Πολιτική Απορρήτου Εφαρμογής

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Τελευταία ενημέρωση 22 Οκτωβρίου 2020
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας δουλεύοντας ως Μάντισσα (“Μάντισσα“,” εμείς “,” εμάς “,” μας “) και της εταιρίας Okeanos Coffee Company LDT της οποίας είναι ιδιοκτησία . Έχουμε δεσμευτεί να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και το δικαίωμά σας στην ιδιωτική ζωή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική μας ή τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο mantissa@okeanoscafe.com.
Η εταιρεία Ωκεανός Coffee Company σέβεται τα δικαιώματα προσωποποίησης και ιδιωτικότητας όλων των ΧΡΗΣΤΩΝ. Αποδέχεται και δεσμεύεται ότι δεν θα δώσει προσωπικές πληροφορίες σε κανένα θεσμικό όργανο ή οργανισμό για οποιονδήποτε λόγο εκτός από τους λόγους που αναφέρονται στα άρθρα και για τις δικαστικές αρχές.
Όταν επισκέπτεστε το εφαρμογή κινητού, και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε με τα προσωπικά σας στοιχεία. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου, περιγράφουμε την πολιτική απορρήτου μας. Επιδιώκουμε να σας εξηγήσουμε με τον πιο καθαρό τρόπο ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με αυτές. Ελπίζουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το διαβάσετε προσεκτικά, καθώς είναι σημαντικό. Εάν υπάρχουν όροι σε αυτήν την πολιτική απορρήτου με τους οποίους δεν συμφωνείτε, διακόψτε τη χρήση του Εφαρμογές και τις υπηρεσίες μας.
Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του εφαρμογή κινητού, (” Εφαρμογές “), ή / και οποιεσδήποτε σχετικές υπηρεσίες, πωλήσεις, μάρκετινγκ ή εκδηλώσεις (τις αναφερόμαστε συλλογικά σε αυτήν την πολιτική απορρήτου ως ” Ιστότοποι “) .
Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου , καθώς θα σας βοηθήσει να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την κοινή χρήση των προσωπικών σας στοιχείων μαζί μας .
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;
2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
3. Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας με κανέναν;
4. ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ;
6. Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;
7. ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ;
9. ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ
10. Μήπως οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας έχουν ειδικά δικαιώματα ιδιωτικής ζωής;
11. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;
1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Προσωπικά στοιχεία που μας αποκαλύπτετε
Εν συντομία:  Συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε , όπως όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, κωδικούς πρόσβασης και δεδομένα ασφαλείας,  και στοιχεία πληρωμής.
Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς όταν εγγραφή στο Εφαρμογές, εκφράζοντας ενδιαφέρον για τη λήψη πληροφοριών για εμάς ή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, όταν συμμετέχουμε σε δραστηριότητες στο Εφαρμογές ή διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας.
Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από το πλαίσιο των αλληλεπιδράσεών σας με εμάς και το Εφαρμογές, τις επιλογές που κάνετε και τα προϊόντα και τις δυνατότητες που χρησιμοποιείτε. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
Όνομα και στοιχεία επικοινωνίας.  Συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση email, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλα παρόμοια δεδομένα επικοινωνίας.
Διαπιστευτήρια.  Συλλέγουμε κωδικούς πρόσβασης, υποδείξεις κωδικού πρόσβασης και παρόμοιες πληροφορίες ασφαλείας που χρησιμοποιούνται για έλεγχο ταυτότητας και πρόσβαση σε λογαριασμό.
Δεδομένα πληρωμής Συλλέγουμε τα απαραίτητα δεδομένα για την επεξεργασία της πληρωμής σας, εάν πραγματοποιείτε αγορές, όπως τον αριθμό του μέσου πληρωμής σας (όπως έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας) και τον κωδικό ασφαλείας που σχετίζεται με το μέσο πληρωμής σας. Όλα τα δεδομένα πληρωμής αποθηκεύονται από τον επεξεργαστή πληρωμών μας και θα πρέπει να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου του και να επικοινωνήσετε απευθείας με τον επεξεργαστή πληρωμών για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας.
Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε πρέπει να είναι αληθείς, πλήρεις και ακριβείς και πρέπει να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές σε αυτά τα προσωπικά στοιχεία.

Οι πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα
Εν συντομία:  Ορισμένες πληροφορίες – όπως διεύθυνση IP ή / και χαρακτηριστικά προγράμματος περιήγησης και συσκευής – συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε το Εφαρμογές.
Συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή πλοηγείστε στο Εφαρμογές. Αυτές οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτουν τη συγκεκριμένη ταυτότητά σας (όπως το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας), αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες συσκευής και χρήσης, όπως τη διεύθυνση IP, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής, το λειτουργικό σύστημα, τις προτιμήσεις γλώσσας, τις διευθύνσεις URL παραπομπής, το όνομα της συσκευής, τη χώρα, την τοποθεσία , πληροφορίες για το πώς και πότε χρησιμοποιείτε την δική μας εφαρμογή και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες είναι κυρίως απαραίτητες για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργίας της εφαρμογής και για τους σκοπούς της εσωτερικής ανάλυσης και αναφοράς μας.
Όπως πολλές επιχειρήσεις, συλλέγουμε επίσης πληροφορίες μέσω cookie και παρόμοιων τεχνολογιών.

Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των εφαρμογών μας
Εν συντομία:  Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το δικό σας  γεω-τοποθεσία, κινητή συσκευή, ειδοποιήσεις προώθησης, όταν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας.
Εάν χρησιμοποιείτε τις Εφαρμογές μας, συλλέγουμε επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες:
 • Πληροφορίες γεω-τοποθεσίας. Ενδέχεται να ζητήσουμε πρόσβαση ή άδεια και παρακολούθηση πληροφοριών βάσει τοποθεσίας από την κινητή συσκευή σας, είτε συνεχώς είτε κατά τη χρήση της εφαρμογής μας για κινητά, για την παροχή υπηρεσιών βάσει τοποθεσίας. Εάν θέλετε να αλλάξετε την πρόσβαση ή τα δικαιώματά μας, μπορείτε να το κάνετε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.
 • Δεδομένα κινητής συσκευής. Συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες συσκευής (όπως το αναγνωριστικό της κινητής συσκευής, το μοντέλο και τον κατασκευαστή σας), το λειτουργικό σύστημα, τις πληροφορίες έκδοσης και τη διεύθυνση IP.
 • Ειδοποιήσεις προώθησης. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να σας στείλουμε ειδοποιήσεις push σχετικά με τον λογαριασμό σας ή την εφαρμογή για κινητά. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη αυτών των τύπων επικοινωνιών, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Πληροφορίες που συλλέγονται από άλλες πηγές
Εν συντομία:   Ενδέχεται να συλλέξουμε περιορισμένα δεδομένα από δημόσιες βάσεις δεδομένων, συνεργάτες μάρκετινγκ, και άλλες εξωτερικές πηγές.
Ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες για εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων, από κοινού συνεργάτες μάρκετινγκ, καθώς και από άλλα τρίτα μέρη. Παραδείγματα των πληροφοριών που λαμβάνουμε από άλλες πηγές περιλαμβάνουν: πληροφορίες προφίλ κοινωνικών μέσων; δυνητικοί πελάτες μάρκετινγκ και αποτελέσματα αναζήτησης και σύνδεσμοι, συμπεριλαμβανομένων λιστών επί πληρωμή (όπως σύνδεσμοι διαφημιζόμενων).
2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
Εν συντομία:   Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για σκοπούς που βασίζονται σε νόμιμα επιχειρηματικά συμφέροντα, την εκπλήρωση του συμβολαίου μας μαζί σας, τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις ή / και τη συγκατάθεσή σας.
Χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται μέσω της εφαρμογής μας για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για αυτούς τους σκοπούς, βασιζόμενοι στα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα (“Επιχειρηματικοί Σκοποί”), προκειμένου να συνάψουμε ή να συνάψουμε συμβόλαιο με εσάς (“Συμβατική”), με τη συγκατάθεσή σας (“Συγκατάθεση”) και / ή για συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (“Νομικοί λόγοι”). Υποδεικνύουμε τους συγκεκριμένους λόγους επεξεργασίας στους οποίους βασίζουμε δίπλα σε κάθε σκοπό που αναφέρεται παρακάτω.
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε ή λαμβάνουμε:
 • Για να διευκολυνθεί η δημιουργία λογαριασμού και η διαδικασία σύνδεσης. Εάν επιλέξετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με εμάς σε λογαριασμό τρίτου (όπως ο λογαριασμός σας Google ή Facebook), χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας επιτρέπετε να συλλέγουμε από αυτά τα τρίτα μέρη για να διευκολύνουμε τη δημιουργία λογαριασμού και τη διαδικασία σύνδεσης.
 • Για να σας στείλουμε μάρκετινγκ και διαφημιστικές ανακοινώσεις. Εμείς και / ή οι συνεργάτες μάρκετινγκ τρίτων μερών ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που μας στέλνετε για τους σκοπούς μάρκετινγκ, εάν αυτό είναι σύμφωνο με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα email μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή (ανατρέξτε στην ενότητα ” ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ” παρακάτω).
 • Για να σας στείλουμε διοικητικές πληροφορίες. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας στείλουμε προϊόντα, υπηρεσίες και νέες πληροφορίες χαρακτηριστικών ή / και πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας.
 • Εκπληρώστε και διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να εκπληρώσουμε και να διαχειριστούμε τις παραγγελίες, τις πληρωμές, τις επιστροφές και τις ανταλλαγές σας μέσω της εφαρμογής μας .
 • Να σας παρέχουμε στοχευμένες διαφημίσεις.  Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να αναπτύξουμε και να προβάλλουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις (και να συνεργαστούμε με τρίτα μέρη που το κάνουν) προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας ή / και στην τοποθεσία σας και για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητά τους.
 • Διαχειριστείτε κληρώσεις και διαγωνισμούς βραβείων. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τη διαχείριση κλήρων και διαγωνισμών όταν επιλέγετε να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς μας.
 • Για την προστασία του Ιστοτόπου μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως μέρος των προσπαθειών μας για τη διατήρηση των πληροφοριών μας Εφαρμογές ασφαλές και ασφαλές (για παράδειγμα, για παρακολούθηση και πρόληψη απάτης).

 

 

 • Για να επιβάλουμε τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας.

 

 • Για να απαντήσετε σε νομικά αιτήματα και να αποτρέψετε βλάβες. Εάν λάβουμε κλήση ή άλλο νομικό αίτημα, ενδέχεται να χρειαστεί να επιθεωρήσουμε τα δεδομένα που διατηρούμε για να προσδιορίσουμε τον τρόπο απόκρισης.

 

 • Για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς.  Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμός τάσεων χρήσης, προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας καμπανιών και αξιολόγηση και βελτίωση τωνΕφαρμογές, προϊόντα, υπηρεσίες, μάρκετινγκ και την εμπειρία σας.
3. Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας με κανέναν;
Εν συντομία:   Μοιραζόμαστε πληροφορίες μόνο με τη συγκατάθεσή σας, για συμμόρφωση με τους νόμους, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες, για την προστασία των δικαιωμάτων σας ή για την εκπλήρωση επιχειρηματικών υποχρεώσεων.
Μπορούμε να επεξεργαστούμε ή να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας που διατηρούμε με βάση την ακόλουθη νομική βάση:
 • Συγκατάθεση: Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας εάν μας έχετε δώσει συγκεκριμένη συγκατάθεση για τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για συγκεκριμένο σκοπό.
 • Νόμιμα ενδιαφέροντα: Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας όταν είναι εύλογα απαραίτητο για την επίτευξη των νόμιμων επιχειρηματικών μας συμφερόντων.
 • Εκτέλεση συμβολαίου: Όταν έχουμε συνάψει σύμβαση με εσάς, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να εκπληρώσουμε τους όρους της σύμβασής μας.
 • Νομικές υποχρεώσεις: Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας όπου απαιτείται από το νόμο για να συμμορφωθούμε με το εφαρμοστέο δίκαιο, κυβερνητικά αιτήματα, δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση ή νομική διαδικασία, όπως σε απάντηση δικαστικής απόφασης ή κλήσης ( συμπεριλαμβανομένης της ανταπόκρισης στις δημόσιες αρχές να πληρούν τις εθνικές απαιτήσεις ασφάλειας ή επιβολής του νόμου).
 • Ζωτικά συμφέροντα: Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας όπου πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να διερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση σχετικά με πιθανές παραβιάσεις των πολιτικών μας, ύποπτη απάτη, καταστάσεις που συνεπάγονται πιθανές απειλές για την ασφάλεια οποιουδήποτε ατόμου και παράνομες δραστηριότητες ή ως αποδεικτικά στοιχεία δικαστικές διαφορές στις οποίες εμπλέκουμε.
Πιο συγκεκριμένα, ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 • Μεταφορές επιχειρήσεων. Μπορούμε να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε σχέση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, χρηματοδότηση ή απόκτηση όλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.
 • Προμηθευτές, σύμβουλοι και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών τρίτων. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους προμηθευτές, παροχείς υπηρεσιών, εργολάβους ή αντιπροσώπους που παρέχουν υπηρεσίες για εμάς ή για λογαριασμό μας και απαιτούμε πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες για να γίνει αυτή η εργασία. Παραδείγματα περιλαμβάνουν: επεξεργασία πληρωμών, ανάλυση δεδομένων, παράδοση email, υπηρεσίες φιλοξενίας, εξυπηρέτηση πελατών και προσπάθειες μάρκετινγκ. Μπορούμε να επιτρέψουμε σε επιλεγμένα τρίτα μέρη να χρησιμοποιούν τεχνολογία παρακολούθησης στην Εφαρμογή μας, που θα τους επιτρέψει να συλλέξουν δεδομένα σχετικά με τον τρόπο αλληλεπίδρασης με την Εφαρμογή στο πέρασμα του χρόνου. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για ανάλυση και παρακολούθηση δεδομένων, για τον προσδιορισμό της δημοτικότητας ορισμένου περιεχομένου και για την καλύτερη κατανόηση της διαδικτυακής δραστηριότητας. Εκτός εάν περιγράφεται σε αυτήν την Πολιτική, δεν κοινοποιούμε, πωλούμε, ενοικιάζουμε ή ανταλλάσσουμε οποιαδήποτε πληροφορία σας με τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς.
 • Συνεργάτες. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους συνεργάτες μας, οπότε θα απαιτήσουμε από αυτούς τους συνεργάτες να τηρήσουν αυτήν την πολιτική απορρήτου. Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν τη μητρική μας εταιρεία και οποιεσδήποτε θυγατρικές εταιρείες, συνεργάτες κοινοπραξίας ή άλλες εταιρείες που ελέγχουμε ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο μαζί μας.
 • Συνέταιροι. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας στους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές.
 • Προσφορά τοίχου. Οι Εφαρμογές μας ενδέχεται να εμφανίζουν έναν “τοίχο προσφοράς” που φιλοξενείται από τρίτους. Ένας τέτοιος τείχος προσφορών επιτρέπει σε τρίτους διαφημιζόμενους να προσφέρουν εικονικό νόμισμα, δώρα ή άλλα αντικείμενα στους χρήστες σε αντάλλαγμα για αποδοχή και ολοκλήρωση μιας διαφημιστικής προσφοράς. Ένας τέτοιος τοίχος προσφορών μπορεί να εμφανίζεται στην εφαρμογή μας για κινητά και να εμφανίζεται σε εσάς βάσει συγκεκριμένων δεδομένων, όπως η γεωγραφική σας περιοχή ή οι δημογραφικές πληροφορίες. Όταν κάνετε κλικ σε έναν τοίχο προσφοράς, θα αφήσετε την εφαρμογή για κινητά. Ένα μοναδικό αναγνωριστικό, όπως το αναγνωριστικό χρήστη, θα κοινοποιηθεί στον πάροχο υπηρεσιών προσφοράς προκειμένου να αποφευχθεί η απάτη και να πιστωθεί σωστά ο λογαριασμός σας.
4. ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ; 
Εν συντομία:   Μοιραζόμαστε πληροφορίες μόνο με τα ακόλουθα τρίτα μέρη.
Μοιραζόμαστε και αποκαλύπτουμε τις πληροφορίες σας μόνο με τα ακόλουθα τρίτα μέρη. Έχουμε κατηγοριοποιήσει κάθε μέρος, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε εύκολα τον σκοπό των πρακτικών συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων μας. Εάν έχουμε επεξεργαστεί τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας και θέλετε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Διαφήμιση, άμεσο μάρκετινγκ
AdMob
 • Επιτρέψτε στους χρήστες να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τρίτων
Λογαριασμός PayPal και Λογαριασμός Google
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλεια δεδομένων
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του Google Drive
 • Βελτιστοποίηση λειτουργικότητας και υποδομής
Μηχανή εφαρμογών Google
 • Τιμολόγιο και χρέωση
Apple Pay και Πορτοφόλι Google
 • Πλατφόρμες Επαναστόχευσης
Επαναληπτικό μάρκετινγκ του Google Analytics και email marketing μέσω του Mailchimp
 • Δοκιμή ιστότοπου
Κονσόλα Google Play
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων
Leaseweb
5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ;
Εν συντομία:   Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για τη συλλογή και την αποθήκευση των πληροφοριών σας.
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookie και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης (όπως web beacons και pixel) για πρόσβαση ή αποθήκευση πληροφοριών. Συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τέτοιες τεχνολογίες και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απορρίψετε ορισμένα cookie παρατίθενται στην Πολιτική cookie.
6. Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;
Εν συντομία:   Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο.
Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής από το νόμο (όπως φορολογικές, λογιστικές ή άλλες νομικές απαιτήσεις). Κανένας σκοπός αυτής της πολιτικής δεν απαιτεί από εμάς να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για περισσότερο από1 έτος μετά τον τερματισμό του λογαριασμού του χρήστη.
Όταν δεν έχουμε τρέχουσα νόμιμη επιχείρηση να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα τα διαγράψουμε ή θα τα ανωνυμοποιήσουμε ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αποθηκευτεί σε εφεδρικά αρχεία), τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και να τα απομονώσετε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία έως ότου είναι δυνατή η διαγραφή.
7. ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
Εν  ολίγοις  Στοχεύουμε στην προστασία των προσωπικών σας στοιχείων μέσω ενός συστήματος οργανωτικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας.
Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την ασφάλεια τυχόν προσωπικών πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, θυμηθείτε επίσης ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το ίδιο το Διαδίκτυο είναι 100% ασφαλές. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, τη μετάδοση προσωπικών πληροφοριών από και προς την Εφαρμογή μας είναι με δική σας ευθύνη. Πρέπει να έχετε πρόσβαση μόνο στις υπηρεσίες εντός ασφαλούς περιβάλλοντος.
8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ;
Εν συντομία:   Σε ορισμένες περιοχές, όπως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος, έχετε δικαιώματα που σας επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε να ελέγξετε, να αλλάξετε ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή.
Σε ορισμένες περιοχές (όπως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος), έχετε ορισμένα δικαιώματα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το δικαίωμα (i) να ζητήσετε πρόσβαση και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων, (ii) να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή. (iii) να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων · και (iv) κατά περίπτωση, στη φορητότητα δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω. Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε μετά από οποιοδήποτε αίτημα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.
Εάν στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την απόσυρσή της.
Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε παράνομα τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .

Πληροφορίες λογαριασμού
Εάν θέλετε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε ή να αλλάξετε τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε:
 • Συνδεθείτε στην εφαρμογή σας και στο πεδίο ρυθμίσεων κάντε κλικ στο κουμπί “Αίτημα Διαγραφής “
Κατόπιν αιτήματός σας για τερματισμό του λογαριασμού σας, θα απενεργοποιήσουμε ή θα διαγράψουμε τον λογαριασμό και τις πληροφορίες σας από τις ενεργές βάσεις δεδομένων μας. Ωστόσο, ορισμένες πληροφορίες διατηρούνται στα αρχεία μας για την αποφυγή απάτης, την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη βοήθεια για τυχόν έρευνες, την επιβολή των Όρων Χρήσης και / ή τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις.
Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες: Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Web έχουν ρυθμιστεί να δέχονται cookie από προεπιλογή. Αν προτιμάτε, μπορείτε συνήθως να επιλέξετε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να αφαιρεί cookie και να απορρίπτει cookie. Εάν επιλέξετε να αφαιρέσετε cookie ή να απορρίψετε cookie, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει ορισμένες δυνατότητες ή υπηρεσίες της Εφαρμογής μας . Για να εξαιρεθείτε από διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος από διαφημιζόμενους στην δική μας Εφαρμογή επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.aboutads.info/choices/ .
Εξαίρεση από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα email μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που παρέχονται παρακάτω. Στη συνέχεια, θα καταργηθεί από τη λίστα email μάρκετινγκ – ωστόσο, θα πρέπει να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την υπηρεσία και είναι απαραίτητα για τη διαχείριση και τη χρήση του λογαριασμού σας. Για να εξαιρεθείτε διαφορετικά, μπορείτε:
 • Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται.
9. ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ
Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού και ορισμένα λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές για κινητές συσκευές περιλαμβάνουν τη λειτουργία Do-Not-Track (“DNT”) ή τη ρύθμιση που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να επισημάνετε την προτίμηση απορρήτου σας για να μην παρακολουθούνται και συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες περιήγησης στο διαδίκτυο. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ομοιόμορφο τεχνολογικό πρότυπο για την αναγνώριση και την εφαρμογή σημάτων DNT. Ως εκ τούτου, προς το παρόν δεν απαντούμε σε σήματα του προγράμματος περιήγησης DNT ή σε οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό που κοινοποιεί αυτόματα την επιλογή σας να μην παρακολουθείται στο διαδίκτυο. Εάν υιοθετηθεί ένα πρότυπο παρακολούθησης στο διαδίκτυο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε για αυτήν την πρακτική σε μια αναθεωρημένη έκδοση αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.
10. Μήπως οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας έχουν ειδικά δικαιώματα ιδιωτικής ζωής;
Εν συντομία:   Ναι, εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια, σας παρέχονται συγκεκριμένα δικαιώματα σχετικά με την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.
Η Ενότητα 1798.83 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνιας, γνωστή και ως νόμος “Shine The Light”, επιτρέπει στους χρήστες μας που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνια να ζητούν και να λαμβάνουν από εμάς, μία φορά το χρόνο και δωρεάν, πληροφορίες σχετικά με κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών (εάν υπάρχουν) εμείς αποκαλύπτεται σε τρίτους για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ και τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των τρίτων με τα οποία μοιραστήκαμε προσωπικά στοιχεία το αμέσως προηγούμενο ημερολογιακό έτος Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια και θέλετε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, υποβάλετε το αίτημά σας γραπτώς σε εμάς χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.
Εάν είστε κάτω των 18 ετών, διαμένετε στην Καλιφόρνια και έχετε έναν εγγεγραμμένο λογαριασμό στο Εφαρμογές, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την κατάργηση ανεπιθύμητων δεδομένων που δημοσιεύετε δημόσια στο Εφαρμογές. Για να ζητήσετε την κατάργηση τέτοιων δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και μια δήλωση ότι κατοικείτε στην Καλιφόρνια. Θα διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα δεν θα εμφανίζονται δημόσια στην Εφαρμογή μας , αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δεδομένα ενδέχεται να μην αφαιρεθούν πλήρως ή συνολικά από όλα τα συστήματά μας.
11. Κάνουμε ενημερώσεις σε αυτήν την πολιτική; 
 
Εν συντομία:  Ναι, θα ενημερώσουμε αυτήν την πολιτική, όπως απαιτείται, για να παραμείνουμε σε συμμόρφωση με τους σχετικούς νόμους.
Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου κατά καιρούς. Η ενημερωμένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ενημερωμένη ημερομηνία “Αναθεωρημένη” και η ενημερωμένη έκδοση θα τεθεί σε ισχύ μόλις είναι προσβάσιμη. Εάν πραγματοποιήσουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε είτε δημοσιεύοντας εμφανώς μια ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές είτε στέλνοντας απευθείας μια ειδοποίηση. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά αυτήν την πολιτική απορρήτου για να ενημερώνεστε για το πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.
12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; 
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την πολιτική, μπορείτε στείλτε μας email στο mantissa@okeanoscafe.com ή ταχυδρομικώς στο:
Okeanos Coffee Company LDT
Slavianska 4
Petrich , Blaogoevgrad 2850
Bulgaria
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ; 
Με βάση τους ισχύοντες νόμους της χώρας σας, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες ή να τις διαγράψετε σε ορισμένες περιπτώσεις. Για να ζητήσετε έλεγχο, ενημέρωση ή διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, παρακαλώ στείλτε μας email στο mantissa@okeanoscafe.com . Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός 30 ημερών.
PRIVACY NOTICE
Last updated October 22, 2020
Thank you for choosing to be part of our community at Okeanos Coffee Company LDT, doing business as Mantissa (“Mantissa“, “we”, “us”, “our”). We are committed to protecting your personal information and your right to privacy. If you have any questions or concerns about our policy, or our practices with regards to your personal information, please contact us at mantissa@okeanoscafe.com.
When you visit our mobile application, and use our services, you trust us with your personal information. We take your privacy very seriously. In this privacy notice, we describe our privacy policy. We seek to explain to you in the clearest way possible what information we collect, how we use it and what rights you have in relation to it. We hope you take some time to read through it carefully, as it is important. If there are any terms in this privacy policy that you do not agree with, please discontinue use of our Apps and our services.
This privacy policy applies to all information collected through our mobile application, (“Apps“), and/or any related services, sales, marketing or events (we refer to them collectively in this privacy policy as the “Sites“).
Please read this privacy policy carefully as it will help you make informed decisions about sharing your personal information with us.
TABLE OF CONTENTS
1. WHAT INFORMATION DO WE COLLECT?
2. HOW DO WE USE YOUR INFORMATION?
3. WILL YOUR INFORMATION BE SHARED WITH ANYONE?
4. WHO WILL YOUR INFORMATION BE SHARED WITH?
5. DO WE USE COOKIES AND OTHER TRACKING TECHNOLOGIES?
6. HOW LONG DO WE KEEP YOUR INFORMATION?
7. HOW DO WE KEEP YOUR INFORMATION SAFE?
8. WHAT ARE YOUR PRIVACY RIGHTS?
9. CONTROLS FOR DO-NOT-TRACK FEATURES
10. DO CALIFORNIA RESIDENTS HAVE SPECIFIC PRIVACY RIGHTS?
11. DO WE MAKE UPDATES TO THIS NOTICE?
12. HOW CAN YOU CONTACT US ABOUT THIS NOTICE?
1. WHAT INFORMATION DO WE COLLECT?

Personal information you disclose to us
In Short:  We collect personal information that you provide to us such as name, address, contact information, passwords and security data, and payment information.
We collect personal information that you voluntarily provide to us when registering at the Apps, expressing an interest in obtaining information about us or our products and services, when participating in activities on the Apps or otherwise contacting us.
The personal information that we collect depends on the context of your interactions with us and the Apps, the choices you make and the products and features you use. The personal information we collect may include the following:
Name and Contact Data.  We collect your first and last name, email address, postal address, phone number, and other similar contact data.
Credentials.  We collect passwords, password hints, and similar security information used for authentication and account access.
Payment Data. We collect data necessary to process your payment if you make purchases, such as your payment instrument number (such as a credit card number), and the security code associated with your payment instrument. All payment data is stored by our payment processor and you should review its privacy policies and contact the payment processor directly to respond to your questions.
All personal information that you provide to us must be true, complete and accurate, and you must notify us of any changes to such personal information.

Information automatically collected
In Short:  Some information — such as IP address and/or browser and device characteristics — is collected automatically when you visit our Apps.
We automatically collect certain information when you visit, use or navigate the Apps. This information does not reveal your specific identity (like your name or contact information) but may include device and usage information, such as your IP address, browser and device characteristics, operating system, language preferences, referring URLs, device name, country, location, information about how and when you use our Apps and other technical information. This information is primarily needed to maintain the security and operation of our Apps, and for our internal analytics and reporting purposes.
Like many businesses, we also collect information through cookies and similar technologies.

Information collected through our Apps
In Short:  We may collect information regarding your geo-location, mobile device, push notifications, when you use our apps.
If you use our Apps, we also collect the following information:
 • Geo-Location Information. We may request access or permission to and track location-based information from your mobile device, either continuously or while you are using our mobile application, to provide location-based services. If you wish to change our access or permissions, you may do so in your device’s settings.
 • Mobile Device Data. We automatically collect device information (such as your mobile device ID, model and manufacturer), operating system, version information and IP address.
 • Push Notifications. We may request to send you push notifications regarding your account or the mobile application. If you wish to opt-out from receiving these types of communications, you may turn them off in your device’s settings.

Information collected from other sources
In Short:  We may collect limited data from public databases, marketing partners, and other outside sources.
We may obtain information about you from other sources, such as public databases, joint marketing partners, as well as from other third parties. Examples of the information we receive from other sources include: social media profile information; marketing leads and search results and links, including paid listings (such as sponsored links).
2. HOW DO WE USE YOUR INFORMATION?
In Short:  We process your information for purposes based on legitimate business interests, the fulfillment of our contract with you, compliance with our legal obligations, and/or your consent.
We use personal information collected via our Apps for a variety of business purposes described below. We process your personal information for these purposes in reliance on our legitimate business interests (“Business Purposes”), in order to enter into or perform a contract with you (“Contractual”), with your consent (“Consent”), and/or for compliance with our legal obligations (“Legal Reasons”). We indicate the specific processing grounds we rely on next to each purpose listed below.
We use the information we collect or receive:
 • To facilitate account creation and logon process. If you choose to link your account with us to a third party account (such as your Google or Facebook account), we use the information you allowed us to collect from those third parties to facilitate account creation and logon process.
 • To send you marketing and promotional communications. We and/or our third party marketing partners may use the personal information you send to us for our marketing purposes, if this is in accordance with your marketing preferences. You can opt-out of our marketing emails at any time (see the “WHAT ARE YOUR PRIVACY RIGHTS” below).
 • To send administrative information to you. We may use your personal information to send you product, service and new feature information and/or information about changes to our terms, conditions, and policies.
 • Fulfill and manage your orders. We may use your information to fulfill and manage your orders, payments, returns, and exchanges made through the Apps.
 • To post testimonials. We post testimonials on our Apps that may contain personal information. Prior to posting a testimonial, we will obtain your consent to use your name and testimonial. If you wish to update, or delete your testimonial, please contact us at kafemantia@okeanoscafe.com and be sure to include your name, testimonial location, and contact information.
 • Deliver targeted advertising to you. We may use your information to develop and display content and advertising (and work with third parties who do so) tailored to your interests and/or location and to measure its effectiveness.
 • Administer prize draws and competitions. We may use your information to administer prize draws and competitions when you elect to participate in our competitions.
 • To protect our Sites. We may use your information as part of our efforts to keep our Apps safe and secure (for example, for fraud monitoring and prevention).

 

 

 • To enforce our terms, conditions and policies.

 

 • To respond to legal requests and prevent harm. If we receive a subpoena or other legal request, we may need to inspect the data we hold to determine how to respond.

 

 • For other Business Purposes. We may use your information for other Business Purposes, such as data analysis, identifying usage trends, determining the effectiveness of our promotional campaigns and to evaluate and improve our Apps, products, services, marketing and your experience.
3. WILL YOUR INFORMATION BE SHARED WITH ANYONE?
In Short:  We only share information with your consent, to comply with laws, to provide you with services, to protect your rights, or to fulfill business obligations.
We may process or share your data that we hold based on the following legal basis:
 • Consent: We may process your data if you have given us specific consent to use your personal information for a specific purpose.
 • Legitimate Interests: We may process your data when it is reasonably necessary to achieve our legitimate business interests.
 • Performance of a Contract: Where we have entered into a contract with you, we may process your personal information to fulfill the terms of our contract.
 • Legal Obligations: We may disclose your information where we are legally required to do so in order to comply with applicable law, governmental requests, a judicial proceeding, court order, or legal process, such as in response to a court order or a subpoena (including in response to public authorities to meet national security or law enforcement requirements).
 • Vital Interests: We may disclose your information where we believe it is necessary to investigate, prevent, or take action regarding potential violations of our policies, suspected fraud, situations involving potential threats to the safety of any person and illegal activities, or as evidence in litigation in which we are involved.
More specifically, we may need to process your data or share your personal information in the following situations:
 • Business Transfers. We may share or transfer your information in connection with, or during negotiations of, any merger, sale of company assets, financing, or acquisition of all or a portion of our business to another company.
 • Vendors, Consultants and Other Third-Party Service Providers. We may share your data with third party vendors, service providers, contractors or agents who perform services for us or on our behalf and require access to such information to do that work. Examples include: payment processing, data analysis, email delivery, hosting services, customer service and marketing efforts. We may allow selected third parties to use tracking technology on the Apps, which will enable them to collect data about how you interact with the Apps over time. This information may be used to, among other things, analyze and track data, determine the popularity of certain content and better understand online activity. Unless described in this Policy, we do not share, sell, rent or trade any of your information with third parties for their promotional purposes.
 • Affiliates. We may share your information with our affiliates, in which case we will require those affiliates to honor this privacy policy. Affiliates include our parent company and any subsidiaries, joint venture partners or other companies that we control or that are under common control with us.
 • Business Partners. We may share your information with our business partners to offer you certain products, services or promotions.
 • Offer Wall. Our Apps may display a third-party hosted “offer wall.” Such an offer wall allows third-party advertisers to offer virtual currency, gifts, or other items to users in return for acceptance and completion of an advertisement offer. Such an offer wall may appear in our mobile application and be displayed to you based on certain data, such as your geographic area or demographic information. When you click on an offer wall, you will leave our mobile application. A unique identifier, such as your user ID, will be shared with the offer wall provider in order to prevent fraud and properly credit your account.
4. WHO WILL YOUR INFORMATION BE SHARED WITH? 
In Short:  We only share information with the following third parties.
We only share and disclose your information with the following third parties. We have categorised each party so that you may be easily understand the purpose of our data collection and processing practices. If we have processed your data based on your consent and you wish to revoke your consent, please contact us.
 • Advertising, Direct Marketing, and Lead Generation
AdMob
 • Allow Users to Connect to their Third-Party Accounts
PayPal account and Google account
 • Data Backup and Security
Google Drive Backup
 • Functionality and Infrastructure Optimisation
Google App Engine
 • Invoice and Billing
Apple Pay and Google Wallet
 • Retargeting Platforms
Google Analytics Remarketing and email marketing with Mailchimp
 • Website Testing
Google Play Console
 • Website Hosting
Leaseweb
5. DO WE USE COOKIES AND OTHER TRACKING TECHNOLOGIES?
In Short:  We may use cookies and other tracking technologies to collect and store your information.
We may use cookies and similar tracking technologies (like web beacons and pixels) to access or store information. Specific information about how we use such technologies and how you can refuse certain cookies is set out in our Cookie Policy.
6. HOW LONG DO WE KEEP YOUR INFORMATION?
In Short:  We keep your information for as long as necessary to fulfill the purposes outlined in this privacy policy unless otherwise required by law.
We will only keep your personal information for as long as it is necessary for the purposes set out in this privacy policy, unless a longer retention period is required or permitted by law (such as tax, accounting or other legal requirements). No purpose in this policy will require us keeping your personal information for longer than 1 year past the termination of the user’s account.
When we have no ongoing legitimate business need to process your personal information, we will either delete or anonymize it, or, if this is not possible (for example, because your personal information has been stored in backup archives), then we will securely store your personal information and isolate it from any further processing until deletion is possible.
7. HOW DO WE KEEP YOUR INFORMATION SAFE?
In Short:  We aim to protect your personal information through a system of organisational and technical security measures.
We have implemented appropriate technical and organisational security measures designed to protect the security of any personal information we process. However, please also remember that we cannot guarantee that the internet itself is 100% secure. Although we will do our best to protect your personal information, transmission of personal information to and from our Apps is at your own risk. You should only access the services within a secure environment.
8. WHAT ARE YOUR PRIVACY RIGHTS?
In Short:  In some regions, such as the European Economic Area, you have rights that allow you greater access to and control over your personal information. You may review, change, or terminate your account at any time.
In some regions (like the European Economic Area), you have certain rights under applicable data protection laws. These may include the right (i) to request access and obtain a copy of your personal information, (ii) to request rectification or erasure; (iii) to restrict the processing of your personal information; and (iv) if applicable, to data portability. In certain circumstances, you may also have the right to object to the processing of your personal information. To make such a request, please use the contact details provided below. We will consider and act upon any request in accordance with applicable data protection laws.
If we are relying on your consent to process your personal information, you have the right to withdraw your consent at any time. Please note however that this will not affect the lawfulness of the processing before its withdrawal.
If you are a resident in the European Economic Area and you believe we are unlawfully processing your personal information, you also have the right to complain to your local data protection supervisory authority. You can find their contact details here: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Account Information
If you would at any time like to review or change the information in your account or terminate your account, you can:
 • Log in to your application and in the settings field click the “Delete Request” button
Upon your request to terminate your account, we will deactivate or delete your account and information from our active databases. However, some information my be retained in our files to prevent fraud, troubleshoot problems, assist with any investigations, enforce our Terms of Use and/or comply with legal requirements.
Cookies and similar technologies: Most Web browsers are set to accept cookies by default. If you prefer, you can usually choose to set your browser to remove cookies and to reject cookies. If you choose to remove cookies or reject cookies, this could affect certain features or services of our Apps. To opt-out of interest-based advertising by advertisers on our Apps visit http://www.aboutads.info/choices/.
Opting out of email marketing: You can unsubscribe from our marketing email list at any time by clicking on the unsubscribe link in the emails that we send or by contacting us using the details provided below. You will then be removed from the marketing email list — however, we will still need to send you service-related emails that are necessary for the administration and use of your account. To otherwise opt-out, you may:
 • Contact us using the contact information provided.
9. CONTROLS FOR DO-NOT-TRACK FEATURES
Most web browsers and some mobile operating systems and mobile applications include a Do-Not-Track (“DNT”) feature or setting you can activate to signal your privacy preference not to have data about your online browsing activities monitored and collected. No uniform technology standard for recognizing and implementing DNT signals has been finalized. As such, we do not currently respond to DNT browser signals or any other mechanism that automatically communicates your choice not to be tracked online. If a standard for online tracking is adopted that we must follow in the future, we will inform you about that practice in a revised version of this Privacy Policy.
10. DO CALIFORNIA RESIDENTS HAVE SPECIFIC PRIVACY RIGHTS?
In Short:  Yes, if you are a resident of California, you are granted specific rights regarding access to your personal information.
California Civil Code Section 1798.83, also known as the “Shine The Light” law, permits our users who are California residents to request and obtain from us, once a year and free of charge, information about categories of personal information (if any) we disclosed to third parties for direct marketing purposes and the names and addresses of all third parties with which we shared personal information in the immediately preceding calendar year. If you are a California resident and would like to make such a request, please submit your request in writing to us using the contact information provided below.
If you are under 18 years of age, reside in California, and have a registered account with the Apps, you have the right to request removal of unwanted data that you publicly post on the Apps. To request removal of such data, please contact us using the contact information provided below, and include the email address associated with your account and a statement that you reside in California. We will make sure the data is not publicly displayed on the Apps, but please be aware that the data may not be completely or comprehensively removed from all our systems.
11. DO WE MAKE UPDATES TO THIS POLICY? 
 
In Short:  Yes, we will update this policy as necessary to stay compliant with relevant laws.
We may update this privacy policy from time to time. The updated version will be indicated by an updated “Revised” date and the updated version will be effective as soon as it is accessible. If we make material changes to this privacy policy, we may notify you either by prominently posting a notice of such changes or by directly sending you a notification. We encourage you to review this privacy policy frequently to be informed of how we are protecting your information.
12. HOW CAN YOU CONTACT US ABOUT THIS POLICY? 
If you have questions or comments about this policy, you may email us at mantissa@okeanoscafe.com or by post to:
Okeanos Coffee Company LDT
Slavianska 4
Petrich, Blaogoevgrad 2850
Bulgaria
HOW CAN YOU REVIEW, UPDATE, OR DELETE THE DATA WE COLLECT FROM YOU? 
Based on the applicable laws of your country, you may have the right to request access to the personal information we collect from you, change that information, or delete it in some circumstances. To request to review, update, or delete your personal information, please send us an email mantissa@okeanoscafe.com . We will respond to your request within 30 days.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *