Zora / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Zora

 

  • Όνομα : Zora (αυγή)
  • Χρόνος : Μέσα σε 3 μήνες
  • Σύμβολο : ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Mountain Range = Το σημάδι αυτό φανερώνει  μία συναντήσεις, καθήκοντα, ομαδική εργασία, νέες συνεργασίες. Η πράξη της υποδοχής των φιλοξενούμενων και του καλωσορίσματος από άλλους. Συνήθως υπάρχει ένα στοιχείο έκπληξης και απρόσμενου . αυτό το σημάδι σας συμβουλεύει  ότι πρέπει να αναλάβετε μια αποστολή, ένας προορισμός για εσάς . Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να αναλάβετε δράση !!!

Η Zora είναι το ταξίδι, αλλαγή θέσης ή κατάστασης, κίνηση, μετεγκατάσταση, αλλαγή σκέψης, τρόπος μεταφοράς . Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει την αλλαγή σε μία κατάσταση ,  την συνάντηση με άτομο καστανό ή την επικοινωνία με αυτό το άτομο . Εάν είστε σε μια σχέση, αυτό μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε διάλυση, σύγκρουση ή κάποιο είδος χωρισμού ή αλλαγή κατάστασης . Στη χειρότερη περίπτωση, δεδομένου ότι αυτή η κάρτα έχει πάνω της το τρία, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ένα τρίτο μέρος που δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σας. Εσείς και ο σύντροφός σας ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δύσκολα προβλήματα για να παραμείνετε μαζί. Χωρίς σαφείς και σεβαστές συζητήσεις και προθυμία για συνεργασία, η σχέση μπορεί να φτάσει στο τέλος της. Εάν είστε ελεύθεροι , μπορεί να είναι ότι η προηγούμενη θλίψη και τα βάσανα επηρεάζει την ικανότητά σας μέχρι σήμερα. Οι παλιές πληγές δεν έχουν επουλωθεί ακόμη και είναι σημαντικό να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο πριν προσπαθήσετε να βρείτε ξανά την αγάπη. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας την μετακόμιση, και την αλλαγή κατοικίας , ένα ταξίδι ίσως και στο εξωτερικό . Σε επαγγελματικά και οικονομικά την ανάγκη να κάνετε μία κίνηση άμεσα . Σε θέματα υγείας προσοχή της καταχρήσεις , κάπνισμα , αλκοόλ κλπ . Μπορεί να αντιμετωπίζετε μια σημαντική απώλεια αυτή τη στιγμή, ή τουλάχιστον κάτι στην οικονομική σας ζωή που σας προκαλεί πολύ άγχος. Η διάλυση έχει συναισθηματικές και οικονομικές συνέπειες. Ίσως να μην μπορείτε πλέον να αντέξετε οικονομικά το ενοίκιο στο διαμέρισμά σας ή να χρειαστεί να χωρίσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε μία διαδικασία διαζυγίου. Όλα αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι συντριπτικά τώρα. Φροντίστε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά επίσης να θυμάστε να μην αποφεύγετε να φροντίζετε αυτά τα πράγματα. Βρείτε υποστήριξη. μπορείτε να το πετύχετε.

Αντίστροφα

Η Zora ανάποδα δηλώνει θετική αλλαγή με αργούς ρυθμούς , πρόοδος με μεγάλο κόπο , αργή ανάπτυξη, αργή κίνηση. Οι εραστές μπορεί να βρεθούν να διευθετούν τις συγκρούσεις τους και να συγχωρούν ο ένας τον άλλον. Υπάρχει μια επιθυμία εδώ να θεραπεύσει και να μετακινήσει παλιές  πληγές, κοιτάζοντας προς τα εμπρός προς το μέλλον. Για τους ελεύθερους, αυτό συχνά σημαίνει τελικά να ξεπεράσεις το παρελθόν, προκειμένου να είσαι πλήρως παρών στη ραντεβού σου ζωή. Οι αγχωτικές συγκρούσεις αρχίζουν να επιλύονται και οι προοπτικές και η γενική ευτυχία σας βελτιώνονται επίσης στην εργασία σας.

Εάν έχετε υποφέρει από οικονομικές δυσκολίες,  μπορούν να σηματοδοτήσει ότι έρχεται βελτίωση. Μπορείτε να ανακατασκευάσετε τις αποταμιεύσεις σας ή να βρεθείτε σε μια καλύτερη, πιο σταθερή οικονομική θέση από ό, τι στο παρελθόν. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείξει ότι το επίπεδο της συναισθηματικής θλίψης μετά από μια οικονομική απώλεια επιδεινώνεται. Εάν έχετε υποστεί μια μεγάλη απώλεια, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προσαρμόσετε τις συνήθειες των δαπανών σας ή να εγκαταλείψετε το παρελθόν σας. Η μη αποδοχή της αλήθειας της θέσης σας καθιστά συχνά μια δύσκολη κατάσταση πιο δύσκολη.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *