Chera / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Chera

  • Όνομα : Chera (φως, ακτίνα ανατολής)
  • Χρόνος :Τον Νοέμβριο .
  • Σύμβολο :  ΟΚΤΩ ΚΑΡΩ
  • Βουλοκέρι Bear Track = Το σημάδι αυτό φανερώνει προσδοκία, αναμονή, το μέλλον . Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι η μεγάλη πίστη  σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα είναι δυνατά μέσω της πίστης και της συστηματικής προσπάθεια

Η  Chera είναι η εργαζόμενη γυναίκα, γυναίκα συνάδελφο, δώρο, χάρη, ανάπτυξη, πρόοδος, βελτίωση, κάτι ευγενές, άξιο, πολύτιμο. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει την βελτίωση σε επαφές , φλερτ και σχέσεις . Ευχάριστες στιγμές που έρχονται . Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν το σκεφτείτε, το να αγαπάτε κάποιον είναι σαν να καλλιεργείτε μια ικανότητα. Απαιτεί ολοένα αυξανόμενα ποσά ενσυναίσθησης, συμπόνιας, υπομονής και περιέργειας και επιθυμίας για αυτο-βελτίωση. Να είστε περήφανοι για αυτό που έχετε επιτύχει και για τα μαθήματα που έχετε πάρει . Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο εραστής σας εξακολουθεί να σας εκπλήσσει, ακόμη και όλη την ώρα που έχετε περάσει μαζί. Υπάρχουν ακόμα νέες πτυχές που ανακαλύπτετε κάθε μέρα, εάν φαίνεστε αρκετά σκληροί. Το να μαθαίνεις να εκτιμάς αυτές τις νέες πλευρές του είναι κάτι που μπορεί να εμβαθύνει την αγάπη σου μεταξύ σας. Σε επαγγελματικά την επιβεβαίωση  αλλά με σκληρή δουλειά και προσπάθεια . Οι ικανότητες σου θα καθορίσουν την εξέλιξη σου . Οι στόχοι σταδιοδρομίας μπορούν να επιτευχθούν τώρα και μπορεί να επιτύχετε ένα νέο επίπεδο δεξιοτήτων και εμπειρογνωμοσύνης. Άλλοι μπορεί να εκτιμήσουν το ποσό που έχετε μεγαλώσει και μπορούν να σας φανούν πρωτοπόροι στον τομέα σας. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια προσφορά. Εάν είστε στη διαδικασία να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, η χειροτεχνία και η φροντίδα για τη δουλειά σας θα οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία και κέρδος. Διατηρήστε τις δεξιότητές σας αιχμηρές και παραμείνετε περίεργοι. Εάν βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή σε περίοδο σπουδών, το ταλέντο σας μπορεί να εντυπωσιάσει τους άλλους αυτήν τη στιγμή.Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας την αίσθηση της αξίας και του συμπαντικού, αυτού που είναι πολύτιμο σε ηθικό επίπεδο . Έχεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου και συμφωνούν με τις απόψεις σου .Σε θέματα υγείας όλα είναι καλά και εξωτερικά είσαι πιο λαμπερή όσο πότε !!

Αντίστροφα

Η Chera ανάποδα δηλώνει κουτσομπολιό, κοροϊδία, χαμηλή ηθική, μικρές ενέργειες,  μικρή αξία, χρήματα που ξοδεύονται, χρήματα που οφείλονται. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει ότι η αγάπη δεν θέλει τσιγκουνιές …..Έχετε εκφράσει την αγάπη σας ; Έχετε δείξει την αγάπη σας όσο αποδέχεστε την αγάπη του ; Δοκιμάστε και βεβαιωθείτε ότι ικανοποιούνται και οι δύο ανάγκες σας.

Μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια κουραστική δουλειά που μισείτε τώρα. Το να έχετε λίγο ενθουσιασμό είναι πιθανό να επηρεάσει την προσπάθεια που καταβάλλετε στη δουλειά σας και είναι πιθανό ότι η εργασία σας υποφέρει. Ωστόσο, μπορεί να νιώθετε ότι δεν βιάζεστε να κάνετε αλλαγές.

Ακόμη και η διαχείριση των οικονομικών σας να χρειάζεται δουλειά. Μπορεί να είστε λίγο απρόσεκτοι με τα οικονομικά σας, που σημαίνει υπερβολικές δαπάνες ή ίσως απόλυτη άγνοια. Όταν χρειάζεστε τα χρήματα, μπορεί να βρεθείτε σε λίγο δεσμευτικό και δύσκολο περιβάλλον . Είναι καλύτερα να αντιμετωπίζετε αυτά τα θέματα και να τα φροντίζετε πριν επιδεινωθούν.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *