Donka / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Donka

  • Όνομα : Donka (ένα ανεκτίμητο κορίτσι)
  • Χρόνος :  σε 3 μέρες .
  • Σύμβολο : ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ
  • Βουλοκέρι Crossed Arrows =Δηλώνει πίστη, ειλικρίνεια, άνευ όρων, φιλία, πιστός άνθρωπος ή κατάσταση. Η απάντηση σε ερώτηση είναι η βοήθεια που θα λάβετε από ένα έμπιστος φίλος ή άτομο που δεν το περιμένετε .

Donka, η οποία συνήθως αντιπροσωπεύει τον ερωτηθέντα ή τον ρομαντικό σύντροφο του. Εάν ο συμβουλευόμενος δεν έχει σχέση, αυτή η κάρτα αφορά μια ωραία γυναίκα που είναι παρούσα στη ζωή του ερωτώμενου. Μπορεί να αναφέρεται σε μια αδελφή, έναν φίλο, κ.λπ. Αυτή η κάρτα σημαίνει επίσης καλοσύνη και γενναιοδωρία. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει δρόμος ατόμου καστανού ανοιχτού , εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο καστανό ανοιχτό. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να έχετε τύχη να βρείτε αγάπη στην κοινωνική σας ζωή. Μια στενή φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ειδύλλιο. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, οι κοινωνικές συγκεντρώσεις θα φέρουν τους δυο σας πιο κοντά. Όταν πηγαίνετε στον κόσμο μαζί ως ζευγάρι, μπορεί να σας διευκολύνει να δείτε πόσο καλά συναντάτε και οι δύο. Το να είσαι κοντά στους φίλους και την οικογένειά σου μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση στους δυο σου, υπενθυμίζοντάς σου γιατί επιλέξατε ο ένας τον άλλον. Η αγάπη σας μπορεί να νιώσει βαθιά και ευ χάριστη τώρα. Σε επαγγελματικά θέματα έχετε κάτι πολύτιμο που πρέπει να αξιοποιήσετε …είτε είναι υλικό , είτε είναι θέμα μορφώσεις , εκπαιδεύσεις κλπ. Μπορεί να γιορτάζετε μια αποφοίτηση, μια αλλαγή θέσης ή μια προαγωγή. Εάν ξεκινάτε μια επιχείρηση ή μία νέα δουλειά, αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να πάνε πολύ καλά. Ίσως διαπιστώσετε ότι η ομαδική εργασία και η συνεργασία είναι ευκολότερη τώρα που ήταν στο παρελθόν.  Σε θέματα υγείας το πιο πολύτιμο αγαθό είναι η υγεία …μην την θεωρείς δεδομένη και να την προσέχεις όπως ένα ακριβό κόσμημα .

Αντίστροφα

Donka ανάποδα  αντιπροσωπεύει την συμβουλευόμενη, θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει ότι είναι ο χειρότερος εχθρός της. Η ανάγκη αλλαγής των χειρισμών ή της τακτικής . Εάν είστε ανύπαντροι,  σημαίνει ότι η ρομαντική σας ζωή μπορεί να είναι διασκεδαστική και συναρπαστική, αλλά ίσως βραχύβια. Οι σχέσεις που ξεκίνησαν αυτή τη στιγμή μπορούν να ξεφλουδίσουν γρήγορα όταν οι δύο σας γνωριστούν καλύτερα. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, προσέξτε οποιοδήποτε τρίτο μέρος που προσπαθεί να βλάψει τη σχέση σας. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή άσχημου κουτσομπολιού, ή ίσως κάποιος που προσπαθεί να εισαχθεί μεταξύ των δυο σας.

Εάν σχεδιάζετε μια νέα δουλειά ή άλλο γεγονός, μπορεί να συμβεί αλλά δεν θα φέρει την επιτυχία και το αποτέλεσμα που σκοπεύατε. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι αυτά τα συμβάντα θα καθυστερήσουν ή θα ακυρωθούν. Εάν καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν ισχύει για εσάς, ενδέχεται το περιβάλλον εργασίας σας να είναι ιδιαίτερα τοξικό τώρα. Υπάρχει πιθανό κουτσομπολιό και άλλες μορφές υποτιμολόγησης που καταστρέφουν τη συντροφικότητα. Μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις παντού.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *