Stanka (τέλεια απόφαση)

Stanka

 

  • Χρόνος :Σε 5 εβδομάδες.
  • Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΩ
  • Βουλοκέρι Hogan = Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να πάρετε μία απόφαση

Η Stanka είναι η δύσκολη απόφαση , η παροδική θλίψη, απώλεια συναισθημάτων, προσωρινή ανατροπή, λύπη ή απώλεια που συνδέεται με το παρελθόν. Σε αισθηματικά θέματα συμβολίζει  τα αισθήματα ατόμου ξανθού ή γκρίζου. Επιπλέον  φανερώνει μία συζήτηση που πρέπει να γίνει . Οι Ελεύθεροι μπορεί να είναι σε μια περίοδο απελπισίας, έτοιμα να εγκαταλείψουν τη μακρά αναζήτησή τους για τον σωστό σύντροφο και να ζήσουν τη μοναξιά τους. Δυστυχώς, αυτή η στάση μπορεί να είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Τα συναισθήματα απομόνωσης ή έλλειψης μπορούν να εμφανιστούν και στις υπάρχουσες σχέσεις, είτε προέρχονται από τη συνεργασία κάποιου ατόμου είτε έξω από αυτήν. Οι εραστές μπορεί να δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με ειλικρίνεια ή να είναι συναισθηματικά κοντά στους συνεργάτες τους, δημιουργώντας ένα τείχος μεταξύ τους. Η κατάθλιψη μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα. Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει έλλειψη οικονομικής ασφάλειας, δημιουργώντας πίεση στις ρομαντικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά είναι πιο σημαντικό από ποτέ να πλησιάζουμε κοντά, αντί να χωρίζουμε. Στα επαγγελματικά μία δύσκολη απόφαση που θα φέρει όμως ασφάλεια . Μπορεί να περνάτε από μια περίοδο κακουχίας στη δουλειά, ίσως χάνοντας μια δουλειά, ή αισθάνεστε μόνος και εγκαταλειμμένος στη δουλειά από συναδέλφους ή αφεντικά. Άλλοι μπορεί να σας φέρονται σαν εξωστρεφείς και μπορεί να παλεύετε με την πολιτική του γραφείου και να είστε κοινωνικοί. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορεί επίσης να παλεύετε. Όλα αυτά τα ζητήματα μπορεί να επηρεάζουν σοβαρά την ψυχική σας υγεία και μπορεί να είναι μια καθοδική πορεία. Σε οικογενειακά μέλη της οικογένειας που συνεργάζονται για το κοινό καλό .Το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Ένα έργο που πρέπει να γίνει .Σε θέματα υγείας  χρειάζεστε να φτιάξετε την ψυχολογία σας επειγόντως , βρείτε ένα χόμπι ή ασχολία !!

Αντίστροφα

Η Stanka ανάποδα δηλώνει ίδιες έννοιες με όρθια, χρέη, δεν μπορούν να πληρωθούν, δεν έρχονται χρήματα….ανεργία ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά . Μια περίοδος απομόνωσης, απόρριψης και απελπισίας μπορεί να τελειώσει. Μπορεί να υποδηλώσει ότι η σχέση σας ή οι προοπτικές γνωριμιών σας βελτιώνονται ξανά σιγά σιγά , καθώς έχετε εργαστεί για να επικρατήσετε σε δύσκολες συνθήκες. Καθώς οι αγώνες ελαφρύνουν, μπορείτε να σημειώσετε σταθερή πρόοδο στην αναζωπύρωση της σχέσης σας ή να ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέους ανθρώπους.

Εάν η καριέρα ή η επιχείρησή σας έχει περάσει από προβλήματα, η Stanka ανάποδα μπορεί να υποδηλώσει ότι υπάρχει ένα φως στο τέλος της σήραγγας. Τα πράγματα είναι πιθανό να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Οι δύσκολες καταστάσεις μπορούν τώρα να θεραπευτούν ή μπορεί να έχετε βρει άλλη δουλειά που σας εκτιμά για αυτό που κάνετε. Προσέξτε τυχόν ευκαιρίες.

Σιγά-σιγά,  μπορεί να ανακάμπτετε από μια οικονομική απώλεια. Μπορεί να εξοφλήσετε χρέη ή να ξαναχτίσετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης μετά από μια μεγάλη απώλεια. Συνεχίστε την προσπάθεια και πιθανότατα θα βρεθείτε ξανά σε ένα μέρος οικονομικής σταθερότητας. Το χειρότερο έχει τελειώσει.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *