Aish / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Aish

  • Όνομα : Aish (ζωντανός)
  • Χρόνος : Σε έναν χρόνο
  • Σύμβολο : ΕΞI ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Shaman’ Eye =  Η απάντηση σε ερώτηση μας είναι η ανάκαμψη αλλά με δυσκολίες . Δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την ασθένεια ή άλλο γεγονός ως δικαιολογία για να μην αντιμετωπίσετε κάτι ή κάποιον.

Η Aish είναι το άγχος που προκαλείται από καθυστέρηση, βασανιστήρια που προκαλούνται από αναμονή, αγωνία, ελπίδα. Μετακίνηση με πλοίο, λεωφορείο, φορτηγό κ.λπ. Σε αισθηματικά θέματα τον πόθο και τη λαχτάρα  μελαχρινού ατόμου. Αν είστε ανύπαντροι, η  Aish στον αισθηματικό τομέα σημαίνει ότι η επιτυχία έρχεται στο δρόμο σας δεν χρειάζεται να αγχώνεστε . Ίσως οι άλλοι να σας βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό αυτήν τη στιγμή ενώ εσείς δεν το καταλαβαίνετε . Εάν αναζητάτε κάποιον, μπορεί να σας δεχτεί περισσότερο από το συνηθισμένο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε την προσέγγισή σας. Εάν είστε σε μια σχέση και έχετε εργαστεί μαζί για κάτι, όπως να μετακινηθείτε μαζί μετά από μια σχέση σε μεγάλη απόσταση ή να αγοράσετε ένα σπίτι, αυτοί οι στόχοι είναι πιθανό να υλοποιηθούν. Το μέλλον ανάμεσα σας φαίνεται λαμπρό και μπορεί να σας χαρίσει μεγάλη χαρά. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας   δείχνει διλήμματα, καβγάδες και σύγχυση, παρεξηγήσεις . Η απομόνωση θα σας κάνει καλό ώστε να βρείτε τον εαυτό σας  !! Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα καθυστερήσεις που φέρνουν άγχος και επιπλοκές . Κάντε σωστή προετοιμασία εάν ψάχνετε δουλειά για μία πιθανή συνέντευξη .  Μη διστάσετε να επιδοθείτε στη μετριοπάθεια, αλλά προσέξτε να είστε πολύ αυθόρμητος . Δεν είναι ποτέ σοφό να είσαι επιπόλαιος με τις αγορές σου. Προσέξτε αυτήν τη γενική προειδοποίηση και αγκαλιάστε την επιτυχία σας. Σε θέματα υγείας μικρή ασθένεια, επιβάρυνση στην υγεία , ανάρρωση με καθυστέρηση . Γυμναστική και κίνηση θα σε βοηθήσουν πολύ .

Αντίστροφα

Η Aish ανάποδα δηλώνει ασταθής κατάσταση, σκαμπανεβάσματα, διευκρίνιση, εξήγηση που πρέπει να δοθεί. Η εμπιστοσύνη σας μπορεί να είναι χαμηλή τώρα. Το αντίστροφο νόημα της Aish μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν παίρνετε το είδος της αγάπης που πιστεύετε ότι σας αξίζει.  Συχνά, αυτό που χρειάζεται είναι μια αλλαγή στάσης. βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν μετατρέπεται σε πικρία. Η εμπιστοσύνη και η θετικότητα είναι ελκυστικές και η αρνητικότητα συχνά απωθεί τους άλλους. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση, εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε ανεκτίμητοι ή παραμελημένοι.

Εάν υπήρχε μια πρόσφατη σύγκρουση ή ανταγωνισμός στην εργασία, πιθανότατα δεν θα ή δεν θα επιλυθεί υπέρ σας. Εάν δεν υπήρχαν τόσο συγκεκριμένες στιγμές έντασης, η Aish θα μπορούσαν να αναφέρονται στα γενικά σας συναισθήματα κατά την εργασία. Αυτά τα συναισθήματα θα εκδηλωθούν ως αίσθηση στασιμότητας ή αδιαφορίας σε έργα. Θα μπορούσε να είναι ότι λόγω έλλειψης στόχου, αισθάνεστε κολλημένοι στην τρέχουσα θέση σας. Ανεξάρτητα από το ακριβές πλαίσιο, αυτό είναι ένα σημάδι της χαμηλής επίτευξης και της αστάθειας στην οποία βρίσκεσαι .

Πιθανότατα υπήρξε κάμψη στην οικονομική σας κατάσταση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα μόνο αρνητικό γεγονός ή να αντιπροσωπεύει την κατάσταση των οικονομικών σας υποθέσεων ευρύτερα. Εάν είναι η πρώτη, μια επένδυση που κάνατε μπορεί να μην είχε αποτελέσματα ή μια αγορά που πραγματοποιήσατε δεν ήταν αυτό που νομίζατε ότι θα ήταν. Εάν δεν έχουν πραγματοποιηθεί μεμονωμένες επενδύσεις ή αγορές που έχουν μειώσει τις χρηματοοικονομικές σας συμμετοχές, είναι πιθανό τα χρήματά σας να μειώνονται πιο αργά αλλά σταθερά .

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *