Emilian / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Emilian

  • Όνομα : Emilian (ανταγωνιστής)
  • Χρόνος : Τον Χειμώνα.
  • Σύμβολο : ΡΗΓΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο Emilian είναι το δίκαιο, νομικά θέματα, δικηγόρος, δικαστής, ιερέας, ιατρός ειδικός, συναισθηματικά αυστηρός , μη διαθέσιμος, ψυχρός. Άνδρας μελαχρινός με σκούρα επιδερμίδα, που με κύρος/ δύναμη , ασχολείται με το εμπόριο. Σκληρός άντρας που μπορεί να σου προκαλέσει εμπόδια. Για αισθηματικά θέματα απόλαυσε μία περιπέτεια όσο διαρκέσει …. πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι κάτι που θα έχεις μέλλον !!! Ζήσε το παρόν . Εάν είστε ανύπαντροι, θα είστε ενθουσιασμένοι που θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θα εξερευνήσετε νέες επιλογές όταν πρόκειται για αγάπη και ρομαντισμό. Μπορεί επίσης να συναντήσετε κάποιον που ενσωματώνει αυτήν τη έννοια στην ερωτική σας ζωή. Ως άτομο, ο Emilian αντιπροσωπεύει κάποιον τολμηρό και δυναμικό, που ερωτεύεται γρήγορα, αλλά μπορεί επίσης να βαρεθεί γρήγορα. Επειδή ζουν για να βιώνουν νέα πράγματα, μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια μακροχρόνια σχέση με αυτό το άτομο, αλλά ένα φευγαλέο ρομαντισμό θα μπορούσε να είναι ικανοποιητικό. Τα ζευγάρια μπορεί επίσης να είναι πιο πρόθυμα να δοκιμάσουν νέα πράγματα. μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαζί, να ανακαλύψετε νέα χόμπι, ακόμη και να εξερευνήσετε νέες περιπέτειες στο υπνοδωμάτιο. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας προσοχή της υπερβολές , μπορεί να γίνεις ρεζίλι κυρίως από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ . Σε επαγγελματικά θέματα ένα άτομο με κύρος σε υποστηρίζει στον επαγγελματικό τομέα . Εάν ψάχνεις δουλειά κάνε επαφές με άτομα που έχουν κυρίαρχη θέση στο αντικείμενο σου . Στο πλαίσιο της καριέρας σας, μπορεί να σημαίνει ότι πρόκειται να εισέλθετε σε μια νέα θέση ή να αναλάβετε ένα νέο έργο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η κάρτα είναι καλό σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι η επιτυχία και η ικανοποίηση θα σας ακολουθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια. Για θέματα υγείας προσοχή στην προσωπική σου υγιεινή όσο αφορά τα “ευαίσθητα” σημεία . Γυναικολόγος και ουρολόγος θα ήταν χρήσιμοί στο πρόβλημα σου .

Αντίστροφα

Ο Emilian ανάποδα δηλώνει  βίαιο ή διεφθαρμένο άνθρωπο, διεφθαρμένος δικαστής, νομικά προβλήματα, πρόβλημα με τις αρχές, νόμος που λειτουργεί εναντίον σας. Εάν είστε ανύπαντροι, η αντίστροφη έννοια σε αισθηματικά θέματα  μπορεί να σηματοδοτήσει ένα άτομο που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για δέσμευση. Μπορεί να μην ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και είναι πιθανό να περιπλανιούνται και να είναι αναξιόπιστα. Η φλογερή προσωπικότητά τους μπορεί να τους φέρει και σε μπελάδες. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδείξει μια περίοδο στην ερωτική σας ζωή όταν δεν είστε σίγουροι για αυτό που ψάχνετε. χωρίς σαφή κατεύθυνση, μπορεί να συναντήσετε αδιέξοδα.

Σε θέματα επαγγελματικά  δείχνει ότι ενδέχεται να αντιμετωπίζετε αποσύνδεση μεταξύ της επιθυμητής καριέρας και της τρέχουσας. Αυτή η ασυμφωνία μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Θα μπορούσε να γνωρίζετε ότι θέλετε να είστε, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να φτάσετε εκεί. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στα συναισθήματα της στασιμότητας στην εργασία.

Ο Emilian ανάποδα μπορεί να σημαίνει οικονομική αστάθεια. Πιθανώς, αυτή η αστάθεια είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης προοπτικής. Ίσως να είχατε υπερβολική αυτοπεποίθηση στο παρελθόν και τώρα αντιμετωπίζετε τις επιπτώσεις. Αφήστε αυτήν τη φορά να σας υπενθυμίσει ότι οι τύχες, τόσο καλές όσο και κακές, έχουν την τάση να αλλάζουν.  Προς το παρόν, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεπεράσετε τη θύελλα δουλεύοντας σκληρά και λιτά.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *