Nadya (ελπίδα)

Nadya

 

  • Χρόνος : Σε διάστημα 10-20 χρόνια.
  • Σύμβολο : ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Day & Night =  Η απάντηση σε ερώτηση σας είναι η συνεχόμενη προσπάθεια .

Η Nadya μειώνει τις έννοιες των περιβαλλόντων καρτών, απερίσκεπτη, ανεύθυνη, παρορμητική, αναστατωμένη, διακριτική, ελπίδα για κάτι καλύτερο. Σε επαγγελματικά θέματα μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι μπορεί να ασχολείστε με μια επιτυχία στην εργασίας σας αλλά  ίσως οι συνάδελφοί τους διαδίδουν κουτσομπολιά από εμπάθεια . Εναλλακτικά, μπορεί να εργάζεστε πολύ σκληρά, ωθώντας τον εαυτό σας να καταρρεύσει και πρέπει αναγκαστικά να ξεκουραστείτε. Όλα αυτά μπορεί να ήταν απαραίτητα για να μεγαλώσετε. όταν προχωράτε και θεραπεύετε από αυτήν τη δοκιμασία, σκεφτείτε τι έχετε μάθει και ξέρετε ότι θα επιβιώσετε. Σε αισθηματικά θέματα ότι ο ανταγωνισμός και σύγκριση μπορεί να σας περάσει στην άλλη πλευρά του φράχτη, να είστε ο εαυτό σας ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλετε . Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις . Μπορεί να υποδηλώσει μια σχέση που πλησιάζει στο τέλος της, ή μια περίοδο χρόνου γεμάτη από ταλαιπωρία, πικρία, θλίψη και πόνο. Πιθανότατα, η σχέση κατευθύνθηκε προς αποτυχία κάποιου είδους, και μπορεί να έχετε ήδη δει ότι έρχεται. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να προτείνει προδοσία, δείχνοντας απιστία. Παρόλο που αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολη, θα πρέπει να συμφωνήσετε και να αποδεχτείτε το αναπόφευκτο τέλος. Οι ελεύθεροι μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοια συναισθήματα που έχουν παραμείνει μετά από μια προηγούμενη σχέση. Μόνο με αποδοχή, μπορείτε πραγματικά να θεραπεύσετε και να προχωρήσετε. Το χειρότερο έχει συμβεί, και παρά το πώς φαίνεται, μπορεί να βελτιωθεί μόνο από εδώ και πέρα .  Σε οικογενειακά η καθημερινή πάλη του ανθρώπου. Σε θέματα υγείας προσοχή με τα δόντια σας . μία επίσκεψη σε γιατρό θα σας έκανε καλό .

Αντίστροφα

Η Nadya δηλώνει ανάποδα την μικρή τύχη, τυχερό διάλειμμα, τυχερά παιχνίδια, ηλεκτρονική επικοινωνία, Διαδίκτυο. Μπορεί να έχετε πολλές πληγές από τις προηγούμενες σχέσεις σας , αλλά το αντίστροφο νόημα   μπορεί να υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε στο δρόμο για θεραπεία. Εάν είστε σε μια σχέση, οι δεσμοί μεταξύ εσάς και του εραστή σας που φαινόταν ότι δεν πάνε καλά μέχρι πριν μπορεί να θεραπευτούν. Σε άλλες περιπτώσεις, η σχέση μπορεί να έχει ήδη καταρρεύσει, αλλά έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε αυτήν την δυσκολία . Μπορεί να υπάρχουν ακόμα αισθήματα θυμού και απελπισίας, αλλά και αναγνώριση των διδαγμάτων που σας έχει διδάξει αυτό το θλίψη. Είναι πιθανό να είστε σε θέση να ανακάμψετε από αυτήν την κατάσταση με περισσότερη δύναμη από ποτέ.

Ο δρόμος σας για θεραπεία από το παρελθόν αρχίζει. Μπορεί να έχετε αλλάξει θέσεις εργασίας πρόσφατα ή να αφήσετε μια δουλειά που δημιουργούσε μεγάλη απογοήτευση, θυμό και δυσαρέσκεια για εσάς. Ό, τι είχε συμβεί, το χειρότερο έχει τελειώσει. Μπορείτε να αναπνέετε μια ανακούφιση που θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε το μέλλον. Ωστόσο, αυτή η κάρτα μπορεί αντ ‘αυτού να υποδηλώσει ότι αυτή η αγχωτική περίοδος χειροτερεύει και ότι αν δεν κάνετε κάτι για να απομακρυνθείτε από αυτήν, είστε στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Θα πρέπει να σταθμίσετε αν η ψυχική σας υγεία αξίζει τον πόνο που περνάτε.

Μπορεί να βρισκόσασταν στο χείλος της οικονομικής αποτυχίας, αλλά ίσως μπορείτε να το αποφύγετε . Μπορείτε επίσης να ανακάμψετε από την απώλεια πόρων, όπως η χρεοκοπία ή το διαζύγιο, και μπορεί τελικά να χτίσετε ξανά σταθερά θεμέλια.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *