Andrzej / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Andrzej

 

  • Όνομα : Andrzej (πολεμιστής, άνθρωπος)
  • Χρόνος :Σε σε 2 μέρες, 2 εβδομάδες, 2 μήνες, 2 χρόνια.
  • Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΣΠΑΘΙ

Ο Andrzej είναι ο χρήσιμος νεαρός άνδρας γνωστός από τον ερωτώμενο – γιος , φίλος συνάδελφου , υπάλληλο, συνεργάτη κ.λπ. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας καταστάσεις που θέλουν προσοχή . Σκέψου τις συνέπιες πριν κάνεις κάτι . Σε αισθηματικά θέματα η  σκέψη ατόμου καστανού. Προσοχή σε καυγάδες . Μάθετε να ακούτε και να σέβεστε και την επιθυμία του άλλου. Αυτό το άτομο  δυσκολεύεται ιδιαίτερα να δεσμευτεί σε μία σχέση . Αυτό το άτομο απαιτεί πολλή πνευματική διέγερση, και χωρίς αυτό, μπορεί γρήγορα να βαρεθεί. Αυτό το άτομο μπορεί επίσης να είναι κάποιος που δυσκολεύεται να γίνει πολύ συναισθηματικά οικείο με ένα άλλο άτομο. Εάν αυτό δεν αντιπροσωπεύει ένα άτομο στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να δείξει μια κατάσταση στην οποία θα πρέπει να συγκεντρώσετε το θάρρος σας και να λάβετε γρήγορα αποφάσεις και να αναλάβετε δράση. Αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή δέσμευσης ή ρομαντικής πρότασης σε κάποιον που σας ταιριάζει, ή ακόμη και να κερδίσει έναν εραστή πίσω όταν μία σχέση πάει να τελειώσει .Σε επαγγελματικά θέματα αγνόησε κάποια αρνητικά σχόλια που γίνονται για εσένα . Προσοχή μία συζήτηση και πως θα την χειριστείς …. Όταν συνδυάζετε τις υψηλές φιλοδοξίες σας με την αποφασιστικότητά σας ως μοναδικό στόχο, σίγουρα θα έχετε αυτό που θέλετε. Τίποτα δεν σας φοβίζει, όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Είναι πιθανό να είστε εξαιρετικοί σε αυτό που κάνετε, ακολουθώντας τα έργα σας και ολοκληρώνοντάς τα με σχεδόν αδίστακτη . Μπορεί να είστε πολύ εστιασμένοι στα οικονομικά σας αυτήν τη στιγμή. Ίσως σας ενδιαφέρει να εξοικονομήσετε χρήματα για κάτι μεγάλο ή απλά θέλετε να βελτιστοποιήσετε αυτό που εξοικονομείτε. Πιθανότατα βάζετε πολλή ενέργεια για να το κάνετε αυτό. Με αρκετή εστίαση και αποφασιστικότητα, θα μπορείτε να επιτύχετε τον στόχο σας.Σε θέματα υγείας  προσοχή στον λαιμό και τις αμυγδαλές σου.

Αντίστροφα

Ο Andrze ανάποδα δηλώνει νεαρός αμφίβολος χαρακτήρας, ανεύθυνος, εθισμένος. Να είστε προσεκτικοί με τον αντίστροφο Andrze στα αισθηματικά θέματα , καθώς αυτό το άτομο μπορεί να είναι επιθετικό, ελεγχόμενο και ίσως ακόμη και επικίνδυνο . Νομίζουν  ότι έχουν πάντα δίκιο, πείθουν τους άλλους να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους, ανεξάρτητα από το πόσο πονάει το άλλο άτομο. Μερικές φορές, άλλοι μπορεί επίσης να σας βρουν αλαζονική και πιεστική όταν πρόκειται για τις ιδέες σας. Χρειάζεστε πάντα πράγματα και ανθρώπους για να ακολουθήσετε; Αγνοείτε ή απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων χωρίς να δίνετε λόγους; Σίγουρα, οι μέθοδοι σας μπορεί να αποφέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά μακροπρόθεσμα, σκεφτείτε τι θα συμβεί όταν κανείς δεν είναι εκεί για να σας υποστηρίξει. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη γλώσσα σας και τον τρόπο επικοινωνίας σας.

Είστε τόσο εστιασμένοι στα χρήματα  μερικές φορές ξεπερνάτε τα όρια όσον αφορά την αποδεκτή συμπεριφορά; Ο Andrze που αντιστρέφεται είναι κάποιος του οποίου η αποφασιστικότητα είναι τόσο δυνατή, που δεν σταματούν σε τίποτα για να κερδίσουν χρήματα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να δείχνει μια συμπεριφορά που μπορεί να είναι παράνομη. Εάν αυτό δεν σας αντιπροσωπεύει, κάποιος στη ζωή σας μπορεί να παίζει τον ρόλο αυτού ….. γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί με το ποιος επιτρέπετε στον κύκλο σας.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *