Talate / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Talate

 

  • Όνομα : Talate (το μικρό κορίτσι)
  • Χρόνος : Τον  Ιανουάριος .
  • Σύμβολο : ΟΚΤΩ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Tipi =Το σημάδι αυτό δίνει βαρύτητα σε μία ριψοκίνδυνη κίνηση , που μπορεί να φέρει  απώλεια. Καλό είναι να αναβάλετε αυτήν την ενέργεια σας … Μήν πάρετε μία απόφαση τώρα γιατί μπορεί να φέρει την διάλυση μιας σχέσης. Στοιχηματίζοντας με τις πιθανότητες και την ήττα…..η απάντηση στην ερώτηση σας είναι να αναβάλλεται !!!!

Η Talate είναι η συμφιλίωση, επιστροφή ενός εραστή, κάποιος ή κάτι επιστρέφει από το παρελθόν, επανένωση ανθρώπων, συνάντηση, ανάκαμψη, θετικό αποτέλεσμα, θεραπεία, ένα ζευγάρι, κοινωνική κατάσταση. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει ότι κάποιος/α επιστρέφει από το παρελθόν αλλά αυτήν η επιστροφή είναι συνήθως προσωρινή . Ακόμα μία συμφιλίωση με συντρόφους που ήρθαμε σε ρίξει ή καυγά στο παρελθόν . Μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι. νιώθεις πνιγμένος σε μια σχέση ή σε μια παλιά σχέση που δεν μπορείς να αφήσεις . Εάν είστε ανύπαντροι, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει ότι είναι πολύ παθητική η ζωή σας πάνω σε αισθηματικά θέματα . Μπορεί να είστε απρόθυμοι να τολμήσετε και να συναντήσετε άλλους, ελπίζοντας ότι η λύση στη ρομαντική σας ζωή θα είναι ένα άτομο που μπορεί να σας βρει αυτό !!  Αυτό συχνά δεν αποδίδει αποτελέσματα. Σε επαγγελματικά θέματα δηλώνει μία ανάκαμψη και θετική εξέλιξη σε μία προσπάθεια και ένα ρίσκο . Για να γίνει αυτό όμως κάτι πρέπει να κάνεις και όχι απλά να περιμένεις της εξελίξεις !! Η καριέρα σας δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζατε ότι θα ήταν. Ωστόσο, επειδή η δουλειά σας συνδέεται με τα με την διαβίωσής σας, αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να φύγετε τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν διαθέτετε εφεδρικό σχέδιο ή άλλες θέσεις εργασίας ή πορεία σταδιοδρομίας στη διάθεσή σας αυτήν τη στιγμή. Σε θέματα υγείας δηλώνει κυρίως ψυχολογικά την τελική γιατρειά .  Σε θέματα οικογένειας μία δυσκολία που τελικά ξεπερνιέται .Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πιέζεσαι για κάποιο θέμα αλλά υπάρχει λύση που δεν την έχεις σκεφτεί ακόμα !!

Αντίστροφα

Η Talate ανάποδα δηλώνει αβεβαιότητα, αμφίβολη περίοδος, απάθεια, θλίψη και κατάθλιψη. Το άγχος μπορεί να αρθεί, και μπορεί πλέον να είναι ξεκάθαρο για εσάς τι πρέπει να κάνετε για να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι στη αισθηματική σας ζωή. Εάν είσαι ανύπαντρη, μπορείς να βρεις τον εαυτό σου πιο πρόθυμο να βάλει τη ζωή σου σε μία πιο δεσμευτική σχέση . Οι φόβοι και οι ανησυχίες που σας έχουν εμποδίσει να ακολουθήσετε πραγματικά το ρομαντισμό μπορούν να αρθούν.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά τελικά βρήκατε απελευθέρωση από το άγχος σας για την καριέρα σας. Τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολα τώρα και το όραμά σας είναι λιγότερο θολό από άγχος ή φόβο. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να προτείνει μια νέα εργασία ή θέση που έχετε επιτύχει, μια που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. μπορούν να σηματοδοτήσουν ότι οι ανησυχίες σας για τα χρήματα είτε έχουν μειωθεί είτε έχουν μειωθεί. Μπορεί τελικά να μαθαίνετε να βλέπετε όλες τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας, ή εναλλακτικά, οι φόβοι και οι ανησυχίες σας συνέχισαν να χειροτερεύουν. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους προτού συνεχίσουν να προκαλούν βλάβη στην ψυχική σας υγεία.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *