Joffrance / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Joffrance

 

  • Όνομα : Joffrance (δωρεάν)
  • Χρόνος : Μέσα σε 4 χρόνια 
  • Σύμβολο : ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Lassa = Απαντάει σε ερώτηση με περιορισμούς και  κανόνες, παγίδευση, μοναξιά, προκαταλήψεις .Μόνο η απελευθέρωση θα σας δώσει λύσεις .

Η Joffrance είναι η ηλικιωμένη γυναίκα άνω των 60 ετών, γυναίκα ηλικιωμένη, γιαγιά, ηλικιωμένος συγγενής, πρώην σύζυγος / εραστής, παλιές καταστάσεις, παλιά πράγματα, κάτι που είναι ήδη γνωστό, κάτι σε παρακμή, ντεμοντέ, ένα φυσικό συμπέρασμα, εμπειρία, σοφία, σύντομο ταξίδι, γηριατρικές παθήσεις. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει κρεβάτι μελαχρινού ατόμου,  εναλλακτικά εμπόδια, ερωτικά διλήμματα λόγο ηλικίας . Εάν είστε σε μια σταθερή σχέση που βασίζεται σε ένα ισχυρό θεμέλιο εμπιστοσύνης, υποστήριξης και κατανόησης, η ένωση σας μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την υποστήριξη και την μαρτυρία της οικογένειας και των φίλων σας. Αυτό το είδος αγάπης δεν είναι μόνο η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά μια αγάπη που υποστηρίζεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κοινότητας. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να βρείτε αγάπη σε αυτές τις κοινότητες και συγκεντρώσεις. Σε επαγγελματικά θέματα δηλώνει την στασιμότητα και την ψυχολογική κούραση στην δουλειά και την επιχείρηση . Μπορεί να κάνετε έξοδα για δώρα ή δείπνα που σας αποδυναμώνουν οικονομικά αλλά κάνουν τελικά καλό στις κοινωνικές σχέσεις που θα σας βοηθήσουν αργότερα .  Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας η εμπειρία και η γνώση σας θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις και κρίσεις . Αυτή η κάρτα είναι η κάρτα της οικογένειας, των συγκεντρώσεων και των εορτασμών. Σε θέματα υγείας προσοχή σε θέματα που αφορούν τα κόκκαλα .

Αντίστροφα

Η Joffrance ανάποδα δηλώνει αδιάφορη ηλικιωμένη γυναίκα, χωρισμός, διαφωνίες, μάχες, συζητήσεις, ασυμβατότητα, απληστία, αστάθεια, ξεπερασμένη, ζώντας στο παρελθόν μη θέλοντας να αντιμετωπίσετε το παρόν  . Μπορεί να υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις όταν πρόκειται για την οικογένεια και τη ρομαντική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Το νόημα της αγάπης για την Joffrance μπορεί να σηματοδοτεί ασυμβατότητες μεταξύ της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και οικογενειών σας, και του συντρόφου σας, ή του τρόπου με τον οποίο πλησιάζετε την αγάπη και τον ρομαντισμό. Μερικές φορές, δεδομένου ότι αυτή η κάρτα είναι επίσης η κάρτα εμβάθυνσης των δεσμεύσεών σας σε πιο δημόσιο επίπεδο, μπορεί να υπάρχει κάποιος φόβος και δισταγμός για τη λήψη αυτών των επόμενων βημάτων.

Μπορεί να παλεύετε ενάντια σε μια κακή οικονομική κατάσταση . Τα οικονομικά σας προβλήματα πιθανόν να συνδέονται με τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό τα οικογενειακά έξοδα να σας επιβαρύνουν αυτή τη στιγμή. Ίσως να έχετε έναν ιδιαίτερα δύσκολο χρόνο να καλύψετε τα έξοδα σας αυτή τη στιγμή λόγω αυτών των απρόβλεπτων δαπανών. Να είστε προσεκτικοί με τους φίλους ή την οικογένειά σας ζητώντας χρήματα που δεν μπορείτε να δώσετε. Ρωτήστε αν τα χρήματα είναι απαραίτητα ή απλά μια επιθυμία από την πλευρά τους. Εάν είναι το τελευταίο, σκεφτείτε να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα οικονομικά σας πρώτα πριν τα βοηθήσετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *