έρχεται με συνεχές άγχος να ανακαλυφθεί. Όσοι αναζητούν αγάπη μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να αφήσουν τυχόν προσποιήσεις ή να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια. Μακροπρόθεσμα, αυτό μπορεί να σας φέρει περισσότερη ικανοποίηση από το να πρέπει να αλλάζετε με συνέπεια τον εαυτό σας για την αγάπη.

Είτε είστε το θύμα μίας εξαπάτησης, είτε είστε αυτός που ήταν άδικος, η ενοχή και η ντροπή είναι πιθανό να ωθήσουν τον δράστη να εξομολογήσει και ίσως να συμφιλιώσει. Εφόσον κάνετε διορθώσεις και αντιμετωπίζετε τις συνέπειες, υπάρχει πιθανότητα συγχώρεσης. Εναλλακτικά, η κατάσταση στην εργασία μπορεί να κλιμακωθεί. Μερικές φορές αυτοί που ευθύνονται δεν οδηγούνται δημόσια στη δικαιοσύνη. Μερικές φορές η Zara είναι μια απλή δήλωση ότι οι στρατηγικές και η προσέγγιση που χρησιμοποιείτε στην εργασία απλά δεν λειτουργούν και θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο χειρισμού των έργων σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε αποκλεισμό και ανασφάλεια  .

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *