Dey / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

 Dey

  • Όνομα : Dey (το μυστηριώδες)
  • Χρόνος : Μέσα σε 3 μήνες .
  • Σύμβολο :ΤΡΙΑ ΚΑΡΩ
  • Βουλοκέρι Arrowhead = Το σημάδι αυτό δηλώνει προγραμματισμό , στοχασμό , αναποφασιστικότητα και μελέτη. Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πριν πάρετε μία απόφαση .

Η  Dey είναι η πρόταση, προσφορά, δώρο, πολυτέλεια, πλούτος, κύρος, κάτι ακριβό, κοσμήματα . Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει τον δρόμο ατόμου ξανθού ή γκρίζου , εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο ξανθό ή γκρίζο. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα ευχάριστο να εργάζεστε  μαζί με τον εραστή σας. τα ζευγάρια μπορούν να μάθουν περισσότερα για το ένα το άλλο και να εμβαθύνουν την εμπιστοσύνη τους αναπτύσσοντας σχέδια για το μέλλον μαζί, εργαζόμενοι στο σπίτι τους ή συνεργαζόμενοι σε δημιουργικά έργα. Με την ένωση ομαδικών, είναι πιθανό και οι δύο να αισθάνεστε υποστηριζόμενοι ως συνεργάτες, με μοναδικά ταλέντα και αδυναμίες που δημιουργούν μια αρμονική ισορροπία. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η αγάπη έρχεται μέσω της συνεργασίας στην εργασία ή μέσω των δημιουργικών σας χόμπι. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αναφέρεται σε κέρδη και άνοδο . Η συνεργασία μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία σας τώρα και μπορεί τα έργα σας να απαιτούν συνοχή μεταξύ ατόμων με πολύ διαφορετικά σετ δεξιοτήτων, εμπειριών, ιδεών και διαδικασιών. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι διαφορετικές απόψεις επικεντρώνονται στην επίτευξη. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας δηλώνει δώρα υλικά ή όχι που λαμβάνεται ή δίνετε που φτιάχνουν την ψυχολογία σας . Σε θέματα υγείας δώστε βάση στον εσωτερικό σας κόσμο ,,,κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και δημιουργήστε μία ανάταση του εσωτερικού σας εγώ .

Αντίστροφα

Η Dey ανάποδα δηλώνει  μία δύσκολη κατάσταση βρίσκει λύση με την πάροδο του χρόνου, αργή βελτίωση, κάτι που για να λυθεί χρειάζεται χρόνος ή χρήμα ή μέσο. Το να είσαι μαζί ως ζευγάρι σημαίνει συχνά ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου για να είναι ο συμπαίκτης σου και ο συνεργάτης σου στο μακρύ ταξίδι της ζωής. Πώς χωρίζετε τις δυο σας δουλειές; Πώς διαχωρίζετε τα οικονομικά; Τι γίνεται με τη συναισθηματική εργασία; Ένα άτομο στη σχέση μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά, ενώ το άλλο παίρνει τα πράγματα δεδομένα. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο άνθρωποι στη σχέση σας διαδραματίζουν το ρόλο ενός καλού συμπαίκτη.

Όταν πρόκειται για δουλειά, η σύγκρουση μεταξύ των συναδέλφων σας και του εαυτού σας μπορεί να δημιουργεί άγχος και απογοήτευση. Οι άνθρωποι που προορίζονται να είναι συνεργάτες σας δημιουργούν περισσότερους πονοκεφάλους για εσάς, αντί να σας βοηθήσουν. Οι συνεργάτες  μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο από το να δουλεύουν για το καλό. Μπορεί να υπάρχει ανταγωνιστικότητα για πόρους ή προσοχή. ο καθένας θέλει να είναι το αστέρι. Διαφορετικές ομάδες μπορεί να προσπαθούν να υπονομεύσουν η μια την άλλη παρά να ακούσουν πραγματικά τι χρειάζονται οι άλλοι. Τα σφάλματα επικοινωνίας μπορεί να είναι κοινά επίσης.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *