Dick / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Dick

 

  • Όνομα : Dick (από το Magdal)
  • Χρόνος : Τον Σεπτέμβριο
  • Σύμβολο : ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Cactus = Η  απάντηση σε ερώτημα σας είναι σίγουρο ΟΧΙ. Ένα σύμβολο ενός κύκλου που κλείνει . Τελειώματα. Το να πεις αντίο. Ολοκλήρωση. Ώρα να προχωρήσεις. Ξεχάστε το παρελθόν και κατευθυνθείτε προς μια διαφορετική κατεύθυνση.

Η Dick είναι η εξάρτηση, το μπλοκαρίσματα, υποχρέωση, απομόνωση, απώλεια φιλίας, η ανεπιθύμητη  εγκυμοσύνη. Συμβολίζει μια ζωή κάποιου που έχει υποβληθεί σε πολλές δοκιμές, αλλά με αποφασιστικότητα και θέληση, κατάφερε να τα ξεπεράσει. Τώρα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που έρχονται μπροστά. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει χωρισμό , στεναχώρια . Σημαίνει ότι αναγνωρίζετε ότι η αγάπη που θέλετε θα απαιτήσει πολλή δουλειά, αυτο-βελτίωση και θυσία για να την έχετε . Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η φύση όλης της αγάπης. Πολλοί πιστεύουν ότι η αγάπη είναι μόνο ένα συναίσθημα, αλλά στην πραγματικότητα, προέρχεται από δύο εραστές που είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν και να εργαστούν μέσω προβλημάτων μαζί ως ομάδα αλλιώς ο χωρισμός θα είναι σίγουρος .Σε επαγγελματικά θέματα την απώλεια εργασία ή χρημάτων . Σηματοδοτούν ακόμα το μισό σημάδι σε μια μάχη. Δεν τελειώσατε με τους αγώνες, αλλά θα τελειώσουν σύντομα. Προς το παρόν, πιθανότατα έχετε εξαντληθεί. Η μάχη μαίνεται, αλλά μάλλον αισθάνεστε σαν να είστε πολύ εξαντλημένοι για να συνεχίσετε να πολεμάτε πολύ περισσότερο. Αφήστε αυτήν την κάρτα να σας υπενθυμίσει ότι όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή είναι προσωρινά. Ίσως ο φόρτος εργασίας σας ήταν ιδιαίτερα βαρύς πρόσφατα, αλλά θα ελαφρύνει. Όποτε διευκολύνετε τα προβλήματά σας, θα δείτε ότι είχατε τη δύναμη να πολεμήσετε μέχρι το τέλος παρά κάποιες απώλειες που έχετε . Μπορείτε να επιμείνετε, αλλά η μάχη δεν έχει χαθεί ακόμα. Σε θέματα υγείας  προσοχή στην σιλουέτα σου και στα παραπανίσια κιλά . Καλό το καλό φαγητό αλλά χρειάζεσαι περισσότερο μέτρο !!!!Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δείξε προσοχή στις συγκρούσεις , μην χαλάσεις μία μακροχρόνια φιλία ή οικογενειακή σχέση για ασήμαντο λόγο ,,,κάποιες φορές καλό είναι να κάνεις και εσύ πίσω γιατί το κέρδος θα είναι περισσότερο από τελικά θα χάσεις !!!

Αντίστροφα

Η Dick ανάποδα δηλώνει ψυχολογικό αποκλεισμό, ασθένεια, ανθυγιεινή σχέση με κάποιον , φόβος , άγνοια . Όλες οι προετοιμασίες και η δουλειά που έχετε κάνει στην αισθηματική σας ζωή μπορεί να μην σας έχουν φέρει τα αποτελέσματα που περιμένατε. Το αντίστροφο νόημα σε αισθηματικά θέματα μπορεί να δείξει ότι παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, η σχέση για την οποία αγωνίζεστε σας εξαντλεί κυρίως ψυχολογικά. Οι διαφωνίες είναι μόνο φυσικές, είστε τελικά δύο διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ο μόνος στη σχέση σας που είναι πρόθυμος να κάνει τη δουλειά και την προσπάθεια . Και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να συναντηθούν στα μισά του δρόμου για μια επιτυχημένη σχέση. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως θελήσετε επίσης να διασφαλίσετε ότι τα όρια που έχετε ορίσει γύρω σας δεν λειτουργούν για να κρατήσουν τους άλλους εκτός.

Ίσως να αισθάνεστε εξάντληση και επαγγελματική κόπωση. Ό, τι μάχες έχετε αγωνιστεί σχετικά με εργασία πρόσφατα σας είχε αποτέλεσμα  να εξαντληθεί όλη η ενέργεια σας . Καταλαβαίνετε πότε κουράζεστε, παλεύοντας μια μάταιη μάχη. Μερικές φορές η αλλαγή πορείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί μια σύγκρουση. Αυτό δεν είναι απαραίτητα ήττα. Η αλλαγή είναι μέρος της ανάπτυξης. Να είστε αυτο-κριτικοί για να προσδιορίσετε εάν είστε δυνατοί ή πεισματάρηδες .

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *